עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ranran,

היי חברים, לאחרונה נתקלתי בבעיה ממש מוזרה שקצת מטריפה אותי. ראיתי פיצ'ר נחמד במדיה פלייר קלאסיק (גרסאת HOME CINEMA), שמאפשרת לפתוח פורטל שליטה WEB-י. ההגדרה מתבצעת ע"י בחירת פורט מסוים, ואז כניסה אליו מהדפדפן, לדוגמא http://192.168.2.101:13579. הפעלתי את הפיצ'ר נכנסתי מהמחשב המקומי, זה עבד ושמחתי - בציפיה כבר לפתוח את זה מהאייפון ולשלוט על הMPC ישירות מהאייפון (כאילו היה שלט). אך זה לא עבד. לא נטען שום עמוד.. ישר תהיתי מה יכול להיות, בדקתי ממחשב אחר בבית (חשוב לציין שכולם תחת אותו ראוטר ואותו רשת בדיוק). יש בין המחשבים פינג, ניסיתי להכנס לממשק שליטה אך כם שם לא הצלחתי. מכאן עלה לי רעיון של FW שאולי חוסם פורטים.. הוספתי את הפורטים של הכניסה, ולבסוף ביטלתי את הפיירוול בווינ…

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  2. ועוד שאלה אני יכול להעביר סרטים מווידאו למחשב דרך כרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  3. Started by Netanel o_0,

יש לי מסך ישן LG flatron 795ft. שמחובר למחשב ישן. כרגע לא מותקן על המחשב שום מע"ה ויש לי צורך להיכנס לביוס.. הבעיה היא שהמסך לא מראה את הביוס, הוא כאילו נכבה לכל הזמן שהמחשב עולה. רק אם אני מכניס דיסק התקנה נגיד של לינוקס, כדי שיעשה ממנו בוט, המסך מתחיל להציג. לא קורה עם מסך אחר. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  4. מישהו מכיר אתרים טובים לסקינים יפים ולערכות לשולחן עבודה לווינוס 98??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by godisme171,

יש כרטיס מסך ELSA ERAZOR RIVA TNT2 32 (אני יודע) אז איזה דרייברים להוריד מפה ומישהו מוכן להסביר לי למה טוב לעדכן את הדרייברים?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by shablull,

שלום יש לי סרט DVD שנמצא על המחשב שלי , אני מנסה לצרוב אותו לדיסק DVD (עם צורב NEC חדש) , לאחר שהוא עושה את הפעולה הוא מגיע לשלב של הצריבה , חושב ואז נותן שגיאה שהוא לא יכול להמשיך , שמעתי שיש צורך באיזה שהוא מקום לפרוץ את ה DVD כדי שהוא יוכל לצרוב סרטים , כמו כן - כל דבר אחר שמנסים לצרוב - צורב תקין , רק לצרוב סרטי DVD הוא עושה לי בעיות

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  7. טוב מה שרשום בכותרת זה בדיוק מה שאני מחפש , יש לי מספר מדיות DVD גרועות עם קבצי MP3 שWINDOWS מתקשה לקרוא אותם. ניסיתי מספר כוננים אבל זה לא עוזר. הבעייה שWINDOWS ברגע שהוא נתקל בשגיאת קריאה מפסיק את כל ההעתקה וזה ממש מקשה כשיש המון קבצים ומחיצות. רציתי לדעת אם יש תוכנה שקצת יותר מצליחה לקרוא מדיות גרועות ופגומות, מדלגת אוטומטית על קבצים פגומים וממשיכה להעתיק מה שאפשר , ואם יש גם לוג נחמד של מה שהיא לא הצליחה להעתיק הרי זה משובח. תודה.

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  8. רצוי חינמית

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  9. אני מחפש תוכנה טובה ומקצועית שתתמוך טוב בעברית ותיהיה ממש מקצועית עד היום השתמשתי בdreamwaver אבל היא לא ממש תומכת בעברית תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  10. עם כן ! תוכל לרשום לי את שמה ? עם לא ! תודה בכל אופן !

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  11. יש לי את המקלדת של רייזר Blackwidow ultimate וישנם חמישה מקשים בצד השמאלי של המקלדת שהייתי רוצה לעשות בהם שימוש גם לפקודות כמו לפתוח מייל, העתק הדבק וכ'ו... מישהו מכיר תוכנה כזו? הנושא נפתר, מסתבר שהייתי עצלן מספיק בשביל לא לקרוא את חוברת ההוראות ולדעת שיש תוכנה שאפשר להוריד מהאתר של רייזר שעושה את זה...

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by Vatos-Locos,

האם אצלכם הכניסה ל-EVENT VIEWER בתוכנה עצמה (ציור\צילום של עין) עוברת חלק או מלווה בהודעת שגיאה? (אני משתמש ב UPSMON PLUS 2.8 מהאתר של ADVICE).

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  13. התקנתי לאבא שלי אתמול Lightroom.. והוא אמר לי שהוא לא מצליח ששניהם יעבדו ביחד. ושהמחשב נותן איזהשהיא עדיפות לlightroom על פני הphotoshop. אפשר לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  14. Started by wooper,

לא משנה הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  15. שלום, התקנתי היום hotspot-shield כדי לגלוש בפנדורה בעזרת הצפנת האיי-פי של התוכנה. הכל טוב ויפה רק שרציתי לדעת אם יש אפשרות להגדיר מחדש עניינים בראוטר כדי שפורטים בטורנט וסולסיק לא יסגרו עכשיו כשהאיי-פי שונה. כשאני עושה ipconfig אני רואה את שלושת השורות הרגילות והגדרות האיי-פי הקבועות שהיו לי בעבר ומתחת לזה יש לי רשומה שנקראת Ethernet adapter local area connection <3503ec...... connection-specific DNS suffix ואז רשומות של Ip Address , subnet mask default gatway עם מספרים שונים לגמרי.. ניסיתי להמר ולהחליף בהגדרות פתיחת הפורט של הראוטר את כתובת האיי פי המקורית שלי במה שמוצג בהגדרה החדשה, ללא הועיל.. יש למישהו מושג? בעסה לעצור הורדות כל פעם שארצה להשתמש בפנדורה. תודה…

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  16. אם אני מפעיל את ווינאמפ דרך האפליקציה (EXE) ולא דרך שיר אז רואים תשיר האחרון שנוגן בתוכנה.. איך אני עושה שהשיר לא ישמר? לא מצאתי ???

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  17. Started by Vatos-Locos,

לשינוי הגודל שלהם, גזירה של המימדים וכו, כמובן תוך כדי שמירה על תזוזת האנימציה... תודה (:

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  18. אני לא מצליח להיכנס ל javascript שהפיירול עובד..!?! מה עושים מה מבטלים או מוסיפים או מגדירים? אני רוצה לשחק משחקים ברשת סנוקר שש בש וכאלה משעמם לי javascript:openGame('Snooker')

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  19. הייתי עד לאחרונה משתמש בNOD32 רגיל, הוא לא עשה שום בעיות והיה מעולה, אבל פשוט הוא היה מיושן והחלפתי לSmart Security. מהרגע שהחלפתי לSMART SECURITY, הFIREWALL שלו חסם לי את כל הנושא של שמיעה של מוסיקה או צפיה בקבצי וידאו שהם ONLINE, ככה שאני לא יכול לראות סרטונים מכל הסוג של CAST-UP וכאלה שמשתמשים איכשהו בMEDIA PLAYER. גם כשאני מנסה לבטל את הFIREWALL לגמרי, זה עדיין לא פועל לי. למישהו קרה משהו דומה עם התוכנה הזאת והוא הצליח לפתור אותה? אם יש מישהו כזה אני אודה לו מאוד. בתודה מראש, אופיר

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  20. אחרי ימים של בלאגן עם הלוח שידורים של המדיה סנטר, הכל חזר לעבוד כמו שצריך.

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  21. Started by jackok111,

שלום, אני צריך ליצור סימולציית תלת מימד של פעולת ירי באקדח. אשמח אם מישהו יפנה אותי למודולים מוכנים של האקדח והקליע (בקבצי mb). תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Galit17,

רק ב WINDOWS LIVE MAIL ובמסנגר יש את הבעיה הזו.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  23. אופציית סרגל עיצוב באאוטלוק אקספרס -תצוגה-סרגלי כלים- סרגל עיצוב הפך לאפור ולא ניתן לסמן אותו כדי שיוצג בדך המכתב. מה עושים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  24. Started by POD,

שלום לכם, הורדתי את האנטיוירוס, גירסה 2.5, מהאתר של ESET. הבעיה היא שהסיסמה וה-USERNAME, איתם הורדתי את התוכנה, לא עובדים על השרת ממנו אני צריך להוריד את העידכון . איך זה יכול להיות? הרי הורדתי אותו באופן חוקי... תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  25. Started by TrancEnergY,

משום מה העברית שלי הפוכה בדפדפן החדש "ספארי" האם אפשר לתקן את זה ?? תודה.. מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.