תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מדפסת מסוג HP C6183 איבדתי את הדיסק של הדרייבר אז הורדתי מהאתר שלהם את הדרייבר במהלך ההתקנה הוא מבקש ממני לחבר את המדפסת למחשב: צירפתי תמונה* אבל זה מראה לי בעיה בחיבור: צירפתי תמונה* מה לעשות? יש לציין שכבר התקנתי בעבר את המדפסת עם הדרייבר הזה והכל היה תקין! תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
זאת ההודעת שגיאה שאני מקבל : http://img830.imageshack.us/i/23869138.png/ Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי חברה לפני שעתיים דיברתי עם חבר שלי ופתאום הMSN התנתק. מאז אני יכול להכנס לMSN כמו תמיד אבל כשאני פותח שיחה איתו המסנג'ר נתקע ו''לא מגיב''. הבעיה היא שזה קורה רק איתו (אחרי שדיברתי איתו והMSN התנתק). ניסיתי להתקין מחדש,לא עזר. ניסיתי למחוק אותו מהרשימה ולהוסיף וגם לא עזר. למישהו יש פתרון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי סידרה ועכשיו אני רוצה לקודד לdvd ולצרוב עם תפריט לבחור את הפרק. אף פעם לא עשיתי דבר כזה אז אני לא יודע מאיפה להתחיל. רוב הקבצים בפורמט avi וחלק קטן בפורמט mpeg. ועכשיו לשאלות 1. כמה פרקים לדחוף לכל דיסק בלי לפגוע באיכות יותר מידי ? (האיכות המקורית לא יותר מידי גבוהה במילא אז אני לא רוצה לפגוע בה עוד). 2. עם איזה תוכנה עושים את זה ? (אם אפשר לצרף הסבר על התוכנה או קישור למדריך).
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
כאשר אני שומר את הוידאו לקובץ AVI, אז הסאונד קצת נדפק. כל כמה שניות יש בו רעשים מוזרים. (אני מפעיל אותו עם WMP של XP) מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ראיתי שמלא אנשים באינטרנט מחפשים ולא מצאו, יש לי Audigy2 והסרתי אותו והתקנתי אבל עכשיו אין לי את כל ה mixer והשטויות האלו שהגיעו איתו, שהם דווקא שימושיים
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
היי, אם מישהו יוכל לעזור לי ברעיון לסמינריון לתואר ראשון במחשבים ומערכות מידע זה יהיה מעולה. אני מיואשת כבר לגמרי. כל רעיון שאני שולחת למרצה, הוא מבטל אותו. זה צריך להיות פרויקט ללקוח (פרויקט שיש בו לקוח שמעוניין בו) או פרויקט יזמי שעוסק ברעיון טכנולוגי-עסקי, שיש לו מימוש בתוכנה. בכל מקרה יש לכלול תוכנה שאנו כותבים. לדוגמא רעיון שהוא שלל לי: אפליקציה המאפשרת לסטודנטים לתת משוב למרצים, הסטודנטים יתחברו לאפליקציה המבוססת client – server, יענו על שאלות המוצגות לפניהם ויגישו את הטופס שבסופו יועלה לבסיס הנתונים שיושב בשרת המארח. הוא אמר: "נראה לי שהפרויקט פשוט מידי ואין בו שימוש בשום טכנולגיה "מענינת" כנדרש מפרויקט כזה." אשמח לכל רעיון ועזרה!!! תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שבוע-שבועיים התקנתי את sygate personal firewall ואת avast! antivirus. אני מאד מרוצה מהם, עובדים טוב מאד ואפילו לא מתקרבים לעומס שנורטון שם על המחשב, אבל יש לי מס' בעיות שאני לא מצליח להבין - 1. אני משתמש בתוכנה בשם yahoopops שמורידה לי מייל מיאהו לאאוטלוק, ויש לה התנגשות עם AVAST, הוא מתקין סרוויס שמקשיב לפורטים 25 ו110 וכנ"ל התוכנה yahoopops, והן פשוט לא עובדות יחד, אם אחת טעונה, השניה לא מצליחה להתחבר לפורט. לא מצאתי שום דרך לסדר את זה. גיליתי שהפיירוול, למרות שהוא לא אמור לחסום סקריפטים (זו אמורה להיות אופציה של גרסאת הפרו) ישנם אתרים מסויימים, כמו הפורומים כאן בHW, כמו WINDOWS UPDATE, כמו YAHOO MAIL שפשוט לא עובדים כשהפיירוול עובד. מישהו נתקל בבעיות האלה?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי, ראשית כל,מעונין לערוך את הנושא - וכך למקד יותר את הבעיות,בהן נתקלתי - מצטער,לא יודע איך?! זקוק לעזרה - ממשתמשי כרום (רצוי),ו/או ממביני דבר/מומחה,זקוק נואשות לעזרתכם.!!! אני משתמש בדפדפן כרום כשנתיים,והוא מוגדר אצלי,כדפדפן ברירת המחדל. לאחרונה,צצו שתי בעיות בשימוש בדפדפן המצויין הזה: 1.מידי פעם הצפייה בסירטונים בYouTube - לא מתאפשרת,והפתרון היחיד לכך,הוא:איפוס הדפדפן כל פעם,שזה קורה מחדש,זה קורה כל מ"ס ימים,ללא התראה מוקדמת.! 2.לאחרונה,במהלך השימוש בכרום,כל יום הדפדפן קורס ו/או נסגר אוטו',לפחות פעמיים ביום - ומופיעה ההודעה (הודעת שגיאה,אני חושב),שתצלום מסך שלה מופיע למטה. א.מהו הגורם/ים לשתי בעיות אילו? ב.מישהו עוד נתקל בלפחות אחת מבעיות אילו? ג.מהו הפיתרון…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יצרתי DB ששומר ערכים מעמוד HTML. כעת רוצה להדפיס את אותו הערך בדף HTML אחר, ובשביל זה ניסיתי להשתמש בJS , אך ללא הצלחה. הקוד בHTML: <output id="total"> </output> הקוד בPHP: ;"<echo "<script> document.getElementById('total').innerHTML = <?php echo $price; ?> </script ניסיתי גם: ;<"echo "<script> document.getElementById('total').value = <?php echo $price; ?> </script וזה לא עבד. אשמח לעזרה!!!
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי, האם אפשר להגדיר בתוכנות סינכרון למינהם לסנכרן קבצים ספציפיים? תודה,
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי בעיה בצפיה באתר החדש של קשת, משום מה כל מה שאני רוצה ב"דוח היומי" זה רק מה שבתמונה, מישהו יודע איזה דרייבר אני צריך להתקין או מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה משום מה השתנה לי הפונט של UTF-8 (unicode) באקספלורר ..... מישהו יודע איך אני יכול לשנות אותו בחזרה ל- arial ? תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
שלום לאחר הגדרת web interface איך אפשר להתחבר מרחוק (אם אפשר את הסינטקס "http://IP:56667") אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לי ולאח שלי יש רשת עם כבל רשת מוצלב עכשיו אני התקנתי את KASPERSKY ANTI-HACKER והוא עם הגדרות הראשוניות שלו והוא חוסם את אח שלי הוא לא מצליח לגלוש באנטרנט אך אני יכול לסדר את זה כדי שהוא יוכל לגלוש
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום הורדתי סרט ב avi ושום תוכנה לא יכולה לפצל אותו אני מקבל הערה שהקובץ קודד בפורמט ODML (כנראה פורמט מיוחד) מכירים תוכנה שתעזור לי? או אולי עיצה אחרת
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה עם המירק שלי. עד היום הכל עבד חלק, התחברתי למירק, דיברתי, עשיתי AUTH וכו' בלי בעיות. לפני כמה ימים החלטתי להתקין את ה-NoNameScript, ההתקנה עברה חלק, אבל כאשר פתחתי את המירק וניסיתי להתחבר לא הצלחתי! חשבתי אולי זה הסקריפט, אז הסרתי אותו וניסיתי לחזור למירק הרגיל שלי אבל זה כתב לי את אותה הודעה בדיוק!!!! נסיתי גם את הסקריפט 953 וזה גם עשה את אותה הבעיה!@#%#@ [ הנה התמונה של מה שזה כותב לי: http://img149.imageshack.us/img149/2413/mircprob4ts.png ] את ההגדרות עשיתי ככה: רשמתי אימייל, שם, ניק... ובסרבר QakeNet: Random Server...... מה אני עושה?? ואני מעדיף שאני אוכל להיות עםהNNS...
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
זוהי תוכנת התקשרות לחו"ל דרך המחשב. אתר הבית:http://www.e-phone.co.il/main.html התעריפים שלהם מאוד זולים!!! אבל מחיר המינמום שחייבים לשלם הוא 25 $ אני מעונין להתקשר לארה"ב דרכם. אשמח לקבל תגובות או המלצות אחרות... ;D תודה מראש משה
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הבעיה שלי זה לארגן את הדיסקים מהעבר, כלורמ סרטים מוזיקה, ספרים וקבצים שונים אחרים. האם יש תוכנה שיודעת לנהל קטלוג או לפחות לקחת דגימות מהוידאו אם זהו דיסק של DVD. נכון להיום אני פותר את העניין עם אקסל, אך לבטח ישנם פתרונות טובים יותר...
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש תוכנה כזאת שאתה רושם לה שאלה, אתה עושה נקודה(או כל סימן אחר) ואז רושם את התשובה, התשובה לא תופיע בשורה שבה כתבת את השאלה אלא תופיע רק אחרי שתלחץ לתוכנה לענות על השאלה שרשמת. יש לי את התוכנה בספרדית(היא נקראתPedro Responde) שמעתי שיש לתוכנה גם גירסא אנגלית ועברית, למישהו יש לינק?
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
החלון שקופץ, מונע ממני להתקין תוכנות מסוימות. ניסיתי להשתמש בתוכנה: 1clickfix וגם ב:your uninstaller אני משתמש ב windows 7 בלוח הבקרה תכניות ותכונות לא מופיע כלום תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
בפתיחה ראשונה בכל יום , internet explorer נפתח רק לאחר שלושה נסיונות. בהמשך היום אין בעיה איך ניתן לתקן?
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
למי שלא מכיר זאת תוכנה להטמעת כתוביות בסרט התוכנה עבדה מצוין מאז שהורדתי אותה (לפני מלא זמן) למרות שזה היה גרסאות אחרות אבל לא נראה לי שזה מה שמשנה.. היא פתאום פשוט הפסיקה לעבוד, אני עושה הכל רגיל זה פותח את התיקיה הזמנית אבל זה פשוט לא מצליח.. מישהו יודע מה הבעיה? ואם לא אז בקשה תמליצו לי על תוכנה אחרת להטמעת כתוביות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-