עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, אתמול שברתי את הראש על מנת שהמדפסת תפעל לי. זה התחיל מזה שמשום מה המדפסת לא הדפיסה לי (כנראה קשור ל-Wireless). אז התחלתי להסיר דברים דרך לוח הבקרה, למרות שהסרתי הכל, נשארו קבצים, אז הסרתי גם את אותם קבצים. התקנתי מחדש... משום מה בתהליך ההתקנה הוא מזהה שמותקן לי כבר הדרייבר עצמו של המדפסת אך האופציות לא מופיעות לי ב-HP Solution Center. אשמח לייעוץ בנוגע לפתירת הבעיה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני עובד עם התוכנה myphoneexplorer ויוצר גיבויים מדי מספר ימים. היום לראשונה ניסיתי לשחזר גיבוי - הכוונה היא גם להודעות, גם לאנשי קשר ובעיקר ליומן. לאחר זמן ממושך של עבודה, הוא כביכול סיים בהצלחה, אך בפועל- היומן שלי נעלם ואין לו זכר. אינני מצליח לשחזר את היומן, ועשיתי נסיונות נוספים, הדלקתי וכיביתי את הנייד, חפרתי באינטרנט וכלום- אין לי יומן. בבקשה תעזרו.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by tzvi770,

שלום! קניתי לפני שבוע אסוס מדגם g53sw-a1 ואני לא מרוצה מרוצה מהסאונד שלו חסר לו הרבה בס עומק ורכות והטרבל שם בשמיים , אני משתמש באוזניות On-Ear של בוס וזה פשוט בלתי נסבל יש למישהו מושג אם יש איזו תוכנה של אקולייזר טוב ? תודה רבה!!! הבעיה נפתרה , פשוט הייתי צריך לכבות את ה"realtek HD audio manager" סתם השמצתי את האיכות של הסאונד , היא מצויינת , אבל אם מישהו בכל זאת יודע על איזה שהו אקולייזר איכותי , זה לא יזיק תודה שוב!!!

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by liram21,

שלום לכולם, יש לי את הדרייבר הזה של Realtek (סאונד) וכל פעם שנייה זה קופץ לי על זה שהוא מתחבר ומתנתק - תמונה: אני ינסה להתקין מחדש את הדרייבר, אבל למה זה עושה את זה ? בהתחלה זה התחיל עם המערכת שלי שכל הזמן הרמקולים היו מתנתקים לשנייה וחוזרים, הטכנאי אמר לי לבדוק עם רמקולים אחרים, חיברתי אוזניות לחיבור הקדמי, ועכשיו אין בעיות .. אבל התמונה הזו קופצת כל רגע וזה מציייק !! ביטלתי את זה בינתיים.

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  5. שאלתי היא האם יש תכנה שיכולה להוריד את כל התמונות שנצפו ע"י המשתמש בדפדפן? חשוב לי שהיא תהיה כמה שיותר טוטאלית. תודה לעוזרים! הדפדפן הוא כרום, כפי שצויין

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  6. שלום אז ככה, אני לא יודע האם זה דבר סביר או לא, אבל אני צריך לחבר בפוטושופ 282 תמונות(כל אחת 2816*2112 פיקסלים) לפנורמה עם הPhotomerge, האם דברים כאלו בכלל עושים במחשבים כמו זה שבחתימה שלי או שזה פרוייקט לתחנת עבודה?

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  7. Started by Einav,

שלום רב, במסגרת העבודה שלי נדרשתי לקחת, באישור בעלי זכויות היוצרים על המסמך, קטלוגים בפורמט PDF של חברה שאנחנו מייצגים בארץ - ולהוסיף להם את פרטי הקשר של החברה בה אני עובד (הנציגות הישראלית לצורך העניין). מדובר במספר קטלוגים באורך של 68 עמודים כל אחד בערך ואני צריך להוסיף לכל אחד מהם footer זהה חוץ מכמה עמודים עם מבנה שונה שבהם אעשה שינוי פרטני או לא בכלל. מישהו מכיר דרך/תוכנה לעשות את זה? אודה מאוד על עזרה בנושא!! (אני אחרי הרבה חיפושים בגוגל.... )

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  8. שלום, בFF יש לי איזה תוסף שמראה לי כפתור כזה ליד הLIKE וכשאני לוחץ עליו אני יכול לבחור באיזה איכות להוריד את הסרטון הנ"ל בכרום חיפשתי בEXTENSION ולא מצאתי שום דבר דומה... אודה לעזרתכם בנושא!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by yuvalg,

מחפש תוכנה טובה להעתקת דיסקים של BR. מכיר את ה-DVDHUB אבל לא כ"כ אוהב את הממשק שלה. יש אחרות מומלצות? יש חינמיות טובות?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  10. הסמל של העוצמת קול נעלם לי ושאני מנסה להחזיר אותו דרך לוח הבקרה כתוב לי לא פועל ואין אפשרות להחזיר אותו לפעיל

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by menahem2009,

פתחתי חשבון בwindows live ואני לא מצליח להכנס אליו בgames for windows live עשיתי כבר שתי חשבונות והוא רושם לי שגיאה ולא מצליח להתחבר תודה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  12. שלום, אני צריך שתעזרו לי בחיפוש של תוכנה שתוכל לקלוט/לצלם חלק מהמסך שלי או את כולו תכלס זה לא משנה לי כל כך ובו זמנית תשדר את השידור, זאת אומרת שאני יוכל להגדיר אותה בתוכנות שונות (סקייפ לדוגמא) בתור מצלמת רשת, וכך בעצם אני יעשה איזהשהוא לופ כזה.. תודה מראש, ליאור..

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by nat64x,

תנו שם לנגן אם סייקינג טוב וחלק (לא קופצני) ואם אפשרות להקפיץ 5 שניות קדימה/אחורה באמצעות המקלדת. פרייוור.

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  14. יש לי כבר הרבה זמן בעיה בפיירפוקס, כאשר אני לוחץ על האייקון להעלת הפיירפוקס פעם אחת אני צריך לחכות עד שהפיירפוקס יפתח וזה יכול לקחת קצת זמן, במידה ואני לוחץ שוב אני משער שהוא "נפתח" למרות שלא רואים שום דבר על המסך גם אחרי הרבה זמן ואז אני צריך לסגור אותו (ומופיעה ההודעה שפיירפוקס יסגר ויש 2 חלונות פתוחים - או יותר במידה ולחצתי יותר), לאחר מכן כשאני אלחץ שוב על האייקון לפתיחה הוא יפתח כחלון קטן מאוד ואני אצטרך להרחיב אותו למסך מלא. עד כאן ההקדמה, אני לא יודע אם מישהו נתקל בזה אבל זה קרה לי כבר במס' מחשבים שונים. מישהו יודע האם יש הגדרה בקונפיגורציה של פיירפוקס או תוסף המחייב את הפיירפוקס להפתח תמיד בחלון גדול ולא לאפשר כיווץ המסך, אולי זה ימנע ממנו למזער / לכווץ את המסך לא…

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם ניתן להגדיר לתוכנה שכל פעם שנדלק המחשב היא תעשה סריקה מלאה של וירוסים,ואם כן איך עושים את זה ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  16. Started by gil5,

כאשר מחברים מצלמה וידיאו כל שהיא למחשב בחיבור FireWire עם איזו תוכנה מבצעים את קליטת החומר מהמצלמה?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by שמעון השכן,

שלום, יש למישהו מושג אם בסינון מתקדם אני יכול להעביר את הנתונים לגיליון אחר? זה לא נותן לי... אני מצליח להעביר את הנתונים רק לאותו גליון

18. Started by 00Amir,

לאחרונה אני חווה הרבה קריסות של הדריבר של הכרטיס מסך בשימוש בשועל האש.. דבר מאוד מוזר, הדריבר עובד מצויין בכל שאר הדברים, בדקתי ברשת וגיליתי שיש לא מעט משתמשים שקורס להם הדריבר עם FF , למעשה לפני דקה ה FF הקפיא לא את כל המחשב עד שעשיתי ריסט.. דבר מוזר ומעצבן, כרגע אני עם אקספלורר 9 שעובד מצויין (פשוט כבר התרגלתי לFF)... אשמח לדעת אם יש פיתרון... (כבר עברתי על הדריברים מ 260 ועד לאחרון...)

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  19. יש לי רשימת סרטים מכובדת על המחשב, אני מחפש תוכנה שתסדר לי את הסרטים ותקל על בחירת סרט. שתכלול תמונה, תקציר, אורך סרט ואם אפשר גם דירוג בimdb. חיפוש בגוגל הביא לי רשימה לא רצינית של תוכנות. מישהו מכיר תוכנה טובה? קיים בכלל דבר כזה, או שjukebox קיים רק בעולם הסטרימרים? תודה

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  20. Started by nitro_6,

youtube לא אוגר לי את הסרט, אני יכול לצפות בו אבל הוא לא אוגר את הסרט (אין את הפס האפור הזה) פתרונות למישהו? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by matizami,

ראיתי את המדריך בפורום וקודם אציין כי הקישור הוא לגירסה ישנה. שנית, האם ניתן להפעיל את התוכנה דרך USB או שחייבים לצרוב?

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by noodle,

שלום לכם, לאחר עידכון שביצעתי ב-jdownloader, נעלם לי filesonic מרשימת האתרים. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום איזכור לדבר. כיצד ניתן לפתור זאת? תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי שני עכברים מחוברים למחשב ושניהם תומכים באותו חץ שבמסך ,רציתי לשאול האם יש אפשרות או האם קיימת איזה תוכנה שתוסיף לי חץ נוסף על המסך, זאת אמרת שלכל עכבר יהיה חץ בנפרד משלו.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by ibenezra,

אני מחפש תוכנה בשם tsedit להפעלת שלט אלקטרוני ישן [שלט לדים]. זו תוכנה ישנה העובדת על dos אך אני לא מוצא זכר לה או למשהו דומה ברחבי האינטרנט. האם למישהו יש מושג? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by mdmdmd,

שלום לכולם אני לא בטוח אם זה תת הפורום המתאים אבל אשאל פה בכל מקרה בגלל שזה מאד לחוץ.. יש לי תרגיל להגיש ב-MATLAB הקשור לתחום שיטות חישוביות ההוראות בתמונה המצורפת: בעקרון זה תרגיל דיי קצר במטלב הבעיה היא שאני צריך להגיש אותו עד מחרתיים ובדרך אני צריך להתכונן למבחני אמצע.. (למי שתוהה, איפה שאני לומד מטלב הוא קורס במפני עצמו ולכן יש בו תרגילים להגשה וכו'..) אני אודה לכם מכל הלב אם מישהו יוכל לתת לי קוד לפתרון. אגב, בתמונה השנייה יש קוד דומה לתרגיל אחר, רק כדי להראות בערך איך זה אמור להראות.. תודה מראש לעונים! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.