עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shahafco,

האם יש תוכנה שיכולה להראות משתמשים שחוסמים אתכם במסנג'ר ובאי סי קיו???

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  2. Started by Rubber Duckey,

אהלן, רציתי לדעת אם יש למישהו מושג איפה (לא בטוח איך להסביר את זה) נשמרים התמונות\פרצופים שאני שומר מהשיחה במסנג'ר (Add)? יאיר.

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  3. Started by blanco,

שלום לכולם רציתי לדעת האם יש דרך לגבות את כל האייקונים שלי המסנגר ולהעביר אותם למחשב אחר? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  4. Started by GREED,

שלום, אני מחובר כרגע למסנגר עם כתובת מייל של אינטרנט זהב השבוע אני רוצה להיתנתק מהם ולעבור ל012(לא שיש משהו רע בשרות שלהם פשוט קיבלתי חבילה עדיפה) השאלה שלי היא אם אני צריך כתובת מייל פעילה בשביל להיתחבר למסנגר ? ואם לא אז יש אפשרות להחליף כתובת מייל בלי שתימחק לי רשימת האנשי קשר? תודה.

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  5. Started by gal,

היי, רציתי לדעת האם יש אפשרות להוסיף איש קשר בלי שיופיע ברשימה של אנשי הקשר.ואיך מדברים איתו כאשר כן רוצים לתקשר איתו.אני יודע שהשאלה אולי מוזרה אבל איזה חבר שאל אותי ואין לי מושג האם יש אופציה כזו בתודה גל

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  6. Started by Lanzar,

שלום לכולם ! פירמטתי את המחשב ועכשיו אני לא זוכר את המספר ICQ שלי :-\ והבעיה היא שגם שאני מבקש ממנו לשלוח לי למייל את הקוד אני מקבל הודעה שאין כזה מייל או משהו... ואני צריך את ה ICQ ממש דחוף !!! מישהו יודע אוליי אך אני יכול להשיג את הקוד מחדש ? או לאפס אותו או משהו ??

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  7. שלום. כאשר אני נכנס למאיפניים בשולחן העבודה לתצוגה יש לי שם לשונית שמראה לי את איכות הצבע למשל יש לי 256צבעים 16BIT ו24BIT ו 32BIT משהו כזה עכשיו רציתי לדעת איך אני בדיוק מחשב כמה צבעים זה BIT אחד למשל כמה צבעים זה 32BIT... מה זה גם BIT? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  8. Started by owen10,

אני תמיד רואה בעידכון של הדרייבים שיש דרייברים למערכת הפעלה 64 BIT, מה זה אומר מערכת הפעלה כזאת, ואיך אני יודע מה המערכת שלי האם היא תומכת בזה, או שאני צריך להתקין מערכת כזאת? והאם זה כדאי?

9. Started by m.l,

אם אני קונה עכשיו מחשב שמשלב מעבד core 2 duo נגיד e6400 ואני מפעיל עליו xp רגיל...ממה שהבנתי הליבות לא יעבדו וכך גם ה64 ביט.... ואם זה נכון אז האם XP 64 BIT יכול להיתמודד עם מעבדים כפולי ליבה או שהוא לא מפעיל אותם או שמפעיל אך לא היטב.... בקיצור אם מישהו יוכל להסביר לי על הנושא זה יהיה מעולה... תודה מראש....

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  10. Started by YAK33,

שלום לכולכם, אני עושה מצגות ב powrepoint באופן חובבני-מקצועי(ז"א לא למדתי אבל אני עושה לאירועים..) עכשיו, כדי להוסיף צליל למצגות הייתי עושה: הוספה-סרטים וצלילים-צליל מקובץ כדי שהמצגת תדע מאיפה לקחת את הצליל הייתי עושה "אירגונים" אחרונים כדי שהמצגת תיקח מהמחשב המסויים הזה.. עלה לי השאלה, אם אני רוצה להכין מצגת עבור בן אדם שלא רוצה שאני אבוא לאירוע עצמו(עד עכשיו עשיתי לחברים קרובים שבכל מקרה הייתי מוזמן לאירוע) ואני לא אוכל לסדר את האירגונים האילו במחשב הספציפי. באימייל אני מקבל כל מני מצגות עם צליל מובנה- איך אני עושה את זה? שותל את השיר בתוך המצגת בלי צורך לסדר כל פעם מחדש??? מקווה שהייתי ברור מספיק וסליחה על האורך... :

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by רוני1,

אינני בטוח אבל לפי הבנתי המועטה מטרתו של נורטון גוסט הוא לגבות לך את המחיצה וכך לאחר פירמוט אפשר יהיה להחזיר הכל..... השאלה היא אם מפרמטים המטרה היא בעצם שהמחשב יעבוד מהר יותר ולנקות אותו מזבל... האם המחשב באמת עובד טוב יותר ומתנקה אם לאחר הפירמוט למשל של מחיצת וינדוס אני מחזיר לשם את כל החומר שהיה שם???.. תודה ..

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  12. Started by Master-Chipsets,

אתם יכולים להסביר לי איך אני משנה את ההגדרות שאני יוכל לצרוב מעל 700MB? תודה

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  13. Started by compman112,

שלום כולם ממליצים לצרוב סרט DVD לנגןDVD בעזרת nerovision express אז עדכנתי ויש לי את זה אני נכנס ואין לי לעשות דיסק DVD ויש לי צורב DVD יש לי Make cd ו make sllide show ועוד שני אפשרויות לא חשובות מה אני עושה? אני רוצה להצמיד תרגום להכין תפריט וכו'

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by ali_baba,

שלום.ברשותי מחשב חדש והתקנתי עליו את נרו אקספרס 7 . אני רוצה לצרוב דיסק,ואני מחפש את אופציית הורדת מהירות הצריבה יכול להיות שלא קיים ?? חיפשתי בכל התוכנה ולא מצאתי.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  15. אורח
    Started by אורח,

איך אני מעיף את החרא הזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  16. שלום!! יש לי ווינדוס 64BIT ויש כל מיני תוכנות (IE, PHOTOSHOP..)שיש שני אפשרויות להכנס אליהם, אפשרות של 64BIT ואפשרות של כניסה רגילה. משהוא יכל להגיד לי במה עדיף לי להכנס ומה ההבדל בניהם? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם... יש לי מחשב נייד IBM T30 עשיתי טעות חבל על הזמן ושמתי סיסמא... ושכחתי אותה עכשיו ממש כשאני מפעיל את המחשב הוא מבקש סיסמא והוא לא נכנס לביוס אפילו כי הסיסמא קודמת לזה ובחברה אמרו לי שצריך רק להחליף לוח אם... לדעתי זה לא הגיוני בגלל שחייבת להיות איזה סיסמא אוניברסלית שתפתח את זה יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? ניסיתי לאפס את הביוס לא יצא כלום הוצאתי והכנסתי לא עבד... עשיתי פלוס ופלוס ולא התאפס...

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  18. Started by Blue Omega,

מישהו אולי יודע אם יש אתר שממנו אפשר להוריד סקינים ל-DAP? ואם כן אז יכול לתת לי את הכתובת שלהם.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by halo,

סרטון שעושים ב movie maker של ה windows אז אחרי שמסיימים איך רואים אותו media player או תוכנה שמנגנת שירים? כי זה נשמר כקובץ שאפשר לראות רק ב movie maker... תודה לעזורים

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  20. ראשית אני מודה ומתוודה שמעולם לא קניתי תוכנה חוקית !!! מכיוון שתוכנת בבילון עושה לי צרות וכל פעם אני צריכה לחפש קראק חדש הרמתי ידיים והחלטתי לקנות תוכנה חוקית - אני מקווה שיש פה אנשים שקונים תוכנות ויוכלו להסביר לי משהו שלא הצלחתי להבין. נניח שקניתי תוכנה חוקית וקיבלתי איתה סריאל והתקנתי אותה על המחשב והכל עובד. השאלות שלי הן כדלקמן: יש לי בבית יותר ממחשב אחד. מה קורה אם אני רוצה להתקין את התוכנה גם על המחשב השני? האם למחשב השני אני צריכה לקנות רשיון נוסף? ומה יעשה מישהו שיש לו 4 מחשבים? יקנה 4 רשיונות? האם יש פתרון לבעיה הזו? במידה ואני מחליפה מחר מחשב - האם הסריאל יתקבל ע"י המחשב השני או שהוא יזהה שאי פעם הרשיון הזה הותקן על מחשב אחר והוא יזהה את זה כאילו אני מנסה להתק…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by hatzhaik,

כשאני רוצה ליצור את קבצי ה ifo לצורך צריבה של DVD ויש לי יותר מקובץ vob אחד אז היא יוצרת את הקבצים רק לקובץ הראשון אז איך אני יכול ליצור קבצי ifo ליותר מקובץ אחד למשל ויש לי בספרייה אחת את הקובץ הראשון VTS_01_1.VOB ואת השני VTS_02_1.VOB

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  22. אחרי כל יום שאני מעדכן את התוכנה התוכנה לא מבשתממני לעשות ריסט למחשב האם אני צריך לעשות ריסט באופן ידני או שאם יהיה צריך ריסט התוכנה תגיד לי ותודיע?! תודה מראש על התשובה!

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by VoliSuS,

אהלן יש לי חבר שיש לו יום הולדת ואני רוצה כזה סתם איזה משו מצחיק כזה על החולצה (יש לי מה לעשות..) אבל הבעיה שאני לא יודע אחרי זה איך אני מדפיס אותה כאילו אני צריך לעשות את העיצוב באיזה גודל? רזולוציה? תודה רבה

24. לא נגעתי בפוטושופ חצי שנה,והיה לי משעמם אז עשיתי משהו בכמה דקות,מה דעתכם? http://img131.echo.cx/img131/7065/dsa2copy8am.jpg אגב אם מישהו רוצה את העיצוב אני מוכן לתת אותו חינם,אבל למשהו רציני. תודה מראש על התגובות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Googleness,

משהו שאני מנסה לפענח (פצחתי בתחביב של ערכית וידאו, בד"כ זה מGameplay שלכדתי) זה הנושא של קידוד ומיזעור הקובץ. הרבה פעמים תוכנות עריכה כולל תוכנות מקצועיות כמו של אדובי - מייצאות לי קבצי ענק ששוקלים גיגה-בייטים לפרקי זמן של 10 דקות-שעתיים. לא משנה כמה אני משחק עם ההגדרות של הייצוא זה תמיד יתפוס נפח ענק. לבסוף הגעתי לתוכנה בשם Handbrake ועם מספר הגדרות אליהן הגעתי לאחר ניסוי וטעייה הגעתי לסט של הגדרות שבצורה מאוד מוצלחת מכווץ לי סרטוני HD (1080p( מנפחים של גיגבייטים לעשרות-מאות מגה-בייטים בודדים. במידה ויש תוכן סטטי כמו תמונה או צילום-מסך באמצע אז בכלל הקובץ מתמזער עוד יותר. היו לי כבר קבצים שמיזערתי ככה מגיגה-שתיים ל10 מגה שזה די פסיכי. השאלה שלי היא מדוע התוכנות לעריכת ו…

דיונים חדשים בפורומים