תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני מתקין איזשהו תוסף ואח"כ עושה ריסטרט לFF הוא עולה עם חלון ההרחבות פתוח (בנוסף לחלון הראשי של FF). איך ניתן לגמול אותו מהרגל מגונה זה?, תודה לעונים... עריכה: אגב, מותקן אצלי התוסף ALL IN ONE SIDEBAR ומוגדר של שיפתח את חלון ההרחבות בSIDEBAR (אבל זה לא), אחרי שאני סוגר את החלון אז הכל בסדר והוא נפתח בSIDEBAR
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה כשאני מנסה להכנס לתוכנה מופיעה לי השגיאה שבתמונה. ביטלתי את הפייר וול לגמרי וזה לא עזר ניסיתי לראות איפה יש הגדורות שקשורות לזה ולא מצאתי משהו שעוזר אני רוצה לציין שגם מסנג'ר יש לי בעיה שיכול להיות קשורה: כשאני מנסה להתחבר זה אומר שכתובת האיי פי לא חוקים והפייר וול חוסם את הכניסה אבל הפייר וול מבוטל! בקשה אם מישהו נתקל בבעיה ויכול לעזור.. תודה מראש, אור. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום... יש לי סרט על המחשב. הסיומת של הסרט היא avi. הדבקתי לסרט תרגום מובנה ועכשיו אני רוצה לצרוב אותו לדיסק שיעבוד על DVD. איך אני עושה את זה? עם איזה תוכנה? (אני רוצה לצרוב את הסרט על דיסק dvd-R 4.7 Gb) אני צריך הוראות מדויקות צעד צעד כי אני לא יודע באיזה תוכנה לעשות,איך ומה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
האלן חברים. לידידה שלי יש כרטיס קול מובנה ואין לה את הדיסק של הלוח אמ,הלוח הוא mainboard p4vxad+ ,חיפשתי בלי סוף והורדתי עשרות קבצים שלא עזרו לי!! מישהו יכול לעזור?תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום! יש תוכנה שאוכל ללכוד חומר המצוי בקלטת טייפ לפורמט mp3 ? תודה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
יש לי כמה דיסקים מקוריים בבית, ואני רוצה להעתיק אותם למחשב, אבל אי אפשר לעשות העתק הדבק. משהו מכיר תוכנה ?
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
עשיתי גיבוי בגוסט 9.0 ולפי מה שהבנתי צריך להכניס את הדיסק בboot אבל לא יוצא מזה כלום והמחש פשוט נתקע מישהו יודע איך לשחזר בגוסט? תודה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני משתמש עם אנטי וירוס קספרסקי כבר הרבה זמן שידרגתי למחודש ומאז יש לי התנתקויות באינטרנט שהקספרסקי עושה חיפוש אוטומטי ומוצא תולעים על האיפי וכל פעם שהוא מוצא תולעת האינטרנט מתנתק לבד מה אני עושה כדי שהתוכנה לא תנתק את האינטרנט גם שהאנטי וירוס מוצא תולעת???
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הסרתי והתקנתי שוב ולא עזר. אשמח לקבל עזרה תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום! ניסיתי להיכנס ל-Office Web Apps דרך החשבון שלי ב-Windows Live, אבל אני מקבל הודעת שגיאה כשאני מנסה ליצור קובץ מכל סוג שהוא: אשמח לעזרה! תודה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
התקנתי נורטון סיסטם וורקס 2006 ואני לא מצליח לעשות activation לתוכנה. norton systemworks 2006 מישהו יכול לעזור לי בבקשה ? להדריך אותי אולי, או לכתוב את הדרך שבא צריך לעבוד. כי בנורטון 2005 הצלחתי לעשות לפי ההוראות של הפעלה באמצעות טלפון וכל השטויות האלה... עכשיו אין את זה... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה או כלי עזר שבו אני אוכל להגדיר שיעתיק קובץ מכונן מסוים, לכונן אחר, על בסיס יומיומי הצעות?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה אני התקנתי כרטיס קול שיש בו גם יציאת גיים פורט סטנדרטית לחיבור ג'ויסטיקים וכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מחדש לא מזהה את הגיים פורט אבל יש קול, ואני צריך למחוק ולהתקין שוב את הדרייבר של הכרטיס קול. מה יפתור את הבעיה כך שהמחשב לתמיד יזהה את הכרטיס קול והגיים פורט?
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
השבוע לאחר רכישת מכשיר סלולרי חדש ניסיתי להתקין (אחרי דיי הרבה זמן שלא התקנתי שום תוכנה חדשה על המחשב..) את תוכנת הסינכרון של הסלולרי עם המחשב אך להפתעתי גיליתי את ההודעה הבאה: the windows installer service could not be accessed this can occur if you are running windows in safe mode, or if the windows installer is not corrently installed ניסיתי להתקין installer חיצוני של כל מני חברות אך כלום לא עוזר לא ניתן להתקין שום דבר על המחשב באינטרנט לא מצאתי שום מידע על התקלה.. סרקתי את המחשב אחר רוגלות וכן וירוסים ולא נמצא כל מזיק... ניסיתי להתקין מחדש את השירות דרך start> run> msiexec /i וגם זה לא עזר וההודעה שהתקבלה לאחר תרגום: חבילת ההתקנה אינה יכולה להיפתח וודא שהחבילה ק…
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אני צריך פלאג אין לווינאמפ שיישמש בתור שעון מעורר אבל שיהיה טוב , כי היו לי תוכנות בעבר והן היו גרועות.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שיהיה ניתן באמצעותה להכניס טקטס חופשי (עברית) לתמונות כמו בקומיקס
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי, בהמשך ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=349920.0 אני אשמח לקבל תוכנה שתבדוק לי את ה HD שלי בצורה מקיפה. הורדתי תוכנה של WD אבל לא מצאתי שם אפשרות לבדיקת תקינות הכונן. תודה.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
-
ספקי אינטרנט מציעים ללקוחותיהם שרות Safe-net. הן מציינות , שתקשורת אינטרנט של מנויי Sefe-net עוברת דרך שרת נפרד. האם Sefe-net אפקטיבי נגד וירוסים, רוגולות וטרוינים ? איזה הגנה מספק Sefe-net ? או שזה עוד דרך להוציא כסף?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום. אני ניסיתי להתקין גירסאות שונות של AVG ולא משנה איזה גירסה ניסיתי ניסיתי איזה 3 כל אחת נתקעה ונתנה לי את אותו ארורר העלתי תמונה... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה חינמית בלי וירוסים/טרויאניים וכו'?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מחפש תוכנה להורדה בכדי שאוכל לראות סרטים ב WMP
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את הכרטיס רשת אבל הדיסק של ההתקנה לא עובד אם מישהו יכול למצוא אותו ברשת בבקשה תביאו לי זה דחוף זה מה שרשום על הדיסק: 10/10mbps 32 - bit pci bus fast ethernet adapter drivers % setup program version:1001
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שנה טובה ומתוקה לכולם יש לי ווינדוס ויסטא באנגלית והבעיה שלי היא: ברגע שאני גולש באתר הורדות שמקושר לאימיול ואני לוחץ על הקישור שאמור לפתו לי דף באי מיול מופיע לי ההתראה הזו: this fail dose not have a program associated with it for preforming this action . create an association in the Set Associations in control power קישור רגיל נפתח לי אבל משהו לדוגמא כמו: שאני נכנס לאתר server.met לצרף שרתים לאימיול הוא נותן לי את ההתראה הזו או לאל אתר שמקושר לאימיול אודה לכם על העזרה ואם זה יעזור אז הווינדוס שלי באנגלית תודה ושוב שנה טובה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אני לא זוכר את כל המיקרים אבל לדוגמא כתבות וידיאו ב YNET לא עובדות שצלי
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-