תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי, כל פעם שאני מנסה להפעיל את תוכנת ניקוי רגיסטרי אחרי חצי דקה של הפעלה המחשב נתקע או בsafe mode הוא נסגר לגמרי, מדוע? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתאום קפץ לי חלום עם הודעה שמישהו אחר משתמש לי במספר.... ומאז התוכנה לא נותנת לי להכנס לUIN שלי :'( מה עושים? ולשחזר הוא לא נותן לי.
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
לא רואה עברית ב Winamp 3. איך לסדר? אני מתשמש ב Win XP Pro . תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי אני מתכנן להתקין אובונטו השבוע ואני מעונין לפנות מקום ולהכין כונן בשביל זה מצ"ב תמונה מתוך התוכנה - יצרתי עוד 2 כוננים (צמצמתי אחרים כדי ליצור אחד של 20 ג'יג) אני רוצה לאחד אותם לכונן אחד ו....אין לי מושג איך עושים את זה תודה תוספת: כדי להתקין אובנטו צריך fat32? או אפשר ntfs? חייב לעשות את הכונן primery? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
-
היי יש לי מחשב לנובו נייד שלא מצליח לזהות רשתות אלחוטיות. ניסיתי עם התוכנה סנדרה למצוא איזה דרייבר חסר לי. יש לי כרטיס רשת intel pro wireless 3945bg network connection אני לא מצליח למצוא את הדרייבר המתאים לוינדוס קס פי. מודהלכם על עזסרה במצאית הדרייבר המתאים או בפתרון הבעיה בדרכים אחרות. תודה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GeForce FX 5200 המחשב עבר פרמוט והכרטיס מסך מחובר והכל בסדר שאני מנסה להתקין תדרייבר מהדיסק או רושם לי שהוא לא מוצא ת'חומרה במחשב ניסיתי להוריד ת'דרייבר הכי עדכני מ Nvidia וזה ממשיך יש למישהו פתרון השגיאה שאני מקבל -> תמונה מצורפת בנוסף העלתי את מסך מנהל ההתקנים הכרטיס מסך עובד כהלכה וכמו שאתם רואים אני כותב דרך המחשב הנוכחי רק שהוא לא מתקין לי ת'דרייבר של הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי . [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
היי, מכירים את זה שאתם אומרים לעצמכם "יאללה.. עבר מלא זמן מאז הפירמוט האחרון ובטח יצטבר לי זבל שאף תוכנה לא יודעת לזהות.. נפרמט את המחשב.." ואז אתם מתחילים לגבות הכל, מוצאים את הדיסק שהיה מוסתר איפה שכל הדיסקים (מי עוד משתמש בדבר הזה?!), מכניסים לכונן והנה.. format.. next, next, next.. וואלה! WIN 7 חדש ונקי בלי זבל ישן. טוב.. רק נשאר לשחזק את הגיבויים, להתקין את התוכנות החסרות אה.. וגם כמה דרייברים.. right.. נכנסים לאתר של ASUS >> מחפשים את הלוח אם (M4N68T-M) >> מורידים את כל הדרייברים ומתחילים להתקין. אבל היי... יש בעיה. מה? בעיה? עכשיו? אבל פירמטתי כדי שהמחשב יהיה טוב יותר.. לא כדי שיהיו לי עוד בעיות בחיים.. למה פירמטתי למההה%^@#@ ובכן, יש לי בעיה עם התקנת ד…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש תוכנה שדומה לזו?: http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=5057 אבל שלא תסתיר את החלונות (כלומר שתהיה מאחורי הכל ) שלא תפריע בהסתרת חלונות?...
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
נגיד,יש לי משחק. הוא כולו בתיקיה מלאה קבצים,וקובץ הפעלה אחד. יש כמה קבצי מוסיקה של מדיה פלייר. אבל הם מוגנים. האם יש תוכנה שאיתה אוכל לשמוע את הקבצים האלו?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עריכה: לא חשוב, מצאתי את התארד שרציתי משנה שעברה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=129257.0 תודה (:
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי נורטון אנטי וירוס 2002 ופתאום הוא גילה שם וירוס והאטני וירוס אמר שאי אפשר לרפא אותו ואז הוא נתן לי קישור לאתר של סימנטק: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.hllp.handy.html ושם מוסבר איך למחוק והכל, אני הלכתי ישירות לקובץ ומחקתי אותו משם ואז להפתעתי הוא חזר שוב...מדובר בקובץ של 16 מגה בייט, אח"כ בסוף הוא נמחק ואז עשיתי סריקה מלאה ואז הוא מצא לי קובץ של 16 מגה בייט שוב בתוך התייקה של האנטי וירוס ואז ניסיתי למחוק פעם ראשונה והוא נמחק ואז חזר ואח"כ ניסיתי למחוק שוב ואז הוא לא נתן לי אפשרות כי אמר שהקובץ מוגן ופתאום הוא נעלם לי משם. מה עליי לעשות?! :AR15:
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
כשאני מנסה להרשם ל-ICQ ולקבל מס' חדש אז כל התהליך תקין אך ברגע שאני מתחבר למספק החדש שזה עתה קיבלתי אז אנימקבל הודעה שמישהו כבר נכנס למספר הזה. וככה זה קרה לי כבר כמה ימים עבור 5 מספרים שונים שנרשמתי הודעת שגיאה: נעשה שימוש במספר ה-ICQ שלך במחשב אחר. והפרח הופך לאדום אם אני רוצה להכנס למספרים אחרים - אז הוא אומר לי שהסיסמה לא נכונה ולכן כל פעם אני נאלץ להשיג מס' ICQ חדש. ואז כשאני כן נצליח להרשם, עוברות 2 דקות ואז אני מקבל הודעת שגיאה הנ"ל למה זה? ה-ICQ הישן (המס' הישן שלי) עובד כרגיל
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה כאשר אני מסיים לצלם ב מצלמת WEB שלי אני יוכל להריץ את הסרט שצילמתי אחורה בדיוק כמו שאני מפעיל ברגיל זאת אומרת שהסרט ינגן פשוט אחורה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום אני מנסה לשמור קבצים ב word אך מקבל הודעת שגיאה שהדיסק מלא איך אפשר לסדר את הבעיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
כל כמה זמן מומלץ לעשות סריקה במחשב עם ה-AD AWARE? כי כל פעם שאני עושה התוכנה מוצאת איזה 80-100 "NEW OBJECTS"
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אין לי תמונה, כי בטעות לחצתי על dont shot it again. בקיצור, הוא אומר שצריך לכייל את המסך\ לכייל את הפוטושופ : אני מניח שאת המסך משום שאף פעם לא היה לי ככה בפוטושופ(במחשב הישן עם CRT) כמו כן, אתמול כשעבדתי בפוטושופ שמתי לב שהצבע הלבן הוא לא באמת לבן, אלא הוא יותר קרמלי כזה. מה עושים? איך מכיילים מסך? =\ יש לי 1750HQ
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
יש לי יצאה מאחורה ומקדימה. היציאה מקדימה עובדת מצוין (מחוברות לשם האוזניות), כשאני מנתק אותם, אז הרמקולים פועלים. מאתמול הרמקולים עובדים בווליום חלש מאד עד בלתי נשמע (גם שכל ההגדרות על הכי גבוה). כשאני מחבר את הרמקולים ליציאה הקדמית או למחשב אחר הם פועלים מצוין. הלוח אם הוא A8N-E של אסוס. ניסיתי גם את הדרייברים של נויידיה וגם את הדרייברים של רילטק. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לעזור לחבר... הוא נתן לי קובץ וורד רווי סגנונות ומספורים. כמובן שכלום לא עובד כמו שצריך כמו שקורה בדר"כ. עד עכשיו לא עבדתי עם styles ואני מבין שרק משם תבוא הישועה. למישהו יש קישור לאיזה מסמך טוב שיסביר לי לאט לאט מה עלי לעשות? אני לא מבין אם אני צריך לייצר template חדש ולהעתיק את תוכן הקובץ לשם או שמא עלי לנסות לתקן את הסגנונות הקיימים? איך עובדים עם העניין הזה?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
מישהו יכול למליץ על שילוב יותר טוב ? האם שימוש בפיירוול של XP ובאנטיווירוס של מקאפי לדוגמא יתן זמן BOOT וכיבוי קצר יותר ? פשוט מאז שהתקנתי אותם המחשב מרגיש ממש כבד.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שמתמחה בחסימת פורנוגרפיה ושאר תכנים לא הולמים. או כל דרף שהיא לחסום, אולי אפשר בלי תוכנה וזה קיים כאפשרות במערכת ההפעלה ? או אם למישהו יש מדריך שמסביר איך לחסום תכנים לא הולמים.... אני מעדיף תוענה ייעודית מאשר אנטי ווירוס שיש לו אופציה לעשות את זה ... אתם מוזמנים לרשום את כל התוכנות שמסוגלות לבצע את העבודה, תמיד טוב לבדוק יותר מאחת :-) תודה רבה לכל מי שיכול לעזור !
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התוכנה התקנתי סקין של וינדוס ויסטה והסקין בכלל כל הסקינים עולים לי דפוק... רוב הפעמים אין צבעים וכאלה...אשמח לקבל עזרה בתפעול התוכנה ובבעיה זו...
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכם... יש לי חלונות 7 פרו - עברית.אני הורדתי מאתר של תוכנה mirc שיחות צא'ט. היתקנתי אותו.ואנטי וירוס NOD32 לא זיהה וירוס.הכל בסדר התקנה. אני מפעיל תוכנה שיחות MIRC ניפתח חלון ומתחבר לשרת. ופתאום בחלון יש הודעה שרת אומר לי שהמחשב לא יכול להיתחבר כי במחשב שלי יש וירוס "טריואני"(לא יודע איך מבטאים נכון) לא היצלחתי להיתחבר לשרת שלהם. אני עשיתי סריקה וירוסים NOD32 ולא מצא וירוס.נקי המחשב. ושוב חושד במחשב שלי. הורדתי תוכנה Malwarebytes Anti-Malware עידכנתי תוכנה Malwarebytes Anti-Malware ועליתי לחלונות 7 במצב בטוח והפעלתי תוכנה Malwarebytes Anti-Malware ועשיתי סריקה מלאה הוא מצא וירוס אחד.כסיים סריקה הסרתי אותו לגמרי.הפעלתי מחשב מחדש. שוב הפעלתי תוכנה MIRC ומיתחבר לשרת וע…
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-