תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
אבל הוא גם לא עשה משהו רע [הנורטון לא מצא ווירוסים] אבל אין לי מושג מאיפה הוא הגיע... שום תוכנה חדשה לא יצרה אותו... [אני בדקתי וגם לא שמתי שום תוכנות חדשות] מה זה הדבר הזה? עשיתי חיפוש לזה במחשב והוא מצא לי 4 כאלה בכונן C שעונים לשם DUST.EXE [כולם ככה רק לפעמים חלק מאותיות גדולות או קטנות] ועוד אחד שזה היה קובץ PF [DUST.PF]1 (אל תתיחסו ל1) הוא מצא כאלה בתיקיות: SYSTEM , WINDOWS, SYSTEM32.... ועוד אחת שאני לא זוכר... מישהו יודע מה זה? אני מנסה לשים את זה בסל מיחזור ולעשות ריסט נראה אם הכל טוב... ואגב כל קובץ כזה תופס 200 מגה. תודה לעוזרים נ.ב. יש לי XP PRO ולאח שלי יש 2000 ואין לו את זה וגם לי מעולם לא היה את זה חדש: מחקתי כל דבר שקשור לווירוס הזה א…
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מישהו שמע בדק את האנטי וירוס הזה? איך הוא? שווה?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה או דרך להציג תמונות על כל המסך , ללא פסים שחורים תוכנה שיודעת להציג על כל המסך . התוכנה שמגיעה עם הפונקציה בסיסית של וינדוס 7 מציגה לי עם פסים שחורים אם למישהו ישי פיתרון לזה זה גם מעולה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הצגת סרטי VCD (הפורמטים האחרים עובדים טוב Divx , XviD ) כל פעם שאני מנסה להציג סרט VCD אני מקבל את ההודעה המצורפת מה עושים ?? ???
-
למישהו יש המלצות למשהו טוב ? שישמור על איכות יחסית טוב בהמרה ? המרתי דיסק על 320 דרך MMJB והוא פשוט על הפנים .
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את התוכנה VIA_USB2_V270p1-L-M כדי שהמחשב יזהה לי את ההתקן של הUSB לMP4. משום מה, אחרי ההתקנה הפעלתי מחדש את המחשב, ומאז בכל הדלקה הוא נותן לי מסך כחול עם ההודעה שצריך להסיר את התוכנה (כנראה בגלל התנגשות תוכנה וכד') כיצד אני מוחק את התוכנה בלי להכנס לוינדוס?? (המחשב נתקע ומראה בלו-סקרין מסך אחד אחרי המסך של האקספי עם התולעת שרצה..) נ.ב. ניסיתי להכנס למחשב דרך מצב-בטוח אבל במסך של האופציות start windows normally, safe mode, last known configuration(אחרי שלוחצים F8 הרבה פעמים...) הוא לא נותן לי לעבור בין האופציות ונשאר על normally.. האם ישנה דרך למחוק את התוכנה הבעייתית הזאת דרך הביוס או משהו???
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש בתוך התיקייה של המועדפים תיקייה שנקראת "סרגל המועדפים". לאחר שאני מוחק אותה היא חוזרת. אני מוחק שוב והיא חוזרת שוב וחוזר חלילה. האם יש אפשרות למחוק את התיקייה הזו לצמיתות?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל מיילים, שימויינו ע"י GMAIL (זה אפשרי אני יודע) ושאוטומטית ימלאו לי טבלת אקסל ב V. כלומר, על כל מייל שמגיע מאיש מסויים, האיש הזה יסומן ב V בטבלת אקסל שלי. האם אפשרי לעשות דבר כזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
התקנתי תוכנות Ad-aware Professional, AVG 7.5. האם מומלץ להתקין גם תוכנת Zone Alarm?
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש למישהו תוכנה (עדיף דוס-BOOT עם הCD) שתעשה לי לכונן פרמוט מלא. או שיש למישהו רעיונות אחרים כי הכונן לא מפסיק לעשות שגיאות ולעיתים דחופות לא עובד. למרות שהוא חדש יחסית.
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום לשאלתי אבל נורא הרבה זמן שאני רוצה להעלות לאתר חתימה ותמונה ועד היום לא ענו לי בפירוט וגם בחיפוש לא מצאתי משו מפורט בבקשה צריך עזרה...תודה.
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים המחוברים בקבוצת עבודה. אני רוצה להפעיל מתוך המחשב הראשון, תוכנת דוס המותקנת במחשב השני התוכנה והקבצים שלה מוגדרים כשיתוף במחשב השני . איזה פקודות דוס אני צריך לתת בקובץ אצווה/הפעלה במחשב הראשון, מערכת הפעלה WIN2000
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה קניתי כרטיס TV חדש משהוא שדומה לזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10203 בעבר היה לי כבר כרטיס Fly Vidoe 98 אני לא מרוצה מהכרטיס החדש כי הוא לא מאפשר לי לחפש ידנית תחנות בכרטיס הקודם היה לי אופציה לכוון תחנות ידנית זאת אומרת להוסיף ולהוריד הרצים הכרטיס החדש מגיע עם התוכנה Presto! PVR ניסיתי להתקין תוכנה של כרטיס אחר שקניתי זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8773 השם של התוכנה: TotalMedia 3.5 וגם שם הוא סורק לבד את התחנות ולא מאפשר לי לסרוק ידני הפגיע היא קשה! אין לי עכשיו ערוץ 55 ערוץ הסרטים ועוד הרבה תכנות שהייתי טופס לכן אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לסרוק תכנות ידני השמח להמלצות שלכם תודה! עריכה: התוכנה הישנה של Fly Vidoe 98 לא מאפשרת לי להשתמש עם הכרטיס ה…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
נכון כולם רוצים עכשיו FF3 אבל שום תוסף לא עובד? אז... יש לי פתרון מורידים את הXPI למחשב, כפתור ימני Open with.. בוחרים Winrar עכשיו דאבל קליק על הקובץ Install.rdf מוצאים: maxVersion= או <maxVersion> ולרשום שם 3.0 (כתבתי את המדריך הזה בפורום אחר והעתקתי לפה אז שלא יגידו שזה מועתק.) עובד מ-ע-ו-ל-ה!
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, האם יש אפשרות להוריד את ההודעה האוטומטית במסנג'ר: " לעולם אל תמסור את סיסמתך או את מספר כרטיס האשראי שלך בשיחה של הודעות מיידיות." והאם ישנה תוכנה שדרכה אפשר לשלוח הודעות SMS בחינם ולכל הרשתות. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שוב פעם המתח נפל אצלי בהמשך לתרד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=3;action=display;threadid=60626;start=msg533655#msg533655 אני מבקש לדעת איך משתמשים בתוכנה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
-
התקנתי איזה תוכנה ........והפסקתי את ההתקנה באמצע כי רציתי להתקין אותה בתקיה אחרת....עכשיו ניסיתי לעשות unInstalle אבל לא יכולתי....ניסיתי להתקין שוב את התוכנה אבל זה מתחיל להתקין ואז זה אומר לי שזה סיים אבל למעשה זה לא מתקין... מחקתי את הקבצים שהיא התקינה ידני...אבל עדיין אני לא מצליח להתקין את התוכנה בשביל לקבל את ה-unInstalle המלא...מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה אני צריך לעשות??
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
ניסיתי לשאול כבר ב3 האתרים הכי גדולים לשיתוף קבצים בארץ.. המחשב עשה הפעלה מחדש ואחרי זה הדלקתי את האימיול וראיתי שנעלמו בערך 6 קבצים ונישארו רק 2 יש אפשרות להחזיר אותם? נ.ב יש לי בתיקיה של האימיול כ 30 סרטים כי אין לי מקום בכוננים האחרים... עשיתי את סעיף 5 במדריך הזה וזה לא עזר http://www.geocities.com/slava_907/index.html תודה רבה לעוזרים ואני משתמש באימיול של אל*קומפ תודה :'(
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
הי הסיפור הולך כך. המחשב קרס מסיבה כזאת או אחרת, קבצי ה-System של ה-XP נהרסו והתקנה חדשה נדרשה. עכשיו שניסיתי להזין את המספר, אני מקבל הודעה שמדובר במספר לא נכון,WTF. מישהו נתקל בבעיה הזאת קודם לכן? שמספר הפעלה פשוט הפסיק לעבוד... גם פתרון יהיה נחמד באותה הזדמנות. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש בעיה במחשב החדש של אחותי.. אין גישה לכונן C (משני היוזרים של המחשב, שניהם מוגדרים כמנהלי המחשב) וגם אני לא מצליח למחוק קבצים משולחן העבודה של המחשב ככה זה מכשהתקינו את המחשב בפעם הראשונה.. אבל מערכת ההפעלה (win 7) מותקנת על כונן C ככל הנראה (הכונן השני ריק) והיא עובדת בלי שום בעיה כשעושים פעולות בסיסיות, כשאני מנסה להיכנס ללוח הבקרה זה מעלה הודעת שגיאה ("הפונצקיה הזאת לא נתמכת במערכת הזאת" ) צילום מסך כשמנסים להיכנס לכונן C http://img526.imageshack.us/i/123abgo.jpg/ יש למישהו רעיון לפיתרון הבעיה חוץ מפרמוט המחשב? תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנה לאימלים Microsoft Office Outlook 2003 ואני רוצה לשמור את כל האימלים הכול הכול גם את ה לוח שנה בקיצור ממש את כול התוכנה כדי לעביר למחשב אחר..... או לפרמט למשל..... איך אני עושה את זה מישהו יכול לעזור לי אני ניסתי את האפשרות של היבוא והיצוא אבל לא ניראה לי שזה עובד. אולי מישהו יכול להסביר לי שזה יעבוד..... תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-