תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לפעמים קורא שמהירות הכוננים אינם שווים, אז מה עדיף? או מאיפה?
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב HP שלי, (היה לי ויסטה),ועכשיו אני לא מצליח להתקין את המודם, בגלל שהמחשב לא מזהה את הכבל שאני מחבר למחשב... מה אני עושה? אין לי שום דיסקים של דרייברים, כלום ואין לי מושג מאיפה אני מוריד אותם... תודה לעוזרים,זה המחשב: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?lc=en&cc=us〈=en&softwareitem=pv-54435-1&os=2093&product=3421447&dlc=en& ויש דרייברים רק לויסטה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אתם בטח מכירים את זה שמתקינים אקפלורר 7 ובפעם הראשונה שפותחים, יש את הקטע של התחלת עבודה עם הדפדפן ושואלים אותך איזה ספק חיפוש תרצה, מסנן מסוים, ועוד כמה שטויות אז שאני פותח את הדפדפן יש הודעת שגיאה שהוא לא מצליח לפתוח את הדף הזה.. ורק אחרי שאני עושה דף הבית הוא נכנס.. מה עושים כדי שישר אחרי שאני פותח את הדפדפן יילך לדף הבית?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לאחר התקנת אופיס 2003 קיבלתי את השגיאה כשאני לוחץ על האופציה חשבונות אימייל הפעלתי אותה מחדש כמו שכתוב וזה לא עזר.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אני מנסה לדבר דרך TEAmspeak וזה לא שולח שום דבר או לחילופין, מפעיל תvoice recorder של הWinXP וגם זה לא מקליט לי שום דבר... זה ממש מוזר. בעיה נוספת שצצה לי זו שהאינטרנט מתנתק לי אוטומטית איך שאני נכנס לOutlook Express ! מה זה?!!? זה משהו מהלוח אם? דרייברים!? spyware? adware? משהו?! רעיונות?! תודה!
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מחקתי את כל תיקית ה-TEMP שלי ובגלל זה שני התוכנות לא עולות לי שאני מדליק את המחשב. איך אני יכול להחזיר אותם.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
התקנתי את הפלאג-אין שהם דרשו עכשיו אני לא רואה מסך שדורש ממני להתקין PLUGIN אלא את התמונה הראשונה בסרט אבל כשאני לוחץ על PLAY זה רושם CONNECTING ולא מתחיל את הסרטון גם לאחר זמן רב (ובלתי סביר). מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
איך אני יכול לצרוב אותו ולראות אותו על DVD? כי זה שמור בקובץ של התוכנה, וכשרוצים להעביר אותו לקובץ אחר זה לוקח אינסוף זמן
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שאני מתעסק עם הרבה טאבים במקביל, בעיקר ברקעים. השימוש בזיכרון קופץ לרמות היסטריות, ונשאר למעלה גם אחרי שאני סוגר את כל הטאבים הינה לדוגמא הייתי באתר SKINS.BE ופתחתי הרבה טאבים במקביל, שמרתי את התמונות, סגרתתי הכל וחזרתי לזון השימוש בזיכרון עומד על 180,280 K לפי מנהל המשימות. אם אני סוגר את המוזילה ופותח מחדש אז כמובן שזה צונח חזרה להתחתי זה קורה תמיד, בכל המחשבים, בכל גירסאות הפיירפוקס שניסיתי, ככה שזאת לא בעיה מסויימת עם המחשב\גירסא\מערכת הפעלה\אתר מסויים וכו... רב תודות
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות את התוכנה ואני צריך לדעת אם התוכנה מאפשרת לבצע את הדבר הבא: נניח ויש לי כרטיס מסך עם שני יציאות DVI שני מסכים ושני מקלדות USB ושני עכברי USB ואני מתקין שתי מערכות הפעלה על המחשב כך שאחת מהן תרוץ על גבי השניה האם ניתן ממש להקצות לכל מערכת מסך בפני עצמו, מקלדת ועכבר שזה ייראה ויתפקד ממש כאילו אלו שני מחשבים שונים? * כמובן בלי להתייחס לנושא הביצועים שכמובן יהיה פחות טוב על המערכת שרצה ב VM תודה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שאני רשום למישהו הודעה בעברית והכול אני משנה פונט לעברית ... רק שאני שולח את ההודעה זה מראה אותה בג'בריש... למה זה ?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום כולם! אני רוצה לראות שידורים של משחקים בליגת הNBA...אין לי בעיה להשיג שידורים אבל הבעיה היא השעות הלא נוחות. רציתי לדעת אם משהו מכיר תוכנה שאני יכול להקליט באמצעותה את השידור? כלומר אניי אקום בלילה אפעיל את השידור ואת התוכנה ואז היא תקליט מה שמתחולל על המסך ויהיה אפשר לראות שידור חוזר שיתחשק לי..אני יודע שזה קצת מוזר אבל תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי ACROBAT REAER 6! אני מנסה לכתוב בתוך מסמך שלא אני יצרתי אותיות באנגלית/עברית אך יוצא רק סימן של ריבוע כזה ג'יבריש אך כשעושים ספרות זה יוצר מצוין! מה עושים?! בתודה orlupo
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יצרתי קובץ image לאחר שהתקנתי אקס-פי וכל שאר הירקות אם זה רלוונטי,באפשרותי ליצור מחיצה hidden אני רק לא יודע מה צריך לעשות כדי לגרום למחשב להפעיל את השחזור ללא שימוש בתוכנה צד ג' האם אפשרי הדבר?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
שלום,אתמול התקנתי את הNOD32 אנטי וירוס ואני רציתי לסרוק איתו וירוסים אבל כל פעם שאני מנסה לבדוק זה בודק למשך 2 דקות ומסיים! כל כך מהר? WTF? אז חשבתי אולי זאת בעיה,תראו מה זה כותב לי בסוף הבדיקה ו2 הדברים שכתובים בכחול זה גם בתחילת הסריקה: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
טוב אז המחשב שלי על הפנים,אני בFF והוא פותח לי מלא חלונות קופצים בכל אתר שיש,מסריקה בAVG יש לי מיליון ואחד וירוסים בתיקייה של הFF הAVG לא מוחק לי כלום ניסיתי גם עם AVAST וAVEIRA אבל שום דבר. ניסיתי עם עוד כמה תוכנות כמו SPYBOT אבל שום דבר לא מועיל והמחשב מלא וירוסים עדיין. יש איזה משהו שיוכל לעזור לי חוץ מפרמוט שזה הדרך האחרונה שאני מעדיף? אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתקין איזשהו תוסף ואח"כ עושה ריסטרט לFF הוא עולה עם חלון ההרחבות פתוח (בנוסף לחלון הראשי של FF). איך ניתן לגמול אותו מהרגל מגונה זה?, תודה לעונים... עריכה: אגב, מותקן אצלי התוסף ALL IN ONE SIDEBAR ומוגדר של שיפתח את חלון ההרחבות בSIDEBAR (אבל זה לא), אחרי שאני סוגר את החלון אז הכל בסדר והוא נפתח בSIDEBAR
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני יודע שבגירסאות אחרות אפשר לעשות קבלת קבצים אוטומטית ממשתמש/ים מסויימים. האם אפשר לעשות זאת גם כאן. לא מצאתי את האופציה.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי בעיה שלפעמים אני מחבר את הטלוויזיה למחשב ואני מסתכל דרכה סרטים אז עם כל תוכנה אחרת יש לי בעיה שונה רק עם הMEDIA PLAYER CLASSIC אין לי בעיה אבל הוא לא הכי נוח נגיד עם אני מפעיל סרט עם הWMP11 אז הסרט כאילו מקרטע כזה.. לא עובד חלק... ועם כל מיני תוכנות אחרות לראות סרטים וניסיתי 4 תוכנות שונות הכתוביות של הסרט מופיעות אצלי או שרשום הפול משמאל לימין או שכל מילה היתהפכה.. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
כל מה שהתקנתי אחרי פירמוט נקי זה קטליסט 9.1 ודרייברים של הלוח סאונד לאן וצ'יפ - מאז התקנתם , עשיתי כמה וכמה ריסטארטים כבר והכל היה בסדר... עשיתי גיבוי יישר אחרי הפירמוט של גוסט ככה שתמיד אני יכול לשחזר למצב שניה אחרי התקנת הWINDOWS .......אז התקנתי : ICQ SKYPE ומסנג'ר החדש ביותר בלבד ! ישירות מהאתר ! משמע - לא ירוס או טרויין מה גם שבדקתי עם SPYBOT ועוד .. מאז הריסטארט המחשב פשוט עושה מאין LOOP- אני נכנס בLOG ..שם ססמא - נכנס לי לWINDWS ומייד זה מבצע ריסאט (לא פתאומי) כמו כיבוי כאילו מישהו לוחץ כיבוי ואז אתחול !! כנ"ל SAFEMODE ! מה אני עושה ????? ריפרפתי קצ בגוגל הבנתי שזה מאוד יכול להיות מהסרויס של SHAR FOLDERS שהמסנג'ר מתקין אבל הבעיה שאני לא יכול לעלות גם את SA…
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, היום עבדתי על מצגת בעלת 250 עמודים. כשסיימתי המחשב לא נתן לי לשמור אותה ובנוסף הוא כיבה את עצמו. אני יודע שכאשר אני מכבה את המחשב וישנו קובץ כמו פוארפוינט או ווארד שפועל ולא שמרתי אותו הוא שואל אותך אם ברצונך לשמור את הקובץ ורק אז הוא מכבה את עצמו, מה שלא קרה לי. כאשר נידלק המחשב ונכנסתי לפוארפוינט כדי לשחזר את הקובץ הפוארפוינט לא הציג לי שום קובץ שלא שמרתי אותו, בצדידו של המסך. מה אני עושה? בבקשה תעזרו לי.. יש מצב שיש דבר כזה כמו קבצים זמניים לפוארפוינט? שכחתי ליידע כי בבעלותי office 2007 .
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
בהתקנה הוא מבצע דרישה ל SP2 יש דרך כלשהי לעקוף את זה ולתהקין אותה על SP1... אני ממש ממש לא אוהב את ה SP2 ...
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, השתמשתי עד היום עם התוכנה NETLIMITER v2.0.10.1 והכל היה תקין עד שיום אחד התוכנה הוציא לי הודעה שיש לי TRIAL ואי אפשר להמשיך להשתמש, התקנתי מחשב וזה המשיך. הסרתי את התוכנה והתקנתי את הגרסה היותר ישנה .v2.0.7 עם קראק. הכל היה טוב שהמחשב החליט שבא לו להתכבות כל כמה זמן. בעזרת התוכנה windbg של מייקרוסופט גיליתי שהבעיה בnltdi.sys שזה בעצם אזשהו דרייבר של התוכנה. שתי שאלות: 1.מה אפשר לעשות כדי להשתמש עם התוכנה ? 2. איזה תחליף יש לתוכנה (המטרה היא להגביל העלאת/הורדת מהירות באינטרנט)
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-