עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי מחשב ישן יחסית(בן 3), כרטיס מסך Radeon X300 מעבד פנטיום 4 3.0 1GB זיכרוןספק 400W ולוח אם שיחסית ישן, עד אתמול יכלתי להפעיל סרטים/סרטונים בלי כל בעיה במחשב אבל היום כל פעם שאני מנסה להפעיל קטע וידיאו הזמן כאילו רץ אבל אני יכול לשמוע ובל לא רואה כלום(הכל שחור). דברים שניסיתי: -להפעיל עם 3 תוכנות שונות. -לנסות קבצים אחרים. -ריסט למחשב. -להפעיל עם תוכנת עריכה. נ.ב סירטונים של יוטיוב עובדים בסדר. בנוסף יש לי עוד שאלה שאשמח אם תענו עליה שלא קשורה לקודמת:אני יודע שספק כוח עם השנים יכול להחלש, האם גם כרטיס מסך יכול עם השנים להחלש או שהוא נשאר אותו הדבר? תודה

• 7 תגובות
    • 556 צפיות
  2. Started by K0sTa,

כפי שאתם רואים בתמונה אין לי את האפשרות להחזיר את הסרגל כלים איך שהוא היה קודם וזה מאוד מעצבן אותי מאוד אני מבקש עזרה דחןף לפני שאני ישבור את המחשב הזה :pissed: :pissed:

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  3. http://homepage.ntlworld.com/hiren.thanki/bootcd_on_usb_disk.html

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  4. שלום איזה משתי החבילות שמכילות אנטיורוס+פיירוול עדיף? תודה

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  5. Started by 888,

הורדתי את גירסת הנסיון של הINTERNET SECURTY 2005 ואני לא מצליח למחוק אותה ניסיתי בהוספה\הסרה של תוכנות וזה לא עובד איך אני מוחק תתוכנה הזאתי???

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  6. Started by OFIRLEVY66,

איך אני מעתיק שירים מדיסק במדייה פלייר 11(ב10 זה פשוט)?

7. טוב אני מחפש שני תוכנות: * אחת שמזיכרה לי כל מיני דברים שאני צריך לעשות ומודיע X זמן מראש. * שניה שאני יכול להגדיר מה עולה ראשון עם תחילת הווינדוס מה עולה אחריו וכולי... תודה מראש לעוזרים =]

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  8. Started by thegame998,

אז ככה יש לי ראוטר ואני צריך תוכנה לפיצול המהירויות של האינטרנט (שמעתי שיש כזה דבר) אז הבקשה שלי היא שתמליצו לי על תוכנות בבקשה ..... ותודה!

9. Started by Micx,

אהלן אתמול ניסיתי להתקין את FIFA 07 וכשניסיתי להתקין הוא אומר לי שהוא לא יכול מכיוון שצריך ש-DirectX 9.0c יהיה מותקן חשבתי שזו בעיה בהתקנה (למרות שהתקנתי מאותו דיסק בעבר) היום התקנתי את דום 3 ובסוף ההתקנה הוא שאל אותי אם להתקין את DirectX 9.0b כי אם לא אני לא אוכל להפעיל חשבתי שזה לא מזהה באמת אם יש לי גירסא מעודכנת של DirectX אז אמרתי לו לא עכשיו אני מפעיל את המשחק וכלום לא קורה.. כאילו בדקתי ביישומים הוא עולה ולוקח זיכרון אבל אני לא יכול להכנס אליו ולא כלום עכשיו הורדתי מהאתר של מיקרוסופט את DirectX האחרון ושאני מנסה להתקין הוא אומר לי שיש כבר את הגרסא הזאת או יותר מתקדמת מה יכל לקרות? לא התקנתי שום תוכנה או שום דבר שיכול לגרום לזה וניסיתי כבר לעשות הפעלה מחדש עריכה: עכ…

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  10. Started by No_Man,

שמעתי שיש דבר כזה Magic Card שהוא תוכנתי, כלומר, במקום הכרטיס יש תוכנה שעושה את אותו הדבר. יש דבר כזה ? איך קוראים לו ?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  11. אני משתמש ב Office 2003. אני רוצה להעביר את כל המיילים שקיבלתי מחודש אפריל 04 ועד חודש יולי 04 (04/2004-07/2004) לקובץ PST אני רוצה שזה יעבור אוטומטית. איך אני עושה את זה...

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  12. Started by omri123,

שלום אנשים בעיה קטנה שאני לא יודע איך לפתור, באתי להוריד קובץ ונפתחה לי התיבת הורדות של האקספלורר, הבעיה שהV הקטן שמסמן אם אני רוצה שהוא יודע לי כל פעם איפה לשמור או ליפתוח וכו', הוסר, ואני לא מצליח להחזיר אותו כיוון שאני ישר מגיע לחלק של ההורדה, כלומר ביטלתי בטעות את התיבה הזאת. איך אני מחזיר אותה חזרה...

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  13. אהלן. סובל מקפיאות חוזרות של סרטי וידאו בכל האתרים כאשר מורצים בפיירפוקס (3.0.14). הבעיה לא קיימת ב-IE. מצאתי כמה פתרונות בגוגל (בעיקר שקשורים בהתקנות ג'אווה) אבל כלום לא עוזר. מישהו נתקל?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by gimdy,

כיצד אפשר לחלץ שיר מתוך משחק מחשב ? ישנו קובץ מסוים או שצריך תוכנת הקלטה ? או משו אחר ...

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  15. היי אני זוכר שהיתה את האופציה הזו מתי שהוא ועכשיו אני לא מוצא אותה ב fh 10 או אם מישהו מכיר דרך לעשות punch לקו מתוך צורה ש"תחתיו" תודה, מצאתי! damm זה שונה ממה שהיה אבל הנה בוחרים את הקו modify alter path expand stroke אפשר לנעולה.תודה.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by choochoo,

שלום, האם מישהו מכיר תוכנה לחיפוש אלבומי מוזיקה חדשים מתוך רשימת אומנים מוגדרת ? למשל - אם יש לי כבר אלבומים של בערך 100 אומנים אני רוצה לדעת כאשר אחד מהם מוציא אלבום שאין לי אותו (למשל ע"י התחברות ל-DB של מוזיקה כמו allmusic וכו'). תודה.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  17. Started by exquisite,

שלום, כמה פעמים כבר קרה לי שמשחקים פשוט יוצאים לי באמצע. painkiller,half life 2 part 2 מאז שפירמטתי אתמול. אתמול החלפתי מאקספי רגיל לאקספי 64. הדרייברים הכי חדשים מהאתרים הרישמיים בלבד. יש למישהו רעיון ??? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 556 צפיות
  18. Started by assaf990,

outlook xp האם ניתן לקבוע שביום מסויים בשעה מסויימת הוא ישלח עבורי מייל?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  19. שלום רב!! אני הרבה זמן מחפש מדריך לפתיחת רדיו ב-winamp אני זוכר היה אחד כזה..אבל אני לא מוצא אותו... אז בבקשה עם למישהו יש מדריך או שיודע איך להתקין בבקשה תעזרו לי.... תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  20. בכוונה הפיירוול של הווינדוס. על מה אתם ממליצים, אחד קל שעושה את העבודה ושלא תופס הרבה משאבים. תודה

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  21. תודה.

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  22. שלום! לאחרונה צצה לי בעהי רצינית ומעצבנת. ברגע שאני מתחבר למחשב ישנו המצב הבא (מצורפת תמונה): אני מקבל שגיאות כל הזמן מהIPODHE, המסנג'ר והICQ לא מתחברים וקורסים, אני מאבד חלק ממאפייני התצוגה של הXP וכו'. אני סוגר את הIPODHE דרך הTASKMANAGER ואז האזהרות נפסקות. עדיין אני לא יכול לתחבר לתוכנות המסרים המיידיים והם ישר קורסים. מה עושים? תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  23. פעם הייתה לי תוכנה שהייתי רואה איתה כתוביות בעברית שאפילו עם WINAMP או ווינדוס מדיה פלייר הייתי רואה כתוביות בעברית הייתי משנה את הש של הסרט ל1 ואת הכתוביות ל1 ואז הסרט פועל בלי כתוביות תגידו לי רק את השם מדויק ואני יחפש את התוכנה או שתתנו קישור:<

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  24. Started by maxim22,

אפשר הסבר קצר ולינק? תודה

25. Started by BURTON,

עכשיו הם הוציאו את ה-1.0.7, ולי כבר יש 1.5בטא כדאי לשדרג או שזה יהיה ללכת כמה צעדים אחורה(כי מדובר ב"גקו" ישן יותר) ומה, עכשיו נצטרך לחכות איזה מיליון גירסאות עד שהם יגיעו ל-1.5??

דיונים חדשים בפורומים