עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by idanmal,

שלום לכולם..... חברים יש לי בעיה עם הדפדפן של מוזילה , יש אתרים שהוא מציג אותם כמו שצריך ויש כאלה שלא ,כאילו לא נפתחים על המסך כמו שצריך, מילים עולות על מילים,ותמונות נפתחות במקומות מוזרים, כמו למשל באתר של לילה . יש איזה שהוא תוסף שמתקן את הבעיה הזאת??? תודה רבה....

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  2. כשאני נכנס לשחק למשל NBA אז אני משחק נגיד רבע שעה ואז כשאני יוצא מהמשחק אני מגלה שהאינטרנט מנותק ואני לא יכול להתחבר שוב(אני לוחץ על האייקון של התחברות והוא פשוט לא מגיב), וכשאני מנסה לעשות ריסט אז הוא עושה "שומר הגדרות" וככה נתקע... למישהו יש פיתרון לבעיה המעצבנת הזאת?

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  3. Started by omri_ro,

אני רוצה להוסיף את הLINK של "כתוביות בתהליך" מהאתר TOREC בתור LIVE BOOKMARK בFF (כמו שהם עשו בסרגל כלים שלהם, רק שאני לא רוטצה את כל הסרגל כלים) שמתי כבר מזמן את הRSS שלהם (http://www.torec.net/rss.asp) איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  4. אהלן חיפשתי בנרות דרייברים למצלמה ואני לא מצליח למצוא , יש לויסטה 32 ולא 64 אין , אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה . תודה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  5. Started by Or94,

טוב התקנתי גוגל קרום והוא דפדפן מעולה פשוט אבל הבעיה היא בסימניות שלו. בהתקנה אמרתי לו שיביא את הסימניות מהאקספלורר ועכשיו כל הסימניות מופיעות לי פעמיים. איך מסדרים את זה? ועוד שאלה: יש אתרים שבהם הכתב קטן מאוד למרות שברוב האתרים הוא נורמלי לגמרי. איך מסדרים שהכתב יהיה נורמלי בכל האתרים?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  6. Started by shaharZur,

שלום לכולם , יש לי מסך LCD של SAMSUNG 710N ואני רוצה לדעת עליו נתונים. הכי חשוב לי זה לדעת מהי מהירות התגובה שלו כי חיפשתי באתר היצרן ורשום שם 8 MS וחיפשתי בעוד מלא אתרים ושם רשום 12 MS אבל בכולם התמונה לא נראת בדיוק כמו המסך שלי. לכן אני מחפש תוכנה בודקת. יש תוכנה כזאת?

7. Started by e-r-a-n,

אצל אחותי מותקנת המדפסת dj3650 של HP, הדיסק שמלווה עם המדפסת, לאחר ההתקנה והכל, משום מה כל התפריטים והאפשרויות הקשורות למדפסת, כל הקונפיגורציות והחלונות, או בסימני שאלה..או רוסית. ההתקנה עצמה בעברית אפילו, ממש הכל..אבל כל השאר ברוסית...יש למישהו מושג למה ? ועוד שאלה קצת יותר קשורה לפורום אחר אבל עדיין בנוגע למדפסת. היא לרוב נגיד יש לי מסמך ב PDF כלשהו וכשאני בא להדפיס אותו אז לוקח שנה עד שהיא מחליטה להדפיס, היא מכינה את עצמה עם הדפסת דפים מוזרים ולאחר אולי חצי שעה שעה היא מדפיסה (לבסוף).. למה ?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  8. Started by TaZeR,

ממה זה יכול לנבוע? מה שכן, ב EASYTUNE 5 אפשר לראות את הטמפ' של המעבד אז למה אי-אפשר לראות אותה דרך EVEREST?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  9. Started by Posford,

משתמש בפיירפוקס גרסא 3.5.1. הצ'אט בפייסבוק מתנתק ומתחבר כל שניה, מה גורם הבעיה ואיך מסדרים? אני יודע שזו בעיה שכיחה שקוראת להרבה אנשים. ובנוסף אפלקציה של Flash, למי שמשחק בפוקר בפייסבוק, עד לפני כמה ימים היה עובד חלק. היום כשאני נכנס זה מגיע לדף הראשי, אל האפליקציה של פלאש לא עולה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  10. Started by ביז'ו המוס,

אני צריך עזרה ממכם, אתמול חבר שלח לי לינק דרך המסנג'ר ועשיתי שטות ענקית ופתחתי אותו. מאז המסנג'ר שלי כל הזמן מתנתק וכנראה שאני שולח את אותו הלינק להרבה מהאנשים ברשימה שלי.. בבקשה איך אני מתקן את הבעיה? תודה מראש אור

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  11. שלום לכולם, אני חדש בפורום, אני מקווה שאין פה איסור לדבר על תוכנות שיתוף, אני בכל מיקרה חדש ואני לא בקיא עם החוקים אז בבקשה אל תשימו לי באן מנהלים (-: השאלה שלי היא כזו - יש לי ראוטר והבנתי מחבר שזה פוגם בשיתוף הקבצים באימיול ושהתוכנה לא תפעל כראוי ותמצא את כל הקבצים שבשרת - מה שרואים באימיול ויזואלית ככיסוי שחור על העיניים של החמור. חבר שלי אמר שיש הגדרות שמסדרות את העניין ושאני צריך לשאול אנשים עם יותר היכרות עם התופעה. יש פה כאלה? אני אשמח לעזרתכם, תודה, דניאל.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  12. התקנתי את Nav, ואני לא ממש גולש במחשב שלי כל יום, רוב הזמן הוא בכלל אוףליין כי אני לא בבית.. אין לי כל כך שימוש בהגנה שלו כל הזמן, אלא רק כשאני משתמש בקאזה ודברים כאלה.. אז רציתי לדעת מה אני יכול לעשות כדי ש-Norton יעלה רק כשאני מבקש ממנו, ולא ישר בסטארט אפ. תודה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  13. כבר מתחיל לעצבן אותי כשאני עוזב שניה את המשחק ופתאום איזה פרחה קופצת ומציעה לי דיאטה! ובכלל כמעט כל אתר שלוחצים בו על שורת חיפוש למשל ישר פותח עוד אתר בנוסף וזה נהפך לנורמה.. אני לא מדבר על אתרים גדולים כמו וואללה וYNET שבכלל דורסים את הפרט בקטעים האלה אבל השאלה שלי זה למה חוסם הודעות קופצות לא חוסם בכלל?! מה כדאי להתקין כדי שזה יפעל..?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  14. Started by ETB,

יש לי בעיה מאוד מוזרה, כאשר אני רוצה לגלוש בדפדפן מוזילה, מופיעה לי הודעת הזהרה:This Document c'not be displayet while offline אבל אני כן מחובר לאינטרנט, ואני יכול לגלוש כרגיל באקספלורר. מה יכול להיות הבעיה? אני לא יודע עם התרד הזה מתאים לפורום תוכנה, אם לא אז תעבירו לפורום המתאים.

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  15. Started by nimrods,

מחפש תוכנה למסינג'ר תוכנה להפעיל שיחת וידאו בלי שהמשתמש ילחץ על קבל שיפתח ישירות יש תוכנה כזאת?? תודה מראש..!

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  16. עשיתי מסמך בוורד 07 וששמתי תמסך במחשב אחר עם וורד 03 לא יכלתי לפתוח אותו.למה זה?

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  17. Started by slrr,

מדמה אותו במחשב ככה שאני יוכל לשחק משחקים של סוני במחשב שלי???

18. Started by solo53,

איך להמיר קובץ MPG שהוקלט ממיר YES תמונה רחבה 16X9 לחלון 4X3 כי התמונה האנשים ארוכים כמו מלפאפונים כי אם אני מקליט כשמגדיר בממיר 4X3 גונבים לי 2.3 תמונה

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  19. שלום מה דעתכם על ההתקן אבטחה החדש הזה? האם הוא עושה את העבודה ? האם הוא עדיף על פני תוכנות? http://www.yoggie.com/

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  20. שלום לכם אנשי פורום יקרים!! יש לי בעיה ואני מבקש ממכם שתייעצו לי על תוכנה שתפתור לי אותה: יש לי קבצי גיבוי בגודל של 1.5 ג'יגה אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לחלק את הקבצים האלה לשלושה חלקים ולצרוב אותם, ואחר כך לאחד אותם תחת דוס, חשוב לי שזה יתאפשר תחת דוס. מכיוון שבמקרה הצורך אני אעלה את המחשב מדיסקט ואעבוד תחת דוס כדי לשחזר את הגיבויים! תודה רבה מראש על כל ניסיון לעזור!!!

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  21. Started by Rocket_Pool,

שלום לכולם, פתחתי בחומרה אך נראה לי שזה מתאים גם לכאן. קניתי לפני כמה ימים את הכרטס של סאפייר 1950 PRO לAGP 512 היו לי לא מעט בעיות עם הכרטיס. בהתחלה הרטיס היה עושה ריסטרטים פתאומיים והמסך היה קופא לשנייה והLCD היה מראה מסך שחור לכמה שניות וחוזר למצב הרגיל ואז קופא שוב וחזור. ככה ללא הפסקה-כל זה היה קורא כשהייתי נכנס להגדרות של הכרטיס מסך ב 3D או לשינוי הגדרות ביצועים וכמובן כניסה למשחק כלשהו. לאחר כמה שעות קיבלתי שגיאה של CLI.EXE ומסך כחול עם השגיאה ATI2DVAG. לאחר כמה שעות של חיפושים בגוגל הגעתי לאתר/פורום הזה http://www.sightsea.com/pghpchd/forum/forum_posts.asp?TID=19&PN=1 ושם הסבירו למישהו שהייתה לו את אותה הבעייה מה לעשות.. במקרה הזה הפעולות לפתרון הבעיה היו עדכו…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  22. Started by supermac,

הידעתם כי Norton Internet Security 2004 לא עובד בצורה תקינה על Win98SE Heb? החייגן נתקע ותוקע את המחשב, אחרי Ctrl Alt Del מקבלים ש-tapisrv לא מגיב. התקנתי גם DUN1.4 ולא עזר. האם למישהו יש עצה? תודה......

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  23. Started by Imtheman,

חברים אני מחפש תוכנה שמציגה לי את התווים של קובץ מידי מישהוא מכיר תוכנה כזאת??

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  24. שלום לכם. רציתי לדעת בקשר לתוכנה בבילון כמה דברים. 1. מאיפה אני יכול להוריד את התוכנה בבילון הכי מעודכנת שיש עד עכשיו. 2. תוכלו להסביר לי מה התוכנה עושה , האם היא יכולה לדבר , כל מיני דברים שיש לה . אבקש פירוט של התוכנה מה היא יכולה לעשות . בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  25. Started by slrr,

מאז שיש לי אקספלורר 8 (והתקנתי את הנטקס מחדש) הוא לא עובד מה עושים<????

• 2 תגובות
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים