תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם, אני מדריך אנשים בהדרכות אישיות דרך המחשב ועד היום הייתי עושה זאת באמצעות הסקייפ מכיוון שרוב התוכנות הידועות שכולנו מכירים כמו TeamViewer ו-AnyDesk מבקשות תשלום ומנתקות לאחר כמה דקות של חיבור. הן מזהות כל פעילות כפעילות מסחרית. האם מישהו מכיר תוכנה טובה לשליטה מרחוק שלא דורשת תשלום ואם כן אז לא תשלום כזה גבוהה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני עושה משהו לא בסדר? לא מזמן גיביתי ידנית את תקיית הUser Data הייתי בטוח שזה הגיבוי הכי נכון ובטוח שאפשר לבצע . בגיבוי הנ"ל היו טאבים פתוחים ותוספים ופשוט עכשיו החלפתי את תקיית User Data הנוכחית בזאת שגיביתי ופשוט כלום0-0 חוץ מהיסטוריה לא שוחזר כלום. לא תוספים ולא טאבים . בנוסף היה לי גיבוי של כרום נוסף (אחר לגמרי)שאתו הצלחתי לשחזר את ההיסטוריה והטאבים הפתוחים - הופיעה לי בדפדפן "שחזר את כרום " או משהו כזה אבל אף תוסף לא שוחזר הגיבוי נעשה כשהיה לי חלונות 8 ועכשיו יש לי חלונות 10 אשמח לעזרה הצעות בבקשה. כל קישור למאמר בנושא יתקבל בברכה . תוך כדי המתנה לעזרה שלכם אני אמשיך לחפש תשובות ברשת.. תודה…
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי חברים הכנתי מדריך איך להוריד שירים מיוטיוב תוך שניות פרגנו בלייק / תרשמו לערוץ שלי מעלה מדריכים גיימינג אנבוקסינג
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה לשחזר שיחות עיסקיות שביצעתי בוואטסאפ. העניין הוא שאלו שיחות מלפני שנתיים שאינן מופיעות בשחזור שלי. האם מישהו כאן מכיר, יודע האם אפשר ואיך אפשר לשחזר נתונים שלא נשמרו בגיבוי. לצורך העניין אני גם עם פלאפון חדש לכן לא יהיה עליו שאריות דאטא לשחזור קלאסי. תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב ואני צריך שיהיה לי את האופציה ב PAD איפה שמזיזים את העכבר לאפשרות לזום IN ו OUT בדפדפן האיטנרנט, יש גם אופציה שהייתי מזיז את האצבעות ב PAD והדף היה עולה למעלה ולמטה. הורדתי את הדריבר Toshiba System Driver ואת Toshiba Function Key וזה עדין לא מצליח. יש למישהו רעיון מה עוד יכול להיות הדריבר שיהיה קשור לזה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי שישנה דרך לשחק במשותף בין קונסולות (בהנחה שלשני בעלי הקונסולות יש חשבון אונליין תקף). לא הצלחתי למצוא מדריך פשוט לביצוע הפעולה (להבנתי נקרא Share play) ואשמח אם מישהו יוכל להפנות או לתת הסבר קצר. מקווה שזה הפורום המתאים, תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש. לא עזר. איך נפטרים מזה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במשך שנים אני משתמש בקספרסקי אינטרנט סקיוריטי להגנה על המחשב הביתי שלי ומרוצה ממנו. רציתי לברר האם עדיין זו התוכנה המועדפת או אולי יש כבר דברים טובים יותר. אשמח להמלצות. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
התקנת, הסרת ונסית כבר הכול ...נסה/י להתקין גרסת bit 32.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם לשרת DNS כזה או אחר השפעה על מהירות ההורדה ב speedtest.net ? הכוונה היא לא לגלישה שוטפת ... מהירות הורדה בלבד !
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מהם עדיף, באילו תנאים ? מה היתרונות חסרונות ? כול מידע אחר עלמנת להאיר את הנושא.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי עד לאחרונה בגירסה 57.0 לפיירפוקס התוסף NIGHTLY tester עבד מעולה ו"הכריח" תוספים לא תואמים לעבוד. עכשיו גם זה לא עובד, וזאת גם הסיבה שנשארתי עוד הרבה זמן עם הגירסה הישנה. אני מעוניין בכל מקרה לשדרג לגירסה האחרונה(61.0?) שהדברים יעבדו כמו שצריך. איזה תוסף יש שעובד ב100 ולא קורס/מפסיק לעבוד על הגירסה האחרונה של פיירפוקס? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טיפ קטן לפיירפוקס : control + shift + B מציג את הספריה לטיפול בסמניות. אין צורך לחטט בתפריט כול פעם מחדש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך תוכנת גיבוי שיודעת לגבות כל יום את הקבצים מחדש. לא לדרוס או לעדכן את הקיימים. פשוט ליצור תיקיה חדשה כל יום, ששמה יהיה התאריך. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני בודק כמה זמן מה ללמוד וחושב על הסבת מקצוע. חשבתי על כיוון הסייבר ואבטחת מידע יש לי בגרות חלקית,ולהנדסאי תוכנה אני צריך מכינה שתיקח בערך 4 חודשים (בוקר) ואז אוכל להתחיל הנדסאי תוכנה ובעתיד שאסיים להתחיל לעבוד או לעשות קורס של שנה וחודשיים במכללה של בסייבר ואבטחת מידע ובעצם להיות מאובטח שידאגו לי לעבודה (כמובן אם השקיע ויעמוד במבחנים) והכניסה לתחום תהייה מהירה יותר בעקרון הרצון העיקרי הוא לעשות הסבת מקצוע כמה שיותר מהר ולהכנס לתחום נ.ב חשבתי בדרך להתחיל לעבוד בHELP DESK ולהתחיל להכיר את החומר והשוק של התחום אשמח לשמוע מה אתם חושבים על זה. אשמח לעזרה חברים תודה .
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לדוגמא, יש לי תיקיית מוזיקה על המחשב, תיקיית מוזיקה על הכרטיס של הטלפון (לא חכם, אז בלי ענן), ותיקייה של מוזיקה על כונן נייד, מה שאני רוצה זה שכל פעם שאני אחבר אחד מהם למחשב התיקייה שבו תחליף חוויות עם התיקיה השניה, ואני לא אצטרך כל פעם להיזכר איזה מוזיקה הוספתי ואיפה היא שמורה...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא אוהב את הממשק הרגיל של הbookmarks, לכן הייתי משנה בflags את אחד האפשרויות (Enable Material Design extensions נראה לי) וזה היה מחזיר לי את הממשק הישן והנוח. הבעיה שלאחרונה, נראה לי בגלל עדכון תוכנה, הממשק חזר לסגנון המחודש שלו ואני לא מצליח להחזיר את הישן. מישהו מכיר את הבעיה? יש דרך לסדר את זה? זה נורא אני לא יכול להתרגל לזה....
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מה בעצם הבעיה ? לא רוצה להגיע למצב בו נפתח לי ONEDRIVE עסקי נוסף על הפרטי. רוצה שדרוג. מה עלי לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש תוכנה לבדיקת תקינות קבצי אופיס, אני לא מעוניין לתקן אותם אלא לאתר למחוק קבצים פגומים. תוכנות בסגנון לבדיקת תמונות יש את Bad Peggy או לקבצי PDF יש את Recursive finder of corrupted PDF files גם ל-MP3 יש, אך משום מה אני לא מצליח למצוא אחת כזאת לקבצי אופיס (word, excel) מי שמכיר, אשמח לעזרה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעבודה יחסית בסיסית בתוכנת sketchup יש לי תקלה שכאשר אני פותח קבצים שאני עובד עליהם, אני מקבל מסך שחור ולאחר 2 - 3 דקות נפתח הקובץ. גם במהלך העבודה יש תקיעות ומסכים שחורים. הבעיה הזו קיימת במחשב חדש עם ווינדווס 10 עם המפרט הבא: מעבד i5-7400 דיסק Kingston SSD 240GB זכרון - kingston 8GB כרטיס מסך Nvidia GT1030 בזמן פתיחת הקובץ אני מסתכל על מנהל המשימות, ואין מאמץ מיוחד מצד המעבד, וגם השימוש בזיכרון אינו עולה על 40%. ניסיתי להשתמש ב sketchup גרסאות 2016 , 2017 , 2018 - תוצאה זהה בכולן. ניסיתי לפתוח את קובץ לדוגמא במחשב עם ווינדווס 10 וקיבלתי אותה תוצאה. ניסיתי לפתוח קובץ לדוגמא בווינדווס 7 עם מפרט פחות טוב מהמפרט שלי, והקובץ…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לקנות למחשב הנייח שלי חלונות 10 ותוכנת אופיס. בדגש על רשיונות קבועים ללא הגבלה. באתר GameKeys מצאתי: 1. חלונות 10 פרופשונל OEM במחיר 265 ש"ח 2. אופיס 2019 הום אנד ביזנס במחיר 520 ש"ח א. האם אתר זה בטוח ואפשר לסמוך עליו? ב. האם המחירים הגיונים? אין חנות, הקנייה במייל. בתודה לכל המשיב.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לייצא מידע על מיקומי צמתים מאבקוס, יש שם אפשרות לשמור את הקובץ בתור rpt או משהו כזה...אבל בפועל הקובץ נשמר בתור קובץ file בלבד..בפתיחה באקסל זה יוצא מבולגן..תוכנת SAP להמרת rpt לא מזהה את הקובץ ככזה בכלל. מצ"ב תמונה. אשמח לעזרה..תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המצלמה מגיעה עם תוכנת CAPTURE של היצרן כשמצלמים כל הסרטונים יוצאים עם הלוגו LOGI בתחתית הפריים. ניסיתי להשתמש בתוכנה של וינדוס אבל היא פוגעת אנושות ביכולות של המצלמה. מה אפשר לעשות על מנת לצלם באיכות מיטבית בלי הלוגו?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-