תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מקליט דרכה איזשהו סרט אבל אז כשאני בא לראות אותו אז הוא כל שנייה נתקע ואני לא יכול להמשיך יותר לראות את הסרט! מישהו יודע למה? מה עושים עם זה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
קודם כל איזה קבצים התוכנה מוצאת ??? רגיסטרי או קבצים שנשארו מתוכנות קודמות??? ולאחר הסריקה שנעשית הוא נותן לי רשימת קבצים שהוא מצא ואז הוא שואל אותי אם למחוק את כל הקבצים שהוא מצא. אני לא יודע אם אלה קבצים שמותר למחוק... מה אתם אומרים??? תודה על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום!!! קניתי את השחק painkiller ואהבתי אותו מאוד...רציתי לעשות העתק של הדיסקים שלו על המחשב שלי (3 דיסקים של ISO) אבל יש על המשחק הגנה כי הוא מקורי רציתי לדעת אם התוכנה שךבםיםך 120 יכולה לעשות לי את זה ואם לא אז איזו תוכנה כן? נראה לי שזה חוקי אז לא למחוק (קניתי את המשחק ואני מגבה לעצמי), אם גם זה לא חוקי תמחקו... תודה
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
חברה אני בקורס מחשבים והמורה שלי אמר לי שאפשר בעזרת מדריך להוריד על 150-200 ב bitcomet האם זה אפשרי ? אם כן תביאו לי את המדריך!
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה כבר הרבה זמן ומרוצה ממה, מוריד לי על 30-70 ככה וזה סיפק אותי. לאחר מכן גיליתי שכמות IN-BOUND CONNECTIONS שלי על 30 וכמו כן הOUT-BOUND גם כן. החלטתי לשחק קצת עם ההגדרות ויצא שההגדרות ששמתי הם 300\1500 (300 לIN ו1500לOUT) לפתע בהורדות פופולריות מספר המקורות קפץ ל1000 (בכל אופן ככה הוא כותב לי בPEERS, וכמות הSSEED גם גדלה בהתאם). אבל עדיין משום מה יש לי הגבלה במקורות (מצורפת תמונה). בחלון של המקורות אין 1000 ומשהו מקרות אלה סך הכול 100+ (לא עובר את ה200). השאלה שלי היא: איך אני יכול לבטל את ההגבלה הזאות? אני חייב לציין שהמהרות גדלה בעיקבות זה עכשיו היא כמעט תמיד מתייצבת על 100 לאחר שעה בערך.. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
חברה סיימתי להגדיר את התוכנה אצלי השרת עובד שבתוכו יש משחק שאני שולח את זה לחבר שלי לא נכנס לו לחלון של ההתחברות של השם משתמש וסיסמה מה עושים?!
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אוקיי הורדתי את התוכנה, ויש לי כמה שאלות: 1. האם המהירות של הליבה חייבת להיות עגולה לגמרי כלומר 2400 (יש לי 2.4C)?? או שהיא יכולה להיות 2406 (כי ככה זה אצלי, והמעבד ללא אוברקלוק). 2. האם המהירות של הליבה יכולה להשתנות? כלומר, כשאני נכנס לתוכנה מהירות הליבה היא 2405 ואז זה עולה פתאום ל2406.16 או נקודה 18 כל פעם זה משתנה כל כמה שניות? זה אמור להיות ככה או שמשהו לא בסדר, גם מהירות הבאס (bus speed) משתנה, 802 ל801... יש בעיה מסויימת או שככה זה עובד? כי חשבתי העערכים הם קבועים ואין סיבה שמשהו ישתנה כל עוד אני לא מאיץ אות המערכת. תודה רבה לכל העוזרים מראש!
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם, הם התוכנה הנ"ל יודעת לקדד פסי קול לAC3? היא מאוד ידידותית ולכן אני מעדיף להשתמש בה. מצד שני, כל סרט שאני מקודד מתקבל בסטיראו. אני לא יודע אם הבעיה בגירסאות הסרטים שברשותי או בהמרה... אם מישהו מכיר את התוכנה אני אשמח לקבל פרטים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
חברה יש לי את התוכנה ואני רוצה להקים שרת ftp איזה כתובת ip אני יכול לתת לו?!
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה לבדיקת הטמפרטורה המחשב ומשום מה אני רואה רק את הטמפרטורה של המעבד ושל לוח האם.. התקנתי את התוכנה במחשב של אמא שלי אח"כ ואני רואה רק את הנתונים של לוח האם וכרטיס המסך (AUX אם אני לא טועה) למה זה קורה? איך אני יכול לראות את הנתונים של המעבד, כרטיס המסך ולוח האם בשני המחשבים, ולא רק שניים בכל מחשב? תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני לא מבין למה אין לי את הטמפ' של המעבד ומה זה GPU Ambient ? GPU זה הכרטיס מסך
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכם!!! אני התקנתי לאחרונה את התוכנה everst בשביל לבדוק ביצועי מחשב. אבל הבעייה שאני לא יודע איפה אני בודק בתוכנה ביצועי מחשב? מישהו יכול להגיד לי איפה זה בידיוק נמצא. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי את התוכנה HijackThis ולא הבנתי כול כך למה היא משמשת ?? האם יש אותה לעוד מישהו או שמישהו יכול להסביר מה עושים איתה?
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
-
אהלן יש לי לוח אם של גיגהבייט ga7vtxh ומעבד athlon xp 1600 ואני לא מצליח לראות את הטמפרטורות של המעבד והלוח דרך התוכנה הזאת!, אבל היא כן מראה את המתחים השונים! יש פה מישהו עם לוח כזה שכן הצליח לראות טמפרטורות או מישהו שיכול לפתור לי את הבעיה?? אגב בתוכנות אחרות אני כן מצליח לקרוא טמפרטורות אבל לפי מה שהבנתי זו אמורה להיות התוכנה הכי טובה! תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה התוכנה הזאת עושה? ואם אני פותח בה קובץ והתוכנה כותבת שיש בו קוד שעשוי להזיק למחשב שלי לקחת את זה ברצינות ולא לפתוח או שאפשר לפתוח?
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
היי שלום הורדתי סרט, בסיום ההורדה הסתבר לי שמדובר בסרט שמדובב לתורכית , עכשיו העניין הוא שאני לא תורכי, אני לא יודע תורכית. :-[ אצתי רצתי והורדתי את הפסקול המקורי של הסרט באנגלית, אני מעוניין לראות את הסרט ללא קידוד מחדש עם הפסקול שהורדתי. האם אפשר לייבא סאונד ולראות אותו עם הסרט שהורדתי ? (בתוכנה MV2PLAYER כמובן) ואם אי אפשר בתוכנה MV2PLAYER, יש תוכנה אחרת שיכולה לייבא סאונד? ??? תודה רבה לעוזרים. 8)
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
בוקר טוב לכם מותקנת אצלי התוכנה NOD32 גירסה 3.0.642.0 כבר כמה חודשים עכשיו התחיל להופיע לי הודעה שוירוסים לא מעודכנים עכשיו הלכתי לעידכון ולחצתי שיעדכן הוא התחבר עד כמה שנראה ורשם שזה מעודכן ואין צורך לעדכן השאלה שלי אם זה נכון או שזה בעיה אצלי ספציפית הגירסה של הוירוסים שרשום לי היא 2888, גם לכם זאת הגירסה האחרונה??
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
כמו בכותרת, יש לי שאלה... מה ההבדל בין שלושת המצבים? 1) SMARTPlacing 2) Consilidate Free Space 3) Defrag יש לי שאלה מה צריך לעשות על בסיס יומי, זאת אומרת, עשיתי שזה יעשה כול שלושה ימים את מצב 1 אני חושב כי זה Recommanded אני צריך גם לעשות DEFRAG בכול יום (או שלושה)? ומה בנוגע למצב ה-2?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שיחקתי במחשב במשחק GRID על איכות מקס', וכל כמה דקות התחיל מן רעש של מאוורר ל5-6 שניות ונכבה כאילו זה מופעל בטמפ' מסויימת או משהו כזה.. קיצר הורדתי את התוכנה SPEEDFAN אבל לא מבין מה כל דבר שם מציין. יש מצב מישהו יודע מזה temp3 , איפה שיש 80 מעלות? תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי, אני מנסה לשמור במחשב סרט מתוך הוידאו שלי (עם כאבל שמתחבר מהוידאו לUSB), בעזרת התוכנה הזאת Ulead VideoStudio SE DVD. קיצר, זה שומר והכל. הבעיה שקטע וידאו של 20 דקות שוקל משהו כמו 15 ג'יגה. זה נשמר בפורמט AVI. יש לי שם אפשרות לשנות את הפורמאט ל: DV, MPEG , VCD , WMV, DVD , SVCD. במה לבחור כדי שזה ישקול כמו סרט נורמאלי? חוץ מזה יש שם אפשרות גם לשנות את הFRAME RATE. כרגע זה על 25.000. הCOMPRESSION שם על YUY2 , והרזולוציה 640X480. חח לא מבין מזה אומר כל ההגדרות האלה, אבל מה אני אמור לשנות? תודה!! :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
עבדתי עם התוכנה הזו הרבה זמן ולפתע היא הפסיקה לעבוד. ניסיתי להתקין את התוכנה מחדש וזה לא עזר. הורדתי קובץ התקנה אחר (כי חשבתי שאולי הקובץ התקנה עצמו נדפק) וגם זה לא עזר. התקנתי את התוכנה על מחשב אחר וגם שם זה לא עבד. האם מישהו משתמש בתוכנה הזו ואצלו זה עובד?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי מחשב ישן של חבר ונתקלתי בבעיה... לוח האם ממש ישן ואין לי את הדיסק של הדרייברים... עכשיו קראתי על התוכנה VersionTracker Pro התרשמתי ממנה אך אני לא יודע אם היא תועיל במקרה שלי... השאלה שלי היא האם התוכנה תזהה אילו דרייברים הלוח אם דורש ותוריד אותם? אם לא, מה אתם ממליצים? יש תוכנה טובה שתעשה את העבודה? תודה רבה והמשך יום נעים, ניר.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
טוב אז ככה,הורדתי סרט מהאימיול ללא תרגום ומצאתי מדריך להוספת תרגום (שהורדתי בנפרד כמובן) לסרט בעזרת התוכנה וירטואל דוב... טוב אני נכנס לתוכנה הכל טוב ויפה ואני רואה בפריוויו שהכל תקין וטוב עם הכתוביות אבל כשאני שומר את הסרט עם הכתוביות הסרט רק שמר 2 דקות וזה כבר על 500 מגה?!?!! תוכלו לעשור לי בבקשה?? תודהההההההההה רבה רבה רבה מראשששש.......................
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הורדתי את הוירטואל PC החדשה שמתאימה לוינדוס 7, כמובן שכשהורדתי אותה מהדף של מיקרוסופט סימנתי שהמערכת שאני עובד עליה היא וינדוס 7 64ביט.... וזה כדי שאני כמובן אריץ מכונות של 64. אני כרגע מנסה להריץ וינדוס סרבר 2008--64 על התוכנה וזה פשוט לא עובד, זה נתקע לי בדוס רושם שאני מריץ מערכת של 64 ביט ושהמעבד לא מתאים לזה.... אבל יש לי מעבד של 64 ביט והוא תומך וירטואליזציה! אז מה הבעיה פה,אולי התוכנה דפוקה? זהו כבר גרסה שניה של התוכנה שאני מוריד ה,קודמת הית ישנה של 2007SP1 אז העפתי אותה והורדתי את הגרסה הכי חדשה ואני נתקל עדיין באותה הבעיה, איפה אני מגדיר לתוכנה שיש לי מעבד של 64?? תודה מראש....
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-