עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by erezkat,

התקנתי את האופיס והוא רושם לי שהוא צריך להפעיל את התוכנה דרך האינטרנט או הטלפון רציתי לדעת עם יש קראק או משהו כזה ? אשמח לקבל תשובה ! תודה

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  2. שלום לכם!! לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול את השאלה שלי, אם זה לא הפורום הרגיל אז אני מצטער על הבורות. רציתי לשאול מספר שאלות על תוכנת גוסט. 1. איזו גירסה הכי חדשה יש לתוכנה הזאת קיום? 2. מה זה בעצם דיסק image, איך אני יוצר אותו? (ולמה הוא משמש אותנו). 3. ואיך אני עושה העתקת ארד דיסק אחד לארד דיסק שני? 4.ואם יש לכם לינק להביא לי שעונה לי על כל השאלות , אני אשמח מאוד. (רצוי בעברית). בתודה מראש בר לוי!!!

3. Started by dror_gh,

שלום. היום בבוקר ניסיתי להפעיל את המירנדה וקבילתי את ההודעה הזו : http://img161.imageshack.us/my.php?image=11jk2.jpg בהתחלה חשבתי שזו בעיה אולי בשרת של מירנדה אבל שהתברר לי שלא , החלטתי לשאול אתכם אולי אתם יודעים מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה , תודה על העזרה. נ.ב יש לציין : ניסיתי ריסטארט עשיתי ניקוי רוגלות, לא עזר

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  4. צריך דרייבר לכרטיס מסך . פרטים נחוצים לזיהוי .. תעזרו לי בבקשה!!

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  5. Started by Cyron,

יש לי 2 כוננים, 80, 40, כשאני מעביר דרך כבל DV מהמצלמה למחשב, אני נתקל בהודעת שגיאה שקוראת רק באחד הכוננים, ה-80 GB וכשאני מנסה להעביר לכונן ה-40 GB אין שום בעייה והכול הולך פיקס. הודעת שגיאה מצורפת, בתודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  6. Started by Helios,

שלום, התקנתי את התוכנה, וכל פעם שאני נכנס היא פולטת לי את השגיאה הבאה: אני משתמש בדרייבר הכי חדש (לפי מה שידוע לי): Realtek HD 1.88 אני מריץ ויסטה 32-ביט. עיבוד סאונד נמצא על הלוח אם ga-965p-ds3. כל מה שקשור לסאונד עובד בסדר חוץ מהתוכנה...

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  7. שלום לכולם.. יש שני בעיות מציקות: 1) דפדפן IE6 נופל כל הזמן....בשגיאה המוכרת DONT SEND גם לאחר עדכון ל IE7..יש פתרון לבעיה המציקה הזאת ? 2) ברגע שאני מעלה FIREFOX ואתר יוטיוב לא שומעים מוסיקה...אישזהוא באג מעצבן הודה לעוזרים.

8. Started by BURTON,

עכשיו הם הוציאו את ה-1.0.7, ולי כבר יש 1.5בטא כדאי לשדרג או שזה יהיה ללכת כמה צעדים אחורה(כי מדובר ב"גקו" ישן יותר) ומה, עכשיו נצטרך לחכות איזה מיליון גירסאות עד שהם יגיעו ל-1.5??

9. Started by gshhar,

שלום לכולם. יש לי בעיה בניגון קובץ מסויים ב-HTPC שלי ובעקבות זאת פתחתי את הפוסט הבא עכשיו יש לי בעיה יותר חמורה,האם מישהו יוכל להגיד לי בבקשה איך אני מבטל את הקובץ REG שהוספתי לפי הקישור שנתנו לי ? (תראו את הפוסט שלי בפורום של hometheater). תודה.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  10. Started by GWeizman,

בעיה מאוד מוזרה עם הווינראר.. כשמעתיקים ישירות מתוך תיקיה מקווצת לתוך תיקיה חיצונית, הוא עושה סימנים של חילוץ והכל כרגיל, אבל אחרי שזה מסתיים.. הקובץ לא שם. הבעיה העיקרית שלי פה (כי extract רגיל כן פועל), זה שהמקום עדיין נתפס על הדיסק. משתמש בWinRAR 3.8, ניסיתי על XP ועל 7. מה יכולה ליהיות הבעיה, ויותר חשוב, איך אני מחזיר לעצמי את המקום שנעלם? * הקובץ לא מוסתר * אין סיסמא על הקובץ * ניסיתי גם בלי אנטי וירוס פועל

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  11. Started by burekas,

שלום, יש לי 2 תוכנות (xilinx 9.1i ו-modelsim SE 6.4), עד עכשיו הם עבדו כבר כמה פעמים, אבל נכון לעכשיו תמיד שאני לוחץ על קובץ ההפעלה שלהן אני רואה במנהל משימות שהן דווקא מופיעות לאיזה שניה ברשימה ואז נעלמות (נסגרות כזה מעצמן ולא עולות) כל תוכנה כשהיא היתה עולה, היא קודם היתה מעלה חלון כניסה כזה של התוכנה ואז את התוכנה עצמה. באחת התוכנות מצאתי קובץ הפעלה אחר של התוכנה עצמה וזה מעלה אותה איכשהו (לא דרך הקובץ המקורי) אבל לתוכנה השניה לא מצאתי. למה זה פתאום קורה? ואיך אפשר לסדר את זה שיעלה מהקובץ הראשי הרגיל? (זה קרה לי כבר בעבר לא יודע מאיזה סיבה אחרי התקנה זה הסתדר והתוכנות שוב עלו, אבל זה התקנות ארוכות מאוד מאוד ואין לי ראש שוב להתקין) תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  12. Started by Garbil,

שלום, אני צריך תוכנה שתוכל למיין לי לפי הסדר את הקבצים הכי כבדים עד הכי קלים תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  13. Started by aviram20,

ומאיפה אני מוריד אותו ......?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  14. שלום לכולם. לאחרונה נתקלתי בבעיה נורא מוזרה ומעצבנת בזמן ניגון סרטים. לא משנה באיזה נגן אני משתמש או איזה קובץ וידאו מוקרן לאחר זמן קצר (5 דקות בערך) הוידאו והאודיו יוצאים מסנכרון, ועם הזמן זה נעשה יותר יותר גרוע, כמו כן לפעמים יש כמו מין תקיעות כאלו של חצי שנייה שחאריהם הוידאו והאודיו יוצאים עוד יותר מסנכרון. בהתחלה חשבתי שזה היה הקובץ המסויים שראיתי אבל עכשיו שמתי לב שזה קורה עם כל קובץ וידאו. מבחינת נגנים יש לי רק 3: WMP MV2PLAYER WINAMP על ווינאמפ עוד לא ניסיתי, אני ינסה עכשיו, אבל בשני האחרים מופיעה הבעייה הזו... עריכה: נסיתי על ווינאמפ הוא בכלל לא מנגן וידאו, כנראה לא משתמש בקודקים שנמצאים על המחשב. ועוד משו, לגבי קודקים, לא התקנתי קודקים כי אני לא חושב שאני צריך, כ…

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  15. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש תוכנה שתקליט לי ממקרופון או כל כניסה שהיא, ושלא תהיה כמו ה Sound recorder שבווינדווס שאחרי דקה הוא מספיק להקליט... שהתוכנה תקליט עד שאני אעצור אותה תודה מראש

16. אתה מכירים תוכנה כזו? אבל שיהיה אפשר לשלוט על כל המאוררים (ציפסט\מעבד\כ.מסך\מאוררי מארז\ספק) אפשר בכלל לשלוט על המהירות שלהם? תודה!!

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  17. Started by avihy,

יש לי Windows Live Messenger ואני לא מצליח להתחבר. השגיאה שאני מקבל: יש לי 6.5 ZoneAlarm Internet Security Suite.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  18. מערכת הפעלה ויסתא תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  19. ^ הוא מוריד תבנית ריקה ושומר אותה בשם התמונה. זה קורה לעיתים קרובות. משהו כמו 1 ל 5 תמונות לפעמים זה מתגבר. מה עושים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  20. שלום לכולכם מישהו אולי מכיר וירוס, או באג בתוכנה של מקאפי? לאחרונה היא התחילה לסרוק וירוסים בלי הפסקה, מגיעה לסוף ואז מתחילה מחדש אפילו אם אני עוצר אותה היא מתחילה לבד... מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי בעיה עם הICQ , כל פעם שאני מנסה להכניס תמונה מתוך הגלריה או בכלל, הוא נותן לי ישר שגיאה: "The service is unavailble at the moment , please try later" , הכוונה לתמונה בצד ימין שמופיעה באופן קבוע. מאיפה זה בא לעזאזל? נתוני מערכת: Windows XP SP2 hebrew ICQ: גרסה 5.04 built 2321 כדאי לציין מחשב נקי לחלוטין מבחינת זבל (טרואינים ווירוסים). תודה מראש לכל עוזר, Spider1.

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  22. Started by icewolf,

שלום מישהו מכיר דרך להפוך קבצי OGM ל-AVI? ניסיתי כבר virtual dub, winAVI ו-open video converter. אף אחד לא הצליח. אני מעדיף דרך עם ככה שפחות שלבים. אני יודע שיש דרכים לפצל אודיו ווידאו ואז לחבר.. אני מעדיף שלא תכתבו את זה. זה מסובך.

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  23. Started by CASIOMAN,

אוקי אני לא יודע איך אז אם מישהו יכול בבקשה לפענח את הלוג המצורף וליעץ מה למחוק וכו.. 8) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  24. Started by arkadur,

אם כן אשמח לקבל טיפים וטריקים ..

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  25. Started by liran_85,

שלום, אני בערך כבר חודשיים מחפש תוכנה להמרה מ avi to mov מצאתי תוכנה ששמעתי שהיא טובה: Digital Media Converter אבל כאשר אני מעביר אני מקבל איכות חלשה וכל הדברים האלה והקובץ גדל פי 10 בגודל שלו. רציתי לדעת אולי על תוכנה אחרת שאתם ממליצים. או אם מישהו יכול לעזור לי עם התוכנה הזאת כי יש לה OPTION מסובך אני לא הכי מבין בדברים האלה בתודה לירן,

• 0 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים