תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
האם כשמים משהו להורדה האימיול כאילו כבר מקצה אותו בזיכרון , כלומר - אם יש לי 10 ג'יגה פנויים ואני שם לאימיול משהו להוריד שהוא שוקל ג'יגה אחת אז שאני יסתכל על מצב הזיכרון אני יראה 9 ג'יגה ? או שאני עדיין יראה 10 ?
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום יש לי תמונה שהרקע שלה בצבע לבן, ובאמצע התמונה מצוייר סתם צורה. איך אני משנה בPhotoShop cs3 את רקע התמונה לרקע של טקסטורה אחרת שמצאתי באתר להורדה? כלומר, יש לי תמונה של טסטורה קטנה ואני רוצה שהטקסטורה הזאת תיהיה בתור התמונת רקע בתמונה עם הרקע הלבן. איך אני עושה את זה מבלי לפגוע בצורה שיש שם? אם אפשר לעשות את זה דרך ה magic wand, אני אשמח אם תסבירו לי. אני סימנתי את החלק שאני וצה שיהיה בו הטקטורה, אבל אני יודע רק לצבוע את המקום בצבע אחר, אני רוצה לדעת איך להכניס טקטורה. תודה זה מאוד חשוב
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני מכניס קובץ פלאש לאתר יש לי תפריט שאני רוצה לשים עכשיו אני יודע איך אני שם והכול טוב ויפה אבל הבעיה היא שכדאי ללחוץ על הכפתורים אתה צריך ללחוץ פעמיים איך אני מכניס את זה שפשוט ילחצו פעם אחת וזה יגיע למקום המצוין כמובן HTML תפקודה שעושה את זה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-
התקנתי את התוכנה ואני לא יודע אם יש בה פיירוואל או לא, כי ממה שאני ראיתי לא כתוב שיש. מישהו יודע אם יש שם או לא? אם אין שם, איזה פיירוואל הכי מומלץ להתקין?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הרצתי את התוכנה במחשב החדש שלי וקיבלתי ציון של כמעט 15000. 1 איך הציון ומה זה אומר? 2 האם כדאי לי להוריד 2003 או שזה אותו הדבר.
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
דבר ראשון האם באמת יש הבדל בין 64 ביט ו - 32 ביט במבחן ביצועים? הדבר השני זה האם 64 ביט צורך יותר זיכרון לשם עיבוד מקבילי ? האם התמיכה לאחור פועלת טוב? רכשתי לפני מספר ימים מחשב חדש, עם 4GB זיכרון פיזי, המחשב אמור להיות משומש יותר לעבודה עם VMWARE ופחות משחקים. ככה שאני צריך יותר ביצועים ככה שאני חושב על 64 ביט, המערכת שלי אמורה להחזיק בין בערך 4 מערכות בו זמנית. אם אני מפעיל אותם ב - 64 ביט אני צריך עוד זיכרון ? תודה יבגני
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי AMD2500XP ורציתי לדעת מה הטמפרטורה הסטנדרתית של המעבד, ואם 52C זה גבוה?
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן בפורום ולפי מה שהבנתי כאן אפשר לשאולעל תוכנות אז הורדתי את התוכנהAVS VIDO CONVETER 6 בכדי להמיר סרט מWMV ל AVI ונתקלתי בקושי עים יש מדריך מפורט בעברית כיצד לעשות זאת תודה
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
אני רגיל להשתמש בתוכנות עם ארבעה VIEW PORTS ורציתי לנסות להשתמש בבלנדר , אבל קשה לי רק עם VIEW PORT אחד איך עושים 4 ?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי הוצאתי סרט מהסיפריית וידאו ואני רוצה להפעיל אותו עם ה bs player הבעיה שלי היא שהוא ישר מתחיל את הסרט כשאני עושה open directory ובוחר בתיקיית ה video_ts ... איך בכלל צריך לפתוח את הסרט ?! ואם זה כך , אז איך אני מגיע ל menu ?! תודה
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
-
אהלן, חג שמח - it's been a while :-* מישהוא שמשתמש באתר (deviantart.com) יכל להסביר לי איך להציג תמונת"פריוויו" לעבודות בעמוד שלי במקום תמונה מוקטנת של העבודה עצמה? שניר.
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי ויסטה 64 ביט SP1 והתקנתי DIRECT X 10. עכשיו הבנתי שיש 10.1 ולא מצאתי איפה להוריד אותו, מישו יכול לעזור?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע סיימתי לפרמט את המחשב, ואני רוצה להתקין את העידכון האחרון של directx 9. אני מודע לכך שלא חייב להתקין זאת, אבל אני רוצה להתקין מכיוון שאם אני לא מתקין המשחק COD4 לא עולה ואומר שיש שגיאה בקובץ מ directx 9, פעם התקנתי את העידכון ל directx 9 והבעיה נפתרה. רק רציתי לשאול מה ההבדל בין שני הגירסאות, ומה כדי להתקין? זה - http://www.softwarepatch.com/windows/directx.html או זה מאתר microsoft - http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=2DA43D38-DB71-4C1B-BC6A-9B6652CD92A3&displaylang=en
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום בשביל לראות את כל סרטי הDIVX\XVID האפשרים מספיק רק הDIVX הרגיל (www.divx.com) או שצריך להוריד עוד משהו?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום DRIVER DETECTIVE האם התוכנה הנ"ל באמת מעדכנת את הדרייברים להכי מעודכנים? או שיש בה הרבה בעיות? והאם בהורדת דרייביר דרך התוכנה הוא מותקן לבד או צריך שהתוכנה רק מורידה את קובץ ההתקנה של הדרייביר החדש ?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום! התקנתי את פיירפוקס לפני כמה ימים לאחר שהשתמשתי עד עכשיו בExplorer... הבעיה שלי היא הפתיחת דפים בפיירפוקס, הפיירפוקס פותח את הדפים ממש לאט לעומת האקפלורר... רציתי לדעת אם זה צריך להיות ככה, או שזאת בעייה אחרת ואם כן מה צריך לעשות כדי לסדר זאת? דרך אגב האקספלורר עדיין מותקן על המחשב שלי והתקנתי את התוסף IE TAB... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כל פעם שאני מוריד משהו ה- FlashGet עולה ורוצה שאני יוריד עם התוכנה. אני לא חייב להוריד בעזרת התוכנה אבל לפני כל הורדה היא מופיעה לי. רציתי לדעת אם אני יכול למנוע מצב כזה ושאני אוכל להוריד עם FlashGet רק כשאני רוצה.
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מותקן אצלי Norton Ghost 2003 ועשיתי אתמול גיבוי לכונן C. את הגיבוי שמרתי בכונן D וגודלו 7 גיגה. מכיוון שדיסק DVD רק בנפח 4.7 גיגה, אני מוגבל בזה שאני לא יוכל לצרוב את הגיובי שלי על דיסק DVD אחד. האם אני יכול לצרוב רק חלק מהגיבוי על דיסק DVD אחד, והחלק השני של הגיבוי על דיסק DVD אחר? האם בכלל בעת השיחזור הוא יבקש את הגיבוי השני שנמצא על הדיסק DVD השני? אני רוצה לצרוב את הגיבוי על דיסק, מכיוון שאני קצת מוגבל במקום פנוי במחשב שלי. תודה והמשך יום טוב לכולם.
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
נכון יש את הפרחים האלה שמראים את מצב המשתמש? אדום אומר לא מחובר וירוק כן מחובר, אבל מה אומר הפרח הכחול שנראה קצת נבול?
-
- 7 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אהלן יש לי ווינדוס 7 64 ביט, ובלוח בקרה מופיע לי 3 גרסאות של ג'אווה: JAVA 6 UPDATE 32 JAVA 7 UPDATE 4 JAVAFX 2.1.0 מה ההבדל ביניהם והאם אני צריך את שלושתם מותקנות אצלי במחשב? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שאני עושה layer חדש + שקיפות ואני מצייר עליו משהו או שם עליו תמונה , אני פותח layer עם אותם מאפיינים .. הבעיה שכאשר אני מזיז layer אני מגלה שהרקע שלו לבן ולא שקוף כמו שבחרתי ! אשמח לפתרון
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
בזמן האחרון כל פעם שאני מפעיל את האימיול יש לי את ההודעה המעצבנת שיש לי LowID. עשיתי את מה שכתוב שם אבל זה לא עזר וכל פעם שאני מפעיל את האימיול עדיין עולה לי ההודעה. מה חוץ ממה שכתוב בהודעה הזאת יכול גם לגרום ל- LowID? בזמן האחרון גם אני לא מצליח לבצע חיפוש. האם זה קשור ל- LowID ומה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה? *יש לי אימיול LHeMule 5.3 אם זה עוזר.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-