עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, יש לי לאפטופ חדש סוני ויואו FZ348 שבא מותקן חדש עם ויסטה אבל דיי נמאס לי מזה. פניתי לחברה בצאת ושאלתי לגבי דרייברים ללאפ טוב הזשה והם אמרו לי שיש להם רק עבור ויסטה . עם אתקין XP , זה לא יעבוד טוב? הלאפי לא יידע לזהות את הדרייבים של הויסטה? מה קרה לכם במצבים דומים מניסיונכם? תודה

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  2. Started by rank,

אני קניתי אתמול עכבר +מקלדת של LOGITECH ב550 שקל ... אני רציתי לשחק בCRYSIS והגלגלת לא פועלת במשחק כאילו המשחק לא מזהה אותה ... בכללי הגלגלת פועלת אני משתמש בא באינטרנט וגם המשחק בסדר אני שיחקתי עם עכבר אחר וזה בסדר ... אני חיפשתי באפשרויות של העכבר ואני לא רואה שיש שם משהו שמסדר את זה ... מישהו יודע איך לסדר את זה ?

• 5 תגובות
    • 536 צפיות
  3. Started by omri_ro,

אני רוצה להוסיף את הLINK של "כתוביות בתהליך" מהאתר TOREC בתור LIVE BOOKMARK בFF (כמו שהם עשו בסרגל כלים שלהם, רק שאני לא רוטצה את כל הסרגל כלים) שמתי כבר מזמן את הRSS שלהם (http://www.torec.net/rss.asp) איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  4. Started by GanJaval,

אז ככה הורדתי אימיול v0.46c ואני מוריד פיפא 2006 ונבי איי 2006 אז קיצר זה מוריד לי במהירות בין 0-5 מה לעשות למה זה כזה איטי ויש לי מחשב טוב מאוד גם שאני יודע שזה לא ממש קשור אולי בגלל האנטי וירוס נורטון 2005 או מה אפשר לעשות כדיי לשפר את המהירות אהה דרך אגב הודעה ראשונה בפורומים פה ... מקווה שתעזרו

5. Started by yotam360,

http://img154.imageshack.us/img154/652/31153285ru2.jpg זה קורה בתדירות דיי גבוהה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  6. Started by boogie,

האם אפשר להרשם למסנג'ר עם כתובת מייך שהיא לא של Hotmail? ואם כן איך עושים זאת?

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  7. שלום לכולם, עשיתי חיפוש עם התוכנה xoftspy והיא גילתה לי כמה רגולות\וירוסים.... אבל בגלל המיקום שלהם (בתיקיית windows) אני מפחד למחוק אותם ורציתי לדעת מה לעשות: האם למחוק אותם או לא?, איזה רגולות למחוק ואיזה לא וכו'.... אז הנה התמונה של מה שהתוכנה גילתה לי (שימו לב לשם הרגולה, לסיכון שלה, והכי חשוב למיקום שלה) תודה

• 5 תגובות
    • 536 צפיות
  8. Started by naoriko,

פרצו לי לאיי סי קיו אני רוצה לדעת איך פורצים לאיי סי קיו או איך מוחקים את המשתמש של האיי סי קיו בבקשה זה נורא נורא נורא נורא חשוב תודה רבה רבה רבה לכל מי שמגיב באמת!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  9. יש לפעמים קורא שמהירות הכוננים אינם שווים, אז מה עדיף? או מאיפה?

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  10. Started by rk666,

למי שלא מכיר, ולמי שרוצה לעקוב אחר ההורדות (החוקיות) שלו מרחוק, יש ל utorrent ממשק WEB נפלא. ממולץ. http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=14565

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  11. שלום, ברשותנו דפדפן אקספלורר 6. לאחרונה ייבאנו אליו רשימת מועדפים של נטסקייפ 4. למרבה הצער, הן בתפריט של Favorites והן ברשימה הנפתחת באופן קבוע ע"י הקלקת Favorites בסרגל הכלים, מועדפים אשר נכתבו בעברית מופיעים כעת בג'יבריש. : לעומתם, מועדפים באנגלית מופיעים כרגיל, ואפילו דפים באתרים שונים, עם טקסט בעברית ו/או אנגלית מופיעים כרגיל. מה עושים? איך גורמים למועדפים בג'יבריש להופיע בעברית? בתודה, archaeology_magazine

12. שלום לכולם, משום מה וורד (2003) החליט לעשות בעיות עם המיספור. בתמונה המצורפת, ניתן לראות שמשום מה הוא החליט להזיז לי את הטקסט החל מהמספר 8.10. מישהו יודע איך מזיזים את הטקסט חזרה ? (מצורף קובץ הword) בתודה מראש, מייק. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  13. כבר מתחיל לעצבן אותי כשאני עוזב שניה את המשחק ופתאום איזה פרחה קופצת ומציעה לי דיאטה! ובכלל כמעט כל אתר שלוחצים בו על שורת חיפוש למשל ישר פותח עוד אתר בנוסף וזה נהפך לנורמה.. אני לא מדבר על אתרים גדולים כמו וואללה וYNET שבכלל דורסים את הפרט בקטעים האלה אבל השאלה שלי זה למה חוסם הודעות קופצות לא חוסם בכלל?! מה כדאי להתקין כדי שזה יפעל..?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  14. Started by mashas,

היי, נתקלתי בקבצים עם סיומות: *.cer,*.pvt,*.pfx פעם ראשונה שאני נתקלת בסיומות כאלו מישהו מכיר - יודע על מה מדובר. אני יודעת רק שמדבור עם קבצי מפתחות בתחום האבטחה (RSA) , אבל לא ידוע לי הייעוד של כ"א מהם

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  15. Started by D.r Bit,

שלום לכולם יש לי מחשב שעושה מסכים כחולים ... השמח עם מישהו יצליח לנתח את הקבצים ולהגיד לי ממה נובעת הבעיה ... הנ"ל בנתיים מחקתי את האנטיוירוס והמחשב עובד אבל אני לא בטוח שכאן הוא הפיתרון לבעיה תודה רבה לעוזרים והמשך ערב טוב ... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  16. הורדתי אנטי וירוס NOD32 64 bit ואני לא מצליח להתקין אותו זה כותב לי "לא תומך במעבד מסוג זה.." יש לי E6750 core 2 duo למישהו יש מושג אז איזה אנטי וירוס חינמי אני כן יכול להתקין פה? תודה

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  17. יש לי כמה סרטי DVD שרציתי לגבותם אבל מה חלקם הגדול נמצא במצב לא מי יודע מה נסיתי לגבות בעזרת כמה תוכנות כגון: Shrink DVD ושתי סוגים של Clone DVD וכולם נפלו בקריאה של הדיסקים. רצי לדעת האם ישנה תוכנה שבעזרתה ניתן לגבות גם דיסקים שרוטים ?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  18. השאלה בכותרת.

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  19. Started by payback,

http://www.beitar.org.il/downloads/mirandabj/ חובה בכל בית אב בישראל. אללה בית"R אלללה

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  20. יש לי מחשב HTPC (המחשב הקטן שמשמש בד"כ גם כמערכת קולנוע ביתית) ובין היתר יש בו כונן של קורא כרטיסים של SD SM MS וכד'. העניין הוא שמצד אחד כשנכנסים למחשב שלי ואז מוצגת רשימת הכוננים הקיימים יש משהו כמו 4 כוננים לא מוכרים שבדיוק תואמים למספר החריצים בקורא הכרטיסים, בנוסף, הנורה הירוקה בקורא הכרטיסים דולקת תמיד - כלומר הכונן מחובר באופן תקין. מצד שני, כאשר אני מכניס כרטיס כלשהו לכונן אין שום אזכור לכך שהמחשב זיהה את הכרטיס. אני מאמין שזוהי בעייה של דרייבר שחסר לי - אם כן, אודה למי שיוכל לשלוח קישור לדרייבר שכזה. במקרה הכי גרוע צריך כנראה להגדיר בביוס את הכונן דבר שלא נראה לי הגיוני כי הכוננים מוגדרים עקרונית.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  21. Started by ido-nava,

אני מחפש תוכנה שתוכל לקחת קובץ MP3 ולקבץ אותו ... יש לי טלפון A840 עם 32MB אז אני רוצה להכניס כמה שיותר שירים

• 6 תגובות
    • 535 צפיות
  22. Started by weissby,

איך? אולי בעצם אין אפשרות לקוקיז רק בגלל שזה לא הדפדפן הראשי אצלי? אני שואל את זה ]פשוט כי אנלא יודע כל כך אם זה משנה זה שזה לא הדפדפן הראשי אלדע אולי בגלל זה.. תודה

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  23. מישהו יודע אולי מה שמן? ומה יותר טובה ואיזה יתרונות

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  24. Started by vinipyx,

אני לא מצליח להגדיר אותו כמו שצריך ימיול כל הזמן רושם לי low id או firewalled איך אני מסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  25. לפני שנתיים מכרו בעבודה אופיס 2003 במחיר מצחיק. קניתי. עכשיו מציעים אופיס 2007 במחיר מצחיק. האמת היא שאני מסתפק ב- 2003, אבל לך תדע אם ומתי יציעו את ה- 2007 שוב במחיר כזה. אין לי מושג מה יש ב- 2007 שמצדיק שידרוג, אז מה דעתכם? שווה להשקיע קצת?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.