עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by stone cold,

עד איזה יחס שיתוף אני אמור לתת לפני שאני מוחק קובץ?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  2. Started by mickycohen,

חברים יש לי כרטיס מסך ATI ואחרי שאני מתקין לו את הדרייבר שאני פותח סירטון באינטרנט אני רואה את הסירטון כאילו בנגטיב מישהו מכיר את הנושא איך אני מגדיר את זה שאני יראה רגיל כי שאני רואה סרט בנרו שואו טיים אני רואה רגיל תודה רבה מראש מיקי כהן

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  3. Started by danidi,

קניתי מצלמת אינטרנט חדשה מבית supratec המצלמה מתחברת ליוסבי התקנתי את הדרייבר אבל המצלמה לא מופיעה לי "במחשב שלי" בתור חיבור ליוסבי. המצלמה עובדת למשל אני מעלה אותה דרך המסנג'ר. תודה מראש !!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  4. Started by assaf990,

האם ניתן לתכנן מודעה על A4 בוורד אבל אחר כך לתת לוורד להדפיס את אותה מודעה על 4 דפים של A4 ואת החלוקה הוא יעשה אוטומטית? לדוגמה דף1 דף2 דף3 דף4

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  5. שלום, אני צריך תוכנה שתשחזר לי נתונים שהיו על דיסקט שאותו אתחלתי. יש תוכנה כזו בכלל? תודה.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  6. שלום יש לי קרספרסקי אינטרנט סקיוריטי 6 וכאשר אני מתקין תוכנה כמו Spyware Doctor או System Mechanic וכו' הוא אומר לי שכול מה שאני פותח הוא וירוס. נגיד אני נכנס לFF הוא מקפיץ לי חלון לIE מקפיץ לי חלון לICQ מקפיץ לי חלון זה משגע אותי יש אפשרות לפתור את זה. חשוב לציין שזה הפסיק ישר אחרי שמחקתי את המתוכנות האלה.... אך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  7. הטמפ' ליד השעון כל פעם שפתחתי את אוורסט נעלם לי איך אני מחזיר אותם?מאד חשוב לי..תודה

8. אני לא מוצא קובץ DRIVER של סורב ... אנא משהו יש סורב בשם canonscan lide 35 ששלח לי בשביל DRIVER ישומיי תודה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  9. ? שרתי SQL

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  10. Started by The Burglar,

יש לי בעיה אם ה win media player כשאני נכנס לתוכנה ומנסה להדליק קובץ וידאו או מוזיקה הוא ישר מראה שגיאה על המסך ומתכבה אותו הדבר קורה במשחקים ובאינטרנט (כשאני מנסה להדליק קבצי וידיאו או מוזיקה). איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת ?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  11. שלום רב. יש לי בן שיושב עד לשעות האחרונות של הלילה מול המחשב ומשתמש בהתקשרויות ב - ICQ בלבד עם ?? לא יודע... האם מישהו יודע על תוכנה שגורמת לכמה שעות של הפסקת השימוש ב ICQ וזה יועיל להרבה הורים שילדיהם גולשים ללא הגבלה. תודה.

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  12. אני מפעיל את התוכנה, דרכה מפעיל את האייסיקיו אבל עדיין אני לא רואה אף אחד שמסתכל- וכן מסתכלים.. בדקתי את זה עם חבר שלי הוא התסכל ולא היה רשום כלום.. מה עושים אולי בהגדרות משהו (דרך אגב משתמש באייסי 5.1) תודה מראש למי שעוזר..

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  13. אני מחפש שני תוכנות - אחת שתתן לי להוסיף פסקול לסרט קיים ואפשרות לסנכרן אותו אם הוא לא מתאים. (מדובר על קבצי XVID) תוכנה שנייה - שתתן לי אפשרות לקודד מחדש סאונד DTS בסרטי MKV לAC3 כך שגודל הקובץ יקטן. (או תוכנה שתדע לכווץ אוטו' סרטים שהם 6.7 GB לגודל תואם DVD5) מקווה לעזרה מהירה, תודה ענקית מראש!

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  14. Started by thegame998,

אז ככה יש לי ראוטר ואני צריך תוכנה לפיצול המהירויות של האינטרנט (שמעתי שיש כזה דבר) אז הבקשה שלי היא שתמליצו לי על תוכנות בבקשה ..... ותודה!

15. Started by tal-s,

השתלט על מחשבי איזה ספי בשם הזה הוא מתקין כביכול עליו "תוכנות" אנטי ריגול שהם בעצם כאלה. אני נואש שום דבר לא מוחק זאת לא NOD לא ADWARE יש למישהו מושג מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by elad the master,

כשאני מנסה להוריד הורדות ישירות דרך לינקים..זה מוריד ופותח אותם בלי לשאול אותי איפה אני רוצה לשמור אותם... מה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  17. זה אפשרי להתקין תוכנה כמו alcohol 120% לתוך כונן אופטי שלה, להעביר לשם "גיבוי" של מערכת ההפעלה שלי, לפרמט, ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה מתוך הכונן האופטי? אם כן, יש משהו נוסף שאני צריך לדעת לפני שאני מתחיל עם זה?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  18. אני מתכוון לתוסף של הפיירפוקס. תודה.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  19. Started by shshmul,

Data Execution Prevention איך מבטלים את ההגנה הזו ברמה החומרתית? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by man,

קודם כול, אני מקווה שאני בפורום הנכון. הבעייה: היה לי פירפוקס 0.9 התקנתי את 1.0pr הכול טוב ויפה רק בתוך הדפדפן (בחלקו התחתון )מ ופיעה ההודעה.. (ראו למטה) נסיתי להוhריד את הפלאג אין ולשנות לtheme המקורי וכלום. אני רוצה להסיר ולהתקין מחדש אבל לא יודע איפה נשמר הbookmarks (יש לי שם אתרים חשובים שאני לא זוכר בע"פ) או לחלופין מישהו יודע מה מקור הבעייה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  21. שלום במחשב יש לי אופיס 2003. כאשר אני נכנס לקובץ וורד אחרי כמה שניות מופיע לי תקלה מוזרה. צילמתי את ההודעה של התקלה וצירפתי לפה. התקלה מופיעה בכל תוכנות האופיס כמו וורד, פוואר-פוינט ועוד. מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  22. שלום לכולם, ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה WIN XP, רציתי להתקין תוכנה שיכולה לשחזר הגדרות מחשב והמליצו לי על Roxio GoBack 3.21 deluxe. במהלך ההתקנה המערכת יצרה קובץ גיבוי למחשב בסיום ההתקנה היה צריך לבצע פעולת RESTART למחשב. אחרי שהמחשב ניכבה והמערכת ניסתה לעלות מחדש הופיע לי מסך (אחרי שה BIOS עולה) עם סרגל שרץ במשך כ 4 שניות, במשך הזמן הזה, אם אתה רוצה לשחזר את הנתונים צריך ללחוץ על רווח ואז לפעול לפי ההוראות , אם אתה לא רוצה לשחזר אתה לא לוחץ על מקש רווח (במשך ה-4 שניות) ופשוט נותן WIN XP להיטען. בבעייה אצלי שפשוט אחרי התקנת התוכנה ה WIN לא עולה. ניסיתי ללחוץ על רווח להגדרות של התוכנה והעברתי אותה למצב DISABLE אבל עדיין מערכת ההפעלה לא עולה. האפשריות היחידות שהוא נותן לי הם…

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  23. Started by GaLmgnT,

שלום! ניסיתי להיכנס ל-Office Web Apps דרך החשבון שלי ב-Windows Live, אבל אני מקבל הודעת שגיאה כשאני מנסה ליצור קובץ מכל סוג שהוא: אשמח לעזרה! תודה.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by pavel19,

היי אני משתמש ב3 דפדפנים ff, אקפלורר וmaxton ובכולם יש את אותה הבעיה, הדפדפנים קורסים ומופיע הודעה שהדפדפן ביצע פעולה לא חוקית הנה תמונה לדוגמה http://img350.imageshack.us/my.php?image=1489150614971492sf5.png בבקשה תעזרו לי *עריכה: יש לי גם בעיה שהדפדפן פתאום לא מגיב, אז תוכלו לעזור לי תודה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  25. Started by A91187a,

שלום לכולםםם.. יש לי NAV 2003 PRO EDITION קיצר יש לי EXPIRED ואני צריך [בבבקשה!!!] SUBCRIPTION KEY כדי שאוכל לעשות RENEW לנורטון!! מישהו יכול בבקשה להביא לי ??? תודה רבה רבה לעוזריםםם

• 1 תגובה
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים