עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by GaTor120,

לא הצלחתי לזהות איזה כרטיס זה,אבל על המדבקה רשום ati rage 2c אשמח מאוד לעזרה תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  2. Started by Achiron,

השתמשתי באקרוניס כדי להעביר את כל הדיסק הקודם. עכשיו מה הבעיה? אני רוצה להשתמש בשאר הדיסק. 320 ג'יגה לא מנוצלים ולא מפורמטים. איך יוצרים עוד מחיצה בלי לעשות פורמט לכל הדיסק? האקרוניס כנראה לא יודע לעשות את זה כמו שאני חושב שאני רוצה לעשות את זה. אני לא דורש הרבה, רק לנצל את השטחי שקניתי במיטב כספי. באותה הזדמנות, איך אני יכול להפוך את הסלייב לפריימרי? אני רוצה שהמחשב יעשה בוט מהמחיצה המועתקת של C. עריכה: אוקיי, הצלחתי להמשיך לפצל את הכונן. עכשיו הבעיה, השתמשתי בתוכנה Acronis True Image Home ועשיתי פשוט העתקה של כונן לכונן, ובדקתי עכשיו והC הישן לא זהה בגודל לC החדש, אני עדיין צריך להפוך את הC החדש למקום שממנו המחשב יעשה בוט. ואני לא ממש בטוח שהכל שם הועתק כהלכה.

3. אשמח לקבל המלצותיכם לתוכנה שתמנע כניסת כל מיני מרעין בישין כמו תולעים,סוסים, חיות אחרות וכל מיני רוגלות וכאלה ושיהיו גם חינמיות תודה

4. Started by Oranili,

איך אני עושה שאני לוחץ עם העכבר למעלה הוא יופיע אוטומטי כמו ב OBJECKDOCK? בלי שיהיה ALWYAES AT TOP ? אני מקווה שאתם מבינים אותי תודה

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  5. מעוניין לנסות את IE7 ...השאלה אם אפשר לחזור אחר כך ל 6 היישן והטוב ? (רק הדפדפן)

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  6. Started by מוקיון1,

יש לי אנטי וירוס ESET NOD32 Antivirus עכשיו אף פעם לא השתמשתי בו היה לי AVG ואני יודע שבAVG היה בתי כלא לוירוסים כאלו עכשיו איך אני מוצא את זה ב נוד 32 ועוד שאלה איך אני עושה לאנטי וירוס שיעשה סריקה לבד למחשב תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  7. Started by Tal14,

יש לי את הsecurity center של CA וכשאני מפעיל את האימיול, אז הקובץ של הפירוול CapFasem עובד על 70% מהCPU. אני לא יודע מה לעשות זה פשוט תוקע את המחשב זה קרה לי בינתיים רק באימיול אבל יכול להיות בעוד מקומות פשוט אני אחרי פירמוט ועם האנטיויורוס הזה בפעם הראשונה מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  8. [אני מקווה שזה חוקי קודם כל... אין לי מושג בקשר לזה] יש לי דיסק בפורמט DTS, ומשום שאין לי בבית שום מערכת שמנגנת את זה, אני רוצה לשמוע את זה במחשב. כאשר אני מנגן את הדיסק דרך WMP הוא משמיע רעש סטטי, אבל כאשר אני שומע בVLC הוא משמיע בסדר. ניסיתי להתקין קודקים של DTS אבל זה לא עזר. בכל אופן, אני רוצה לעשות ריפינג לדיסק, אבל אם אני עושה עם הWMP השיר יוצא דפוק בכל נגן, יש אפשרות לעשות ריפינג עם VLC? או יש תוכנה אחרת שעושה את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  9. אממ, יש לי סרט מהטיול שלי בסין.. והוא בשתיי חלקים.. זה קובץ avi Dvix באיזה תוכנה אני צריך להשתמש כדי לצרוב את זה כמו שצריך והאיכות לא תיפגע.. וגם אם אפשר לחלק את זה לחלקים של 10 דקות כמו ב DVD שמשכרים... וגם לעשות תפריט.. תודה

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  10. Started by THE-MASTER,

אני רוצה לעשות סרטון תמונות בליווי שיר אז הורדתי את פרימייר(אני יודע שיש אלף תוכנות שיוכלו לעשות את העבודה ביתר קלות אך אני מעוניין להתמקצע) ואני לא יודע איך לייבא קובץ ולהפעיל אותו בתוכנה(וידאו אודיו או סתם תמונה). בתודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  11. יכול להיות שאני אצתרך כמה עיצובים בתשלום כמובן

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  12. היי התקנתי את GETRIGHT 6 לפני דיי הרבה זמן ולא השתמשתי בה אז החלטתי להסיר...אבל, כשאני מנסה להסיר דרך לוח הבקרה אני לא ממש מצליח.. אחרי ראני לוחץ על הסרה אני מקבל את ההודעה הזו : http://i12.tinypic.com/4ic8f9i.jpg אני בוחר ב UNINSTALL ואז קופץ לי חלון שלוקח אותי לכתובת הזו ואומר לי שהתוכנה הוסרה...וכמובן שהיא לא http://www.getright.com/uninstalled.html אשמח לעצה בנושא תודה

13. Started by avihy,

יש לי Windows Live Messenger ואני לא מצליח להתחבר. השגיאה שאני מקבל: יש לי 6.5 ZoneAlarm Internet Security Suite.

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  14. Started by artv8,

היי שלום לכם אני סטודנט להנדסה שמעוניין לקנות נייד שיכול ל"סחוב" soldedge בלי בעיות. האם ה- GMA 950 הסטנדרטי יכול להסתדר עם זה? מה עם זה? nvidia® geforce go 7400 ממפרט של hp: http://www.ctm.co.il/product.asp?id=735

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  15. Started by TimoTy,

אוקי. קיבלתי היום מערכת מדהימה של polk audio 5.1. חיברתי את הרמקולים לרסיבר ואותו למחשב, רסיבר של JVC עם סראונד. לא הצלחתי לשמוע ברמקולים האחוריים חזק מספיק אז ניסיתי להגביר אותם ברסיבר ובדריבר אבל ללא הצלחה. לאחר מכן ניסיתי לעדכן דריברים והורדתי את הדריבר הכי חדש מהאתר של קריאיטיב אבל עכשיו אני שומע רק בסנטר ושני הרמקולים הקדמיים. ניסיתי להגדיר "ולשחק" בהגדרות אבל ללא בצלחה חושב לציין שלפני שהורדתי את הדריברים החדשים זה עבד ללא הרמקולים האחוריים :'( תודה על העזרה עריכה: עכשיו אני כבר לא שומע כלום

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  16. בבקשה אם תוכלו תת לי לינק ל : עידכון firmware לצורב DVDRW מדגם nec 3550 . ( נ.ב : אם זה לא המקום לבקש,נא להפנותי למקום הנכון תודה . )

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  17. Started by The Dom,

למרות שאיבדתי את המתאם אפשר להעביר מילים? ואם כן יהיה אפשר בכלל להבין אותם?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  18. Started by naoriko,

למשל אוטו שאתה נוסע איתו במשחק GTA למשל. איך המסך פועל??? כל התמונה זזה קדימה והמכונית נשארת איך שהיא רק שפונים איתה אז המסך נותן צילומים מהירים של התמונה ומוזיז אותם קצת ככה שזה נראה כאילו שזה זז וזה ככה בכל משחק וכל דבר שאתה עושה במחשב גם שאתם מוזיזים את העכבר

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  19. יש לי כמה סרטי DVD שרציתי לגבותם אבל מה חלקם הגדול נמצא במצב לא מי יודע מה נסיתי לגבות בעזרת כמה תוכנות כגון: Shrink DVD ושתי סוגים של Clone DVD וכולם נפלו בקריאה של הדיסקים. רצי לדעת האם ישנה תוכנה שבעזרתה ניתן לגבות גם דיסקים שרוטים ?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  20. מעוניין לפרמט את המחשב איך אני שומר על אנשי הקשר שלי ב outlook ?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  21. Started by coorva,

במידה ואני צורב עם התוכנה קבצי MP3 שיש לי במחשב לדיסק, האם היא הופכת אותם אוטומטית לקבצי WAV? במידה ולא, כיצד ניתן להגדיר לה שתעשה את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  22. Started by Booobb,

שלום רב, אני צריך לבנות טבלה של אקסל בתוך וורד, בשביל להשתמש בתכונות הפונקציה שהיא מציעה. עכשיו הבעיה שלי היא שכשאר אני כותב בתוך רובריקה, אז כשאני מגיע לסופה במקום שהרובריקה תתרחב כלפי מטה - הטקסט פשוט ממשיך לתוך הרובריקה השניה. כיצד אני יכול לגרום לטבלה להתנהג כמו טבלת וורד כאשר אני כותב בה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  23. Started by dcaspi,

שלום, חיפשתי במדור ההורדותוגם אתרי תוכנות שונים ולא מצאתי שום תוכנה שעושה Capture למסך תוך כדי משחק, אבל Capture של ווידאו. תוכלו אולי לתת לי שם של תוכנה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  24. Started by penny_hardaway,

שלום לכולם! אתמול ניסיתי לצרוב קובץ בגודל של 700 מגה ואולי טיפה יותר מה שבדרך כלל אין לנירו בעיה לצרוב... אך משום מה הוא נתן לי הודעת שגיאה שבדיסק אין מספיק מקום לצרוב את אותו קובץ. מאז ניסיתי עוד קבצים בעלי גודל דומה וגם אותם לא הצלחתי לצרוב וגם החלפתי דיסקים. אני משתמש בנירו 60015 בWINXP בצורב פלקסטור pxw2410a אני מבקש עזרה דחוף כי אני חייב לצרוב היום. בתודה מראש פני הארדווי

25. Started by Mortar,

Windows XP Pro SP2 טרי אחרי פירמוט... לפני הפירמוט התוכנה פעלה והתחברה בסדר גמור ומהר ומצב המערכת היה אותו דבר, רק שעכשיו יש גם Norton AntiVirus 2005 (לפני היה 04). יכול להיות שהוא חוסם את הפורטים של הKAZAA ?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים