תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי טבלת מספרים באקסל שכל כמה תאים הם צבועים בצבע רקע אחר , אני מעוניין לסכם את התאים בעלי הצבע רקע הדומה . אני מניח שזה בעזרת הפונקציה sumif אבל איזה תנאי אני כותב בצבע רקע של התא אשמח לתגובה מהירה מיכאל
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מדפסת מתוצרת XEROX דגם PHASER 3100MFP. לאחרונה רכשתי מחשב חדש שמתותקנת עליו מערכת ההפעלה חלונות 7 בגירסת 64 BIT. בתחילה התקנתי את הדרייבר המקורי של המדפסת שתומך בגירסת 32 BIT אך לצערי התקנה זו לא תומכת במערכת ההפעלה שלי. כשניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקין למערכת דרייבר מתאים נתקלתי בבעיה הראשונה, המחשב סירב להסיר את ההתקנה. את בעיה הזו פתרתי באמצעות תוכנה בשם Uninstall Expert והתוכנה הוסרה. בשלב זה נתקלתי בבעיה חדשה. כאשר אני מנסה להתקין את הדרייבר התואם לגירסת 64 BIT של התוכנה אני מקבל הודעה שלפיה ישנה גירסה שכבר מותקנת על המחשב ולכן ההתקנה בטולה. שאלתי היא: מדוע ההתקנה נכשלת? הרי התוכנה הוסרה מהמחשב ואף הגדלתי לעשות ונעזרתי בתוכנה אחרת שבאמצעותה הסרתי את …
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום... ישלי מדפסת OKI Microline.... (מדפסת סיכות של פעם.... אלה שעובדות עם דף רץ) אנימחפש שם של תוכנה להדפסת כרטיסים שיודעת לעבוד עם מדפסת כזו... יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! בעיה בעייתית אני נמצא בארגון אשר קיים בו EXCHANGE 2010 הכל עובד תקין חוץ משליחת זימונים למשתמשים אשר מותקן אצלהם OFFICE 2003 זה יוצר להם את כל תוכן הזימון בג'יבריש. בחלק מהמחשבים ביצעתי עדכונים מלאים לאופיס והבעיה נפתרה ובחלקם הבעיה לא נעלמת. האם יש למישהו מושג מה אפשר עוד לעשות ?? שיניתי באזור שפה בלוח הבקרה גם הכל לעברית וזה גם לא עוזר תודה[br]פורסם בתאריך: 8.11.2010 בשעה 14:26:44 אני יוסיף לומר שמשתמשים עם OFFICE 2007 לא נתקלו כלל בבעיות.
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום אנשים. הבאתי איתי מהחופשה לא מעט סרטי ווידאו. העברתי אותם מהמצלמת ווידאו למחשב ועכשיו אני זקוק ל 2 כלים: 1. תוכנת עריכה חזקה אך במקביל ידידותית למשתמש ונוחה לשימוש. 2. כלי להמרת הסירטונים מפורמט AVI לפורמט MKV (כרגע סרטון של כ 32 דקות תופס לי כמעט 7 גיגה) עם מינימום ירידה באיכות. ז"א המרה מקידוד MPG לקידוד H.264. מה שאני צריך זו תוכנה שתקח את קובץ הווידאו הנוכחי ותעביר אותו קידוד מחדש ל H.264 ורצוי מאוד "בלחיצת כפתור" (בלי חילוצים ואריזות למינהם), פשוט בחירת הקובץ בחירת אופציית קידוד מחדש וקבלת קובץ חדש מקודד בצורה יעילה יותר. קיים דבר שכזה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל מי שיש באפשרותו לעזור שיפנה אליי בפרטי. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל מיילים, שימויינו ע"י GMAIL (זה אפשרי אני יודע) ושאוטומטית ימלאו לי טבלת אקסל ב V. כלומר, על כל מייל שמגיע מאיש מסויים, האיש הזה יסומן ב V בטבלת אקסל שלי. האם אפשרי לעשות דבר כזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום! התקנתי את התוכנה Mp3 Knife כשאני מנסה להזיז אותה לאמצע המסך ההודעה הבאה קופצת לי: מחקתי והתקנתי שוב... לא עוזר.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
האם היא תאפשר לי לעבוד בשני כיוונים גם גיבוי של דיסק בודד ושיחזורו למערך RAID 0 וגם בכיוון ההפוך ? האם זה שהמערך הוא על SSD והדיסק הבודד הוא SATA צריך טיפול מיוחד בתהליך גיבוי שיחזור לעיל ?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
זה עובד בבטא 9 , לא יודע מה עם גירסאות קודמות... יש אפשרות שניתן להפעיל ואז הדפדפן יתחיל לטעון את האתר בזמן ההקלדה של הכתובת. נגיד כותבים בכתובת hwzone.co.il וההשלמה האוטומתית מזהה את הכתובת לפני שכתבתם עד הסוף, ואז גם האתר מתחיל לעלות אוטומתית. אותו דבר לגבי חיפוש בגוגל משורת הכתובת. זה נחמד כי זה ממש עוזר והופך את הגלישה ליותר מהירה פשוט צריך להיכנס לעמוד about:flags ולהפעיל את "Verbatim instant" מקווה שעזר. אפשר להפעיל גם את Web Page Prerendering.
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי דרך הרשת את PINNACLE HD14 היום התקנתי אותה על ה וינ7 וזה פשוט לט זז התוכנה עולה במהירות בזק אבל הוספת אפקטים ורינדור שלהם לוח דקות ארוכות ומייגעות אני עם E8400 המהרתי אותו ל 3.6 קירור AC 4 גיגה זכרון כרטיס מסך HD4780 לא עגלה והתוכנה פשוט לא זזה. לעומת זאת הורדתי את קורל PRO X3 לגרסת נסיוןוזה פשוט עולם אחר איך שאני שם את האפקט ונותן פליי זה מתחיל לרוץ האם נדפקתי???
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן זה המחשב שלי. windows 7 ultimate x64 Intel pentium dual core e2180 2.0 ghz 1MB s775 1+2GB DDR800 cl5 nvidia 8500gt 256 gddr2 pci-e עכשיו סרטונים ביוטיוב במסך קטן בסדר ובמסך מלא הסאונד קטוע לגמרי. עכשיו פירמטתי את המחשב והתקנתי דריברים עדקניים ואת הפלאש עם פיירפוקס והבעיה עדיין קיימת אפילו באקספלורר. עכשיו אני מדבר פה אפילו על 360 ו480P. 1080 בכלל.. למרות שהמעבד מתמודד לא רע עם סרטוני 1080P. עכשיו במקרה יצא לי לעבוד על הפנטיום 4 הישן שלי P4 1.8GH win 7 ultimate x86 1.0gb ddr1 nvidia mx440 agp8 וגם שם שמתי לב שהוא מקרקע ב480P והוא אמור להריץ 480P זה מעבד טיפה יותר חזק מאטום. עכשיו אין לי מושג של מי הבעיה ועם בכלל זו בעיית חומרה בכרטיס מסך שלי. בפנטיום …
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש תוכנה לשליטה מרחוק במחשב שמאפשרת את הפעולות הבאות: התוכנה רצה בסתר במחשב הנשלט הצד השולט מקבל את הפעולות הבאות: צפייה במחשב, שליטה במחשב והאופצייה הכי חשובה: שליטה במחשב בלי שהצד הנשלט יודע על כך. הכוונה הפעלת תוכנות בלי שהוא יראה את העכבר זז אצלו וכדומה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, לפני מס' שבועות הורדתי קובץ שהיה אמור להיות קובץ TXT אבל בעצם היה .SCR עם איקון של Notepad שהריץ משהו על המחשב. כמובן שברקע פעלה תוכנת MSE של גילתה דבר אודות הקובץ. מאז ישנה איטיות מסויימת בהרצת תוכניות. ערכתי סריקות ולא נמצא דבר. היום הרצתי את תוכנת ה HIJACK ורציתי לדעת אולי אתם רואים משהו שאני לא. תודה רבה ויום טוב. Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 09:12:50, on 16/11/2010 Platform: Unknown Windows (WinNT 6.01.3504) MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.7600.16671) Boot mode: Normal Running processes: C:\Windows\system32\taskhost.exe C:\Windows\system32\Dwm.exe C:\Windows\Explorer.EXE C:\Program Files\Realtek\Audio\HDA\RtHDVCpl.exe …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכנסתי תקליטור צרוב עם סרט למחשב והפעלתי את הסרט מהתקליטור את הסרט הורדתי לפני הרבה זמן מהאימיול יש מצב שבסרט היה וירוס והוא נכנס לי למחשב למרות שלא הורדתי אותו למחשב אלא הפעלתי אותו ישירות מהתקליטור ? ובאופן כללי אם החומר נשאר בתקליטור ואני צופה בחומר מהתקליטור עדיין הוירוס יכול להיכנס למחשב ? תודה ? ? ? ? ? ?
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלק השני של השיעור השלישי בהדמיה ואנימציה למתחילים - autodesk 3ds max עלה לערוץ ביוטיוב, זהו פרוייקט מעשי בטכניקה של דיגום מבוסס צורות (עקומות בזייה). הכוונה ל lathe, loft, bevel, וכל החברים שלהם. קישור: http://www.youtube.com/user/CgLionEdu#p/c/0BB0B3C0699695DD/0/EFKWnVFTuCQ השיעור באורך של 3 שעות, כולל 24 סרטונים, ובונה על ידע השיעורים הקודמים בסדרה. תהנו, עודד
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשיש לי שורת כתיבה קירה בתוך החלון דיבור ואני לוחץ על הכפתור BACKSPACE, מקווה שאני לא טועה, זה שמוחק אחורה אז אני שומע את הצליל האיום שהמחשבים היו מוציאים מהתקופה שעוד לא היו מחשבים חחחח... אני לא חושב שהייתי שקוע בעצמי או במשהו שלא שמתי לב אבל זה תקין ותמיד היה... אשמח לתשובה ועזרה בהקדם כי זה מחרפן אותי !!!! תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום רב, נכנסתי לאתר להוריד פרק ואני שמה לב שלא משנה מאיזה אתר ואיזה דבר אני מורידה, מקבלת חלון בדפדפן אופרה שאומר: The address type is unknown or unsupported You tried to access the address ed2k://|file|BLA BLA BLA.HDTV.XviD-LOL.avi|366714536||/, which is currently unavailable. Please make sure that the web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page. Make sure your Internet connection is active and check whether other applications that rely on the same connection are working. Check that the setup of any Internet security software is correct and does not interfere with ordinary web browsing. If you are behind a firewall on a Local Area …
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום ! התקנתי היום את חומת האש של Comodo ואחרי שעשיתי איתחול היא עלתה והקפיצה הודעה שקובץ RecvMessage.exe מנסה להיתחבר לאינטרנט. הקובץ נמצה ב c:\windows\system32 ושוקל 192KB למרות שבמנהל המשימות הוא שוקל 1896KB. החומת אש שמה אותו בבידוד... בדקתי אותו בתוכנת אנטיווירוס והכל בסדר... בגוגל אין הרבה מידע עליו, ורושמים שזה קובץ לא ידוע, בלי חתימה, מחברה לא ידועה ומתחבר למקום לא ידוע חלק אומרים שיכול להיות שזה spyware אבל אף אחד לא יודע בוודאות... (אבל אומרים גם שהוא לא שייך ל windows) במנהל המשימות כשאני לוחץ עליו אם כפתור ימני, בתפריט יש "וי" אל "וירטואליזציה של UAC" ברוב התהליכים אין את זה משהוא מכיר אותו ? יכול לעזור לי להבין מה זה ואם זה באמת תוכנת ריגול ? להשאיר, …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח שהיה בממיר המקליט של הוט ועכשיו חיברתי אותו למחשב (דרך כונן נייד) וכשאני נכנס יש מלא תיקיות שכל תיקיה זה הקלטה (אני משער) ועוד מספר קבצים (אפשר לראות אלו קבצים בתמונה א') כשאני נכנס לאחד התיקיות יש כמה קבצים ברובן יש 6 קבצים כמו בתמונה ב' ובודדים יש יותר כמו בתמונה ג' הקובץ הגדול הוא תמיד קובץ STR עכשיו אני רוצה לדעת איך אני יכול לצפות בתכנים ? בבקשה תעזרו לי יש לי שם דברים חשובים תודה מראש ויום טוב [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתקין את הדריברים החדשים זה כותב לי את ההודעה הזאת. זה מתקין את הccc אבל לא את הdisplay driver, כל מה שחיפשתי עד עכשיו בגוגל לא עבד ואני כבר מיואש.. מקווה שתוכלו לעזור.
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הפעלתי את הסבבה דיסי אני מתחבר למלא שרתים וזה אוטומטית מתנתק מאחד אחד ובסוף אי אפשר להתחבר לכלום איך משתמשים בתוכנה הזוו?
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
-
המחשב שלי: hp pavilion dm4 1065dx אז ככה לפני כמה ימים עשיתי פורמט למחשב והתקנתי עליו windows 7 x64. התקנתי את כל הדרייברים חוץ מהבקר רשת ועוד דרייבר לא ידוע, הלא ידוע לא חשוב לי כרגע כי אני חייב שיהיה לי תקשורת אלחוטית ואני לא מצליח להתקין את בקר הרשת אין לי את הדיסקים של הדרייברים כמובן והורדתי את כל הדרייבים שיש באתר של HP אבל כולם לא עובד למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה של קידוד סרט, כנראה שהבעיה היא מקודד לסאונד הורדתי בעבר חבילת מקודדים k-lite לדעתי היא מיותרת ולא נחוצה. אני מחפש מקודד אחד טוב לסאונד, השמח לשמוע הצעות [br]פורסם בתאריך: 21.11.2010 בשעה 21:27:50 אולי לא פירטתי אני צריך מקודד לסאונד למחשב משהו כמו "סטראו" זה מעולה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-