עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. 1. קודק באיכות גבוהה כמו X264 2. שתאפשר בחירה של ערוצי אודיו לשמירה (יותר מאחד - עברית ואנגלית למשל). 3. שתאפשר שמירת הכתוביות המקוריות של ה-DVD (או EMBEDDED בסרט המקודד או כקובץ כתוביות מסונכרן SRT למשל). 4. עדיפות לתוכנה חינמית, ללא התקנה (PORTABLE) ולא מנופחת אם אפשר. SUPER ו-MEDIACODER קרובות מאוד, מלבד (2) ו-(3)... תודה מראש TMP

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  2. Started by amir.o,

יצרתי טבלה שערכי ציר ה-X הם זמן בדקות, (0.5,1.5,2,3,4,5,) ןערכי ה Y הם תוצאה כלשהי, כאשר אני יוצר גרף המרווחים בין השנתות קבועים ולא על פי ההפרש האמיתי בזמן, כיצד ניתן לסדר את זה ? תודה מראש, אמיר

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  3. Started by shaithebest,

שלום לכולם היתי רוצה לדעת מהי הגרסה הכי אחרונה והכי טובה שכוללת את כל האפליקציות של התוכנה לעריכת שירים virtual dj כמובן שעשיתי חיפוש לראות באתר שלהם אבל עדיין אני חדש מאוד בתחום תודה מראש וחג שמח

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  4. Started by Oranili,

כדאי להתקין אותו ? cpu cooler nQuiet תודה

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  5. שלום, ברשותנו דפדפן אקספלורר 6. לאחרונה ייבאנו אליו רשימת מועדפים של נטסקייפ 4. למרבה הצער, הן בתפריט של Favorites והן ברשימה הנפתחת באופן קבוע ע"י הקלקת Favorites בסרגל הכלים, מועדפים אשר נכתבו בעברית מופיעים כעת בג'יבריש. : לעומתם, מועדפים באנגלית מופיעים כרגיל, ואפילו דפים באתרים שונים, עם טקסט בעברית ו/או אנגלית מופיעים כרגיל. מה עושים? איך גורמים למועדפים בג'יבריש להופיע בעברית? בתודה, archaeology_magazine

6. * חשוב לי שבלחיצה על מה שמוצג זה ישהה את הניגון (זה קיים במדיה פלייר קלאסיק אבל לא ב-VLC) * שיהיה אפשר להריץ במהירות גבוהה את מה שמתנגן כולל קבצי WMV, * שיהיה אפשר גם לשמוע את הקול כשזה מהיר. הכי טוב שתהיה תוכנה שמאפשרת להגדיר כמה אני רוצה שיתנגן מהיר (125%, 150% 200% וכו') * שיהיה אפשר ללכוד תמונות מוידאו שמתנגן יש כזה נגן?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  7. חברה קניתי מחשב לטעמי חזק מאוד קצת נתונים: C2D 8400 3GHZ 1333MHZ 6MB 4GB RAM 1066DDR2 לוח PQ5 של ASUS כרטיס GTX280OC של ASUS הכל ברוך ה' עובד 10 . אני עובד עם VISTA 64BIT SP1 הכל ממש מהר אבל התאכזבתי שהפעלתי את GTA החדש צפיתי להרבה יותר מהירות וזרימה... למישהו עצות? לעבור לXP SP3? משהו ?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  8. Started by Money_Man,

שלום לכולם! ברשותי מקלדת MICROSOFT DIGITAL MEDIA PRO KEYBOARD יש עליה 5 לחצנים לגלישה מהירה לאתרים וכמו כן כפתור של כניסה למייל... עבדתי עם פיירפוקס והכל היה מעולה...הבעיה שעדיין יש מלא אתרים שלא תומכים בו ונמאס כל פעם להשתמש בIE TAB אז מחקתי את הפיירפוקס וחזרתי לאקספלורר...הבעיה שעכשיו כשאני לוחץ על הכפתורים לכניסה לאתרים מסוימים זה משום מה לא פועל.. מה הכוונה לא פועל? כשלוחצים על כפתור מסוים נגיד מספר אחת זה שואל מה לפתוח..אז אני מקליד את כתובת האתר ושומר.. אחרי זה שאני לוחץ שוב מספר 1 זה שואל שוב את אותה שאלה וכך הלאה...כאילו הוא לא מצליח לשמור את ההגדרות.. התוכנה נקראת MICROSOFT INTELIEYE PRO מה עושים?

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  9. Started by slrr,

מדמה אותו במחשב ככה שאני יוכל לשחק משחקים של סוני במחשב שלי???

10. Started by solo53,

איך להמיר קובץ MPG שהוקלט ממיר YES תמונה רחבה 16X9 לחלון 4X3 כי התמונה האנשים ארוכים כמו מלפאפונים כי אם אני מקליט כשמגדיר בממיר 4X3 גונבים לי 2.3 תמונה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  11. Started by wizetkim,

קניתי לוח אם והתקנתי אותה לבד והיו לי כמה בעיות... הבעיה הראשונה שאני לא מצליח להיתחבר לאינטרנט (יש לי 012) והבעיה השנייה שכשאני מדליק את המחשב בזמן ההדלקה כתוב לי משהו ש HDD NOT DETECTED תעזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by eladbu,

מדוע אניט לא מצליח לראות בעיברית את הריבועים המסומנים?

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש דרך מדוייקת לשלוט על מתח המוצא של הכרטיס קול. הבנתי שמתח במוצא כרטיס הקול הוא בסביבות הוולטים בודדים (כ2v RMS ?). האם יש דרך מסויימת להגביל את מתח המוצא מכרטיס הקול לערך נמוך הרבה יותר ? נניח 16mv P-P ? ראיתי שיש תוכנות שיכולות להפוך את כרטיס הקול למחולל אותות ומשקף תנודות, האם קיימת תוכנה שתאפשר לי לגרום לכרטיס לנגן בווליום נמוך עד כדי כך ?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  14. Started by Imtheman,

חברים אני מחפש תוכנה שמציגה לי את התווים של קובץ מידי מישהוא מכיר תוכנה כזאת??

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by nadav1379,

יש לי סרט שהורדתי היכולתי לראות ומחקתי את המחשב ואני לא יכול לראות אותו אני לא יודע איזה תוכנה צריך לפתוח אותו יש לי divx ועוד תוכנה ואני לא מצליח לראות את הסרט הסרט הוא בסיומת MPG איזה תוכנה אני צריך בשביל לראות אותו?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  16. Started by davis5,

יש לי 2 כוננים קשיחים בחיבור RAID ואני רוצה לעשות GHOST אבל בGHOST 2003 או אפילו ב9 בדיסק הפעלה לא מזהה לי את הכוננים האם יש פיתרון לזה או תוכנה אחרת

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  17. Started by stigal,

שלום! אני מקבל את ההודעה הבאה כשאני נכנס לאתרים מסוימים (gmail למשל): A script on this page is causing IE to run slowly. Your computer may become unresponsive אכן המחשב מתחיל להאט. ניקיתי כבר את כל ה - spy וגם הרצתי אנטיוירוס. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by sagib10,

ואני מנסה להכניס את הקובץ GHO לצריבה אך הוא שוקל מעל ג'גה וכשאני שם דיסק דיוידי הוא אומר שאפשר רק בסידי רגיל לצרוב מה אפשר לעשות???

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  19. שלום לכולם ויום טוב, אז ככה, לאחרונה FF הפסיק כנראה לשמור עוגיות, מכיוון שביותר מאתר אחד במקום להכנס ישירות אני צריך להקליד שם משתמש וסיסמה שוב (כן, גם באתר הזה), מה אני יכול לעשות בשביל לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  20. שלום. מישהו אולי מכיר תוכנה חינמית שאפשר לתרגם מאנגלית לגרמנית וההפך.. כמו MORFIX מעברית לאנגלית רק גרמני-אנגלית אני צריך את בשביל מכיר מגרמניה מילון עברי לא יהיה יעיל בשבילו.. אגב אם מישהו מכיר מילון מעברית לספרדית או אנגלית-ספרדית אני אשמח לאחד גם בשבילי.. (לא להמליץ בבקשה על בבילון אני שונא את התוכנה הזאת...) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  21. Started by miki891,

אני משתמש בתוכנה ICQ 6 , ויש לי חלונות XP home editon ועכשיו ICQ 6 עושה לנו בעיות שמתחברים אחרי כמה שניות זורק הודעה שגיאה מיקרוסופט וליבחור "אל תישלח" או תישלח" ...בחרתי "אל תישלח". ופתאום ניסגר מיד ICQ 6.תמיד זה קורה לי תופעה הזאת תקלה חוזרת. הורדתי מאינטרנט ICQ 6 החדש. אני נסיתי להסיר אותו והפעלתי מחשב מחדש. ואח"כ היתקנתי ICQ 6 שוב מחדש. ועדיין אותו דבר הודעה שגיאה של מיקרוסופט...אותו תקלה ב- ICQ 6. מה יכולה להיות בעיה ICQ 6?...אני אובד עצות וחוסר ייאוש. אין לי פיתרון לתקלה הזאת...מה עושים? מיכאל אגב: היה לנו ICQ 5.1 בהתחלה היה בסדר אחרי כמה ימים שוב תקלה ICQ וניסגר. אני לא רוצה להישתמש ב- ICQ 5.1 אני מעדיף גירסה גירסה 6 חדש.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  22. שלום יש לי FF3 ואני רוצה לעשות לכול התוספות שלי(שהם די רבות) גיבוי כי אני עומד לפרמט את המחשב אז אני רוצה לגבות אותם ואת המועדפים וההגדרות שלי מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  23. Started by ido-nava,

אני מחפש תוכנה שתוכל לקחת קובץ MP3 ולקבץ אותו ... יש לי טלפון A840 עם 32MB אז אני רוצה להכניס כמה שיותר שירים

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  24. יש לי מספר דיסקים עם תוכנות, ואני רוצה לעשות מאגר נתונים שכזה. אז במקום לכתוב ידנית כל ספריה שיש בדיסק, שאני אשתמש בתוכנה שתקרא את תוכן הדיסק ותייצא את זה לטבלת אקסל או לקובץ טקסט ( תייצא את רשימת הספריות ), האם יש תוכנה כזו ?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  25. בהתחלה חשבתי שזה בגלל שזה הארדיסק חיצוני(USB2) שהוא יותר איטי.. אז העתקתי את התיקיה לכונן אחר שהוא פנימי ואני מנסה גם בכונן הזה לדחוס אותו(תיקיה ששוקלת 170 מגה), ולוקח בסביבות ה25 דק' לדחוס אני מתחיל לחשוד במעבד זה יכול להיות בגלל שעשיתי אוברקלוק מ3.0 ל3.6 וביטלתי את האופצייה HT אשר מדמה עוד ליבה או משהו כזה? (הביטול נעשה עקב אי יציבות) בכל אופן אני יודע שזה ממש לא רגיל...זה אמור לקחת כמה חצי דקה - דקה גג..זה לא תיקיה במשקל 2 ג'יגה ממה זה יכול להיות? אני בקרוב(בריסטארט הבא) אבטל את האוברקלוק ואבדוק את זה.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים