תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתשתש באי-מיול של warezfaw וקיבלתי את ההודעה הזו באמצע השימוש: *** הצ'אט התחיל: Istreen eMule 0.42g[france-emule.com][france-emule.com] - 22/09/2004 00:13:18 [00:13:18] Istreen eMule 0.42g[france-emule.com][france-emule.com]: AUTO MESSAGE: Your Client has Failed the Secury Identification!!! You won't get any credits [00:15:06] *** התנתק [00:42:27] *** Connected [00:43:22] *** התנתק [01:10:50] *** Connected [01:11:49] *** התנתק [02:08:28] *** Connected [02:09:08] *** התנתק יכול להיות שאני לא מקבל קרדיט?? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום חברה. היום פרמטתי את המחשב (בשעה טובה) וכשפתחתי את Google (באקספלורר) וביצעתי חיפוש זה שאל אותי האם ברצוני שזה יזכור את מה שחיפשתי (כפי שה-WINDOWS שואל אחרי כל פירמוט) ולחצתי על "לא" וזה לא שומר. אך לאחר שהורדתי את Firefox שמתי לב שהוא כן מראה לי את חיפושי הקודמים. כיצד אני יכול לבטל את האפשרות שהוא יזכור את מה שחיפשתי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי סרט וידיוא TS הייתי רוצה לצפות בו , המדייה פלייר רק מראה לי את הסרט אבל את הקול לא שומעים .. האם יש תוכנה טובה לצפייה של TS או להמיר את הסרט לקובץ רגיל \ תודה רבה לעוזרים ..
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום התקנתי אימיול 5.1 ,ולאחר שעה שעתיים הוא רושם לי את שגיאת send/dont send למה זה קורה? יש פיתרון לזה?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
היי אנשים, יש לנו בארגון כ 200 תחנות עבודה עם אופיס 2007 ואני צריך לעשות ספירת מלאי של הרישיון.... השאלה היא אם משהו מכיר או יודע על דרך לבצע את הספירה דרך הרשת או כלי שרץ ברשת (חוץ מכמובן SCCM) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
החלטתי להסיר את הנרו לטובת אשמפו אבל עכשיו אני בבעיה כי אני רוצה לצרוב על DVD-RW ואין לי תוכנה שתומכת בכך יש אפשרות להוריד INCD בנפרד? או אולי תוכנה דומה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שיכולה לצרוב כמה סרטים בפורמט AVI לDVD 1 בפורמט DVD מה שNERO צורבת לא פועל ו ב CopyToDVD אני רק מצליח לצרוב סרט 1 מישהו יכול לעזור לי תודה
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
ghost היא תוכנה חינמית? אם כן תביאו לי בבקשה קישור להורדת התוכנה הכי עדכנית
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
עשיתי גיבוי בגוסט 9.0 ולפי מה שהבנתי צריך להכניס את הדיסק בboot אבל לא יוצא מזה כלום והמחש פשוט נתקע מישהו יודע איך לשחזר בגוסט? תודה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי office 07 מקורי אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין אותו שוב. ואין לי את הסיראל איך אני יודע מה הסיראל שלו?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שבזמן שאני צופה בעיקר בסרטים WMV או בסרטים שמציגים באתר של קשת הנה תיאור הבעיה בכל מקרה יש לי L194WT של LG (מסך LCD) וכרטיס מסך של סאפיר RADEON 1600 PRO [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שחבר שלי מבקש עזרה מרחוק, אנחנו מקבלים הודעת שגיאה - HOST NAME CANNOT BE RESOLVED, הסיוע מרוחק מאופשר... אז למה זה קורה, ואיך אפשר להשתמש במסנג'ר או בתוכנה אחרת כדי לתת עזרה מרחוק? תודה, עידו.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
Data Execution Prevention איך מבטלים את ההגנה הזו ברמה החומרתית? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
לא משנה, הבנתי מה הבעיה, אפשר למחוק או לנעול.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
הסרתי והתקנתי שוב ולא עזר. אשמח לקבל עזרה תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני מנסה לראות סרט בתוכנה Bsplayer ומשום מה, הסרט הפוך, למישהו קרה אי פעם?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
מדיה פלייר 9 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
חברים, אני מנסה להוריד כבר המון זמן flash player, אך גם דרך הפיירפוקס וגם דרך האספלורר ההורדה נעצרת בסוף ורשום: "הקשר עם השרת אותחל" או משהו כזה. תודה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לקבוע מקומות הורדה קבועים לסוגי קבצים מסויימים ב - firefox ? לדוגמא אם אני רוצה שתמיד כל קובץ שאני מוריד מסוג jpg הוא ישים ב - my pictures וכל קובץ doc לדוגמא, ב - my documents... יש אפשרות כזו ?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה אני התקנתי כרטיס קול שיש בו גם יציאת גיים פורט סטנדרטית לחיבור ג'ויסטיקים וכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מחדש לא מזהה את הגיים פורט אבל יש קול, ואני צריך למחוק ולהתקין שוב את הדרייבר של הכרטיס קול. מה יפתור את הבעיה כך שהמחשב לתמיד יזהה את הכרטיס קול והגיים פורט?
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
השבוע לאחר רכישת מכשיר סלולרי חדש ניסיתי להתקין (אחרי דיי הרבה זמן שלא התקנתי שום תוכנה חדשה על המחשב..) את תוכנת הסינכרון של הסלולרי עם המחשב אך להפתעתי גיליתי את ההודעה הבאה: the windows installer service could not be accessed this can occur if you are running windows in safe mode, or if the windows installer is not corrently installed ניסיתי להתקין installer חיצוני של כל מני חברות אך כלום לא עוזר לא ניתן להתקין שום דבר על המחשב באינטרנט לא מצאתי שום מידע על התקלה.. סרקתי את המחשב אחר רוגלות וכן וירוסים ולא נמצא כל מזיק... ניסיתי להתקין מחדש את השירות דרך start> run> msiexec /i וגם זה לא עזר וההודעה שהתקבלה לאחר תרגום: חבילת ההתקנה אינה יכולה להיפתח וודא שהחבילה ק…
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
כל פעם מש לפני הורדה אני מקבל הודעה כזאת: You have a DCC pending, Set your client to receive the transfer. מה אני צריך לעשות כדי לקבל את הקובץ שאני מנסה להוריד?? (ממה שהבנתי אני לא מצליח ליצור חיבור או משהו עם השולח) משהו יכול לעזור לי??
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום רב, פירמטתי את המחשב כדי לשדרג מוינדוס 98 ל- XP, ועקב כך האופיס נמחק. על המחשב הייתה מותקנת אופיס 2000, רציתי לדעת האם אופיס 2003 יעבוד אצלי? כמו כן, מה ההבדל בין אופיס 2003 לאופיס XP? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
לחלונות השיחה לוקח המון זמן להיפתח והכבדות הזאת פשוט בלתי נסבלת. יש למישהו מושג איך אפשר לפתור את זה(אולי פאטש)?
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היי! תסייעו לי במציאת דרייברים ללוח זה: Motherboard Name Asus P4GE-V (6 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio, Video) Motherboard Chipset Intel Brookdale-G i845GE זה מופיע כך ב-AIDA 32 תודה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-