עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כשאני אומר שהוא מתנתק,אני לא מתכוון התנתקות רגילה כשהאייקון של החיבור נעלם וצריך פשוט ללחוץ על אייקון ההתחברות עוד הפעם. אני מתכוון שהכל נראה כרגיל והמחשב מראה שהוא מחובר ,אבל הכל מנותק,והדרך היחידה להתחבר חזרה,היא לעשות ריסטרט. אגב יש לי NEOMULE,אבל אני זוכר שפעם דבר דומה קרה גם לאזוראוס שלי(פעם זאת אומרת כשהשתמשתי בו.אני בטוח שאם אני אחזור אליו,זה ימשיך לקרות).

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  2. עדיפות למשהו שמדמה DOK, הכוונה שאני אוכל להעביר את השירים בגרירה לכונן ב-המחשב שלי

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  3. Started by g1zey,

הורדתי מאגף ההורדות פה באתר 3DMark 06 ומשום מה אחרי ההתקנה אני פותח את קובץ ההפעלה והוא מראה לי את המסך הזה שרשום please wait while 3DMARK scan your system configurations .. מפרט אגב אם זה חשוב : E8400 Radeon HD 4870 Geil 4G 800mhz Gigabyte p43-ds3l תודה מראש ...

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  4. Started by slrr,

ברשותי http://www.anko-tech.com/products/kmc-4400r.htm ואני רוצה לדעת אם צריך דרייבר או תוכנה כדי שכל זה יעבוד...

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  5. היי,הדפדפן קרס לי ומאז הוא לא טוען לי דפים. מחקתי אותו מהמחשב ,התקנתי מחדש ועדיין הוא לא טוען לי... הוא פשוט טוען לי אותם בלי סוף. למישהו יש פתרון? נכנסתי עכשיו לתוכנה וזה טען לי את האתר. אז פתאום הוא קרס שוב. שוב הבעיה של הטעינה האינסופית. תודה. הפתרון הוא:http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?answer=142059 לצאת מכל התהליכים של Chrome ואז...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. איך נפטרים מהבעיה הזאת בבקשה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  7. שלום, נתקלתי ב 2 בעיות: 1) אחרי פירמוט המחשב והתקנת קאזה היא פתאום לא מתחברת... מה עושים ? 2) תוכנת ה TV TOOL שאמור להעביר את המסך מהמחשב לטלויזיה פתאום מבקש ממני להתקין דרייבר מסויים. מה עושים ? זאת ההודעה שמתקבלת: this function cannot be preformed, because a required function was not found in the graphics driver on this system! please update to detonator 43.45 or later! והכרטיס מסך שלי מעודכן עם הדרייבר האחרון שיצא. מישהו יודע מה עושים עם 2 הבעיות ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  8. Started by ofer16,

שלום יצרתי קובץ באינדיזיין ובתוכו הכנסתי קובץ מתוך הפוטושופ שמרתי את הקובץ להדפסה בPDF וברגע שאני מדפיס אותו אני מקבל מסביב למקום שהכנסתי את קובץ הפוטושופ - מסגרת מלבנית אין לי מושג למה.כי במחשב שאני פותח את הקובץ לא רואים כלום. למישהו יש הסבר צריך עזרה דחוף תודה

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. מכירים אתר שמוריד מיוטיוב מבלי להוריד את איכות התמונה ?

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  10. Started by pro,

תוכנת DIVX שלי פותחת חלון ERROR וכתוב ככה: SAXParseExcepsion: Fatal Error at line 1, char 1 ולפני יומיים הוא עבד חלק עזרו לי בבקשה (תודה)

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  11. Started by intel suck,

התקנתי את הגרסא החדשה של SANSA UPDATER ועכשיו זה לא עולה מופיעה הודעת שגיאה SANSA UPDATER CANNOT START SYSTEM EROR

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by y_a_n_i_k,

טוב אז מי שלא יודע IRIVER PLUS זאת התוכנה שבאה עם נגני IRIVER או חלקם לפחות, אני לא ממש יודע אם זה שייך לתוכנה או גאדגטים אז אם המנהלים ימצאו לנכון להעביר לגאדג'טים אין לי בעיה עם זה. ולבעיה שלי.... אז ככה, כל פעם שאני מנסה לגשת לSONG INFO הוא מקפיץ לי את ההודעה של CDDB REGISTRATION אני מאשר והכל וזה פשוט לא ממשיך הלאה.... אני רוצה לציין שכבר יש לי את הנגן(H10) והתוכנה הרבה זמן ושום דבר כזה עדיין לא קרה לי, מישהו יכול לעזור??? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  13. Started by davidz85,

היי, אני מצרף תמונה של הבעייה אצלי, לא עשיתי שום שינוי, לא שיניתי שום דבר שקשור בפונט, הוא הפך לBOLD, ואני לא מצליח להחזיר את זה למצב הנורמלי.. למישהו יש מושג איך להחזיר את המצב לקדמותו? למי שיש ויסטה ויסתכל איך זה אצלו אני בטוח שישר ירגיש בהבדל... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  14. אני משתמש בVIDEORA, תוכנה חבל"ז וחינמית ומצמידה כתוביות לבד. אבל יש בעיה בזנכרון של הסאונד, יש בתוכנה אופציה לתיקון הסכנרון, אבל זה עובד רק על SAMPLE של סרט (וידיאו באורך דקה אחת) ולא מעבר לזה. מעבר לזה התוכנה מתרסקת. אם זה יעזור אני יכול להביא את מה שכתוב בקונסול. או אם יש המלצה על תוכנות אחרות טובות, בכיף! ;D

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  15. אני צריך להתקין J2E אבל אין ברירה חייבים לאתחל את הדפדפן לאחר ההתקנה,זה כבר עלה לי שני ריסטורים...

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  16. האימיול פועל לי על Low ID מה אני יכול לעשות?? הורדתי את האימיול 0.47c. ולא אין לי ראוטאר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  17. Started by POD,

אני מקבל את השגיאה הזו כשאני מנסה לבדוק את ההגדרות שלו. מישהו יודע למה זה קורה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by david32,

פתאום אתמול והיום הנגן פלאש שלי התחיל לגסוס. זאת אומרת שהוא לא משמיע קול ונתקע אחרי כמה שניות. הפתרון הזמני הוא להתקין אותו מחדש. מה יכול להיות הבעיה? דרך אגב גם למשהו הדרייבר של ה WACOM שלי לפעמים לא עולה. יש לציין כי עשיתי פורמט לא מזמן... בדקתי ב AD AWARE 2007 (שלמשהו קצת דפוק אצלי) והוא לא מצא שום דבר רציני. ואני מוגן ע"י NOD32.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  19. Started by simonsix,

פעלתי על פי כל ההמלצות כאן באתר http://www.tweakguides.com/ATICAT_9.html בסוף יצא שכשאני מפעיל את המשחק ספילנטר סל-סוכן כפול אני מקבל שגיאה. משחקים אחרים לא. מישהו נתקל בבעיה/מבין את משמעות השגיאה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by Nurit2005,

טוב אז יש לי צורב DVD עכשו ואני רוצה להופך את הסרטים שלי שבקובץ AVI DVIX ל DVD אך התוכנה TMPCE כותבת ל שצריך את MPEG 2 ENCODER. איפה אפשר למצוא את זה?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  21. שלום מקווה שתעזרו לי במציאת פתרון, לפני כשנתיים וחצי מכרתי אייפון 4, והורדתי את כל התמונות והסרטים טיולים משפחתיים וכד' והיו המון לדיסק קשיח משני במחשב ששימש לגיבוי ואיחסון ושם גם שמרתי וגיביתי את התמונות מהמצלמה הרגילה שלי, ותמיד יכולתי לראות אותם ולפתוח את הקבצים, לפני כחודש המחשב שבק חיים הוצאתי את הדיסק הקשיח שמתי אותו המחשב השני (עם וינדוס שמונה) הכל תקין מצליח לפתוח את כל הקבצים חוץ מהתקייה של התמונות שהורדתי מהאייפון, אני יכול להיכנס לתקיות אבל רושם לי שצריך לקבל אישור בעלים או הרשאת מנהל לא מצליח לפתוח שום קובץ או להעביר, ויש לי שם תמונות של הילדים ממתי שנולדו, תעזרו לי בבקשה, אם זה עוזר שם התקייה וכל הקבצים בתוכה רשומים בירוק, אין לי מושג למה תודה מר…

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  22. Started by 2danimm,

שלום אני רוצה ללמוד ב- VFS בונקובר, קנדה. זה לתקופה של שנה והעלות היא 53K$ נראה לכם שיש אפשרות להשיג מילגה איכשהוא? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. כותרת*** ואים מישהוא יכול להביא לי תוכנה אחרת חוץ מי bs player אני ישמח!!

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  24. Started by roei_b,

שלום! יש לי מערכת הפעלה Vista 64Bit SP1 וכאשר אני מנסה להתקין את התוכנה SketchUp של Google החינמית אני נתקל בבעיה (תמונה מצורפת). למישהו פתרון? תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  25. התקנתי את הדרייבר הנ"ל, אחרי שהורדתי אותו מהאתר של NVIDIA. אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב, אין את הסמל של הNVIDIA ליד השעון, כאילו לא התקנתי אותו בכלל. מישהו יודע מה הבעיה? אולי דרייברים של 64 ביט לא הכי יציבים? הגירסא היא: 162.22 WHQL והוא גם לא נותן לי להתקין את גירסאת ה32 ביט לדרייבר הזה כי הוא כותב שהיא מתוכננת לעבוד רק עם ויסטה 32. תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.