תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני עובד בחברה גדולה במרכז הארץ,ברשותנו 10 עמדות טרמינל המחוברות לשרת server2019,+sqlהמעבר בוצע לפני שבועיים בגלל הפסקת התמיכה של מיקרוסופט בשרתי 2008,מאז אנחנו מתמודדים עם בעיה של ״מסכים שחורים״ בזמן שחשבשבת שולפת מסמכים או מבצעת פעולות מהdata base,הדפסות איטיות,קישור של השרת עם יציאות com בlocal אני נמצא בקשר עם מפתחי התוכנה ועושה רושם שאנחנו מגיעים למבוי סתום,למישהו יש רעיונות יצירתיים לבעיה כזאת?האם העלאת משאבים יכולים לפתור בעיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אשמח לעזרה ממי שמכיר תוכנת קודי. אני משתמש בגירסה האחרונה, 19,3 שמותקנת על PC עם חלונות 10 64. יש לי תופעה מוזרה - אני צופה בשידורי עידן + באמצעות הרחבת פישנזון (זו לא בדיחה). כאשר אני צופה בערוץ 12, הצפיה חלקה ואין כל בעיה. אם אני עובר לערוץ 11, כל כ-16 שניות התמונה קופאת וכאילו נטענת מחדש , מופיע מחוון התקדמות עגול שעולה עד ל-100 והשידור נמשך. האם מישהו מכיר את התופעה ויש לו הצעה לפתרון?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ה FONT ב PREFERENCE הוא על HEBREW, בנוסף הסרתי והתקנתי שוב ולא עוזר, מראה ג'יבריש. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד שלום חברים, אני מנסה להתקין שרת לוקאלי sql וזה לא מצליח אפילו להטעין לי אותו. אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש שנים באנשי הקשר של גוגל בכדי לשמור את אנשי הקשר שלי ולסנכרן אותם לטלפון הנייד. בחודש האחרון שמתי לב ל -3 בעיות מרגיזות שפתאום הופיעו: 1. שאני בוחר תמונה לאיש קשר באיכות טובה ומעלה אותה לפרופיל של איש הקשר, אז בכמה ימים ראשונים התמונה נראית באיכות כמו המקור שהעלתי. אחרי כמה ימים התמונה נהיית מטושטשת באיכות ירודה. וזה לא קורה בכל אנשי הקשר , זה קורה באנשי קשר רנדומליים . 2. שאני עורך פרטים של אנשי קשר (למשל, מקום עבודה ותפקיד) אז אחרי השמירה הוא שומר את המידע לכמה ימים ואז כל המידע שעדכנתי באיש קשר נעלם ואני צריך שוב להוסיף את המידע ואז אחרי כמה ימים זה שוב נמחק וככה זה חוזר על עצמו... וגם לא בכל אנשי קשר אלא רק במסוימים ו…
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום רב, 1. הפניתי שתי כתובות מייל שלי בגולל לתיבת דואר נכנס ב outlook , תוכנה אשר מותקן במחשב הביתי שלי. 2. אני מועניין שתהיה גם אפשרות לפתוח outlook web . 3. כאשר פתחתי outlook web נפתח אותו outlook שפתחתי במחשב הביתי ואליו עברו המיילים מתיבות גוגל, 4. אשמח להסבר והדרכה, מה עלי לעשות על מנת שאוכל לפעול גם מ-outlook web ? תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנות האלו עפ התוכנה ventoy ביצעתי מולטי בוט שאלתי היא כיצד אני בודק את המולטי בוט עובד על אחת המכונות ה-virtualbox או hyper-v צריך תוסף ממה שאני זוכר virtualbox כן צריך זוכר את שם התוסף תודה
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
ב"ה שלום לכולם. ברשותי מדפסת Brother HL-L2310D לפעמים יש צורך להדפיס הרבה דפי PDF, שבהם יש רקע כהה או תמונות לא רלוונטיות וזה מבזבז הרבה טונר. האם יש אפשרות להדפיס ללא הרקע הצבעוני והתמונות, וכיצד? תודה רבה נ.ב. אין לי MO
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני לא מצליח להוריד תוספים לדפדפן שאני לוחץ על להוסיף תוסף הוא ישר רושם שההורדה נכשלה מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
- 1 follower
-
-
משתמש באופיס 365 ובאאוטלוק שמסונכרן עם ג'ימייל. שלחתי הודעת דוא"ל ושכחתי להוסיף תו לכתובת. מאז אני מקבל כל כמה זמן הודעה מסוג Delivery Status Notification (Delay). איך אני מפסיק לקבל התראות כאלה מהשרת??
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם חברות וחברים, כדי להאיץ את את מהירות העבודה של 'פיירפוקס' החלטתי שאני מעביר את המטמון שלו ל- RAM. לצורך כך נכנסתי להגדרות המתקדמות שלו (about:config) וביצעתי כמה שינויים עפ"י הנחיות שמצאתי ברשת. אחת מהן היתה שינוי הערך של ההגדרה - browser.cache.memory.capacity, שכברירת מחדל הוא 65536KB. ניסיתי להגדיל את הערך הזה אלא שפיירפוקס משום מה מתעקש להשאר תקוע עם הערך הנוכחי (אחרי כל נסיון הפעלתי מחדש את הדפדפן). נפח ה- RAM הכולל המחשב שלי הוא 16GB. האם עשיתי משהו לא נכון? תודה מראש לכולכם!
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מחפש אנטי וירוס חינמי להסרת וירוס שהופך קבצים ליצורי דרך. תכננתי גם ככה לרכוש NOD32, האם מישהו יודע שהוא אכן מטפל גם בווירוסים שהופך קבצים רגילים לקיצורי דרך? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני להתקין google tv על המחשב הנייד שלי ידוע לי כבר שאפשר להשתמש בandroid studio עבור זה אבל מעדיף להתקין ישירות על המחשב ולא על מכונה וירטואלית. האלטרנטיבה היחידה שמצאתי עד כה היא android tv x86
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום רב משתמש בתוכנה ROBOFORM לשמירת סיסמאות באתרים שונים. הגרסה הנוכחית: 9.4 כאשר אני שומר את סיסמאות ההתחברות שלי באתרים מסוימים אז לפי שם האתר, סמל האתר עצמו (Favicon) מופיע לצד שם האתר. ובחלק מהאתרים מופיע רק סמל המנעול הירוק הסטנדרטי של ROBOFORM. האם הבעיה עם אותם אתרים שלא שמים אייקון משלהם? או שמא ROBOFORM ייאלץ לשים את סמל האתר במקום המנעול הירוק? ניסיתי לאלץ את האתרים לשמור מחדש את פרטי הכניסה על ידי החזקת מקש A כאשר אני שומר מחדש את האתרים, אבל זה לא עושה את העבודה כמו בעבר. יש איזה טריק חדש כדי לאלץ את RoboForm לשמור את ה-favicon של האתרים? ראו תמונה מצורפת רוב תודות מראש
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי חשבון ג'ימייל. מסתבר שבאיזה שהוא שלב הוגדר לחשבון להעביר את המיילים גם לג'ימייל שמותקן בנייד שלי (לא זכור לי שאני עשיתי את זה). בכל אופן, המצב כעת הוא שאם אני פותח את הג'ימייל בנייד, אני רואה את כל המיילים שנשלחו אלי. איך אני משנה את ההגדרות כך שהמיילים (שממילא מגיעים למחשב הנייח) לא יעברו לנייד (לך תדע, אולי גם עוברים למכשירים אחרים). האם ישנה דרך לעשות זאת או רק להסיר את הג'ימייל בנייח ולהתקין אותו מחדש?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם אנשי הקשר של Google CONTACTS שאני מכניס במחשב האישי באנשי קשר של גוגל פרטים על איש קשר מסויים אז אני מכניס גם שם חברה ותפקיד של האיש קשר אחרי שאני שומר את איש הקשר, למחרת אני פותח את האיש קשר וכל הנתונים של שם חברה ותפקיד לא קיימים. מחוקים. זה קורה רנדומלית באנשי קשר מסויימים, חלק אנשים הוא שומר את המידע וחלק לא. אני כותב את שם החברה והתפקיד בעברית (זה קשור אולי?). מה הבעיה שלו שהוא יום אחרי מוחק את הנתונים? איך פותרים את הבעיה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לכם בבית תקליטורי תוכנות ישנים אם תוכנות שאי אפשר בכלל למצוא באינטרנט היום? אתם מוזמנים להפיק מהם קובצי ISO ולהעלות אותם לאינטרנט. אתם מוזמנים קודם כול לצלם אותם ולהעלות תמונות שלהם לדיון הזה, כדי שאוכל לראות באילו תקליטורים יש תוכנות שלדעתי כדאי להעלות לאינטרנט.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
External HDD to External HDD ללא ענן, ללא אימג'ינג ממשק חלונות תכנה שתעשה בדיוק כפי שאנחנו מגבים ידנית. גם בתשלום זה טוב. העיקר שתהיה אמינה וברורה. יש חיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
- 1 follower
-
-
היי ושלום אני מחפש תוכנה פשוטה וחינמית לחיתוך סרטי FLV העניין הוא שכל תוכנה שניסיתי הוא מציין שאי אפשר לפתוח את הקובץ, אבל הקובץ אינו פגום ואפשר להריץ אותו עם כל נגני סרטים... ניסיתי FLV CUTTER וכל מיני תוכנות והם פשוט לא מצליחים לפתוח את הקובץ. אודה לכם על פיתרון. גם יכול להיות שהבעיה היא אחרת וצריך לשנות משהוא בהגדרות... תודה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום מקווה שתעזרו לי במציאת פתרון, לפני כשנתיים וחצי מכרתי אייפון 4, והורדתי את כל התמונות והסרטים טיולים משפחתיים וכד' והיו המון לדיסק קשיח משני במחשב ששימש לגיבוי ואיחסון ושם גם שמרתי וגיביתי את התמונות מהמצלמה הרגילה שלי, ותמיד יכולתי לראות אותם ולפתוח את הקבצים, לפני כחודש המחשב שבק חיים הוצאתי את הדיסק הקשיח שמתי אותו המחשב השני (עם וינדוס שמונה) הכל תקין מצליח לפתוח את כל הקבצים חוץ מהתקייה של התמונות שהורדתי מהאייפון, אני יכול להיכנס לתקיות אבל רושם לי שצריך לקבל אישור בעלים או הרשאת מנהל לא מצליח לפתוח שום קובץ או להעביר, ויש לי שם תמונות של הילדים ממתי שנולדו, תעזרו לי בבקשה, אם זה עוזר שם התקייה וכל הקבצים בתוכה רשומים בירוק, אין לי מושג למה תודה מר…
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
הגדרתי בתוכנה את הגדרות החיבור מחדש באמצעות ההקלטה שאני לוחץ על החיבור מחדש הוא משנה IP והכל טוב רק הוא לא מאתחל את החיבור לבד יש איזו אופציה שפיספסתי ? תודה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי כולם! אני לא מצליחה לפתוח קבצי onenote מהדרופבוקס (קבצים משותפים שאנשים אחרים העלו). זה מראה לי את השמות של כל המקטעים בצד, וזה גם מתעדכן מדי פעם ככה שאני יודעת שזה פעיל ויש שם תוכן. יש לי onenote על המחשב והוא עובד. אני מנסה לפתוח את זה כרגיל, כלומר מקליקה על זה. יש משהו מיוחד שצריך לעשות כדי שזה יעבוד?
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום הורדתי את האנטי וירוס avira וסרקתי איתו אבל אחרי שהוא איתר את הוירוס לא ראיתי שיש אפשרות לבחור שהוא ינקה את הוירוס,מישהו יכול להסביר לי איך לעשות את זה (מדובר בסריקה על דיסק און קיי ) תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
בטעות התקנתי על מחשב שהיה בו ווינדוס 7 parted magic ועכשיו זה לא נותן לי לבחור ב7 ואין לי מושג איך אני יוצא או מוחק את הparted magic,מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לפטופ שאני מחבר לטלוויזיה בסלון, ואני רוצה לנגן סרטים מהמחשב הנייח. המחשבים מחוברים על ידי ראוטר אלחוטי. משום מה לא ניתן להוסיף לרשימת הנגינה של VLC קבצים מהרשת המשותפת. מה אני מפספס?
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-