תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יצרתי מאאוטלוק במחשב א' קבצי EXCEL ו-ACCESS וניסיתי לייבאם באמצעות "ייבוא מתוכנית או קובץ אחרים" במחשב ב'. הוא עושה הכל, מזהה הכל, "מתקין", לכאורה, הכל, אבל בסוף הוא מראה לי רק אנשי קשר בודדים, וגם הם ריקים או שהם רק חלק מפרטיו של איש קשר קיים בקובץ המקור. ניסיתי את אותו דבר גם עם אנשי הקשר מהנוקיה שלי, יצרתי את הקבצים בהתאם לנדרש, אבל בסוף התוצאה זהה- הוא כביכול מזהה ומייבא (ואפילו הסמן בתחתית הרשימה באאוטלוק הולך ומתכווץ, כאילו הוא אכן מתמלא בנתונים), אבל בפועל אין כלום. מה לעשות? למה זה קורה? אנא עזרו, כי זה ממש מייאש וקריטי לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אני עורך סרט שבמקור הוא קובץ במסך רחב 20:11 528X960 (יחס קצת מוזר, לא?) . אבל הוא נותן לי אפשריות לשמור את קובץ הווידאו רק כ 4:3. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך צורבים דיסק mp3 פתוח כשאני יוכל למחוק ולהוסיף שירים כשאני רוצה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
נכנסתי ל tucows ומצאתי כזו אך כל שעלה בידי להוריד זה ad aware. אודה למי שיעזור לי
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
יש אפשרות בווינאמפ שיאני ייראה את כל השירים שאני מנגן בדף איטרנט , מה הקיצור?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
samsung sl202 10.2 mega pixel כדי שמי שמוצא ידע שזה בטוח הדגם... תודה מראש!!1
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ראיתי את הפרסומת שלה בסבבה דיסי היא שווה שימוש? אני עכשיו משתמש ב- FastStone, אז מה עדיף מבין השתיים?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה נתקלתי בבעיה נורא מוזרה ומעצבנת בזמן ניגון סרטים. לא משנה באיזה נגן אני משתמש או איזה קובץ וידאו מוקרן לאחר זמן קצר (5 דקות בערך) הוידאו והאודיו יוצאים מסנכרון, ועם הזמן זה נעשה יותר יותר גרוע, כמו כן לפעמים יש כמו מין תקיעות כאלו של חצי שנייה שחאריהם הוידאו והאודיו יוצאים עוד יותר מסנכרון. בהתחלה חשבתי שזה היה הקובץ המסויים שראיתי אבל עכשיו שמתי לב שזה קורה עם כל קובץ וידאו. מבחינת נגנים יש לי רק 3: WMP MV2PLAYER WINAMP על ווינאמפ עוד לא ניסיתי, אני ינסה עכשיו, אבל בשני האחרים מופיעה הבעייה הזו... עריכה: נסיתי על ווינאמפ הוא בכלל לא מנגן וידאו, כנראה לא משתמש בקודקים שנמצאים על המחשב. ועוד משו, לגבי קודקים, לא התקנתי קודקים כי אני לא חושב שאני צריך, כ…
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתקליט לי ממקרופון או כל כניסה שהיא, ושלא תהיה כמו ה Sound recorder שבווינדווס שאחרי דקה הוא מספיק להקליט... שהתוכנה תקליט עד שאני אעצור אותה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
כיצד אני נועל הורדות מהמחשב שלי עם קוד מסויים שאני בוחר?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה לבדיקת הטמפרטורה המחשב ומשום מה אני רואה רק את הטמפרטורה של המעבד ושל לוח האם.. התקנתי את התוכנה במחשב של אמא שלי אח"כ ואני רואה רק את הנתונים של לוח האם וכרטיס המסך (AUX אם אני לא טועה) למה זה קורה? איך אני יכול לראות את הנתונים של המעבד, כרטיס המסך ולוח האם בשני המחשבים, ולא רק שניים בכל מחשב? תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום מותקן לי על ה XP גרסה 7 של Internet Explorer. משום מה הוא קורס לגמרי בספונטניות מספר פעמים ביום (3 ואפילו 5 פעמים) כבר מספר חודשים. אין קשר לאתרים שהוא מציג באותו רגע. וקורה גם שמשאירים אותו פועל וכשחוזרים למחשב לאחר זמן מה מגלים שהוא קרס. הרצתי Spybot S&D ולא מצאתי שום תוכנה "רעה". כמו כן מותקן אנטי וירוס מעודכן.. מה ניתן לעשות? התופעה ממש מציקה.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי תופעה מאוד מוזרה כל השמן האתר הזה קופץ לי : http://www.redorbit.com/images/images-of-the-day/ לא יודע למה...מישהו מכיר את זה? ניסיתי ADAWERE NOD32 Spyware Doctor כלום לא עוזר!!!! איך אני ניפתר מהבעיה הזו ? THX!!!
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
*עריכה* תנעלו מצאתי איך להמיר ...........
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס טלוויזיה ואני צריך תכנה שאיתה אני אוכל לראות טלוויזיה. תודה למי שייעזור
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
טוב אז ככה, קיבלתי מחשב חדש, התקנתי Windows XP SP2 נקי. התקנתי K-Lite Mega Codec Pack... הכל עובד מצוין, עד שגיליתי שאי אפשר להפעיל קבצי MPG. ברגע שאני מנסה, באותה השנייה המסף נהיה שחור והמחשב עושה ריסטרט... קטע מוזר... ניסיתי להתקין מחדש את ה Codec Pack. לא ממש עוזר... למישהו יש רעיון? המערכת שלי היא: Intel E6420 2GB 800MHZ RAM 8800GTS תודה.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מקלדת MICROSOFT DIGITAL MEDIA PRO KEYBOARD יש עליה 5 לחצנים לגלישה מהירה לאתרים וכמו כן כפתור של כניסה למייל... עבדתי עם פיירפוקס והכל היה מעולה...הבעיה שעדיין יש מלא אתרים שלא תומכים בו ונמאס כל פעם להשתמש בIE TAB אז מחקתי את הפיירפוקס וחזרתי לאקספלורר...הבעיה שעכשיו כשאני לוחץ על הכפתורים לכניסה לאתרים מסוימים זה משום מה לא פועל.. מה הכוונה לא פועל? כשלוחצים על כפתור מסוים נגיד מספר אחת זה שואל מה לפתוח..אז אני מקליד את כתובת האתר ושומר.. אחרי זה שאני לוחץ שוב מספר 1 זה שואל שוב את אותה שאלה וכך הלאה...כאילו הוא לא מצליח לשמור את ההגדרות.. התוכנה נקראת MICROSOFT INTELIEYE PRO מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שעושה מסכים כחולים ... השמח עם מישהו יצליח לנתח את הקבצים ולהגיד לי ממה נובעת הבעיה ... הנ"ל בנתיים מחקתי את האנטיוירוס והמחשב עובד אבל אני לא בטוח שכאן הוא הפיתרון לבעיה תודה רבה לעוזרים והמשך ערב טוב ... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מחפש ליצור התקנה של WINDOWS עם אופיס ועוד כמה תוכנות מישהו יוצע בעזרת מה יוצרים את זה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
הבעיה התחילה היום. אני פותחת כמה חלונות(לא כרטיסיות אלא חלונות) וכשאני עושה איקס על אחד מהם כל שאר החלונות נסגרים! הפעלתי סורק וירוסים והתקנתי מחדש את אקספלורר 7 אבל זה לא עזר... יש למישהו רעיון מה לעשות? ???
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
מדמה אותו במחשב ככה שאני יוכל לשחק משחקים של סוני במחשב שלי???
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
יש לי פיירפוקס גירסא 2.0.0.2 עד היום כשהייתי לוחץ על קישור עם הגלגלת של העכבר הוא היה פותח לי את הקישור בלשונית חדשה פתאום זה השתנה לי. מישהו יודע איך להחזיר את זה?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום רב, עשיתי מנוי לאתר RAPIDSHAREלמשך חודש. כמנוי, יש לי אפשרות להוריד קבצים במקביל וללא הגבלה. לצורך כך, אני מנסה להשתמש בתוכנה GETRIGHT שאמורה לדעת להוריד מספר קבצים בו זמנית, וגם להאיץ את קצב ההורדה. אבל משום מה, אני לא מצליח להסתדר עם התוכנה. כך אני מנסה לעשות: 1. בוחר את הקובץ שאותו אני רוצה להוריד 2. פותח אותו בעזרת הדפדפן 3. הקובץ מופיע באתר RAPIDSHARE , ואז אני לוחץ על PREMIUM 4. בוחר את אחד המקורות ובאופציה של הורדה בעזרת GETRIGHT 5. התוכנה עולה, אני בוחר בשמירה- עד כאן הכול טוב ויפה. הבעיה מתעוררת לאחר מכן, כשאני מנסה להוריד במקביל קובץ נוסף. אני מתחיל מחדש את התהליך, אבל כאשר אני רוצה לפתוח את הקובץ הבא, עולה שוב החלון של GETRIGHT ,(תמונה 3) ואז התוכנה בעצם …
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
תראו אין לי מושג מה אבא שלי עשה אבא שלי הדליק היום תמחשב והתחיל למחוק תוכנות ולהתקין דברים סעמק איתו.. ושאני באה להפעיל תמשחק FREESTYLE משחק רשת אז זה נותן לי תשגיאה הזאת Microsoft Visual C++ runtime Library מה עושים?היה לי פעם בעיה מדויקת במשחק אבל אני לא זוכר איך זה ניפתר.. האם פירמוט יעזור פה???
-
- 7 תגובות
- 553 צפיות
-