תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה בתקייה Local Settings (תקייה מוסתרת) שנמצאת ב-C:\Documents and Settings\***\Local Settings זאת תקייה שתופסת הרבה מקום (37 GB) אבל בעצם אין בה כלום, כאילו משהו שמור לאיזו תוכנה במחשב. רציתי לדעת למה קשורה התקייה הזאת ואיך אפשר להקטין אותה משום שהיא תופסת לי את כל הכונן C שעליו גם מותקן הווינדוס. תודה בכל מקרה גבי
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בצורב DVD של חברת LG, ובתוכנת צריבה של NERO. בכל פעם שאני מנסה לצרוב דיסק DVD שתכולתו 4.7 ג'יגה, אני מקבל הודעת שגיאה בה רשום שאני יכול לצרוב רק עד 4.4 ג'יגה. איך זה יכול להיות, אם רשום במפורש על הדיסק שתכולתו 4.7 ג'יגה?! מישהו נתקל בבעיה? אם כן, איך פותרים אותה?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שעושה מסכים כחולים ... השמח עם מישהו יצליח לנתח את הקבצים ולהגיד לי ממה נובעת הבעיה ... הנ"ל בנתיים מחקתי את האנטיוירוס והמחשב עובד אבל אני לא בטוח שכאן הוא הפיתרון לבעיה תודה רבה לעוזרים והמשך ערב טוב ... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה, כאשר אני רוצה לגלוש בדפדפן מוזילה, מופיעה לי הודעת הזהרה:This Document c'not be displayet while offline אבל אני כן מחובר לאינטרנט, ואני יכול לגלוש כרגיל באקספלורר. מה יכול להיות הבעיה? אני לא יודע עם התרד הזה מתאים לפורום תוכנה, אם לא אז תעבירו לפורום המתאים.
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי Vista Ultimate 64bit ומשום מה כשאני בא להפעיל AM3 זה רושם לי ישר שהתוכנה הפסיקה לעבוד והיא לא נפתחת (אין שום סימן של התוכנה מנסה להיפתח אלא הווינדוס ישר מביא את ההודעה). יש דרך לסדר?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
היי חברה, יש לי 2 שאלות קטנות... א) באיזו תוכנה אפשר לשמור סרטונים מהרשת (כמו ביוטיוב) למחשב? ב) איך אני הופך סרט בWindows Movie Maker לקובץ סאונד MP3 (נניח אני רוצה לשמוע מנגינה משר הטבעות ויש לי ת'סרט, אני לוקח את הקטע בסרט והופך אותו ל-MP3 ואז יש לי את המנגינה שרציתי, כמובן עם כל הדיבורים של השחקנים ). תודה ושבת שלום!
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
פעם הייתה לי תוכנה טובה, רק אני לא זוכר את השם כל כך, UVCR , IVCR, לא יודע משהו בסגנון, היא מקליטה וגם אפשר לקבוע את ה-BITRATE ועוד כל מיני דברים, עם מישהו מכיר את השם, אשמח לקבל אותו תודה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
משום מה המסנג'ר הפסיק להתחבר לי. עשיתי פותר בעיות, וזה אמר לי שיציאות עיקריות לא טוב (אני חושב צריך לפתוח פורט) מישהוא יכול להסביר איך לתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה לתרגם מילה מתוך "פנקס רשימות" באמצעות ctrl+מקש ימני בעכבר הוא לא מצליח להכניס את המילה לתוכנה. בקובץ וורד ודפדפן אינטרנט זה עובד מצויין רק בפנקס רשימות ובכתבן יש בעיה. אשמח לעזרה תודה 8)
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי, פרמטתי את כונן C ותוך כדי מחקתי גיבויים של הפלאפון של אחותי שתוקן אתמול ונמחק ממנו כל המידע והוא ממש חשוב לה. אני יודע שאפשרי בהחלט למצוא את אותם קבצים אבודים אך אני לא מכיר תכנה לכך. עזרה תתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
לפני הרבה זמן ....הייתה תוכנה שקוראים לה Download Accelerator Plus והיא הייתה מורידה בצורה מצויינת , אבל מאז כל העידכונים של FIREFOX ןDAP אין תיאמות בינהם ובגלל זה אני לא יכול להשתמש בה. יש למישהו גירסה שכן עובדת? תודה.
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום אני לקחתי לחנות מחשבים ואמרתי להם לנקות אבק וגם מגעים כרטיס מסך וגם ניקויי ושמן מאוורר כרטיס מסך וגם זיכרונות. זאת פעם שלישי תופעה חוזרת על עצמה תקלה. כשעולה חלונות XP ורואים שולחן עבודה.וכמה שניות האנטי וירוס נוד32 (מקורי) נותן הודעה אוטומטי שהעידכון הושלם ותאריך היום. ואח"כ לחצתי אקספלורר 8 ניפתח חלון האתר של YNET... ולחצתי על קישור לאתר חדשות..ופתאום שנייה אחת רואים דף לבן.נסיתי לילחוץ כפתורים באקספלורר 8 וגם לילחוץ כפתור התחל.. וליסגור אקספלורר 8 שום דבר לא עזר הוא ניתקע רק עכבר זז.נסיתי לחכות קצת 10 דקות.ולא עזר. לחצתי במארז מחשב כפתור ריסט.ועלה והכל עובד ותקין.אני לא מבין מה הבעיה המקור לתקלה? מה עושים? מהו המקור לתקלה? בתודה מראש מיכאל
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מעוניין לנסות את IE7 ...השאלה אם אפשר לחזור אחר כך ל 6 היישן והטוב ? (רק הדפדפן)
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר למירק ובכל סרבר שאני מנסה להתחבר אליו הוא רושם לי: Unable to connect to server (connection time out) דרך אגב, יש לי ראוטר ואת הפיירול הרגיל של XP.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
הורדתי לא מזמן את התוכנה vlc-0.8.6c-win32 והיא הותקנה בהצלחה ועובדת טוב אבל ישנה בעייה כאשר אני מצרף קובץ כתוביות אל הסרט המוקרן באופן שיטתי התוכנה מעלימה את האות האחרונה מסוף השורה שנכתבה ומדביקה אותה לתחילת השורה הבאה למשל: אם שורה ראשונה בתרגום היא "מה אתה רואה" והשורה השנייה בתרגום היא "מכונית אדומה" התוכנה תציג את השורות כך: שורה ראשונה בתרגום היא "מה אתה רוא" והשורה השנייה בתרגום היא "המכונית אדומה" זה קורה בכל הסרטים והתרגומים שניסיתי איך מתגברים על הבעייה. נ.ב איפה אפשר למצוא חוברת הוראות של התוכנה כדי לדעת את כל האפשרויות בה לעומק תודה רבה מראש ski farm
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
לוחץ לפתוח TAB חדש ואז כתוב CONNECTING (בTAB) לאיזה שניה ורק אז נפתח TAB שאני יכול להשתמש בו. בעבר זה היה מהיר הרבה יותר. הצעות ? תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 1.10.2007 בשעה 13:04:02 פתרתי את הבעיה. תודה בכל אופן.
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי.. מישהו בבקשהה יכול להביא לי את הפלאג (PLUG-IN) שהוא השתמש בו כאן: וזאת המקורית: http://i34.tinypic.com/xc3m6g.jpg הוא הפך לציור כזה... את הדמות... אשמח מאוד לקבל את הפלאג הזה תודהה ענקית מראש לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
קניתי דיסקים של silver line 780 מגה ועמרו לי שאני צריך לשנות את ההגדרות של הנרו אולי תדריכו לי מה צריך להסות בבקשה
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הוא נמצא ב local setting>temp שמו: NOD46F.tmp גודלו: 651 MB אפשרי למחוק? הערה: (יש לי אנטיוירוס נוד32)
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי זאת פעם ראשונה שאני נתקל בבעייה בהתקנה של quicktime !! הורדתי את הגרסה האחרונה, וכשאני מנסה להתקין אני נתקל בהודעה הזאת: "A newer version of quicktime is already installed. this installation cannot procced while the newer version of quciktime is installed" וכאמור לא מותקנת לי שום גרסה של quicktime במחשב!! מה עושים?? אגב יש לי ווינדוס ויסטה.. תודה.. רז..
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אני מנסה לבצע הקלטת מסך של סרט שאני מריץ מהאינטרנט ולצורך זה אני משתמשת בתוכנה debut video caputre הבעיה היא שהתוכנה מקליטה את מה שרץ על המסך וממירה לקובץ הרצוי אבל ללא סאונד (בדקתי בהגדרות ואין שום הגדרה מיוחדת לסאונד) כמו כן במחשב מותקנת החבילת מקודדים העדכנית ביותר מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היה לי פעם תוכנה שכאילו גלאי כשראה משהו זז אז הוא צילם תמונה וגם היה בתוכנה משהו לשידור לאינטרנט תודה ולא אכפת לי אם זה שתי תוכנות נפרדות
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
התקנתי פיירפוקס על מחשב חדש, אבל יש בעיה - הוא לא ממלא באתרים את המשתמש והססמה ששמורים במנהל הססמאות.. נטרלתי את כל התוספים כדי לראות אם אחד מהם גורם לזה, אבל הבעיה עדיין קיימת.. איך אפשר לפתור אותה? אולי פספסתי משהו בהגדרות?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אחרי שמזערתי את mw2 המשחק לא חזר לגודל מלא ושינוי של הרזולוציה או יציאה מהמשחק לא עזרו גם נסיון הגדלה על ידי לחיצה על הפס הכחול כדי להגדיל את החלון לא מצליח אז מה אפשר לעשות? תמונה: '>http://bong.co.il/viewer.php?id=953856822106.JPG']
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-