עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by arik_bulldog,

הכול היה בסדר, כבר שנים שהכול בסדר, אני רואה קבצי וידאו רק עם bsplayer, ופתאום לחלק מהקבצים אין סאונד. הקבצים תקינים- עם תוכנה אחרת יש סאונד. יש קבצים שבסדר, בד"כ אלה סרטים, הקבצים שלא עובדים טוב אלה בד"כ קבצים שהורדתי מיוטיוב. (שעבדו בעבר) יכול להיות שהסרתי איזה תוכנה קודם ולכן זה קרה, אבל התקנתי שוב כל מה שהיה מותקן קודם, לא עוזר. התקנתי גם קודקים למינהם. מה זה יכול להיות?

2. Started by nineball,

ערב טוב לכולם יש לי בעיה מוזרה עם MPC-HC בזמן האחרון, הווליום פשוט נמוך. שאני פותח קובץ וידאו שם, הווליום נמוך בערך ב 50% מפתיחה של אותו קובץ במדיה פלייר למשל. וידאתי בהגדרות שאין שום סליידר של ווליום שלא נמצא במקסימום, וגם ב FFDSHOW טרחתי לוודא שאין הגבלות על הווליום. מישהו נתקל בבעיה דומה ואולי יכול להצביע על דרך לפתרון? תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  3. Started by chanan003,

אני מחפש תוכנה כמו של המשטרה שבונים פרופיל שאני בוחר תצורה של גולגולת ואז את השער עניים ו.... אבל לא משהו משחק משהוא רציני שיוצא לך ממש פנים של מישהו תודה לעזרים

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by yakir8,

שלום יש לי טפסים לשני טיפולים, טופס אחד שאני ממלא פעם בשבוע וטופס שני שאני ממלא פעם בחודש. עכשיו החלטתי במקום למלא אותם ביד כול פעם לסרוק אותם ולהכניס אותם כתמונה לאקסס ככה שאני ימלא את הטופסים במחשב ואז ימקם את הפרטים שהכנסתי לטבלה בעזרת תיבות רשימה(בכול תיבה יש שאילתה שתציג לי רק את הנתון שאני צריך באותו רגע למשל את השם של מבצע הטיפול תאריך הטיפול ת.ז וכו') וככה אני יוכל להוציא דו"ח מסודר לכול הטיפולים מבלי לעבור בין מליון דפים. עכשיו בטופס של פעם בשבוע בצעתי הכול ככה וזה עובד לי מצוין. הבעיה היא בטופס של פעם בחודש כנראה בגלל הנתונים הרבים שיש למלא אני מקבל שגיאות שאני פותח יותר מדי טבלאות.ברגע שאני מוחק כמה מתיבות הרשימה בטופס אין לי יותר את השגיאה הזאת ככה שזה מגיע בג…

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by Zeev86,

קניתם משחק חדש ואין לכם מושג למי יש אותו לשאר החברים שלכם בSTEAM? בא לכם לשחק במשחק ישן, אך אינכם בטוחים מי מחבריכם שיחק בשבוע/שבועים אחרונים במשחק הספציפי? התוכנה שבניתי, תעזור לכם לחפש את המידע הזה בקלות. איך זה עובד? אתם מקלידים שם או מספר ID שלכם (או של כל משתמש רשום שאתם מכירים) מכניסים את שם המשחק (לבינתיים בגרסה זו חייבים להכניס שם משחק במדויק) לוחצים על חיפוש, ומחכים. הבהרה: התוכנה לא דורשת התחברות למשתמש STEAM או משתמש כלשהו אחר. מה התוכנה עושה? לאחר שלחצתם חיפוש, התוכנה טוענת את כל רשימת החברים שלכם, ואז ניגשת לכל חבר ומחפשת ברשימת החברים שלו ברשימת recent או all games. אם התוכנה תמצא ששחקן X שיחק במשחק Y, יתוסף שמו או ID שלו לרשימה, וכך תוכלו לדעת מי …

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by thebenjamin,

שלום, היתה לי בעיה עם עדכון הטראקרים שחשבתי שהיא אצלי - מסתבר שהיא היתה אצל הספק.. לפני שידעתי זאת במטרה למצוא פתרון שדרגתי את גרסאת התוכנה שלי מ2.0.2 ל3 ובינתיים אני לא כ"כ מסתדר איתה. בגרסא הישנה אף פעם לא היה לי עומס על הגלישה או משהו כזה.. עכשיו אחרי כמה שעות האינטרנט ממש זוחל. בנוסף יש קטע שהתוכנה רושמת העלאה והורדה בפועל הרבה יותר ממה שקיים באמת. לדוגמא הלילה היו לי רק טורנטים בסיד, כשבדקתי בתוכנה בבוקר אולי היו 3 מהם שכל אחד מהם העלה על 3KBS התוכנה רושמת בכולל 25KBS העלאה ו25KBS הורדה - הזוי ביותר שכל הטורנטים בתוכנה בסיד ובמהלך הלילה הורדתי יותר ממה שהעלתי.. יש גם בLOGGER הודעה שאני לא יודע אם היא משפיעה: HAVENT HEARD FROM THE RAPTOR FOR A WHILE או משהו בסגנון.. א…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  7. יש תופעה משונה. כשאני מנסה להדפיס דואל מאאוטלוק אופיס 2003 המותקן על ווינדוס 7 במכשיר משולב (פקס, סורק, מדפסת, מכונת צילום) HP 5610 שהוא מכשיר ישן מאוד אבל עדיין מתפקד. האאוטלוק נסגר. אציין כי אפשר להדפיס מסמך וורד. ניסיתי לטפל בבעיה בצ'אט של מיקרוסופט, הורדתי והעלתי מחדש את האופיס ועשינו עוד פעולות ושום דבר לא הצליח. בסופו של דבר מיקרוסופט הפנו אותי לתמיכה של HP להסרה מהשורש של הדרייבר והתקנתו מחדש. עשיתי זאת בשבוע שעבר והבעיה נפתרה. היום הבעיה חזרה ושוב חזרנו על ההסרה מהשורש וההתקנה מחדש ושוב הבעיה נפתרה. תמיכת HP טוענים כי יש 2 אפשרויות לבעיה: כשל בהתקנת הווינדוס או שהמדפסת ישנה ולמרות שהדרייבר הותאם יש באגים. אפשרות נוספת שהועלתה היא שתכנת אבטחה כלשהי יוצרת באגים. מ…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  8. הי לכולם חיברתי מחשב לטלוויזיה, ואני רוצה לשפר את חווית המשתשמש בעת הפעלת משחקים. 1. האם ידוע לכם על תוכנה שיש לי ממשק גרפי יפה שמאפשרת הפעלת משחקים? לדוגמא כמו שBoxee עושה לסרטים : http://www.google.com/imgres?q=boxee+interface&um=1&hl=en&sa=N&rlz=1C1CHEU_enIL458IL458&nord=1&biw=1333&bih=621&tbm=isch&tbnid=DIB6whT8sHbTyM:&imgrefurl=http://downloadsquad.switched.com/2009/12/07/boxee-beta-unveiled-cross-platform-media-player-gets-a-major-fa/&docid=Gf5hmzZwqyDkNM&imgurl=http://www.blogcdn.com/downloadsquad.switched.com/media/2009/12/boxee-beta-tv.jpg&w=575&h=359&ei=v7XKTqq9G6z_sQK0uLhJ&zoom=1&iact=rc&am…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  9. יש לי את ה-G700 של לוג'יטק ואני מנסה להתקין את התוכנה SetPoint לעכבר הזה בגרסא הכי עדכנית שלה לווינדווס 7 32 ביט. מצאתי את התוכנה דרך האתר של לוג'יטק וידאתי שהתוכנה תואמת למערכת ההפעלה שלי ולגרסא שלה (32 ביט) ואחרי שההתקנה מסתיימת התוכנה לא מותקנת על המחשב משום מה כאילו לא התקנתי את התוכנה בכלל. קראתי ברשת שזו בעיה מוכרת אבל אין לי שמץ של מושג איך לנסות לסדר את זה. הורדתי את התוכנה מכאן: http://www.logitech.com/en-us/428/7244?section=downloads

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by אחד שיודע,

שלום לאחרונה אני לא מצליח להפעיל את התוכנה TubeMster . אני לא מוצא סיבה שזה יקרה כיוון שהשתמשתי בה עד לפני שבוע בצורה טובה. לא זוכר שעשיתי שינוי בתוכנה או במערכת ההפעלה. אני מצרף כאן את הודעת התקלה שמופיעה לי כשאני מנסה להפעיל את התוכנה. בתודה רבה [attachment deleted by admin]

11. Started by blackangle,

חברה שככתי פה סיסמא של הראר שלי בבקשה עזרו לי !! זה הקובץ בבקשה תביאו לי את הסיסמא !! http://www.filesonic.co.il/file/1822351704

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by esaly,

???

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  13. כאשר ניסיתי לבצע שיחה קולית במסנג'ר, לא הצלחתי לבצע זאת כמו שאני עושה בסקייפ. שמעתי את מי שניסיתי לדבר איתו ברמקולים, במקום דרך האוזניות כפי שמוגדר, ובנוסף, לא היה ניתן לדבר בו זמנית כמו בטלפון, כפי שקורה בסקייפ. הופיע לחצן PLAY שהייתי צריך ללחוץ על מנת לדבר, אך הוא היה על PAUSE לזמן קצר מדי. האם ניתן לדבר ב-Windows Live Messenger באותה צורה בדיוק כמו בסקייפ? עדכון: אין צורך להגיב, גיליתי את הבעייה בעצמי, אתם יכולים למחוק את הת'רד הזה.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by IG,

שלום לכולם, יש לי מחשב פרובוק 4530S של HP, ובזמן האחרון יש לי בעיה מעצבנת: המסך נכבה לי (רק המסך) אחרי דקה שאני לא נוגע במקלדת... חיפשתי בכול האופציות של צריכת החשמל שאני מכיר ובדקתי שזה מוגדר ללפחות חצי שעה, אבל לא מצאתי פיתרון. יש למישהו הצעות ללמה זה קורה? איזה תוכנה אחראית על שכתוב ההגדרות מהתוכנות של HP והווינדוס לכיבוי המסך?! תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  15. היי, אני מעוניין בתוכנה הנ"ל, מצאתי כמה תוכנות חינמיות באינטרנט אבל משום מה כל הזמן שאני מנסה להמיר ההמרה מסתיימת אחרי שניה אחת, הוא רושם "המרה הסתיימה בהצלחה" ואני מקבל קובץ ששוקל 10 קילו בייט לכל היותר. למישהו יש מושג למה זה ככה? זה קרה לי כבר ב 2 תוכנות... רעיונות? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by שירה5,

...

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  17. Started by 10GaZ,

היי, יש לי מאגר די גדול של שירים ואני מחפש דרך לשפר ולסדר את המאגר הזה. בגדול אני צריך להכניס תבנית אחידה של "שם השיר, שם הזמר, אלבום וסגנון". בנוסף אני גם רוצה שלכל שיר תהיה את תמונת האלבום שלו. חוצמזה, הבנתי שכיום יש אפשרות להכניס מילים לשיר (Lyrics) לתוך ה-ID3. אם כן - איך עושים את זה בצורה אוטומטית/גורפת? בתכלס, אני רוצה לדעת האם יש תוכנות/כלים שמבצעים את השינויים הבאים בID3 בצורה אוטומטית: 1. שינוי שם השיר, זמר, אלבום, סגנון. 2. תמונת האלבום 3. מילות השיר תודה גדולה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ‎‫אדובי מרחיבה את מגוון החבילות המוצעות בארץ לסטודנטים. שתי התוספות האחרונות הן Creative Suite 5‪.‬5 Production Premium ו- Creative Suite Master Collection CS5‪.‬5. חבילות אלה מצטרפות למגוון הקיים הכולל את:‬ ‎‫‏Creative Suite 5‪.‬5 Design Premium ME ‬ ‎‫‏Creative Suite 5‪.‬5 Design Standard ME ‬ ‎‫‏Creative Suite 5‪.‬5 Web Premium ME ‬ ‎‫‏Photoshop CS5‪.‬1 ME‬ ‎‫החבילות מיועדות לסטודנטים הלומדים לתואר ראשון (מינימום שנתיים), שני ושלישי במוסד להשכלה גבוהה אשר מוכר על ידי משרד החינוך בלבד ! ניתן לעדכן את התוכנה לגרסה מסחרית מתום שנה ממועד הרכישה !!‬ ‎‫‫חשוב לציין - שתי החבילות החדשות אינן חבילות ME (כל התוכנות בחבילות אלה הן בגרסה אנגלית בלבד !)‬‬ לפרטים נוספים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by m1ke,

יש למישהו מושג איך אפשר לגרום לchrome לסנכרן בין דפדפנים רק הרחבות ספציפיות ולא את כולן ביחד? לדוגמא יש לי Smooth Gestures שאני ממש לא צריך על המאק. אין לי בעיה שהיא תסתנכרן אבל תהיה ב disable או משהו. תודה לעזורים.

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by steve_morse,

שלום רב בעייה מעצבנת עם כרום כל פעם שאני מוריד טורנט הוא משאיר לי את הקובץ המקורי במחשב אין איזה תוסף שאפשר להוסיף אוטומטית את הטורנט (ללא צורך בלהוריד את הקובץ .torrent ) מקווה שזה ברור אם לא אנסה להסביר את עצמי מחדש.

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  21. אני צריך תוכנה שמפיקה דו"ח על הפעולות שנעשו במחשב (הורדת קבצים, העתקת והדבקת קבצים, יצירת קבצים וכו')

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  22. שלום רב הייתי שמח לדעת כיצד חוסמים חלונות קופצים ופרסומות בIE9. בטח רובכם יכתבו לי את השיטה של לבחור "חסום מרבית החלונות.." זה עוזר אבל לא מספיק. אשמח לשמוע על עוד דרכים. תודה ויום נעים.

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  23. Started by Raz20,

יש לי Google Chrome ולפעמים כשאני מעביר משפת אנגלית לשפת עברית ( Alt+Shift ) אז אני ממשיך לכתוב באנגלית למרות שבסרגל כלים מופיע שאני על עברית HE . (אם זה רלוונטי יש לי Win 7 ). יש אפשרות לסדר את זה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by pssheba,

שלום, ברצוני להתקין בדפדפן "גוגל כרום" סרגל בשם: Google Tool Bar בכתובת: http://goo.gl/3Ttm2 הורדתי והתקנתי תוסף בשם: Edit This Cookie. התבקשתי לבחור מתפריט מקש ימין :Edit Cookies. עד כאן ההסבר היה מובן. ההסבר שקיבלתי מנקודה זו ואילך לא מובן לי . התבקשתי לשנות ל Free. מה ?!! אח"כ התבקשתי להעתיק ולהדביק את הקטע: ID=03fd476a699d6487:U=88e8716486ff1e5d:FF=0:LD=en:CR=2:TM=1322688084:LM=1322688085:S=McEsyvcXKMiVfGds איפה להדביק ?! ולבסוף לשמור את השינויים. איך שומרים על שינויים ?! אם מישהו שהצליח להתקין את הסרגל יטה לי חסד ולהסביר לי כיצד עושים זאת זאת אכיר לו טובה על כך. תודה

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  25. היי יש לי כונן חיצוני של WD wd my book world הוא מתחבר לראוטר ישירות ואני רואה אותה דרך הרשת בכול המחשבים עכשיו יש לי 2 כאילה זה מגיע עם תוכנה שאני בוחר את הכונן שאליו יעבור החומר ואז זה נותן לי במחשב שמותקנת התוכנה להחור איזה קבצים\תקיות אני רוצה לגבות והוא מגבה לי אותם לכונן שבחרתי ברשת וכמובן שהם עוברים שינוי כול שהוא הוא מיד מעתיק רק את השינוי. עכשיו השאלה שלי היא כזאת... אני צריך תוכנה לגיבוי שבא אני יכול לבחור שהחומר שאני רוצה לגבות הוא חומר שיושב על הכונן שמחובר ברשת ואז הוא מעתיק לי את החומר לכונן השני שלי ברשת התוכנה שמגיע עם הכונן אפשר רק לגבות לכונן שברשת אבל ליבחור מה לגבות זה רק מהמחשב המקומי (מהדיסק הקשיח הפנימי שבמחשב) שעליו מותקנת התוכנה. יש תוכנה כזאת? א…

• 0 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.