עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Aviv,

אם מישהו מכיר mirc script טוב שיכול לעשות לי הגנות בערוץ שלי וגם שיכול למנוע מאופים אחרים להעיף אופ אחר ויש לו אפשריות שימושית ביותר ונוח לישימוש בבקשה לשלוח לי ב Pm או להשאיר הודעה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by zoloboy,

מישהו מכיר איזה add-on או תוכנה שאפשר להאיץ את הורדת הקבצים ב mirc תןדה

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  3. Started by shaulking,

מי שמבין בNIRC שיצור איתי קשר בהודעה אישית

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Started by ZigZag,

MY PROBLEM IS: I'm trying to open AVI files (created on Pinnacle Miro DC-30 (editing computer) on a different machine with Broadway card installed. which CODEC shell I use, compatible for both cards? Thank you very much

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  5. Started by onn_the_vy,

אם למישהוא כאן יש את התוכנה mj studio והוא יכול לשלוח לי אותה זה מאוד מאוד יעזור לי... אני לא מוצא אותה בשום מקום באיטרנט.. (התוכנה לא בתשלום!!!!) onn16@speedy.co.il

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by mosfos,

היי!! יש בידי מכשיר lg bd370 אשר קורא מלבד BR DIVX DVD גם MKV. עד עתה כל FILE MKV הוקרן ברמה של BR - אך מרגע שהחלו להשתמש ב- "קודקים" חדשים- התמונה נמרחת ואי אפשר לצפות יותר ב- MKV. החברה, כנראה אינה מעוניינת לערוך UPDATE- בגלל שהוציאה מכשיר חדש BD390- לכן יש לי בעייה. שאלתי- האם אפשר לעשות RE-ENCODE לפורמט הישן של ה-MKV- כדי שאפשר יהיה לראות? האם יש תוכנה טובה שהופכת MKV בחזרה ל MKV עם הקודקים הישנים? תודה משה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by iakovl,

יש לי קובץ MKV די עמוס 2 סאונד 7 SUB איך אני משפץ אותו ומוריד ממנו רצועת סאונד אחת ו5 SUB?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  8. Started by Or ei,

איפה אני יכול למצוא את התוכנה הנ"ל של ATI ? ניסיתי לחפש באתר שלהם אבל מצאתי רק FAQ תודה

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  9. Started by lesForce,

עריכה: הסתדר - היסרתי את הפיירוול של COMODO

10. Started by Joli,

זה מתאים לכמה פורומים אבל נראה לי שזה הכי מתאים לפה... בכל מקרה למי שלא מכיר את התוכנה, התוכנה נועדה כדי להפוך את הפלאפון למצלמת אינטרנט. וכדי לחבר את שהפלאפון צריך להגדיר בתוכנה לאיזה כניסת USB חיברת את המכשיר. הבעיה שהתוכנה מזהה לי רק COM1 שאני לא יודע איזה כניסה זאת, עברתי חיבור חיבור והיא לא מזהה לי את המכשיר. חשוב לציין שכשהיה לי WIN XP התוכנה זיהתה את כל היציאות במחשב (עם אותו מחשב). תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by gmchief,

סליחה על הבורות... יש לי מסך LCD 17" syncmaster 730b השאלה היא: אם יש צורך בלעדכן את הדרייבר של הMONITOR או מספיק עדכון של הכרטיס מסך(ATI X1950PRO). תודה

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  12. Mood Logic, תוכנה הסורקת את רשימת השירים שלכם ולאחר Activate מהאינטרנט בודקת שיר שיר ולאחר מיון כל השירים (במקרה של הדמו אפשר רק 26 ) מאפשרת לכם לבחור בסוג מוסיקה, לא לפי מה שרשום ב-ID TAG, אלא לפי השיר עצמו, כן כן, היא עוברת על התופים ועל הצלילים של השיר וע"י זה מתאימה את סגנוני המוסיקה לפי מה שתבחרו!!! פשוט המצאה גאונית, רק חבל שהדמו מוגבל ל-26 שירים... לא מספק אותי במיוחד. רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה דומה שלא מוגבלת כל כך, ולקבל תגובות מה דעתכם על תוכנה זו. תודה.

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  13. Started by yaloner,

שלום לכולם, יש לי שתי תמונות (לפני ואחרי) ואני רוצה שאחת תהפוך לשנייה, אמרו לי שזה נקרא morph. איך עושים את זה בצורה הפשוטה ביותר ? (או אם למישהו בא לעשות לי, גם אפשר )

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  14. Started by Stone Eagle,

איך מעיפים את ה "Awards" של Morpheus? הסרתי את המורפיאוס, אבל אני כל הזמן מקבל את ההודעה המעצבנת שלו כשאני גולש. יש לי Win2000 SP2.

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  15. Started by borg,

התקנתי במחשב eMule 0.45b MorphXT 6.7, אבל אין לי רשימה של שרתים. אפשר בבקשה לקבל קובץ addresses.dat עם רשימת שרתים מהירים?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Motion Typography או Kinetic Typography זהו ז'אנר אומנותי מוכר למדי בענף התקשורת החזותית וה motion graphics, שתפקידו לשלב אנימציה עם טקסט כדי ליצור או להעביר לצופה רעיון או רגש מסויים. (לרוב תמצאו בפרסומות, תשדירי שירות, פתיחים, כתוביות וטריילרים) לטכניקה הזו קיימת וריאציה מעניינת שצוברת פופולאריות ברחבי האינטרנט. וריאציה זו מבוססת על פס קול לקוח מסצינה מוכרת כלשהי מהקולנוע/הטלויזיה, או מבוססת על רצועה מוסיקלית כלשהי עם lyrics, כשהיא מעבירה את אותה הסצינה/שיר ע"י טקסט מונפש בשימוש אותו פס הקול ובשילוב אלמנטים נוספים של motion graphics כדי ליצור אנימציה מעניינת יותר. כמה דוגמאות מאוד מעניינות: "האביר האפל" - סצינת העיפרון הנעלם: "מועדון קרב" - סצינת הכוויה הכימית …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אפשר לעשות mount לכונן סידירום דרך DOSbox? ועוד שאלה, איך אני מוחק את ההיסטוריה של החיפוש שעשיתי באתרים שונים ככה שכשאני פותח את גוגל או משהו דומה, לא יפתח לי חלון שמראה לי את החיפושים הקודמים שעשיתי?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  18. אני רוצה לגדיר מספר פעולות ב Mouse Gesture שאני רגיל לבצע תוך כדי הגלישה רק שאני לא מוצא איפה עושים את זה מישהו יכול להסביר איפה מגדירים ?

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  19. Started by lipact,

יש לי בעיה ב mouse hz הביאו לי תוכנה ושיניתי את המהירות עכבר ל 500HZ עכשו אני רוצה להחזיר ל 125 (שזה רגיל) ואני יכול להעביר רק ל 250 500 1000 אין לי אפשרות לרגיל שזה 125 עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  20. Started by FireStar,

היי שלום לכולם! אני מחפש תוכנה פשוטה להפוך קובץ מסוג Mov ל-Avi.

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  21. Started by PCBuster,

שלום לכולם! יש לי מצלמלית חדשה מסוג מינולטה Z3 והי מצלמת ווידאו בפורמט MOV ואני מחפש תוכנה שתמיר אותו לפורמט MPEG יש למישהו המלצות? תודה

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by Mortar,

How/Where do i run Mov files?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  23. Started by jj516,

חברים יקרים חידה נוספת לי... איזה תוכנה אתם יכולים להמליץ לי שאני אוכל בעזרתה לערוך סרטים? התכונות שאני מחפשת הם : קיבוץ ופיצול סרט/סרטים. עריכת הסרט עצמו מבחינת Audio & Video והמרת הסרט לפורמטים שונים. יש המלצות? ואם אםשר עם לינק בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

:] משום מה כשאני פותחת קובץ בתוכנה, היא מזהה רק את השמע ולא מראה את הוידאו [לא מראה שגיאה או משהו] יש לי מקודדים מתאימים במחשב..יכולה לראות סרטים .. וגם כשאני מנסה לשמור הוא שומר לי את זה בתור שמע כשהיה לי XP זה לא קרה, רק עכשיו בויסטה

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  25. Started by Genisher,

אני עובד על חלונות XP, ובביקור אצל חבר העובד על ויסטה, התלהבתי מהמעברים והאנימציות החדשות שיש בגרסה 6 של ה- Windows Movie Maker. הגרסה עליה אני עובד במחשב שלי היא 2.1, ועיקר השימוש שלי הוא ביצירת סרטונים מתמונות סטילס (לא עריכות וידאו). אשמח לדעת האם ניתן להוריד ולהתקין על חלונות XP את גרסה 6? אם כן, מהיכן? לחלופין - האם יש אפשרות להוסיף את המעברים "החדשים" שבגרסה 6 אל גרסה 2.1? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים