תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לתוסף של הפיירפוקס. תודה.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש דרייברים של כרטיס הקול של המחשב שלי, ואין לי מושג איפה למצוא. הכרטיס קול שלי הוא כרטיס קול מובנה על לוח האם, לוח האם שלי הוא Asus K8V Se Deluxe. זה פחות או יותר כל המידע שאני יכול להביא עליו. יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד קובץ torrent ואני לא רוצה שייפתח לי התפריט הבא סימנתי שיעשה את זה באופן אוטומטי אבל הוא שב ופותח לי את התפריט הזה... למישהו יש פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי אני רוצה להמיר כמה קבצי בו זמנית AVI לMPG ואח"כ לצרוב אותם,ניסיתי לעשות את זה עם נרו אבל הוא לא נותן לי בגלל שהגודל לאחר ההמרה הוא 2 ג'יגה ואז זה כבר דיסק רגיל. משהו מכיר תוכנה שעושה את זה או שאולי אפשר לעשות את זה עם נרו? תודה AIC
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי בעיה בנורטון אינטרנט סקיורטי שלוקח לתוכנה זמן לעלות כשאני מפעיל את המחשב ועד שהיא לא עולה אני לא יכול לבצע הרבה פעולות במחשב, זה לא בגלל שהמחשב איטי או בגלל עוד תוכנות שעולות איתו, ראיתי את הבעיה הזאת גם אצל עוד אנשים מישהו נתקל גם בבעיה הזאת ויודע איך מסדרים אותה?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמריצה באנרים באזור שאני בוחר במסך, והבנתי גם שיש תוכנה שניתנת לשליטה מרחוק ז"א ממחשב אחר דרך הנט... תודה לכל מי שיעזור..
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
בדרך כלל אני משתמש הFIREFOX לגלישה והכל היה בסדר. לאחרונה מתחילים לקפוץ לי טבים חדשים עם הודעות שיש לי וירוס במחשב או חומרים פורנוגרפים והמחשב שלי בסכנה. כשאני עוזב את המחשב וחוזר כעבור כמה שעות אני מגלה שגם האקספלורר נפתח ללא הפעלה שלי ושוב הודעות על וירוסים וחומרים. ברור לי שזה משהוא שאני לא רוצה במחשב שלי אך אני לא מצליח להפסיק זאת . אני משתמש לNOD32 כאנטי וירוס. מה עלי לעשות כדי להפסיק את התופעה?
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש לינק לביוס הכי מעודכן של הלוח אם הזה:A8N-SLI PremiumוAsus . פשוט אני צריך לבצע עדכון ביוס ואין לי מושג איפה באתר של אסוס יש את הביוס המעודכן של לוח אם הזה. בתודה מראש שי
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי אותו, את האלחוטי, אבל אני לא מוצא את דיסק ההתקנה,מישהו יכול לתת לי אותו כי אני לא מוצא? תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה להראות משתמשים שחוסמים אתכם במסנג'ר ובאי סי קיו???
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
לפעמים אחרי 10 דקת שאני גולש בFF הוא לא נותן לי ללחוץ על הלחצנים של:[יציאה] [הגדלה/הקטנה] [מזעור] ...... תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו מכיר תוכנה לחיפוש אלבומי מוזיקה חדשים מתוך רשימת אומנים מוגדרת ? למשל - אם יש לי כבר אלבומים של בערך 100 אומנים אני רוצה לדעת כאשר אחד מהם מוציא אלבום שאין לי אותו (למשל ע"י התחברות ל-DB של מוזיקה כמו allmusic וכו'). תודה.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מערכת הפעלה win-xp, ואני משתמש בתוכנת outlook express. יש לי שם הרבה מאוד קבצים, (קרוב ל-2500 קבצים מפוזרים בתיקיות שונות). יש לי אליכם 4 שאלות!!! 1.אני רוצה לפרמט את המחשב, אבל אני רוצה שאחרי הפרמוט הכל יחזור למה שהיה קודם.(הכוונה היא שהקבצים שהיו לי ב outlook ישארו לי באותו מקום וירשם אותו דבר , בקיצור שלא ימחק כלום). 2. אני רוצה לדעת במחשב איפה נמצאים הקבצים של ה-outlook במחשב, איפה אני יכול למצוא אותם.(מה השם של הקבצים *סיומת*). 3.האם זה בריא למחשב שיהיה כל כך הרבה קבצים בתוכנת ה- outlook? 4.ואיך אני יכול לגבות את הקבצים שיש ב-outlook? (יש איזה שהוא תוכנה). בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היום שחזרתי לבית ראיתי מיליון שטויות של טרוג'נים שהתקינו את עצמם על המחשב שלי החלטתי להשתמש בפיירוול. ד"א ב nforce4 יש פיירוול איך הוא... שנים לא עדכנתי את הצ'יפסט זה משנה משהו?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שאני אוכל לרשום בה דברים שאני צריך לאותו זמן.. כלומר נגיד ואני אצטרך לכתוב מספר מאוד ארוך והוא נמצא לי במקום מסויים במחשב, אז במקום לגשת למקום הזה במחשב, פשוט לכתוב את המספר הזה בחלון מעל לסרגל המשימות, שיישאר שם עד שאני אחליט למחוק אותו או לשנות אותו למשהו אחר.. אני פשוט עוסק בבנייה של אתר ואני מבצע הזמנות עם מספר כרטיס אשראי שנמצא במסד על המחשב (סתם מספר כרטיס אשראי.. לא שלי או משו כזה ) וכל פעם אני צריך להעתיק אותו מהמסד שלו כדי להכניס את זה לאתר אצלי על מנת לעשות הזמנה.. וזה קורה הרבה פעמים.. אז חשבתיש זה יהיה נחמד שתהיה תוכנה כזו, תמיד אפשר לפתוח את ה notepad או שיחה באיי סי בשביל זה.. אבל חשבתי על משהו קצת פחות גדול ומציק.. תודה למי שימצא משהו כזה
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אוקי תראו יש לי בעיה שמתחילה לעצבן אותי ואני צריך עזרה איתה. יש לי את כל חבילת נורטון, סיסטם 2003 ואינטרנט סקיורטי 2003. הבעיה היא שמדי פעם הוא חוסם לי תמונות בכל העמוד, אפילו פה בHW. איך אני פותר את זה? תודה על העזרה ;D
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
האם XP מחייב פיירוול כדי לעבוד טוב לאורך זמן? אם כן, איזה תוכנות מומלצות. האחרון שהתקנתי היה של "אוטפוסט" אבל המחשב עבד לאט וכל דקה קופצת לי הודעה וזה מתסכל....
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום בפעם ראשונה היתקנתי נורטון אנטי וירוס סיקיוריטי 2005. אני לא יודע אם מישהו ניתקל בתופעה הזאת. אני פותח חלון אנטי וירוס סקיוריטי 2005. ורואים בצד שמאל כתוב באפור סרגל : "Norton internet Security" מתחת יש משפט כתוב : "Outbreak Alert"...לוחצים עליו, ובצד ימין בחלון שנקרא "Protected" ויש משפט בצבע כחול שנקרא על שם וירוס כתוב: W32.sober.x@mm אפילו לחצתי עליו פעמיים פותח לי חלון קישור לאתר הוראות איך מסירים או בדיקה קובץ שנקרא FixSbr. זה עושה סריקה הסרה וירוסים. ובסוף הוא מצא שזה נקי אין בו וירוסים. אני עשיתי סריקה באנטי וירוס בכל מחיצות. ונמצא נקי אין בו וירוס. השאלה שלי הוא: מה זה "Outbreak Alert"? האם זה סימנטק נותן לנו הודאות מידע שמות וירוסים חדשים או שהוא מצא שיש לי …
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
נגיד יש ברשותי תמונה ברזולוציה 800X600 וברצוני להקטין אותה ל-200X150 למשל. יש תוכנה כזאת?
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לאחר פתיחת המחשב (אחרי כמה דקות בודדות) מתחיל לרוץ לי ברקע תהליך CISVC.EXE וזולל לי המון משאבי מערכת (לוקח מעל 50% מעבד!) בטילתי אותו ולא ראיתי שזה פגע לי במחשב (למרות שזה איזה תהליך של ווינדוס) הבעיה היא שאני לא יודע איך למנוע את זה לצמיתות כך שאני לא אצטרך כל פעם להרגיש שהמחשב איטי ואז לבטל תתהליך משורת המשימות אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
יש לי את הsecurity center של CA וכשאני מפעיל את האימיול, אז הקובץ של הפירוול CapFasem עובד על 70% מהCPU. אני לא יודע מה לעשות זה פשוט תוקע את המחשב זה קרה לי בינתיים רק באימיול אבל יכול להיות בעוד מקומות פשוט אני אחרי פירמוט ועם האנטיויורוס הזה בפעם הראשונה מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום ניסיתי להתקין סימס2 על המחשב (מקורי), ב 22% הוא נתקע, אומר שהוא לא הצליח להעביר קובץ מסוים. ניסיתי להתקין מ-2 הכוננים ובשניהם הוא נתקע באותו זמן. ניסיתי להתקין גם מדיסק אחר (גם מקורי) וגם הוא נתקע בדיוק באותו קובץ ב22%. המערכת נקייה, סרקתי ווירוסים/רוגלות וחלאות אחרות והכול נקי. זה יכול לקרות, אבל ממש ממש לא סביר ששני הסדיקים שרוטים בדיוק באותו מקום... אה., לפני כמה ימים הצלחתי להתקין את המשחק הנ"ל על המחשב הזה,היתה את אותה בעיה, אבל בניסיון ה-3 זה הצליח. פירמטתי את המחשב (מסיבה אחרת) ועכשיו אני לא מצליח ואח שלי ממש מנג'ס... עזרה בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי תוכנה 7.43 ACDSEE התקנתי אותה שאני מכניס את הקוד נותן את הודעה הזאת PLESAE RESRTART 7.0 POWERPACK FOR THE LICENSE CHANGES TO TAKE EFFECT מה צריך לעשות השמח לקבל עזרה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
באינטרנט אקספלורר כשאני לוחץ על לינק לקובץ הפסיק להופיע לי החלון ששואל אם לפתוח או לשמור את הקובץ ובמקום נפתח ישר חלון ששואל איפה לשמור את הקובץ מה צריך לעשות בשביל שזה יחזור לשאול אותי אם לפתוח או לשמור?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש איזה תוסף שמאפשר לראות את פייר פוקס כמו שהאתר היה נראה דרך אקספלורר? אם כן אפשר בבקשה אותו?? ו...אם אפשר מדריך לתוכנה שיש http://www.parapara.co.il/Software/?SoftwareID=5900 [move]תודה מראש[/move]
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-