עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yuuu,

היי . יש לי בעיה כזו - אני מעוניין לבצע פירמוט מלא למחשב , ועם זאת , לא להתחיל להתקין מחדש הכל , משום שיש לי גיבוי GHOST מוכן . הבעיה היא , שברגע שמבצעים RESTOR בGHOST , הוא מעתיק את הקבצים החדשים על הישנים , ונוצר "סלט" , ולא מבוצע פורמט מלא . רציתי לבצע פורמט ואז להריץ את GHOST , אבל נתקלתי בבעיות - לא הצלחתי להשיג דיסקט פלופי 1.44 פועל כדי להשתמש בו בבוט , אז ירדתי מהאופציה הזו . דיסק אתחול שיתאים לי - ויתן לי את שורת הכתובת וגרסאת GHOST לדוס לא מצאתי . אני נואש - בבקשה עזרה ! תודה .

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  2. Started by wooper,

בדכ שאני כותב בעברית אז אני יכול באמצע המשפט לכתוב באנגלית עכשיו שאני כותב משפט word רושם בעברית ואז שאני רושם באנגלית הוא עובר להתחלה במקום להמשך המשפט למשל: exe למה שאני מנסה לפתוח קבצי ????

3. Started by charm,

שלום התקנתי היום XP SP2 באנגלית והתקנת אופיס 2003 גם באנגלית והכל סבבה אבל אחרי שהתקנתי את הנורטון system work 2003 המחשב עולה עם 2 שגיאות אחת אומר שהוא לא מוצא קובץ msvcp70.dll והשניה אומר שנורטון מזהה שינוי בתוכנה שיכול להיות התקפה או בעיה אחרת ויש לינק לאתר של נורטון לעוד פרטים ששם אומרים שעדכון (live update) יכול לפתור אבל הוא לא פתר וגם לא הסרה של הנורטון והאופיס והתקנה מחודשת לאחר ההסרה של הנורטון אין את הבעיה הזאת איך אפשר ששניהם יעבדו בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  4. שלום האם יש תוכנה שיכולה להשמיד מה שכתוב בדיסק? תודה

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  5. Started by Clicker7,

שלום אז ככה קניתי אוזניות של zalman שבאות אם חיבור USB ובכבל יש כרטיס קול שצריך להתקין לו דריברים (ואי אפשר להכניס שם מיקרופון) עכשיו אם המחשב יש לי כרטיס קול מובנה SoundMAX שאותו אני צריך להתקין כדי להשתמש במיקרופון וכששתיהם מותקנים אני מקבל מסכים כחולים לפעמים יש דרך כל שהיא התקין לדוגמא דריברים _רק_ למיקרופון בSoundMAX או שיטה אחרת שלא יהיה לי מסכים כחולים ? תודה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  6. Started by gshhar,

תודה.

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  7. Started by Zeliran,

בבעיה מעורבים שני מחשבים. במחשב הראשון יש HD של 40GB, עשיתי לו גיבוי מלא עם Acronis. במחשב השני ההארד דיסק ריק לגמרי. העברתי לתוכו את הגיבוי, ו"שחזרתי" אותו עם acronis. עכשיו, כשאני מפעיל את המחשב, אני רואה שאני יכול לבחור להשתמש במערכת ההפעלה שגיביתי, אבל כשאני בוחר בה, לאחר מספר רגעים מקבלים blue screen של windows (לפחות כאשר מונעים ממנו לעשות restart אוטומטית..) מה אני יכול לעשות בשביל שאני אוכל לעבוד עם הגיבוי הזה על המחשב השני? תודה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  8. Started by mcmcc,

יש לי בעיה בזמן שאני מתקין את המשחק Bully: scholarship edition בתמונה אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור ודברים אחרים מותקנים אז אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה

9. היי, כפי שחלקכם מכירים - יש בפלאזמות ובטלוויזיות LCD אופציה למתוח סרטי FS (4:3) למסך רחב (WS) בלי שישימו לב כ"כ שהתמונה מתוחה, ע"י כך שבאמצע הוא לא מותח ואז בהדרגתיות בקצוות זה הכי מותח את התמונה. רציתי לדעת אם קיימת תוכנה כזו למחשב אבל בפרוצדורה הפוכה - שתיקח סרט WS ותציג אותו FS (על כל המסך), כלומר תמתח אותו אנכית, בלי שישימו לב?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by avner0075,

איך מוציאים את הכיסוי השחור מהעניים של האימיול?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  11. התקנתי את התוכנה והפעלתי ובהטענה קופץ לי האלרט הבא (מצורפת תמונה). למה זה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  12. כל פעם שאני נכנס ל EGGED.CO.IL ועוד מלא אתרים אחרים IE-7 נסגר לי אני חושב שזה בגלל הפלאש שיש באתרים האלה אבל לא בטוח... אולי גם בעיה בסקריפטים שיש באתרים אלה אני עובד עם וינדוס ויסטה 64BIT האם ניתן לסדר את הבעיה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  13. Started by ilaysk,

לאחרונה הוספתי 1G זיכרון פנימי (512*4 קינגסטון DDR2 533 ) והשאלה שלי עם אני יכול לשנות משהו בזיכרון הוירטואלי כדי שהמחשב יעבוד מהר יותר? ומזה ביכלל זכרון וירטואלי? (סליחה על הנוביות ) תודה על העזרה!

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by Oranili,

מאז שהסרתי את הMSG PLUS הרשימה מופיעה לי רק בכתובות של אנשים לא בשמות שהם בוחרים הנה תמונה מה שבשחור! זה הכתובות איך אני מסדר את זה לרגיל? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by maor848,

שלום.. לפני כמה חודשים התחילה בעיה אצלי במחשב שאי אפשר להיכנס למכתב עצמו בוואלה דואר.. כלומר אני לוחץ על הנושא והוא מסמן אותו כנקרא ולא פותח אותו.. פירמטתי לפני שבוע והבעיה הסתדרה ואז היא חזרה שוב.. אני חושב שזה בגלל העידכונים של הWIN.. מישהו יודע מה הבעיה ? יש עוד אנשים שאצלם זה ככה? נ.ב. הדואר לא עובד ב FF אבל בבעיה אחרת

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  16. שלום אשמח לקבל עזרה איך אני מוחק את הערכים האלה -- לא אוהב שנשמרים דברים כאלה בשמחשב [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  17. Started by puuma,

שאני נכנס לחלק מהאתרים אחרי כמה דקות מופיע לי הודעת שגיאה שיש בעיה עם הקובץ mshtml.dll והאתר נסגר.. אך פותרים את זה תודה......

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  18. Started by VL,

אני צריך תוכנה שתחליף ת'פורמט מ-MP3 ל-mid עשיתי חיפוש בגוגל לא מצאתי איך פותחים סיומת GP3 ניסיתי לחפש באתר filext.com הורדתי את התוכנה השנייה לא הלך לי הראשונה לא מצאתי גם... תודה

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  19. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה רק לפני איזה חודש עשיתי פורמט למחשב והתקנתי אנטי וירוס קספרסקי . בדרך כלל הקספרסקי בודק כל דבר שמורידים . אבל לפני כמה ימים אחותי ניתקה אותו כי הוא לא נתן לה לשלוח דברים באייסי . ועכשיו כל איזה 5 דקות המחשב מתחיל להתחרפן ושולח לי הודעות (תמונה בהמשך ). בתמונה רשום את כל השגיאות . וכפי שניתן לראות יש שם כאילו את "המחשב שלי" אבל זה בעצם בדפדפן זה לא המחשב שלי. וכם כשאני נכנס לתקיות זה מראה לי את זה . בלי סוף הודעות כאלה . ואם אני לוחץ ביטול או אישור זה מתיד נותן לי להוריד תוכנה "אנטי וירוס בחינם" אז אחותי הורידה אותו ולא משנה כמה מחקתי אותו הוא תמיד פועל . ואומר לי לקנות אותו לאנטי וירוס קוראים . IE מין מגן כזה בצבע אדום ולבן . וגם הקספרסקי עכשיו לא מצל…

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  20. Started by Yaniv100,

היימ ישהו יכול לעזור לי בתוכנה languard אני לא מבין דברים מסוימים בה אני אשמח אם תיצרו איתי קשר באריסיקיו 327693432

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  21. אחים שלי שלום!!! איזה תוכנת אנטי וירוס הכי קלה ועושה את העבודה כמו שצריך... איזה הכי שווה להתקין.. ואיזה אתם משתמשים?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  22. Started by No_Man,

חבר לי פירמט לא ממזמן והוא צריך את הדריברים של הלוח אם אבל לא מצאתי בשום מקום. הוא צריך דריברים של ה-SATA כי הוא לא מצליח להתקין את הוינדוס (הוא לא מזהה את ה-HDD). מישהו יודע איפה אני יכול להוריד את הדריברים (בדקתי באתר היצרן), ואיך אני משתמש בהם? יחד עם הלוח הוא קיבל דיסק, כשהוא עשה בוט מהדיסק הוא קיבל 4 אפשרותיות בחירה, 3 מהם לא רלונטיות לנושא ועל אחת היה רשום משהו על RAID Controler. זה קשור לזה ? יכול להיות שה-SATA שלו מחובר דרך בקר RAID ? ד"א בדקתי בביוס אם יש אפשרות לעשות שהוא ישתמש ב-SATA כ-IDE אבל לא מצאתי . . . או שלא ידעתי לחפש. . . מישהו יודע אם הלוח שלו תומך בזה, ואם כן אז איך אני משנה ? סוג הלוח: ASUS P5RD1-VM Chipset: ATI Radeon Xpress 200 (לא יודע אם זה קשור…

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  23. עד היום השתמשתי ב Nero וזה לפעמים עשה לי בעיות לא יודע לא עלה ב DVD לפעמים כן לפעמים לא לםעמים היה דוםק תדיסקים... אז אם יש תוכנה אחרת טובה תמליצו לי פה בבקשה... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  24. Started by dadi,

לאחר התקנה של תוכנה אני מנסה להפעילה ומקבל הודעה "כשל קטסטרופלי" והתכנה לא עובדת, במידה ויש מישהו שיכול להסביר לי איכן אני יכול לראות ב windows ממה נובע הכשל ואיך אני פותר את הבעיה . תודה

• 2 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים