עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Joli,

זה מתאים לכמה פורומים אבל נראה לי שזה הכי מתאים לפה... בכל מקרה למי שלא מכיר את התוכנה, התוכנה נועדה כדי להפוך את הפלאפון למצלמת אינטרנט. וכדי לחבר את שהפלאפון צריך להגדיר בתוכנה לאיזה כניסת USB חיברת את המכשיר. הבעיה שהתוכנה מזהה לי רק COM1 שאני לא יודע איזה כניסה זאת, עברתי חיבור חיבור והיא לא מזהה לי את המכשיר. חשוב לציין שכשהיה לי WIN XP התוכנה זיהתה את כל היציאות במחשב (עם אותו מחשב). תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  2. הי, אני מריץ FireFox 4 על מחשב נייד עם Windows 7. אני עם עכבר Microsoft Arc כשהדרייבר הוא דרך העדכון של חלונות נדמה לי. זה מחשב נייד של דל - ויש גם את הדרייבר של הטאץ' פד - אבל הוא מסומן להיות מבוטל כאשר עכבר USB מחובר. לפני כמה שבועות התחילת תופעה מעצבנת. לחיצה על הגלגלת בפיירפוקס (למשל לפתיחת לינק בטאב חדש) -עובדת (כלומר הטאב נפתח) - אבל כל החלון קופץ לראש העמוד (כאילו לחצתי על PageUP מלא מלא פעמים). איך פותרים את זה?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by shaithebest,

שלום חברים לבניית אתרי פלאש אני צריך תוכנה שהופכת מילים כבר המליצו לי על תוכנת הפוך על הפוך אבל היא לא עושה את מה שאני צריך באתר שאני בונה עכשיו אני מקבל תוצאות אחרות הפלאש בדרך כלל הופך מילים כמו: ארגנטינה>>הניטנגרא אבל במקרה שלי באתר שאני בונה עכשיו אני מקבל את המילים כך: יהונתן הקטן רץ בבוקר אל הגן אני מקבל באתר כתוצאה: הגן אל בבוקר רץ הקטן יהונתן האותיות לא מתהפכות הן נשארות בסדר הבעיה היא סדר המילים במשפט\בשורה האם מישהו נתקל בתוכנה שעושה את העבודה הזו? אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם, הכל התחיל מהעובדה שרציתי לסנכרן כתוביות לסרט מסויים בפורמט mkv בתוכנה subtitle workshop, כאשר ניסיתי לפתוח את הקובץ בתוכנה, קיבלתי שגיאה ש-mkv אינו קובץ וידאו חוקי, גם ב-WMP קיבלתי שגיאה כאשר ניסיתי לפתוח את הסרט, אך ב-bsplayer וב-vlc הכל עבד כשורה (חוץ מבעיה נוספת שעליה אפרט בהמשך). לאחר חיפושים ברשת הבנתי שהבעיה במקודדים, אז הסרתי את חבילת המקודדים k-lite full, והתקנתי את חבילת המקודדים shark007 שמיועדת ל-win 7 32bit, והסרט עבד בכל הנגנים כולל התרגום אך ב-subtitle workshop התנגן רק האודיו ללא וידאו, אז ניסיתי לפתוח קובץ וידאו אחר לא mkv, והתכנה קרסה וכך קרסה שוב ושוב כאשר ניסיתי לפתוח קובץ וידאו כלשהו, התקנתי רכיב x64 לחבילת המקודדים shark007 ואז ב-WMP האודי…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני רוצה לשנות את ברירת המחדל ככה שלחיצה על הכפתור הימני ובחירה בOPEN CONTAINING FOLDER תפתח לי את התיקייה במנהל קבצים אחר(TOTAL COMMANDER לדוגמא) ולה בFILE EXPLORE של הWIN. האם זה אפשרי בכלל?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  6. Started by killer107,

יש לי את הלוח-אם gigabyte ga-ma790gpt-ud3h . עשיתי פירמוט למחשב והתקנתי לו את הדרייברים של ה-chipset, שהורדתי מהאתר של gigabyte. נכנסתי למנהל ההתקנים, לרשימה של 'בקרי ATA/ATAPI של IDE' , בכדי לבדוק שאכן הותקנו הדרייברים של ה-chipset. אך משום מה הדרייברים שם מופיעים כ-standard. איך אני מעדכן את הדרייברים של ה-chipset?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  7. Started by Psychoticat,

שלום, יש לי שני מחשבים בבית, לשניהם יש WORD 2002. באחד מהמחשבים יצרתי אוסף פקודות מאקרו שאני משתמש בהן באופן קבוע במהלך עבודתי. השאלה שלי היא, איך ניתן להעביר את פקודות המאקרו ממחשב אחד לשני בלי להתחיל לעשות את כל הפקודות מחדש? האם קיים קובץ בתוך התיקיות של ה-WORD שאפשר פשוט לעשות לו העתק-הדבק? אולי איזו דרך אחרת שלא חשבתי עליה? תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  8. Started by hen1235,

אני מנסה לבצע Upload באמצעות התוכנה uTorrent לטורנטים שהורדתי ופשוט לא מצליח. אין לי שום פיירול על המחשב. פתחתי פורטים בראוטר. אני משתמש בפורט 17968. שיחקתי בהגדרות שעות. שיחקתי עם ה-DHT/upnp/nat-pam, שום דבר לא עזר. ההורדה עובדת בצורה מצוינת, אני מצליח להוריד על מקסימום מהירות בטורנטים טובים. ניסיתי טורנטים עם המון Peers, שוב ללא הועיל. נראה שהתוכנה מתחברת מתחילה להעלות במהירות נמוכה מ-1KB ומתנתקת מהמשתמש. עזרו לי בבקשה.

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by MACHO1234,

האם אפשר בתוכנת idm אפשר לעשות שירדו קבצים לא במקביל אלא אחד אחרי השני . שיסתים קובץ ירד השני אחריו ולא במקביל

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  10. אני נתקל בבעיה עם האאוטלוק 2010. יש לי קובץ מסוג WAB של אנשי קשר. הכול טוב ויפה הם נמצאים באוטלוק אבל איבדתי את כול הסדר של אנשי הקשר. לפני המעבר לאאוטלוק החדש הייתה לי את תיקיית אנשי הקשר הכללית, ואיתה עוד תתי תיקיות למשל בתיקית חברים כול החברים וכו'. עכשיו אין לי את התיקיות רק את אנשי הקשר ומדובר בעבודת נמלים לסדר את כולם שוב בתיקיות. האם יש פתרון לבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Vidati,

http://vi9ati.deviantart.com/art/RGB-216618939

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה באנטי וירוס שהוא בכלל לא מופיע הסמל שלו במחשב(אבל הוא מופיע בהתחל תוכניות) וגם המחשב רושם לי שאני צריך לחפש תוכנת אנטי וירוס למרות שיש לי מותקנת על המחשב הא וגם מופיע לי ההודעה הבאה: מה אני צריך לעשות כדי לסדר את האנטי וירוס? בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  13. היי חברה אני משתמש בתוכנה mkv2vob וגם בתוכנה ps3 media server. בשתי התוכנות לאחר קידוד חלק מהסרטים הם פשוט מאבדים את השמע. למרות שלפני הקידוד הם עבדו במחשב אני יודע שהpms תפקידה לקדד כך שהסוני ידע לקרוא את הסרט והשמע אבל לא כך הדבר. על המחשב מותקנים מקודדים ccct משו כזה. יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  14. איזה תוכנה עדיפה לניקוי המחשב ? TuneUp Utilities 2011 או Advanced SystemCare ?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  15. Started by RAZIEL98,

שלום אני צריך מדריכים שמסבירים איך למשל מפצלים מסך וחצי וידאו חצי כתוביות ואם יש עוד מדריכים שונים אז אשמח אם תביאו לי רצוי שהיו בעברית אם אין אז אפשר באנגלית בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  16. Started by shaithebest,

שלום חברים חיפשתי באתר של אדובי ולא מצאתי תשובות איזה גרסה של אדובי פלאש תתן לי תמיכה מלאה בעברית?? האם יש FLASH ME כמו שיש PHOTOSHOP ME? ??? אני צריך לדעת סדיוק מה לקנות לפני שאני מאות דולרים עד כמה התמיכה טובה? כל כדי לכתוב טקסטים בעברית בתבניות פלאש עם XML תודה לעוזרים נא לפרט על המגבלויות של העברית אגב, אני מחפש פלאשיסט לחלוק עימי פרוייקט מעניין אני לא יודע לערוך כלום בעיצוב חחח

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  17. Started by SEangel,

כמו שכתבתי בכותרת, אני מחפש תוכנה שתטמיע (באופן קבוע, שתהינה חלק מהתמונה) כתוביות (בפורמט SRT) בקבצי MKV. תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by tomerA,

יש תוכנה להשלים מידע חסר על שירים בrealplayer? למשל כמו התוכנה rinse בituens

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by coorva,

שלום רב יש לי win 7 ultimate . האם יש טעם להתקין smplayer מבחינת עדיפות על wmp? האם ישנם קבצי וידאו (כמו flv) שה- smplayer ינגן וה- wmp לא ינגן? תודה

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  20. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איך מבצעים סריקת וירוסים וסוסיפ טרויאנים למינהם בכל המחשב ומוחקים אותם ואיך ניתן לקבוע תדירות של סריקת וירוסים מדי יום ? בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  21. Started by shaithebest,

שלום חברים, קניתי תבנית FLASH XML מחו"ל כמובן עם העברית יש בעיה נוראית השאלה איך מסדרים את זה עם AS3 נכון שישנם את התוכנות שהופכות טקסט הבעיה אצלי היא אחרת אם אני רושם יהונתן הקטן רץ בבוקר אל הגן התוצאה: הגן אל בבוקר רץ הקטן יהונתן אז אני מודע לכך שאי אפשר להוסיף שום מילה לועזית בתוך טקסט רץ עברי ולא נקודה בסוף משפט אבל אני חייב עזרה עם RTL באקשן סקריפט 3 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  22. יש לי דיאגרמה (תמונה גדולה) שהיא מחולקת לכמה חלקים הרעיון שלי הוא לעשות כמו אתר או תוכנה שתעזור לי כך שכשאכנס אראה את כל התמונה וברגע שאלחץ על איזור היא תגדיל לי אותה ותקרב באופן כללי אחרי 4 קירובים אני ארצה שברגע שאלחץ על התמונה המקורבת אני אוכל לראות את הקבצים המצורפים אליה הרעיון קצת מסובך אבל ממש לא . לדוגמא : יש לי תמונה של מפת ישראל את המפה חילקתי לפי ערים כל לחיצה תקרב אותי בזום מסוים עד שאני יגיע לזום רביעי בערך ואז כשאלחץ על לדוג : ירושלים אני יקושר מיד לתקיה שנמצאת אצלי על המחשב שמכילה את כל הקבצים שצירפתי לעיר ירושלים התחלתי לעשות את זה עם maparea ב html אבל זה סיבוף רציני ועבודה לא יוצאת יפה כמו שרציתי אני אשמח לכל רעיון יצירתי תודה ושיהיה …

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  23. אחרי משחק עם SETTINGS של הפלאש, כשביטלתי את הHARDWARE ACCELERATION, הופיעתמונה, אבל נדמה לי שהאיכות פחותה... מה זה ולמה זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  24. אהלן, יש לי בעיה מוזרה במחשב עם Malware , מסוג "Rough.RemovalTool.M / Malware.Trace" שנכנס באופן קבוע למחשב על בסיס יומי, למרות שהסרתי אותו מס' פעמים באמצעות Malwarebytes ו- SuperAntiSpyware, הוא פשוט חוזר כל פעם מחדש. ניסיתי גם להסיר באמצעות תוכנה (שמריצה קובץ Batch בעצם) שנקראת "Generic Rogue Removal Tool", המסירה את כל סוגי ה-Malwares מסוג "Rough" או "Fake Alert" אך ללא הועיל. התוצאות מהסריקה עם Malwarebytes: ה-Malware עצמו מריץ איזושהי סריקה פיקטיבית של "תוכנה המסירה ספייוארים" וכד', עם אייקון אדום של "התראות אבטחה של Windows" , ניסיתי להסיר ידנית, גם ברג'יסטרי אך כנראה יש איזו פקודה (קובץ) המאפשרת לו להכנס ולהפעיל את עצמו כל פעם מחדש, ביצעתי סריקות גם עם Nod32…

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  25. Started by zabal12,

שלום ! רציתי לדעת איזה אפשרויות יש לי כדי לחבר את הטלויזיה למחשב ? או אם אתם מכירים איך לראות טלויזיה ישירות דרך האינטרנט ? תודה

• 0 תגובות
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.