תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי... בזה, האמת - לא נתקלתי עד השבוע... וכמה שניסיתי לחפש על מידע בגוגל, לא מצאתי מידע רלבנטי ובזבזתי על זה שעות... בקיצור אני מעלה את הבעיה כאן כמוצא אחרון, מתוך אמונה שכאן אתם תוכלו לעזור, או לפחות לכוון אותי מה לעשות ובכן הבעיה כזו - אני עובד בעמותה בה יש רשת מחשבים, כאשר מדובר על מחשב אחד בלבד מתוכם, בו הבעיה קיימת. העניין הוא כזה - אני מפעיל את המחשב, הכל בסדר עולה מהירות תקינה (נראית ככה לפחות, מהירות טובה זה עניין יחסי), מנסה קצת אופיס, קצת לגלוש ועדיין עובד סבבה, ואז - מנסה לכתוב טקסט באינטרנט (להכניס כתובת אתר) או באופיס, ופתאום כל מה שאני לוחץ מוביל אותי לפתיחת עמוד הכניסה של תוכנת ברירת המחדל לאימייל, במקרה הזה אאוטלוק 2007. אני מקליד O - מקפיץ חלון, מקליד " -…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://vi9ati.deviantart.com/art/Guilty-251299732
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי לזהות את התוכנה הבאה, לא מדבר על העריכת מוסיקה ברקע, אלא על הקריין הוירטואלי שמסביר. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה בBSPLAYER שהתרגומים שלי מוצגים מהסוף להתחלה ? למישהו יש פיתרון ?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שמתי לב שבמסיר התוכניות והתוכנות שלי בווינדוס יש את התוכנה הזאת (microsoft visual c++) חוזרת על עצמה מלא פעם בגרסאות 2005 2008 2010 ועוד ועוד ולפעמים כמה פעמים מכל גרס\שנה. האם זה חשוב למחשב? אני זוכר שמשחקים ביקשו להתקין את זה. לא באמת אכפת לי עכשיו מה זה אני רק רוצה לדעת אם אני יכול למחוק את כולם ומשחקים/תןכנות יעבדו כראוי? אולי אפשר להשאיר התקנה אחת עם הגרסה הכי חדשה? ועל הדרך עוד שני שאלות: אם יש לי כ.מסך HD6850 של AMD אני יכול למחק את התוכנה PHYSX ומשחקים יעבדו טוב או שהם יידרשו את זה? ושאלה שנייה כנ"ל לגבי ubisoft game launcher?
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכם, כשאני מנסה לפתוח קובץ מצורף באאוטלוק - הוא שואל האם לפתוח או לשמור בדיסק. לא משנה מה אני בוחר - אין תגובה. הקובץ לא נשמר ולא נפתח. ואין שום הודעת שגיאה. מה לבדוק? הקמתי פרופיל חדש באאוטלוק והגדרת חשבון מחדש. אגב - במצב בטוח של אאוטלוק זה עובד.
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום רב, כמעט וסיימתי לערוך סרט קצר (15 דקות) בפינקל סטודיו אולטימייט ולפתע, כאשר אני מנסה לעדכן חלק מהכותרות, מופיעה הודעת ERROR על המסך+ סימן קריאה כחול גדול על רקע שחור. בנוסף, בעת פתיחת הקובץ של הסרט, הופיע חלון שכותרתו FIND MEDIA , לחפש בתוך : TEMPORARY FILES, ובתוך החלון מופיעים ארבעה ריבועים- שניים בכחול עם האות A ושניים בכתום עם האות B. כל אחד מהריבועים מוגדר ב"סוג פריט" כ"תמונת מסך סיביות" . הנה שם של אחד מהם : RTSOURCE@!PLAYER_TRANSITION_A_4X3.bmp!@ אני מניחה שהוא אינו מוצא את קבצים אלו. האם הנחתי נכון? אם כן, איך מאתרים את הקבצים הללו? ואם הבעיה אחרת, אז איך ניתן לפתור אותה בדחיפות? (הסרט אמור להיות מוכן תוך שבוע!!) תודה רבה! לימי
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה הזאת כשאני מנסה לטעון קבצי MP3 למובי מייקר. אני גם לא מצליח להמיר את הקובץ לסוגים אחרים של קבצי אודיו דרך תוכנות המרה במחשב או באינטרנט. יש מה לעשות או שזה אבוד?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
כך שאם אני רוצה להקליט מצגת לקובץ וידאו לא תהיה בעיה. האיכות לא חשובה. חשוב שזה יהיה פשוט להפעלה כי אין צורך בהגדרות מתקדמות.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
תוכנה להמרת WAV ל- FLAK יש דבר כזה ? לא להיפך WAV > FLAK
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי בעיה כיראה עם הכרטיס רשת המובנה על הלוח .. ויש לי כרטיס רשת שקניתי פעם במצב חדש הבעיה שאין לי את הדרייבר ואני גם לא מוצא... FPE F0041 זה השם שלו תודה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכם!!! -- יורדים לי הרבה סרטים מהאינטרנט בקובץ MOV , בשביל ליפתוח אותם הורדתי מהאינטרנט את QT LITE 4.0.1 , אבל למרות שהןרדתי את התוכנה הזאת 3 פעמים , (הפעם האחרונה מהאתר הרישמי של מייקרוסופט) , היא יורדת לי עם קובץ INSTALL/SETUP , וכשאני מדבל-קליק עליו הוא לא עושה שום-דבר!!!! , שוב , גם כשהיתייאשתי והורדתי את התוכנה מהאתר של מייקרוסופט בכבודו ובעצמו..... מישהו אולי מכיר את העיניין ויכול לעזור לי? ??? , או אולי יש למישהו הצעה אחרת בשביל ליפתוח את הקבצים הסוררים האילו ??? -- שישי - 12 לאוגוסט -- 09:30 -- שאול -- בתודה-מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם קיימת גירסה של התוכנה שהמתאימה לתוכנה avid media composer 5 כי לפי מה שראיתי באינטרנט היא מתאימה רק לתוכנה אדיוס תקנו אותי אם אני טועה זאת תוכנה של המרת קבצי וידאו ? בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי,הדפדפן קרס לי ומאז הוא לא טוען לי דפים. מחקתי אותו מהמחשב ,התקנתי מחדש ועדיין הוא לא טוען לי... הוא פשוט טוען לי אותם בלי סוף. למישהו יש פתרון? נכנסתי עכשיו לתוכנה וזה טען לי את האתר. אז פתאום הוא קרס שוב. שוב הבעיה של הטעינה האינסופית. תודה. הפתרון הוא:http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?answer=142059 לצאת מכל התהליכים של Chrome ואז...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שבוע או כמה ימים אני לא זוכר בדיוק היה עידכון למסנג'ר במחשב שלי. התקנתי את העידכון ומאז כל פעם שאני מדבר במסנג'ר עם חברים או עם כל אחד המסנג'ר מתנתק כל כמה דקות וכל פעם מתחבר מחדש. אני לא מבין מה הבעיה. לא ניסיתי להתקין מחדש.
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מי יכול לעזור במציאת פתרון חינמי ל- convert from .nfs to .pst תודה
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הadobe reader התחיל להשתמש בכמויות זיכרון די גדולות. למשל עכשיו יש לי 3 מסמכים פתוחים והפרוסס תופס 244,000 ב- memory (private working set) יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני רוצה פשוט להוריד את הסרגל הזה לגמרי ... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אודה לסיועכם בהמלצה על תוכנה להורדת/שמירת סרטוני פלאש ואחרים מהאינטרנט , לדוגמא מ-youtube
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת hp psc 1315 all-in-one, העובדת תחת win xp pro + service pack 3. הורדתי מאתר hp את הדרייבר המעודכן וכן קובץ תיקון המשמש בדיוק לבעיה זו שה-hp director לא נפתח(Critical update to resolve an issue with HP Director after installing a new revision of Internet Explorer). גרסת האקפלורר היא 8, ומותקן גם גוגל כרום. להלן ההודעה שאני מקבל: http://imageshack.us/photo/my-images/846/screenhunter01aug251108.gif/ האם למישהו יש פתרון או נתקל בבעיה דומה. תודה, גיל.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני יוצר DVDים גדולים. יותר מ7GB. כשאני מסיים - אני עושה Image שלהם. אני מחפש תוכנה שתחליף לי את ה-CloneDVD, שתדע לדחוס את ה-DVD לDVD רגיל. ה-CloneDVDנתקעת לי לפעמים באמצע, בכל מיני תירוצים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להסיר את האפשרות הזאת בגלל כפל של שירים בגלל האיפון כי הוא קורא את השירים מהתיקייה הנל ואני רוצה למחוק אותה.. מישו יודע איךך..? תודה..
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש אפשרות לכתוב סימוני נביעה סמנטית ונביעה סינטקית ב-mathtype? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
שלום, בבקשה לא למחוק כי אני חדש ולא יודע איפה לשים את ההודעה הזאת. יש לי בעיה עם התקנת המשחק World of Warcraft (גירסאת ה PTR). כשאני מנסה להתקין את המשחק זה מראה לי ההודעה הבאה. "C:\......\PTR-Installer-en_GB.exe אינו חוקי ביישום Win32" את הקובץ הורדתי מהאתר של World of Warcraft אז אני לא חושב שהבעיה היא עם הקובץ ניסיתי לעשות סריקת וירוסים וזה לא עזר, וניסיתי להפעיל את קובץ שהמחשב נמצא ב Safe Mode וזה לא עזר. למשהו יש פתרון בשבילי בבקשה. בתודה מראש :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-