עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש למישהו מושג איך אפשר לפתור את זה? בתודה מראש. מידע נוסף: יש לי כונן שמחולק ל-3 פרטישנים על הראשון מותקן XP על השני מותקן וויסטה על השלישי אין שום דבר(מזמן ניסיתי להתקין אובונטו, לא הלך) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  2. Started by doctoro,

היי לכולם , עובדת לי ברקע התכנה הזו, אני לא מכיר אותה ולא מצליח להפתר ממנה מישהו יודע עליה משהו ? שוב השם הוא wsaeclt והיא מופיעה תמיד באפליקציות של ווינדוס תודה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  3. היי, התקנתי את הדרייברים הכי עדכנים של ASUS ללוח ולכרטיס מסך ובדקתי את bf2 ו-age of the empire 3 ורואים מצויין ניסיתי להריץ the chronicle of riddick וקיבלתי הודעת שגיאה שקשורה ל-opengl, עשיתי חיפוש קצר באינטרנט ושם ממליצים להתקין דרייברים של nvidia רציתי לדעת אם כדאי להתקין את הדרייברים של nv, אם זה לא ידפוק אצלי דברים אחרים או שיותר נכון להישאר עם הדרייברים של הייצרן המקורי? תודה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  4. יש לי נגיד חלון ממוזער על מגש המערכת. ויש לי קיצור דרך על שולחן העבודה. אני רוצה לפתוח את הקיצור דרך בדף נפרד . כל פעם שאני לוחץ עליו ופותח אותו הוא נפתח על החלון שממוזער וזה די מרגיז יש פתרון?

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  5. Started by E_XeQuit,

לא מזמן התקנתי ספארי לאחר זמן רב מאוד של שימוש ב Firefox. יש לי כמה שאלות בנוגע לספארי. 1. האם יש לספארי אפשרות להתקין תוספות ? 2. איך אני יכול לחסום את ה Flash כמו Adblock Plus ? 3. יש לספארי מנהל סיסמאות שאני יכול לעיין בכל הסיסמאות כמו ב Firefox ? 4. יש אפשרות להגן על הסיסמאות באמצעות סיסמא ראשית כמו ב Firefox ? 5. האם המהירות של הספארי באמת מורגשת בגלישה ? 6. אפשר לייבא את הסיסמאות שלי מה Firefox ? 7. לאחר כל כך הרבה זמן של שימוש ב Firefox ואני מרוצה ממנו, שווה לעבור ? תודה רבה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  6. Started by choochoo,

שלום, האם מישהו מכיר תוכנה לחיפוש אלבומי מוזיקה חדשים מתוך רשימת אומנים מוגדרת ? למשל - אם יש לי כבר אלבומים של בערך 100 אומנים אני רוצה לדעת כאשר אחד מהם מוציא אלבום שאין לי אותו (למשל ע"י התחברות ל-DB של מוזיקה כמו allmusic וכו'). תודה.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  7. Started by gshhar,

הורדתי את התוכנה HeadAC3he אבל כשאני פותח אותה אני מקבל איזה הודעת שגיאה COULD NOT GET VORBIS INTERFACES וכשהמשכתי ובחרתי את הקבצים לפי המדריך גם שם היו בעיות. מה זה בדיוק? המדריך:http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=9

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  8. יש לי שתי תוכנות של אקרוניס, הבעיה היא שהסתבתי איתן ואני לא בטוח איך להעתיק בשלמות, אבל בלי לפרמט את כל הכונן שאליו מעתיקים. פשוט כבר העמסתי את הכונן במידע, ויהיה בלתי אפשרי עכשיו לגבות אותו. הסבר: יש לי כונן של 160. הוא מקולקל. עושה בעיות קשות. יש לי כונן של 500. הוא תותח. אני רוצה לגבות את כל ה160 עליו, כולל לעשות מחיצת PRIMARY שתפעיל את מערכת ההפעלה שהיתה על ה160. יש לי מספיק מקום בשביל לעשות את זה. אז אני אשלח את ה160 לתיקון וכשהוא יחזור אני פשוט אעשה את התליך בחזרה רק לכונן ההוא. ככה נחזור לנקודת ההתחלה, רק שהכונן יהיה תקין. כל זה די דחוף לי. אני צריך את זה פחות או יותר לעשות ב24 שעות הקרובות. בדקתי באקרוניס והבעיה היא פשוט שאני לא יכול לבחור מחיצה ולהעתיק אל מחיצה. …

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  9. Started by o-ded,

שלום לגולשים יש לי כרטיס קול הוא פעיל אבל המערכת לא מקבלת אותו וברירת המחדל נשארת ריקה איך אני מסדר את זה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  10. רוצה שכל המועדפים ישמרו לי אבל לא זוכר איך...

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  11. Started by exercise,

יש את הדריברים המיוחדים של nvidia שאמורים לעזור לפיענוח HD. רציתי לדעת האם הם תומכים בפיענוח HD גם עם כרטיסים מסידרה 6 ואם כן, אילו פורמטים של HD?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  12. Started by david9b,

שלום לכולם! לאחרונה אני נתקל בבעיה מעצבנת העדכנים האוטומטיים גורמים למעבד לעבוד על 100% וכול פעם שאני מבטל את העדכונים הם חוזרים ואז המחשב נהיה איתי וזה מעצבן *לגבי עדכונים אני משתמש בוינדוז אקספי SP3 ככה שזה מעודכן כמו שצריך גם אחרי שהתקנתי את הוינדוז עשתי עדכונים מצאתי כמה פתרונות בגוגל שיש כמה עדכונים שנסיתי להתקין אותם הם אמרו לי שאין צורך המערכת כבר מעודכנת *מה שכן גם ניתקלתי שאני נכנס לאתר שלכם האקספלורר עובד על 100% בקדתי באתר אחר זה לא היה על 100% נדמה לי שזה האנוירוס אולי גורם לכול הבעיות האלה אני משתמש בנוד 32 גרסה 3 היתי שמח לשמוע אם למשהוא יש רעיונות לפתרון הבעיה בתודה דודו

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  13. שלום. אני ניסיתי להתקין גירסאות שונות של AVG ולא משנה איזה גירסה ניסיתי ניסיתי איזה 3 כל אחת נתקעה ונתנה לי את אותו ארורר העלתי תמונה... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  14. שלום חבר'ה, יש לי בעייה רצינית במחשב, זה קרה לפני כמה דק', אין לי מושג איך זה קרה בדיוק, לא הורדתי כלום.. פתאום המחשב השתגע, הרבה דברים לא מוצגים לי באתרי אינטרנט (ולא, זה לא הדפדפן) השחזור מערכת לא פועל, הwindows media player לא נפתח בכלל... וכל פעם שאני עושה שחזור מערכת, המחשב לא מגיב בכלל..כאילו אני לא לוחץ על זה.. ניסיתי לעשות ריסטרט, ניסיתי הכל...ניסיתי לבדוק עם Xoftspy ניסיתי גם עם BugDoctor למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות חוץ מפרמוט שכרגע לא בא בחשבון? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  15. בפתיחת תיקייה אתה רושם שם הוא אוטומטי בצבע לבן האם אפשר לשנות

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  16. היי, כפי שחלקכם מכירים - יש בפלאזמות ובטלוויזיות LCD אופציה למתוח סרטי FS (4:3) למסך רחב (WS) בלי שישימו לב כ"כ שהתמונה מתוחה, ע"י כך שבאמצע הוא לא מותח ואז בהדרגתיות בקצוות זה הכי מותח את התמונה. רציתי לדעת אם קיימת תוכנה כזו למחשב אבל בפרוצדורה הפוכה - שתיקח סרט WS ותציג אותו FS (על כל המסך), כלומר תמתח אותו אנכית, בלי שישימו לב?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  17. Started by ShOw-Time,

עשיתי פירמוט כי המחשב שלי היה עם מלא בעיות, אחרי הפירמוט אחד הכוננים שלי פשוט לא נקלט כמו שצריך ואי אפשר בעצם להשתמש בו יש לי 2 הארדיסקים על המחשב: הראשון הוא 80GB והוא SATA,וזה בעצם כונן C,הוא עובד בסדר גמור ועליו יש את הוינדוס, השני הוא הארדיסק IDE רק עם 40 GB,והוא מחולק לשני כוננים-D ולE כל אחד 20 GB בערך, D עובד בסדר גמור, E מופיע במחשב שלי אבל שאני בא להכנס אליו המחשב נתקע קצת זמן עד שמופיעה הודעה: "אין גישה אל D,הקובץ או הספריה לא ניתנים לקריאה" ועכשיו זה כונן דפוק, וגם אי אפשר סתם להכנס להגדרות מאפיינים שלו או משהו כזה חוץ מזה המחשב שלי נורא נורא איטי מאז שפירמטתי ואני חושב שזה קשור לבעיה הזאת, מה אני עושה איך אני מסדר את זה? בעיה נוספת היא שהכונן דיסקי…

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  18. יש לי THINKPAD T41 חסרים לי דרייברים ואני לא מצליח למצוא גם לא באתר של IBM. חסרים לי: 1)PCI MODEM. 2) SM BUS CONTROLLERS 3)ועוד התקן לא מוכר (לדעתי כ.רשת. אודה לעזרתכם המהירה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  19. Started by kobibo,

כל סירטון שאני רוצה לראות אני מקבל מסך ירוק ורק שומע קול. נסיתי והתקנתי את ה K-Lite Mega Codecs אך עדיין התופעה קורת. אודה לעזרה.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  20. Started by gshhar,

איפה יש אפשרות בתוכנה (אם בכלל) שכשאני מסמן כמה קישורים (למשל של RAPIDSHARE) אז התוכנה פותחת לי את כולם ולא רק אחד ?

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  21. Started by itai_1813,

אני לא יודע אם הגעתי ל"מקום" הנכון אבל בכל זאת: יש לי בעיה שמציקה לי במחשב, כל חצי דקה בערך אני שומע צליל של העכבר - הצליל שיש כשלוחצים על לינק. (למה לעזאזל זה קורה אני לא לוחץ על שום לינק! LOL ) רציתי לדעת אם מיישהו נוסף נתקל בבעיה הזאת ויכול לעזור. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  22. Started by אישי555,

כשאני טוען סרט ורוצה לחתוך אותו מספר פעמים אני נתקל בבעיה. אני יכול להפעיל את הסרט בתוכנה רק בתנאי שבינתיים לא מחקתי שום חלק וזה ממש מקשה על כל עניין התפעול. אני יכול רק לסמן את החלקים שברצוני לחתוך, ולחתוך את כולם לאחר שאני יודע במדוייק היכן אני רוצה לחתוך. וזה לא כך ב99% מהמקרים מקווה שהבנתם את הבעיה האם זה רק אצלי או שככה בנויה התוכנה?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  23. יש לי הארדיסק של WD דגם WD2000JS ואני חושד שבגללו לאחרונה מתחילים לצוץ רסטארטים אקראיים בלי מסך כחול אני מעדיף את ההמלצות שלכם מתוכנות שיש לכם ניסיון איתם ולא תוכנות שלוקח להם שבועות לסרוק הארדיסק תודה מראש

24. Started by gevAA,

היי :] רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות תשפה של התוכנה לאנגלית כי התקנתי אותה בשפה מוזרה,איטלקית ניראה לי.. תודה לעוזרים . :]

• 3 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים