עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by 1900GT,

מחפש דרייבר לסורק UMAX ASTRA 600S

2. התקנתי פיירפוקס על מחשב חדש, אבל יש בעיה - הוא לא ממלא באתרים את המשתמש והססמה ששמורים במנהל הססמאות.. נטרלתי את כל התוספים כדי לראות אם אחד מהם גורם לזה, אבל הבעיה עדיין קיימת.. איך אפשר לפתור אותה? אולי פספסתי משהו בהגדרות?

3. אז ככה......אני צריך להתקשר לחו''ל והבנתי שזה זול..... אז השאלה היא האם מישהו פה התקשר פעם לטלפון רגיל דרך הסקייפ? כמה זה עולה? חוץ מזה בטוח להרשם לשירות הזה?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  4. Started by tal-s,

השתלט על מחשבי איזה ספי בשם הזה הוא מתקין כביכול עליו "תוכנות" אנטי ריגול שהם בעצם כאלה. אני נואש שום דבר לא מוחק זאת לא NOD לא ADWARE יש למישהו מושג מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  5. Started by giladbi,

יש לי 3 כרטיסי מסך במחשב ו6 מסכים 2 PCI ואחד AGP של ATI RADEON אחד נישרף לי אתמול והחלפתי אותו בדגם קצת יותר מתקדם ניסיתי להתקין את הדרייבר שהגיע עם הדיסק ואני מקבל הודעת שגיאה setup didn't find any driver compatible with your current hardware or operating system מאיפה זה בא לי? הלכתי להסיר את הגירסה הישנה של הקאטאליסט ועכשיו אני רואה רק מסך אחד ולא יכול לעדכן את הדרייברים בגלל אותה הודעה מטופשת רעיונות?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  6. איך שאני נכנס למחשב שלי אני רואה איה חמישה - שישה כוננים,אני מתכוון לכוננים זמניים כאלו כמו של USB FASH. איך אני מעלים אותם ?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  7. Started by B0o!,

שלום! יש לי בעיה עם המירק שלי. עד היום הכל עבד חלק, התחברתי למירק, דיברתי, עשיתי AUTH וכו' בלי בעיות. לפני כמה ימים החלטתי להתקין את ה-NoNameScript, ההתקנה עברה חלק, אבל כאשר פתחתי את המירק וניסיתי להתחבר לא הצלחתי! חשבתי אולי זה הסקריפט, אז הסרתי אותו וניסיתי לחזור למירק הרגיל שלי אבל זה כתב לי את אותה הודעה בדיוק!!!! נסיתי גם את הסקריפט 953 וזה גם עשה את אותה הבעיה!@#%#@ [ הנה התמונה של מה שזה כותב לי: http://img149.imageshack.us/img149/2413/mircprob4ts.png ] את ההגדרות עשיתי ככה: רשמתי אימייל, שם, ניק... ובסרבר QakeNet: Random Server...... מה אני עושה?? ואני מעדיף שאני אוכל להיות עםהNNS...

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  8. בדגש על נוד32 ו - KASPERSKY PERSONAL PRO

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  9. Started by dj shay 30010,

איפה נשמרים כל האיקונים של נגיד רושמים שלום אז יש ICON של שלום במקום כי אני רוצה להתקין מחדש את המחשב וולעביר את כל התקיה של זה או קובץ מה שזה לא היה

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  10. Started by maorbe,

שלום החלטתי להתקין את הוינדוס ויסטה בטא החדש בכונן חדש שאני אצור במיוחד בשבילו פתחתי את הNorton PartitionMagic 8.0 וכשהעשיתי את הריסט אחרי שהגדרתי את הכונן החדש הוא רשם לי שגיאה "Bad update sequence number" וזה לא יוצר לי את הכונן החדש למישהו יש מושג מה עושים עם זה?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  11. יש לי בבית 2 מחשבים שמתחברים למחשב מרכזי עם הרמוט דסקטופ כשלכל אחד מהם יש יוזר משלו במרכזי.. אני מחפש תוכנה שעושה את מה שהרמוט דסקטופ של וינדוס עושה רק בלי כל התקלות.. אני לא מחפש סתם תוכנת רמוט.. אני צריך שהיא תהיה רמוט דסקטופ שמתחברת דרך היוזרים של וינדוס.. קיימת תוכנה כזאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  12. ניסיתי לטעון את התוכנה בסרט מסוג avi וקיבלתי הודעה שאי אפשר לפתוח את הקובץ הזה. זו ההודעה: http://www.siz.co.il/down.php?i=momidjmyf2jy.jpg תודה מראש לעוזרים.

13. Started by yakir8,

שלום יש לי את התוכנה O&O Defrag ומשעתי שהיא עובדת כאשר המחשב לא בפעולה(כששומר המסך פועל) רציתי לדעת אם יש אפשרות לבטל את זה? תודה מראש

14. Started by stojakovic,

מתי שאני מחבר אותו למחשב, המחשב קולט אותו והכל אבל שאני לפתוח את התיקייה של הremoveable disk , צצה לי ההודעה הבאה: -הבעיה בדיסק און קי או במחשב? -להחליף את הדיסק און קי או שאפשר לתקן את זה?- אם אפשר לתקן את זה אז איך? ולמישהו היה את הבעיה הזאת בכלל פעם? תודה.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  15. שלום! לאחרונה צצה לי בעהי רצינית ומעצבנת. ברגע שאני מתחבר למחשב ישנו המצב הבא (מצורפת תמונה): אני מקבל שגיאות כל הזמן מהIPODHE, המסנג'ר והICQ לא מתחברים וקורסים, אני מאבד חלק ממאפייני התצוגה של הXP וכו'. אני סוגר את הIPODHE דרך הTASKMANAGER ואז האזהרות נפסקות. עדיין אני לא יכול לתחבר לתוכנות המסרים המיידיים והם ישר קורסים. מה עושים? תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  16. Started by lidor_abo,

חברה סיימתי להגדיר את התוכנה אצלי השרת עובד שבתוכו יש משחק שאני שולח את זה לחבר שלי לא נכנס לו לחלון של ההתחברות של השם משתמש וסיסמה מה עושים?!

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  17. Started by dudi89,

שלום, יש לי את ESET Smart Seccurity שזה בעצם NOD32 החדש בעיקרון הוא בא עם firewall ואני רוצה להתקין גם firewall אחר COMODO Firewall ושאני מתחיל להתקין רשום שאסור שיהיה פרסונל פייראול חוץ ממנו האם ניתן להתקין את ה comodo בנוסף לפירראול של הנוד 32 ?! תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  18. Started by idan1836,

אני רוצה לדעת מאיפה אפשר להוריד את הפאטש (PATCH), של אופיס אקס פי שיהיה בעברית.. תודה

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  19. פתאום זה קרה. ואין קשר לעידכון החדש של FIREFOX. אי אני מחזיר את זה לפעול

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  20. הכותרת אומרת הכל, צריך תוכנה שהיא לא FRAPS ושאפשר להקליט בא את המשחק בדרך נאותה ויפה, ושלא תיצור קבצים ענקיים.

21. Started by 114508534,

לידידה של יש מצלמת רשת (לא ידוע איזה ) ואמא שלה עשתה system restor ומאז התוכנה לא עבדה , אין אפשרות להסיר אותה ובהתקנה חדשה זה מתקין רק קובת uninstall וזהו . מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  22. אני צריך תוכנה למחשב שמוחקת לי מתמונה חלקים שאיני רוצה ומשלים את התמונה...

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  23. התקנתי את האיי סיק יו 2000B נכנסתי למשתמש שלי והרשימה לא מופיעה :s05: יש דרך לסדר את העיניין הזה?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  24. Started by gmppaz,

שלום לכולם, יש לי את האנטי וירוס המעולה של קספרסקי ובינתיים משתמש בפיירוול של ZA אך שמעתי שהוא טיפה "כבד", האם זה נכון? רציתי לדעת האם מומלץ למחוק אותו ולהפעיל במקום את חומת האש של ווינדוס או לשדרג לחבילת האינטרנט של קספרסקי ולקבל גם אנטי וירוס וגם פיירוול ??? תודה רבה לעונים הנבונים

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  25. Started by xTz,

אהלן יש לי Vista 64bit SP1, בזמן האחרון יש לי ריסטרטים כל כמה ימים בערך. כבר כמה אנשים אמרו לי שזה קורה גם להם בגלל הקספרסקי, איך אני יכול לגלות את מקור הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים