עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nore0,

אני מנסה להכניס שירים לאייפוד ועולה לי ההדועה הזאת אם אני ילחץ YES השירים שב-IPOD ימחקו ???

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  2. יש אתר שמוריד את הסרטים לווינדוס מדיה פלייר...יש איזושהיא דרך להצויא את המוזיקה לקובץ MP3 או משהו?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  3. Started by tomer_et,

כשאני מנסה להוריד קבצים מאתרים ע"י ה - IEXPLORER (באתרים שלא מאפשרים הורדה עם "מנהל הורדה") אני לא יכול להוריד יותר משני קבצים במקביל. מישהו יודע איך אפשר לשות את מספר הקבצים שאפשר להוריד במקביל? אני עובד עם WIN XP PRO בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  4. שלום!!! האם כשאני מחליף לקבצים באמיול את השם זה משפיע על ההורדה..? ז"א האם האמיול יפסיק לזהות אותם או שהאימיול הולך לפי מעיין מספר סידורי ולא חשוב לו איך יקרא השם של הקובץ... תודה!!!

• 8 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by shaul,

איך אני יכול לשחזר את ההיסטורי של התוכנה...אם האיסיקיו מותקן אצלי ב2 תיקיות שונות, ואני רוצה את האיסיקיו מאחת התיקיות אבל לא יכול להכנס שם לתקיה...יענו השאלה שלי, היא בעצם איפה נשמר ההיסטורי

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  6. Started by papoose,

שלום הורדתי תתכונה HIDE IP והיא שעות סורקת ולא מוצאת פרוקסי יש איזה שהיא תוכנה/דרך אחרת שאפשר להססתיר את הIP בצורה טובה והמהירה? ועוד שאלה, אם אני מדבר דרך ICQ2GO, יוכלו לזהות את הIP שלי? (מיש אני מדבר איתו בICQ) תודה!

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  7. יש לי שתי כוננים D 40GB ו-C 80GB האימיול נמצא ב-D ואני רוצה להעביר אותו ל-C בישביל שאני יוכל להוריד יותר דברים איך עושים את זה

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  8. Started by a-gold,

שלום רציתי לדעת אם ולמה צריך להפעיל את התוכנית של: microsoft office document monitor ? למה זה טוב? האם אני יכול להשאיר את זה מבוטל כמו שזה עכשיו ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 420 צפיות
  9. שלום יש לי מחשב שמותקנת עליו התוכנה VirtualBox ואני מריץ עליו XP השאלה שלי האם אני יכול שבמחשב הוירטואלי יהיה לי אינטרנט ובמחשב האמיתי לבטל את האפשרות לגלישה? כי אני לא רוצה שיהיה לו חיבור לאיטרנט בכלל...

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by MeTaLhAmMeR,

ראיתי שבגירסאות החדשות של אמיול יש דבר שניקרא Kad והבנתי שהוא עדיין בפיתוח ואצלי הוא מחובר והכל... השאלה שלי היא, מה זה לעזאזל?!?! מה זה נותן??? זה אמור להוריד יותר מהר???

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  11. Started by dorish,

שלום האם אתם ממליצים להתקין את כול התוכנות שמגעיות אם הדיסק של הלוח והאם כדי להתקן את המעבד כי התקנתי את המשחק Company of Heroes ןהןא אמר לי שכדי לי להתקן את הדרייברים של המעבד זה תמיד אומר או שאני באמת צריך לעדכן? המעבד שלי הוא amd atlon 64x2 dual מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  12. Started by ashkenazone,

מכירים שמתקינים WINXP ואיך שעולה ההתקנה יש אפשרות ללחוץ F5 ואז לבחור I386 (נדמה לי, או משו אחר) מה זה?

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  13. Started by Dark Tetris,

מהו התהליך של הוספת אקציי'נג 2003 שיש בו שרת 1 ומהו התצורה הכי טובה שמותקן על השרת? תודה

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  14. שלום יש לי מחשב נייד , אני רוצה להתקין עליו XP .. עכשיו הבעיה שאין לי כונן דיסקטים .. ואני יודע שבשביל להתקין אני צריך לפרמט את המחיצה ולהריץ את הקובץ SMARTDRV ... ורק אחרי זה להתחיל להתקין... אז איך אני יכול לפרמט את המערכת הפעלה הנוכחית ולהתקין חדשה .. ובכלל איך להגיע למצב DOS ללא כונן דיסקטים ... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  15. בעת ההתקנה נשאלתי על אופן החיבור שלי לאינטרנט האפשרויות הם: cable dial up dsl wireless T1 אני מחובר לכבלים - הוט , ללא חייגן איך שמחשב עולה האינטרנט עובד. מה אני אמור לבחור ? תודה. שאלה נוספת : כשאני רוצה להוסיף ip address של המחשב השני בבית (מחובר בעזרת ICS ) הוא מבקש גם description מה זה?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  16. Started by IlanF,

יש אפשרות שווינאמפ ימחוק מהפליי-ליסט שירים כפולים?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by tom123,

למה שאני מחלץ קובץ זה מחלץ אותו קודם לתקיה זמנית בכונן C, ורק אז מעבירה אותו לאן שאני רוצה. לפעמים זה לוקח שנים רק העתקה כי זה לכונן אחר. אפשר להפסיק את זה? או לפחות לשנות את התקיה של הקבצים הזמניים?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  18. לא מזמן ראיתי סרטון פה שנתנו לינק וזה בעצם כך כולם אמרו וירוס אכשיו KASPERSKY לא איתר אותו ומשהו מוזר יש לי פינג גבוהה יחסית כאשר מופעל דבר מוזר מאוד ב TESK MENAGER CSRRSS.EXE משהו כזה ו כשה זה מכובה הפינגים טובים יותר האם זה וירוס?

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by prigat_a,

יש איזה וירוס, אתה מקבל קישור באיי סי קיו ואם הורדת ופתחת הוא מתיישב לך על המחשב שולח את עצמו לכל הרשימה שלך. אני חושב שהוירוס הוא Worm.Win32.Warezov.co הוא מתיישב ב system32 על שני קבצים אני לא זוכר את השמות שלהם. אחד מהם DLL בקיצור חבר שלי נדבק ולא הצלחתי למחוק אצלו את אחד הקבצים. ניסיתי בסייף מוד וגם לא עבד כתוב שאין גישה לקובץ. למחוק אותו כנראה שאני יחבר את הארדיסק שלו אלי בתור משני ויסרוק אותו. רציתי לדעת מה בידיוק הוירוס הזה עושה?

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  20. Started by ShOw-Time,

הורדתי את הוירטואל PC החדשה שמתאימה לוינדוס 7, כמובן שכשהורדתי אותה מהדף של מיקרוסופט סימנתי שהמערכת שאני עובד עליה היא וינדוס 7 64ביט.... וזה כדי שאני כמובן אריץ מכונות של 64. אני כרגע מנסה להריץ וינדוס סרבר 2008--64 על התוכנה וזה פשוט לא עובד, זה נתקע לי בדוס רושם שאני מריץ מערכת של 64 ביט ושהמעבד לא מתאים לזה.... אבל יש לי מעבד של 64 ביט והוא תומך וירטואליזציה! אז מה הבעיה פה,אולי התוכנה דפוקה? זהו כבר גרסה שניה של התוכנה שאני מוריד ה,קודמת הית ישנה של 2007SP1 אז העפתי אותה והורדתי את הגרסה הכי חדשה ואני נתקל עדיין באותה הבעיה, איפה אני מגדיר לתוכנה שיש לי מעבד של 64?? תודה מראש....

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  21. Started by ofeky1,

האם יש איזה תוסף או כלי בתוכנה שמאפשר לי לחתוך סרט לפי מספר חלקים\גודל של החלקים?? ואיך אני מקודד סרט לאותו פורמט שהוא מבלי לשנות את סוג הקידוד שלו(מקווה שהבנתם אותי!)? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  22. האם יש תוכנה שיכולה לזהות את החומרה לפני שהיא זוהתה לדוגמא: יש לי שלוש (סימני שאלה צהובים) בזיהוי חומרה לאחר פירמוט... ורשום התקן לא מזוהה... האם יש איזה שהי תוכנה שיכולה לזהות בידיוק איזה חלק זה ולתת דגם והכל שאני יוכל לחפש את הדרייבר המדוייק שלו?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  23. Started by ilaysk,

לאחרונה הוספתי 1G זיכרון פנימי (512*4 קינגסטון DDR2 533 ) והשאלה שלי עם אני יכול לשנות משהו בזיכרון הוירטואלי כדי שהמחשב יעבוד מהר יותר? ומזה ביכלל זכרון וירטואלי? (סליחה על הנוביות ) תודה על העזרה!

• 6 תגובות
    • 522 צפיות
  24. ההורים שלי צילמו את ההופעה של הלהקה שלי במצלמה הביתית, ואני רוצה להעלות ליוטיוב או לאתרי הורדות כדי שחברים יראו גם, אבל הסרטון שוקל יותר מדי-275 מגה והוא רק 8+- דקות. יש לי מספר בקשות: 1. אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה לכיווץ הקובץ חוץ מווינראר כי היא לא מצליחה לכווץ הרבה. אני לא יודע מה לעשות, לשנות פורמט? דחיסה אחרת? בבקשה תמליצו לי. 2. אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה שמאפשרת לחתוך קובץ סרט לשני חלקים או יותר? תודה רבה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  25. Started by byn007,

שלום, יש לי קובץ MPEG של 700 מגה ואני רוצה לצרוב אותו בתור VCD הוא נותן לי הודעה שזה גדול מידי. אני צריך לדעת או : 1. איך נאי בכל זאת צורב? 2. איך אני מחלק את הקובץ ל 2? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים