תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שיש דבר כזה Magic Card שהוא תוכנתי, כלומר, במקום הכרטיס יש תוכנה שעושה את אותו הדבר. יש דבר כזה ? איך קוראים לו ?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, פתחתי על זה נושא כבר אבל אף אחד לא שם לב אליו והוא ירד מהר מדי. אני מקווה שיש פה מישהו שמבין בזה- דוד שלי שאל אותי איך אפשר לחסום דפים עם תוכן לא ראוי באינטרנט. ואני יודע שיש את הכלי הזה "יועץ התוכן" באקספלורר, אבל הוא לא הכי יעיל בעולם בוא נגיד... אז קראתי שיש גם שרתי פרוקסי שמטרתם לחסום תוכן כזה. השאלה היא אם הם באמת יעילים? ואיפה אני יכול למצוא שרתים כאלה? וגם איך אני יכול לעשות שהם יהיו בברירת מחדל, זתומרת שתמיד שייכנסו לאינטרנט זה יהיה דרך הפרוקסי? או שיש דרך אחרת חוץ מפרוקסי...
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד קובץ torrent ואני לא רוצה שייפתח לי התפריט הבא סימנתי שיעשה את זה באופן אוטומטי אבל הוא שב ופותח לי את התפריט הזה... למישהו יש פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם. ליפני זמן קצר התקנתי HD חדש התקנתי WIN חדש ועליו גם FireFox חדש, אני כרגע מישתמש בגירסה הכי חדשה 1.0 אבל כל ה-Bookmarks שלי נימצאים בHD הישן (שגם כן מחובר למחשב) על הגירסה הישנה יותר של ה FireFox 0.7. איך אני יכול להעביר את כל ה-Bookmarks שלי לFireFox החדש? נ.ב בעת התקנת הFF החדש הוא שאל בקשר לייבוא של קבצים מFF ישן יותר והסכמתי, אך הוא ניתקע באמצע וויתרתי :-[ Thanks
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי לשאול האם מישהו מכיר דפדפן טוב למחשב כף יד שיוכל להראות את האתרים בצורה טובה על המסך של המחשב? אינטרנט אקספלורר שמגיע עם WM2003 גם איטי וגם לא מראה טוב את האתר.... (המכשיר שלי הוא mio 168) תודה על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שיראו את כל הסיומת של הקבצים ? לדוג': .exe, .iso, rar, zip..... תודה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
כשאני צופה בסרטונים באתרי אינטרנט זמן ה-BUFFER קצר מידי, ואחרי זמן לא רב של צפיה (מס' שניות) התמונה נתחילה להיות מקוטעת ורק שומעים את הסאונד. יש אתרים בהם צבירת המידע ב-BUFFER ממשיכה כאשר לוחצי םעל PAUSE, ואז אני פשוט לוחץ על PAUSE בהתחלה, ממתין לצבירה של וידאו ואח"כ מתחיל לצפות - וכך אין בעיה. באתרים אחרים, למשל של ערוצים 10 ו-2, כשלוחצים על PAUSE הצבירה נפסקת - והבעיה נשארת... השאלה שלי האם ניתן להגדיר בדפדפן או בנגן זמן BUFFER ארוך יותר. תודה מראש על ההתיחסות.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום אנשים בעיה קטנה שאני לא יודע איך לפתור, באתי להוריד קובץ ונפתחה לי התיבת הורדות של האקספלורר, הבעיה שהV הקטן שמסמן אם אני רוצה שהוא יודע לי כל פעם איפה לשמור או ליפתוח וכו', הוסר, ואני לא מצליח להחזיר אותו כיוון שאני ישר מגיע לחלק של ההורדה, כלומר ביטלתי בטעות את התיבה הזאת. איך אני מחזיר אותה חזרה...
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
בדרך כלל אני משתמש הFIREFOX לגלישה והכל היה בסדר. לאחרונה מתחילים לקפוץ לי טבים חדשים עם הודעות שיש לי וירוס במחשב או חומרים פורנוגרפים והמחשב שלי בסכנה. כשאני עוזב את המחשב וחוזר כעבור כמה שעות אני מגלה שגם האקספלורר נפתח ללא הפעלה שלי ושוב הודעות על וירוסים וחומרים. ברור לי שזה משהוא שאני לא רוצה במחשב שלי אך אני לא מצליח להפסיק זאת . אני משתמש לNOD32 כאנטי וירוס. מה עלי לעשות כדי להפסיק את התופעה?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנת הביטרונט Azurus התוכנה מציגה את עצמה כ חסומה על ידי הפיירוול שלי אבל אני לא רואה את זה רשום בהגדרות הפיירוול ובגלל זה התוכנה לא מצליחה להוריד מהר אז אם מישהו יודע למה התוכנה עושה את זה או איך להגדיר את הפיירוורל שלי זה ממש יעזור לי אם הוא יסביר פה איך לעשות את זה תודה מראש לכול העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
התקנתי תתוכנה של msi CoreCenter וכשאני מפעיל אותה הוא מחכה כמה שניות ואז המהירות של המאווררים עולה לcpu fan speed על -175-172 והמהירות של nb fan bas עולה ל3515 והתוכנה מתחילה לצפצף (יש לציין שהמאווררים שלי רועשים כמו סוסים גם בלי התוכנה) ומי שיכול שיסביר לי מה כל אחד אומר על המאווררים האלו ואיך אפשר לקרר תעסק תודה לכל העוזזרים
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אין לי פיירוול אני משתמש עם נוד 32 והתוכנות שפוט לט מתחברות... מישו יודע מה הבעיה? אהה ואין לי ראוטר
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכם. ברשותי WINDOWS VISTA עם תוכנת אנטיוירוס NOD32 V3 וWINDOWS DEFENDER הפועלים תמיד ברקע. לא מזמן הורדתי וירוס למחשב בטעות, התוכנות מיד זיהו אותו ועצרו אותו מכל פעולה. כלומר שלחו אותו ל"הסגר". הסרתי את הוירוס מה"הסגר" בDEFENDER. השאלה שלי היא: אם אני בוחר וירוס שמופיע בהסגר של הNOD , ולוחץ על REMOVE (ראו תמונה), האם קובץ הוירוס נמחק לחלוטין מהמחשב, או שהוא נמחק רק מהרשימה בהסגר? שאלה שמטרידה אותי בקטע זה.. תמונה: תודה לעוזרים!! http://img367.imageshack.us/img367/1492/56329336hb9.jpg
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מקבל הודעה ש THE PRINT SPOOLER SERVIS IS NOT RUNING מה זה אומר??? אני אעריך עזרה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אחרי הפירמוט (והמעבר לויסטה) החלטתי שאני לא רוצה להתקין חבילת מקודדים מסורבלת, ואני רוצה להתקין ספציפית רק את מה שצריך. אז - חוץ מFDDSHOW, מה עוד מומלץ? (בהתחשב בזה שאני מפעיל את כל סוגי הסרטים, גם SD וגם HD.). תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים! התקנתי על המחשב החדש שלי zone alarm 4.5 וכאשר ה-windows עולה וה-zone alarm מנסה לעלות, המחשב מבצע restart או שמופיע מסך כחול. אני עובד עם windows XP SP2. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מה עדיף ויסטה*64 ביט או ויסטה*86 ביט? מה ההבדלים בין הגרסאות הנ"ל?
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לא google ולא driverguide מישהו יכול להציל אותי ולמצוא לי דריבר שעובד ל XP?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
-
בבעיה מעורבים שני מחשבים. במחשב הראשון יש HD של 40GB, עשיתי לו גיבוי מלא עם Acronis. במחשב השני ההארד דיסק ריק לגמרי. העברתי לתוכו את הגיבוי, ו"שחזרתי" אותו עם acronis. עכשיו, כשאני מפעיל את המחשב, אני רואה שאני יכול לבחור להשתמש במערכת ההפעלה שגיביתי, אבל כשאני בוחר בה, לאחר מספר רגעים מקבלים blue screen של windows (לפחות כאשר מונעים ממנו לעשות restart אוטומטית..) מה אני יכול לעשות בשביל שאני אוכל לעבוד עם הגיבוי הזה על המחשב השני? תודה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס ל EGGED.CO.IL ועוד מלא אתרים אחרים IE-7 נסגר לי אני חושב שזה בגלל הפלאש שיש באתרים האלה אבל לא בטוח... אולי גם בעיה בסקריפטים שיש באתרים אלה אני עובד עם וינדוס ויסטה 64BIT האם ניתן לסדר את הבעיה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לאחרונה הוספתי 1G זיכרון פנימי (512*4 קינגסטון DDR2 533 ) והשאלה שלי עם אני יכול לשנות משהו בזיכרון הוירטואלי כדי שהמחשב יעבוד מהר יותר? ומזה ביכלל זכרון וירטואלי? (סליחה על הנוביות ) תודה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
בבילון לא מצליח לעדכן שערי המרת מטבעות... למה הוא לא מצליח ? יש לו גישה מלאה לאינטרנט ואני מקבל גם תוצאות מוויקיפדיה. אז מה הבעיה ? כאשר אני לוחץ על "עדכן שערי המרה עכשיו" מייד מופיעה לי ההודעה : "ההתחברות לשרת לעדכון שערי המטבעות נכשלה". זה מעודכן נכון לשנת 2003... אני לא יודע מה הבעיה. מישהו יכול לעזור ?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום ניסיתי להתקין סימס2 על המחשב (מקורי), ב 22% הוא נתקע, אומר שהוא לא הצליח להעביר קובץ מסוים. ניסיתי להתקין מ-2 הכוננים ובשניהם הוא נתקע באותו זמן. ניסיתי להתקין גם מדיסק אחר (גם מקורי) וגם הוא נתקע בדיוק באותו קובץ ב22%. המערכת נקייה, סרקתי ווירוסים/רוגלות וחלאות אחרות והכול נקי. זה יכול לקרות, אבל ממש ממש לא סביר ששני הסדיקים שרוטים בדיוק באותו מקום... אה., לפני כמה ימים הצלחתי להתקין את המשחק הנ"ל על המחשב הזה,היתה את אותה בעיה, אבל בניסיון ה-3 זה הצליח. פירמטתי את המחשב (מסיבה אחרת) ועכשיו אני לא מצליח ואח שלי ממש מנג'ס... עזרה בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-