תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים לכולם!! קיבלתי סרטון "מדיה פלייר" ואני רוצה להפוך אותו לDIVX, בכדי שאוכל לראות אותו בDVD. כיצד אני עושה זאת? תודה על עזרתכם, היא חשובה לי מאוד. בתודה רבה אלדד כהן.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מי מכיר ויודע איך משתמשים בתוכנה anfy? אני רוצה לעצב בעזרתה תמונה ולשמור אותה כ-Imge?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתהפוך לי תמונה רגילה לתמונת תווים אבל בצבע של התמונה ולא שחור לבן כמו פה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
זה אפשרי להתקין תוכנה כמו alcohol 120% לתוך כונן אופטי שלה, להעביר לשם "גיבוי" של מערכת ההפעלה שלי, לפרמט, ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה מתוך הכונן האופטי? אם כן, יש משהו נוסף שאני צריך לדעת לפני שאני מתחיל עם זה?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
-
היי חבריה, קראתי בynet בתגובות הקוראים כי ע"מ לראות את ספרית המדיה מהמחשב לטלויזיה לא צריך פליסטשיין זה אפשרי? יש מדריך ?אפשר לינק להורדה? תודה
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
טוב אחי סוף סוף קנה מחשב ניד בהמלצתי הוא הוסיף כסף וקנה גם 1 גיגה זכרון במקום 512 (הויסטה באה אם המחשב והוא רוצה הכל חוקי) בכל מיקרה אני כבר בהורדה של :spybotsd14\וAVG עכשיו מה עוד מומלץ? אני מתכנן להוריד לו את GIMP2 ואת אופן אופיס וFF וקודקים יש עוד דברים שאתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי את הגירסה השמינית של התוכנה ואני לא יודע איך להשתמש בה.. מישהו יכול להביא לי הדרכה קצרה לאיך עושים גיבוי דרך התוכנה? תודה רבה מראש למגיבים!
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
איזה אנטי וירוס יותר טוב מבחינת: נוחות, הגנה על המחשב, קל על המחשב ולא כבד כדי שהמחשב יזוז לי. Avira Internet Security Plus 2013 או Bitdefender Total Security 2013 ואני רוצה שמי שיגיב פה יגיב מתוך ניסיון לא מתוך שמועות וכאלה שאומרים שהאנטי וירוס הזה טוב אני עברתי בשנה האחרונה איזה 4 אנטי וירוסים במחשב שלי תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי ipod nano 30GB ויש בו כל כך הרבה מקום אני רוצה להכניס בו סרטים אבל אני לא יודע איך ממירים סרטים אליו ובדרך כלל אני מכניס דרך הitunes אז אני צריך מדריך שיסביר לי איך מכניסים סרטים לא משנה דרך מה וגם את ההמרה נ.ב הגירסה של התוכנה היא 1.2.1 משהו כזה תודה לכל העוזר...
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
לגיבי EMAILים, מועדפים ושאר פירות וירקות (ללא מע"מ),משהו פשוט וקל לתפעול שיתאים למשתמש הפשוט. ולא אחת מהתוכנות בסטיקי של ה"תוכנות המומלצות" כי בדקתי אותן והן לא כ"כ לטעמי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום אני לפנות לסטודיו שיעשה עיצוב לכרטיסי ביקור יכול לדרוש השקעה כספית (אני מניח יותר ממאה שקל לשעת עבודה). האם ידוע לכם על תוכנה שניתן על ידה לבנות את העיצוב בבית בחינם?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לכמה סוגים של תוכנות המרה(יותר נכון בקשות בשבילהם ): 1. מישו יכול בבקשה למליץ לי על תוכנה שממירה קבצים לMP3? 2. תוכנה שממירה קבצים לAAC 3. תוכנה שממירה קבצים לDIVX/DVD-RIP? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
הי!. אני רוצה לבנות אתר עם נגן שירים אם מישהו יוכל להביא לי תוכנה אשמח. תודה!.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
בטח יש כאן כמה תותחי ניידים שיודעים לעשות את זה לא ? אני מעלה מצגת שנכתבה במחשב נייח > והיא לא נפתחת על כל המסך וישנם פסים בצדדים יש דרך לפרוס על כל רוחב המסך ? THX
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, ברשותי אאוטלוק 2003. קובץ הכתובות (Address Book), או Contacts לחילופין הועתק מגרסא קודמת של אאוטלוק (XP או 2000). הבעיה היא שהשמות העבריים בספר כתובות רשומים בג'יבריש. השמות באנגלית הם ללא כל בעיה. יש לציין כי דוא"ל בעברית נקרא ללא בעיה וללא ג'יבריש, אבל כל נסיונותי לבטל את הג'יבריש בספר כתובות עלו בתוהו. אשמח לקבל הצעות לפתרון הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי נדבקתי בווירוס wa6 שהוא רשום ב- VBscript. הווירוס שיכפל את עצמו לכל הכוננים הניידים שלי (דיסק און קיי,איי פוד ועוד) כמו כן הוא חוסם לי את הגישה לכונן. אני לא יכול להיכנס לכונן C למשל בלי ללחוץ על "פתח". האנטי ווירוס לא מזהה את הקובץ בתור ווירוס, הוא "נקי". עוד תוכנות כמו אד אוור וספי בוט הביאו את אותה התוצאה. אם אני מוחק אותו אז הוא רושם לי "קובץ wa6 לא נימצא" ואחרי זה הוא משכפל את עצמו שוב. תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום רב יש לי win 7 ultimate . האם יש טעם להתקין smplayer מבחינת עדיפות על wmp? האם ישנם קבצי וידאו (כמו flv) שה- smplayer ינגן וה- wmp לא ינגן? תודה
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
אני לוקח ת'מחשב שלי לבצפר ואני רוצב בדרך לשמוע mp3... אפשר לסדר איכשהו שהווינאמפ יפעל במצב stand by לחיסכון בבטריה??
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני סמן את המזיקים כדי לעשות FIX ואז אני מקבל: fix 1 selected items? this will permanently delete and/or repair what you selected, unless you make a backup. מה עושים? (הוא לא מוחק)
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה או אתר בחינם ללמוד אנגלית..? לא למתחילים.. משהו ברמה של כיתה י' יא'
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי, יש לי מאגר די גדול של שירים ואני מחפש דרך לשפר ולסדר את המאגר הזה. בגדול אני צריך להכניס תבנית אחידה של "שם השיר, שם הזמר, אלבום וסגנון". בנוסף אני גם רוצה שלכל שיר תהיה את תמונת האלבום שלו. חוצמזה, הבנתי שכיום יש אפשרות להכניס מילים לשיר (Lyrics) לתוך ה-ID3. אם כן - איך עושים את זה בצורה אוטומטית/גורפת? בתכלס, אני רוצה לדעת האם יש תוכנות/כלים שמבצעים את השינויים הבאים בID3 בצורה אוטומטית: 1. שינוי שם השיר, זמר, אלבום, סגנון. 2. תמונת האלבום 3. מילות השיר תודה גדולה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כי אני רוצה לראות את הסרטים על פנטיום 1
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר מחשב לשמור שידורים מכרטיס tv לקובץ התוכנה היא video lan ובמחשב יש windows xp sp2 אם אני נכנס אליו מההתחל ועושה קובץ - open device או מריץ מהקונסול את זה c:\vlc\vlc.exe dshow:// :dshow-vdev="Conexant BtPCI Capture" :dshow-adev="Realtek AC97 Audio" :dshow-size="640X480" הוא מראה את הוידאו והקול בכיף אם אני מריץ את זה c:\vlc\vlc.exe dshow:// :dshow-vdev="Conexant BtPCI Capture" :dshow-adev="Realtek AC97 Audio" :dshow-size="640X480" --sout file/avi:temp.avi אם זה משהוא קצר (עד דקה בערך) הוא שומר קובץ ענקי שחלק ממנו עובד ובהמשך יש בעיות בקול אם זה משהוא ארוך יותר הוא קורס ולא שומר כלום אם אני מריץ דברים כאלה c:\vlc\vlc.exe dshow:// :dshow-vdev="Conexant BtP…
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-