עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by CashMAn,

שלום לכולם חג שמח מה המצב תשמעו אני צריך תוכנה להריץ קובץ ISO תודה לעוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  2. Started by דנדן,

חבר'ה אני צריך עזרה התקנתי על הנייד שלי DISKEEPER, כי רציתי DEFRAG נורמלי. בהתחלה היה כתוב לי על כונן C שיש לי Volume Shadow Copy. ועכשיו זה נעלם, אחרי מספר DEFRAGים. מישהו יודע מה זה אומר? יש מצב שזה הרס את הכונן גיבוי של הלפטופ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by urilotan,

שלום לכולם אני חבר די שקט בפורום בענייני חומרה הרבה זמן, תמיד בא להתייעץ, מעולם לא ידעתי שיש כאן פורום גרפיקה, ומכוון שאני רואה שתחום ה-תלת די חלש, החלטתי להעלות נוכחות ולהראות קצת דברים שלי. בכל מקרה, מדובר בפרוייקט שאני עובד עליו כבר חודש ומשהו, בהפסקות (רק סופי שבוע.. אני חייל). פרוייקט אנימציה קצרצרה (משהו כמו 10-15 שניות) עם דגש על למידת תהליך העבודה מהתחלה ועד הסוף ממידול,טקסטור,ריגגינג,רינדור ו-פוסט פרודקטיון. לגבי תוכנות אני עובד עם XSI 5.1, Mudbox 1.0 ,Photoshop CS2, DIgital Fusion 5.0 XSI - תוכנת תלת ראשית. מאדבוקס - פיסול. פוטושופ - טקסטורות. Fusion - לפוסט. רקע קצת אליי - מתעסק בתלת כבר די הרבה זמן כמה שנים כבר.. חייל, בקרוב מאוד משתחרר (3 חודשים).…

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  4. Started by eran131,

שלום לכם, יש לי בעיה בזיכרון הווירטואלי. כשאני מפעיל את המחשב מחדש הכל טוב ויפה והוא עומד על 28%(מתוך 4 ג'יגבייט שיש במחשב). כשאני הולך לישון/מפעיל משחק כלשהו וסוגר אותו/ המחשב במצב המתנה, כל הזיכרון הווירטואלי עולה לכיוון של 40-55% מבלי לעשות כלום... הבנתי שיש איזשהו קובץ שמתקן את הבעיה הזאת אם אין כזה דבר אז איזה פתרון אחר ניתן לנסות? תודה, ערן

• 37 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by Rockstatement10,

מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהדפדפנים האלו? מי עדיף לדעתכם ולמה?

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by omri_ro,

סימנתי שיפתח לי את הבוקמרקס בטאב חדש אבל הוא עדיין פותח אותם בטאב הנוכחי(לחיצה על הכפתור האמצעי בעכבר פותחת אותם בטאב חדש) אני רוצה ההפך. האם צריך לסמן עוד משהו איפשהו? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  7. אני מוריד קליפים מה שנקרא MVID בפורמט .MKV ואני רוצה להעביר אותם לגודל מסויים של פורמט DIXV או קונטיינר או איך שקוראים לזה.DIVX אז אני צריך תוכנה ש: א. יודעת להמיר פורמטים/קונטיינרים (אשמחלהסבר קצר מה ההבדל) ב. יודעת להמיר תוך כדי גם לגודל מסויים של פיקסלים (שניתן יהיה לקבוע את הפרמטר הזה). אני משתמש כרגע ב DIVX CONVERTER בחבילה בכסף שיש ב DIVX.COM אבל הסרטונים שיוצאים פשוט קופצים לאחר ההמרה. אני בסה"כ רוצה להוריד קליפים ולהמיר אותם למכשיר DIVX CERTIIED שתומך בפורמט DIVX HOME CINEMA מקסימום: Average 4Mbps | Peak 8 Mbps PIXELS 720X576 נ.ב - אולי יש מקום להוריד קליפים של MTV באיכות סבירה ב-AVI ולא MKV ? אני חושב שזה חוקי העניין הזה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. מישהו בבקשה יכול להביא לי שם או קישור אליה?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  9. Started by NuKe007,

כמו בכותרת, איך פותחים קבצי APE?

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  10. Started by neogod,

איך מסירים סוס טרויאני שמשנה את הכתובת של אתר הבית לאיזה אתר פורנו!!! ניסיתי בעזרת 3 תוכנות אנטי ספיי וזה לא עוזר!!! לפי מה שהבנתי זה משנה את ההגדרה ברגיסטרי (registry) של הווינדוס יש עוד פיתרון חוץ מפורמט?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by Shasoosh,

אני מחפש פלאג אין שיודע לבצע חיפוש של מילים לשיר בעברית ושיציג אותם בצורת קריוקי (Lrc) , רוב התוכנות \ פלאגטינס שניסיתי לא הצליחו לבצע את הפרמטרים הנ"ל כמו שצריך , Minilyrics מהגרסאות החדשות שלה שיפרה את החיפוש פלאים אבל מציגה את העברית הפוך. ב EvilLyrics גם העברית תקולה וכל הזמן צריך לבצע קידוד מחדש וגם 95 אחוז מהמקרים אין תוצאות לחיפוש. אולי מישהו משתמש בפלאגאין Lyrics מעולה שאני לא מכיר? תודה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  12. Started by summer69,

cheers! בזמן האחרון אני חותך שירים בmovie maker, ובחלק מהשירים הוא רושם לי: "could not be imported. The selected file is not valid or is corrupted" ולחלק מהשירים הוא לא רושם בכלל. כל הקבצים שאני מנסה להלעלות לmovie make הם MP3.... בחלק הוא רושם לי את הבעיה ובחלק לא. הצעתכם? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  13. Started by MoAv,

היי , אני חושב שיש לי את כל הCODECים האפשריים , אבל למה אני לא מצליח להריץ קובץ MPEG שהוא בעצם SVCD פשוט ?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by imons,

יש לי לוח אם IB9 של ABIT אני רוצה להתקין windows מחדש על המערכת של עכשיו לפי האתר של החברה צריך לעשות floppy disk drivers על מנת להתקין את ה windows דרך ה - cd-rom בחיבור IDE כאשר רוצים להתקין מערכת הפעלה מחדש. עכשיו שקניתי את המחשב שמו לי מתאם IDE ל - SATA על הכונן ה -cd rom השאלה שלי אם אני עדיין צריך לעת את דיסקת הזה על מנת להתקין את מערכת ההפעלה או שבחיבור sata אין צורך לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  15. התקנתי את הקודקים הכי חדשים מהאתר של DIVX וזה עדיין מראה את הסרטים בשחור לבן אני משתגע מזה... מישהו יכול לעזור לי בבקשה ??? ???

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  16. Started by Kodi,

יש לי פיירפוקס ושיחקתי על הסקינים שלו או הthems ולא יודע למה סקין אחד נדפק ואני לא רואה כלום הכל מבולגן כזה למעלה בשורה של כל הסימנים והדברים. הבעיה שבגלל שהכל מבולגן ולא רואים כלום אני לא יכול להגיע שוב לתפריט של הthems אז אני תקוע עם הסקין הלא טוב. אז כמובן מחקתי את הפייקפוקס והתקנתי מחדש ולהפתעתי הסקין הזה עדיין נשאר, לא רואים כלום בדיוק כמו בפעם שעברה! אז מחקתי שוב ומחקתי את התיקייה וכל קובץ שמצאתי שקשור לפיירפוקס מחקתי כדי שלא ישאר זכר לסקינים שהיו אבל לא עזור, אני מתקין שוב לא משנה איזה גרסה ועדיין לא רואים טוב והכל דפוק. מישהו יודע איך מוחקים את הפיירפוקס בצורה מוחלטת או שאולי הבעיה בגלל אחרת?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  17. האם יש תוכנה שיוצרת סרגל כלים בדפדפן ושאפשר לתפעל אותה משם? כי דבר בסגנון הזה יכול להיות מאוד נוח

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  18. Started by שלוימי,

שלום לכם כשמישהו שולח לי קובץ בדוא"ל אני לא מצליח לפתוח את הקובץ(זה מראה צבע אפור), מישהו יודע למה??? (יש לי אאוטלוק אקספרס 6).

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  19. שלום, אני מחפש תוכנה שאני אוכל להקליט ולהריץ איתה מקרו שתקלוט תזוזות עכבר, מקלדת, מילוי טפסים וכו' יש הצעות? עדיף FREEWARE תודה

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  20. Started by regev_k,

אני לא יודע אם זה לפורום הזה או אם זה בכלל קיים. אז ככה : יש הרבה תוכנות שמצלמות וידאו את המסך בזמן עבודה כמו שמצלמים משחקים (כאלו שמעלים ליוטיוב) וכו'. רציתי לדעת אם יש איזו אופציה לצלם בוידאו את הביוס , ולא עם מצלמה פון או כל מוצר צד ג' שלא קשור למחשב.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by maxwell10,

אני מנסה לצרוב Image לדיסק אבל אחרי שאני בוחר בקובץ ועושה next אני מקבל מסך שבו אני מתבקש לשמור את הקובץ כי ה nero לא מזהה את ה DVD. הסרתי את ה Nero והתקנתי מחדש וזה לא עזר.

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  22. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? למישהו יש אולי פיתרון? יש סיכוי שסבב העידכונים האחרון של מיקרוסופט דפק לי את ההתחברות אבל לא הצלחתי למצוא שום הערות על העניין. ב-Hotmail.com עברתי לשירות Live Mail הנסיוני של מיקרוסופט. ויש לי פרופיל של .NET ויתכן שזה גם קשור לעניין.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  23. אני צריך תוכנה שמשמיעה מוזיקה וקליפים וחולי............ כי הWindows Media Player התחיל לשעמם אותי והוא גם התחיל להאט לי תמחשב . המלצות יתקבלו בברכה .

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by eitan_g1,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם ממיר USB - COM ,דגם U232-P9 . אני לא מצליח לתקשר איתו .ניסיתי להתקין את הדריבר שקיבלתי עם הממיר .זה לא עזר. ניסיתי לחפס דריבר תואם באינטרנט (ומצאתי כמה כאלו) .עדיין לא הצלחתי. אבקש לציין שמנהל ההתקנים מזהה את החומרה .רק שמשום מה העסק לא עובד. אשמח לקבל רעיונות מכם, מה עלי לעשות ע"מ להצליח לתקשר איתו. תודה,רונן. נ.ב. להלן תצורת המחשב שלי:P4,XP,SP3

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  25. מה שכתוב בכותרת הכי חשוב שלתוכנה תהיה אפשרות לעשות NORMALIZE לספרייה ענקית של קבצים MP3 תודה מראש לכל העונים.....

• 7 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.