עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tommy_g,

שלום חברים! כאשר אני מקליד בדפדפן (IE) שלי כתובת שגויה של אתר אינטרנט, הוא לא נותן לי - THE PAGE CANNOT BE FOUND, אלא שולח אותי למנוע החיפוש של YAHOO בניגוד לרצוני, ושם מחפש את האתר.. איך אני מבטל את הדבר המציק הזה? תודה מראש תומר

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by YoS1,

לאחר פירמוט או עידכון הווינדוס אין לי שום התקנה בהוספה/הסרה של תוכניות אפילו לא הInternet Explorer מישהו מוכן לעזור לי? כי יש לי הרבה התקנות במחשב אבל אין לי את הUninstall שלהם בהוספה/הסרה של תוכניות

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  3. איך אני מבטל את החלון הקטן שFF מודיע לי שהוא הוריד למחשב קובץ תמונה/וידאו ?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  4. Started by AmirNadav,

שלום.. המחשב של אבא שלי החליט שלא מתחשק לו לנגן קבצי WAV , המדיה פלייר כותב "מוריד קבצי Codec" , ואז מעלה שגיאה שהוא לא מצליח לנגן את הקובץ. מה אני עושה? מאיפה אני מוריד CODEC לWAV? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו מכיר פורום טוב אולי אפילו בעיברית לצק פוינט NGX R65 יש לי שתי שאלות להוספת פריטים או אם מישהו בפורום מכיר את המוצר טוב 1.כיצד אני מוסיף אתרים מסוימים שחסומים? 2.האם ניתן להוסיך ספציפית פר יוזר או רק דרך קבוצות השאלה הראשונה יותר קריטית לכן אם מישהו יודע איך להגיע אל החלון הנכון אשמח לקבל תשובה...

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by ARTOIS,

משום מה לא מצליח לפתוח שום לינק שמצורף למייל, כל פעם שאני מקליק על הלינק נפתח לי החלון הראשי של הכרטיס קול, חיפשתי מידע על התקלה בכל הפורום אבל נאדה אין כלום, יש מצב שמישהו יודע לפתור את התקלה? המון תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  7. יש לי ויסטה 64 ואני לא מצליח להתקין את הדרייברים האחרונים (169.25) לnVidia. גרסת ההתקנה 64 ביט רושמת לי שמערכת ההפעלה שלי היא לא ויסטה 64 וגרסת ההתקנה 32 ביט רושמת לי שמערכת ההפעלה שלי היא לא ויסטה 32... מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  8. Started by lipa,

אני מקבל הודעה בהפעלה שאני צריך להתקין את המדיה פיילר 9 למרות שעשיתי את כל העדיכונים

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  9. מה עושים??

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  10. Started by beniloew,

אז ככה. לא מזמן התוכנה(גרסה10.03) עשתה בעיות אז הורדתי אותה והתקנתי מחדש. ומאז אני לא מצליח להדפיס מסמכים בתוכנה(הכוונה היא לשלוח נגיד מסמך של וורד דרך הפקס) לא משנה באיזה דרך(print או attachment) - הוא מראה כאילו הוא מדפיס (ע"י dialog box) אבל שום דבר לא מופיע בתוכנה. ניסיתי כל מה שכתוב באתר של symantec אבל לא עזר(מחקתי TEMP, מחקתי והתקנתי מחדש, שמתי את הקובץ ההוא ב system32' וכו) גם כשאני מדפיס עמוד ניסיון הוא אומר שההדפסה נכשלה. אני על סף יאוש אנא עיזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  11. Started by אבי11,

כנראה שסוס טרויאני השתלט לי על המחשב. האם מישהו יודע איך ניתן להסיר אותו? אני משתמש באנטיוירוס AVG אבל הוא לא מזהה ולא מסיר אותו. גם ADAWARE לא עוזר. אשמח להצעה לפתרון.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  12. Started by sha1823,

אני מנסה לפתוח קובצי word או pdf זה רושם לי שהקובץ לא זמין למרות שאפילו אני פותח דף חדש ושומר אותו ואז מנסה לפתוח אותו הוא רושם לי שהקובץ לא זמין מה עושים???

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  13. אני צריך להכניס קובץ שמיעה לתוך סירטון, וגם לערוך אותו טיפה... אם מישהו מכיר תוכנה טובה אני אשמח... תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  14. Started by assaf990,

האם ניתן לתכנן מודעה על A4 בוורד אבל אחר כך לתת לוורד להדפיס את אותה מודעה על 4 דפים של A4 ואת החלוקה הוא יעשה אוטומטית? לדוגמה דף1 דף2 דף3 דף4

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  15. Started by אנדי,

אני לא יודע, חברים, אם מה שאני הולך לדווח לכם עליו קורה רק לי או שגם אצלכם זה מתרחש. אז ככה - לאחרונה, כאשר אני מבצע חיפוש ב-mule (גרסה רשמית), אחת מתוצאות החיפוש מתקבלת בצורה הבאה - aaaa_hottest_videos_personalplayer.exe, כאשר המחרוזת aaa מייצגת את מחרוזת החיפוש. הקובץ אליו מפנה תוצאת החיפוש הזו היא נגן וידאו כלשהו. החלטתי לנסות ולהורידו וראה זה פלא - הוא ירד מיידית וללא המתנה על אף העובדה שהיה רק מקור אחד. נפח הקובץ היה קצת פחות מחצי מגה (בתוצאות החיפוש הופיע קובץ נוסף שמשקלו בסביבות 2.5 מגה) התופעה הזו חזרה על עצמה במספר חיפושים שבצעתי לאחרונה, גם תחת 'גלובל' וגם ברשת קדמליה, ונראה כי מערכת אוטומטית כלשהי או גורם אחר (כגון רוגלה שיכתן ונשתלה לי במערכת) פועלים כאן. במהל…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  16. לא ידעתי איפו לפתוח את הנושא אז אם זה לא המקום אנא תעבירו.. השאלה שלי האם אני יוכל להתקין מערכת הפעלה מקינטוש על המחשב החדש שאני קונה? מפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1593 לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R ¤866 כרטיס מסך ASUS PCI-EX GeForce 8500GT SILENT 256MB DDR2 - DX10 RETAIL 644 שח דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤432 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤173 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT 563שח מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤419 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤422 כרטיס קול: CREATIVE SB LIVE 5 .1 129 שח עכבר+מקלדת: GIGABYTE GK-9PB 81 שח האם זאת תיהיה…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  17. Started by oded6188,

התקנתי Windows XP Home Edition וזה מגיע עם מסנג'ר משל עצמו... איך מוחקים את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  18. Started by tsvika,

שלום! יש לי לוח Abit SG-71 ואני לא מוצא מקום ממנו אני יכול להשיג את התוכנה Abit EQ ניסיתי בהמון אתרים וכל התקנה לא פועלת אצלי (ברגע שאני נכנס יש file open error) חשבתי אולי אני לא מוריד גרסה נכונה או שהיא לא מתאימה ללוח המסויים שלי בקיצור, מה שאני מנסה לבקש זה קישור טוב להוריד את התוכנה שתעבוד עם הלוח שלי (אני מקווה שזה לא נוגד את החוקים). תודה.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  19. Started by night-fire,

שלום, למישהו במקרה יש קישור או יכול לשלוח לי את ה"עיצוב"של לונגהורן? תודה רבה רבה מראש! NiGHt-FiRe

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  20. Started by MATOK,

כל פעם שאני מפעיל את winamp אני מקבל את ההודעה הזו: http://pics.sendit.co.il/upservh/ecab08ae68.bmp איך אני מתפטר מהדבר הזה? ניסיתי לסמן וי ושלא יודיע לי עוד הפעם אבל לא עוזר.

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  21. שלום, יש לי בעיה באיזה תיקיה אחת שלא נמחקת, כשאני בא למחוק אותה רגיל זה אומר "שאין אפשרות למצוא את הנתיב שצויין" ניסתי גם דרך התוכנה Unlocker - והיא רושמת שהקובץ נמחק , אבל הוא לא נמחק יש לכם איזה רעיון מה לעשות? אי אפשר גם לשנות שם לתיקיה וזה..

22. שלום לכולם, השאלה היא, האם יש תוכנה שאומרת בכל פעם שנכנסים אליה, האם נמחקה תוכנה מהמחשב שלך ומה שמה, בסיגנון של - Your Uninstaller שמסירה וגם מודיעה על תוכנה חדשה שהותקנה, רק ההיפך. בתודה גדולה מראש!

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  23. Started by evy,

שלום התקנתי אימיול 5.1 ,ולאחר שעה שעתיים הוא רושם לי את שגיאת send/dont send למה זה קורה? יש פיתרון לזה?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  24. היי אנשים, יש לנו בארגון כ 200 תחנות עבודה עם אופיס 2007 ואני צריך לעשות ספירת מלאי של הרישיון.... השאלה היא אם משהו מכיר או יודע על דרך לבצע את הספירה דרך הרשת או כלי שרץ ברשת (חוץ מכמובן SCCM) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  25. אני מנסה לתקן מחשב ישן יחסית... המחשב עובד מצויין כל עוד לא מעלים תוכנה מסויימת זאת תוכנה צבאית ואף אחד לא יכיר אותה..... לפעמים הוא גם עובד כשהתוכנה עולה אבל בד"כ הוא פשוט מעלה את התוכנה, והמחשב מעלה את עצמו מחדש. התוכנה מושכת נתונים לפני עלייתה כ10 דקות דרך מודם חיצוני. רק כאשר היא סיימה למשוך נתונים ומסך התוכנה עולה המחשב מופעל מחדש... מה יכולה להיות הבעיה? אין לי דרך להתקין את התוכנה שוב..... והמודם נראה תקין....

• 0 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים