תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מנסה להתקין דרייבר לכרטיס אודיו sis 7012 ניסיתי כמה גרסאות גם מהאתר הרישמי בכל פעם הוא מגיע כמעט לסוף והמחשב מרסט דרייברים אחרים ותוכנות מתקין רגיל המחשב עצמו תקין לחלוטין מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר את התוכנה אז... איך חותכים סרטים?? אם יש למישהו מדריך אז תודה אם יש לכם עוד תוכנה טובה שאני יכול לחתוך איתה סרטים תנו...
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לדעת אם שווה לנסות להתעסק עם כיווץ מסוג כזה אני יודע שיש הבדל בשמיעה לטובת בmp3 אבל שהwma תופס פחות מקום (דבר שחשוב בכיווץ סרטים) השאלה היא האם ההבדל באיכות הקול משמעותי דבר שני, ניסיתי לכווץ בwma עם virtualDub אבל משום מה הוא לא מוכן ההודעה שמתקבלת היא: error initializing audio stream compression the requested conversion is not possible ועוד שאלה קטנה :jump1: מה ההבדל בין wma1 ל wma 2? :scatter:
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם קיימת גירסה של התוכנה שהמתאימה לתוכנה avid media composer 5 כי לפי מה שראיתי באינטרנט היא מתאימה רק לתוכנה אדיוס תקנו אותי אם אני טועה זאת תוכנה של המרת קבצי וידאו ? בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
בלי סיבה ניראת לעין, הwinamp החליט להפסיק לסדר שירים שאני מעלה מהlibrary אוטומטית לפי השם, והוא מעלה אותם בסדר רנדומלי. גם כשהshuffl מכובה כמובן ש When loading multiple items, sort by name מסומן מישהו יודע מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה פשוטה עם אפשרות גילוי תנועה,שליטה מרחוק, שליחת התראות ע"י המחשב פלאפון ואיימלים, כמובן הקלטה וצילום תמונה. אם יש תוכנות חינם אמשך לקבל לינקים. אם התוכנה בתשלום נא לציין תודה.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
כן כן הכוונה לתוכנה בלנדר ואני צריך איזה guide for dummies כזה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אז יש לי בעיה שום תוכנה לא רוצה לפעול לי במחשב וזה לא שהם לא מתאימות מבחינה של ביצועים פשוט לא רוצות לא יודע למה חשדתי שזה וירוס אבל האנטיוירוס לא פועל מסיבה כל שהיא ואז אני לא יכול לבדוק האם זה וירוס הדבר היחיד שעוד פועל זה התוכנות זיהוי רוגלות משום מה הם מזהות רוגלות והרבה אני מורה להם למחוק אותם ולהכניס אותם לאיגנור אבל יש קבצים עקשנים שלא מוכנים להימחק. עשיתי לוג פייל עם האג'קטדיס וביטלתי את מה שהוא אמר והוא זיהה לי קובץ אחד שהוא נגוע אני לא יודע מה צריך לעשות והם זה המקור לבעיה אתם יכולים לעזור? הנה תמונה בתקווה שתבינו יותר טוב: http://img125.imageshack.us/img125/6590/prob2dg.jpg תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כשאני מקבל קבצים... לא תמונה... אז הוא מראה את זה באפור ואני לא יכול לפתוח.. כאילו הגנה מוירוסים.. אבל אני יודע שבקובץ אין וירוסים... (אני שלחתי) אז מה לעשות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני מנסה למצוא תוכנה שנועלת את מקשים,בעיקר את מקשי ה-windows. תודה לעוזרים. עריכה: מצאתי תוכנה שנקראת I HATE THIS KEY . אפשר לנעול תודה.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
רצית לדעת אם יש דריברים ללוח הזה GA-K8N Pro-SLI NVIDIA nForce4 אם יש דריברים ל vista 64 bit ואם יש אפשר קישור
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם ,יש לי רשת ביתית ואני מחפש תוכנה שתשלוט על המחשב השני היה לי פעם את התוכנה אבל אני לא זוכר את השם שלה אני חושב קוראים לה משהו כמו samt מדיה.. תודה לעוזר.
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
עשיתי כל מיני שינויים במחשב עם תוכנות ניקוי שהתקנתי, הדלקתי את המחשב, ופתאום הפונטים של המחשב הרבה יותר מפוקסלים כאלה, כלומר יש לי מסך LCD, ופעם זה היה חלק, ועכשיו זה יותר מפוקסל. מה לעשות? :::עריכה::: פתרתי את הבעיה, זה היה בסוף התוכנה Widows Washer שעשתה את זה. מצטער שפתחתי נושא, אבל כבר פתרתי את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
איך עושים את זה? האם דרך אקרובט או שיש תוכנה פשוטה יותר? ניסיתי את PDF TOOLKIT ולא הסתדרתי איתה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלא עם דפדן אחר שברשותי למרות שפיירפוקס מוגדר כברירת מחדל. למישהו יש מושג איך מגדירים את זה באאוטלוק? תודה
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי בעיה מטורפת... כמעט בכל התוכנות לניקוי רג'סטרי שאני מריץ, נהיה ריסט למחשב באמצע הסריקה! נראה שאין לו מספיק זיכרון כדי להמשיך, באמת יש לי רק 386 מגה זיכרון אבל עדיין... ניסיתי להפעיל גם מה safe mode לא עוזר... אולי יש דרך לתפור את הבעיה ?? (אולי להקצאות זיכרון איכשהו ?) תודה למשיבים...
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
חשוב שלתוכנה תהיה תמיכה בעיברית (יציג טקסט בעיברית) אפשרות לחלק לקטגוריות, צריבה, וכו... תודה
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס PCI עם יציאות FIREWIRE שעבד מצוין על מחשב ישן עם XP התקנתי את הכרטיס במחשב חדש עם VISTA והוא לא עובד "אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10)" מה יכולה להיות הבעיה ? צבי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
יש לי מערכת WINDOWS CE.... הורדתי תמונות וסרטונים, ואני לא יכול לראות אותם... צריך תוכנה מיוחדת או משהו כזה? בנוסף....אמאיפה מורידם תוכנות למכשירי כף יד? תודה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום! ניסיתי להיכנס ל-Office Web Apps דרך החשבון שלי ב-Windows Live, אבל אני מקבל הודעת שגיאה כשאני מנסה ליצור קובץ מכל סוג שהוא: אשמח לעזרה! תודה.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
http://img245.imageshack.us/img245/1342/86924654hx8.jpg כל הזמן זה קופץ וזה לא מפסיק גם אחרי שעשיתי הפעלה מחדש למחשב מישהו יודע איך להפסיק את זה???? ותודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שבת שלום! אני צריך המלצה לתוכנה לעריכת סרטיס שמאפשרת לי לעשות את הדברים הבאים: -להוסיף תרגום לסרטים -לחלק\לפצל סרטים לפי גודל שאני קובע -לשמור אותם בפורמטים כמו VCD\SVCD עדיפות מן הסתם לתוכנה חינמית תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
האם,ואם כן=איך, ניתן לערוך קבצים מסוג ( VIDEO CLIP (MV2 ? בעיקר לצורך הסתרה של פרטים בסרט.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני טוענת שם סרט והיא כותבת: יש לציין שזה קורה רק בסרט הזה...אבל הוא עובד פיקס בBS. ויש עוד בעיה, אני מתקינה את VOBSUB אבל זה לא מופיע לי בויטואל דוב כפילטר! אולי משהו בהתקנה שלי לא בסדר? קיצר זה נהיה ממש סיוט, אני מתה להמיר סרט אבל זה עושה את כל הצרות האפשריות. בבקשה תעזרו לי כי אני כבר 4 שעות מנסה לפתור את הבעיה... אם זה משנה, אני מתשתמשת בחבילת המקודדים של קאזה.
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שמעתי שיש דבר כזה Magic Card שהוא תוכנתי, כלומר, במקום הכרטיס יש תוכנה שעושה את אותו הדבר. יש דבר כזה ? איך קוראים לו ?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-