עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by EAD,

היי יש לי את התוכנה הזאתי, אני רוצה להעביר את כל המידע שיש לי(הגדרות של RSS, חשבונות מייל וכו') ממחשב אחד (הישן שלי) למחשב החדש. מה הדרך הכי פשוטה ויעילה ונוחה לעשות את זה? תודה

2. Started by DannyBoy1904,

איך אני יכול להשיג את התוכנה Windows Blinds 5 ? לא הבנתי מה נסגר איתה! יצאה, לא יצאה.

3. הוא אומר לי שצריך להתקין Office וכבר יש לי במחשב והוא לא נותן לי להכנס לאינטרנט(Explorer)... וזה קרה בדיוק אחרי שמחקתי Norton anti virus 2003 והתקנתי KAV

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  4. פעם היה מותקן לי נטלימטר במחשב... הרסרתי אותו ועכשיו אחרי חודשיים אני מנסה שוב להתקין אך התוכנה רושמת לי שכאילו קיימת התקנה קודמת במחשב וצריך להסיר אותה... אבל הסרתי אותההה!! אין את התקיה במחשב, אין בהוספה\הסרה, מה עושים???!!!

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  5. Started by x-pac,

הייתי רוצה לדעת איך להגיע למהירות גבוה בAzureus בגירסה2.3.0.4

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by hck,

שלום! יש לי חשבון ישן בICQ שהשתמשתי בו לפני מספר שנים (עד היום לא פתחתי שום חשבון חדש), ואני מעוניין להתחבר אליו מחדש בשביל רשימת אנשי הקשר שהייתה לי שם (המספר ממש לא חשוב לי). הבעיה היא שאני לא מצליח להתחבר אליו מהסיבות הבאות: א. אני לא זוכר את הסיסמה. ב. השתמשתי בו תחת אימייל שהיה לי אז ואני ממש לא זוכר (ולכן אין לי אופציה לאיפוס/שיחזור סיסמה). מה שכן בטוח זה שהחשבון עדיין פעיל (=לא נמחק), וכנראה שגם לא נפרץ מכיון שכשאני בודק לפי המספר של הICQ אז נשארו שם הפרטים שאני השארתי בזמנו. הבעיה היא שלא רשמתי את פרטי האימייל שלי בפרטים, ולכן איני יכול לאפס את הסיסמה. יש למישהו רעיון איך לצאת מהברוך הזה? הקישור לחשבון ICQ שהיה לי אז: ######ICQ######

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  7. Started by RoMEo,

אהלן, נתקלתי בבעיה בדפדפן של כרום. מה שקורה, זה שהוא לא מראה לי את כל הפריטים בדף. לדוגמה, האתר של המכללה שלי, שבו יש דף עם תיקיות - בדפדפן לא רואים את התיקיות. הבאתי תמונה להמחשה: אפשר לראות בריבוע הקטן שנפתח שהתיקיות לא מופיעות...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מה יכולה להיות הבעיה? בYOUTUBE דווקא עובד לי...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Sman,

אני רואה פה לפעמים אנשים שמעלים תמונות מסך עם תוכנה שבודקת טמפרטורת מעבד ומתח של המאוררים וכ"ד... איך קוראים לתוכנה הזאת, ומאיפה מורידים אותה?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by shimon23,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1003255564&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by davidcohen,

שלום!!! אני צריך המלצה לתוכנת פיירוול לא אנטי וירוס אלא פיירוול ... תודה

12. Started by eladh16,

שלום יש לי את המצלמה SX1 IS. ה SX1 שומרת את הסירטונים שהוקלטו על גבי כרטיס הזיכרון בפורמט MOV באמצעות המקודד h264. הבעיה היא שמקודד h264 לא בנוי לעריכה, ולכן לא ניתן לערוך את קובץ הוידיאו של המצלמה בתוכות הערכיה השונות. על כן אני צריך להמיר את פורמט ה MOV לפורמט קריא שניתן לעריכה בתוכונות העריכה השונות. אני מעדיף להמיר אותו לפורמט AVI. השאלה שלי היא בעזרת איזה תוכנה ניתן להמיר את הוידיאו בפורמט MOV לפורמט AVI ושאיכות הוידיאו עדיין תיהיה איכותית וטובה כמעט כמו במקור. מהי הדרך הטובה ביותר להמיר את הקובץ ואיך בדיוק? שאלה נוספת: איזה תוכנה ערכית וידיאו תיהיה טובה לעריכת קבצי AVI? אני מחפש תוכנה ערכיה מקצועית, טובה, שתציע מגוון אפקטים ואפשרויות והכי חשוב שתיהיה קלה ונוחה לשימו…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by MacGyver,

שלום! אני מחפש תוכנה לנעילת המחשב..... שתהיה חינימית או משהו....כי היה לי את LOCK MY PC והיא ממש סבבה אבל נגמר לי ה30 יום ואלא מצאתי קראק אז משהו בסגנון בבקשה..... תודה רבה איתן

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by etzarfat1981,

שלום, אני עובד על שני מחשבים (נייד ושולחני) בשניםה אני משתמש ב-OUTLOOK מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמאפשרת סינכרון בינהם (בשני המחשבים אני עובד על אותם חשבונות EMAIL), ואני רוצה שה-INBOX בשני המחשבים יהיה זהה. אם מישהו מכיר תוכנה ל-OUTLOOK 2003 או אפילו ל-OUTLOOK 2007 תודה

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  15. Started by roeesnir,

לוח - Asus P5GD2-X מערכת הפעלה - Win 7 H P 32bit ניסיתי את הדרייבר של XP מהאתר של Asus. לא עזר. ובאתר של C-Media אני לא מוצא את הדרייבר הזה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  16. Started by oldgandalf,

ברשותי דרייבר לכרטיס הרשת מסוג SiS 900 PCI Fast Ethernet Adapter. עקב תווך גרוע ו-Collisions רבים, שימוש ב-Ethernet (המגביל תעבורה ל-10MB) מאפשר מהירות גלישה מהירה יותר מ-Fast Ethernet (המגביל ל-100MB) במחשב שלי. הצלחתי לקנפג את ה-Ubuntu Boot שלי לפעול ב-Ethernet, אך אני לא יודע איך אוכל לעשות זאת גם ב-Windows. איך לשנמך ל-Ethernet driver? פשוט להתקין דרייבר אחר (ישן מאוד) של אותה חברה? תודה!

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by barash,

שלום אני צריך תוכנה אשר תעזור לי להביר קבצים מי מחשב אחר אלי (לדוגמה: אני רוצה להביר קובץ מחבר בגודל של 600 מג למחשב שלי) איזו תוכנה תעזור לי כמה שמהר לעשות את זה ואיך. ??? יש לשנינו אינטרנט מהיר תודה דחוף!!! ;D

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  18. Started by yarivot26,

לאחרונה כל פעם שניסיתי לפתוח תיקייה או לפתוח סרט קיבלתי הודעה שיש שגיאה (ההודעה שמייקרוסופט מבקשת שתשלח לה את השגיאה) והתיקייה או המדיה פלייר נסגרו לי או שנתקע לי המחשב. לאחר חיפוש קצר בגוגל למילה DrWatson (שהופיע לי מספר פעמים), גיליתי שDrWatson זו תוכנה בווינדוס שמייקרוסופט משתמשת כדי שנשלח לה באגים בתוכנה ויש לי איזה סוס טרויאני במחשב שמשתמש בתוכנה לאחר עוד חיפוש קצר מצאתי מדריך שעוזר להיפטר מהוירוס (http://www.thenerdnetwork.net/forums/viewtopic.php?t=3086) אבל החלק האחרון כולל עזרה מהקהילה - פרסום לוג מהתוכנה hijackthis והם אמורים לעזור לך לגלות מה צריך למחוק בעזרת התוכנה KillBox, אבל כבר מזמן אף אחד בהודעה שם לא עוזר וקיוויתי שמישהו פה יוכל לעזור לי הנה הלוג שלי (לא…

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  19. כאן המקום לספר ולחלוק את דעתכם וההתרשמות שלכם מהתוכנה ומהמבצע לגולשי האתר. לינק לחדשה עם הפרטים המלאים

• 186 תגובות
    • 21.4k צפיות
  20. Started by o.k,

בוקר טוב לכולם!!! לאחרונה הורדתי את התוכנה NOD32 וראיתי שאני לא מצליח להבין איך להשתשמש בה .... מישהו יכול להגיד לי איפה יש מדריך בסיסי לתוכנה זו???? אם יש בכלל... תודה רבה לעונים....

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  21. קיבלתי במייל את ההצעה להתקין חינם, בתוקף עד מחר 14-10-09 רשיון לשנה ל-3 מחשבים רק ללקוחות חדשים נדרש לתת מספר כרטיס אשראי : Credit card required for verification ובנוסף פרטים אישיים מלאים, שם כתובת מגורים מייל ... שאלות: מתן כרטיס אשראי מדאיג במקצת, בטח יעשו חידוש אוטומטי בתשלום בעוד שנה ולך תתווכח .. האם גרסת ה- PRO שווה את המאמץ ? (אני משתמש כיום ב ZA רגיל החינמי)

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ofer_mat,

יש למישהו המלצה לתוכנה המגבה CD ל קיבצי MP3

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by pak82,

יש לי צורב DVD וניסיתי לצרוב כdata קובץ mdf (רציתי להעביר אותו למחשב אחר) כאשר נכנסתי דרך Nero Burning ROM קיבלתי הודעה שבגלל שיש לי קובץ כל כך גדול (מעל 2GB) אני לא יכול לצרוב תחת( DVD-ROM(ISO אלה אני חייב לצרוב תחת ( DVD-ROM(UDF כשניסיתי לצרוב אותו דרך Nero StartSmart הוא לא נתן לי שום הודעה ופשוט התחיל לצרוב את שתי הצריבות עשיתי על מהירות של x4 ושתיהן הסתיימו בהצלחה, כשניסיתי להעביר את הקובץ למחשב השני (גם בו יש צורב DVD) על ידי העתק והדבק קיבלתי הודעה שלא ניתן להעביר את הקובץ (משהו שקשור למסד הנתונים) (הקובץ תקען על המחשב הראשון הוא עובד ללא בעיות) מה עושים?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  24. Started by Nimhad,

שלום כאשר אני מנסה לצרוב דיסק MP3 באמצעות הנרו אין לי אפשרות לסדר את השירים בסדר המועדף עליי אבל בצריבת דיסק רגיל אין בעיה. תודה מראש לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.