תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה בInternet Explorer , לכל אתר שנכנס אחרי כמה שניות זה נותן לי הודעה שהאקספלורר צריך להסגר ויש יש לי אפשרות לדו"ח שגיאות לשלוח או לא. בכל מקרה, יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לצרוב IAMGE בנרו 8 ? יענו איך עושים את זה ? ב7 ידעתי והכל הלך סבבה ב-8 אני לא מוצא תאופציה.. למה אני מתכוון IAMGE.. כדי לעשות דיסק של וינדוס שיעלה דרך הבוט צריך לעשות שהוא יעבוד אוטומטית ברגע שאני מבקש מהביוס לקרוא אותו ! אשמח לתשובה !
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
תודה
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יזכיר לי איך קוראים לתוכנה שממירה את ממשק העברית לממשק באנגלית, ואם היא חינמית אז איפה ניתן להוריד אותה? תודה
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מספר סרטים שאני רוצה ליצרוב על דיסק DVD 1 ולעשות לו תפריט כמו שיש בסרטי DVD מקוריים ככה כשאני ישים את הדיסק במכשיר הDVD אני אראה את התפריט שיצרתי ולא התפריט של מכשיר ה DVD
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
כאילו שאלתי היא כזו : נכון נגיד שממירים את הסרט ל-VCD/SVCD אז זה עובר את ה-700 מגה בייט (דיסק רגיל לא DVD) יש איכשהו דרך להגדיר לו שיצרוב את הסרט על שני דיסקים פשוט שיצרוב וימשיך את הצריבה בדיסק שני..? או שאין כזה דבר וזה רק נשמע פשוט במילים ? תודה על התשובה
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה עם הפעלת סרטים ב-bs player ... רציתי לראות סרט והוא רשם לי שהוא לא יכול לפעול סרטי div 32 או משהו כזה וזה לא קרה לי עם שום סרט בעבר אז התקנתי תוכנה שנקראת ffdshow ואז הסרט עבד... אחרי זה שבאתי לראות פרק של 24 הוא לא עבד ורשם לי bs player נתקלה בבעיה - ואז לחצתי אל תשלח וזה יצאה... חלק מהדברים על המחשב עבדו לי וחלק לא ... אז הורדתי את ה-ffdshow והסרט הראשון שוב לא עבד div32 ובנוסף שאר הדברים שפעם עבדו היום עובדיםאבל אני רואה הפוך... כאילו המסך הפוך... מה לעשות ? איך לגרום שגם אני יראה רגיל וגם כול הקבצים יעבדו ? תודה רבה מראש...
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום רב, הסרתי את תוכנת ה- daemon מהמחשב שלי ובצעתי Restasrt. מרגע זה, בכל Restart שאני מבצע קורים הדברים הבאים: מסך win Xp עולה, אני מקבל את מסך בחירת המשתמש, ה-Icons מוצגים, פתאם שולחן עבודה מציג לי את סמלים ברזולוציה גבוהה, לאחר כדקה הרזולציה מתעדכנת לנכונה, שורת המשימות נעלמת לי ורק לאחר כדקה היא מופיעה שוב. כל אתחול של המחשב לוקח כשתיים שלוש דקות. התקנתי מחדש את הדרייברים של הכרטיס מסך, הסרתי תוכנות אחרונות שהתקנתי, בטלתי את הדרריברים של מצלמת הוידאו,הפעלתי ב- SafeMOde אבל עדין הבאה מתרחשת. למישהו יש כיווני פתרון?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מנסה להיכנס לכל מיני קישורים באינטרנט והוא לא נכנס למשל האתר יד 2 אם אתם מכירים. הקישור של המודעות של ה"חם בלוח" אני לוחץ ולא נכנס והתמונות של הרכבים. מה הבעיה? ומה אני יכול לעשות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי 4 כוננין 250 שפוצל ל3 ועוד 250. אני סגרתי ghost שכך שישמרו לי כל הוכננים חוץ מ-C יענו system. שברגע שאני אפתח Ghost כל מה שבכוננים חוץ מsystemישמר וsystem ישוחזר ולמתי שסגרתי גיבוי. אני עושה ריסט מכניס את הדיסקט ghost והדוס טוען, ואז נפתח לי הדף הראשי של ghost בדוס אבל בלי אפשרויות בלי כלום. מה אני צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מכירים את הסירטונים שרואים בדף אינטרנט במין חלון מדיה פלייר קטן? אז לפני כמה ימים/שבועות אותו חלון השתנה למין גירסא ישנה של המדיה פלייר של ווינדוס, מה זה אומר? הסקין הפך מהכחול כהה המגניב למין אפור/ווינדוס96 משעמם ופשוט שכזה עם מעט יותר אפשרויות, בלי אפשרות לחזור אחורה בסירטון והרבה פחות נוח וחביב :< אין לי מושג מה גרם לשינוי הפתאומי הזה (שאגב התרחש גם בפיירפוקס וגם באקספלורר) ואני מת להחזיר את הכל לאיך שהוא היה. עזרה?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מה מידת ההשפעה על שיפור \ יעילות הגלישה באינטרנט של תוכנות מסוג זה ? דוגמאות לתוכנות Modem Tweak :
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
הפעלתי ביטול הגנה STARFORCE של STARFUKER...למי שמכיר.. אחרי המשחק לא הצליח לעלות לחצתי בטעות על לחצן אחר בתוכנה והיא נסגרה...והכוננים שהיו בהארד דיסק של התוכנה נעלמו...כליל כולל ה CDROM. לאחר מכן המחשב סירב לעלות ועשה לי המוות עד שהתגברתי על הבעיה הזאת וניתקתי מאקסטור אחד של 200 ג'י,עכשיו הווינדוס עולה...השאלה היא הכיצד אני מחזיר את המצב לקדמותו ?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם..! לבן דוד שלי יש איזה שהוא תוכנה שהוא יכול לאיכנס למחשב שלי דרך המחשב שלו והוא יכול לראות מה אני עושה במחשב זו מין תוכנה שהשולחן עבודה שלי במחשב שלו במסדרת והוא יכול להזיז לי את העכבר ולאיכנס לתקיות שלי ועוד מלא דברים ועכשיו אני צריך את העזרה שלכם למצאו את התוכנה הזאת כי אני רוצה לאחזיר לו..! תודה לעוזרים..! NiMrOdS
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שאני מתקין תSygate Personal Firewall Pro 5.6.2808 (אחרי פירמוט) זה לא נותן לי להכנס לאתרים למסינגר וICQ כאילו אין לי מודם מה הבעיה?? מה לשנו?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אפשר לעשות mount לכונן סידירום דרך DOSbox? ועוד שאלה, איך אני מוחק את ההיסטוריה של החיפוש שעשיתי באתרים שונים ככה שכשאני פותח את גוגל או משהו דומה, לא יפתח לי חלון שמראה לי את החיפושים הקודמים שעשיתי?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
המרתי קובץ בתוכנה ועכשיו אני לא מוצא איפה התוכנה שמה את הקובץ. איך אני מוצא אותו? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
כשאני רוצה למחוק תמונה מהתוכנה זה שולח אותה לסל מיחזור... איך אני מוחק בלי שזה ימחק תתמונה מהמחשב?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום חברים!!! אני קנתי מדפסת שיודעת גם להדפיס בגודל של 10*15 CM אבל אני לא יודע אך לעשות את זה באיזה תוכנה אני יכול לשתמש בה כדי לעשות את זה או אולי אני יכול להדפיס גם בתוכנה של ווינדוס תעזור לי בבקשה המדפסת שלי היא BROTHER MFC-215C
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
מחקתי את כל תיקית ה-TEMP שלי ובגלל זה שני התוכנות לא עולות לי שאני מדליק את המחשב. איך אני יכול להחזיר אותם.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
http://www.beitar.org.il/downloads/mirandabj/ חובה בכל בית אב בישראל. אללה בית"R אלללה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
משום מה המסנג'ר הפסיק להתחבר לי. עשיתי פותר בעיות, וזה אמר לי שיציאות עיקריות לא טוב (אני חושב צריך לפתוח פורט) מישהוא יכול להסביר איך לתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני לא מבין למה אין לי את הטמפ' של המעבד ומה זה GPU Ambient ? GPU זה הכרטיס מסך
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי, ברצוני להודיע שיצאה גירסה חדשה לתוכנה: eMailaya. רשימת השינויים לגירסה זו, היא: * נוספה תיקיית תבניות * כפתור לגילגול החלון מעלה כאשר אינו בגודל מקסימלי * כפתור עדכון הבלוגר הועבר לתפריט אנשי קשר מועדפים * מייל תמונת מסך בלחיצת כפתור * חיפוש על פי תגים * כפתור שליחת מכתב מאפשר שמירת המכתב לתיקיית התבניות/תיקייה מקומית/רשת לשיתוף מקומי. * גאדג'ט לצפייה בכמות הזיכרון/מעבד שהתוכנה תופסת * מירכוז ניהול אנשי הקשר + ניהול פשוט הרבה יותר. * שיפור מהירות עבודת התוכנה בכל מני תחומים. כרגיל, אשמח לשמוע הערות והארות אתר התוכנה: http://www.emailaya.com
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני צריך עזרה יש לי קובץ של שעה וחצי אני גם רוצה לחתוך אותו, להגביר איך שהו את הסאונד, ולהעלות לו את הרזולוציה... אה וגם לחבר אחר כך בין החלקים החתוכים מישהו יכול להמליץ לי באיזה תוכנה לעשות את זה..... _____________________________________ ואיך כמובן.....
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-