עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Lancer,

האם אתם ממליצים על הדפדפן הזה? ואם אפשר אז מה היתרונות ומה החסרונות שלו. תודה

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  2. Started by ido2309,

שלום לכולם! רציתי לדעת האם ישנה דרך להעביר את כל המידע הנוכחי בoutlook שלי(כל הדואר,תיקיות וכו') לoutlook במחשב החדש שלי? אם כן,איך? תודה!

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  3. Started by shahar07,

רציתי לדעת איך אני מצליח לראות תמונות בתצוגה מקדימה מבלי לפתןח את הקובץ ב outlook express ?

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  4. יש לי את כל הפרקים של הסופרנוס צרבתי את כל העונות חוץ מה-3 וה-4 זה לא נכנס מה צריך לעשות ? אם דוחסים זה מוריד מהאיכות ? ואיך עושים את זה ?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  5. יש לי תוכנה לפאלפון שממנה אפשר לישלוט על האימיול ... בישביל להתחבר היא מבקשת Cilent ID ו Password של האימיול ... עכשיו איך אני יודע מהם ?????? (בהנחה שלא נגעתי ולא שיניתי אף פעם סיסמא) בתודה עמית

6. האם האימולטור בדימון טולס יכולה לעשות אימולציי למשחקיי PS2?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Mr_ShoKo,

שלום, התקנתי את האייקון של הכ. מסך שלי ומופיע 70 , 60 Hertz....(יש תמונה) א. מה זה Hertz ?! ב. יש לי כ. מסך 8400 GeForce , על כמה כדי לי לשים ?! קישור : http://www.f2h.co.il/1577202315 תודה.

• 6 תגובות
    • 521 צפיות
  8. Started by Gal_452,

אני משדר רדיו דרך הוינאפ והשאלה שלי היא איך אני עושה לינק דרך האינטרנט שאנשים ילחצו וזה ישר יפתח להם את הוינאפ ויפעיל את השידור ?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  9. יש לי שאלה קטנה למי שנתקל בזה , בדקתי את הפריטים המותקנים אצלי במחשב ב " הוספה / הסרה של תוכניות " ושם ראיתי לפחות 6 התקנות של .Net frameworks בכל מיני גרסאות עם כל מיני גרסאות אחרות של SPים , השאלה האם אלו שירותים Relying - נשענים זאת אומרת , האם כל אחת מהתוכנות אמורות להשען אחת על השניה וחייבות להיות ביחד ? או שמדובר בעדכונים של Microsoft לפיצ'ר של ה-.Net frameworks שלהם או שפשוט זה לא זה ולא זה , ואז אני ימחוק את הגרסאות שנראות לי יותר ישנות ואשאיר את הגרסא הכי חדשה שנראית לי , מה דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  10. מה זה VSO DEVICE, בתוך זה מופיע לי PCOUFIN DEVICES FOR 32 BIT SYSTEM וזה בסימן שאלה מה זה אומר ?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  11. Started by ido2309,

שלום לחברי הפורום, לאחרונה התחלתי לגלוש בעזרת פיירפוקס ועד כה הכל בסדר. העניין הוא שיש מספר אתרים שהדפדפן לא מציג לי נתונים בדף. אני אתן את הדוגמא החשובה לי ביותר והיא תצוגת דף חשבון מהבנק. אני נכנס לחשבון בנק שלי וכל התפריטים וכו' מופיעים,איך אינני יכול לצפות בנתונים עצמם. מישהו יודע כיצד ניתן לפתור? תודה, עדו

• 3 תגובות
    • 464 צפיות
  12. אממ, יש לי סרט מהטיול שלי בסין.. והוא בשתיי חלקים.. זה קובץ avi Dvix באיזה תוכנה אני צריך להשתמש כדי לצרוב את זה כמו שצריך והאיכות לא תיפגע.. וגם אם אפשר לחלק את זה לחלקים של 10 דקות כמו ב DVD שמשכרים... וגם לעשות תפריט.. תודה

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  13. Started by civic,

תמיד שאני מוריד משהו מהראפידשר יורד לי קובץ מוזר rsapi.cgi במקום מה שהיה צריך לרדת מישהו יודע מה עושים עם זה ? יש לי דפדפן פיירפוקס אני לא יודע אם קשור.... ולמה אי אפשר להוריד מהאתר עם הIDM ?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  14. יש אפשרות ליצור מחיצה נוספת מבלי לפגוע במידע על הכונן? האם המחיצה הזאת תהיה מחיצה לכל דבר? שמישה במצב דוס וכו'?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. קודם כל , אין לי מושג אם זה שייך לפורום הזה פה , אם לא , אתם יכולים להעביר את הפוסט הזה למקום הראוי לו , וכמובן להודיע לי לאן זה הועבר , בכל אופן , אני מחפש תוכנה שבה אני אוכל לשלוט על תוכנות במערכת ההפעלה Windows XP , לפתוח תוכנות , לסגור תוכנות , להריץ מוסיקה וקבצים , והכל בעזרת פקודה קולית , אני יודע שהדבר קיים ב-VISTA ובמערכת הפעלה 7 כערך מובנה , אני מחפש תוכנה שתהיה כמובן חינמית , ומקצועית ( זאת אומרת טובה , ולא סתם זבל ) , למי שיודע על תוכנה כזאת להודיע לי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום. אני משתמש ב4 תוכנות לבדיקת ספייוור ואדדוור spybot search and destroy spy sweeper ad aware spydoctor. אני משתמש גם באנטי וירוס קספרסקי אבל זה לא קשור כרגע עכשיו אני פשוט לא מבין איך יכול להיות שאני מריץ אותן אחת אחרי השנייה ותמיד, כל אחת מוצאות עוד משו שהקודמת לא מצאה. איך זה יכול להיות ? ואיך אפשר לפתור את זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  17. Started by ofer_shm,

הורדתי את הסרט הבא: Troy.DVDRip.XviD-DoNE.01.avi עכשיו....שום נגן לא מנגן את הקובץ הזה רק הנגן של nero show time אני רואה את התמונה אבל בלי קול והרדתי כל המקודדים ואת כל נגני ה- XVID למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  18. Started by nimrods,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר ללוח אם ומעבד? איך אני יכול לדעת איזה סוגי מעבדים אני יכול לעלות על הלוח אם שלי?? תודה לכול העוזרים...!!

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  19. Started by XxYo0nixX,

אני מתעסק בפלאש.יש לי עכבר אבל הציורים אף פעם לא מדויקים,אבל לפי מה שהבנתי לוח גרפי הוא עם עט ולכן גם הסרטוטים/ציורים יהיו יותר מדוייקים. עכשיו השאלה: אין לי ניסיון בלוח גרפי,ואני שוקל לקנות את intus 4 small,הוא טוב ומספק למתחיל?(יש לי תקציב בשבילו),אם לא מה יוכל לתחלף אותו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי מחשב די ישן של אחי (p.4 2ghz 512MB) הלוח הוא - pt8 neo ver1 והוא די ישן ולכן הכונן SATA שברשותי זקוק לדרייבר בשביל שההתקנה של ה-XP תזהה אותו. הבעיה מתחילה כשאני מכניס לו את הדרייבר (אחרי לחיצה על F6) הוא טוען אותו אבל בסוף הוא מודיע שההתקנה לא יכולה להמשיך כי הוא לא מוצא שום HD מחובר. ניסיתי להכניס את הדרייבר להתקנה עם nlite - לא עזר. ניסיתי להוריד את הדרייברים מהאינטרנט - לא עזר. עידכנתי ביוס - לא עזר. אפילו ניסיתי את דיסק ההתקנה של win 7 beta ונחשו מה - לא עוזר. יש לציין שהדיסק נבדק ועובד על מחשב אחר. יש רעיון?

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  21. וגם האם הוא חינמי או פרוץ? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  22. שלום רב! קניתי את כרטיס המסך NVIDIA 8800GTS של חברת LEADTEK. מאיזה אתר מומלץ להוריד דרייבירים? של NVIDIA או של LEADTEK? ולמה? בתודה מראש אופיר

• 2 תגובות
    • 432 צפיות
  23. בשלב שבו מופיעה המילה Conratulations אם אני בוחר את האפשרות download the new project now אכן מתחילה ההורדה אבל אם אני בוחר באופציה setup advanced settings אני נכנס לדף שבו אני בוחר את הפילטרים וכו'.לאחר שאני לוחץ בדף זה על ok לא מתחילה ההורדה ואני למעשה נשאר תקוע עם התוכנה בלי שום אפשרות להתחיל בהורדה של הפרוייקט.

24. שלום לכולם! התחלתי להשתמש בתוכנה הזאת והיא מורידה לי ממש בקצבים גרועים (אבל ממש:2.0kbs) ,אז בקיצור. חבר שלי הראה לי ליפני שבועיים בערך איזשהו מדריך מצויין שמשנים כמה הגדרות בתוכנה ו"הופ" מוריד על 30-40! אז אם למישהו יש מושג איך להגיע למדריך הזה אז כאן המקום לכל התשובות. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  25. Started by omrij,

בשעות האחרונות העדכון לא עובד לי רציתי לדעת אם הבעיה אצלי או בשרתים שלהם תודה

• 2 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים