עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by wooper,

שלום אני משתמש ב word 2010 הרבה זמן ללא בעיות לאחרונה החלה בעיה שאני מעתיק טקסט מהאינטרנט. קודם כל הוא מופיע משמאל לימין ובנוסף הוא מועתק בגודל בגודל 10 אני קודם צריך לשנות אותו לימין ודבר שני להגדיל את הגופן לפני זה הוא הופיע מימין לשמאל ובגודל נורמלי איך להחזיר את המצב לקדמותו תודה

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  2. Started by tomer_ktz,

כאשר אני מדפיס בעברית "אני רוצה לישון" הוא רושם "לישון רוצה אני" כלומר הוא הופך את המילים (כל פעם שאני מקליד רווח הוא חוזר לתחילת השורה) ראיתי הודעה דומה בפורום כלשהו בקשר לתוכנה acrobat pdf אין לי את התוכנה הזאת. אך בכל זאת הורדתי את adobe reader. וזה לא עזר... תודה.

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  3. Started by generalA,

מהי התוכנה הטובה ביותר לגיבוי דיסק DVD MOVIE מקורי כולל הגנות?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  4. כשאני צופה בסרטונים באתרי אינטרנט זמן ה-BUFFER קצר מידי, ואחרי זמן לא רב של צפיה (מס' שניות) התמונה נתחילה להיות מקוטעת ורק שומעים את הסאונד. יש אתרים בהם צבירת המידע ב-BUFFER ממשיכה כאשר לוחצי םעל PAUSE, ואז אני פשוט לוחץ על PAUSE בהתחלה, ממתין לצבירה של וידאו ואח"כ מתחיל לצפות - וכך אין בעיה. באתרים אחרים, למשל של ערוצים 10 ו-2, כשלוחצים על PAUSE הצבירה נפסקת - והבעיה נשארת... השאלה שלי האם ניתן להגדיר בדפדפן או בנגן זמן BUFFER ארוך יותר. תודה מראש על ההתיחסות.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  5. Started by Men7a,

שלום אני עובד על מסמך Word מסויים ואני רוצה להעביר למסך word טבלה שנמצאת במצגת powerpoint ולערוך אותה בword האפשרות היחידה היא להוסיף אובייקט שקופית , בתוכנה בפועל זה נותן לי לערוך את הטבלה , ובהצגה לפני הדפסה זה מוצג היטב בעת הדפסה הטבלה עצמה יוצאת עם ריבועים וסימנים במקום טקסט מה ניתן לעשות בנידון? תודה מראש על הזמן

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by tomegozi12,

אני יודע לעשות מילה שתהפוך לקישור בוורד... אני מעוניין להפוך כל כתובת שייש לי לקיצור עם מילה אחת איך זה אפשרי? תודה ויום טוב Every day I learn something new

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי, הבעיה היא שכשאני עושה export מ ff ואז import ל IE7 ה bookmarks בעברית יוצא ג'יבריש. הפוך זה לא קורה. מה הבעיה כאן? תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  8. Started by yonash53,

כל פעם שאני מנסה להתקין את הדריברים החדשים זה כותב לי את ההודעה הזאת. זה מתקין את הccc אבל לא את הdisplay driver, כל מה שחיפשתי עד עכשיו בגוגל לא עבד ואני כבר מיואש.. מקווה שתוכלו לעזור.

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  9. Started by sashakrik,

שלום, יש לי התקן לכידת וידיאו בשם roxio video capture התקנתי את הדרייבר מהאתר של החברה אבל משום מה התוכנה שאני עושה בה שימוש לעריכת וידיאו (sony vegas pro) לא מזהה את ההתקן לכן אני אשמח לקבל המלצה לתוכנה אחרת שיכולה לשמש לצורך לכידת וידיאו ואת העריכה אני אח"כ אעשה עם SONY תודה !

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  10. Started by Ghosthunter,

אני מחפש מנהל הורדות קליל, בלי יותר מידי אופציות. האופציה היחידה שאני צריך היא פיצול ההורדה למספר חלקים. JDOWNLOADER תומך בזה? יש תוכנה אחרת? תודה.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  11. אני מחפש תוכנה שתקריא לי טקסטים בעברית, עדיף חינמית או בעלת תקופת ניסיון. מישהו מכיר דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by oded6188,

יש לי סרט מסויים, והDVD הבייתי שלי כבר לא כל-כך קורא את הדיסק מפני שהוא שרוט... הייתי רוצה ליצור עותק נוסף של הדיסק על מנת שאוכל לצפות בו ב DVD הביתי... יש דרך לעשות זאת? (ניסיתי דרך הנרו וזה אומר שהדיסק מוגן) ד"א - ניסיתי כבר את התוכנה Magic DVD Copier, אבל היא נכשלה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  13. Started by tsvika,

אני מחפש תוכנה או כלי עזר שבו אני אוכל להגדיר שיעתיק קובץ מכונן מסוים, לכונן אחר, על בסיס יומיומי הצעות?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  14. בLOG אני מקבל את השורה הבאה: Error High id connection server (64.34.194.180:2672) - Your IP is part of ipfilter.dat file לא יודע אם להגדיר את זה בתור בעיה כי האימיול מוריד ועובד בסדר... רק יש קטע שאני עושה חיפוש למשהו וזה לא מוצא שום דבר...לא משנה מה אני מחפש יש מצב אולי שזה קשור לERROR הזה... איך אני יכול לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  15. Started by maormark,

יש לי את מסנג'ר 2009 גירסה 14.0.8064.206 לשנות את הגופן שלי אני יכול..הבעיה היא שידידה שלי מדברת איתי יש לה גופן מעאפן שבקושי אני רואה משהו..היא לא מוכנה לשנות. השאלה שלי היא כזאת האם אפשר לשנות לה את הגופן?, אני רוצה לראות את הגופן רגיל בגודל רגיל..

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  16. היי חברים. מישהו מכיר את התוכנה הנ''ל?זאת תוכנה נגיד הורדתי סרט,מישחק היא אמורה לחלץ את הקבצים בצורה אוטומטית למקום בו הוגדר לה. אני יודע עליה טיפה ואשמח להסבר ממי שמכיר אותה או לחילופין תוכנה אחרת שעושה את העבודה. מיכוון שנגיד אני מוריד סרט 20 גיגה בררים אין לי כוח וזמן תמיד לחלץ ולחכות 20 דקות +- אני מעדיף שזה יעשה אוטומטי ויחסוך לי הרבה זמן לי ולאחרים כמובן. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by X7-007,

לפי מה שאני רואה זה רק KMplayer שיכול לעשות הכל, אבל יש איתו פשוט בלאגן של CODECS ומלא הגדרות שממש הרב אין לי מושג מה לכוון למקסימום ביצועים ואיכות, פשוט יותר מדי. מספר 2 זה BSPLAYER אבל שנדעך וירד בהרבה רמות בהשוואה ל KMplayer. אני משתמש בחבילת מקודדים של DIVX 6.7 עם AC3FILTER 1.46 ו XVID 1.3 הכי חדשים שיש. יש לכם הסבר קצר איך להגדיר בשילוב של הנגנים, לישתמש ב OVERLAY MIXER בשביל הרינדור זה הכי מומלץ מה שרשום מכל האחרים, אבל מה עם הכיוונים של הצבעים YUV2 וכל אלו, והאם כדאי לישתמש ב NORMALIZER ?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  18. הורדתי כל מיני דמואים למשחקים גם בפורמט RAR וגם בפורמט EXE כשאני לוחץ עליהם לא קורה כלום. מה יכולה להיות הבעיה? פעם ב... הלחיצה צולחת ואני מצליח להתקין

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  19. Started by שחק,

למישהו יש מושג מאיפה אפשר להוריד תוכנה שעושה פלייבקים? אני מחפש תוכנה כזאת כבר המון המוווון זמן ואני עדיין לא מוצא אחת שעושה את זה,אני מוצא רק כאלה שמוסיפות אפקטים...מי שיכול שיעזור לי... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by ofer_mat,

משהו יודע מה זה????

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  21. Started by raltal,

צריך תוכנה לעריכת תגיות בעברית תודה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by BeRo,

אני משתמש בEasyDivX 0.81 ואני עושה סרט עם AC3 כל התהליך עובר יופי ואני מקבל בסוף הודעה שהכל הסתיים.( לוקח שעתיים) הבעיה שהסאונד לא במקום הוא מאחר בכמה שניות, איך אני יכול לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by alonn24,

כשאומרים לי ASP .NET למה מתכוונים? אוקיי, אז אני יודע שמפתחים ASP בVisual Studio 2005 או כל Visual. אבל מה זה אומר תכלס? ואיך ממומש בBuisness Logic שלו?C#?Java?? גם וגם?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  24. היי התקנתי adobe reader9 על XP וכאשר אני מפעיל מסמך מסויים לא כבד ולא כולל גרפיקה והמחשב קופא אבל העכבר זז כלום לא מגיב ניסיתי להתקין גרסאות שונות של ADOBE אחרי מחיקה מלאה בדיוק אותו דבר ניסיתי להתקין מערכת הפעלה ולעדכן כרטיס מסך אותו דבר אם למישהו יש פתרון אני ישמח לשמוע (לא פתרון של להשתמש בתוכנה אחרת) וניסיתי גם למחוק את כל תיקיית TEMP ולא עזר מקווה לתשובה בהקדם תודה TITANOS

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  25. Started by rotman,

שלום לכולם , אני צריך תוכנת גיבוי אבל זה גיבוי שיעבור דרך האינטרנט ממחשב למחשב , לכן אני צריך תוכנה מהירה ממש שגם יודעת לזהות רק את הקבצים שהשתנו ורק אותם להעתיק. הכמות המגובה היא בסביבות 10 ג'יגה כך שאני לא יכול להשתמש בתוכנה שתעבור כל פעם על כך הקבצים. עדיף כמובן שזו תהיה תוכנה חינמית מישהו יכול לעזור לי בנושא? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.