עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by CyberBot,

אני מקליט עם AMD gaming evolved ןשאני מייבא לאדובי זה מראה לי רק סאונד עשיתי בencoder זה מראה לי f4v איך אני עורך את הקובץ מבלי לקודד פעמיים?

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. כאשר אני פותח חלון של תצוגת הדפסה של מסמך שיצרתי בVISIO 2013 משפטים שכתבתי בעברית מתהפכים. מותקנת אצלי מערכת הפעלה של WINDOWS 8.1 PRO והתוכנה היא VISIO PRO 2013 בגרסה העברית. מישהו מכיר את התקלה הזו? תודה.

• 0 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. היי האם יש אפשרות לפצל קובץ של PDF שיש בו שרטוט גדול להדפסה בבית לדפיי A4, לדוגמא הקבצים שיש באתר זה: http://flitetest.com/articles/FT_Old_Fogey_Scratch_Build צירפתי גם את הקובץ

• 0 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. Started by unicorn,

בס"ד אני חוזר לפלאש אחרי הרבה זמן שלא נגעתי ונתקלתי במשהו מוזר עשיתי כפתור שהוא בסך הכל ריבוע עם טקסט. ומה שקרה זה שבאזור של הטקסט הכפתור לא לחיץ אם אני עובר עם העכבר על הגבול של הכפתור או על אזור מחוץ לריבוע של הטקסט הכפתור מתנהג רגיל (אני רואה לפי השינוי של המעבר עכבר) אבל אם אני על הטקסט הוא מתנהג כמו טקסט רגיל, למה זה קורה ואיך אני מתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. שלום איך אני יכול לשנות את נגן ברירת המחדל בPOWER POINT2013 מQUICK TIME למדיה פלייר , שבכל המצגות ינגן דרך מדיה פלייר תודה

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by or_,

כל פעם שאני מוריד קובץ docx,xls וכו הם לא נפתחים אוטומטים אלה מוצגים בתור קובץ ללא סיומת, או שם בעיקר כשאני משתמש במייל של yahoo אך זה קורה גם במייל של gmail. אז כשאני לוחץ עליו הוא פותח לי חלון שבו אני בוחר באיזו תוכנה להשתמש. אני בוחר באופציה של לפתוח קבצים מסוג זה בצורה אוטומטית עם (word (docx אבל זה לא שומר את הבחירה וככה כל פעם אותו סיפור צריך לבחור באיזו תוכנה להשתמש . משום מה גם כעושים קליק ימני ואז מאפיינים על הקובץ לא מופיע האופציה שינוי (שינוי התוכנה שתפתח את הקובץ). לגבי קבצי xls משום מה הם נשמרים ככה : xl s במקום xls (עם רווח בסיומת) ובצורה הזו הווינדוס לא מזהה את הקובץ צריך לשנות לא את השם כל פעם או את אותה פרוצדורה שכתבתי למעלה על קבצי docx מערכת ההפעלה היא…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by david16,

אהלן, קניתי מחשב חדש עם ווינדוס 7 פרו והוא משום מה קולט את המיקרופון שלי ואומר שהכל תקין בו אבל אני לא מסוגל להפיק ממנו סאונד (האוזניות של רייזר קראקן פרו עובדות במחשב אחר פיקס), ניסיתי לשחק עם ההגדרות הכל נראה שם תקין, התקנתי מחדש דרייברים איזה 3 פעמים ועדיין לא עובד... ניסיתי משהו שמצאתי באינטרנט שזה ללכת ללוח הבקרה/זיהוי דיבור/הגדר מיקרופון, וזה נותן לי את השגיאה הבאה: "ההרכבה אליה היתה ההפניה אינה מותקנת במחשב שלך" ... ממש מתוסכל בבקשה עזרה מפרט מחשב: windows 7 pro asus All series intel pentium R G3240 2 CPUs 4MB RAM GeForce 730 GT

• 0 תגובות
    • 3.7k צפיות
    • 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. שאני גולש עם IE11 מלא פעמים נתקעת לי המקלדת שאני פותח דיון חדש אני לוחץ מקש רווח וזה נתקע משהו מגושם אני מנסה לשמור את הדיון ואי אפשר המסך קופץ למעלה שאני מנסה לשמור עם העכבר למטה בקיצור קצת בעייתי ידוע לכם משהו על הבעיה הזאת ? הרגשה שצריך ללחוץ ממש קשה על המקלדת אחרת חסרים אותיות

9. Started by yoel12,

שלום אשמח לדעת מהו האפקט של הטכנולוגיה הזו? והאם היא משנה? והאם ניתן לחקות את האפקט ללא כרטיס או מעבד של AMD (כרטיס קול?)

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by iveco,

הסתכלתי ב AV TEST בבדיקות שנעשו בווינדוס XP וראיתי שהפנדה החינמי קיבל 5-5 בכל הקטגוריות הרבה מעל ה NOD32 השאלה היא כזאת : זה אתר בכלל אמין ? יכול להיות שאנטי וירוס חינמי עושה ל NOD32 בית ספר ? http://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/windows-xp/ אם אתם ממליצים להסיר את הנוד 32 לטובת הפנדה החינמי על פי התוצאות האלה ? עוד שאלה : בבדיקה רשום CLOUD גירסה 3 הישנה , אם אני אתקין את הגירסה החדשה אני אקבל ביצועים טובים יותר ? או שעדיף להישאר בגירסה הישנה שבה נעשתה הבדיקה ? הגירסה החדשה היא VER 15 .

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. תאגיד האשראי הכריז על סדרת תחרויות האקתון במספר ערים בעולם בשם \"Masters of code\" וביניהן גם תל אביב. מדובר במרתון תכנות הפתוח לכל מי שרוצה להשתתף. מהרו להרשם! לכתבה: http://hwzone.co.il/mastercard-%d7%9e%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%90%d7%aa%d7%9b%d7%9d-%d7%9c%d7%94%d7%90%d7%a7%d7%aa%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%aa%d7%9c-%d7%90%d7%91%d7%99%d7%91/

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by Kukishin,

אם אני מוסיף טראק של מוסיקת רקע על גבי הוידאו שקיים ואני רוצה שהטראק הזה יחזור בלופ כי הוא יותר קצר מהווידאו מה אני עושה? תודה לעוזרים.

13. Started by ElishaBar,

אהלן. אני משתמש בתוכנה Sony Vegas 13. אני מנסה ליצור מונה צפיות שעולה מאחד וממשיך, עם אופציה לשלוט על המהירות של העלייה. עשיתי את זה עם מסך ירוק צפיות- אבל זה ישן ולא מעודכן ליוטיוב כבר, והתוצאה ממש לא להיט. ועם האופציה הזו אני לא יכול לשלוט כמו שצריך במהירות של העלייה. יש למישהו רעיון? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by avivkah,

שלום, קניתי מחשב חדש של אסוס דגם a555la מעבד I5, עם 4GB של זיכרון התקנתי עליו חלונות 8.1 שלי, האמת שרציתי חלונות 7, אבל נאמר לי שאין את כל הדרייברים ואסוס לא תומכים למערכת הפעלה זו. ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את המשחקים בפייסבוק, הבנויים על פלאש, הם עובדים נורא לאט. מהתמיכה של אסוס נכתב לי לעשות ריבוט למחשב כשזה קורה, להתקין אנטי-וירוס ושזה לא יהיה מקפי, כי הוא כבד. כרגע יש לי על המחשב את eset nod23. כשטענתי שלא זאת הבעיה התומך שלח אותי לדבר עם התמיכה של אדובי. מישהו מכיר את הבעיה? איך אפשר לפתור אותה. מה שנראה לי זה שיש בעיה עם הדרייברים של המסך, אבל נראה שאסוס לא רוצים לקחת על זה אחריות. אשמח לכל עזרה שתינתן תודה אביב

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  15. למשל על ווינדווס... אשמח לתשובה כי לא מצאתי משהו פשוט באנגלית...

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום. אני צריך עזרה ממישהו שיכין לי לוגו פשוט לפייסבוק לעסק חדש של בלונים. אני אשמח לעזרה. אין דרישות מיוחדות רק שיהיה כתוב: נאור הבלון בלונים לאירועים בריתות הצעות נישואין ימי הולדת ולכל אירוע שרק תרצו. טלפון 0502232062אימייל naortheballoon@gmail.com שיהיה בלוגו בלונים משהו. תודה למי שיקח על עצמו על העזרה הזו אני ישמח ממש!!

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. עברתי מבזק להוט היום. מאז ומתמיד העברתי קבצים בסקייפ תוך שניות ספורות (קבצים שנעים בין 3-15 מגה). מאז שהתחברתי להוט, זה עובר באיטיות יחסית ,של מעל 10 דקות לקובץ של 10 מגה. לעיתים אפילו נתקע באמצע, ועד שאני לא כותב משהו בתיבה או הצד השני לפעמים , זה לא עובר (כותב מתחבר ,CONNECTING), כאילו "נרדם". לפעמים גם נתקע בכלל. ולא ממשיך בהורדה, רק אם אני יוצא ונכנס מחדש. ברשותי הוטבוקס שעובד כמודם בלבד,מחובר קווי. ספקית האינטרנט היא בזק בינלאומי, שהיית גם ספקית כשהייתי בבזק. דיברתי עם הוט ובזק בינלאומי מבחינתם הכול תקין,מה גם שהם טוענים שאין להם תמיכה בבעיה שכזו. מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש, בני

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by alex542,

אני מנסה להריץ סרטים/סדרות דרך p2p אשר עובד בעזרת acestream והתוסף פשוט לא עובד. kodi רץ על cuboxtv. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by תושב העיר,

איך ווינדוס 10 ? כדאי להתקין ?

20. Started by ori24,

התקנתי לפני שבוע את הווינדוס 10 פרו וגלשתי בפיירפוקס גרסה 39 והכל היה חלק. אתמול עדכנתי לגרסה 40 ומאז הדפדפן נהיה מאוד איטי ומאוד לאגי. איטי הכוונה לא במהירות שהוא טוען את הדפים אלא הגלילה של הדף מלמעלה למטה ולהפך לפעמים נורא איטית ולאגית., כמו שמשחקים במשחק מחשב כבד. בדקתי את כל הדפדפנים שיש ושם זה לא קורה אבל אני מאוד אוהב את הפיירפוקס כבר שנים. יש פתרון למישהו?

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by bbking,

שלום ומועדים לשמחה שאני מנקה את ההיסטוריה של כרום, אחרי כמה זמן מופיע לי עדיין ההיסטוריה הקודמת שהיה לי איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by Boris_yo,

שלום, ראיתי תוכנה CS6 Extended ME באתר זה ומחיר הוא 636 ש"ח. אם אני לא מורה ולא סטודנט אני עדיין אוכל להשתמש בה או שצריך לקנות רשיון בנוסף? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי, אני מחפשת תוכנה/אפליקציה לטאבלט/מחשב, שמזהה קול ומתרגמת את המלים לכתב. עד כה יצא לי להשתמש ב- dragon dictation, אבל אולי מישהו מכיר משהו מתקדם יותר? תודה!

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by Second Edition,

תוסף שמאפשר לחסוך זכרון ע"י "שמירה" של מספר דפים לא פעילים בטאב יחיד. OneTab. החנות כאן.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.