עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by IlanF,

חוץ מפראפס ושתעבוד ביחד עם XFIRE

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  2. Started by trman,

הבבילון לא עובד טוב ומזהה מילים לא נכון או כ ג'יבריש. מה עושים?

3. Started by refaels2006,

איזה דפדפן מותאם ל Windows 95 בגרסה עברית ?.. אני פשוט עובד עם VMWARE רק שתדעו ומעוניין לגלוש במחשב הוירטואלי .

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  4. Started by solo53,

אני ישתמש כבר הרבה זמן עם התוכנה MainConcept Encoder על מנת להמיר קבצי וידאו MPG2 לMPG 2 הנתמך על ידי DVD עד כה הכל עבר מצוין וגם מהיר למדי בזמן האחרון על הקובץ החדש שנוצר על ידי התוכנה מופיעה כמו שריטה לרוחב התמונה וזא על מחשב P4 3 גיג 1גיג ראם ללא אוברקלוק המערכת חדשה XP SP2 שום קודק מיוחד לא מותקן בתוכנה הזאת שגודל ההתקנה הוא כ 20 מגה יש הכל על מחשב אחר עם אותה תוכנה אבל AMD XP 2800 עם 512 ראם כמובן לקח יותר זמן אבל אין את בעית השריטה כבר לא יודע מה לעשות במערות הפעלה קודמות חשבתי שנובע מקודקים מסתברה שלא המחשב בו נמצאת הבעיה המעבד לא מיתחמם במיוחד אולי 40 מעלות מה שה AMD מגיע ל 55 עד 60 זה קורה רק עם קבצי MPG 2 ממקור DVB זא MAX BITRATE 15 MGS דבר שלא ניתמך על ידי הDV…

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  5. Started by K0sTa,

כפי שאתם רואים בתמונה אין לי את האפשרות להחזיר את הסרגל כלים איך שהוא היה קודם וזה מאוד מעצבן אותי מאוד אני מבקש עזרה דחןף לפני שאני ישבור את המחשב הזה :pissed: :pissed:

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  6. Started by eegg,

יש לי בעיה עם כמה תוכנות כמו:bablon, battlefield vietnam, internet explorer ועוד כמה: הבעיה היא שאני פותח את התוכנה ולאחר כשניה הוא נסגר לבד. זה קורה לכמעט כל תוכנה שאני מתקין צריך עזרה בבקשה.

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  7. Started by alabakazam,

שלום אני מחפש תוכנה שתפתח קבצי ps ו pdf הורדתי את IrfanView והתקנתי את ה plugin הנחוץ וזה לא עבד. נאמר לי ש adobe acrobat reader pro יודע לפתוח ps אבל הוא "כבד מדי" (יותר מ 100MB) כל היודע דבר מוזמן לעזור בתודה מראש איתי

8. Started by new!!!!,

יש לי כמה סרטים אז בטח אי אפשר למחוק את הפרסומת אפשר למחוק קטע מי הסרט ואז המחק הפרסומת איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  9. Started by berner,

Jחברים שלום יש חבילות שונות לרכש תוכנת ה OFFICE\ האם יש מקום לדעת מה ההבדלים לדוגמא: microsoft office enterprise אשמח לקבל המידע בברכה

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  10. Started by שואל שואל,

שלום לכולם, אני מחפש ספיידרוור, כדי למצוא בעלי מקצוע בתחום מסוים- להבנתי יש תוכנות שמפעילים אותן והן מחפשות במנועי חיפוש כתובות דוא"ל שקשורות להגדרה שנותנים להן. א. האם יש בעיה חוקית עם תוכנות כאלו? ב. אילו תוכנות מומלצות לעבודה- מבחינת האמינות ואיכות המיילים שהיא מוציאה? אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא. תודה.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  11. Started by david32,

פתאום אתמול והיום הנגן פלאש שלי התחיל לגסוס. זאת אומרת שהוא לא משמיע קול ונתקע אחרי כמה שניות. הפתרון הזמני הוא להתקין אותו מחדש. מה יכול להיות הבעיה? דרך אגב גם למשהו הדרייבר של ה WACOM שלי לפעמים לא עולה. יש לציין כי עשיתי פורמט לא מזמן... בדקתי ב AD AWARE 2007 (שלמשהו קצת דפוק אצלי) והוא לא מצא שום דבר רציני. ואני מוגן ע"י NOD32.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  12. Started by B0o!,

שלום! יש לי בעיה עם המירק שלי. עד היום הכל עבד חלק, התחברתי למירק, דיברתי, עשיתי AUTH וכו' בלי בעיות. לפני כמה ימים החלטתי להתקין את ה-NoNameScript, ההתקנה עברה חלק, אבל כאשר פתחתי את המירק וניסיתי להתחבר לא הצלחתי! חשבתי אולי זה הסקריפט, אז הסרתי אותו וניסיתי לחזור למירק הרגיל שלי אבל זה כתב לי את אותה הודעה בדיוק!!!! נסיתי גם את הסקריפט 953 וזה גם עשה את אותה הבעיה!@#%#@ [ הנה התמונה של מה שזה כותב לי: http://img149.imageshack.us/img149/2413/mircprob4ts.png ] את ההגדרות עשיתי ככה: רשמתי אימייל, שם, ניק... ובסרבר QakeNet: Random Server...... מה אני עושה?? ואני מעדיף שאני אוכל להיות עםהNNS...

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  13. יש לי אותו, את האלחוטי, אבל אני לא מוצא את דיסק ההתקנה,מישהו יכול לתת לי אותו כי אני לא מוצא? תודה לעזורים

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  14. http://img222.imageshack.us/img222/86/5614jh4.png חוץ ממה שמסומן שזה ההתקנה את השאר אפשר למחוק? או שזה חלק מההתקנה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  15. היום שחזרתי לבית ראיתי מיליון שטויות של טרוג'נים שהתקינו את עצמם על המחשב שלי החלטתי להשתמש בפיירוול. ד"א ב nforce4 יש פיירוול איך הוא... שנים לא עדכנתי את הצ'יפסט זה משנה משהו?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  16. שאני אוכל לרשום בה דברים שאני צריך לאותו זמן.. כלומר נגיד ואני אצטרך לכתוב מספר מאוד ארוך והוא נמצא לי במקום מסויים במחשב, אז במקום לגשת למקום הזה במחשב, פשוט לכתוב את המספר הזה בחלון מעל לסרגל המשימות, שיישאר שם עד שאני אחליט למחוק אותו או לשנות אותו למשהו אחר.. אני פשוט עוסק בבנייה של אתר ואני מבצע הזמנות עם מספר כרטיס אשראי שנמצא במסד על המחשב (סתם מספר כרטיס אשראי.. לא שלי או משו כזה ) וכל פעם אני צריך להעתיק אותו מהמסד שלו כדי להכניס את זה לאתר אצלי על מנת לעשות הזמנה.. וזה קורה הרבה פעמים.. אז חשבתיש זה יהיה נחמד שתהיה תוכנה כזו, תמיד אפשר לפתוח את ה notepad או שיחה באיי סי בשביל זה.. אבל חשבתי על משהו קצת פחות גדול ומציק.. תודה למי שימצא משהו כזה

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  17. Started by cain_not_abel,

הוטל עליי מהמפתח של Gaim (תוכנת המסרים המיידית) לכתוב מחדש את התרגום העברי לתוכנה שלו. רציתי לקבל ביקורות,זעקות,צעקות, רשמים לגבי התרגום של התוכנה והתוכנה בכלל כדי שאוכל לטפל בהם או להעביר למפתח הראשי. תודה

18. Started by yakir8,

שלום יש לי את התוכנה O&O Defrag ומשעתי שהיא עובדת כאשר המחשב לא בפעולה(כששומר המסך פועל) רציתי לדעת אם יש אפשרות לבטל את זה? תודה מראש

19. יצרתי מאאוטלוק במחשב א' קבצי EXCEL ו-ACCESS וניסיתי לייבאם באמצעות "ייבוא מתוכנית או קובץ אחרים" במחשב ב'. הוא עושה הכל, מזהה הכל, "מתקין", לכאורה, הכל, אבל בסוף הוא מראה לי רק אנשי קשר בודדים, וגם הם ריקים או שהם רק חלק מפרטיו של איש קשר קיים בקובץ המקור. ניסיתי את אותו דבר גם עם אנשי הקשר מהנוקיה שלי, יצרתי את הקבצים בהתאם לנדרש, אבל בסוף התוצאה זהה- הוא כביכול מזהה ומייבא (ואפילו הסמן בתחתית הרשימה באאוטלוק הולך ומתכווץ, כאילו הוא אכן מתמלא בנתונים), אבל בפועל אין כלום. מה לעשות? למה זה קורה? אנא עזרו, כי זה ממש מייאש וקריטי לי. תודה

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  20. Started by apelzig,

ניסיתי להוריד את הדמו של סילברפול דרך גיימספוט, ע"י תוכנת Internet Download Manager 5.0.5, ב- 99.97% החיבור של התוכנה לאתר נותק ומאז אני לא מצליח להמשיך להוריד (זה רושם לי שגיאה כתווצאה מ - Timeout) או, בכלל, להיכנס לאתר שום, ע"מ להוריד מחדש. האם יש אפשרות להחיות את ההורדה או להשתמש בחלקים שהורדו עד עכשיו (צריך לחבר אותם איכשהו)...

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  21. שלום לכל המומחים! התקנתי על המחשב החדש שלי zone alarm 4.5 וכאשר ה-windows עולה וה-zone alarm מנסה לעלות, המחשב מבצע restart או שמופיע מסך כחול. אני עובד עם windows XP SP2. מישהו מכיר את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 536 צפיות
  22. אחרי שהסרתי אותה, היא עדיין מופיע, הוינדוס לא נותן לי למחוק אותה למרות שהיא לא מופיע בTASK Manager לא הצלחתי למצוא אותה ברג אדיט .... ואין לי מושג איך להפטר ממנה ... כל איזה כמה זמן כשהיא עובדת היא תוקעת לי את המחשב ...

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  23. Started by Aviv C,

לפני כמה זמן התקנתי תוכנה ולאחר מכן רציתי להסיר אותה אבל לא הצלחתי. ניסיתי את כל האפשרויות: דרך הוספה או הסרה של תוכניות, דרך קובץ ה- uninstall של התוכנה, במצב בטוח את שתי האפשרויות שהזכרתי מקודם, עשיתי repair לתוכנה (כמו התקנה מחדש). שום דבר לא עזר. כל פעם באה לי הודעה כמו בקובץ המצורף. מה אני צריך לעשות כדי להסיר את התוכנה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  24. Started by miki891,

שלום בפעם ראשונה היתקנתי נורטון אנטי וירוס סיקיוריטי 2005. אני לא יודע אם מישהו ניתקל בתופעה הזאת. אני פותח חלון אנטי וירוס סקיוריטי 2005. ורואים בצד שמאל כתוב באפור סרגל : "Norton internet Security" מתחת יש משפט כתוב : "Outbreak Alert"...לוחצים עליו, ובצד ימין בחלון שנקרא "Protected" ויש משפט בצבע כחול שנקרא על שם וירוס כתוב: W32.sober.x@mm אפילו לחצתי עליו פעמיים פותח לי חלון קישור לאתר הוראות איך מסירים או בדיקה קובץ שנקרא FixSbr. זה עושה סריקה הסרה וירוסים. ובסוף הוא מצא שזה נקי אין בו וירוסים. אני עשיתי סריקה באנטי וירוס בכל מחיצות. ונמצא נקי אין בו וירוס. השאלה שלי הוא: מה זה "Outbreak Alert"? האם זה סימנטק נותן לנו הודאות מידע שמות וירוסים חדשים או שהוא מצא שיש לי …

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  25. Started by Tal14,

יש לי את הsecurity center של CA וכשאני מפעיל את האימיול, אז הקובץ של הפירוול CapFasem עובד על 70% מהCPU. אני לא יודע מה לעשות זה פשוט תוקע את המחשב זה קרה לי בינתיים רק באימיול אבל יכול להיות בעוד מקומות פשוט אני אחרי פירמוט ועם האנטיויורוס הזה בפעם הראשונה מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.