עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by MacGyver,

שלומות לכולם! הורדתי 2 קבצי מידי ומסיבה לא ברורה הווינאמפ לא מוכן לקרוא אותם כמו שאר הקבצים-הוא פשוט כאילו עושה פליי וישר סטופ.... עזרה בבקשה.... שנה טובה! איתן

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by swisaavi,

הורדתי את הביוס הזה ללוח אם שלי: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2842 הגירסה האחרונה: f10g זה עשה לי חילוץ לקבצים והראה לי 3 קבצים שכל אחד מהם זה לא ההתקנה עצמה.. נכנסתי אליהם ואף אחד מהם לא מתקין. איך אני מעדכן את הביוס שלי? עריכה: הצלחתי לעדכן דרך התוכנה @bios באתר של גיגהבייט. אפשר לנעול/למחוק

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  3. Started by TNT,

יש לי איזה אנציקלופדיה שעובדת על דוס. אני רץ תחת WINDOWS XP, וכאשר אני מפעיל את האנציקלופדיה אז הכתב שם מופיע לי בג'בריש. מישהו יודע מה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by guyk,

התקנתי את התוכנה Xilisoft ממדור התוכנות המומלצות פה בפורום. עכשיו, יש לי מצלמת וידיאו שמצלמת על dvd. והבנתי איך הופכים את הקבצים מVOB לMPG... המצלמה עשתה לדיסק פיינלייז כך שהוא יכול לעבוד אם מכניסים אותו לדיוידי. אבל כשאני מנסה לראות את הקטעים אני רק רואה קטע אחד של 5 שניות והשני (שאמור להיות ג'יגה) מסומן כ0 בתים ורואים רק את התפריט - כך רואים אם מכניסים לדיוידי. אני רוצה לערוך, ולחתוך קטעים מהדיסק ואני לא יכול.. אני מאוד מאוד לחוץ בזמן.. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  5. הסרתי והתקנתי שוב ולא עזר. אשמח לקבל עזרה תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  6. Started by DarkMoh,

אז ככה, יש לי את DEAMON TOOLS PRO ואני רוצה שהוא יעשה לי כונן IDE. אמרו לי שאני צריך להכנס ל-TOOLS, אח"כ להעבור ל-VIRTUAL DEVICE MANAGER ושם איפושהו לבחור IDE. אין לי את זה. יש לי ב-DEVICE MANAGER רק את SCCI. מה עושים ? P: [גרסה 4.10.0215]

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  7. Started by Domovoi,

היי,היום הדלקתי את האנטי וירוס והוא כותב לי שהוא מצא trojan fsevices. מה אני עושה כדי למחוק את זה? עריכה:nod32 ניצח בקרב

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  8. Started by itay-ab11,

קניתי יוזר לחודש ברפידשר. אני מצליח להוריד רגיל כמו שצריך.אבל כשאני מנסה להוריד עם התוכנה שלהם הוא לא מוריד משום מה..(הקבצים בוי ירוק ואחרי שאני לוחץ דאונלאוד הוא נשאר על ACTIV) מה עושים? תודה רבה! יש לציין שגם עם הפלאשגט אני לא מצליח(אף פעם לא הצלחתי)להוריד מראפיד.הוא מוריד לי קובץ של 3 קילו בייט.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  9. יש לי מחשב נייד של LG דגם LS55 ויש לו כרטיס מסך של ATI דגם Mobility Radeon X300 ואני לא מצליח להריץ משחק בשם crashday, ברגע שאני לוחץ על קובץ הEXE של המשחק פשוט לא קורה כלום, כאילו שלא הפעלתי את המשחק בכלל, הסמל של העכבר הופך לשעון חול לשניה וזהו... אני חושב שהבעיה נובעת מזה שהדרייבר של הכרטיס מסך שלי לא מעודכן, אבל בניסיון לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך אני נתקל בבעיה (תמונה מצורפת) ומה שמוזר לי הוא שהדרייבר שאני מנסה לוריד שוקל פחות ממגה איך זה יכול להיות? **עריכה** עדכנתי את המשחק והבעיה נפתרה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  10. צהרים טובים חברים חילצתי רק את קולו של הזמר מהשיר ואני רוצה לתרגם את קולו לשפה אחרת בקולו המקורי על איזה תוכנה או אתר אתם ממליצים לי?

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  11. Started by arie2006,

מחפש תוכנה חינמית להמרת קבצי powerpoint עם פסקול לקבצים שניתן להציגם ב- dvd . ניסיתי את E.M. ppt converter והצלחתי להמיר את הקובץ אך ללא הפסקול בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by eranratzon,

[table][tr][td]שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים... התקנתי אתמול את הגירסה הנ"ל , וכבר עושה בעיות לא מצליח לפתוח אותה... מצליח רק אחרי איתחול של המחשב-פתיחה אחת כשמנסה שוב-לא נפתחת, ושוב צריך לאתחל את המחשב האם יש לכם עיצה?? תודה ערן[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי, אני צריך להכין מצגת...דיי רצינית אני חושב שה-POWER POINT כבר דיי מאוס... יש תחליפים טובים ויעילים ופשוטים להכנה והצגה אך עדיין מרשימים, או אפילו מרשימים יותר או ש-PPT היא ברירת המחדל? תודה

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by elad-k1,

שלום יש לי איסקיו 5 והיה לי גם 4 אם אני רוצה לשים תתמונה שלי בצד של האיסקיו אז זה לא נותן לי מה עושים זה נותן לי בעיה בscript ` [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  15. Started by ex_,

תמיכה בדרייברים החדשים, נראה לי שהגרסה הזו מצליחה לאלף סופית את המאורר של הכרטיס טפו טפו טפו... גירסה:RivaTuner 2.0 RC 16 http://www.guru3d.com/rivatuner/

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  16. Started by RazKaziRo,

קניתי את המכשיר אתמול אני מחפש את התוכנה בשבילו שאני יוכל לסנכרן למחשב ולהעביר תתמונות או להעביר מוזיקה ייש לי את הכבל בשבילו רק אני צריך תתוכנה אפשר בבקשה עזרה עם זה תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  17. כמו שבאקספלורר הולכים ל tools internt options clear history תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  18. Started by free fraek,

הוא מראה את הלוגו ואז נכבה בלי שום סיבה נראית לעין... מה אני אצטרך להתקין את SUPREME COMMANDERמחדש?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  19. Started by lordgod,

האם זה כאילו קספרסקי בחינם ?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  20. Started by davidcohen,

היי יש לי בעיה עם NOD32 - הוא פשוט חוסם לי את האינטרנט יש לי שני מחשבים בבית שבהם מותקן ה nod 32 smart security ורק במחשב אחד הוא חוסם את האינטרנט ובמחשב השני הכל תקין, הבעיה היא בטוח ה nod32 מכיוון שכשאני מוחק אותו האינטרנט פועל בסדר גמור איך פותרים את הבעיה ? תודה מראש עריכה : זה בסדר מצאתי את התשובה פשוט צריך להגדיר שם את הfirewall על automatic filtering mode והכל עובד בסדר צירפתי תמונה למי שלא הבין ורוצה לעשות את זה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  21. Started by saar,

היי חברים. יש לי בעיה בהפעלת VNC Viewer. כשאני מנסה להתחבר עם IP או HOST אני מקבל הודעת שגיאה : ReadExact: Socket error while reading ההודעה הזו מופיעה אחרי 10-15 שניות (עד אז יש מסך שחור). אני משתמש ב XP עם פיירוול מובנה ומאחורי ראוטר. יש למישהו רעיון \ פיתרון?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  22. ניסתי להעביר טסקט מתוכנה מסויימת ושהעברת לכתבן או לוורד זה העביר את הטקסט בג'בריש ולא בעברית כמו שזה צריך להיות.... מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by 1SECTOR,

שאני נכנס לתוכנה היא על מסך קטן,והעכבר והמקלדת פועלים וכאשר אני מגדיל את המסך העכבר והמקלדת לא עובדים. תודה לכל העוזרים אני חייב להגיש את הפרויקט בקרובבב

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  24. שלום לכולם הורדתי את הhiren's bootcd והפעלתי את הMINIXP... אני רוצה לעשות גוסט לכונן C שאצלי במחשב יש לי רק כונן אחד. רכשתי כונן חיצוני בנפח 500 ג'יגה, ככה שאין בעיה של מקום. הבעיה היא שאני מחבר את ההרד דיסק הנייד (USB) למחשב. הMINI XP לא מזהה את הכונן החיצוני ואני לא יכול לבחור בו ככונן "יעד" שאליו יישמר קובץ הGHOST. איך אפשר לבצע GHOST לכונן USB נייד? האם זה אפשרי עם התוכנה GHOST32? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by eladbu,

ידוע לי על איזו תוכנה שיודעת להסיר דרייברים של כרטיסי מסך וכו ושכחתי את שמה

• 0 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.