עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם אני מחפש כבר כמה זמן תוכנה שאני יוכל לשים קטע מוזיקה ולהריץ שם תמונות ולבנות מן מצגת כזו של תמונות וכול מיני אפקטים כאלה שהתמונה תתחלף פשוט יש לי תוכנהProShowGold רק מה שאני לא יכול לרשום שם בעברית וזו תוכנה מעולה לעשות את כול הדברים האלה יש למישהו המלצה על תוכנה שתומכת עברית חוץ מwindows maker?

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  2. שלום לכולם... יש לי בעיה עם הפעלת סרטים ב-bs player ... רציתי לראות סרט והוא רשם לי שהוא לא יכול לפעול סרטי div 32 או משהו כזה וזה לא קרה לי עם שום סרט בעבר אז התקנתי תוכנה שנקראת ffdshow ואז הסרט עבד... אחרי זה שבאתי לראות פרק של 24 הוא לא עבד ורשם לי bs player נתקלה בבעיה - ואז לחצתי אל תשלח וזה יצאה... חלק מהדברים על המחשב עבדו לי וחלק לא ... אז הורדתי את ה-ffdshow והסרט הראשון שוב לא עבד div32 ובנוסף שאר הדברים שפעם עבדו היום עובדיםאבל אני רואה הפוך... כאילו המסך הפוך... מה לעשות ? איך לגרום שגם אני יראה רגיל וגם כול הקבצים יעבדו ? תודה רבה מראש...

3. אם ישי כרטיס מסך GEFORCE 7900 GS

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  4. Started by TaZeR,

ממה זה יכול לנבוע? מה שכן, ב EASYTUNE 5 אפשר לראות את הטמפ' של המעבד אז למה אי-אפשר לראות אותה דרך EVEREST?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  5. Started by KRS1,

אני מעוניין שיהיה מעבר אוטומטי בין visual plugins בלי שאני יצטרך לגעת במחשב. אפשרי?

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  6. Started by naoriko,

פרצו לי לאיי סי קיו אני רוצה לדעת איך פורצים לאיי סי קיו או איך מוחקים את המשתמש של האיי סי קיו בבקשה זה נורא נורא נורא נורא חשוב תודה רבה רבה רבה לכל מי שמגיב באמת!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  7. טוב אז ככה, קיבלתי מחשב חדש, התקנתי Windows XP SP2 נקי. התקנתי K-Lite Mega Codec Pack... הכל עובד מצוין, עד שגיליתי שאי אפשר להפעיל קבצי MPG. ברגע שאני מנסה, באותה השנייה המסף נהיה שחור והמחשב עושה ריסטרט... קטע מוזר... ניסיתי להתקין מחדש את ה Codec Pack. לא ממש עוזר... למישהו יש רעיון? המערכת שלי היא: Intel E6420 2GB 800MHZ RAM 8800GTS תודה.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by ביז'ו המוס,

אני צריך עזרה ממכם, אתמול חבר שלח לי לינק דרך המסנג'ר ועשיתי שטות ענקית ופתחתי אותו. מאז המסנג'ר שלי כל הזמן מתנתק וכנראה שאני שולח את אותו הלינק להרבה מהאנשים ברשימה שלי.. בבקשה איך אני מתקן את הבעיה? תודה מראש אור

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  9. מה הם שתי הקבצים האלו ? איך אני מעיף אותם אם צריך ? (כי לשלוח לסל מיחזור לא ניתן) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  10. שלום, אני מחפש תוכנה שתיקח תמונות מה-WebCam בקצב של תמונה אחת כל 2 שניות ותשמור את התמונה מיידית ל-HD בפורמט JPG ע"מ לחסוך בנפח. ניסיתי כבר להשתמש ב-WinDVR בצירוף תוכנת מאקרו שבה קבעתי כי הלחצן "P" יילחץ כל 2 שניות, התוכנה אכן צילמה תמונה כל 2 שניות, אך לאחר 450 תמונות היא צילמה תמונות ריקות, כנראה משום שהתמונות לא נשמרות באופן מיידי ל-HD. לכן חשוב לי שהתוכנה תשמור את התמונה שהיא לוכדת, ישירות ל-HD. תודה רבה על הקריאה ומקווה שמישהו יוכל לבוא לעזרתי.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  11. Started by mashas,

היי, נתקלתי בקבצים עם סיומות: *.cer,*.pvt,*.pfx פעם ראשונה שאני נתקלת בסיומות כאלו מישהו מכיר - יודע על מה מדובר. אני יודעת רק שמדבור עם קבצי מפתחות בתחום האבטחה (RSA) , אבל לא ידוע לי הייעוד של כ"א מהם

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  12. Started by dorratz,

אני רוצה למחוק את האופיס שלי (2003Pro) לגמרי, כאילו הוא אף פעם לא היה מותקן על המחשב... האופיס הסתכבך לי פה, ולא עוזרת התקנה מחדש או תיקון וכל זה... משהו מהרג'יסטרי או משהו, איך אני מעיף ה-כ-ל. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  13. יש לי לוח אם מעצבן שאני לא מצליח להבין איך אני עושה שהמחשב יתחיל מהדיסק של הXP (אני רוצה לפרמט.. ) intel ASRock P4i65G תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  14. Started by shuy,

תודה.

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  15. הי, אני רוצה לחבר מחשב לראוטר וככה לחלוק אינטרנט וLAN בין שלושה מחשבים. אני מחפש פיירוול לאחד המחשבים שלא יעשה בעיות עם הרשת LAN/WAN ויהיה קל לשימוש. מה מומלץ? (לא חובה שיהיה חינמי)

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  16. מחקתי את כל תיקית ה-TEMP שלי ובגלל זה שני התוכנות לא עולות לי שאני מדליק את המחשב. איך אני יכול להחזיר אותם.

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  17. Started by BlackBlood,

יש לי את הגירסא המעודכנת.. עכשיו הכל טוב ויפה, רק כשאני עובר בין הטאבים, פתאום יש לי הודעה כזאת http://www.zix.co.il/images/1021671541.JPG איך אפשר לפתור את הבעיה? כי זה כבר נמאס שזה קורה בלי סוף.. תודה מראש [=

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  18. Started by asdasdasd,

ב 6 היה ב FILE - BURN IMAGE ב7 אין שום אפשרו ת ל "BURN IMAGE CD" איך צורבים כ IMAGE ? תודה.

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  19. פעם הייתה לי תוכנה טובה, רק אני לא זוכר את השם כל כך, UVCR , IVCR, לא יודע משהו בסגנון, היא מקליטה וגם אפשר לקבוע את ה-BITRATE ועוד כל מיני דברים, עם מישהו מכיר את השם, אשמח לקבל אותו תודה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  20. Started by da50iel,

משום מה המסנג'ר הפסיק להתחבר לי. עשיתי פותר בעיות, וזה אמר לי שיציאות עיקריות לא טוב (אני חושב צריך לפתוח פורט) מישהוא יכול להסביר איך לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  21. אוקי אז יש כמה תוכנות שאני מחפש ! קודם כל סוג ראשון אני מחפש תוכנות שיאפשרו לי לצלם את המסך שלי בזמן שאני משחק ובאיכות סבירה מאד ! אני מכיר את FRAPS וכרגע אני משתמש בו אני רוצה לשאול האותכם אם יש משהו יותר טוב מזה ? דבר שני: נגיד וצילמתי או אפילו יש לי משהו מוכן אני צריך תוכנות להעריכת הוידיאו אבל תוכנות ממש טוב ככה שאני יכול לפרק את הוידיאו לחלקים , להוסיף צלילים ומוזיקות משלי , אם אפשר אז לשפר את האיכות של הצולם , להוסיף כתוביות וכו'... בקיצור משהו לעריכה אבל משהו טוב ! אני מכיר את התוכנה של XP הwindows maker משהו כזה ... ואני לא רוצה להשתמש בה . תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  22. Started by Ghosthunter,

שלום, אני צריך מקבץ CODECS מעודכן. מאיפה אפשר להשיג? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  23. Started by deyv,

אני צריך תוכנה שיכולה לקודד כמה סרטים בו זמנית. עד עכשיו כל התוכנות שמצאתי מסוגלות לקודד כל פעם סרט אחד וזה איטי ומתיש, חשוב גם שהשימוש בתוכנה יהיה פשוט. תודה.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  24. Started by shalem,

יש לי ווינאמפ, עכשיו פעם שהייתי שומע מוזיקה, ואז רוצה לעבור לאינטרנט נגיד או כל דבר אחר, הווינאמפ ניהיה חצי שקוף כזה (לא נעלם לגמרי מאחורי התוכנה האחרת) ואז אפשר עדיין לראות את המוזיקה וגם לא להיות בתוכנה וזה ממש מגניב ולפני כמה זמן מחקתי את התוכנה לאיזה חודש ואז שוב שמתי (גרסה אחת יותר מתקדמת) וזה לא קורה.... זה בגלל הגרסה או שלחצתי משהו???? תעזרו לי בקשה!

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  25. Started by skaz,

היי, עד לפני כשנה - חצי שנה ההורדה במירק הגיעה רוב הפעמים ל 80 (אינטרנט 750 כבלים אצל נטוויז'ן). מאז המהירות לא עולה על 20 כמעט אף פעם וגם אם כן ישר יורדת - ממוצע הורדה 12-15. שבוע שעבר שידרגתי את האינטרנט אצל נטוויז/ן והוט ל 1.5, יש שיפור במהירות גלישה ויש שיפור משמעותי במהירות הורדה דרך http וכו' אך עדיין מוריד במירק על לא יותר מ 20. הבעייה היא לא המקורות במירק לדעתי כי לא יכול להיות שכל כך הרבה מקורות מגבילים למהירות כל כך נמוכה. יכול להיות ששיניתי בטעות הגדרות במירק או שנטוויז'ן מגבילה במהירות ההורדה מחו"ל? ** פיירוול יחיד שיש לי זה מה שמסומן ב V בהגדרות אינטרנט של הווינדוס, יש לי sp1, אין לי ראוטר ויש לי אנטיוירוס kaspersky. תודה.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים