עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מחפש תוכנה שאחרי שאני מגדיר את המקשים היא תיתן בלחיצת כול מקש שיר ספציפי... אם מישהו מכיר משהו כזה..... WINAMP נותנת אפשרות כזאת ?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  2. לא מתחבר לי כבר 3 חודשים !!?? התוכנה פשטה רגל ?? השרת ? הרבה יותר טובה מאי מיול ..מהירה..... מה קרה לה ?

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  3. Started by ToMeRv32,

שמעתי ממישהי היום שיש לה לפטופ של Lenovo, שיש עליו מערכת הפעלה ווינדוס כלשהו שiTunes לא עובד עליו. לטענתה זה גם מה שאמרו לה בתמיכה כלשהי של אפל (אנערף איפה). מכיוון שזאת מישהי, אין לי כוח להתחיל לתחקר אותה איזו מערכת הפעלה יש לה או להאמין לה, ולא הצלחתי למצוא בגוגל משהו (לא חיפשתי מעמיק מדי..).. מישהו יודע על מה מדובר? על אילו מערכות הפעלה iTunes לא עובד? (ואני דיי בטוח שיש לה משהו שהוא לפחות XP..)

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  4. Started by georgeg,

3 תוכנות : 1. האם למישהו יש המלצה לתוכנה פשוטה לשחזור קבצים שנמחקו (מסל המחזור ו/או ע"י Shift+Delete) ? ברור לי שיכולת השחזור תלוי בפרמטרים שונים, הכוונה היא לתוכנה פשוטה למשתמש הבייתית, שתסיים במצבים מסויימים. (למשל, שמתחרטים רגע לאחר המחיקה, לפני ששטח הדיסק מספיק להכתב שוב) 2. האם יש Plugin/Add On לפיירפוק/אקספלורר, המסוגר להמיר נתוני POST ל GET ? (כלומר, להציג ב URL את הפרמטרים העוברים ב GET) 3. עם איזה כלי פרוקסי/Sniffer מומלץ לעבוד, כאשר מעוניינים לנטר את התעבורה בזמן פיתוח האתר ? (Paros, Fiddler וכו') ? תודה.

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  5. Started by RAZIEL98,

שלום יש ברשותי את התוכנה Ulead GIF Animator 5 עכשיו רציתי לדעת איך אני שומר קובץ בגודל 100X100 ששוקל 20kb מבלי לפגוע באיכות של הוידאו ובלי שהוא היה חתוך? בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  6. Started by davidcohen,

היי אני צריך תוכנה להמרת קבצי PDF ל Doc וההפך. יש לי את Nitro Pro 8 אבל הבעיה איתה היא שכשאני הופך מPDF ל DOCX העיברית יוצאת הפוכה ... למישהו יש ניסיון עם זה ? אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by royymmm,

אהלן , אני מעוניין לפתוח דף נחיתה שונה מהרגיל .. מצאתי מספר אתרים הנותנים את שירותיהם ללא עלות יחד . אני מחפש משהו ספציפי שיהיה ללא עלות ויתן לי את האופציה לשים וידאו או להשתמש בוידאו של האתר עצמו בתוף הדך נחיתה .. מישהו מכיר ? שמע ? עבד עם אתר כזה בעבר ?

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  8. שלום אני הורדתי סרט בקובץ AVI באנגלית.וגם הורדתי קובץ כתוביות רק בשפה עברית. אני מעוניין להפוך אותו לסרט DVD עם כתוביות ביחד.איך קוראים לתוכנה צריבה DVD שעושה דבר כזה? בתודה מראש מיקי חג שמח לכם...

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  9. Started by Django,

אני לא אוהב את הממשק הרגיל של הbookmarks, לכן הייתי משנה בflags את אחד האפשרויות (Enable Material Design extensions נראה לי) וזה היה מחזיר לי את הממשק הישן והנוח. הבעיה שלאחרונה, נראה לי בגלל עדכון תוכנה, הממשק חזר לסגנון המחודש שלו ואני לא מצליח להחזיר את הישן. מישהו מכיר את הבעיה? יש דרך לסדר את זה? זה נורא אני לא יכול להתרגל לזה....

10. Started by Yahi69,

שלום חברים, אני מחפש תוכנה לבדיקת תקינות קבצי אופיס, אני לא מעוניין לתקן אותם אלא לאתר למחוק קבצים פגומים. תוכנות בסגנון לבדיקת תמונות יש את Bad Peggy או לקבצי PDF יש את Recursive finder of corrupted PDF files גם ל-MP3 יש, אך משום מה אני לא מצליח למצוא אחת כזאת לקבצי אופיס (word, excel) מי שמכיר, אשמח לעזרה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by 114508534,

אני משתגע התקנתי את התוכנה ואני מנסה להפעיל סרטים ב DVD והיא כאילו אדישה , אני לוחץ פליי לא קורה שום דבר מוסיף קבצים מהתיקייה של ה DVD , לחיצה כפולה , לא קורה כלום , שוב לוחץ פליי ולא קורה כלום מישהו יודע מה הקטע שלה ??? תודה

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  12. Started by pavel19,

היי אני משתמש ב3 דפדפנים ff, אקפלורר וmaxton ובכולם יש את אותה הבעיה, הדפדפנים קורסים ומופיע הודעה שהדפדפן ביצע פעולה לא חוקית הנה תמונה לדוגמה http://img350.imageshack.us/my.php?image=1489150614971492sf5.png בבקשה תעזרו לי *עריכה: יש לי גם בעיה שהדפדפן פתאום לא מגיב, אז תוכלו לעזור לי תודה

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  13. Started by Screw_Master,

אני משתמש בתוכנה אחרי ביקורת אוהדת פה באתר, מצד שני, התוכנה לא בשלה. הרבה באגים, חיפוש בעייתי, אלגוריתם Shuffle לא מוצלח כמו זה של Winamp למשל, דברים כאלה מאוד מציקים בתוכנה. השאלה היא מתי יוצאת גרסה חדשה.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  14. התקנתי את הדרייברים החדשים כדי לנסות לשפר את ביצועי THE WITCHER 2 ואני רוצה להריץ את המשחק ברזולוציית 1600X900. יש לי מסך 16:9, אבל זה מותח לי את התמונה כאילו הוא חושב שיש לי 16:10 וזה רק ברזולוציות שמתחת ל1920X1080. איך מתקנים את זה?

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  15. Started by yair_h,

שלום לכולם. האם ניתן וכיצד להוסיף את כל ה cliparts הנמצאים בדיסק ההתקנה של ה office97 מבלי להכניס כל פעם מחדש את ה CD ? נ.ב. (בהוספה והסרה של תוכניות > office97 > תחת הסר/ שנה ומשם > כלי אופיס, שם כבר מסומנות כל האופציות הרלוונטיות של ה clipart.) תודה מראש יאיר

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by gal_il50,

מה אתם אומרים אולי נפתח פוסט של תוספים ל-Google Chrome כמו זה של Firefox 4 ?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  17. הי. לשימחתה של ביתי התקנתי מצלמה (עם מיקרופון) במחשב שלה, לצורך שימוש ב-ICQ. וידאתי שהוידאו בסדר (ראיתי את עצמי תקין) ושהאודיו בסדר (הצלחתי להקליט דרך המיקרופון). לאכזבתנו, ICQ לא הצליח להתחבר. וידאתי שהגדרות הקול תקינות (כולל הגדרות המיקרופון) וכולם לא הועיל. חיברתי לניסיון אוזניות עם מיקרופון, ובהם המיקרופון דווקא תיפקד ב-ICQ. ניסיתי להתקין מצלמה אחרת (עם הדרייבר שלה) וגם שם אותו הדבר. לא מצאתי ב-ICQ הגדרות של מצלמה (כמו שנגיד יש במסנג'ר), ואני אובד עצות. אתם יודעים איך זה שהילדה לוחצת.... מישהו מכיר את הבעיה? האם פיספסתי משהו? האם יש ב-ICQ פיצ'ר למצלמה? איך זה שדווקא המיק עם האוזניות עובב ב-ICQ? תודה מראש לכל מי שחושב שיודע, וגם יספר לי....

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  18. Started by Real_Me,

אני מנסה שוב לקבל עזרה לעניין הנ"ל ומקווה שהפעם למישהו תהיה תשובה : מדובר במדפסת BJC 2100 של CANON. אני רוצה להגיע למצב שברירת ה-DUPLEX תהיה מאופשרת באופן קבוע לעומת המצב הנוכחי שאני צריך לסמן אותה לפני כל הדפסה. בספר של המדפסת יש הסבר איך ליצור פרופיל הדפסה רצוי אבל לא איך להגדיר שהוא יהיה ברירת המחדל. אני מפספס משהו?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  19. הבעיה היא כזאת, התוכנה tuneup utilities 10 הייתה מותקנת לי על המחשב עד שיום אחד משהו נדפק בה וכאשר אני פתחתי אותה האייקון שלה היה מופיעה בצד שמאל למטה אבל על החלון עצמו לא נפתח. כאשר ניסיתי לפתוח את החלון הוא נפתח לשנייה ונסגר שוב. שום דבר שקשור לתוכנה לא נפתח, גם ההסרה שלה. ניסיתי לגשת לתיקייה שלה ולמחוק אותה אבל ברגע שפתחתי את התיקייה שלה החלון נסגר לבד. הדרך היחידה שבה הצלחתי למחוק את התוכנה היא במצב בטוח כאשר מחקתי את התיקיה עצמה. הבעיה שנוצרה מכך היא שכאשר אני מקליד tuneup utilities בחיפוש במחשב החלון נסגר לבד. גם כאשר אני מחפש באינטרנט tuneup utilities החלון נסגר לבד. חשבתי שכנראה מדובר בוירוס וכאשר ניסיתי לפתוח את Microsoft Security Client הוא לא נפתח למרות שהאייק…

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  20. Started by POD,

מה נשמע? על הכונן שיש לי עליו את ה-XP יש לי גם 80k סקטורים פגומים. חשבתי לנסות את ה- Hard Drive Mechanic או את ה- Hard Drive Scandisk Pro . מישהו מכיר את התוכנות האלה? או תוכנות אחרות שיכולות לעזור? אני יודע ש- low level format יכול לעזור, אבל אני רוצה לפתור את זה בלי פירמוט. מה ההמלצות שלכם? תודה.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by Holy,

יש לי קובץ pdf בו יש שקף אחד לדף. אני מעוניין בעזרת התוכנה adobe abrobat pro ליצור קובץ pdf חדש בו יהיו 4 שקפים בדף לפי בסידור עברי (1-ימין למעלה, 2-שמאל למעלה, 3- ימין למטה ו4- שמאל למטה). הדרך היחידה שמצאתי ליצוק קובץ חדש עם 4 שקפים בעמוד היא לשלוח את הקובץ להדפסה ושם לבחור להדפיס ל-adobe pdf printer מה שיוצר קובץ חדש. הבעיה היא שהדריבר הזה מאפשר 4 שקפים בדף בסדר אנגלי (שלא מתאים לי). למישהו יש פיתרון?

• 0 תגובות
    • 6.4k צפיות
  22. Started by liiight,

כשאני מנסה להכנס לIRC, אני מקבל את ההודעה הבאה: [23:52] -irc.inter.net.il- [ Blocked by Zone Labs Security ] [23:52] -irc.inter.net.il- [ Blocked by Zone Labs Security ] התופעה החלה ממש לפני כמה ימים, אחרי שהתוכנה שידרגה את עצמה. אפשרתי לMIRC גישה לכל הפורטים, ובכל כתובות הIP ועדיין אני לא מצליח להתחבר. דבר מעניין הוא שכשאני מנטרל את התוכנה, מתחבר לMIRC ומפעיל אותה מחדש, הכל תקין. כלומר, הבעיה היא בשבלי הכניסה, כששרת הIRC מנסה לקבל מידע אודות הIP שלי. אבל כאמור, פתחתי את כל הפורטים. למישהו יש רעיון? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  23. Started by efod26,

שוב שלום, אולי כדי לחדד את נושא הדיון, אני מחפש מקור מידע פנימי באתר או חיצוני אשר משווה בין תוכננת PowerLink CRM לבין תוכנות אחרות מבחינת חסרונות מול תוכנות אחרות ומתחרים עיקריים שלה. אם מישהו יוכל לסייע... תודה והמשך שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  24. Started by Maor_T,

אהלן יש לי במחשב ICQ5 שעד עכשיו עבד בסדר גמור ולא נסגאר לי מידי פעם פתאום אחרי חצי שעה או שעה או בכל פעם בזמן אחר פתאום מופיע שאיסקיו גרם לשגיאה והוא יסגר.. בדקתי וירוסים ורוגלות ואין .... ראיתי איפשהו שיש למצוא את הקובץ mfc42.dll ולשנות את שמו ואח"כ להתקין את איסיקיו מחדש עשיתי את זה וזה לא עזר.. מישהו יודע מה צריך לעשות כדי לתקן את הבעיה ?? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  25. מדיה פלייר 9 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.