תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הגירסא המעודכנת.. עכשיו הכל טוב ויפה, רק כשאני עובר בין הטאבים, פתאום יש לי הודעה כזאת http://www.zix.co.il/images/1021671541.JPG איך אפשר לפתור את הבעיה? כי זה כבר נמאס שזה קורה בלי סוף.. תודה מראש [=
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שמעתי פעם שיש תוכנה כזאת שרושמת את כל מה שמי שהשתמש במחשב רושם למשל שאני נכנס ךפורום ורושם את המשתמש והסיסימא שלי ואז זה רשום בתוכנה כי אני חייב לגלות איזושהי סיסמא של אח שלי... מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
AVI או די וי די על אותו מסך בו זמנית הכוונה להראות במסך את מה שהיה מול מה שקורה היום תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי איפה מוכרים כזה שעובד על Vista 64 Bit ?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם ויום טוב, אז ככה, לאחרונה FF הפסיק כנראה לשמור עוגיות, מכיוון שביותר מאתר אחד במקום להכנס ישירות אני צריך להקליד שם משתמש וסיסמה שוב (כן, גם באתר הזה), מה אני יכול לעשות בשביל לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לפתוח רדיו בווינאמפ אבל ממש לא יודע איך. אני צריך מישהו שיתן לי מדריך או שידבר איתי באיסיקיו ויסביר לי. כל אחד שיודע ומוכן לעזור אני אודה לו מאוד.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי, ברצוני להודיע שיצאה גירסה חדשה לתוכנה: eMailaya. רשימת השינויים לגירסה זו, היא: * נוספה תיקיית תבניות * כפתור לגילגול החלון מעלה כאשר אינו בגודל מקסימלי * כפתור עדכון הבלוגר הועבר לתפריט אנשי קשר מועדפים * מייל תמונת מסך בלחיצת כפתור * חיפוש על פי תגים * כפתור שליחת מכתב מאפשר שמירת המכתב לתיקיית התבניות/תיקייה מקומית/רשת לשיתוף מקומי. * גאדג'ט לצפייה בכמות הזיכרון/מעבד שהתוכנה תופסת * מירכוז ניהול אנשי הקשר + ניהול פשוט הרבה יותר. * שיפור מהירות עבודת התוכנה בכל מני תחומים. כרגיל, אשמח לשמוע הערות והארות אתר התוכנה: http://www.emailaya.com
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
האם אפשר להגדיר במקום מסיום אם איזה קידוד יעלה ה IE7 ? כמו שיש אפשרות כזו ב firefox.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
STOP: 0x0000009C (0x00000000,0x8054D370,0xC42DC000,0x00000136) אני מקבל אותה מדי פעם למישהו יש מושג איפה התקלה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה והיא ממירה מצויין את רוב קבצי הוידאו.. שאני בא להמיר קובץ שקיבלתי במייל (סיומת WMV) עולה לי השגיאה הבאה שהתוכנה לא מכירה את הקובץ וזה לא פורמט מוכר.. תודה לעוזרים..!
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי ווינאמפ, עכשיו פעם שהייתי שומע מוזיקה, ואז רוצה לעבור לאינטרנט נגיד או כל דבר אחר, הווינאמפ ניהיה חצי שקוף כזה (לא נעלם לגמרי מאחורי התוכנה האחרת) ואז אפשר עדיין לראות את המוזיקה וגם לא להיות בתוכנה וזה ממש מגניב ולפני כמה זמן מחקתי את התוכנה לאיזה חודש ואז שוב שמתי (גרסה אחת יותר מתקדמת) וזה לא קורה.... זה בגלל הגרסה או שלחצתי משהו???? תעזרו לי בקשה!
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב של אח שלי שכל הזמן קופצת לו הודעה על מציאת וירוס (NOD32) שנקרא 0408.exe, והוא מופיעה שוב כל 5 דקת. מישהו נתקל בזה? ושמתי לב גם שהוירוס שהוא מוצא לא נמצא על המחשב שלי, אלא הוא מזהה אותו באתר כלשהו (כביכול שאני נכנס אליו והוא מזהה שבאתר שהגעתי אליו יש וירוס). שמתי לב גם שיש חלון בלתי נראה של אינטרנט אקפלורר עובד ברקע (במנהל משמות) וכל הזמן שאני סוגר אותו הוא חוזר וקופצת לי ההודעה על הוירוס.
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב מסויים בבית שלי... תיבת דואר נכנס, שהכילה למעלה מ-1000 אימיילים, נמחקה כלא הייתה. אני לא משתמש במחשב הזה, ומי שכן משתמש בו טוען שהוא לא עשה שום פעולה... הוא אף חזר על הפעולות ולא נראה לי משהו שקשור. האמת כבר נראה לי שקרה לי שפתאום דברים נמחקים מהמחשב בלי סיבה. מישהו מכיר את התופעה, ויודע אם יש דרך לשחזר את האימיילים?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
-
יש לי ויסטה 64 ואני לא מצליח להתקין את הדרייברים האחרונים (169.25) לnVidia. גרסת ההתקנה 64 ביט רושמת לי שמערכת ההפעלה שלי היא לא ויסטה 64 וגרסת ההתקנה 32 ביט רושמת לי שמערכת ההפעלה שלי היא לא ויסטה 32... מה אני עושה?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
אני מקבל הודעה בהפעלה שאני צריך להתקין את המדיה פיילר 9 למרות שעשיתי את כל העדיכונים
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כשאני מעתיק טקסט כלשהו מהמחשב (לא משנה מה) כשאני מדביק אותו באיזה מקום הוא רושם לי במקום מה שהעתקתי (hello!) האם זה וירוס? מה זה יכול להיות? יש לי וינדוס ויסטה 32 bit
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אז ככה. לא מזמן התוכנה(גרסה10.03) עשתה בעיות אז הורדתי אותה והתקנתי מחדש. ומאז אני לא מצליח להדפיס מסמכים בתוכנה(הכוונה היא לשלוח נגיד מסמך של וורד דרך הפקס) לא משנה באיזה דרך(print או attachment) - הוא מראה כאילו הוא מדפיס (ע"י dialog box) אבל שום דבר לא מופיע בתוכנה. ניסיתי כל מה שכתוב באתר של symantec אבל לא עזר(מחקתי TEMP, מחקתי והתקנתי מחדש, שמתי את הקובץ ההוא ב system32' וכו) גם כשאני מדפיס עמוד ניסיון הוא אומר שההדפסה נכשלה. אני על סף יאוש אנא עיזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני יודע שבגירסאות אחרות אפשר לעשות קבלת קבצים אוטומטית ממשתמש/ים מסויימים. האם אפשר לעשות זאת גם כאן. לא מצאתי את האופציה.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי זאת פעם ראשונה שאני נתקל בבעייה בהתקנה של quicktime !! הורדתי את הגרסה האחרונה, וכשאני מנסה להתקין אני נתקל בהודעה הזאת: "A newer version of quicktime is already installed. this installation cannot procced while the newer version of quciktime is installed" וכאמור לא מותקנת לי שום גרסה של quicktime במחשב!! מה עושים?? אגב יש לי ווינדוס ויסטה.. תודה.. רז..
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום!!! כמו הכותרת... אני מחפש תוכנה שהופכת סרטים לפורמט MPEG4 כך שאני יוכל להעביר סרטים לטלפון הנייד (sony ericsson w800i) או תוכנה אחרת שתמיר לי סרטים לפורמט שהטלפון תומך בה. תודה לכל העוזרים!
-
לא ידעתי איפו לפתוח את הנושא אז אם זה לא המקום אנא תעבירו.. השאלה שלי האם אני יוכל להתקין מערכת הפעלה מקינטוש על המחשב החדש שאני קונה? מפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1593 לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R ¤866 כרטיס מסך ASUS PCI-EX GeForce 8500GT SILENT 256MB DDR2 - DX10 RETAIL 644 שח דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤432 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤173 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT 563שח מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤419 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤422 כרטיס קול: CREATIVE SB LIVE 5 .1 129 שח עכבר+מקלדת: GIGABYTE GK-9PB 81 שח האם זאת תיהיה…
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
התקנתי Windows XP Home Edition וזה מגיע עם מסנג'ר משל עצמו... איך מוחקים את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את winamp אני מקבל את ההודעה הזו: http://pics.sendit.co.il/upservh/ecab08ae68.bmp איך אני מתפטר מהדבר הזה? ניסיתי לסמן וי ושלא יודיע לי עוד הפעם אבל לא עוזר.
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-