עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by charm,

שלום התקנתי היום XP SP2 באנגלית והתקנת אופיס 2003 גם באנגלית והכל סבבה אבל אחרי שהתקנתי את הנורטון system work 2003 המחשב עולה עם 2 שגיאות אחת אומר שהוא לא מוצא קובץ msvcp70.dll והשניה אומר שנורטון מזהה שינוי בתוכנה שיכול להיות התקפה או בעיה אחרת ויש לינק לאתר של נורטון לעוד פרטים ששם אומרים שעדכון (live update) יכול לפתור אבל הוא לא פתר וגם לא הסרה של הנורטון והאופיס והתקנה מחודשת לאחר ההסרה של הנורטון אין את הבעיה הזאת איך אפשר ששניהם יעבדו בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  2. Started by ychamp,

אני צריך מערכת הפעלה שתתפקד לי בתור נגן MP3 יש לי פנטיום 3 לא בשימוש וחשבתי לקנות LCD ולהפוך אותו לנגן הקטע הוא שאני לא מוצא מערכת הפעלה שתומכת בשלט רחוק בחיבור LCD ועושה BOOT ישירות לנגן צריך עזרה דחוף

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  3. שלום חבר'ה, יש לי בעייה רצינית במחשב, זה קרה לפני כמה דק', אין לי מושג איך זה קרה בדיוק, לא הורדתי כלום.. פתאום המחשב השתגע, הרבה דברים לא מוצגים לי באתרי אינטרנט (ולא, זה לא הדפדפן) השחזור מערכת לא פועל, הwindows media player לא נפתח בכלל... וכל פעם שאני עושה שחזור מערכת, המחשב לא מגיב בכלל..כאילו אני לא לוחץ על זה.. ניסיתי לעשות ריסטרט, ניסיתי הכל...ניסיתי לבדוק עם Xoftspy ניסיתי גם עם BugDoctor למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות חוץ מפרמוט שכרגע לא בא בחשבון? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  4. Started by mcmcc,

יש לי בעיה בזמן שאני מתקין את המשחק Bully: scholarship edition בתמונה אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור ודברים אחרים מותקנים אז אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה

5. מחפש משו שיודע לעבוד עם מספר רב של קבצים בכמה לחיצות בודדות רצוי שיהיה חינמי

6. צריך דרייבר לכרטיס מסך . פרטים נחוצים לזיהוי .. תעזרו לי בבקשה!!

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  7. יש לי ידידה שיש לה מחשב פנטיום 3 800 מגה הרץ ו256 ראם ואת האמת בסטנרנד של היום אני לא יודע מה להתקין לה האם כדאי לה ללכת על הFIREWALL של סיגייט? או שהוא יהיה כבד מדי ואנטיוירוס זאת גם בחירה קשה צריך משהו שיעשה את העבודה ולא יקח הרבה מהמשאבים של המערכת חשוב לציין שיש לה במחשב ווינדוס 2000 יש לכם הצעות לאנטי וירוס וFIREWALL? כי אני חושב שהיום חייבים את שניהם אם היא לא רוצה כל שבוע ללכת לטכנאי שיתקן לה את המחשב

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  8. יש לי די וי די דיוקס שקורא כתוביות ואכן גם קורא תיקיות השאלה שלי היא על איזה דיסקים עדיף ליצרוב סרטים ? יש לי למעלה מ 50 סרטים ואני מעוניין ליצרוב את כולם על דיסקם של Cd-R או שעדיף Dvd-rw ? r? ועל איזה מהירות כדאי ליצרוב את הדיסקים ? אני מישתמש בNERO 6 ממתין לתגובה תודה :-\

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  9. הכותרת אומרת הכל, צריך תוכנה שהיא לא FRAPS ושאפשר להקליט בא את המשחק בדרך נאותה ויפה, ושלא תיצור קבצים ענקיים.

10. יש לי בעיה : הגדרתי בפיירפוקס שכל פעם שאני יפתח אותו הוא יראה לי טאבים קודמים .. אבל משום מה כל פעם שאני פותח אותו הוא לא מראה לי טאבים אלה רק דף ריק . אני רוצה שכל פעם שאני יפתח אותו הוא יראה לי את הטאבים שהיו לפי שסגרתי אותו.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  11. אני צריך תוכנה למחשב שמוחקת לי מתמונה חלקים שאיני רוצה ומשלים את התמונה...

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  12. Started by gevAA,

היי :] רציתי לדעת אם יש אפשרות לשנות תשפה של התוכנה לאנגלית כי התקנתי אותה בשפה מוזרה,איטלקית ניראה לי.. תודה לעוזרים . :]

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  13. Started by Garbil,

שלום, אני צריך תוכנה שתוכל למיין לי לפי הסדר את הקבצים הכי כבדים עד הכי קלים תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  14. Started by aviram20,

ומאיפה אני מוריד אותו ......?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  15. אהלן חיפשתי בנרות דרייברים למצלמה ואני לא מצליח למצוא , יש לויסטה 32 ולא 64 אין , אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה . תודה

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  16. Started by player_1,

הורדתי את הבנצ'מארק 3DMARK 06 ממדור ההורדות של האתר ניסיתי לפתוח את ההתקנה שלו והוא לא מגיב תמונה

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  17. Started by yotam360,

http://img154.imageshack.us/img154/652/31153285ru2.jpg זה קורה בתדירות דיי גבוהה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  18. Started by shaharZur,

שלום לכולם , יש לי מסך LCD של SAMSUNG 710N ואני רוצה לדעת עליו נתונים. הכי חשוב לי זה לדעת מהי מהירות התגובה שלו כי חיפשתי באתר היצרן ורשום שם 8 MS וחיפשתי בעוד מלא אתרים ושם רשום 12 MS אבל בכולם התמונה לא נראת בדיוק כמו המסך שלי. לכן אני מחפש תוכנה בודקת. יש תוכנה כזאת?

19. Started by Green,

היי רציתי לדעת איזה אימיול עדיף לישראל זתומרת שלא יהיה את הבעיה שחוסמת את המהירות RR יש איזה אימיול טוב ומהיר שלא יהיה בו את הצרה הזו תודה

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  20. joost גם נראית טוב על מסך מלא, זה חשוב.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  21. פירמטתי את המחשב HP שלי, (היה לי ויסטה),ועכשיו אני לא מצליח להתקין את המודם, בגלל שהמחשב לא מזהה את הכבל שאני מחבר למחשב... מה אני עושה? אין לי שום דיסקים של דרייברים, כלום ואין לי מושג מאיפה אני מוריד אותם... תודה לעוזרים,זה המחשב: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?lc=en&cc=us〈=en&softwareitem=pv-54435-1&os=2093&product=3421447&dlc=en& ויש דרייברים רק לויסטה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  22. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם. התקנתי את התוכנה הזאת אבל יש לי בעיה אני לא מצליח לשמוע כלום, זה מנגן אבל לא שומעים. הקולות במחשב עובדים ככה שזה בתוכנה עצמה. הוא רושם לי OFF NO SOUND צרפתי תמונה כדאי שתראו במה מדובר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  23. התקנתי את Nav, ואני לא ממש גולש במחשב שלי כל יום, רוב הזמן הוא בכלל אוףליין כי אני לא בבית.. אין לי כל כך שימוש בהגנה שלו כל הזמן, אלא רק כשאני משתמש בקאזה ודברים כאלה.. אז רציתי לדעת מה אני יכול לעשות כדי ש-Norton יעלה רק כשאני מבקש ממנו, ולא ישר בסטארט אפ. תודה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  24. שלום, אני מחפש תוכנה שתיקח תמונות מה-WebCam בקצב של תמונה אחת כל 2 שניות ותשמור את התמונה מיידית ל-HD בפורמט JPG ע"מ לחסוך בנפח. ניסיתי כבר להשתמש ב-WinDVR בצירוף תוכנת מאקרו שבה קבעתי כי הלחצן "P" יילחץ כל 2 שניות, התוכנה אכן צילמה תמונה כל 2 שניות, אך לאחר 450 תמונות היא צילמה תמונות ריקות, כנראה משום שהתמונות לא נשמרות באופן מיידי ל-HD. לכן חשוב לי שהתוכנה תשמור את התמונה שהיא לוכדת, ישירות ל-HD. תודה רבה על הקריאה ומקווה שמישהו יוכל לבוא לעזרתי.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים