עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by thegame998,

אז ככה יש לי ראוטר ואני צריך תוכנה לפיצול המהירויות של האינטרנט (שמעתי שיש כזה דבר) אז הבקשה שלי היא שתמליצו לי על תוכנות בבקשה ..... ותודה!

2. FX 5200

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  3. Started by eladbu,

האם ישנה שיטה לשים טפט מאחורי החלון של החברים במסנגר 8? לא בחולן הצט אלה בחלון הראשי???

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  4. Started by MagnuM_47,

שלום בטעות בטעות מחקתי תמונות חשובות ע"י shift+delete !!! כמובן שהם לא בסל מיחזור איך אני משחזר את התמונות.?? הם מאוד מאוד חשובות לי תודה רבה לעוזרים....

5. Started by Toxin II,

אהלן, אני מחפש דרייברים של כרטיס הקול של המחשב שלי, ואין לי מושג איפה למצוא. הכרטיס קול שלי הוא כרטיס קול מובנה על לוח האם, לוח האם שלי הוא Asus K8V Se Deluxe. זה פחות או יותר כל המידע שאני יכול להביא עליו. יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  6. Started by blackcoma,

התקנתי extension שמציג את התקדמות ההורדות, והסרתי אותו. ומאז שהסרתי, אחרי שהוא מסיים את ההורדות הוא כבר לא מציג לי את החלון הקטן עם " All Downloads Are Complete " יש דרך להחזיר אותו ? תודה.

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  7. היי לכולם אני מחפש לינק לביוס הכי מעודכן של הלוח אם הזה:A8N-SLI PremiumוAsus . פשוט אני צריך לבצע עדכון ביוס ואין לי מושג איפה באתר של אסוס יש את הביוס המעודכן של לוח אם הזה. בתודה מראש שי

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  8. אני כעיקרון השתמשתי עד עכשיו בתוכנה Trend Micro PC-cillin Internet Security 2007 שזה גם אנטי ווירוס + אנטי ספאם +סינון דואר זבל... הבעיה שהתוכנה הזאת מציקה מדיי וגם מאוד כבדה אבל מה שכן בסינון דואר זבל היא שפיצית ביותר אבל מבחינה של כל השאר היא בכלל לא בשיא בכל מקרה.... אני צריך המלצה של תוכנה של סינון דואר זבל... שלא תהיה מסובכת מדיי.... אז מי שמכיר... אני ישמח לשמוע... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  9. ערב טוב לכולם! הנה תמונה מצורפת שמסבירה הכל: http://www.siz.co.il/up/w41ywetoiydm.png אני נכנס לאתר הזה וקופץ האנטי וירוס. איך אני יכול לדעת מה זה הקובץ הזה? וירוס? אני רק רוצה לציין אחריי שהחלון קפץ, נכנסתי לאתרים שאני רשום בהם והייתי צריך להקליד מחדש שם משתמש וסיסמא.

10. היי אני זוכר שהיתה את האופציה הזו מתי שהוא ועכשיו אני לא מוצא אותה ב fh 10 או אם מישהו מכיר דרך לעשות punch לקו מתוך צורה ש"תחתיו" תודה, מצאתי! damm זה שונה ממה שהיה אבל הנה בוחרים את הקו modify alter path expand stroke אפשר לנעולה.תודה.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  11. ושאלה שניה: איך מגדירים שהוא יפריע להורדות באימיול. תודה?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  12. Started by avivlevy,

לפעמים אחרי 10 דקת שאני גולש בFF הוא לא נותן לי ללחוץ על הלחצנים של:[יציאה] [הגדלה/הקטנה] [מזעור] ...... תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  13. Started by exquisite,

שלום, כמה פעמים כבר קרה לי שמשחקים פשוט יוצאים לי באמצע. painkiller,half life 2 part 2 מאז שפירמטתי אתמול. אתמול החלפתי מאקספי רגיל לאקספי 64. הדרייברים הכי חדשים מהאתרים הרישמיים בלבד. יש למישהו רעיון ??? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 538 צפיות
  14. Started by pain_killer12,

שלום, אני צריך דרייבר לכרטיס רשת האלחוטי שנמצא בלפטופ T41 מבית IBM. אודה לכם אם תבהירו כיצד להתקין. תודה מראש.

15. מישהו שמע על בעיה כזאת שרוב הרשימה של אנשי הקשר במסנג'ר 8 נעלמה, וגם כשהחזרנו למסנג'ר 7.5 נשאר בלי שינוי...

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  16. Started by BASKO,

בביתי שני מחשבים המחוברים ברשת. שניהם פועלים על windows XP. ניתן לשתף קבצים ברשת, אך שיתוף האינטרנט אינו פועל. מיקדתי את הבעיה לפיירוול, zonealarm security suite (הגרסה המלאה 5.1), מכיוון שכאשר הפיירוול מכובה, הICS עובד יופי. אבל, לא הצלחתי לאתר מה מקור הבעיה בפיירוול בדיוק. הפיירוול מזהה את הרשת, ומוגדר כמארח ICS. האם ליש מישהו רעיונות? לחלופין, האם יש הצעות והמלצות לפיירוול אחר?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  17. תודה.

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  18. Started by Born2Kill,

נגיד יש ברשותי תמונה ברזולוציה 800X600 וברצוני להקטין אותה ל-200X150 למשל. יש תוכנה כזאת?

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  19. Started by burekas,

שלום, יש לי 2 תוכנות (xilinx 9.1i ו-modelsim SE 6.4), עד עכשיו הם עבדו כבר כמה פעמים, אבל נכון לעכשיו תמיד שאני לוחץ על קובץ ההפעלה שלהן אני רואה במנהל משימות שהן דווקא מופיעות לאיזה שניה ברשימה ואז נעלמות (נסגרות כזה מעצמן ולא עולות) כל תוכנה כשהיא היתה עולה, היא קודם היתה מעלה חלון כניסה כזה של התוכנה ואז את התוכנה עצמה. באחת התוכנות מצאתי קובץ הפעלה אחר של התוכנה עצמה וזה מעלה אותה איכשהו (לא דרך הקובץ המקורי) אבל לתוכנה השניה לא מצאתי. למה זה פתאום קורה? ואיך אפשר לסדר את זה שיעלה מהקובץ הראשי הרגיל? (זה קרה לי כבר בעבר לא יודע מאיזה סיבה אחרי התקנה זה הסתדר והתוכנות שוב עלו, אבל זה התקנות ארוכות מאוד מאוד ואין לי ראש שוב להתקין) תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  20. שלום לכולם, לפני כשלושה ימים המליץ לי חבר על תוכנה המשנה את האייקונים של וינדוס וגורמת להם להראות הרבה יותר יפים, שקופים בקיצור מאוד דומה לMAC. התקנתי את התוכנה והיא באמת נחמדה אבל מאז אני לא יכול להכנס לכל האתרים ברשת. כלומר אני מנסה והאקספלורר פשוט רושם DONE ונתקע. האתרים הינם חוקיים לגמרי ולא אתרי WAREZ או אתרים כחולים. הבעיה היא שהתוכנה לא הותקנה אל תוך תיקייה כל שהיא, אלא במהלך ההתקנה הוא נותן את כל האפשרויות שלה ואז הייתה רק האופציה של כפתור הINSTAL. חיפשתי ברגיסטרי את הקבצים שלה ומחקתי אותם כמו כן ביצעתי חיפוש בכל המחשב והוא לא מוצא אותה, כלומר את הקבצים שלה. ניסיתי לעשות RESTORE אבל הוא נותן לי רק את הנקודה של היום ואתמול ... שמה של התוכנה הוא FlyakiteOSX v2.0 למ…

• 6 תגובות
    • 538 צפיות
  21. שיחות של בזק דרך מודם ADSL דגם ALE130 האם זה אפשרי? ואיזו תוכנה מבצעת את זה?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  22. שלום לפני כשבוע המחשב שלי חזר מפירמוט, (אצל טכנאי רציני) התקנתי מחדש משחק שעד הפירמוט עבד מעולה. (GTA San Andreas אם זה משנה) פתאום הכל עובד ממש לאט, נאלצתי להוריד את כל הגדרות הגרפיקה לנמוך ביותר ועדיין המשחק עובד לאט. (לפני זה הכל עבד על ההגדרות הגבוהות ביותר) ניסיתי על עוד כמה משחקים שהיו לי וגם הם לפתע בקושי עובדים. כרטיס המסך radeon 9550, הורדתי את הדרייברים החדשים ביותר של ATI עם הcatalyst control center. דיירקט X גם כן מעודכן בהתאם לדרישות המשחק. השאלה שלי היא מה קרה לפתע? ואיך מחזירים את הביצועים האבודים? זה ממש נראה כאילו שאני עובד עם כרטיס מסך משנת 95. אגב אין שום בעיות חומרה במחשב עד כמה שידוע לי. ע"פ ההימור שלי אולי חסר דרייבר לחלק כלשהו, או שאולי הגדרות הRAM …

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  23. Started by Prometheus,

אני מנסה להתקין את התוכנה, אך יש בה מלא דברים שאני לא צריך כמו Roxio Player, מישהו יודע איך אני מבטל אותם ככה שהם לא יותקנו? את האפשרויות הראשונות אפשר לבטל או להשאיר, אבל את כל האחרונות זה בלתי אפשרי לבטל! אני לא רוצה להתקין את זה אם זה ישקול 400 מגה...זה כולה תוכנת צריבה... מי שיש לו/היה לו את התוכנה - תעזרו לי בבקשה.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  24. אהלן. מכירים דרך לייצר קישורים דרך המקלדת בפאוור פוינט? הייתי רוצה שכשאני לוחץ על מקש מסויים במקלדת המצגת תקפוץ למקום אחר. הייתי מעדיף לדרוס את ההגדרות של powerpoint (למשל עבור חץ למעלה, מקש b ושאר המקשים הקבועים) אבל אם יש אפשרות עבור מקשים אחרים - זה גם יהיה טוב. תודה.

25. Started by BneXt,

שלום לכולם לא מצאתי פורום אחר לכתוב את זה בוא זה היה נראה לי הכי מתאים... יש לי DVD חדש של SANSUI DV-X900 התפריט בו בעברית וכתוב שהוא תומך בכתוביות בעברית אבל שאני צורב את הדיסק ביחד עם הכתוביות (הם כמובן באותו שם) זה מראה לי את השפה כגיבריש ולא בעברית מה הבעיה פה ואיך אפשר לסדר אותה?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.