תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי מזה הרבה זמן שאני סובל מהבעיה הזאת... ..... לדוגמא באתר של "נעה"...אני לא יכול לראות תמונות של המוצרים...(בלי הZA אני יכול...) ובהרבה אתרים שבנויים על Flash יש בעיה...אני פשוט לא יכול להישתמש באפשרויות באתר..(ללחוץ את אפשרויות שונות וכו') ובנוסף באתר של hotmail.msn.co.i אני לא יכול לבדוק את המיילים שלי...זה לא נותן לי אפשרות ללחוץ על בדיקת מיילים... האא..כימעט ושחכתי...באתר הזה ובעוד הרבה אתרים אחרים הסמיילים הזזים (בעלי יותר מפריים אחד) פשוט לא עובדים.. כלומר אני רואה רק את הפריים הראשון שלהם... אני מאמין שהבעיה היא בהגדרת הZA נכון... איך לפתור את הבעיה... תודה מראש Install
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת הפעלה boot xp שעובדת אם המחשב לא תקין ומגבה דרך שם קבצים אבל לאחרונה גילתי שהמערכת הפםעלה הזאת לא תומכת בhdd sata אם אפשר מערכת הפעלה שתתמוך תודה
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
לפני מספר ימים ביצעתי פימוט למחשבי החביב ולאחר שהתקנתי לי WIN והכל הלך חלק. סידרתי רשת ואז התחלתי להוריד בקצב וכנראה שלא שמתי לב ועל הדרך קצת פלשו לי וירוסים וחיות אחרות.. אצתי רצתי וחיפשתי מהר אנטי וירוס כי החומש אש של הוינדוס צעקה לי- "וירוס וירוס" אז מהר לחצתי כמו משוגע על אנטיוירוסים ש-מייקרושיט מציעה ומהר הורדתי "אנטיוירוס 2009" שלהם ואחרי כמה זמן קלטתי שאכלתי אותה- זה לא שווה כלום כי זה לא חינמי כמו שרציתי בכלל! עכשיו אני נתקעתי עם זה על המחשב ואני ניסיתי למחוק את זה מכל כיוון ומכל שאריות והיא עדיין מאיפה שהוא צצה ומציקה לי על החלון "ומוצאת" לי מלא וירוסים אבל כשאני מנסה למחוק אותם דרך התוכנה- סיריאל קוד והכל.. ואין לי מין הסתם, הרי אין לי כוונה לקנות את התוכנה. ס…
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אהלן אני מקבל מחר מחשב חדש, לא קניתי אותו עם מערכת הפעלה ואני מתכנן להתקין XP. חבר שלי אמר לי שיש בעייה עם דיסק קשיח שהוא sata2 כי המע' הפעלה לא מזהה אותו ושאני צריך להגדיר את ה drivers המתאימים לפי הלוח אם בזמן ההתקנה ע"י שימוש ב floopy. בקיצור- אין לי מושג למה הוא התכוון, קניתי כרטיס לוח אם ga-p35-ds3l (ג'יגהבייט) והדיסק הקשיח WD-sata2 500GB 16MB למישהו יש מושג מה אני אמור לעשות?
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
Windows XP Pro SP2 טרי אחרי פירמוט... לפני הפירמוט התוכנה פעלה והתחברה בסדר גמור ומהר ומצב המערכת היה אותו דבר, רק שעכשיו יש גם Norton AntiVirus 2005 (לפני היה 04). יכול להיות שהוא חוסם את הפורטים של הKAZAA ?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
כל פעם שאני מוריד משהו ה- FlashGet עולה ורוצה שאני יוריד עם התוכנה. אני לא חייב להוריד בעזרת התוכנה אבל לפני כל הורדה היא מופיעה לי. רציתי לדעת אם אני יכול למנוע מצב כזה ושאני אוכל להוריד עם FlashGet רק כשאני רוצה.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם כמה תוכנות כמו:bablon, battlefield vietnam, internet explorer ועוד כמה: הבעיה היא שאני פותח את התוכנה ולאחר כשניה הוא נסגר לבד. זה קורה לכמעט כל תוכנה שאני מתקין צריך עזרה בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל משחקים מצורפת תמונה.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אוקי הפעלתי line age2 הוא שאל אותי אאם לחסום את זה ובטעות עשיתי כן.. איך אני מבטל תחסימה?הסבר מדוייק בבקשה תודה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני צריך לבנות טבלה של אקסל בתוך וורד, בשביל להשתמש בתכונות הפונקציה שהיא מציעה. עכשיו הבעיה שלי היא שכשאר אני כותב בתוך רובריקה, אז כשאני מגיע לסופה במקום שהרובריקה תתרחב כלפי מטה - הטקסט פשוט ממשיך לתוך הרובריקה השניה. כיצד אני יכול לגרום לטבלה להתנהג כמו טבלת וורד כאשר אני כותב בה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות נגד הקונפיקר ? התולעת הזאת שאמרו שהיא תתפשט במחשבים ברחבי העולם היום . יש לי avast הכי מעודכן online armor firewall וכל העדכונים ממיקרוסופט .. מה עוד לעשות ? אם לא הבנתם , מה לעשות כדי שהיא לא תגיע לי בכלל למחשב למנוע אותה .
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
מחפש כלי רציני וחינמי שאוכל לנפות סוף סוף את מה שלא צריך והחשוב ביותר אוכל לישלוט על סדר ההופעה - מה ראשון ומה שני בסרגל ה LINK באקספלורר מישהו מכיר כזו ? עבור IE7 ?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
התקנתי extension שמציג את התקדמות ההורדות, והסרתי אותו. ומאז שהסרתי, אחרי שהוא מסיים את ההורדות הוא כבר לא מציג לי את החלון הקטן עם " All Downloads Are Complete " יש דרך להחזיר אותו ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש לינק לביוס הכי מעודכן של הלוח אם הזה:A8N-SLI PremiumוAsus . פשוט אני צריך לבצע עדכון ביוס ואין לי מושג איפה באתר של אסוס יש את הביוס המעודכן של לוח אם הזה. בתודה מראש שי
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי אותו, את האלחוטי, אבל אני לא מוצא את דיסק ההתקנה,מישהו יכול לתת לי אותו כי אני לא מוצא? תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך אפשר לפתור את זה? בתודה מראש. מידע נוסף: יש לי כונן שמחולק ל-3 פרטישנים על הראשון מותקן XP על השני מותקן וויסטה על השלישי אין שום דבר(מזמן ניסיתי להתקין אובונטו, לא הלך) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
NTativrv01 מישהו יודע מזה בדיוק בפרטים רשום לי שזה on Radeon X1950 Series ואני לא יודע מזה והתקנתי את ATI 7.5 ואיך אני מגדיר אותו או משיג לו את הדריבר הדרוש?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ושאלה שניה: איך מגדירים שהוא יפריע להורדות באימיול. תודה?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
היום שחזרתי לבית ראיתי מיליון שטויות של טרוג'נים שהתקינו את עצמם על המחשב שלי החלטתי להשתמש בפיירוול. ד"א ב nforce4 יש פיירוול איך הוא... שנים לא עדכנתי את הצ'יפסט זה משנה משהו?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אין לי פיירוול אני משתמש עם נוד 32 והתוכנות שפוט לט מתחברות... מישו יודע מה הבעיה? אהה ואין לי ראוטר
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שאני אוכל לרשום בה דברים שאני צריך לאותו זמן.. כלומר נגיד ואני אצטרך לכתוב מספר מאוד ארוך והוא נמצא לי במקום מסויים במחשב, אז במקום לגשת למקום הזה במחשב, פשוט לכתוב את המספר הזה בחלון מעל לסרגל המשימות, שיישאר שם עד שאני אחליט למחוק אותו או לשנות אותו למשהו אחר.. אני פשוט עוסק בבנייה של אתר ואני מבצע הזמנות עם מספר כרטיס אשראי שנמצא במסד על המחשב (סתם מספר כרטיס אשראי.. לא שלי או משו כזה ) וכל פעם אני צריך להעתיק אותו מהמסד שלו כדי להכניס את זה לאתר אצלי על מנת לעשות הזמנה.. וזה קורה הרבה פעמים.. אז חשבתיש זה יהיה נחמד שתהיה תוכנה כזו, תמיד אפשר לפתוח את ה notepad או שיחה באיי סי בשביל זה.. אבל חשבתי על משהו קצת פחות גדול ומציק.. תודה למי שימצא משהו כזה
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, אני צריך דרייבר לכרטיס רשת האלחוטי שנמצא בלפטופ T41 מבית IBM. אודה לכם אם תבהירו כיצד להתקין. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מישהו שמע על בעיה כזאת שרוב הרשימה של אנשי הקשר במסנג'ר 8 נעלמה, וגם כשהחזרנו למסנג'ר 7.5 נשאר בלי שינוי...
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום יש לי את התוכנה O&O Defrag ומשעתי שהיא עובדת כאשר המחשב לא בפעולה(כששומר המסך פועל) רציתי לדעת אם יש אפשרות לבטל את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-