עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Sake,

הורדתי שירים והם בפורמט .ape כל שיר הו איזה 50\60 מגבייט....איך אני פותח את הפורמט הזה? .ape תודה.

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  2. Started by coorva,

שלום רב שלום במידה ואני רוצה לחבר מצלמת אינטרנט ב- USB ע"מ לעשות בה שימוש ב- MSN MESSENGER, האם אני חייב להתקין את דיסק עם הדרייבר של המצלמה או שהיא תעבוד בלי צורך בהתקנה של התוכנה? תודה

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  3. אז ככה, לא מצליח לראות בטלויזיה סרטים שאני רואה על המחשב. השולחן עבודה כולל הפלייר (zoom player או bsplayer) מופיע על הטלויזיה אבל ללא התוכן... (מוזר מאד). התעלומה היא, שעל המחשב אני מצליח לראות את הסרט בעזרת נגנים שונים כגון zoom player או bsplayer ובעבר ראיתי גם בטלויזיה אבל משהו השתבש. קצת מפרט : win XP עם כרטיס מסך mx440 Geforce4 התקנתי דרייבר עדכני לכרטיס מסך, הורדתי קודקים (xvid ac3 וכו') ועדיין לא מצליח. משהו נתקל בבעיה דומה או פתרון לבעיה זו תודה מראש

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  4. Started by yotamoo,

תהיתי איך אני הופך סרט שבמחשב שלי לבעל צליל mp3 (כרגע gspot אומרת שיש לו ac3), מכיוון שבנתי שהתוכנה tmpgenc לא יכולה להסתדר עם צליל היקפי.... הבנתי שב-virtual dub אני בוחר באפשרות save wave ואז אני יכול להפריד את הסאונד מהסרט ולהפוך אותו ל-mp3, ומה שנחוץ לי זה תוכנה שתעשה את ההמרה... אשמח לכל עזרה, זה ממש חשוב לי... תודה בכל מקרה 8)

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  5. Started by pbl1,

עדיף שהתוכנה תהיה חינם פשוט המחשב שלי בזמן האחרון נתקע בלי סיבה ואמרו לי שיתכן והמעבד חם ולכן לפני שאני קונה מאוורר חדש אני רוצה לודאות שזה נכון

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  6. Started by tandury,

מישהו מכיר תוכנה חלופית למתרגם אתרים.....חוץשתיהיה תוכנה ללא תשלום

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  7. Started by AB,

Super.Norton.2004.Pro אמין וטוב???

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  8. Started by porcupine_tree_26,

אני משתמש בדפדפן הזה כבר כמה שבועות ואני אוהב אותו מאוד יחסית ל- IE ו AVANT BROWSER . הבעייה היחידה שלי היא שאני רוצה לשנות את הפונטים שלו כי הם קטנים ולא נוחים לקריאה ואני ממש לא מצליח. לא משנה איזה פונט אני נותן לו הוא תמיד יוצא לא קריא ומכוער. אז מי שמכיר פונט טוב בבקשה שיעזור לי. תודה.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by TermiNal,

הורדתי את האייסי לייט החדש ( www.icq.com/beta ) וכל פעם שאני מנסה להתחבר הוא כותב לי Loading CL .. נתתי לזה לילה שלם לטעון וזה לא עזר. מה עושים כדי שזה יעבוד? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Dmoney,

שלום אני מחפש תוכנה שמקליטה כל צליל שעובר דרך כרטיס הכל, כלומר כל צליל שיוצא מהמחשב. 10x

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Tzion,

לחבר שלי יש קובץ וידאו שכשהוא מפעיל אותו הוא פותח מין חלון כזה וצריך בשבילו סיסמא. מישהו יודע אם אפשר לעקוף את הדבר הזה?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  12. Started by kikkler,

מה הגורם העיקרי לאיטיות המשוועת ששורה על המחשב בזמן שהתוכנה פועלת (או לחילופין מה צריך לשפר בשביל להקל על המצב) - זיכרון פנימי, מהירות מעבד או רוחב פס ?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  13. כמו שאמרתי בכותרת - אני מחפש תוכנה לסינון SPAM, אבל כזאת שתעשה את הסינון עוד על השרת. היום אני משתמש ב- NORTON ANTISPAM שהיא לא רעה באופן כללי - אבל מה שהיא עושה זה ליצור ספריה של SPAM בתוכנת הדואר - ופשוט להעביר לשם את הדואר זבל. אני רוצה תוכנה שבכלל לא תוריד אלי את הזבל... בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by tomer_et,

אני משתמש ב-Outlook Express ויש לי בעיה קטנה... התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה - ומאז אני לא מצליח לפתוח את הקבצים המצורפים למייל. הם פשוט מופיעים בצבע אפור בהיר תחת ה"אטב" ובכלל לא נותן לי ללחוץ עליהם. הוספתי תמונה... מה עלי לעשות כדי לגשת לקבצים?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  15. מחקתי בטעות תיקיות חשובות, גדולות יותר מסל האשפה, והם לא נמצאות בו. יש לי וינדוס 98, ואין לי שמץ מושג איך לשחזר אותם. יש לי שם תמונות חשובות ביותר שאין לי שום עותק אחר עבורן. יש למישהו עיצה??

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  16. Started by Sake,

היי,הורדתי סרט...וגם כתוביות אליו...עכשיו הכתוביות הם בפורמט srt השאלה שלי היא,עם איזו תוכנה אני משתמש כדי לחבר את הכתוביות עם הסרט..אני חושב שהבנתם למה אני מתכוון תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by 1SECTOR,

שאני נכנס לתוכנה היא על מסך קטן,והעכבר והמקלדת פועלים וכאשר אני מגדיל את המסך העכבר והמקלדת לא עובדים. תודה לכל העוזרים אני חייב להגיש את הפרויקט בקרובבב

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  18. אני מעוניין לחבר בין כמה מסמכים לקובץ אחד, הכיצד?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני מחפש קליינט FTP שיראה לי נפח של תיקיה (mb) בשביל לדעת כמה מקום פנוי נשאר לי בחשבון תודה.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by gabig12,

שלום ;D הורדתי לאחרונה 5 אלבומים של שירים והבעיה שאני לא יכול לפתוח את הקבצים כי הקבצים הם בסוג ape cue log ניסיתי כבר לפתוח את הקבצים בוינראר 3.30 בוינזיפ 7.0 וwiniso 5.3 המלא ולא הצליח לפתוח את הקבצים האלו מה אני עושה איך אני יכול לפתוח את הקבצים האלו אולי יש עוד תוכנה של פתיחה וקיווץ? :'(

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  21. Started by tzviran,

שלום אני מחפש תוכנה פשוטה שמאפשרת לחלק סרטים למספר חלקים (כדי לצרוב את הסרט) ושגם יודעת לחבר חלקים של סרטים. תודה 8)

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  22. Started by nadav1379,

יש לי בעיה הנורטון שלי לא עושה לי עדכון אני רוצה לעשות עדכון וזה נותן לי V על norton antivirus virus Definitions ושאני עושה נקסט זה עושה לי איקס אדום ליד השם וזה לא מעדכן זה גם שם לי ענטנה ליד השעון שזה מנשה לעשות עידכון אבל זה לא מצליח מה אני צריך לעשות בשביל לעדכן את הנורטון?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  23. Started by Lanzar,

מה אתם אומרים ?? עריכת המודר: יפה מאוד, אבל למה אתה חושב זה משנה לנו משהו? התמונה נמחקה כיוון שהכילה לינקים להורדות לא חוקיות.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  24. Started by mDs,

למי שלא מכיר: ולמי שלא יודע מה היא עושה שיחשוב לבד......xp-AntiSpy לינק: http://www.xp-antispy.org/download_local.php?Itemid=26&func=download&filecatid=2

• 1 תגובה
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים