עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני צריך פלאג אין לווינאמפ שיישמש בתור שעון מעורר אבל שיהיה טוב , כי היו לי תוכנות בעבר והן היו גרועות.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  2. Started by kobibo,

מחפש תוכנה שיהיה ניתן באמצעותה להכניס טקטס חופשי (עברית) לתמונות כמו בקומיקס

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  3. Started by ariel5550,

אני צריך דרייבר ללוח אם של פנטיום 2 של חברת iwill מדגם award ali

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  4. שאני אוכל לרשום בה דברים שאני צריך לאותו זמן.. כלומר נגיד ואני אצטרך לכתוב מספר מאוד ארוך והוא נמצא לי במקום מסויים במחשב, אז במקום לגשת למקום הזה במחשב, פשוט לכתוב את המספר הזה בחלון מעל לסרגל המשימות, שיישאר שם עד שאני אחליט למחוק אותו או לשנות אותו למשהו אחר.. אני פשוט עוסק בבנייה של אתר ואני מבצע הזמנות עם מספר כרטיס אשראי שנמצא במסד על המחשב (סתם מספר כרטיס אשראי.. לא שלי או משו כזה ) וכל פעם אני צריך להעתיק אותו מהמסד שלו כדי להכניס את זה לאתר אצלי על מנת לעשות הזמנה.. וזה קורה הרבה פעמים.. אז חשבתיש זה יהיה נחמד שתהיה תוכנה כזו, תמיד אפשר לפתוח את ה notepad או שיחה באיי סי בשביל זה.. אבל חשבתי על משהו קצת פחות גדול ומציק.. תודה למי שימצא משהו כזה

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  5. יש לי בבית 2 מחשבים שמתחברים למחשב מרכזי עם הרמוט דסקטופ כשלכל אחד מהם יש יוזר משלו במרכזי.. אני מחפש תוכנה שעושה את מה שהרמוט דסקטופ של וינדוס עושה רק בלי כל התקלות.. אני לא מחפש סתם תוכנת רמוט.. אני צריך שהיא תהיה רמוט דסקטופ שמתחברת דרך היוזרים של וינדוס.. קיימת תוכנה כזאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  6. Started by sigma,

ספקי אינטרנט מציעים ללקוחותיהם שרות Safe-net. הן מציינות , שתקשורת אינטרנט של מנויי Sefe-net עוברת דרך שרת נפרד. האם Sefe-net אפקטיבי נגד וירוסים, רוגולות וטרוינים ? איזה הגנה מספק Sefe-net ? או שזה עוד דרך להוציא כסף?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  7. Started by ychamp,

אני צריך מערכת הפעלה שתתפקד לי בתור נגן MP3 יש לי פנטיום 3 לא בשימוש וחשבתי לקנות LCD ולהפוך אותו לנגן הקטע הוא שאני לא מוצא מערכת הפעלה שתומכת בשלט רחוק בחיבור LCD ועושה BOOT ישירות לנגן צריך עזרה דחוף

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  8. Started by Clicker7,

שלום אז ככה קניתי אוזניות של zalman שבאות אם חיבור USB ובכבל יש כרטיס קול שצריך להתקין לו דריברים (ואי אפשר להכניס שם מיקרופון) עכשיו אם המחשב יש לי כרטיס קול מובנה SoundMAX שאותו אני צריך להתקין כדי להשתמש במיקרופון וכששתיהם מותקנים אני מקבל מסכים כחולים לפעמים יש דרך כל שהיא התקין לדוגמא דריברים _רק_ למיקרופון בSoundMAX או שיטה אחרת שלא יהיה לי מסכים כחולים ? תודה

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  9. Started by mcmcc,

יש לי בעיה בזמן שאני מתקין את המשחק Bully: scholarship edition בתמונה אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור ודברים אחרים מותקנים אז אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה

10. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258244.0 לא נראה לי שיש את האופצייה הזאת ב-PowerDirector 3.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  11. למשל האתר של עיתון הארץ עולה דף ריק http://www.haaretz.co.il/ ואילו האתר של YNET עולה בסדר אז מה הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  12. יש לי ידידה שיש לה מחשב פנטיום 3 800 מגה הרץ ו256 ראם ואת האמת בסטנרנד של היום אני לא יודע מה להתקין לה האם כדאי לה ללכת על הFIREWALL של סיגייט? או שהוא יהיה כבד מדי ואנטיוירוס זאת גם בחירה קשה צריך משהו שיעשה את העבודה ולא יקח הרבה מהמשאבים של המערכת חשוב לציין שיש לה במחשב ווינדוס 2000 יש לכם הצעות לאנטי וירוס וFIREWALL? כי אני חושב שהיום חייבים את שניהם אם היא לא רוצה כל שבוע ללכת לטכנאי שיתקן לה את המחשב

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  13. Started by sirexrv,

יש לי סרט ואני רוצה לגבות אותו אני רוצה לכווץ אותו כדי שיהיה באיכות טובה אבל אני רוצה שיהיה גם סראונד... יש תוכנה כזו? divx pro היא התוכנה שלי?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by guyl3,

שלום, אני רוצה ליצור דף בית משלי - מחינת עיצוב וקישורים -אני מעוניין להקל על סבי וסבתי מעומס של מידע כשהם צריכים לבצע רק פעולות ספציפיות באינטרנט - בנקים,בדיקת רפואיות , מיילים היות ואני גם צריך ללמד ולהסביר איך להשתמש אני מעוניין ליצור דף בית שבו מקושרים כפתורים בעלי נושא - ללינקים מסויימים באינטרנט ובכך לקל על חייהם בשימוש . אני יודע שיש כלי של OFFICE בשם FRONT-PAGE אבל יש לי רק את גרסאת הסטודנט ואין שם את הכלי הספציפי האם יש איזשהו כלי חינמי שאוכל לעבוד איתו כל עצה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  15. פתאום ללא סיבה הגיונית כל הסרטים שאני מפעיל ולא משנה באיזה תוכנת צפיה אני משתמש bsplayer , media player וכו' פועלים אך בגוון לבן ניסיתי. להסיר את כל הcodec ואז להתקין שוב וגם ניסיתי להתקין אחרים ודבר לא עזר, אני די מבין בענין של הcodec ולפי הבנתי הבעיה לא שם ניסיתי גם להסיר את תוכנות הצפיה ולהתקין מחדש אך גם זה לא עזר

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  16. Started by BIR,

שלום פורום תמיכה קניתי מחשב חדש אינטל פנטיום 4 3GHZ 64 ביט הכול טוב ויפה ואין לי קול במחשב יש לוח אם של Intel Cherry Creek 915PCY אין לי דריבר של קול יש אפשרות להשיג הורדה של הדריבר או משו זה ממש דחוף כי אני ממש הרבה שומע מוסיקה ומשחק משחקים וזה ממש לא כיף אתם יודעים לשחק בלי צלילים תודה רבה רבה רבה למי שיעזור=]

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  17. Started by orlupo,

התקנתי PHP היום על השרת APACHE בגרסת ווינדוס. הכל היה נראה טוב ויפה עד שגיליתי ששום טופס GET/POST לא יכול לשלוח מידע לדפי PHP שאצלי בשרת. מה ניתן לעשות? בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 580 צפיות
  18. אהלן. מכירים דרך לייצר קישורים דרך המקלדת בפאוור פוינט? הייתי רוצה שכשאני לוחץ על מקש מסויים במקלדת המצגת תקפוץ למקום אחר. הייתי מעדיף לדרוס את ההגדרות של powerpoint (למשל עבור חץ למעלה, מקש b ושאר המקשים הקבועים) אבל אם יש אפשרות עבור מקשים אחרים - זה גם יהיה טוב. תודה.

19. ואני חייב את זה די דחוף. אם למשהו עוזר, המינידיסק שלי זה MZ-N707. איך מעבירים לעזאזל שירים התוכנה המעצבנת הזו?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  20. Started by domuzy,

חיפשתי איפה אני יכול לשלוט בAUTO COMPLETE בIE, על מנת שלא להזין סיסמה בכל מקום שלא מושלם אוטומטית אחרי שם המשתמש. נכנסתי לTOOLS ושם ל-CONTENT ואז ראיתי שם אפשרות של MY PROFILE ב"PERSONAL INFORMATION". להפתעתי הרבה, ראיתי שם שתי אפשרויות- ליצור פרופיל חדש, או לבחור אחד מעשרות כתובות שהופיעו לי שם, כנראה שהן נלקחו מ"אנשי הקשר" באאוטלוק (לא זיהיתי חלק מהן, אבל לא משנה כרגע). בכל אופן, בעייתי היא שסימנתי אחד מהם, סתם כדי לראות מה קורה, ואז נפתח לי כרטיסו של אותו איש קשר, על כל פרטיו, רק שעכשיו, במקום לאפשר לי לחזור לנקודת המוצא (שאינני יודע מה היא בעצם הייתה), הוא פותח לי את MY PROFILE ישר בתוך כרטיסו של אותו איש קשר, מבלי לאפשר לי לראות את הרשימה שוב, ומבלי לאפשר לי לשנות את…

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  21. Started by Guy King,

אני עושה עכשיו עבודה ויש דבר שמאוד מטריד אותי, ובקיצור השאלה שלי היא: איך אני גורם לכך שלחיצה על ה-ALT לא תסמן לי את לחצן ה-File למעלה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  22. Started by ashkenazone,

יש תוכנה שעובדת כמו סטייל XP חינמית?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  23. נכון יש רדיו באינטרנט כול תחנה אפשר לשמוע את הרדיו שלה דרך האתר שלה.. עכשיו השאלה שלי נגיד אני רוצה לקליט משהו מאותה תחנה למשל אני שומע עכשיו ברדיו דרך האינטרנט את התחנה 99esc ואני רוצה לקליט איזה חלק ממה שמשודר עכשיו עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה.. אני כבר משתגע מרוב חיפושיפפפ בתודה רבה ..

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  24. אז ככה: התקנתי היום על המערכת שלי את הכרטיס מסך HD3850. הסרתי את הדרייברים של הכרטיס הקודם. והתקנתי את החדש. הדרייבר שמגיע עם הכרטיס הינו catalyst 7.11. עכשיו לבעיה. הדרייבר עצמו עובד והכל סבבה. המשחקים עולים וניכר שיפור מהכרטיס הישן 7600GT. אבל כשאני בא לפתוח 3DMARK 05 או 06 פשוט התוכנה נתקעת ותוקעת גם חלק מהמחשב. אני לא יכול לגשת לאייקונים בדסקטופ או לגשת לסרגל כלים בשורה התחתונה. הוא ניתן לו להיכנס לTASK MANAGER ומשמה לסגור את התוכנית. לאחר מכן המחשב חוזר לעבוד רגיל. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את התוכנות. עידכנתי DIRECTX ניסיתי גירסא קודמת של catalyst 7.10. אבל הבעיה ממשיכה. עוד משהו: איזה תוכנה יכול לעזור לי בניטור הטמפ' של הכרטיס? כי riva tuner, ati tool לא מזה…

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  25. Started by avi_lilah,

שלום לכולם יש לי מספר שאלות מה זה aspi? ניתן לשדרג את nero לעברית אל עושים את זה? בconfigure לא מופעי עברית מותקן אצלי nero vision express ver 2.1.2.21 ואני לא מצליך לצרוב DVD הצורב שלי הוא מסוג toshiba sd-r5272 v1030 השמח לקבל תשובות זה לא בדיוק שאני לא מצליח לצורב הDVD לא מזה את מה שהוא צרב !!!

• 3 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים