תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול לשלוט על המחשב שלי בויינדוס 2000 ע"י שםמשתמש וסיסמא ללא תוכנה חיצונית? המטרה זה שאני יכול לשלוט על המחשב שלי מרחוק אבל יש לי עליו 2000 ואני לא מעוניין בתוכנות כמו PCANYWHERE , יש דרך לפתור את הבעיה? ( לא אכפת לי להיות חשוף , זאת אומרת שאם יש דרך להשאיר איכשהו פורט פתוח או משהו בסגנון רק שזה יהיה אם סיסמא אז זה מצויין)
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום, אני בערך כבר חודשיים מחפש תוכנה להמרה מ avi to mov מצאתי תוכנה ששמעתי שהיא טובה: Digital Media Converter אבל כאשר אני מעביר אני מקבל איכות חלשה וכל הדברים האלה והקובץ גדל פי 10 בגודל שלו. רציתי לדעת אולי על תוכנה אחרת שאתם ממליצים. או אם מישהו יכול לעזור לי עם התוכנה הזאת כי יש לה OPTION מסובך אני לא הכי מבין בדברים האלה בתודה לירן,
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
כפי שאתם רואים בתמונה אין לי את האפשרות להחזיר את הסרגל כלים איך שהוא היה קודם וזה מאוד מעצבן אותי מאוד אני מבקש עזרה דחןף לפני שאני ישבור את המחשב הזה :pissed: :pissed:
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אני מנסה הרבה זמן איך לסדר לדוד שלי תמחשב ולא מצליח עם התוכנה רדמין כמובן להיכנס לו למחשב אז איך מישתמשים בה? תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
ברקע מופיע כיתוב של איזה שטות של ספייוור. הקטע הוא שאני לא יכול להחליף, את הרקע (זה נעל אותו איכשהוא) ולא הצלחתי למנוע מהPROCESS שגורם לזה להופיע להיעלם. מחקתי הרבה זבל עם HIJACKTHIS, ADAWARE וSPY SWEEPER ואפילו סידרתי הרבה דברים עם LSPFIX, וזה הדבר היחידי שנשאר ולא הצלחתי להעיף אותו. למישהו יש עצות?
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני נתקל בבעיה לגלוש ל GOOGLE , אני פשוט לא מצליח לקבל תוצאות או שזה לוקח שעות . סרקתי ווירסים וספיי ואין כלום ! מה לעשות זה משגע אותי
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום . אני גולש במהירות 1.5 מגה דרך 012. לאחרונה בעת שימוש באימיול גרסה 0.42 של ליוננטוורק , הגלשיה הופכת לאיטית באופן קיצוני ולא ניתן לקבל מיילים דרך האווטלוק. בבדיקה שנעשתה דרך 012 לא נמצאה בעיית תשתית או חיבור . הבעיה לא קיימת כאשר האימיול מנותק. האם מישהו נתקל בבעיה מהסוג הזה? ואם כן מה הפתרון .? יש לציין שאני עובד עם הגרסה הזו של האימיול כבר המון זמן , גם בגלל שהיא אינה גוזלת משאבי מערכת וגם כי עד עכשיו היא גם לא השפיעה לי על מהירות הגלישה.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל לקחת קובץ MP3 ולקבץ אותו ... יש לי טלפון A840 עם 32MB אז אני רוצה להכניס כמה שיותר שירים
-
- 6 תגובות
- 516 צפיות
-
-
קניתי מצלמת אינטרנט חדשה מבית supratec המצלמה מתחברת ליוסבי התקנתי את הדרייבר אבל המצלמה לא מופיעה לי "במחשב שלי" בתור חיבור ליוסבי. המצלמה עובדת למשל אני מעלה אותה דרך המסנג'ר. תודה מראש !!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה עם המירק שלי. עד היום הכל עבד חלק, התחברתי למירק, דיברתי, עשיתי AUTH וכו' בלי בעיות. לפני כמה ימים החלטתי להתקין את ה-NoNameScript, ההתקנה עברה חלק, אבל כאשר פתחתי את המירק וניסיתי להתחבר לא הצלחתי! חשבתי אולי זה הסקריפט, אז הסרתי אותו וניסיתי לחזור למירק הרגיל שלי אבל זה כתב לי את אותה הודעה בדיוק!!!! נסיתי גם את הסקריפט 953 וזה גם עשה את אותה הבעיה!@#%#@ [ הנה התמונה של מה שזה כותב לי: http://img149.imageshack.us/img149/2413/mircprob4ts.png ] את ההגדרות עשיתי ככה: רשמתי אימייל, שם, ניק... ובסרבר QakeNet: Random Server...... מה אני עושה?? ואני מעדיף שאני אוכל להיות עםהNNS...
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
המליצו לי בפורום לצרף LOG של HIJACKTHIS, על מנת שיעזרו לי למצוא ספייורים במחשב, אז : Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 20:12:04, on 19/05/2005 Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\DJSNETCN.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug…
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתעזור לי לשנות את המכפלה של המעבד. אם זה משנה זה המפרט של המחשב נייד athlon 2400XP mobile ולוח אם עם צ'יפסט של ATI. תודה.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שאני מתעסק עם הרבה טאבים במקביל, בעיקר ברקעים. השימוש בזיכרון קופץ לרמות היסטריות, ונשאר למעלה גם אחרי שאני סוגר את כל הטאבים הינה לדוגמא הייתי באתר SKINS.BE ופתחתי הרבה טאבים במקביל, שמרתי את התמונות, סגרתתי הכל וחזרתי לזון השימוש בזיכרון עומד על 180,280 K לפי מנהל המשימות. אם אני סוגר את המוזילה ופותח מחדש אז כמובן שזה צונח חזרה להתחתי זה קורה תמיד, בכל המחשבים, בכל גירסאות הפיירפוקס שניסיתי, ככה שזאת לא בעיה מסויימת עם המחשב\גירסא\מערכת הפעלה\אתר מסויים וכו... רב תודות
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
עכשיו הם הוציאו את ה-1.0.7, ולי כבר יש 1.5בטא כדאי לשדרג או שזה יהיה ללכת כמה צעדים אחורה(כי מדובר ב"גקו" ישן יותר) ומה, עכשיו נצטרך לחכות איזה מיליון גירסאות עד שהם יגיעו ל-1.5??
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מערכת XP PRO service pack 2 באנגלית. ה- FIREWALL של מערכת ההפעלה מודלק. בהגדרות של האקספלורר: Security- medium low Privacy- medium Pop up blocker- medium במשך מספר חודשים רב גלשתי ללא בעיה וראיתי היטב את כל האתרים עם flash ללא בעיה. לפני כחודש התבקשתי על ידי "macromedia" לשדרד ל- flash player 8 החדש. התקנתי את ה- active x וה- flash ועשה רושם שהכל בסדר. כמה ימים לאחר ההתקנה תוך כדי גלישה, שוב מופיעה לי הודעה תחת סרגל האקספלורר שאומרת: This site might require the follwing active x control: macromedia flash player 8 שוב נתתי את הסכמתי להתקנה ששוב עשתה סימנים שעברה בהצלחה והאתר הופיע עם כל הקטעים של ה-flash באופן מלא אך לאחר מספר ימים התופעה חוזרת על עצמה ולא …
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש איזה תוסף שמאפשר לראות את פייר פוקס כמו שהאתר היה נראה דרך אקספלורר? אם כן אפשר בבקשה אותו?? ו...אם אפשר מדריך לתוכנה שיש http://www.parapara.co.il/Software/?SoftwareID=5900 [move]תודה מראש[/move]
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
דרושות מורות עם ידע רב באנגלית ויכולת להשתדרג ולהתקדם לעיצוב גרפי כולל ידע בillustrator ו advanced photoshop לעיצוב אתרים כולל ידע ב dreamweaver 8 ו flash 8 + advanced actions לעיצוב וידיאו כוללpremiere pro 2 ו after effects 7 לקורות חיים: brasor@bezeqint.net ולציין "design"
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם..... חברים יש לי בעיה עם הדפדפן של מוזילה , יש אתרים שהוא מציג אותם כמו שצריך ויש כאלה שלא ,כאילו לא נפתחים על המסך כמו שצריך, מילים עולות על מילים,ותמונות נפתחות במקומות מוזרים, כמו למשל באתר של לילה . יש איזה שהוא תוסף שמתקן את הבעיה הזאת??? תודה רבה....
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מתי שאני מחבר אותו למחשב, המחשב קולט אותו והכל אבל שאני לפתוח את התיקייה של הremoveable disk , צצה לי ההודעה הבאה: -הבעיה בדיסק און קי או במחשב? -להחליף את הדיסק און קי או שאפשר לתקן את זה?- אם אפשר לתקן את זה אז איך? ולמישהו היה את הבעיה הזאת בכלל פעם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני יכול לשמור את הסאונד של הסרט על מנת לסמפל ווקלים ... ועוד שאלה... יש לי סרט AVI לא תקין, אי אפשר להעביר בו קדימה ואחורה, זה תוקע את המחשב. איזה תוכנה יכולה לסדר את זה? תודה !
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אחים שלי אני חייב עזרה!!!!! כל פעם שאני מנסה להפעיל קבצי וידיאו שמקודדים ב WMV אני מקבל הודעה של שלח דוח שגיאות..,עשיתי שייתן לי עוד פרטים וזה מה שקיבלתי.. נראה לי שאני צריך את הקובץ הזה wmvcore.dll ,אם אתם יודעים מה אני צריך לעשות אז תעזרו לי בבקשה ואם לא אז בבקשה תעלו את הקובץ הזה לאינטרנט שאני ינסה לשים אותו בתיקייה של ה WINDOWS שלי.. בבקשה עזרה!!!!!!! :-\
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
היי אנשים... לפני מספר ימים התקנתי במחשב שמותקן עליו WIN2000 את כל האינטרנט ואת כל האפדייט אפשרי אחר ,הבעיה היא שהתקנתי באנגלית .... איך אני יכול לשנות את זה לעברית (שהכל יראה בעברית ויהיה כתוב בעברית ) בOUTLOOK...
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
למשל 12\22\23 וגם יש מספר בתוך סוגריים. מה כל אחד מהם אומר?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים! התקנתי על המחשב החדש שלי zone alarm 4.5 וכאשר ה-windows עולה וה-zone alarm מנסה לעלות, המחשב מבצע restart או שמופיע מסך כחול. אני עובד עם windows XP SP2. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה ליצור דף בית משלי - מחינת עיצוב וקישורים -אני מעוניין להקל על סבי וסבתי מעומס של מידע כשהם צריכים לבצע רק פעולות ספציפיות באינטרנט - בנקים,בדיקת רפואיות , מיילים היות ואני גם צריך ללמד ולהסביר איך להשתמש אני מעוניין ליצור דף בית שבו מקושרים כפתורים בעלי נושא - ללינקים מסויימים באינטרנט ובכך לקל על חייהם בשימוש . אני יודע שיש כלי של OFFICE בשם FRONT-PAGE אבל יש לי רק את גרסאת הסטודנט ואין שם את הכלי הספציפי האם יש איזשהו כלי חינמי שאוכל לעבוד איתו כל עצה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-