עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by koko0,

יש את החבילה שאמורה להיות לאפטר אפקטס Action Movie Essentials 2 שמגיעה בקבצי mov Pre keyed באפטר אפקטס כששמים את הקובץ הוא ישר מגיע עם רקע שקוף אבל בסוני ווגאס הוא עם רקע שחור וצריך לשים לו chroma key שלרוב לא טוב כמו המקורי. יש אפשרות שהוא ישר יגיע עם רקע שקוף? יש לי סוני ווגאס 9 ולחבר שלי אפטר אפקט CS3 אפשר אולי לרנדר קובץ עם רקע שקוף?

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  2. Started by h_yoav,

שלום לכולם אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ועשיתי את זה כבר מלא פעמיים אבל עכשיו כל פעם שהוא כותב לי ללחוץ על מקש כלשהו בשביל לקרוא מהדיסק אז או שהמחשב נדלק מחדש או שמופיע הודעה עם כל מיני אותיות ומספרים אבל לא זאת עם הרקע הכחול וגם פעם אחת הוא כתב לי שאני צריך לפחות 7mb extended memory מה זה אומר? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  3. מחפש כלי רציני וחינמי שאוכל לנפות סוף סוף את מה שלא צריך והחשוב ביותר אוכל לישלוט על סדר ההופעה - מה ראשון ומה שני בסרגל ה LINK באקספלורר מישהו מכיר כזו ? עבור IE7 ?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  4. איך אני מראה נניח את כל מדינת ישראל וגם אגרום לתווית של טבריה להיראות בכל זאת למרות שאני לא קרוב אליה?</blockquote>

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  5. Started by dj_horse,

שלום! רציתי עזרה באיך אפשר להמיר ווידאו שהורד מיוטיוב,ולהעביר אותו למכשיר. תודה.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  6. שלום לכם! עד עכשיו בדקתי את הטמפ' של הכרטיס מסך דרך האפשרויות של NVIDIA וגיליתי שזה 66 מעלות, עוד כמה אנשים אמרו לי שהאפשרויות האלה לא אמינות - אז אני צריך אותכם שתתנו לי תוכנה טובה ואמינה לבדיקת הטמפ' בכרטיס מסך תודה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  7. Started by [NOS],

טעות

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  8. Started by ofer1928,

יש לי 2 תוכנות עריכה על המחשב שלי: יש לי ULEAD VIDEOSTUDIO 11 וגם את PREMIUN ואני מעוניין להתחיל לערוך סרטי וידאו שונים, האם 2 התוכנות האלה יחדיו אמורות להספיק לי? ואם מישהו מכיר אותן קצת, מה התוכן שלהן?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  9. אני מנסה להתקין את הדרייבר בשביל ה USB2 שבלוח בעזרת הדיסק שקיבלתי. אבל כשאני לוחץ בתפריט על "USB 2.0 DRIVER" הוא פותח לי דף HTML שבו כתוב: אלה הוראות להתקנה לאנשים שאין SP1, המערכת הפעלה שלי היא HOME EDITION בעברית שכוללת בתוכה SP1, אבל אני עדכנתי את המחשב ל SP2 לפי החוברת של הלוח כתוב שבעלי WIN XP/2000 צריכים להוריד את ערכת השירות המעודכנת ביותר מהאתר של מייקרוסופט. כשאני עושה לפי ההוראות שכתובות למעלה (בלי החלק של ההורדת SP1) מופיעה לי הודעה שאומרת שזה לא מוצא גרסה יותר מעודכנת ממה שיש כרגע. הסתכלתי באוורסט ואני רואה שרק אחד מבין כולם הוא USB 2. אז מה קורה פה? מותקן לי USB 2 או לא? אם לא אז איך מתקינים? תודה רבה לעוזרים... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  10. Started by miniman,

שלום לכולם יש לי טבלת מספרים באקסל שכל כמה תאים הם צבועים בצבע רקע אחר , אני מעוניין לסכם את התאים בעלי הצבע רקע הדומה . אני מניח שזה בעזרת הפונקציה sumif אבל איזה תנאי אני כותב בצבע רקע של התא אשמח לתגובה מהירה מיכאל

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. תוכנה אמינה נוחה לעבודה מול מחשב כף יד . אם בעברית יותר טוב . מי מכיר ? מי יודע ? תודה

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  12. Started by lioron7,

אני תמיד השתמשתי בגוסט לגיבוי הדיסק שלי בפורמט fat וזה עבד מצוין ולאחרונה אני ניסיתי לגבות מחיצות ntfs וכל פעם שאני משחזר המחשב אומר שהשחזור נכשל אני משתמש בגוסט 2003 מה יכול להיות הבעיה תודה

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  13. שלום. יש לי בעייה קשה!!! אני לא רואה תמונה אלא רק שומע קול גם כשאני מריץ סרט במחשב וגם כשאני מנסה לראות streaming media באינטרנט. ניסיתי את כל חבילות המקודדים שיש וכלום לא עזר. בנוסף ניסיתי את כל הנגנים שיש (bs-player, VLC, quicktime, real ...) ושוב כלום לא עזר. איפה יכולה להיות הבעייה? מדובר על כל סוגי הסרטים בכל הסיומות. כשאני בודק עם תוכנת G-SPOT היא אומרת שהכל בסדר והקודק המתאים קיים אצלי. אנא עיזרו לי. תודה, חגי

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  14. אני מנסה לראות רצף של סרטים ב- aspect ratio של 16:9 שינוי של ההגדרה בתפריט הראשי לא תישמר ברגע שאני ייסגור את הנגן (יחזור לברירת מחדל) ואם אני מכריח אותו לפעול ביחס תצוגה הזה (source aspect ratio שבתפריט המתקדם) הסרט הראשון באמת ייפתח ב-16:9 אבל הסרט שיבוא אחריו יחזור ליחס תצוגה מקורי! מישהו נתקל בבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  15. Started by AcidBurn10,

שלום אנשים , יש לי בעיה ב-IE. ה-Java Script לא עובד לי אפילו שהוא מוגדר ב-Security ב-Enable. ל-windows update אני לא מצליח להיכנס , כדי לבדוק עדכונים... עשיתי סריקה ב- 4 תוכנות anti spy , ועם nod32 , היה וירוס (כנראה ההוא שהסתובב ב-ICQ) עכשיו המחשב נקי... אבל יש את הבעיה הזאת. מה עושים? מישהו מכיר את הבעיה ??? תודה!

16. Started by חננב,

אהלן חברה אני זוכר שקראתי פעם על דרך להעביר את המייל הביתי (בזק) דרך Gmail ע"מ לסנן דואר זבל. הבעיה אצלי היא לא רק דואר הזבל, אלא גם בעיות עם הגדרות השרת שאין טעם להתעסק בהן. האם יש אפשרות לבצע כזה דבר ושהמייל ישאר כמו שהוא? (מבחינת כתובת דוא"ל) הייתי שמח למדריך, תודה!

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by IlanF,

כמעט בכל עמוד שמכיל תוכן פלאש כלשהו, בין אם פרסומת, סרטון, משחק וכו', קופצת לי ההודעה המציקה הזאת וכשהיא מופיעה היא תוקעת את הטאב שממנו היא קפצה עד שאני מאשר אותה. לפעמים היא גם קופצת "מאחורי" חלון הדפדפן ככה שאני אפילו לא יודעה שהיא קפצה עד שאני רואה שהטאב נתקע (יכול לגלול, לא יכול ללחוץ על קישורים וכו') מישהו יודע איך אני נפתר מזה? עריכה אני חושב שזה הסתדר אחרי שעדכנתי את הפלאש לגרסה הכי חדשה, בינתיים לא שמתי לב לחלון הזה...

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  18. אני מנסה הרבה זמן איך לסדר לדוד שלי תמחשב ולא מצליח עם התוכנה רדמין כמובן להיכנס לו למחשב אז איך מישתמשים בה? תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  19. Started by anox,

שלום רב, במקום עבודתי מותקנת מערכת סינון קבצים על המייל החיצוני. עקב כך אינני יכול לשלוח לעצמי או לקבל קבצים שאני מעוניין לקבל, ובעיקר קטעי וידאו. האם ישנה דרך להערים על הסינון הנ"ל?? כמובן ששינוי Extentions, וכיווצים למיניהם לא עזרו. אני מחפש דרך "לשנות" את הקבצים ואז להחזיר אותם לצורתם המקורית, אצלי במשרד. תודה, Anox

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by KapiSH,

מצטער שאני כותב פעמיים, פשוט זה קשור גם לכרטיסי מסך (שם כתבתי מלכתחילה) וגם לתוכנות... אז הנה הדיון המקורי. אני פשוט מחפש תוכנה שעושה את העבודה של Tv Tool אבל תהיה חופשית (או שלא יהיה כל כך קשה לפרוץ אותה )

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by giladbe,

האם ישנה תוספת כלשהי שניתן בעזרתה להוסיף לאאוטלוק חגים עבריים פרשת השבוע וכו' (חוץ מהתוספת המובנת באאוטלוק שלא נותנת פרשת שבוע ועוד) (וחוץ מלבנות בעצמי קובץ CVS חיצוני שיכיל את כל הנתונים הנ"ל ואח"כ לבצע יבוא ללוח השנה של האאוטלוק) תודה

• 0 תגובות
    • 4.7k צפיות
  22. יש DAO/ SAO RAW SAO RAW SAO + SUB RAW DAO מה ההבדל, מה הכי מהיר ?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  23. גליונות שיצרתי בחוברת העבודה ע"י הקשת הסיסמה פעם אחת במקום 12 פעמים עבור כל גליון בנפרד?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Ghosthunter,

כל פעם מחדש מתבטלת לי האפשרות לשמוע צלילים כששולחים לי הודעה. מישהו נתקל בבעיה או יודע איך לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  25. Started by avilan,

שלום אני צריך עזרה סרגל הכלים שלי באינטרנט אקספלורר 7 התהפך וכרגע הוא נראה ככה: יש לי ווינדוס ויסטה אולטימייט באנגלית. הכל היה רגיל ובסדר ופתאום הוא התהפך מימין לשמאל במקום שמאל לימין... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.