עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by moskitos,

אני מנסה להוריד קובץ במירק ונראה לי שההודעה הזו באדום היא אלי אבל אין לי מושג מה היא אומרת.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  2. מישהו יכול להמליץ לי על גירסה מסויימת?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by afekchaos,

שלום , יש לי שאלה שאין לי עלייה תשובה הגיונית: מה ההבדל בין VBR לMP3 יש שירים של MP3 אבל עדיין הם VBR ויש MP3 שהם פשוט MPEG3 וכשאני מנגן בWINAMP למשל שירי MP3 שהם VBR האיכות שלהם יורדת ועולה, לא נשארת על מספר אחד, מי שהבין ויכול לענות, בבקשה. תודה, אפק

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  4. Started by MS-D,

שלום ! אני מחפש תוכנות לשירטוט שיהיו דיי בסיסיות ולא מסובכות (ככל שאפשר) אני צריך את זה בשביל שירטוט משולש תלת-מידמדי .. אשמח לקבל מענה. תודה מראש , יעקב !

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  5. Started by GoBo,

שלום לכולם הורדתי סרטון מהאינטרנט והחלטתי שברצוני למחוק אותו אבל להפתעתי הרבה איני יכול למחוק את הקובץ בגלל הודעת שגיאה שאומרת שאדם אחר או תוכנית אחרת משתמשים הקובץ. ניסיתי לצאת מכל התוכנות הפועלות והבעיה ממשיכה עם למישהו יש רעיון איך לפתור זאת אודה לו מאוד

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by nika,

הי, התקנתי את הנורטון 2002 ועכדיו אני ככבר לא מצליחה להתקשר לאינטרנט וגם לא להסיר את התוכנה . הוא אומר לי שאני אמורה להיות עם חשבון של supervisor - ואני ממש לא יודעת מה הוא רוצה ממני כי אני נכנסת למחשב כ-ADMINISTRATOR ולא זכור לי שבשלב כלשהו בהתקנת הנורטון הוא ביקש ממני ליצור חשבון. תעזרו לי בבקשה

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by zolder,

כשאני רוצה להוריד משהו ורשום לי כמו עכשיו שהחיבור נכשל אז אני אמור לנתק או שזה מחפש חדש?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  8. מישהו פה נתן איזה הסבר אבל לא כל כך הבנתי וזה לא הלך לי. וגם האם האימיול צריך להיות פתוח\סגור\פתוח אבל לא מחובר כי שמעתי שזה משנה. תודה.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  9. על איזה גירסה הייתם ממליצים לי ללכת כי אני כבר מבולבל. כל אתר מוציא גירסה משלו וטוען שהיא הכי הכי. יש למישהו נסיון ממש טוב עם איזה גירסה מסויימת? או אולי הייתם ממליצים לי על תוכנה אחרת מהירה יותר,יש לי ביטורנט אבל אני מתכוון לשירזה,אוברנט או אימיול.

• 34 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. Started by omerha,

הייתי מעוניין לדעת איזה תוכנת אנטי וירוס היא הכי טובה והכי פחות כבדה על המחשב . אני משתמש בברורה מכל של symantec כמובן ה- norton antivirus 2004 האם עדיף להשתמש באחרות panda או meacfe

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום אני מצטער על הכותרת הארוכה פשוט רציתי לרשום משהו עניייני :\ בכל מקרה יש תוכנה מסוימת כמו ICQ שאפשר להתקין בה מין Plug-in שבעזרתו אפשר לדעת מי קורא את ההודעת אווי שלך אפשר לדעת מה השם שלו ? ואיך להשתמש ב Plug in וקישור ? זה מאוד חשוב אז בבקשה תעזרו לי עשיתי חיפוש באתר ומצאתי דיון שמסביר על התוכנה מצטער שלא עשיתי את זה קודם מנהלים תעשו מה שבא לכם עם הדיון

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  12. Started by ירון-ס,

בא לי פתאום וירוס בשם : Trojan Horse מישהו יודע איך להוציא את זה? או עידקון לזה אני חושב שהוירוס פותח לי את האקספלורר מביא לי איזה אתר ואחרי זה האיסיקיו מתחבא לי, אני לא יכול להפעיל שום דבר אחר רק לעשות ריסטארט זה קורא בערך אחרי רבע שעה או חצי שעה שאני מפעיל את המחשב האנטי וירוס שלי לא מצליח למחוק אותו מי שיעזור תודה רבה

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  13. Started by Access Denied,

משהו מכיר תוכנת אימיול שנקראת cow emule?? מה מיוחד בה ומבדיל אותה מהמיול הרגיל??

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by PhP dUdE,

איך אני עושה רווח של שורה וחצי?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  15. Started by SG,

מופיע לי sending you pack.....ואז זה לא שולח ומופיע לי You have a DCC pending, Set your client to receive the transfer אני זוכר שפעם סידרתי בהגדרות משהו ואני לא זוכר עכשיו מה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  16. Started by nice,

הורדתי מאתר כל שהוא קובץ שמאפשר צפיה בתמונות של 16 ביט. הקובץ ירד עם איקון שמאופין כאייקון דומה לכל האייקנוים של התוספות לפוטושופ,רק שלמטה כתוב cult . אני רוצה לדעת איך להשתמש בקובץ. תודה.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  17. Started by EvilForce,

שלום , יש לי נורטון אנטי וירוס 2004. הוא מבקש ממני activitation וכשאני שם איזה סי די קי שהורדתי זה לא עובד.. רציתי לבקש ממכם אם מישהו יכול לעזור לי ולתת לי סי די קי.... תודה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  18. שוטטתי לי באינטרנט אתמול בכל מיני אתרים והשתלט לי אתר חיפוש מעצבן על דף הבית!!!!!!!!!!!! עכשיו אני יודע שזה ביגלל שניכנסתי לכל מיני אתרים עם מלא פירסומות קופצות... והבעיה היא ככה, כשאני פותח את האקספלורר שלי אמור לעלות לי דף הבית שהגדרתי אותו בתור דף בית:"www.walla.co.il" ובמקום זה עולה לי אתר חיפוש מעצבן שהכתובת שלו זה:"about:blank". עכשיו, אני ידוע מה אמור להיות ה about:blank אבל פשוט במקומו עולה לי האצר חיפוש המעצבן הזה... בקיצור הבנתם? אם לא אני ישמח להסביר... אה ועוד משהו, סרקתי עם אד אוואר מעודכן והוא תמיד תמיד מוצא לי את הדבר הזה שמשתלט לי על דף הבית אחרי שאני מנסה להגדיר את דף הבית שלי מחדש... וגם סרקתי עם Spy Sweeper וגם זה לא עזר... מה אני עושה?!?!?!?!?! ???

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by wow,

שלום לכולם. עד עכשיו הייתה לי את הגירסה של ליאון אבל עכשיו שחסמו אותה עברתי לגירסה 0.42e. האם אני יכול לשמור את הקרדיט שלי (מהגירסה של ליאון שהשתמשתי בה) או שלא כדאי כי אני עדיין יהיה חסום? ואם כן אז איזה קבצים אני אמור להעביר לתיקיה CONFIG החדשה שלי ממה שיש לי פה מהקרדיט הישן? ואגב איך הגירסה הנוכחית שלי? אה,ועוד משהו,איך אני מעדכן\מוסיף שרתים חדשים לאימיול?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  20. שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שתרשום לי את כל הפעולות שנעשות במחשב, שירשום כל תוכנה שהופעלה, ואת השעה והיום וכו' יש כזה דבר??

21. Started by domuzy,

ולפני שתוקפים אותי פה, חיפשתי דיון בנושא ולא מצאתי תשובה לבעיה שלי: התקנתי את הNORTON INTERNET SECURITY(בלי האנטי וירוס שכבר ישב לי טוב על המחשב) וכנראה שאחרי הרישום בנורטון (שהצליח!) משהו לא המשיך טוב בהתקנה והיא לא הושלמה.הבעיות הן: 1. האייקון בTOOLBAR כל פעם במצב DISABLE כשאני מפעיל את המחשב, וכשאני משנה אותו לENABLE הוא כביכול עובד, אבל לא עושה את העבודה שלו. הוא לא מנע מני או שאל אותי לגבי שום אתר או תוכנה שרצתה לעבוד עם האינטרנט. 2. אם אני לוחץ על האייקון פעמיים, כדי לפתוח את ההגדרות שלו, הוא רושם בהודעה שכדי להשלים את ההתקנה צריך להפעיל את המחשב מחדש. כבר עשיתי את זה 5 פעמים וכלום! 3. אחרי כמה זמן שזה עובד כביכול, אני מעביר את העכבר ליד האייקון למטה והוא נעלם. …

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  22. למשל 12\22\23 וגם יש מספר בתוך סוגריים. מה כל אחד מהם אומר?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  23. Started by coolthing,

טוב אני מקווה שזה המקום המתאים לשאול , אני נתקע לפעמים בבעיות עם התוכנה , למשל כאשר אני לוחץ על לינק של סרט , במקום הסרט אני מקבל קובץ אינדקס של html בגודל 100 קיי , אבל כאשר אני לוחץ לחיצה ימנית ושמירת יעד בשם אז אני מקבל את הסרט עצמו , אני לא מדבר פה על אתרי אפ טי פי , אלה http למהדרין , למישהו יש מושג מה אפשר לעשות לגבי פלאשגט..? אם יש 50 סרטים אני לא אתחיל להוריד כל אחד בנפרד עם הדפדפן , במקום זאת יש את האופצייה של הורד הכל בפלאשגט ...... שידרגתי לגירסא האחרונה של 1.6 וזה כמובן לא עזר.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  24. Started by ryu,

נוספו לי עוד שניים חדשים שהם svchot.exe ו svchost.exe.exe ... הם נוספו לרשימת הפרוססים... זה וירוס? ???

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by hck,

אין מה להוסיף על כותרת הת'רד. מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על תוכנה כזו?

• 4 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים