עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by daaanfi,

שלום רב, על המחשב שלי נמצא סרט HD עם סיומת mkv ללא כתוביות (הסרט שוקל 2.6 ג'יגה אם זה משנה משהו). ברשותי צורב DVD מהסוג LG GSA-H12N. איך אני יכול לצרוב סרט זה על מנת לראות אותו במכשיר DVD הקורא HD? האם הצורב שלי טוב לביצוע פעולה זו? האם צריך צורב אחר או דיסקים מסוג מיוחד? האם ניתן להוסיף לקובץ זה כתוביות שיוצגו במהלך הצפייה בDVD(בתהליך הצריבה ו/או באמצעות תוכנה כלשהיא). יש לי כתוביות מתאימות שפועלות במחשב בלי בעיה עבור סרט זה. תודה רבה. כל מידע אחר שיוכל להועיל יתקבל בברכה.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. לאח שלי יש נורטון (מה לעשות אני מנסה לשכנע אותו לעבור לקספרסקי אבל הוא לא רוצה....), ובמנהל המשימות של החלונות (2000), כתוב שהנורטון צורך רק 1.2 מגה בייט....אצלי, כתוב שקספרסקי צורך 860 קיי....זה בכלל יכול להיות? תמיד חשבתי שהאנטי-וירוסים צורכים כמות רבה יותר של זיכרון....אז איך יכול להיות שנורטון צורך רק 1 מגה?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  3. יש איזה טבלה שכתוב שמה כמה כול דפדפן צורך?? אם לא אז אתה יכולים להגיב לי מה הבדלים בין FF לגבין Safai..תודה

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  4. היי, צילמתי סרטוני וידאו כקבצי AVCHD 59FPS. האם יש דרך לנגן אותם כ-30FPS בנגן כלשהו או שעליי להמיר אותם ומה הדרך המומלצת ביותר להמרה בלי לפגוע באיכות? תודה!

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  5. שלום. קיבלתי לפני כשבוע מחשב נייד : IBM think pad T42 . העניין הוא שהדגם הזה מגיע עם 40GB של דיסק קשיח. המחשב מגיע עם חלונות מותקן ורוב התוכנות שקשורות לIBM מותקנות גם כן. למחשב יש פיצ'ר של RECOVRY, שזה מחליף באופן אפקטיבי את הפורמט. לאחר ביצוע הפעולה, המחשב אמור לחזור למצב ההתחלתי שבו קיבלתי אותו, לשם כך, "נידבתי" כ5GB של נפח, שאמורים להוות כונן נסתר ממנו יתבצע השחזור (לפחות כך הבנתי). הבעיה שלי מתחילה בכך ששמתי לב כי יש מספר תיקיות על המחשב שיש בהן (למשל) קבצי התקנה של כל מיני תוכנות שכבר מותקנות (תוכנות צריבה, NAV וכיוב') יתרה מכך, יש לי את תיקיית I386 שהיא תיקיית ההתקנה של חלונות, תיקייה עם דרייברים לכל ההתקנים על המחשב , ותיקייה עם עוד המון דברים שאין לי מושג …

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  6. השאלה היא אם יש כזאת אפשרות בכלל? נגיד ואני רוצה להעלות מופע סטנד אפ על הH320 שלי, ואני לא רוצה קובץ ווידאו ששוקל הרבה - יש אפשרות להמיר אותו לMP3, נגיד...?? תודה לעונים ויום טוב. aaaaaa32

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by Odedb52,

שלום. הכנתי כרגע מצגת וברצוני להוסיף קובץ מוזיקה (לרקע - שירוץ על כל המצגת). הוספתי את הקובץ הדרוש אך מה שזה עושה זה בעצם מוסיף מין "קישור" לקובץ בתוך התוכנה. לכן הקובץ יושמע במצגת, אך אם יועבר לתיקייה אחרת למשל, כאשר אני יפעיל את המצגת הוא לא יימצא את הקובץ. השאלה שלי היא האם ניתן ממש לצרף את הקובץ הזה לתוך המצגת שיישמר יחד איתה ולא יהיה תלוי במחשב ובתיקיה עליו הוא נמצא. (כך אוכל להפעיל את המצגת עם המוזיקה במחשב אחר לדוגמא) תודה מראש, עודד ב.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  8. Started by tomer_et,

הבנתי שיש אפשרות להשתייך לקהילה בפרד. איך עושים את זה? האם זה כדאי? (מה זה נותן?) איזה קהילות מומלצות? האם ניתן "להתחבר" לכולן? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  9. היי, עשיתי QR קוד על גבי כרטיסים שהודפסו ונשלחו (קיימים פיזית, כבר לא ניתן לשנות) - הלינק שמתקבל משם הוא להורדת קובץ ישירות מהדרופ בוקס. העניין הוא שהייתי רוצה שהלינק יוביל קודם להרשמה. האם יש אפשרות עם תוכנה כלשהי או בדרך כלשהי ליצור מצב שהקישור שמוביל לדרופ בוקס בQR הקיים יוביל למקום אחר שאבחר? תודה.

10. Started by eladh16,

שלום יש לי כרטיס טלוויזיה ישן, וכאשר אני מקליט תכני טלוויזיה אז הקבצים שנשמרים הם קבצים מנופחים מאוד! למשל הקלטה של דקה יכולה לתפוס 500 מגה. אני צריך את עזרתכם בהגדרת המקודד כדי שגודל הקבצים שמוקלטים יהיה סטנדרטי וקטן. נכנסתי לתפריט ההגדרות של כרטיס הטלוויזיה ושם ללשונית record, בלשונית הזאת אפשר להגדיר את המקודד לדחיסת האודיו והוידיאו. הנה רשימת המקודדים: באיזה מקודד לבחור? תודה

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  11. שלום, שאני מנסה ללכוד סרט בכרטיס טלוויזיה שלי (Fly 98) הקובץ יוצא בפורמט AVI, אבל הנפח שלו פשוט מרקיע שחקים...550 מגה ל-2:30 דקות לדוגמא.. מישהו יכול להפנות אותי לפיתרון? חיפשתי בפורום פיתרון ולא מצאתי, תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by idani1983,

כמה זמן אמור לקחת קידוד של למשל "ארץ נהדרת" לפורמט DVD במחשב כמו שלי ? האם 30 דקות זה סביר ? תודה רבה \

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  13. Started by neogod,

מה הגירסה האחרונה של פיירוואל ואנטי ווירוס של קאספרסקי? ואם אפשר לרשום את השם המלא + הגירסה

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  14. Started by RonenIL,

לפי קריאה בפורום שמתי לב שזוהי התוכנה אנטי וירוס המומלצת ביותר ( תקנו אותי עם אני טועה ) רציתי לדעת איזה גירסה של התוכנה היא הכי מעודכנת וטובה ? והשאלה השנייה היא : אם אני קונה את הגרסה המלאה של קרספרסקי , האם אני צריך גם תוכנת ספייור? אם כן ? איזו תוכנה היא הכי יעילה וטובה שלא לוקחת יותר מידי משאבים. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  15. Started by the kooks,

שלום רב. אני משתמש בWINDOWS XP PRO וכפי שאתם יודעים בWIN יש תמיד רגולות ויורסים לא משנה מה עושים,אני משתמש בSPYBOOT ו ADAWER SE רציתי לדעת אם ישנם עוד תוכנות שמורידות רוגלות, כי בזמן האחרון אני עושה סריקות רבות ושתי התוכנה לא מוצאת כמעט כלום ובכול זאת המחשב שלי פועל לאט מעוד,(יש לי אנטי ויורס AVAST מעודכן כך שאני לא חושב שזה ויורס) תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by pyro_man,

נגיד יש לי תמונה עם רזולוציה נמוכה נגיד 100 מה זה יתן לי אם אני יסרוק אותה ברזולוציה של 300? זה יעלה את הרזולוציה..? כי אמרו פה פעם שהייתה בעיה עם הרזולוציה והם סרקו בסורק הכל מחדש על 300 בשביל לסדר את זה..זה בכלל אפשרי ? איך זה ישלים את המידע שחסר?

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  17. היי יש לי כרטיס מסך שמשולב עם כרטיס טלוויזיה (אני רואה את המחשב ב-LCD-טלוויזיה ואני רואה מהממיר של Yes במחשב). שאלתי היא כזו : לפעמים בצ'אטים אני נכנס ואז שאני עושה שיחות וידאו אנשים רואים את מה שאני רואה ב-Yes.. איך אני יכול בעצם לעשות שיחת וידאו במסנג'ר ושיראו מה שיש ב-Yes? כי במסנג'ר זה לא קוראה אוטומטית כמו בצ'אטים. חשוב לציין - אין לי מצלמה בכלל. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  18. על פי מה שהבנתי, התוכנה יודעת לאיזה קובץ קיים גיבוי (על מנת לא לגבותו בשנית) על פי סימון ה-Archive שלו. בהתחלה חשבתי שהתוכנה מבטלת את הסימון של ה-Archive, אבל מסתבר שהיא מבטלת בכלל את האופציה. האם יש אפשרות לשחזר זאת (להחזיר את ה"אפשרות")? כיצד ניתן לגרום לתוכנה (אם אפשר) להוריד רק את הסימון מבלי להוריד את האפשרות?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. האם זה בסדר להשתמש גם ב-avast וגם ב-nod32 ביחד...? תודה

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  20. אני לא יודע לאיפה זה מתאים.. אם זה לא מתאים לפה בבקשה מנהלים תעבירו.. וסליחה על הבלאגן.. טוב שלום יש לי רשת עם ראוטר ויש בה שתי מחשבים. אני עובד עם תוכנה מאוד כבדה של עריכה סאונד שדורשת הרבה משאבים מהמחשב. השאלה שלי האם ניתן לשתף ביצועים של שני מחשבים יחדיו על מנת להקים מחשב אל משתי המחשבים האלה שפועלים זה לצד זה. חשבתי שהנושא הזה יכול להיות להיות באיזה שהיא תוכנה שעושה את זה.. תודה לכל העוזרים ובעלי הפתרונות..

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  21. פתחתי את Revo Uninstaller ויש לי 3 תוכנות שאני לא מכיר ומעוניין לדעת מה הם. *יש לציין שיש לי וינדוס 10 ואולי חלקם קשורות אליו ואין לי מושג אבל אני רוצה לדעת אם הם הכרחיות אם לא אני רוצה להסיר אותם,כי אני יודע על כל מה שיש לי במחשב ואותם ספציפית אני לא התקנתי ואני לא יודע מה משמעותם. 1)Vulkan Runtime Libraries 2)Update For Price Fountain 3)Intel Securiy True Key אשמח לעזרה,תודה !

• 3 תגובות
    • 8k צפיות
  22. אם אני רוצה להסיר גרסא של kaspersky internet security 6 , ולהתקין גרסא חדשה יותר (יוצא באתר שלהם כל כמה זמן נגיד 6.0.0.300 ואז ... 6.0.0.303 ) כיצד אני מסיר את הגרסא הנוכחית ומתקין החדשה תוך כדי שמירת כל ההגדרות ? נ.ב : אני זוכר שבהסרה ישנה אפשרות להסרה מלאה,או הסרה חלקית... ואם בוחרים הסרה חלקית יש כל מיני V שצריך לסמן\לבטל... מה משם צריך לבטל ומה משם צריך לסמן ? כי....כשלוחצים על הסרה חלקית אז ה'ברירת מחדל' נקרא לזה... לא כל הV מסומנים. או... שזה בעצם בSETTING ואז save setting manager ? מה זה? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  23. או התוכנה emule speed up pro או emule speed booster. מישהו יודע מה זאת התוכנה הזאת, איך משתמשים בה ומה היא אמורה לעשות?? חחח תודה לעוזרים, דניאל.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. שלום רב, קראתי באחד המדריכים שבמקרים בהם המערכת מבצעת ריסטרטים, חשוב מאוד לבדוק את הטמפ' של כל רכיבי החומרה, ולצורך כך מומלץ להתקין תוכנה של היצרן. רק לא הבנתי מה בעצם היעילות של תוכנה כזו לצורך של מניעת הריסטרטים??? נניח והתוכנה מראה שטמפרטורת המעבד ( או הדיסק הקשיח) חורגת מהערכים התקינים. נו, אז מה זה תורם בעצם? שאני צריך לפנות לטכנאי? כמו כן, איך אוכל לדעת בדיוק איזה סוג של לוח אם מותקן אצלי במחשב, ומהי התוכנה שמתאימה ביותר עבורו? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  25. טוב אז יש לי שאלה כזאת , יש לי מינידיסק של סוני דגם MZ-R701 TYPE R עכשיו כשאני רוצה להקליט משהו אני צריך להשמיע את כל השירים דרך הוונאמפ ותאמת זה מתחיל להמאס אחרי זמן מה , אז מה שאני רוצה לשאול זה האם יש תוכנה שאני יכול להשתמש בה שמעבירה את זה ישיריות למיני דיסק בלי שאני אצטרך להשמיע את כל השירים שאני רוצה להקליט ? תודה לעונים....

• 0 תגובות
    • 418 צפיות

דיונים חדשים בפורומים