עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by n0ne,

יש לי היתחברות LOWID באימיול.. קודם כל יש לי רשת ואני יודע שזה בגלל זה.. צריך להגדיר את הPRXOY לא? www.emule-project.net/home/per...mp;topic_id=110 הלכתי לפי זה אבל על מה אני צריך לשים שם לא הבנתי ומה אני אמור לרשום בProxy Host לא הבנתי,מישהו מכון להסביר לי ד"א לא מצאתי את ההודעה ה1 שרשתי אז רשמתי שוב

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by Holy,

תמונה אחת שווה 1000 מילים אחרי שאני מתקין זה עובד יופי אחרי ריסט אחד זה מה שקורה נסיתי לשנות פונטים וזה לא ממש עוזר

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  3. Started by GiZmo,

יש לי כרטיס טלויזיה דיי סטנדרטי וישן, עם צ'יפ BT878... לווינדוס2000 הורדתי דרייבר צד שלישי כי המקורי ממש צולע... בכל אופן, ניסיתי כמה פעמים להקליט, עם תוכנות שונות...לא הלך. במקרה הטוב זה הקליט לי עם איחור של הסאונד... האם מישהו מכיר תוכנה מושלמת לכך ? תודה

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  4. Started by DaniDin,

יש לי דיסק DVD ואני רוצה להפוך אותו לקובץ DIVX בגודל של 700 - 800 מגה, איזה תוכנה היום הכי קלה ומהירה, וכמובן טובה?

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  5. Started by Ghosthunter,

איך אני יכול לסדר את זה ככה שזה יפתח את החלון אני יודע שזאת בעיה בNIS שלי אני מקווה שאני בפורום הנכון

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by Home Boy,

מישהו מכיר את התוכנה הזו ויכול להגיד לי אם היא שווה משהו?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by amir.o,

שמתי לב שבחלק התחתון של המסך מופיעה לי אזהרה (יש קישור ) אם מישהו יודע מה זה אומר,ומה אני אמור לעשות תודה מראש pac-man

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  8. מישהו יודע איך משנים בתצוגה של הwinamp לעיברית שמתי שיש שיר אז השם של השיר זז וזה בשפה מוזרה עריכת המודר: כותרת. בפעם הבאה דאג לכותרת עניינית.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  9. Started by n0ne,

קודם כל יש לי רשת ואני יודע שזה בגלל זה.. צריך להגדיר את הPRXOY לא? http://www.emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=1&rm=show_topic&topic_id=110 הלכתי לפי זה אבל על מה אני צריך לשים שם לא הבנתי ומה אני אמור לרשום בProxy Host לא הבנתי,מישהו מכון להסביר לי?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by MasterOr,

הגיוני שאם המפרט שלי הוא: Intel P4 2.6C Asus P4P800 Radeon 9600 Dual DDR 2x256 400MHz Maxtor 80GB 7200RPM אני מקבל ב3DMark03 רק 2717 נק ?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  11. איך אני מגדיל בה את הגול של הכתוביות? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by chenc,

שלום! אני משתמש בשתי התכנות הללו (גרסאות 0.3E ו4.5 פרו) ו... יש לי בעיה עם מה שנכנס בינהם ; האייסיקיו (בכל הגרסאות, כולל 2GO) כל הזמן, אבל כל הזמן מתנתק.. נאמר לי שהמיול מעמיס על ZA כך שZA נאלץ להעמיס על החיבור, ולכן מתנתקות לפעמים תכנות אחרות. כן, זה גם קרה לי עם תכנות אחרות - האמת רק קאזה (אני לא משתמש באחרות חוצ מאקספלורר כמובן). לכן, רציתי לשאול אם מישהו כבר נתקל בבעיה דומה, ומה לדעתכם יכול לפתור את הבעיה המעיקה? בתודה לכל מי שיעזור ויענה, חן.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  13. Started by tomer86,

יש לי מלמה דגיטלית שמשמשת אותי כמצלמצת רשת אני רוצה תוכנה אשר תאפשר לי להקליט ולצפות בעזרת המצלמה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by eli.g,

יש לי divx,כמובן. אז ככה יש לי את הסרט ימ"מ , ועכשיו הוא פותח את הסרט מנסה להוריד קודד ונכשל, ומראה לי את הסרט בלי סאונד פשוט עכשיו היה כתוב שם שזה xvid... עכשיו יש בעיה, אני לא בטוח שזה הקודד שחסר... וגם אין לי מוסג איך להתקין אותו הורדתי אותו אבל אין שם קובץ התקנה הכל קובצי ווינדוס... אז שמישהו אולי יביא לי לינק לxvid ויגיד לי איך להתקין את זה תודה....

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שהשעון .. בצד אך עושים את זה.?!?!?!... כי נמאס לי לראות את ה winamp מול הפנים שלי אני משתמש עם גריסא 5 אך אני יכל למזאר אותה לאיפה שהשעון של הwindwos ועדין שהמוזיקה תפעל

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by hellyeahmofo,

מנסיוני אני יודע שלעשות scandisk ו defrag לעתים תכופות לא מומלץ אבל למרות זאת Diskeeper מזכיר לעשות schedule לאיחוי יומי אז מה עדיף?

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  17. Started by Blue Omega,

מישהו אולי יודע אם יש אתר שממנו אפשר להוריד סקינים ל-DAP? ואם כן אז יכול לתת לי את הכתובת שלהם.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by nice,

היום ניסתי לצרוב קבצי Image דרך nero express אבל כאשר אני נותן לה לצרוב את קובץ הcue היא אומרת לי שהיא לא מוסגלת לפתוח את הקובץ,וכאשר אני נותן לה את קובץ הbin היא כותבת לי שזה פורמט לא מקובל. מה קרה לה?. עד עכשיו היא צרבה מצוין. יש לציין ששמתי את הקבצים שברצוני לצרוב בתיקיה משלהם. האם עשיתי טעות כלשהיא?.

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by LRa,

למישהו יש מושג איך אני יוצר מדיסק IMAGE שבנוי מ ISO CUE וקיבצי WAV של הAUDIO TRACKS ? תודה

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  20. Started by erez_sots,

שלום רב, אני מצטרף חדש כאן, ורציתי לשאול אם מישהו יודע איך אפשר להוריד תוכנה לשליחת הודעות לביפר? אם מישהו יודע, שיעזור לי בבקשה. תודה ושבת שלום!

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  21. אני רוצה לראות סרט על כל המסך שלי וכשאני רואה סרט אני רואה אותו עם שוליים שחורים, אני יודע שאפשר לשנות משהו בקודדים על מנת שיראו את הסרט מתוח על כל המסך ושלא יראו הפוך :-\ (אפילו אם זה גורע קצת מהאיכות כי זה נמתח) מה עליי לעשות ( ואם אתם מכירים חבילת קודדים שאני יוכל להגדיר בה את האפשרות הזאתי , לי יש את הקודדים של אייס מגה, נימו ועוד כמה..... ) תעזרו בבקשה

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  22. Started by new1,

שלום לכולם! אני מבקש את עזרתכם הדחופה!! מיזה כיומיים אני נאבק, ללא הצלחה, בסוס טרויאני בשם trojan naarat שחדר למחשבי (כנראה דרך MSN אך אני לא בטוח). הסוס טרויאני הזה משכפל את עצמו ללא הרף, מאט את מחשבי וגורם להופעת הודעה תמידית על כך שהאנטי וירוס של נורטון זיה אותו, מחק אותו וחוזר חלילה. הפעולות שביצעתי עד כה: א. עידכון האנטי וירוס והרצתו מספר פעמים. ללא הועיל. לכן, הסברתי את האנטי וירוס והתקנתי שוב. ללא הועיל. ב. מחיקת תוכנות שונות שפתאום גיליתי שאינני מכיר. לא עזר לפיתרון הבעיה. ג. התקנתי שוב את הXP על הXP שכבר יש לי. מאין שידרוג. גם זה לא עזר. ד. לפי ההוראות של נורטון, מחקתי כמה שורות ברגיסטרי. לא עזר. מופיעה לי הודעה מנורטון על כך שיש לי וירוס במחשב מהסוג שציינתי. אין…

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  23. אוקי אני משתמש בתוכנה over net אני לא אוהב את האימול הוא מציק ,עכשיו לבעיה מראש אני מודה לכם על העזרה. הבעיה היא שמתי איזה 16 הורדות דברים שאני צריך וכנראה לא היה לי מספיק מקום אז הוא קיצר לי קמתי משנה אני קולט 7 הורדות במקום 16 שלפני שהלכתי לישון הוא הוריד אותם אבל פתאום הם נעלמו לגמרי מהתוכנה אני רואה אותם בהtemp אבל לא בתוכנה אז באמת לא היה מקום בדקתי אבל עכשיו אך אני מחזיר את ההורדות האלה לתוכנה .

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by roei88,

יש לי בעיה שכל כמה זמן נמחקים לי כל האתרים במועדפים שלא נמצאים בתוך תיקיות ובמקומם זה שם אתרי פורנו עשיתי כבר סריקה עם spybot ו-norton וזה לא עזר :-\

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  25. Started by eddie_b,

איזה מבין תוכנות האנטיוירוס טובה יותר ולמה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים