עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eranaviv,

האלן חברים. לידידה שלי יש כרטיס קול מובנה ואין לה את הדיסק של הלוח אמ,הלוח הוא mainboard p4vxad+ ,חיפשתי בלי סוף והורדתי עשרות קבצים שלא עזרו לי!! מישהו יכול לעזור?תודה רבה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  2. Started by dominic16,

אני צריך תוכנה שיכולה לזהות את הכול שלי ולעשות מה שאני אומר למשל אני אמור "CLOSE" היא סוגרת את החלון "OPEN" פתוחת את הקובץ... תוגה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  3. Started by blabla2002,

גוגל הוציא גירסה beta לחיפוש במחשב דרך אינדקס היא מחפשתבoutlook ו outlook express וצאט aol דפים שגלשתם באינטרנט אקפלורר קבצי text ואופיס (word,power point,excel) מעכרת הפעלה דרושה windows xp windows 2000 sp3 לינק http://desktop.google.com/

4. Started by pak82,

אני מנסה לבצע הקלטת מסך של סרט שאני מריץ מהאינטרנט ולצורך זה אני משתמשת בתוכנה debut video caputre הבעיה היא שהתוכנה מקליטה את מה שרץ על המסך וממירה לקובץ הרצוי אבל ללא סאונד (בדקתי בהגדרות ואין שום הגדרה מיוחדת לסאונד) כמו כן במחשב מותקנת החבילת מקודדים העדכנית ביותר מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  5. שלום, אני מתשתש באי-מיול של warezfaw וקיבלתי את ההודעה הזו באמצע השימוש: *** הצ'אט התחיל: Istreen eMule 0.42g[france-emule.com][france-emule.com] - 22/09/2004 00:13:18 [00:13:18] Istreen eMule 0.42g[france-emule.com][france-emule.com]: AUTO MESSAGE: Your Client has Failed the Secury Identification!!! You won't get any credits [00:15:06] *** התנתק [00:42:27] *** Connected [00:43:22] *** התנתק [01:10:50] *** Connected [01:11:49] *** התנתק [02:08:28] *** Connected [02:09:08] *** התנתק יכול להיות שאני לא מקבל קרדיט?? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  6. שלום, יש לי בעיה מוזרה בקשר צריבת כמה קבצי ksvcd על דיסק dvd אחד בצורת צריבה של data. הקבצים הם קבצים עם סיומת mpg עכשיו הבעיה היא לאחר הצריבה כאשר אני אני מכניס את הדיסק ל-dvd , וה-dvd מראה לי רק חלק מהקבצים שנצרבו זה בעיה ממש מוזרה, ושאני צורב שוב הוא מראה לי קבצים שאני לא רואה בדיסק הקודם יש למישהו רעיון לפתור את הבעיה?!?!? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by fohad,

יש לי סרט וידיוא TS הייתי רוצה לצפות בו , המדייה פלייר רק מראה לי את הסרט אבל את הקול לא שומעים .. האם יש תוכנה טובה לצפייה של TS או להמיר את הסרט לקובץ רגיל \ תודה רבה לעוזרים ..

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  8. הורדתי את הדפדפן של פיירפוקס. בכל אופן הוא תופש לי כ שני שליש משטח המסך בלבד ואני לא מצליח להתאימו למסך ( 19 אינץ). נקודה נוספת ניסיתי להוריד כל מיני תוספות מומלצות ולמרות זאת שום תוספת לא מופיעה בדפדפן גם לא אחרי אתחול המחשב.( לדג' המעבר המהיר בין אקספלורר לפיירפוקס) תודה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  9. Started by evy,

שלום התקנתי אימיול 5.1 ,ולאחר שעה שעתיים הוא רושם לי את שגיאת send/dont send למה זה קורה? יש פיתרון לזה?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  10. מחפש תוכנה לאפקטים לגיטרה, כלומר שאני מחבר את הגיטרה למחשב שאני יוכל להפעיל אפקטים ולשמוע אותם (כמובן דרך המחשב)

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  11. Started by gshhar,

ואיך היא ליצירת סרטי DVD עם תפריטים ?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  12. יש לי מעין פיקסל שרוף אך מכיוון שאתם יכולים לראותו בתמונה אני מניח שהוא לא באמת שרוף, מה זה יכול להיות? http://img516.imageshack.us/img516/4332/333333333333om3.jpg

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  13. Started by yaron1000,

אני צריך תוכנה שיכולה לצרוב כמה סרטים בפורמט AVI לDVD 1 בפורמט DVD מה שNERO צורבת לא פועל ו ב CopyToDVD אני רק מצליח לצרוב סרט 1 מישהו יכול לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  14. Started by ed12,

התקנתי את norton internet security 2010 הגדרתי את הרשת במחשב שהנורטון מוגדר {"השרת"} אני יכול לעבוד ברשת, אבל במחשבים האחרים אני לא יכול להיכנס למחשב שהנורטון מותקן, איך אני מגדיר את הרשת הביתית בנורטון שיאפשר כניסה למחשב?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  15. Started by Teekay,

יש לי 4 מחשבים, ב2 לינוקס ובשניים Windows 7 RC 7100. בלינוקס הפיירפוקס מצליח להתקין את כל הPlugins בצורה אוטומטית אך בWindows אני צריך תמיד לעשות התקנה ידנית.. נ.ב.- זה היה לי בכל מערכות ההפעלה של Microsoft שהיו לי.. (Xp - Vista - 7) יש דרך לסדר את זה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  16. רציתי להתקין VISTA אבל ה WindowsVistaUpgradeAdvisor אומר שאין לי מספיק מקום ב - C ומומלץ שיהי לפחות 40GB. א. כמה מקום תופס VISTA ULTIMATE אחרי ההתקנה כי 40GB נראה לי סתם הגזמה? ב. ההרדיסק שלי מחולק למחיצות ז"א שבגדול אין שום בעיה להגדיל את C אם צריך השאלה אם כונן D יהי ריק לגמרי ואני ינסה לאחד אותו ביחד עם C יש סיכויי שמשהו ידפק ב WINDOWS (ה WINDOWS נמצא ב - C) או שאין מה לדאוג? ג. עם איזו תוכנת מחיצות הייתם ממליצים לי להשתמש? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  17. בניתי שלב במשחק ואני רוצה לייצור לו EXE כדי להפעיל אותו דרך הווינדוס. אני יודע שיש בFILE אז שם יש BUILD GAME (או משהו כזה) אבל זה אף פעם לא עובד... אולי אני לא עושה משהו נכון? תודה.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  18. שלום, יש לי כמה שאלות לגבי העלאת תוכנות: 1. יש לי איזה משחקון שאני רוצה שיעלה כל פעם שמפעילים את הXP, כיצד אני עושה זאת? 2. יש לי DOK עם תוכנת "portable apps" כאשר אני מחבר את הDOK למחשב עולה לי החלון של ווינדאוס ששואל אותי מה לעשות עם ההתקן שחובר, וברשימה יש גם להפעיל את התוכנה, איך אני עושה שהתוכנה תפעל ישר? 3. ישנה אפליקציה שתצריך סיסמא כדי להכנס לDOK? ותעלה ישר שמחברים אותו? תודה!

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  19. Started by edoson,

שחבר שלי מבקש עזרה מרחוק, אנחנו מקבלים הודעת שגיאה - HOST NAME CANNOT BE RESOLVED, הסיוע מרוחק מאופשר... אז למה זה קורה, ואיך אפשר להשתמש במסנג'ר או בתוכנה אחרת כדי לתת עזרה מרחוק? תודה, עידו.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  20. Started by shshmul,

Data Execution Prevention איך מבטלים את ההגנה הזו ברמה החומרתית? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  21. הסרתי והתקנתי שוב ולא עזר. אשמח לקבל עזרה תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  22. Started by GaLmgnT,

שלום! ניסיתי להיכנס ל-Office Web Apps דרך החשבון שלי ב-Windows Live, אבל אני מקבל הודעת שגיאה כשאני מנסה ליצור קובץ מכל סוג שהוא: אשמח לעזרה! תודה.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  23. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, לפני חודשים הצלחתי באמצעות תוכנה כלשהי להעיף את האייקון הטורדני הזה מה- Taskbar, אבל עכשיו אני צריך אותו בחזרה. למישהו יש מושג איך עושים את זה? אני מתאר לעצמי שמדובר בערכי Registry כאלה ואחרים... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  24. Started by Kirma,

אתמול נכנסתי למנהל המשימות וראיתי שהתהליך הזה מורץ כמה פעמים אז סדרתי אותם. עכשיו נכנסתי למנהל המשימות וראיתי שהוא עובד מעל ל 200 פעם ! C:\Windows\SysWOW64\conime.exe אני חושב שה DES Advanced הוא הגורם הבעיה, שלא מפסיק לקרוס לי. למישהו יש רעיון ? ומה זה התהליך הזה בכלל ? (איך הוא מתקשר ל DES)

• 1 תגובה
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים