תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני תחת משתמש שאינו ADMIN. כאשר התקנתי זה גם לא יצר קיצור דרך הצלחתי להפעיל בסוף אבל יש תקלה עם התוכנה אז אני מנסה להתקין גירסה אחרת אבל זה לא מתקין כי צריך להסיר את הקודמת. אז שוב, היא לא מופיעה ברשימה ואי אפשר להסיר אותה. מה אני עושה?
-
שלום וערב טוב. אימיול היא גם סוג של תוכנה. תוכנת שיתוף ויש לי בעיה איתה קצת. למרות שהימיול מחובר והכדור למטה הוא בצע ירוק וכל אנשי הקשר מחוברים בקדמליה,כל סרט,כל תוכנה הוא מראה שהוא מתחבר אבל לא. למרות שיש הרבה מקורות. מישהו יודע מה הבעיה לכך? יש לי אימיול בוסטר 10 האחרון שיצא. אני יעלה תמונות שתדעו על מה מדובר וסליחה על הצילום הלא איכותי.
-
שלום רב: מסיבה שעדיין לא ברורה לי, בגרסאות האחרונות של סקייפ, התוכנה עוקפת את חסימת https://apps.skype.com בהגדרות של אינטרנט אקספלורר, דבר שגורם ל-Skype Home להיות מופעל, ולפרסומות לחזור ולהציק. איך אפשר להתמודד עם זה?
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי עבודה בהיסטוריה ששמרתי אבל משום מה זה לא נשמר והדרך היחידה שאני יכולה לראות אותה זה דרך מסמכים אחרונים בוורד. אבל גם לזה אני מנסה להיכנס וזה לא נותן לי (בתמונה המצורפת זה מהמסך הראשון ) . אני צריכה בבקשה עזרה להיכנס לקובץ . מצרפת תמונות עם ההודעה שזה נותן לי. (זה וורד 2007)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תוכנה שכתובה ב visual basic ושומרת את הנתונים באקסס התוכנה נותנת אפשרות גיבוי לקובץ משום מה הגיבוי לא עבד היום ובמקום לגבות הוא יבא את הנתונים מגיבוי (הגיבוי לא היה מעודכן בכלל) יש דרך לגבות קובץ כזה יכול להיות ששחזור קבצים ימצא את הקובץ או שבגלל שהקובץ קיים הוא לא יחפש אותו? אשמח לרעיון Sent from my SM-J5108 using Tapatalk
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
הי אני מחפש לדעת היכן נשמרים הגדרות הקליינט בסאפ(שרת, שרת רשיונות\חברה\ שם משתמש וכו') - באיזה קבצים ואו ביאזה מפתחות ברגי'סטרי הכוונה היא לבצע התקנה של קליינט במקו םחדש ושפוט לדחוף את ההגדרות מבלי להגדיר אותן ידנית אשמח לכיוון תודה, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי קובץ טבלה ב PDF שאני רוצה להמיר לוורד ולשמור על המבנה של הטופס. בעזרת אקרובט DC עשיתי שמור כ- word. עד כה הכל בסדר. בוורד הטבלה ערוכה משמאל לימין. אני רוצה שיהיה מימין לשמאל מבלי שהטקסט יזוז. איך ניתן לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב כם התוכנה של-lg bridge שאני רוצה לעדכן תוכנה והמחשב כותב לי שהוא לא יכול לבדוק את גרסת התוכנה. המכשיר שלי הוא v10
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לפני כמה ימים ניסיתי לעדכן גירסא באייפון היא לא התעדכנה ומאז החלו לי בעיות באפ סטור למרות שעידכנתי היום את הגירסא איו אפשרות להוריד אפליקציות בהתחלה היה כתוב you've already purchased this so it will be downloaded now at no additional charge שאומר שכבר רכשתי את האפליקציה אחרי שהבנתי שאין כבר מה לעשות התחלתי את האייפון מחדש כולל הכל אבל שהתחברתי לאפל איידי עדיין לא ניתנה לי אפשרות להוריד אפליקציות מה עושים במצב כזה? אני כבר אובדת עצות אין לי אפליקציות בכלל כי מחקתי את כולם כי חשבתי שזו בעיית זיכרון
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היום בלילה שדרגתי את המחשב הנייח לווינדוס 10. לאחר השדרוג ניסיתי להתקין את אייטונס אך קפצה הודעה בהתקנה שההתקנה נתקלה בשגיאה. מצאתי פתרון באינטרנט ואכן זה עבד והצלחתי להתקין. לאחר מכן רציתי לגבות מחדש את האייפון במחשב אך באייטונס כל המידע מופיע כ other, וכשאני לוחץ על כפתור הגיבוי הוא נהיה אפור לשנייה-שתיים (כמו כשהוא מתחיל לגבות) ואז חוזר למצב לחיץ, כלומר לא מצליח לגבות ואף לא מתחיל. אני מנסה כבר כל הלילה למצוא פתרון אך ללא הועיל, בינתיים גיביתי על הנייד אך זה לא יכול להיות פתרון קבוע. ראוי לציין שניסיתי למחוק ולהתקין אייטונס אך בעיית ההתקנה חוזרת וכשאני מבצע את אותם הצעדים לפתירת התקלה שום דבר לא משתנה מבחינת הגיבוי. תמונה של …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני מחפש תוכנה - או פונקציה שתבצע את הדבר הבא: ישנה תיבה דואל המקבלת דואל ממספר כתובות (מוגדרות מראש) - ועל בסיס יומיומי. אני מחפש פונקציה (או תוכנה) שתבדוק באופן אוטומטי האם דואל לא התקבל ביום מסוים מכתובת מסוימת ותבצע התרעה בגין כך. אשמח לכל כיוון בעניין תודה, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו מכיר אפליקציה\תוכנה לווינדוס 10 שמאפשרת תרגום מילים משורת המשימות? כלומר מילון (בסגנון מורפיקס) שהחלון חיפוש שלו ממקום בשורת המשימות.\ תודה רבה! עידו
-
מישהו נתקל בבעיה דומה לשלי ? קישור ה setContentView(R.layout.activity_main) ----R. לקובץ ה XML מופיע באדום ואי אפשר לקשר בקובץ הג'אווה Error:Execution failed for task ':app:mergeDebugResources'. > Error: java.util.concurrent.ExecutionException: com.android.tools.aapt2.Aapt2Exception: AAPT2 error: check logs for details זו השיאה שמופיע ניסיתי ריבילד בילד, התקנתי מחדש מחקתי הכל, כולל SDK כולל קבצים שמורים שום דבר לא עזר כל פרוייקט חדש שאני מייצא מופיעה השגיאה פרוייקט ישן יעבוד בסדר מישהו?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, למדתי ליצור כותרות משנה לסרטון וידאו ב "פרמייר פרו". יש לי צורך בכותרת משנה ארוכה שאי אפשר להכניס לפריים אלא אם כן מקטינים לאותיות מקרוסקופיות. האם אפשר לפצל כותרת כזו ל 2 שורות? תודה
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הי , האייפון שלי מסונכרן למייל של העבודה . בסופי שבוע אני מקבל מיילים ואני רוצה לבטל את האפציה לקבל מיילים בסופי השבוע . איך ניתן לבטל את סינכרון ה-outlook בימים שישי שבת ? האם ניתן לבטל את הסינכרון גם בימי חול בשעות הערב? תודה למשיבים !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה כיצד ניתן ליצור במחשב עיתון היתולי המשלב תמונות וכתבות.אינני מיומנת במיוחד ולכן אשמח למשהו פשוט לתפעול. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בתקווה שאני מפורום הנכון ברצוני לשאול בנוגע לפרמייר פרו: בחלון sequence (premiere pro) קיימים פקדים בצבע כחול v1, v2, v3 או a1, a2... למסלול וידאו או אודיו.אינני מבין: 1. מדוע לכל מסלול קיימים 2 פקדים כאלה? אם תפקיד הפקדים לחסום או לפתוח גישה למסלול, לא מספיק פקד אחד?2. כאשר הפקד השמאלי מורה v1 והימני v2 מה זה אומר?רצ"ב תמונה להמחשה.תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פעם היה את XMARKS אבל הפסיקו לעדכן אותו והוא לא תומך בדפדפנים חדשים. ניסיתי את EVERSYNC אבל הוא מבוגבג ומוריד כל הזמן את המועדפים למחשב, גם כאלה שבחרתי למחוק. כמה זה פשוט, אין שום תוכנה שעושה את זה היום?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האופיס הוא בעיברית, רציתי לדעת עם יש פקודות קוליות בעיברית? באנגלית אני יודע שיש. ואם יש, האם הוא מובנה באופיס ואני רק צריך להגדיר שיהיה בעיברית או להוריד בנפרד?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
עד עכשיו הייתי רואה הכל בצפיה ישירה השבוע אני עובר למסך 4K אז הורדתי לעצמי מלא סרטים באיכות הזאת רציתי לישאול איזה נגן הכי כדי להוריד שיריץ הכי טוב? והאם זה בכלל משנה משהו?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי. אם אני מריץ מכונה אחת, הכל עובד. אם אני מתחיל לרוץ עם 2 מכונות במקביל, כל התוכנה של vmWare נתקעת. גם לאחר שאני מכבה את המכונה השניה וממשיך לעבוד עם הראשונה, ממשיך להתקע כל כמה שניות (כל פעולה שאני עושה) עד שאני סוגר ופותח מחדש את vmWare, וכך זה חוזר עד שאני מאתחל את המשחב. לאחר אתחול המחשב, אני יכול בכיף לעבוד עם מכונה אחת, עד שאני מריץ 2 מכונות במקביל ואז אותו הסיפור מתחיל שוב. 2 המכונות מריצות Windows 7 ועם הגדרות ברירת המחדל (מעבד אחד, 2 RAM וכו). מפרט המחשב שלי: i7-6820HQ @ 2.7 GHz 32 GB RAM Windows 10 Enterprise מעודכן. חשוב לציין שלא היו לי בעיות כאלה (ממש במקרים נדירים נתקע) כשהשתמשתי בגרסה vmWare WorkStati…
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
- 1 follower
-
-
היי הורדתי את התוכנה פופקורן טיים למערכת הפעלה ווינדוס 7 משום מה בכל הסרטים זה קורה שלפעמים יש תרגומים ולפעמים אין בכלל תרגומים באיכות 1080-כתוביות ורשום מבוטל= בלי קשר לאיזו שפה, פשוט אין תרגום באף שפה-חשוב לציין שעד לפני שבוע התוכנה פעלה לפי הספר מה יכולה להיות הבעיה מעבר לבאג בתוכנה, אולי חוסר תאימות? או שחומת האש חוסמת תוכן מהתוכנה? או בכלל האנטי וירוס AVG.? ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה ולא פתר את הבעיה למרות שהסרתי את כל קבצי המערכת שנותרו באמצעות REVO
-
- 0 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך מכווצים קובץ אינדיזיין בסגירה על PDF מבלי לפגוע באיכות שלו? ניסיתי ב- RAR וב - ZIP וגם בסגירה על איכות נמוכה באינדיזיין ולא הצלחתי להפחית את משקל הקובץ מבלי לפגוע באיכות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מכבה את המחשב כשהדפדפן פתוח עם Youtube ו-Netflix. כשאני מדליק את המחשב, עוד במסך Login הפרק הבא או נוכחי מתחיל להתנגן.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-