תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב בחדר ורציתי לדעת איך אני יכול להפעיל רדיו מהאנטרנט שיפתח אוטומטי וינגן כשהמחשב נדלק?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
כל ה-bookmark וההגדרות נמחקו לי... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים קשיחים בחיבור RAID ואני רוצה לעשות GHOST אבל בGHOST 2003 או אפילו ב9 בדיסק הפעלה לא מזהה לי את הכוננים האם יש פיתרון לזה או תוכנה אחרת
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
AVI או די וי די על אותו מסך בו זמנית הכוונה להראות במסך את מה שהיה מול מה שקורה היום תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אהלן וחג שמח לכול התותחי תוכנות פה...מצטער על ההודעה החופרת אבל מקווה שיהיה לכם זמן לקרוא וכח.... ;D יש לי בבית 2 מחשבים צמודים שאחד מחובר לרמקולים מעפנים והשני מחובר למערכת טובה עכשיו לפעמים המחשב עם המערכת תפוס (אח שלי משחק או משהו ואי אפשר להפעיל שירים ) אז אני רוצה לעשות עם תוכנת שידור שמתי שאני רוצה שאני מפעיל את הWinamp במחשב שמחובר למערכת ואז אני משדר לו שירים מהמחשב השני חשוב לי שזה יהיה פשוט כמו winamp שבמחשב עם המערכת אני רק אפעיל את הווינאמפ כמו ששומעים רדיו ובמחשב השני אני אפעיל רשימת שירים או שיר נפרד בתוכנה מסויימת...אם אפשר דרך הWinamp לשדר באיזשהי דרך זה יהיה מצויין ד"א זה רק ברשת שלי לשדר ככה שתוכנה שיכולה לשדר באיכות טובה שזה ישמע כאילו זה במחשב עצמו ול…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום רב, בשבוע שעבר כתבתי בפורום חלונות על בעיה קשה שהייתה לי במחשב שככל הנראה נבעה ממבול וירוסים שעברו דרך DISC ON KEY נגוע. בכל מקרה כעת סידרתי את המחשב לאחר ימים רבים של עבודה, ניקיתי את רוב הוירוס (פרטים בהמשך), והתקנתי את החלונות מחדש (מבלי לפרמט), למעשה חבילת העדכון SP3 שהייתה על המחשב בשעת התקלה הוסרה על ידי ההתקנה החדשה של הוינדוס. כאשר אני מנסה להתקין מחדש את ה-SP 2 ואת ה-SP3 אני מקבל שגיאה בשלב ההתקנה שבה הוא מנסה לגשת לקבצי הרגיסטרי, הטענה שאני מקבל היא ACCESS IS DENIED. לפי הוראות באתר של מיקרוסופט, דאגתי לעשות ריסט להרשאות של הרג'יסטרי אבל מאז לא ניסיתי להתקין מחדש את ה-SP. בכל מקרה כעת אני כותב לכם ממצב בטוח שבו המחשב מתפקד באופן סביר, לעיתים קופצים אתרי סק…
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה או אופציה בווינדווס לשמירת הדפסות? לאבא שלי יש משרד והוא זקוק לתוכנה אשר שומרת את מה שהוא מדפיס כל מה שיוצא למדפסת מסויימת שישמר בקובץ שתיהיה אפשרות להדפסה חוזרת מהקובץ המסויים מישהו מכיר דרך לעשות את זה אוטומטית? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
החלטתי לבדוק את התוכנה הזאת....דבר ראשון מעצבן זה שהיא לא מתמזערת ICON TRY וזה ממש לא נוח שהיא נמצאת על הסרגל כל הזמן... משהו מכיר אותה אולי ויכול להוציא אותי מהשוק? או שזהו טריק ממש מטומטם לנסות ולגרום לי לקנות אותה...
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה והיא ממירה מצויין את רוב קבצי הוידאו.. שאני בא להמיר קובץ שקיבלתי במייל (סיומת WMV) עולה לי השגיאה הבאה שהתוכנה לא מכירה את הקובץ וזה לא פורמט מוכר.. תודה לעוזרים..!
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
איך? אולי בעצם אין אפשרות לקוקיז רק בגלל שזה לא הדפדפן הראשי אצלי? אני שואל את זה ]פשוט כי אנלא יודע כל כך אם זה משנה זה שזה לא הדפדפן הראשי אלדע אולי בגלל זה.. תודה
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בעת התקנת אופיס זה אופיס 2003 בעיברית התקנתי אותו כבר בעבר ועבד לי מצוין...אך לאחר שפירמטתי את המחשב שלי יש לי בעיה בהתקנה...(התתמשתי באותו דיסק שהשתמשתי בו לפני הפירמוט...) הנה תמונה של מה שקורה שאני מנסה להתקין...החלון השחור הזה קופץ לי לשנייה אז אני מצטער שהתמונה יצאה ככה...ניסיתי לקלוט את הכתב...עכשיו לא ברור לי מה זה אומר כי יש לי מספיק זיכרון...גם זיכרון ram וגם זיכרון במחשב... תודה רבה לכל מי שינסה לעזור... ;D
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
-
זה קורה לי בחצי מהדברים שאני מנסה להפעיל (זה קורה בשני מחשבים) וזה לא קשור לפורמט... אתם חושבים שזה יכול ליהיות השפעה של קודקים? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
כשאני נכנס לצ'אט הוא פשוט לא עולה... יש תמונה כזאת של x בצד וזה... עכשיו אני יודע שזה תוכנה שמפעילה את זה... בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
קניתי מצלמת אינטרנט חדשה מבית supratec המצלמה מתחברת ליוסבי התקנתי את הדרייבר אבל המצלמה לא מופיעה לי "במחשב שלי" בתור חיבור ליוסבי. המצלמה עובדת למשל אני מעלה אותה דרך המסנג'ר. תודה מראש !!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
-
כנראה שסוס טרויאני השתלט לי על המחשב. האם מישהו יודע איך ניתן להסיר אותו? אני משתמש באנטיוירוס AVG אבל הוא לא מזהה ולא מסיר אותו. גם ADAWARE לא עוזר. אשמח להצעה לפתרון.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שיכולה לזהות את הכול שלי ולעשות מה שאני אומר למשל אני אמור "CLOSE" היא סוגרת את החלון "OPEN" פתוחת את הקובץ... תוגה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי קובץ במחשב שאני רוצה למחוק, אבל אני לא יכול כי המחשב אומר לי שהוא נמצא בשימוש :-\ חיפשתי בPROCESSES אבל לא מצאתי אותו אתם יכולים להמליץ לי על תוכנה שיכולה להסיר את הקובץ ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני לא מוצא קובץ DRIVER של סורב ... אנא משהו יש סורב בשם canonscan lide 35 ששלח לי בשביל DRIVER ישומיי תודה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מערכת XP PRO service pack 2 באנגלית. ה- FIREWALL של מערכת ההפעלה מודלק. בהגדרות של האקספלורר: Security- medium low Privacy- medium Pop up blocker- medium במשך מספר חודשים רב גלשתי ללא בעיה וראיתי היטב את כל האתרים עם flash ללא בעיה. לפני כחודש התבקשתי על ידי "macromedia" לשדרד ל- flash player 8 החדש. התקנתי את ה- active x וה- flash ועשה רושם שהכל בסדר. כמה ימים לאחר ההתקנה תוך כדי גלישה, שוב מופיעה לי הודעה תחת סרגל האקספלורר שאומרת: This site might require the follwing active x control: macromedia flash player 8 שוב נתתי את הסכמתי להתקנה ששוב עשתה סימנים שעברה בהצלחה והאתר הופיע עם כל הקטעים של ה-flash באופן מלא אך לאחר מספר ימים התופעה חוזרת על עצמה ולא …
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים כבדים (GTA San Andreas) המחשב עושה ריסטארט מעצמו. בפעם שעברה שהייתה לי את הבעיה היה צריך לנקות את המחשב. יכול להיות שזו הבעיה? צריך לקנות עוד מאוורר?
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי בעיה אם ה win media player כשאני נכנס לתוכנה ומנסה להדליק קובץ וידאו או מוזיקה הוא ישר מראה שגיאה על המסך ומתכבה אותו הדבר קורה במשחקים ובאינטרנט (כשאני מנסה להדליק קבצי וידיאו או מוזיקה). איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת ?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
פיצלתי סרט לשני חלקים צרבתי את החלק הראשון עם נירו כVCD אבל כשאני מנסה לצרוב את החלק השני לאותו הפורמט הוא ניתקע. זה קורה אחרי שאני גורר (ניסיתי גם לפתוח את הקובץ בדרך הרגילה וזה ניתקע בכל זאת) את הקובץ לחלון -הוא מפענח ואז ניתקע. ניסיתי לרסטט- לא עוזר. ניסיתי להחליף דיסק ריק לאחד אחר - לא עזר. יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-