תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
האם אני יכול להפוך את שפת הממשק ב Office 2003 מעברית לאנגלית בלי להתקין מחדש את התוכנה? אני יודע שהייתה אפשרות בגרסת xp 2002 אבל אני לא מוצא אותה ב2003.
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מתנצל אם זה לא המקום,פשוט לא ידעתי איפה לרשום את ההודעה. אני מחפש את השומר מסך הזה http://www.idsa.org/idea/idea2004/b285.htm חיפשתי בכל מקום באינטרנט,כולל כמובן האתר של LENOVO ופשוט לא מצאתי.במחשב עצמו (בתיקייה של התוספות) יש לי שומר מסך אחר של THINKPAD. אני אשמח אם תעזרו לי,תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני מתחיל כרגע לעסוק בעיצוב, ואחותי בארצות הברית אז רציתי שהיא תקנה לי נייד. אבל יש לי כמה שאלות. מה עדיף MAC או WINDOWS? והאם צריך כרטיס גרפי מיוחד? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
אני לא מצליח להוריד קבצים גדולים ( 4 ג'גה ומעלה) באימיול. הוא פשוט לא מגיב כאשר אני מנסה להוריד קבצים כאלה גם אם זה דרך חיפוש באימיול וגם אם זה דרך לינקים. מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב דיסק MP3 שיכלול כמות גדולה של שירים. הבעיה היא שבנרו אני יכול לסדר את השירים לפי הסדר הבא: אורך השיר, שם השיר, מספר השיר וכו'. אותי זה מעצבן, כי סדר השירים לפי האפשרויות האלה לא יוצא איך שאני מעוניין שיהיה, אז אני עכשיו מחפש תוכנה שבה אני אוכל לסדר את השירים ידנית, ולא רק לפי קטגוריה מסויימת. ניסיתי בנרו אגב לסדר את השירים ידנית, אבל הם לא זזים מהמקום שלהם! אז משער שאי אפשר בתוכנת נרו.
-
- 13 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להוריד פלאג אינים לפוטושופ שעושים RENDERING לאש ?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
בוקר טוב. אני צירתי איזשהו סמל בפוטושופ גודלו 800X800 שזה גודל הדף עצמו ולא של הסמל. שאלתי היא: איך אני מגדיל את הסמל לגודל יותר דגול ומשפר את האיכות שלו. כמובן יש לי את הציור גם כJPEG וגם כקובץ PSD. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
למי שלא מכיר Peacekeeper (ר"ת PK) תוכנה שנוצרה ע"י futuremark המפתחים של 3DMark. PK היא תוכנה שבודקת אונליין את ביצועיי האינטרנט (אינו דורש הורדה) PK את הדפדפן ע"פ ביצועיי javascript במצבים שונים. התוכנה עצמה יועדה להשוואה דפדפנים אבל יש עוד השפעות על הציון כמו המעבד בעיקר והכרטיס מסך (לא בטוח). קיים אפשרות התוכנה תבדות את החומרה (scan) בעזרת activex אבל זה לא חובה ולא מזיק לתוצאות הבדיקה. התוצאות של המפרט שלי (רשום מימין) עם אוברקלוק ל3.8 הם: IE8.0 1200 points FF3.5 2467 points אחרי הבדיקה יש ממוצע תוצאות של דפדפנים שונים על מעבדים שונים. ומה שמוזר שI7 920 מקבל ממוצע של 2559 נק' בFF3.5 וזה הפרש נמוך מאוד מהמעבד הדו ליבה שלי. אני מסיק מזה שOC טוב לביצועי דפדפן מאשר מעבד י…
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להפעיל את הפונקציה הזו במחשב שלי ומשום מה היא לא מופיעה באופציה של ניהול משאבי כח (האיקון של הסוללה והכבל חשמל) לרקע כללי אני קיבלתי את המערכת הפעלה אחרי "עריכה" מחבר שהטמיע לי דרייברים באנליט ולדעתי הוא "ערך" לי אותה והשמיט את האופציה הזו. איך אפשר להפעיל או להחזיר את זה?? זו רק הערכה בדרך כלל ההיברנט רק דורש סימון V וזהו.אצלי זה אפילו לא מופיע.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי בעיות בצריבה בגלל win-aspi file ההודעה המדויקת: The Win-Aspi file '?.?' cannot be found therefore you can currently select only image recorders. The missing file is one of the Windows 95/98[me=amit501]files [/me] מה שכן צריך לומר שבהתחלה זה היה בערך אותה הודעה רק במקום סימני שאלה בשם של הקובץ היה שם השם של הקובץ שהיה חסר והוא wnaspi32.dll . הורדתי את הקובץ הזה שמתי בSYSTEM ועכשיו זה מה שהוא רושם לי. ואני יכול לצרוב רק תמונות קראתי קצת כאן http://www.compukiss.com/ckmessageboard/messageview.cfm?catid=3&threadid=315&type=messagboard כתוב להתקין בתיקיה ששם NERO נמצא את wnaspi.dll אך הוא רושם לי שוב את ההודעה עם תוספת חדשה על שגיאה בהתקנה. וכשאני מאתחל א…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם באמצע התקנת הדרייברים של אומגה יש אפשרות לבחור בין FASTWRITE ON ל FASTWRITE OFF, מה ההבדל ומה זה עושה? הגירסה של הדרייברים הם 3.8.252 האם זהו הדרייבר הכי חדש? או שיש יותר מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אהלן אנשים יקרים, אחרי חפירות רבות ברחבי האינטרנט וניסיונות רבים אני נאלץ לפנות למומחים! אני מנסה לעשות דבר פשוט כמו לעשות אוטומציה לקיבצי RAW! כמובן שאני מעוניין בכיווני RAW מסויימים לכל קבוצת תמונות, ועדיין ללא הצלחה. על פניו הבנתי שהעיניין אמור להיות פשוט, ואפשרי דרך פוטושופ בלבד ולא בריד'ג. חייב עזרה כאן... תודה, שחר.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי אימייל עם סיומת ch מאיזה מדינה זו?
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכן, האם ניתן לקבוע ב-Bsplayer את מספר השניות שהסרט קופץ כאשר לוחצים על החיצים? אני שואל מפני שמספר השניות משתנה בין הגירסאות ולא מצאתי אם אפשר לעשות זאת. על הדרך האם יש איזה נגן מומלץ שעובד טוב עם כתוביות בעברית וניתן להזיז את הסרט עם החיצים כי Bsplayer עושה לי בעיות תמיד נתקע לי, ואני חייב את האפשרות של להזיז את הסרט עם החיצים מפני שיש סרטים משעממים ואין לי כוח לראות אותו במלואו אז אני מריץ אותו עם החיצים ומסיים אותו מהר. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי את הפלאפון sk tv slider ויש לי גם את הכבל נתונים למחשב עכשיו ראיתי פעם לא זוכר איפה שיש מדריך להכנסת שירים לפלאפוןן לא זוכר איךך אז אני מחפש את המדריך הזהה בבקשה אם מישהו מכיר
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת עם win xp pro שעבדה כמו שצריך, אך היום המחשב הפסיק לעלות. גם במצב safe mode הוא לא עולה. נתקע. לא הותקנה שום חומרה חדשה ושום תוכנה חדשה. הרצתי hiren boot cd בדיקה על הדיסק הקשיח, הדיסק תקין, לא נמצאה תקלה. מה יכול להיות הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה מבלי להתקין מערכת מחדש תודה.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה כיצד ניתן ליצור במחשב עיתון היתולי המשלב תמונות וכתבות.אינני מיומנת במיוחד ולכן אשמח למשהו פשוט לתפעול. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא מצליח להתחבר לאייסיקיו שלי הנה תמונה של הבעיה: אני מקווה שתוכלו לעזור לי תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
אני צריך תדריברים של 8600GT אבל הישנים לא את ה 162.18 את הישן יותר תודה
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
התוכנה הכי טובה ופשוטה שיש לדעתכם. אני רוצה לשחק עם האודיו, להכניס אפקטים והכוונה העיקרית היא לחבר חלקים של קבצי MP3 ביחד, ליצור מיקסים.
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נורטון אני וירוס פרו 2004 ומה שקורה הוא שכל איזה חודשיים שלושה אני שם לב שהאנטי וירוס מפסיק להיות פעיל-לא מופיע בשורה למטה וגם כשאני פותח אותו ידנית הוא על DISABLE ולא נותן לשנות את זה. ניסית להסיר ולהתקין אך הבעיה חוזרת על עצמה לאחר כמה חודשים ניסית לפרמט......ניסיתי הכול! אני רק אציין שאני גם משתמש ב- AD AWRE 6 SPYBOT ZONE ALARM וכולם מעודכנים תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
זה ישן מאוד,עשיתי את זה לפני 7 שנים בערך, עוד כשלמדתי להכיר את פוטושופ.. בבקשה אל תקטלו.. (סוג של Raistlin, אבל זאת לא ממש היתה הכוונה) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
טוב אז בזמן האחרון בIE8 כמעט כל אתר שאני נכנס אליו אני מדפדף בין הדפים ואז בא אלי הEROR הזה: http://up133.siz.co.il/up2/4imzxnymymcm.jpg יש לי ויסטה (אם זה חשוב). המחשב חצי שנה אצלי רק.. מחשב חזק מאוד.. זה המפרט: http://up128.siz.co.il/up2/mljkynzmab0d.jpg אשמח לעזרה..
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי תאימיול דיסראל ואני רוצה להחליף אותו לאחר.. אבל הבעיה שזה באמצע הורדה.... מה עושים??
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-