עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, ברצוני לבנות באמצעות Access טופס שיזין 4 פרמטרים למסד נתונים- 3 ע"י המשתמש, ואחד אוטומטי (תאריך). נתקלתי בשתי בעיות- 1. אני לא יודע איך לגרום לטופס להזין אוטומטית את התאריך של יום ההזנה. 2. בכל הפעלה מחדש של הטופס, ההזנה מתחילה מחדש בטבלה, כלומר הטופס מזין את השורה הראשונה במקום להזין את השורה הפנויה הראשונה. מסד הנתונים לא צריך להיות חסוי, אך אסור שישתנה תוכנו לעולם, והוא רק יגדל ויגדל כשיוזן חומר חדש באמצעות הטופס. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  2. טוב אני מחפש שני תוכנות: * אחת שמזיכרה לי כל מיני דברים שאני צריך לעשות ומודיע X זמן מראש. * שניה שאני יכול להגדיר מה עולה ראשון עם תחילת הווינדוס מה עולה אחריו וכולי... תודה מראש לעוזרים =]

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  3. אני מחפש תוכנה שמריצה באנרים באזור שאני בוחר במסך, והבנתי גם שיש תוכנה שניתנת לשליטה מרחוק ז"א ממחשב אחר דרך הנט... תודה לכל מי שיעזור..

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  4. Started by rino,

בדרך כלל אני משתמש הFIREFOX לגלישה והכל היה בסדר. לאחרונה מתחילים לקפוץ לי טבים חדשים עם הודעות שיש לי וירוס במחשב או חומרים פורנוגרפים והמחשב שלי בסכנה. כשאני עוזב את המחשב וחוזר כעבור כמה שעות אני מגלה שגם האקספלורר נפתח ללא הפעלה שלי ושוב הודעות על וירוסים וחומרים. ברור לי שזה משהוא שאני לא רוצה במחשב שלי אך אני לא מצליח להפסיק זאת . אני משתמש לNOD32 כאנטי וירוס. מה עלי לעשות כדי להפסיק את התופעה?

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  5. [אני מקווה שזה חוקי קודם כל... אין לי מושג בקשר לזה] יש לי דיסק בפורמט DTS, ומשום שאין לי בבית שום מערכת שמנגנת את זה, אני רוצה לשמוע את זה במחשב. כאשר אני מנגן את הדיסק דרך WMP הוא משמיע רעש סטטי, אבל כאשר אני שומע בVLC הוא משמיע בסדר. ניסיתי להתקין קודקים של DTS אבל זה לא עזר. בכל אופן, אני רוצה לעשות ריפינג לדיסק, אבל אם אני עושה עם הWMP השיר יוצא דפוק בכל נגן, יש אפשרות לעשות ריפינג עם VLC? או יש תוכנה אחרת שעושה את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  6. Started by E_XeQuit,

לא מזמן התקנתי ספארי לאחר זמן רב מאוד של שימוש ב Firefox. יש לי כמה שאלות בנוגע לספארי. 1. האם יש לספארי אפשרות להתקין תוספות ? 2. איך אני יכול לחסום את ה Flash כמו Adblock Plus ? 3. יש לספארי מנהל סיסמאות שאני יכול לעיין בכל הסיסמאות כמו ב Firefox ? 4. יש אפשרות להגן על הסיסמאות באמצעות סיסמא ראשית כמו ב Firefox ? 5. האם המהירות של הספארי באמת מורגשת בגלישה ? 6. אפשר לייבא את הסיסמאות שלי מה Firefox ? 7. לאחר כל כך הרבה זמן של שימוש ב Firefox ואני מרוצה ממנו, שווה לעבור ? תודה רבה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  7. Started by ido-nava,

אני משתמש בפייר וואל של XP ואני ממש מרוצה ממנו, עכשיו נכנס לי וירוס למחשב שדפק לי אותו לגמרי הוירוס לבסוף נמחק אך השאיר איתו בעייה מוזרה ה security center של הוינדאוס מודיע לי שאין לי פיירוואל פעיל וכאשר אני בא להפעיל אותו (דרך לוח הבקרה - חומת האש של וינדאוס) הוא רושם לי: עקב בעייה לא מזוהה, אין ל- windows אפשרות להציג הגדרות חומת האש של Windows. וכל זה לאחר שחזור מערכת, סריקת וירוסים וטורגאנים עי symantec antivirus c וע"י windows defenfer ד"א יש לי win xp pro heb sp2 למישהו יש מושג מה הבעייה פה ואיך אני מסדר אותה ?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  8. Started by Agent_47,

שלום לכולם! ניסיתי לצרוב סרט לדיסק DVD כדי לראות את הסרט בטלוויזיה. כל פעם שאני מנסה לצרוב מופיע לי חלון כזה: קישור לתמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=q2z2tzum4nwx.png אני משתמש בNERO 6 ultra. אני צריך שמישהו בבקשה יעזור לי להצליח לצרוב את זה. תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  9. Started by DXM,

חבר שלי נדבק בוירוס מאתרפייסבוק (ככל הנראה). לפי מה שהבנתי ממנו הוא מקפיץ לו מלא התראות אלרט והוא נדבק אחרי שפתח חלון של איזה מישהו שביקש להיות חבר שלו (או ביקש לשלוח לו תמונות או משהו בסגנון)ץ הוא ביקש ממני שאבוא לראות מה אוכל לעשות, עכשיו אם משיהו מכיר את הוירוס יכול לתת לי עצות מה לעשות או מה לא לעשות אז תודה רבה. *עוד לא הייתי אצלו אני מחכה שהוא יתקשר אלי ואז אבוא אליו.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  10. Started by nik55,

אני מקבל הודעה ש THE PRINT SPOOLER SERVIS IS NOT RUNING מה זה אומר??? אני אעריך עזרה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  11. אני צריך תוכנה שמקליטה את המסך בזמן עבודה שיוצרת את זה כקובץ ויצאו שבעצם בוא רואים את העבודה שעשיתי זה לצורך הדרכה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  12. שלום רב!! אני הרבה זמן מחפש מדריך לפתיחת רדיו ב-winamp אני זוכר היה אחד כזה..אבל אני לא מוצא אותו... אז בבקשה עם למישהו יש מדריך או שיודע איך להתקין בבקשה תעזרו לי.... תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  13. Started by A.Iniesta,

אחרי הפירמוט (והמעבר לויסטה) החלטתי שאני לא רוצה להתקין חבילת מקודדים מסורבלת, ואני רוצה להתקין ספציפית רק את מה שצריך. אז - חוץ מFDDSHOW, מה עוד מומלץ? (בהתחשב בזה שאני מפעיל את כל סוגי הסרטים, גם SD וגם HD.). תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  14. שלום לכם!! לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול את השאלה שלי, אם זה לא הפורום הרגיל אז אני מצטער על הבורות. רציתי לשאול מספר שאלות על תוכנת גוסט. 1. איזו גירסה הכי חדשה יש לתוכנה הזאת קיום? 2. מה זה בעצם דיסק image, איך אני יוצר אותו? (ולמה הוא משמש אותנו). 3. ואיך אני עושה העתקת ארד דיסק אחד לארד דיסק שני? 4.ואם יש לכם לינק להביא לי שעונה לי על כל השאלות , אני אשמח מאוד. (רצוי בעברית). בתודה מראש בר לוי!!!

15. תודה.

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  16. Started by dfx,

אחים שלי אני חייב עזרה!!!!! כל פעם שאני מנסה להפעיל קבצי וידיאו שמקודדים ב WMV אני מקבל הודעה של שלח דוח שגיאות..,עשיתי שייתן לי עוד פרטים וזה מה שקיבלתי.. נראה לי שאני צריך את הקובץ הזה wmvcore.dll ,אם אתם יודעים מה אני צריך לעשות אז תעזרו לי בבקשה ואם לא אז בבקשה תעלו את הקובץ הזה לאינטרנט שאני ינסה לשים אותו בתיקייה של ה WINDOWS שלי.. בבקשה עזרה!!!!!!! :-\

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  17. התקנתי את התוכנה והפעלתי ובהטענה קופץ לי האלרט הבא (מצורפת תמונה). למה זה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  18. Started by gal atedgi,

מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך צורבים דיסק mp3 פתוח כשאני יוכל למחוק ולהוסיף שירים כשאני רוצה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  19. Started by Oranili,

מאז שהסרתי את הMSG PLUS הרשימה מופיעה לי רק בכתובות של אנשים לא בשמות שהם בוחרים הנה תמונה מה שבשחור! זה הכתובות איך אני מסדר את זה לרגיל? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  20. Started by J0n1,

ניסיתי את always sync, ואמרתי לו שיסנכרן בין תיקיה בDOK לאחת במחשב, בכל פעם שאני מחבר את הDOK. והוא מסנכרן כל כרטיס זיכרון או HD שמתחבר בUSB... איך אפשר לסנכרן DOK מסוים? אולי להפעיל את התוכנה מהDOK עצמו?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  21. Started by maor848,

שלום.. לפני כמה חודשים התחילה בעיה אצלי במחשב שאי אפשר להיכנס למכתב עצמו בוואלה דואר.. כלומר אני לוחץ על הנושא והוא מסמן אותו כנקרא ולא פותח אותו.. פירמטתי לפני שבוע והבעיה הסתדרה ואז היא חזרה שוב.. אני חושב שזה בגלל העידכונים של הWIN.. מישהו יודע מה הבעיה ? יש עוד אנשים שאצלם זה ככה? נ.ב. הדואר לא עובד ב FF אבל בבעיה אחרת

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  22. Started by LIOR1994,

אני מוריד מהאינטרנט הופעות חיות הבעייה שהשדר מדבר באמצע השיר האם יש תוכנה שיכולה לערוך את השיר ? תודה וחג שמח

23. Started by efod26,

שלום, אני מיחפש תכנה שבעזרתה אני אוכל לצפות במחשב אחר מהמחשב שלי. בלא יכולת לשלוט באמת אלא רק לראות את הפעולות המתבצעות.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  24. Started by avihy,

יש לי Windows Live Messenger ואני לא מצליח להתחבר. השגיאה שאני מקבל: יש לי 6.5 ZoneAlarm Internet Security Suite.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  25. עד היום השתמשתי ב Nero וזה לפעמים עשה לי בעיות לא יודע לא עלה ב DVD לפעמים כן לפעמים לא לםעמים היה דוםק תדיסקים... אז אם יש תוכנה אחרת טובה תמליצו לי פה בבקשה... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים