עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nitro_6,

אני רואה סרטים במדיה פלייר 11 כשהסרט והקובץ כתוביות נמצאים באותה תיקיה ובעלי אותו שם. הכתוביות תמיד מופיעות על הסרט עצמו ולא על השוליים השחורים, איך אני עושה שהכתוביות יופיעו על השוליים השחורים? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by ZXY1,

היה לי מערכת WIN7 והתקנתי בדיסק קשיח אחר את המערכת הפעלה אבנטו 11 ניתקתי מהמחשב את הדיסק של אבנטו ופרמטתי את מערכת הפעלה WIN 7 עכשיו כשאני מפעיל את המחשב מחדש מופיע לי אפשרות בחירה של WIN 7 למעלה ואבנטו למטה (למרות שהדיסק קשיח בכלל מנותק) איך אני מנטרל את האפשרות של בחירה מערכת הפעלה (ב WINDOWS 7) (פעם היה ניתן לערוך את זה ידנית אבל הפעם אין אופציה כזאת ( ב - מחשב - מאפיינים - הגדרות מערכת מתקדמות - הפעלה ושחזור - הגדרות - אתחול המערכת ) תודה

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  3. Started by Joli,

כשאני עושה שיחת ועידה בסקייפ אחרי כמה שניות של שיחה המצלמות של כולם מפסיקות לעבוד ואף אחד לא רואה אף אחד, ורק שומעים אחד את השני.. משהו יודע מה הבעיה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  4. שלום. יש לנו קלטות משפתיות מלפני 23 שנה ואנו רוצים להקליט אותם ולהפוך אותם לפורמט AVI בעזרת המחשב עם ההתקן Easycap שמיועד לקבל תמונה אנלוגית ולהעביר אותה למחשב. הבעיה היא שאנחנו לא יודעים מהם ההגדרות המומלצות ביותר להקלטה. חשוב שהקובץ יציג את כל האיכות ושלא יתפוס הרבה מקום כי אלה צילומים של עשרות שעות. אשמח לקבל הדרכה בנושא אנחנו משתמשים בתוכנת הקלטה videostudio המקורית שבאה עם ההתקן תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  5. Started by CASIOMAN,

אני רוצה להוסיף תוכנית כלשהי לרשימה (של הווינדוס) למשל speedfan יצרתי קובץ uha עם התיקיה של הקבצים, ערכתי סקריפט כלשהו של ghost למשל שיריץ את speedfan.exe מתוך הuha כשאני לוחץ דאבל קליק על ה speedfan.uha זה פורס הכל לתיקיה זמנית ומריץ לי את התוכית. עד כאן הכל טוב, ערכתי את hbcdmenu.csv והוספתי לקטגוריה Testing את הSpeedFan אך כשאני נכנס לתפריט של ההיירן ולוחץ על הspeedfan זה סתם פותח לי את התיקיה files.. השתגעתי כבר, וגוגל לא מניב תוצאות, יש מישהו שיודע איך עושים את זה? אפשרי בטוח שזה אפשרי יש ברשותי גרסא של העבודה שערוכה במקצת עריכה: - הצלחתתי בסוף לבד, צריך להוסיף בטבלה ב hbcdmenu.csv גם speedfan ובעמודה אחת למטה יש להוסיף speedfan.cmd

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by KingYes,

שלום לכם. יש אפשרות לראות מתי אני משתמש בכל החיבורים שהגדרתי לתוכנה? ועל ידי זה אני יוכל להעלות לפי הצורך?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by alzi,

שלום ברשותי מחשב dell אם מערכת הפעלה windows 7 ב-64 ביט (כל התוכנות חוקיות). אני מתפרנס מעבודת גרפיקה בתוכנת פוטושופ, הבעיה היא שכאשר אני שולח להדפסה, התוכנה נתקעת למשך 10 דקות עד שמופיעה חלון ההגדרות, כאשר אני רוצה לשנות הגדרות, החלון לשינוי ההגדרות מופיע שוב רק אחרי 10 דקות ושוב עוד 10 דקות לשלב הקודם ועוד 10 דקות מאישור ההדפסה ועד תחילת הפעולה. חצי שעה לפחות להדפסה אחת הורדתי תוכנת ניקוי cclener + מחקתי קיבצי temp + התקנה מחדש של המדפסת, כלום לא עזר. כאשר אני נכנס דרך ה- start למדפסת, התקלה לא קיימת וההדפסה מתבצעת בצורה יעילה כולל הדפסת תמונה לא דרך הפוטושופ תודה רבה alzi

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  8. Started by esaly,

היי חברים, אני מעוניין לשמור אתר מסויים ו"להדפיס" אותו לקובץ תמונה, יש לי רק אפשרות כרגע לXPS - דבר שלא מאפשר לי לערוך אותו. האם יש דרך בדומה לXP להדפיס לתמונה? תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  9. הופיע לי פעמיים כבר מסך כחול עם הודעת שגיאה "Bad Pool Header". הרצתי Who Crashed וזה אמר שזה כנראה קשור לבעיית תוכנה אבל לא זיהה את הדרייבר שגורם לבעיה. הרצתי Memtest ליתר בטחון ולא נמצאו שגיאות. אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי כי אין לי מושג מאיפה להתחיל. תודה מראש לעוזרים. אני מצרפת פה את קובץ ה-Minidump ואת הדו"ח של Who Crashed On Mon 05/09/2011 23:24:51 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\090611-18298-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x7CC40) Bugcheck code: 0x19 (0x3, 0xFFFFFA8006693440, 0xFFFFFA0006693440, 0xFFFFFA8006693440) Error: BAD_POOL_HEADER file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: M…

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  10. Started by orendia,

שלום, המייל שלי בגימייל נמרח כאשר אני מנסה להשיב - מצורף צילום מסך אשמח לסיוע [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by sby333,

שלום, התחברתי לפייסבוק דרך גוגל כרום, במחשב של חבר. לא שמרתי שם את הסיסמא כדי שלא יוכלו להכנס שוב. רציתי לדעת האם יש אפשרות למצוא את הסיסמא ? ואיך ? חיפשתי ומצאתי כמה קישורים שאולי קשורים: http://www.nirsoft.net/utils/chromepass.html אודה מאד לעזרה. תודה רבה, שלומי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מכירים אתר שמוריד מיוטיוב מבלי להוריד את איכות התמונה ?

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  13. Started by jangelboy,

שלום האם יש אפשרות לקבוע ביומן פגישות עבודה ולא להכניס את כל הפרטים אלא להכניס כמה אותיות ראשונות והוא ישר יזהה את השם מאנשי קשר או להכניס שם של לקוח וישר מופיעות לי כל הפגישות של כל החודש עם אותו לקוח אני אשמח אם מישהו שמתמצא ב WINDOWS LIVE MAIL יצור איתי קשר

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  14. שלום, לאחרונה החלה אצלי בעיה שאני לא ידוע מה גורם לה. יש קווים שחורים מעל ומתחת לסירטונים שאני רואה באינטרנט. אני משתמש בפיירפוקס 5. וגרטיס מסך 6870HD crossfire. מצורפות דוגמאות: במסך מחשב (רזולוציה 1920x1200) ובמסך טלויזיה (רזולוציה 1920x1980) במסך הטלויזיה בכלל התופעה היא מוזרה, מפני שכי שאפשר לראות, יש אזורים שחורים ממש מסביב ל Player עצמו! כאילו כל הנגן מכווץ. הדרך היחידה שמצאתי להתגבר על הבעיה היא האפשרות של הורדת הסירטונים למחשב, ואז לצפות בהם בעזרת VLC ולשנות את ה aspect ratio. והבעיה מתרחשת רק ב Full screen חשוב לציין. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  15. צהרים טובים ושבת שלום חברים, מלב ברירה אחרי שהדיסק קשיח שלי סיים את פעילותו ( ;D ) הייתי צריך להתקין מחדש את הwindows, יש לי בעיה ככל הנראה בדרייבר של הכרטיס מסך, הרזולוציה עצמה תקינה אבל אני נתקל בבעיות רזולוציה בדפדפן, במדיה פלייר בחלונות ועוד.. מצורפת תמונה להמחשה, שימו לב לכרטיסיות למעלה-פרט למה שכן רואים, ישנם עוד שתי כרטיסיות שכאילו יצאו מן הרזולוציה בנוסף שימו לב שהכרטיסיות מסתירות את סמלי השליטה בחלון. לחדי עיין בנינו תוכלו לראות שהטקסט מטושטש וכאילו מתאים לרזולוציה נמוכה יותר. ניסיתי להתקין את אותו הדרייבר פעמים, ניסיתי להתקין גרסא ישנה יותר של הדרייבר. ופה רעיונותיי פסקו, אשמח להצעתכם לציין שמדובר בכרטיס מסך nvidia 9500GT ופועל על מסך ברזולוציה 1920*120…

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by igal_nazar,

שלום לכולם! מזה כשנה (לערך) שאני משתמש בדפדפן של פיירפוקס, ומאז ומתמיד השתמשתי בתוספת הנקראת webmail notifier באמצעותה אני בודק מיליים בחשבונות ה gmail השונים שברשותי. מזה כשלושה - ארבעה ימים שה webmail notifier לא בודק את המיילים שלי. כלומר, כשאני מציב את סמן העכבר על סימן המעטפה אני רואה ש webmail notifier לא הצליח להיכנס לתיבות המייל שלי ולבדוק האם יש או אין מיילים. מה יכולה להיות הסיבה לכך? זקוק לעזרתכם האדיבה, יגאל מאחר ולא זכיתי לתגובה בנוגע לשאלתי, אנסה לשאול שאלה אחרת שאולי תסייע לי: האם יש מי שמשתמש בתוספת webmail notifier דרך פיירפוקס וכן יש לו משתמשים ב gmail ולא סובל מהתקלה המפורטת למעלה?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  17. Started by simonsix,

רכשתי רישיון לשנה לקספרסקי 2012 (אינטרנט סקיוריטי) לאחר ההתקנה והאקטיבציה הפעלתי את היוטורנט להשלים כמה הורדות (מהאתר טורנטליץ') המהירות ירדה פלאים לאיזור ה 1-10KB יש הגדרות מיוחדות שאני צריך לבצע ביוטורנט או בקרספסקי? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  18. Started by djefi,

האם נתקלתם בוירוס הזה? Diskrun.exe אפשר לראות אותו בכל כונן (אם קבצי מערכת וקבצים נסתרים גלויים אצלכם) אפשר לראות את זה נכנס גם לAutorun.inf [autorun] shellexecute=Diskrun.exe הוירוס מתרבה בקלות וקיים על כל כונן נייד שמתחבר למחשב מותקן אצלי נורטון סימנטק ENDPOINT 12 אבל הוא לא מזהה את זה כוירוס חיפוש ברשת העלה כמה תוצאות שמתיחסות לזה כאל וירוס אבל באתרי האנטיוירוס הגדולים לא מצאתי כלום שאלתי האם מישהו נתקל בזה והצליח להסיר? ובאיזה תוכנה (מקווה שרשמתי את ההודעה בפורום הנכון)

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  19. Started by Eviljelly,

שלום, יש אופציה מרגיזה באקסל שאם לוחצים דאבל קליק על התחתית של תא הוא לוקח לתחתית הטבלה, הצרה שכשיש גיליון ארוך וזה קורה בטעות זה ממש מתסכל .. יש דרך לבטל את זה ?!? שמעתי כבר על לערוך ב F2 אבל היתרון בעכבר שזה מכניס אותך לעריכה בנקודה שאתה רוצה ולא בסוף התא.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  20. שלום לכולם ! אני מחפש תוכנה שיוצרת התקנה אוטומטית של ווינדוס עם תוכנות או לחילופין רק תוכנות , חשוב לי לומר שראיתי תוכנות שעושות את זה (כמו ALMEZA), אבל אני מחפש משהו שאפשר להוסיף לו גם CRACK לתוכנות מסויימות וכדו' סריאל... בקיצור אני מחפש אפשרות לקינפוג את ההתקנה (להסיר V למיניהם בזמן ההתקנה, להוסיף קראק לתוכנות מסויימות). האם מישהו מכיר כזאת תוכנה ? אשמח לשמוע הצעות.. נ.ב: ראיתי ששאלו על זה כבר , אבל לא על מה שאני שאלתי בתודה רבה.. תומר.

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  21. Started by mc1,

שלום לאחרונה עברתי להשתמש בגוגל כרום. בגדול אני מאד מבסוט, הוא גוזל הרבה פחות אחוזי שימוש מעבד מאשר האקספלורר, גם כשיש הרבה טאבים פתוחים (ומדובר בלפטופ די ישן). אבל שמתי לב לדבר מוזר- כל עוד החלון של הכרום פתוח, אחוזי המעבד באמת נמוכים- 10-30%. אבל כשאני ממזער את החלון של הכרום- המעבד קופץ לכמעט 100 אחוזי שימוש ע"י הכרום. למישהו יש רעיון למה זה ואיך מתקנים? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by pure perfection,

שלום לכם , אני מחפש תוכנה או איזהשהוא כלי שיתן לי אפשרות נגיד לסרוק דף רגיל שהודפס קודם לכן ולערוך את הטקסט שבו . תודה

23. Started by daido,

היי אני מחפש תוכנה פשוטה מאוד וחינמית שיכולה לחתוך סרטים וגם להדביק. משהוא ממש פשוט תודה מראש דידו

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by yanivu,

היי, האם יש פה מישהו שמבין מדוע ה ITUNES לא מושך שמות שירים מהדיסק המקורי עצמו? ב WMP השמות כן מופיעים. ניסיתי ב ITUNES ללחוץ GET TRACK NAMES וזה לא עובד (הוא מציע לי להכניס את זה ידני ולפרסם את זה אם אני רוצה - אבל זה דיסק מקורי חבל על הזמן והטרחה) צירפתי פה דוגמא ל CD זה קורה בהמון דיסקים. אשמח לעזרה, תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  25. Started by gilp123,

שלום, אני מנסה לייבא את אנשי הקשר מגימייל לאאוטלוק. עשיתי את כל הפעולות הדרושות, הוצאתי את אנשי הקשר מגימייל לקובץ CSV ועשיתי את כל הפעולות הנכונות. עדיין כשאני מייבא לאאוטלוק הוא מראה לי את אנשי הקשר ריקים ללא שום דבר. אבקש את עזרתכם. תודה, גיל

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.