תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב ישן יחסית(בן 3), כרטיס מסך Radeon X300 מעבד פנטיום 4 3.0 1GB זיכרוןספק 400W ולוח אם שיחסית ישן, עד אתמול יכלתי להפעיל סרטים/סרטונים בלי כל בעיה במחשב אבל היום כל פעם שאני מנסה להפעיל קטע וידיאו הזמן כאילו רץ אבל אני יכול לשמוע ובל לא רואה כלום(הכל שחור). דברים שניסיתי: -להפעיל עם 3 תוכנות שונות. -לנסות קבצים אחרים. -ריסט למחשב. -להפעיל עם תוכנת עריכה. נ.ב סירטונים של יוטיוב עובדים בסדר. בנוסף יש לי עוד שאלה שאשמח אם תענו עליה שלא קשורה לקודמת:אני יודע שספק כוח עם השנים יכול להחלש, האם גם כרטיס מסך יכול עם השנים להחלש או שהוא נשאר אותו הדבר? תודה
-
- 7 תגובות
- 545 צפיות
-
-
כפי שאתם רואים בתמונה אין לי את האפשרות להחזיר את הסרגל כלים איך שהוא היה קודם וזה מאוד מעצבן אותי מאוד אני מבקש עזרה דחןף לפני שאני ישבור את המחשב הזה :pissed: :pissed:
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
http://homepage.ntlworld.com/hiren.thanki/bootcd_on_usb_disk.html
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
קבלו תמונה אני לוחץ פעמיים על C:\ וזה לא נכנס אני לוחץ לחיצה ימנית אני רואה שיש כאן AUTO ושאני לוחץ לחיצה ימנית וOPEN זה נכנס מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש הינה תמונה
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי בעיות בלי סוף עם IE7 וגם הוא לוקח מלא זיכרון שמעתי שהרבה מרוצים מ-firefox יש תוספים מיוחדים שאני צריך להתקין לו ?
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי בעיה גדולה עם התוכנה כאשר מתקבלת אחרי 10 ד' בערך הודעה שאין מספיק מקום, מה שלא נכון כמובן, והלכידה נפסקת. אם יש כאן מישהו שמצליח לעבוד עם התוכנה כהלכה והתגבר על הבעיה, אודה לו מאד אם ייצור קשר. זו התוכנה היחידה שמאפשרת לי ללכוד ללא אובדן פריימים. תודה מראש. ICQ - 279161359
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הורדתי את גירסת הנסיון של הINTERNET SECURTY 2005 ואני לא מצליח למחוק אותה ניסיתי בהוספה\הסרה של תוכנות וזה לא עובד איך אני מוחק תתוכנה הזאתי???
-
אני לא מצליח להפעיל משחקים מצורפת תמונה.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום בטעות בטעות מחקתי תמונות חשובות ע"י shift+delete !!! כמובן שהם לא בסל מיחזור איך אני משחזר את התמונות.?? הם מאוד מאוד חשובות לי תודה רבה לעוזרים....
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
Can someone give me direct link to the best e-mule? Thanks!
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני מנסה כבר איזה שעה להתקין את BOOTSKIN ניסית שתי גרסאות 1.03 ו 1.05 והוא מציג לי את השגיאה הבאה! במה מדובר ניסיתי מכמה אתרים! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך לבנות טבלה של אקסל בתוך וורד, בשביל להשתמש בתכונות הפונקציה שהיא מציעה. עכשיו הבעיה שלי היא שכשאר אני כותב בתוך רובריקה, אז כשאני מגיע לסופה במקום שהרובריקה תתרחב כלפי מטה - הטקסט פשוט ממשיך לתוך הרובריקה השניה. כיצד אני יכול לגרום לטבלה להתנהג כמו טבלת וורד כאשר אני כותב בה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי לשאול האם מישהו מכיר דפדפן טוב למחשב כף יד שיוכל להראות את האתרים בצורה טובה על המסך של המחשב? אינטרנט אקספלורר שמגיע עם WM2003 גם איטי וגם לא מראה טוב את האתר.... (המכשיר שלי הוא mio 168) תודה על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
מסך כחול(מצורפת תמונה) קוטע את פעולת המחשב שוב ושובהבעיה חוזרת על עצמה מידי פעם....לא מצליח להבין בעקבות מה זה קורה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
מישהוא מכיר את השיגאה הזאת? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
היי אני זוכר שהיתה את האופציה הזו מתי שהוא ועכשיו אני לא מוצא אותה ב fh 10 או אם מישהו מכיר דרך לעשות punch לקו מתוך צורה ש"תחתיו" תודה, מצאתי! damm זה שונה ממה שהיה אבל הנה בוחרים את הקו modify alter path expand stroke אפשר לנעולה.תודה.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם! ניסיתי לצרוב סרט לדיסק DVD כדי לראות את הסרט בטלוויזיה. כל פעם שאני מנסה לצרוב מופיע לי חלון כזה: קישור לתמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=q2z2tzum4nwx.png אני משתמש בNERO 6 ultra. אני צריך שמישהו בבקשה יעזור לי להצליח לצרוב את זה. תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אין לי פיירוול אני משתמש עם נוד 32 והתוכנות שפוט לט מתחברות... מישו יודע מה הבעיה? אהה ואין לי ראוטר
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, אני צריך דרייבר לכרטיס רשת האלחוטי שנמצא בלפטופ T41 מבית IBM. אודה לכם אם תבהירו כיצד להתקין. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
כתבתי תכנה אשר עוזרת לזכור מתי ובאיזה מקצוע יש שיעורי בית, מי השותפים שלך והכי חשוב מתי המבחנים. התכנה בשלב בטה אחרון ואני צריך את עזרתכם בלבדוק כל מני דברים בה. כמו כן לא יזיקו רעיונות חדשים לתוספות או שינויים. אפשר למצוא את התכנה כאן: http://www.technotask.com התכנה חינמית כמובן והקוד שלה יהיה פתוח ברגע שהגרסה תהיה סופית. אני כותב אותה בויזואל 2005 בטה ולכן צריך להתקין את Net framework 2.0 יש לינק לזה באתר. תודה ותהנו מהתכנה (אני מקווה). נ.ב השם שלה אמנם TechnoTask אבל זה אמור לעזור לכל הסטודנטים ולא רק לאלו שלומדים בטכניון. אם יש בה דברים שחסרים לאוניבסיטאות אחרות בקשה אמרו לי שאני אוכל להוסיף.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יצרתי מאאוטלוק במחשב א' קבצי EXCEL ו-ACCESS וניסיתי לייבאם באמצעות "ייבוא מתוכנית או קובץ אחרים" במחשב ב'. הוא עושה הכל, מזהה הכל, "מתקין", לכאורה, הכל, אבל בסוף הוא מראה לי רק אנשי קשר בודדים, וגם הם ריקים או שהם רק חלק מפרטיו של איש קשר קיים בקובץ המקור. ניסיתי את אותו דבר גם עם אנשי הקשר מהנוקיה שלי, יצרתי את הקבצים בהתאם לנדרש, אבל בסוף התוצאה זהה- הוא כביכול מזהה ומייבא (ואפילו הסמן בתחתית הרשימה באאוטלוק הולך ומתכווץ, כאילו הוא אכן מתמלא בנתונים), אבל בפועל אין כלום. מה לעשות? למה זה קורה? אנא עזרו, כי זה ממש מייאש וקריטי לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
התקנתי את האופיס והוא רושם לי שהוא צריך להפעיל את התוכנה דרך האינטרנט או הטלפון רציתי לדעת עם יש קראק או משהו כזה ? אשמח לקבל תשובה ! תודה
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
בכוונה הפיירוול של הווינדוס. על מה אתם ממליצים, אחד קל שעושה את העבודה ושלא תופס הרבה משאבים. תודה
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-