תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לאחר העדכון האחרון משהו השתבש 1. זמן טעינת עמוד מאד ארוך 2. לאחר זמן שימוש העברית לא מתפקדת על אף שהאייקון בר מראה HE 3. התוסף ADBLOCK לא מתפקד על אף שהוא מסומן בהגדרות ב-V = מופעל הבעיה נפתרה ע"י התקנה חוזרת וזמן הטעינה השתפר באופו משמעותי זמן טעינת העמוד הראשי של האתר עומד על כ-15 שניות !!! עדיין טעון שיפור יש מי שמכיר את התופעות הנ"ל יחד עם פתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
משהו מוזר, או פשוט חוסר נסיון אתמול התקנתי בבית את שועל האש על xp באנגלית עכשיו התקנתי בעבודה (אם אפשר לקרא לזה כך), את השועל על xp בעברית הדבר המוזר שכל הדפים של mozilla הם בעברית (וואו אפשר להשתגע לפעמים מלכתוב באותה שורה עברית ואנגלית) לא נראה לי שהתקנתי גרסה העברית של השועל, למרות שכך יותר נוח להשתמש בו אז האם זה ה xp ? והאם יש דרך שגם בבית הגרסה באנגלית של השועל תעבוד בעברית? בעצם לא ברור איזה xp יש כאן כי ה- start באנגלית (לא התחל) אבל בחלק העליון קובץ עריכה תצוגה... בעברית
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
מחפש דרביר לwindows xp64 של כרטיס טלויזה של avermedia מדגם m785 תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
Data Execution Prevention איך מבטלים את ההגנה הזו ברמה החומרתית? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי עותק חוקי למהדרין של דנסגייד2003 שנמצא במצב מחפיר שרוט וכו'. אני מעוניין ליצור לו עותק גיבוי במקרה והדיסק המקורי יחדל מלתפקד. מי שהוא מכיר את ההגנה שיש לתוכנה הזאתי? מישהוא ניסה ליצור העתק של התוכנה הזאתי? צריבה פשוטה\איטית\CDRWIN\העתקה וכו' העלו חרס אצלי וכנ"ל עוד כמה coasters לאוסף... למישהוא יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה ליצור תוכן עניינים בעזרת הקלים של וורד. הבעיה היא שהמסמך בעברית, ואת התוכן עניינים הוא יוצר לי כשמאל לימין. זה דבר פעוט אומנם, אבל ויזואלית זה מאוד לא נוח ולא אינטואטיבי. איך אני משנה את ההגדרה? תודה רבה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי,האם יש אפשרות לבטל לתמיד את המודעות של גוגל כשצופים ביו-טיוב או ב-ustream? תודה.[br]פורסם בתאריך: 3.02.2011 בשעה 21:21:11 מישהו?
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
זה נתקע באמצע.... זה מאוד מתסכל.... זה לא נותן הודעת שגיאה ספציפית אלא רק את האופציה לשלוח error report.... מה עושים?!?! (אם זה לא הפורום הנכון אז אני מצטער)
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
איך אפשר להשעות את הפעלת השומר מסך של Windows ב-VLC באופן אוטומאטי? אני משתמש בגירסה האחרונה (0.8.2).
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יצא לא מזמן גירסת בטא של דפדפן חדש שאמור לשלב את FF עם AVANTBROWSER (שזה בדיוק מה שחיפשתי) בעיה היא שהוא לא עובד אצלי. הוא לא טוען דפים...ה ONLINE STORAGE עובד ז"א שאין בעיה עם החיבור לאינט' אז איפו יכולה להיות הבעיה? דבר נוסף ניסיתי לקבל עזרה מהפורום שלהם ואיך להגיד את זה הם לא עונים...מה שכן הבנתי שאצל חלק מהאנשים זה עובד. יש אחד שאחרי שהוא פירמט לגמריי את המחשב זה התחיל לעבוד אצלו (מה שאני ממש לא מתכוון לעשות!).
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום קיבלתי את ה8800GTS וחיברתי אותו עם DVI והמתאם המתאים לטלויזיה (למקום היחידי שהוא יכול להתחבר) אני לא מצליח שהמחשב יזהה את הטלויזיה אין לי מושג למה (הדרייברים מעודכנים של הכרטיס מסך)
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין כל DivX וכמעט כל מקודד שמצאתי, ועדיין- המדיה פלייר לא מפעילה לי סוג מסויים של קבצי avi. כלומר- היא מפעילה לי אותם, רק שחלק נכבד מהקבצים לא פועלים בה.. כאמור, התקנתי מקודדים, כל שמצאתי- ועדיין, בעיות. מה עושים, מה עושים??
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי חשבון מייל בג'ימייל והתחלתי להשתמש ב-Thunderbird, רציתי לדעת איך אפשר לסנכרן בין תיקיית ה-Spam/Junk בנוסף לתיקיית ה-Inbox הרגילה.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
יש במחשב בערך 10 סרטים ברגע שאני נכנס לתיקיה שלהם וינדוס נותן לי שגיאה ומפיל לי את האקספולר כרגע אני לי שום מקודד במחשב מה שמוזר זה שאני מוחק את הפינקל סטודיו 9 זה לא קורה לי יש למישהוא מוסג מה אני אמור לעשות ? יש את הדוח שגיעות אבל בצייר הוא נותן לי את הקובץ יותר מידיי גדול כך שאני לא יכול לעלות אותו אשמח ללמוד אם יש דרך אחרת לשלוח לכם קובץ מצורף התקנתי את המקודד הזהhttp://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=1226&s=95 אבל עדין אם אני מתקין את סדודיו 9 של פינקל הוא מפיל לי את האקספוללר ועושה דוח שגיאות יש למישהו רעיון מה יכול להיות חייב לציין שלפני הפרמוט שעשיתי זה עבד יחד
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
ההתקנה נתקעה לא נוצר כונן ווירטואלי יש ת'-Uninstall אבל ההודעה הזאת עולה
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי סרט בשני חלקים, שאותו אני רוצה להמיר ל - VCD. אבל הבעיה שלי היא שאחד החלקים הוא מעל 90 דקות, ולכן אני צריך לחלק אותו שוב, כדי שאוכל לצרוב אותו. אני רוצה ליצור שלושה חלקים שווים, ולכן רציתי לחבר את שני החלקים - ואז לחלק אותם. הבעיה היא שאי אפשר לחבר אותם - וכשאני מנסה אני מקבל הודעת שגיאה מ - VIRTUAL DUB, שאומרת שלסרטים אין אותו סמפינג רייט. יש לכם רעיון מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום יש לי איזשהי התלבטות בקשר תוכנה שהוא סורק את ה registery ומוצא את כל מה שלא טוב הוא נותן לי רשימה אני כמובן לוחץ על תקן עכשיו הוא מוחק הכל עכשיו שאלתי היא כך: ברגע שאני לוחץ על REMOVE האם יש סיכון שיקרה משהו למחשב או למערכת ההפעלה כי יש REGISTERY שנמצאים גם שם לא יקרה כלום אם אני יעשה remove תודה
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
איך אני עושה שכשאני לוחץ על מקש בגיימפד נניח X או יפעיל לי מקש במקלדת אות או מספר למשל?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום.. הכל התחיל כשניסיתי לשדרג את הגירסא 0.45a ל0.45b ומאז לא הצלחתי להוריד.. הבעייה היא שזה לא מתחבר לסרברים, כשאני עושה connect אז זה רושם לי מצד שמאל למטה מלא דברים מהר ואז כותב : Failed to connect all servers listed. Making another pass. מה הבעייה?!?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום. אני צריך עזרה ממישהו שיכין לי לוגו פשוט לפייסבוק לעסק חדש של בלונים. אני אשמח לעזרה. אין דרישות מיוחדות רק שיהיה כתוב: נאור הבלון בלונים לאירועים בריתות הצעות נישואין ימי הולדת ולכל אירוע שרק תרצו. טלפון 0502232062אימייל naortheballoon@gmail.com שיהיה בלוגו בלונים משהו. תודה למי שיקח על עצמו על העזרה הזו אני ישמח ממש!!
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מזה זמן רב שאני לא יכול להשתמש ב sun java אלא רק ב java vm של מיקרוסופט.הסיבה היא שדרך sun java אני רואה הכל מטושטש באתרים רבים,ורק עם java vm של מיקרוסופט התמונה ברורה. הבעיה מופיעה באתרים רבים,ומאלצת אותי להשתמש בדפדפנים מבוססי IE. עדכנתי את ה sun java לגירסה האחרונה וזה לא עוזר. הנה 4 תמונות מאתר לדוגמא.שתיים עם sun java ושתיים עם java vm. אותיות: עם java vm הכל ברור: ועם sun java הכל מטושטש....: מספרים עם java vm: ועם sun java בקושי אפשר לקרוא את המספרים: עוד מישהו נתקל בבעיה כזאת?....
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ובכן, לא ממש שינוי קול.. ראיתי פעם בטלויזיה איך בעזרת תוכנת מחשב אפשר לעלות ולהוריד טונים של קול אנושי מוקלט. זה טריק כזה של חברות הקלטה שמשתמשים בו על זמרים שלא ממש יודעים לשיר. בקיצור, אני צריך תוכנה שאיתה אוכל "לתקן" זיופים בשירים. מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אח שלי שלח לאחותי שנמצאת בחו"ל אימייל. עכשיו הוא שלח לה את המכתב באוטלוק בקידוד לא נכון(היו לו שלושה אפשרויות בחירה , והוא בחר באפשרות הלא נכונה כנראה שגרמה לקידוד לצאת ככה) אז יש דרך לתקן את המצב? :-\ אני מקווה שהבנתם מה הבעיה...
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
את מה בדיוק הוא מנרמל? כרטיס הקול שברשותי - !Creative SB 5.1 Live בתודה, יניב.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-