תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי ווינאמפ, עכשיו פעם שהייתי שומע מוזיקה, ואז רוצה לעבור לאינטרנט נגיד או כל דבר אחר, הווינאמפ ניהיה חצי שקוף כזה (לא נעלם לגמרי מאחורי התוכנה האחרת) ואז אפשר עדיין לראות את המוזיקה וגם לא להיות בתוכנה וזה ממש מגניב ולפני כמה זמן מחקתי את התוכנה לאיזה חודש ואז שוב שמתי (גרסה אחת יותר מתקדמת) וזה לא קורה.... זה בגלל הגרסה או שלחצתי משהו???? תעזרו לי בקשה!
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום יש לי אנשי קשר (CONTACTS) אבל כאשר אני רושם מייל ולוחץ על SEND בכדי לקבל את הכתובות הרשימה ריקה. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם! אני עובד עם התוכנה הנ"ל כבר שנתיים בערך, איכות הקלטה מצויינת ,הכל טוב ויפה, אבל אני לא יכול להקליט סרט שלם כי זה שוקל כמה עשרות ג'יגה, הקלטתי הופעה של DAVID GILMOUR לדוגמא, האורך שלה הוא בערך שעה וחצי ,זה לקח לי 30 ג'יגה מהדיסק הקשיח, עכשיו, אני יודע איך לכווץ את זה ולקודד שייקח פחות, אבל זה ממש בעייתי לעשות את הפעולה הזאת כל פעם, אין דרך לשנות משהו בתוכנה שיגרום לזה לשקול כמו כל סרט אחר ונורמלי? והאם יש לכם הצעות לתוכנה ללכידת וידאו נוספת שאני אוכל לבצע אצ זה בפשטות? ד"א, תוכנות כמו WINDVR , SAGE-TV לא להציע כי אני מכיר ואני לא ממש מסתדר איתן. תודה מקרב לב..... ליאור
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב מסויים בבית שלי... תיבת דואר נכנס, שהכילה למעלה מ-1000 אימיילים, נמחקה כלא הייתה. אני לא משתמש במחשב הזה, ומי שכן משתמש בו טוען שהוא לא עשה שום פעולה... הוא אף חזר על הפעולות ולא נראה לי משהו שקשור. האמת כבר נראה לי שקרה לי שפתאום דברים נמחקים מהמחשב בלי סיבה. מישהו מכיר את התופעה, ויודע אם יש דרך לשחזר את האימיילים?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני התקנתי את התוכנה superhardwareblocker ומחקתי אותה מהמחשב ועדיין זה נשאר לי במחשב הקובץ בשם dll .sabbho ואני לא יכול למחוק אותו כי זה אומר לי שמישהו אחר משתמש בקובץ הזה איך אני יכול לעקוף את זה ולמחוק אותו תודה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום ! יש לי בעיה - לאחרונה שדרגתי לפלאש CS3 וכשאני עושה אקספורט לסרטון שלי אז הפונט בעברית מתהפך (כתבתי אותו במהופך כדי שזה יראה כמו שצריך) ובמקום הפונט ששמתי זה הופך לARIAL. מה עליי לעשות? תודה. נ.ב - בעיה נוספת שנוצרה היא שמוזיקה הפכה ללא מסונכרנת עם האנימציה.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
משום מה כל כמה ימים נמחק לי הדרייבר של הסאונד בלי סיבה הגיונית. כל מה שאני עושה אחרי זה זה נכנס להוספת חומרה, מוסיף חומרה משל עצמי מהרשימה, וזהו, עובד. אבל זה קצת מציק לעשות את זה כל כמה ימים. יש סיבה כלשהי שזה יקרה?
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני לא כ"כ מבין בזה ואשמח עם מישהו יוכל להגיד לי מה אפשר להעיף תודה מראש http://www.rar.co.il/files/eMule-1135895457.txt
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו מכיר פורום טוב אולי אפילו בעיברית לצק פוינט NGX R65 יש לי שתי שאלות להוספת פריטים או אם מישהו בפורום מכיר את המוצר טוב 1.כיצד אני מוסיף אתרים מסוימים שחסומים? 2.האם ניתן להוסיך ספציפית פר יוזר או רק דרך קבוצות השאלה הראשונה יותר קריטית לכן אם מישהו יודע איך להגיע אל החלון הנכון אשמח לקבל תשובה...
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
באתר 3GP יש אפשרות להמיר קבצים(לא רק וידאו) און-ליין זה ממש מקל על כל הסיפור של להמיר קבצים שיתאימו לסלולרי. הכתובת:'>http://www.3gp.co.il/]הכתובת: http://www.3gp.co.il/ http://www.3gp.co.il/online-convert.htm
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי למחשב שלי כונן קשיח חדש בשביל לשים שם את ההורדות מהEMULE , מכיוון שלא ידעתי שניתן להתקין ב C ולשנות את ההצבעה של TEMP ו INCOMING , התקנתי את הEMULE מחדש על הכונן החדש ופה החלו הבעיות... מאותו רגע לא הצלחתי להתחבר לסרבר ב EMULE בכלל , אני מקבל כל הזמן את ההודעה וכל פעם על סרבר אחר שנבחר באקראי. הסרי את הEMULE והתקנתי מחדש על C , אבל הבעייה לא נפתרה . ניסיתי לשנות פורטים , לעשות DISABLE ל חומת אש אבל כלום לא ממש עזר. יש למישהו רעיון ? תודה מרק
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני צריך להכניס קובץ שמיעה לתוך סירטון, וגם לערוך אותו טיפה... אם מישהו מכיר תוכנה טובה אני אשמח... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
לא ידעתי איפו לפתוח את הנושא אז אם זה לא המקום אנא תעבירו.. השאלה שלי האם אני יוכל להתקין מערכת הפעלה מקינטוש על המחשב החדש שאני קונה? מפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1593 לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R ¤866 כרטיס מסך ASUS PCI-EX GeForce 8500GT SILENT 256MB DDR2 - DX10 RETAIL 644 שח דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤432 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤173 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT 563שח מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤419 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤422 כרטיס קול: CREATIVE SB LIVE 5 .1 129 שח עכבר+מקלדת: GIGABYTE GK-9PB 81 שח האם זאת תיהיה…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אם זה מחובר לליין אין שבכרטיס קול או אם זה שיר MP3 אני צריך שהתוכנה תקליט היה לי פעם תוכנה בסגנון הזה שקוראים לה Total Recoarder אבל לא יודע אם היא קיימת או עושה את מה שאמרתי אז מי מכיר?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אהלן אני מקבל מחר מחשב חדש, לא קניתי אותו עם מערכת הפעלה ואני מתכנן להתקין XP. חבר שלי אמר לי שיש בעייה עם דיסק קשיח שהוא sata2 כי המע' הפעלה לא מזהה אותו ושאני צריך להגדיר את ה drivers המתאימים לפי הלוח אם בזמן ההתקנה ע"י שימוש ב floopy. בקיצור- אין לי מושג למה הוא התכוון, קניתי כרטיס לוח אם ga-p35-ds3l (ג'יגהבייט) והדיסק הקשיח WD-sata2 500GB 16MB למישהו יש מושג מה אני אמור לעשות?
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, אני מתשתש באי-מיול של warezfaw וקיבלתי את ההודעה הזו באמצע השימוש: *** הצ'אט התחיל: Istreen eMule 0.42g[france-emule.com][france-emule.com] - 22/09/2004 00:13:18 [00:13:18] Istreen eMule 0.42g[france-emule.com][france-emule.com]: AUTO MESSAGE: Your Client has Failed the Secury Identification!!! You won't get any credits [00:15:06] *** התנתק [00:42:27] *** Connected [00:43:22] *** התנתק [01:10:50] *** Connected [01:11:49] *** התנתק [02:08:28] *** Connected [02:09:08] *** התנתק יכול להיות שאני לא מקבל קרדיט?? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מחפש תוכנה אוו מדריך לשימוש בפוטושופ בבקשה דחוף תודה . אף אחד לא עונהההה לייייייייייי
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום איזה משתי החבילות שמכילות אנטיורוס+פיירוול עדיף? תודה
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
נכון שזה נשמע פשוט אבל המצב אצלי במחשב הוא כזה: דיסק IDE שמותקן בו ווינדוס (C&D) דיסק SATA שמוגדר כדיסק 3 למרות שחיברתי אותו על הלוח כ-SATA 1... אם אני יתקין ווידוס על ה-SATA אוטומאטית הוא יהפוך לראשון בבוט? אני אראה אותו כ-C ?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מחפש שני תוכנות - אחת שתתן לי להוסיף פסקול לסרט קיים ואפשרות לסנכרן אותו אם הוא לא מתאים. (מדובר על קבצי XVID) תוכנה שנייה - שתתן לי אפשרות לקודד מחדש סאונד DTS בסרטי MKV לAC3 כך שגודל הקובץ יקטן. (או תוכנה שתדע לכווץ אוטו' סרטים שהם 6.7 GB לגודל תואם DVD5) מקווה לעזרה מהירה, תודה ענקית מראש!
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני בונה סרטון ב-movie maker ואני רוצה להעביר שקופיות של מצגת power point לסרטון כולל ההפקטים. מישהו יודע איך? אשמח אם תוכלו לעזור.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי כמה סרטים אז בטח אי אפשר למחוק את הפרסומת אפשר למחוק קטע מי הסרט ואז המחק הפרסומת איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
Jחברים שלום יש חבילות שונות לרכש תוכנת ה OFFICE\ האם יש מקום לדעת מה ההבדלים לדוגמא: microsoft office enterprise אשמח לקבל המידע בברכה
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את האייקון של הכ. מסך שלי ומופיע 70 , 60 Hertz....(יש תמונה) א. מה זה Hertz ?! ב. יש לי כ. מסך 8400 GeForce , על כמה כדי לי לשים ?! קישור : http://www.f2h.co.il/1577202315 תודה.
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולםםם.. יש לי NAV 2003 PRO EDITION קיצר יש לי EXPIRED ואני צריך [בבבקשה!!!] SUBCRIPTION KEY כדי שאוכל לעשות RENEW לנורטון!! מישהו יכול בבקשה להביא לי ??? תודה רבה רבה לעוזריםםם
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-