תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום! רציתי בבקשה לדעת אם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנות אנטיוירוס וFireWall - אבל למחשב מאוד מיושן, נייד... Compaq Presario 1200, הוא בעל מעבד AMD K6 (לא יודע יותר מזה לגביו), וזכרון של 28 (מאיפה המספר הזה אלוהים)... התכנות - שיהיה כמה שיותר קלות ודלות בצריכת משאבים כמובן... וכן, אני יודע שהגיע (מזמן) הזמן לשדרג - אבל זה בכלל לא מחשב שלי. כל המלצה תתקבל בברכה ובתודה!
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הגירסה החדשה של מוזילה, 1.6, אמורה לצאת בתוך ימים ספורים. שני באגים משמעותיים למשתמשי עברית עשויים לחכות רק לגירסה הבאה, אבל כאן אתם יכולים לעזור. בלינק המצורף ניתן להוריד גירסת נסיון שכוללת את התיקונים, לבדוק אותה ולקבוע האם כדאי למוזילה להכניס את התיקונים כבר לגירסה הקרובה, או לשפר ולהמתין איתם עד לגירסה הבאה. שלב א' הורדה והתקנה 1. הורידו את הקובץ הבא:? mozilla_bin.exe? (8MB)? 2. הריצו אותו ולחצו על Extract. התיקיה mozilla_bin תפרש לצידו של הקובץ. 3. פתחו את התיקיה nozilla_bin והריצו את mozilla.exe. הדפדפן ייפתח. כדאי שתשתמשו בו קצת כדי לוודא שכל הדברים הבסיסיים תקינים. שלב ב' בדיקות זה השלב החשוב שלשמו התכנסנו. אם אתם רוצים שגירסה 1.6 תהיה איכותית ונטולת תקלו…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! ברצוני לשאול את מירב האנשים אשר מחבורים לאינטרנט ב"טכנולוגיית הפס הרחב" בחיבור מסוג 750/96, משתמשים בתכנת השיתוף eMule ובתכנת FireWall כזו או אחרת: מה-הוא קצב ההורדה הממוצע שלכם? ובהתאם - באיזו תכנת FireWall אתם משתמשים? הסיבה לסקר שברצוני להריץ הוא מכיוון שפעם הייתי מקבל קצב גבוה יותר עם תכנת FireWall אחרת וכו', ולכן רציתי לדעת מה קורה אצל שאר האנשים. בתודה לכל העונה!
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
שאלה: אם אני רוצה שמחשב יהיה מוגן מפני האיום הידוע "בלאסטר", לדוגמא, האם הגנה מפני תולעות כאלה מצויות בVD? או האם מצויות בRT? ולפי מה שהבנתי הגנה מפני תולעות כללו לא מצויות באפאחד מבין השניים - כך שאין "הגנה מראש" לתולעות כאלה, האם הבנתי נכון?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה התוכנה לוקחת המון משאבי מערכת ! עם היא פועלת זה מאט לי את המחשב בה 30 אחוז עם לא יותר ובוא לא נדבר על זה שעם אני משחק משחק אז היא מפסיקה להוריד פשוט ככה האימול לא לוקח לי ככה משאבי מערכת כמוהה למה ?! זה יש לי מחשב טוב אבל היא מאיטה אותו רצח שהיא מורידה.
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתקליט לי וידאו למחשב מהמצלמת אינטרנט (WebCam) אל המחשב אך שלא תציג לי על המחשב את החלון של ההקלטה, כלומר שתקליט וידאו למחשב באופן מוסווה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
אבל הבעייה רק עם האתר הזה ספציפית... EXPLORER מראה: "The page cannot be displayed" מה הקטע? אני משתמש ב - XP PRO, IE6 ו- KERIO FIREWALL
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
כדאי להשתמש בתוכנה הזאת?.....ליעול הוינדוס??....
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
-
אני מריץ את כל המבחנים ואז שאני מגיע לקטע של הניקוד הוא רושם לי: system suite must be selected and run to obtain pcmark score מה עושים כדי לקבל את הניקוד? תודה!
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי ולחבר שלי מיקרופונים תקינים ואתה גירסה (6.1) אבל זה לא יוצר קשר. ניתקנו שנינו את הפיירוואל (של ה-XP בכלל לא מופעל) וזה עדיין לא טוב. שנינו הגדרנו את האשף לפני זה. לי יש מודם שהוא גם ראוטר,יכול להיות שזה קשור?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
בעבר סוני סיפקה עם מכשירי המינידיסק שלה את תוכנת openmg - jukebox, כיום היא מחלקת גם עם הדגמים היותר חדישים וגם עם הפחות חדישים ( כגון mzn510,mzn707) את תוכנת ה sonicstage. מישהו ניסה ויודע מה היתרונות של ה sonicstage לעומת ה jukebox?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
טוב, קיבלתי מחשב חדש ואני רוצה לצרוב קבצי ISO Cue Bin וזה לא נותן לי! כל פעם שאני אומר לו דרך ה: Copy And Backup ---> Burn Image To Disk לצרוב קובץ Cue מסויים שה BIN שלו באותה תיקייה אפילו, זה אומר: "Cannot Open The File C:\ Blablablabla\moreblablabla.bin" באדום ואז עוד הודעה בצהוב: An eror accurd while loading the cue sheet file" c:\blablablabla\blablabala.cue (line 1) " וזה קורה לכל קובץ לא משנה איזה! תוכנות אחרות כמו ISO buster אין בעיה... אבל אני רוצה לצרוב את זה... מישהו יכול לעזור לי? אוליי אני צריך לשנות משהו בהגדרות של Nero או משהו... תודה.
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הנני מעוניין לראות סרט במחשב, על כל מסך, שאני רואה סרט אז יש שוליים שחורים, רציתי לדעת אם יש אפשרות לראות על כל המסך עם כתוביות, בלי שוליים שחורים ושהסרט לא יהיה הפוך, אמרו לי שזה בגלל משהו עם 4:3 לא הבנתי.... אני רואה סרטים בתוכנה DIVX SUBTITLE Displayer, אם יש לך להמליץ לי על תוכנה שמסוגלת לנגן את הסרט בלי שוליים שחורים, לא הפוך ועל כל המסך, עם כתוביות. (יש לי גםבי אס פלאייר, אבל כשאני מנגן סרט ומגדיל אותו על כל המסך אז הסרט מגמגם זז לא חלק! :'(
-
- 4 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש תוכנה חופשית קלה וידידותית לסינון אתריים פורנוגרפיים עדיף בעברית בחינם. אם לא אז באנגלית בחינם. תודה
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מחפש תוכנה לבניית שומרי מסך... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התיקייה של הדאר שלי? דהיינו יש לי XP פרופשונל באנגלית..... ונניח אני לא רוצה להעביר את כול הדאר שלי והתיקיות שלו (המישניות שפתחתי וגם דאר יוצא וכו') למיקרוסופט אופיס האוטלוק..... (יעני ליצא לשם את כול הדאר) ואז מישם לעשות גיבוי לקובץ (.PST ) ! אני צריך לדעת את המיקום של התיקיייה שבא נישמרים הדאר שלי הניכנס היוצא וכו' בווינדוס בבקשה. דהיינו גש לתיקיה ווינדוס ושם ל-..... בלה בלה בלה... תודה מראש לעוזרים!! ושוב אני מזכיר אני צריך את התיקיה של Outlook Express 6 ! לגבי רשימת הכתובות עם זה יסתדרתי כבר!! ושוב תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
האם אני יכול לראות סרט SVCD אם SUBS? ואם כן איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה אזרחית טובה יש לי מנסגר 6.1 יש מספר משתמשים במסנגר שנכנסים אליו איך אני מסיר את המשתמשים האילו זאת אומרת שאני נכנס בחשבון אחר קיימים לי גם חשבונות לא רצויים ואני לא יודע איך להסיר אותם שיהיו רק משתמשים רלוונטים בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני משתמש זמן רב מאוד בתוכנה אימיול ובהתחלה הייתי מרוצה (לא מאוד) אבל לאחר כל הגרסאות ששחחרו באתרים הישראלים המהירות פחתה ובעקבות כך עברתי לאובר נט ולפי דעתי היא הרבה יותר מהירה ולא נופלת ב:מלאי: שלה מאי מיול מה דעתכם???
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איני יכול לשלוח ולקבל קבצים באי סי קיו, יש לי איס קיו לייט, מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה כזאת המליצו לי על TEAMTALK ואני לא מצליח להתשתמש בה (אנחנו מתחברים לשרת ריק אבל לא שומעים כלום) מישהו מוכן להמליצ על אחת (לא PALTALK בגלל שקשה ללחוצ על CTRL כל הזמן) תןדה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
חבר שלי (טוב נו, האח של החברה אם אתם מתעקשים) התקין במחשב MSN Messenger 6.1. תוך כדי ההתקנה הוא בלי כוונה עשה Next מיותר (מי לא?), כשבדיוק שאלו באיזו שפה הוא רוצה את האתר Hotmail כברירת מחדל (או משהו כזה...). כנראה שזה היה בזמן ההרשמה של החשבון למשתמש חדש (יש את זה בהתקנה הראשונית). אז זה סימן שהוא בחר בשפה הסינית (בדיעבד). התוכנה עצמה עולה באופן תקין בעברית וה-Log in מתחבר בהצלחה. אבל כשהוא לוחץ על "הודעות חדשות" (אימיילים חדשים ב-Hotmail) זה מיד לוקח אותו לאתר Hotmail בסינית!!! כמובן שניסינו לחפש בתפריט של התוכנה את ההגדרה הזאת (אין כלום), כמו גם באתר הוטמייל הסינית (אי אפשר להבין כלום - לא למחוק ובטח לא לקרוא). הסרה והתקנה מחדש של התוכנה - לא עזרו !! איך משנ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-