עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Shadowman,

איך אני פותח אותם או איך אני מעדכן איתם??

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by MasterOr,

כרגע מחקתי בטעות איזה 10 גיגה של דברים חשובים מהמחשב שלי ויקח לי שנה להוריד את כל זה בחזרה!!! :'( :'( :'( חייבת להיות דרך להחזיר את זה אני לא מאמין !!! אם מישהו יודע משהו בבקשה אני חייב את זה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by gshhar,

שמעתי שאפשר להשתמש בקישורים של האימיול אבל איך היא מבחינת מהירות?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by chenc,

שלום! ברצוני לשאול את מירב האנשים אשר מחבורים לאינטרנט ב"טכנולוגיית הפס הרחב" בחיבור מסוג 750/96, משתמשים בתכנת השיתוף eMule ובתכנת FireWall כזו או אחרת: מה-הוא קצב ההורדה הממוצע שלכם? ובהתאם - באיזו תכנת FireWall אתם משתמשים? הסיבה לסקר שברצוני להריץ הוא מכיוון שפעם הייתי מקבל קצב גבוה יותר עם תכנת FireWall אחרת וכו', ולכן רציתי לדעת מה קורה אצל שאר האנשים. בתודה לכל העונה!

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  5. Started by chenc,

שאלה: אם אני רוצה שמחשב יהיה מוגן מפני האיום הידוע "בלאסטר", לדוגמא, האם הגנה מפני תולעות כאלה מצויות בVD? או האם מצויות בRT? ולפי מה שהבנתי הגנה מפני תולעות כללו לא מצויות באפאחד מבין השניים - כך שאין "הגנה מראש" לתולעות כאלה, האם הבנתי נכון?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, אני מחפש תוכנה שתקליט לי וידאו למחשב מהמצלמת אינטרנט (WebCam) אל המחשב אך שלא תציג לי על המחשב את החלון של ההקלטה, כלומר שתקליט וידאו למחשב באופן מוסווה. תודה.

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  7. Started by yonni,

אבל הבעייה רק עם האתר הזה ספציפית... EXPLORER מראה: "The page cannot be displayed" מה הקטע? אני משתמש ב - XP PRO, IE6 ו- KERIO FIREWALL

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  8. Started by gshhar,

אם אפשר אז בעברית.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by gshhar,

יש לי ולחבר שלי מיקרופונים תקינים ואתה גירסה (6.1) אבל זה לא יוצר קשר. ניתקנו שנינו את הפיירוואל (של ה-XP בכלל לא מופעל) וזה עדיין לא טוב. שנינו הגדרנו את האשף לפני זה. לי יש מודם שהוא גם ראוטר,יכול להיות שזה קשור?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  10. Started by KRS1,

בעבר סוני סיפקה עם מכשירי המינידיסק שלה את תוכנת openmg - jukebox, כיום היא מחלקת גם עם הדגמים היותר חדישים וגם עם הפחות חדישים ( כגון mzn510,mzn707) את תוכנת ה sonicstage. מישהו ניסה ויודע מה היתרונות של ה sonicstage לעומת ה jukebox?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  11. שלום רציתי לדעת אם יש תוכנה חופשית קלה וידידותית לסינון אתריים פורנוגרפיים עדיף בעברית בחינם. אם לא אז באנגלית בחינם. תודה

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  12. Started by com555,

אני מריץ את כל המבחנים ואז שאני מגיע לקטע של הניקוד הוא רושם לי: system suite must be selected and run to obtain pcmark score מה עושים כדי לקבל את הניקוד? תודה!

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by DL,

טוב, קיבלתי מחשב חדש ואני רוצה לצרוב קבצי ISO Cue Bin וזה לא נותן לי! כל פעם שאני אומר לו דרך ה: Copy And Backup ---> Burn Image To Disk לצרוב קובץ Cue מסויים שה BIN שלו באותה תיקייה אפילו, זה אומר: "Cannot Open The File C:\ Blablablabla\moreblablabla.bin" באדום ואז עוד הודעה בצהוב: An eror accurd while loading the cue sheet file" c:\blablablabla\blablabala.cue (line 1) " וזה קורה לכל קובץ לא משנה איזה! תוכנות אחרות כמו ISO buster אין בעיה... אבל אני רוצה לצרוב את זה... מישהו יכול לעזור לי? אוליי אני צריך לשנות משהו בהגדרות של Nero או משהו... תודה.

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by eliaz_b,

התיקייה של הדאר שלי? דהיינו יש לי XP פרופשונל באנגלית..... ונניח אני לא רוצה להעביר את כול הדאר שלי והתיקיות שלו (המישניות שפתחתי וגם דאר יוצא וכו') למיקרוסופט אופיס האוטלוק..... (יעני ליצא לשם את כול הדאר) ואז מישם לעשות גיבוי לקובץ (.PST ) ! אני צריך לדעת את המיקום של התיקיייה שבא נישמרים הדאר שלי הניכנס היוצא וכו' בווינדוס בבקשה. דהיינו גש לתיקיה ווינדוס ושם ל-..... בלה בלה בלה... תודה מראש לעוזרים!! ושוב אני מזכיר אני צריך את התיקיה של Outlook Express 6 ! לגבי רשימת הכתובות עם זה יסתדרתי כבר!! ושוב תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  15. Started by yosizach,

למה התוכנה לוקחת המון משאבי מערכת ! עם היא פועלת זה מאט לי את המחשב בה 30 אחוז עם לא יותר ובוא לא נדבר על זה שעם אני משחק משחק אז היא מפסיקה להוריד פשוט ככה האימול לא לוקח לי ככה משאבי מערכת כמוהה למה ?! זה יש לי מחשב טוב אבל היא מאיטה אותו רצח שהיא מורידה.

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  16. Started by Bessmertniy,

האם אני יכול לראות סרט SVCD אם SUBS? ואם כן איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  17. הנני מעוניין לראות סרט במחשב, על כל מסך, שאני רואה סרט אז יש שוליים שחורים, רציתי לדעת אם יש אפשרות לראות על כל המסך עם כתוביות, בלי שוליים שחורים ושהסרט לא יהיה הפוך, אמרו לי שזה בגלל משהו עם 4:3 לא הבנתי.... אני רואה סרטים בתוכנה DIVX SUBTITLE Displayer, אם יש לך להמליץ לי על תוכנה שמסוגלת לנגן את הסרט בלי שוליים שחורים, לא הפוך ועל כל המסך, עם כתוביות. (יש לי גםבי אס פלאייר, אבל כשאני מנגן סרט ומגדיל אותו על כל המסך אז הסרט מגמגם זז לא חלק! :'(

• 4 תגובות
    • 4.6k צפיות
  18. Started by yuraxp,

איני יכול לשלוח ולקבל קבצים באי סי קיו, יש לי איס קיו לייט, מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  19. אני צריך תוכנה כזאת המליצו לי על TEAMTALK ואני לא מצליח להתשתמש בה (אנחנו מתחברים לשרת ריק אבל לא שומעים כלום) מישהו מוכן להמליצ על אחת (לא PALTALK בגלל שקשה ללחוצ על CTRL כל הזמן) תןדה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  20. Started by .y.s,

אני מחפש מדריך בעברית או קישורים לתוכנה Ghost 7

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by Holy,

תמונה אחת שווה 1000 מילים אחרי שאני מתקין זה עובד יופי אחרי ריסט אחד זה מה שקורה נסיתי לשנות פונטים וזה לא ממש עוזר

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by Ghosthunter,

איך אני יכול לסדר את זה ככה שזה יפתח את החלון אני יודע שזאת בעיה בNIS שלי אני מקווה שאני בפורום הנכון

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  23. Started by AB,

כדאי להשתמש בתוכנה הזאת?.....ליעול הוינדוס??....

• 11 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by n0ne,

יש לי היתחברות LOWID באימיול.. קודם כל יש לי רשת ואני יודע שזה בגלל זה.. צריך להגדיר את הPRXOY לא? www.emule-project.net/home/per...mp;topic_id=110 הלכתי לפי זה אבל על מה אני צריך לשים שם לא הבנתי ומה אני אמור לרשום בProxy Host לא הבנתי,מישהו מכון להסביר לי ד"א לא מצאתי את ההודעה ה1 שרשתי אז רשמתי שוב

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  25. Started by Home Boy,

מישהו מכיר את התוכנה הזו ויכול להגיד לי אם היא שווה משהו?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.