תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בתוכנה אחרי ביקורת אוהדת פה באתר, מצד שני, התוכנה לא בשלה. הרבה באגים, חיפוש בעייתי, אלגוריתם Shuffle לא מוצלח כמו זה של Winamp למשל, דברים כאלה מאוד מציקים בתוכנה. השאלה היא מתי יוצאת גרסה חדשה.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום רב, אמש החלטתי שהגיע הזמן ליצור גיבוי נוסף למחיצה C של מערכת הפעלה. כרגיל השתמשתי בשתי תוכנות שעומדות לרשותי : Acronis True Image Home 2011 Norton Ghost 15 תחילה הפעלתי את אכרוניס, ולאחר סיום התהליך, הגיע תורו של נורטון. להפתעתי הרבה, גודל אימאג' של נורטון הוא 78.5GB לעומת 18.5GB בלבד של אכרוניס. בנוסף לכך, משך תהליך עבודה של נורטון היה כמעט פי 3, מאשר זה של אכרוניס. גם בפעמים קודמות היו הבדלים, אבל לא כאלה ענקיים. לצורך השוואה, גודל אימאג' קודם של נורטון 21.5GB לעומת 14.8GB של אכרוניס. השאלה, האם יתכן הבדל כל כך גדול? :s05: תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
עשיתי את העדכון של הווינדוס והיה שם גם עדכון ל IE9 ועכשיו שאני מפעיל את הדפדפן התצוגה לא טובה לדוגמא, אני רואה את הפרסומות לא במקום שהן אמורות להיות ב-ynet את המבזקים שיש בצד ימין אני רואה בקצה שמאל יצא עוד עדכון ? או שיש לזה פתרון ? תודה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי שלום! התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה שלי vista וכאשר התקנתי מחדש את התוכנה ANT על מנת להוריד וידאו מופיע לי הסמל הירוק בצד ימין (הסרגל אמור להופיע בצד שמאל של הדפדפן אקספלורר) כאשר את שאר הסמלים שיש בדרך כלל לא מופיעים בכלל. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה daido
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
לאחר אתמול המחשב נתקלתי במסך הכחול המוכר והמעצבן . צילמתי תמונת מסך: ניסיתי להוציא את המחשב מהחשמל ומהחיבורים לפתוח לאוורר ולקרר אותו קצת אבל זה לא עזר כל כך.. אני מאוד יודה למי שיעזור לי כי אני דיי צריך את המחשב עכשיו עם התקופה של הבגרויות תודה, אלעד
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
ברגע שאני רואה סירטון ב YNET / MAKOהכל בסדר אך כאשר אני מגדיל את הסירטון על כל המסך הכל הופך לשחור באתרים אחרים אין בעיה הכרטיס מסך הוא onboard
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה. שאני מפעיל את האייטונס, זה טוען שאני צריך למחוק את התוכנה ולהתקין בגירסה 64 סיביות, למאות שהגירסה שהורדתי היא 64 סיביות וכך גם הווינדוס שלי. מיותר לציין ש: - הגירסה היא 64 סיביות. - יש לי ווינדוס 7 64 סיביות. - אין לי את הבעיה בתוכנה אחרת. - הסרתי דרך ההתקנה והתקנתי מחדש ולא עזר. - הסרתי דרך הסרה של לוח בקרה והתקנתי מחדש ולא עזר. - בשתי ההסרות, הסרתי גם את קוויק טיים. - ניסיתי להתקין 32 סיביות ולא נותן לי.
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
פיירפוקס- איך לשמור קובץ פי.די.אף שתקוע בתהליך ההורדה. הקובץ מכיל כ 900 עמ' וניתן לדפדף ולראות את כולם אבל טכנית ההורדה תקועה כשחסר 0.5 מ"ב מתוך 130 מ"ב. התשובה הפשוטה היא להוריד מחדש אבל כבר עשיתי זאת הרבה פעמים ותמיד זה נתקע, ואפילו מוקדם יותר. כשמנסים לשמור\להדפיס מופיעה הודעה של I/O error או הודעה של adobe reader שאומרת the save operation was canceled די התסכל שניתן לדפדף ולראות את כל העמודים אבל אי אפשר לשמור את הספר. יהודה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
עד לפני שבוע המשחק הירוס 5 עבד מעולה. פתאום נכנסתי למשחק -אני לא מצליח לדלג על הסרטונים בהתחלה, לא יכול לסובב את נקודות המבט בטירות ובחוץ ובקרב התקנתי את המשחק כמה פעמים והבעה חוזרת- אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לעבור ממעבד AMD phenom II X4 955 למעבד Inel i7 2600K (כמובן שאני גם מחליף לוח אם ) מאוד מסקרן אותי למדוד את ביצועי ה- 955 ואחר כך להתקין את ה- 2600K ולהריץ גם עליו בדיקות ביצועים כרגע אני כבר הרצתי על ה- 955: super PI 3DMARK 11 אשמח לשמוע המלצות על תוכנות. תודה !
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי אנשים.. אין לי מושג למה זה קרה. אני כותב כתובת כלשהי לוחץ אנטר ולא קורה כלום. מה שיותר מוזר, אתר הבית שלי זה מנוע החיפוש של גוגל.. שאני כותב שם משהו לחפש.. זה כן עובד.. רק שאני משתמש בשורת הכתובת של הדפדפן זה לא עובד.. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לבן דוד שלי מסנג'ר בגירסתו האחרונה. לפני שבועיים הוא נכנס למחשב ולמסנג'ר ואז ראה הכל מטושטש. הוא נכנס לחלון שיחה שמישהו שלח הודעה ופשוט אי אפשר לראות מה רשום שם רק אם מדגישים רואים וגם אז בקושי. גם החלון של האנשי קשר מטושטש ובקושי רואים בכל המסנג'ר. גם בפיירפוקס רואים קצת מטושטש אבל זה נסבל ולא כמו במסנג'ר. יש לו כרטיס מסך HD5770 והוא ניסה להתקין דרייבר חדש וזה לא עזר. המעבד שלו זה Core I5 750 ויש לו ווינדוז 7 ו4GB זיכרון.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים החדשים כדי לנסות לשפר את ביצועי THE WITCHER 2 ואני רוצה להריץ את המשחק ברזולוציית 1600X900. יש לי מסך 16:9, אבל זה מותח לי את התמונה כאילו הוא חושב שיש לי 16:10 וזה רק ברזולוציות שמתחת ל1920X1080. איך מתקנים את זה?
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
כאשר אני שומר את הוידאו לקובץ AVI, אז הסאונד קצת נדפק. כל כמה שניות יש בו רעשים מוזרים. (אני מפעיל אותו עם WMP של XP) מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
תהיתי אם עדיין לא יצא תיקון כי כבר עבר הרבה זמן או שפיספסתי עידכון?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
בעת הכנסת הסיריאל מופיע ההודעה: Activation error. Key creation or activation date is invalid אציין כי המספר חוקי ונירכש לפני כשבוע.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום רב לחברים, בתיקיית המוזיקה שלי בחרתי בתצוגת סמלים גדולה והוא הציג לי בעבר את תמונות האלבום של השירים שלי. (שהכנסתי בעזרת התוכנה NOKIA OVI PLAYER) ולאחר זמן מה החלפתי את חבילת הקודקים שלי לחבילת הMEGA ולפני מספר ימים החזרתי לחבילת הLITE. (בעבר כאשר עשיתי את ההחלפה הזאת זה כן עבד והתמונות חזרו). ושוב עכשיו לאחר שהחלפתי את החבילה משום מה התמונות אינו חוזרות. מדוע זה קורה וכיצד ניתן לתקן זאת? אודה לעוזרים. בברכה,תום. == שבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שהתקין ביט דיפנדר על המחשב(לא היה שום אנטי וירוס לפני זה) בכל מקרה אחרי ההתקנה האנטי וירוס לא נפתח גם אחרי ריסטרט הוא לא נפתח עם העליה של המחשב ואם אני מנסה להכנס אליה דרך הקיצור דרך שלה על הדסקטופ קופצת לי הודעה שלא ניתן לפתוח את התוכנה פעמיים... בנוסף חיפשתי אותה בTASK MANAGER בתהליכים והיא לא מופיעה גם כשמחפשים תהליכים מכל המשתמשים... ניסינו להתקין אותה שוב אבל את ההסרה שלה עשינו דרך ההוספה הסרה בלוח הבקרה ולא דרך תוכנה כלשהי שמנקה את הכל (כל ה bitdefenter removal tools למינהם) מישהו מכיר את התקלה או שיש לו פתרון כלשהו?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מה שבכותרת ^. בעבר השתמשתי ב MEGAEPG אבל מאז שעברתי לווינדוס 7 הזנחתי את הנושא. אז מה חדש בתחום? במה אתם משתמשים?
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בס"ד שלום אני משתמש הרבה פעמים עם התכנה xboot התוכנה פשות הופכת usb או דיסק ל bootable ע"י grub4dos ואז מוסיפים קבצי iso שהם bootable עכשיו ניסתי לעשות את זה על דיסק קשיח חיצוני שמתחבר ב usb ויש עליו 2 מחיצות הראשונה fat32 השניה ntfs השתמשתי בתוכנה כדי לעשות את המחיצה הראשונה ל bootable אבל זה לא עובד לי ב dok שיש עליו מחיצה אחת זה עבד לי הרבה פעמים השאלה היא איך גורמים לו לאתחל ממחיצה מסויימת? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . יש לי בעיה נורא מעצבנת שכול כמה שניות האינטרנט נתקע לאיזה שנייה ואני לא יכול ללחוץ על כלום . וגם כשאני רושם משהו כשזה נתקע (למשל עכשיו) אז אני לא רואה שאני רושם משהו ופתאום המילה מופיעה . איך אפשר לסדר את זה . תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ההורים אהבים שלי נוסעים למדינה רחוקה. בבית שלהם יש מדייה סנטר מבוסס VISTA והוא מחובר למלצלמה USB פשוטה. אני מעוניין לעשות מערכת הבטחה בבית שתאפשר לצלם אם משהו זז בבית וגם תישלח לי תמונה\התארה ל אימייל 1)האם יש משהו כזה ? 2) האם אפשר לחבר יותר ממצלמת USB 1 למערכת ? תודה GSM.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הייתה לי פעם תוכנה ממש טובה אבל אני לא זוכר מה השם ולא מצליח לאתר כרגע הייתי יכול בתוכנה הזאת להכניס טווחים של קבצים ללחוץ פליי וללכת לעשות משהו אחר בזמן שהתוכנה הייתה מורידה את כל מה שסידרתי לה צריך בעקרון תוכנה שיודעת לעבוד עם טווחים למשל בקבצי תמונה [001-300].jpg ויודעת לשמור אוטומטי את הקבצים לתקייה ולעבור הלאה ללינק טווח הבא הייתה לי תוכנה מעולה פעם שעשתה בדיוק את זה הייתי שם 100 לינקים הייתה סורקת הכל ומורידה מישהו מצוי ?
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מה אתם אומרים אולי נפתח פוסט של תוספים ל-Google Chrome כמו זה של Firefox 4 ?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום רב, נתקלת בהודעה שמבקשת כי אליכם להתקין את התוכנה solutioncenter שימו לב זהו וירוס... הדרך היחידה להסירו היא דרך תוכנת ה-Windows Installer CleanUp אשר ניתן להורידה בקישור הבא
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-