עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by omri_ro,

אני רוצה להוסיף את הLINK של "כתוביות בתהליך" מהאתר TOREC בתור LIVE BOOKMARK בFF (כמו שהם עשו בסרגל כלים שלהם, רק שאני לא רוטצה את כל הסרגל כלים) שמתי כבר מזמן את הRSS שלהם (http://www.torec.net/rss.asp) איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  2. Started by GanJaval,

אז ככה הורדתי אימיול v0.46c ואני מוריד פיפא 2006 ונבי איי 2006 אז קיצר זה מוריד לי במהירות בין 0-5 מה לעשות למה זה כזה איטי ויש לי מחשב טוב מאוד גם שאני יודע שזה לא ממש קשור אולי בגלל האנטי וירוס נורטון 2005 או מה אפשר לעשות כדיי לשפר את המהירות אהה דרך אגב הודעה ראשונה בפורומים פה ... מקווה שתעזרו

3. Started by shabo,

הורדתי את התוכנה לבדיקת הטמפרטורה המחשב ומשום מה אני רואה רק את הטמפרטורה של המעבד ושל לוח האם.. התקנתי את התוכנה במחשב של אמא שלי אח"כ ואני רואה רק את הנתונים של לוח האם וכרטיס המסך (AUX אם אני לא טועה) למה זה קורה? איך אני יכול לראות את הנתונים של המעבד, כרטיס המסך ולוח האם בשני המחשבים, ולא רק שניים בכל מחשב? תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  4. Started by singera,

כאשר אני מריץ אותו על מחשב אחרי התקנה נקייה של WIN2000 עם SP4 הוא אומר שהוא לא מצליח להתקין עקב root cetificate? במחשב עם WINXP הוא מותקן ללא בעיה אשמח אם תעזרו

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  5. יש לי תופעה מאוד מוזרה כל השמן האתר הזה קופץ לי : http://www.redorbit.com/images/images-of-the-day/ לא יודע למה...מישהו מכיר את זה? ניסיתי ADAWERE NOD32 Spyware Doctor כלום לא עוזר!!!! איך אני ניפתר מהבעיה הזו ? THX!!!

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  6. 1. קודק באיכות גבוהה כמו X264 2. שתאפשר בחירה של ערוצי אודיו לשמירה (יותר מאחד - עברית ואנגלית למשל). 3. שתאפשר שמירת הכתוביות המקוריות של ה-DVD (או EMBEDDED בסרט המקודד או כקובץ כתוביות מסונכרן SRT למשל). 4. עדיפות לתוכנה חינמית, ללא התקנה (PORTABLE) ולא מנופחת אם אפשר. SUPER ו-MEDIACODER קרובות מאוד, מלבד (2) ו-(3)... תודה מראש TMP

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  7. שלום, אני קצת חושד במערכת שלי... אני כבר לא יכול לבטוח בה כשיש מישהו שרואה מה אני עושה, או מקבל נתונים. הנה: מה זה אמור להיות השווה הזה? האנטי וירוס שלי מנסה לחפש בקבצים והוא לא מצליח לפתוח אותם, הוא רושם ארור אופנינג. האנטי וירוס שלי הוא eset smart securety.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  8. Started by GaTor120,

לא הצלחתי לזהות איזה כרטיס זה,אבל על המדבקה רשום ati rage 2c אשמח מאוד לעזרה תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  9. Started by Cha0stAlker,

יש לי שאלה לגביי הnotepad: תמיד שאני מנסה לעשות כל מיני דברים בnotepad (לא לכתוב, אלא לדוגמה סרבר שהורדתי ואני רוצה לערוך, וכו') אני מנסה לשמור, והוא אומר לי שאלא קבצי "צפייה בלבד". איך אני משנה זאת? איך אני הופך קובץ מצפייה בלבד לקובץ "עריך"?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  10. Started by uzana2004,

בס"ד יש לי בעיה חמורה.... אין לי מושג מה עשיתי למחשב... אני מפעיל את המחשב עולה האייקון של XP ואז יש לי רק מסך שחור!!!! מה לעזאזל קורה כאן??? בבקשה זה דחוף לי....

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  11. אאאאאא

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  12. כבר מתחיל לעצבן אותי כשאני עוזב שניה את המשחק ופתאום איזה פרחה קופצת ומציעה לי דיאטה! ובכלל כמעט כל אתר שלוחצים בו על שורת חיפוש למשל ישר פותח עוד אתר בנוסף וזה נהפך לנורמה.. אני לא מדבר על אתרים גדולים כמו וואללה וYNET שבכלל דורסים את הפרט בקטעים האלה אבל השאלה שלי זה למה חוסם הודעות קופצות לא חוסם בכלל?! מה כדאי להתקין כדי שזה יפעל..?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  13. Started by D.r Bit,

שלום לכולם יש לי מחשב שעושה מסכים כחולים ... השמח עם מישהו יצליח לנתח את הקבצים ולהגיד לי ממה נובעת הבעיה ... הנ"ל בנתיים מחקתי את האנטיוירוס והמחשב עובד אבל אני לא בטוח שכאן הוא הפיתרון לבעיה תודה רבה לעוזרים והמשך ערב טוב ... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  14. Started by Dark Tetris,

יש לי בעיה דיי טורדנית בוינמפ ברגע שאני פותח קובץ וינמפ ברשימה אחרת ואז מחזיר את הרישמה הקודמת יש מספר קטן מאוד של שירים שפשוט לא עולים לי.... ישר קופץ רנדומלי לשיר אחר חשוב לי לציין שזה באותם שירים...... ויסיתי לשנות את שם הקובץ וכלום.... אשמח עם תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  15. Started by tomer63820,

אני מחפש כרטיס DC10 או DC30 של PINNACLE או כרטיס דומה לו בביצועים. יש לי כבר כרטיס DC10 אבל אני צריך עוד אחד. הוא עובד טוב, האיכות טובה והוא עובד היטב בפנטיום 3, ולכן אני מבקש מכם אם אתם מכירים דגם אחר שחופף לכרטיס DC10 ו- DC30 של PINNACLE אשר יכול לעבוד בפנטיום 3 וכמובן המחיר צריך להיות נמוך. תודה, כל טוב.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  16. Started by slrr,

מדמה אותו במחשב ככה שאני יוכל לשחק משחקים של סוני במחשב שלי???

17. Started by a-gold,

כשאני רוצה למחוק תמונה מהתוכנה זה שולח אותה לסל מיחזור... איך אני מוחק בלי שזה ימחק תתמונה מהמחשב?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  18. הי, אני רוצה לחבר מחשב לראוטר וככה לחלוק אינטרנט וLAN בין שלושה מחשבים. אני מחפש פיירוול לאחד המחשבים שלא יעשה בעיות עם הרשת LAN/WAN ויהיה קל לשימוש. מה מומלץ? (לא חובה שיהיה חינמי)

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  19. מחקתי את כל תיקית ה-TEMP שלי ובגלל זה שני התוכנות לא עולות לי שאני מדליק את המחשב. איך אני יכול להחזיר אותם.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  20. Started by eladbu,

מדוע אניט לא מצליח לראות בעיברית את הריבועים המסומנים?

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  21. Started by naoriko,

למשל אוטו שאתה נוסע איתו במשחק GTA למשל. איך המסך פועל??? כל התמונה זזה קדימה והמכונית נשארת איך שהיא רק שפונים איתה אז המסך נותן צילומים מהירים של התמונה ומוזיז אותם קצת ככה שזה נראה כאילו שזה זז וזה ככה בכל משחק וכל דבר שאתה עושה במחשב גם שאתם מוזיזים את העכבר

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  22. Started by payback,

http://www.beitar.org.il/downloads/mirandabj/ חובה בכל בית אב בישראל. אללה בית"R אלללה

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  23. Started by stigal,

שלום! אני מקבל את ההודעה הבאה כשאני נכנס לאתרים מסוימים (gmail למשל): A script on this page is causing IE to run slowly. Your computer may become unresponsive אכן המחשב מתחיל להאט. ניקיתי כבר את כל ה - spy וגם הרצתי אנטיוירוס. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  24. התחדשתי בצורב של ASUS דגם 1814BLT שקיימת בו אפשרות ה Lightscribe ואני משתמש כרגע בגרסא 6 של נרו שאין בה אפשרות של Lightscribe וראיתי שיש כל מיני גרסאות של נרו 7, אחד זה הרגיל עוד אחד שנקרא פרמיום ועוד אחד שנקרא אולטרה, איזה מהגרסאות הכי עדיף ולמה? ושאלה נוספת, אני משתמש ב Outlook Express 6 וכשאני מקבל מיילים אני לא רואה ש NOD32 סורק אותם משום מה למרות שהאופציה הזו מופעלת

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  25. Started by Ran Ventura,

האמת לא משנה איזו גירסה זו של limewire בכולן יש לי בעיה שאני נכנס לתוכנה זה תקוע כל הזמן על conecting אבל זה לא מתחבר... זה נשאר באותו מצב כל הזמן.. איך אני מסדר את הבעיה ??? *הפיירוול מבוטל

• 0 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים