עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. זה לא קורה לי הרבה אבל זה מעצבן שאני גולש באתרים פתאום מופיע לי שיגאה ב-EXPLORER ואז הוא נסגר יש לי WINDOWS XP PRO ושאני עושה פירוט לשגיאה אני רואה בעיה בקובץ MSVCRT.DLL ניסיתי לעשות תיקון עם התוכנה Registry Mechanic וגם לא הצלחתי לפתור תבעיה וגם להתקין מחדש ת-EXPLORER 7 וגם לא עזר למישהו יש פתרון? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  2. היי לפני כמה ימים ניסיתי לעדכן גירסא באייפון היא לא התעדכנה ומאז החלו לי בעיות באפ סטור למרות שעידכנתי היום את הגירסא איו אפשרות להוריד אפליקציות בהתחלה היה כתוב you've already purchased this so it will be downloaded now at no additional charge שאומר שכבר רכשתי את האפליקציה אחרי שהבנתי שאין כבר מה לעשות התחלתי את האייפון מחדש כולל הכל אבל שהתחברתי לאפל איידי עדיין לא ניתנה לי אפשרות להוריד אפליקציות מה עושים במצב כזה? אני כבר אובדת עצות אין לי אפליקציות בכלל כי מחקתי את כולם כי חשבתי שזו בעיית זיכרון

3. Started by maverick,

מישהו יודע מה יכול לגרום לבעית שידור של וידאו? מופיע לי מסך שחור במקום תמונה. בנט מיטינג זה עובד מצויין.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  4. Started by HazardManiac,

שם וגירסת התוכנה: uPlay (תוכנת משחקים כמו steam, origin). אין לי מושג איזה גרסא מערכת הפעלה (יש לציין גם שפה וקצב ביט): windows 7 ultimate 64 bit hebrew פירוט כללי על הבעיה: אני מוריד את התוכנה ואז כשאני מתקין אותה רשום שיש כבר גרסא אחרת של התוכנה מותקנת על המחשב בתיקקיה אחרת וזה נותן לי ללחוץ אישור ואז כלום לא קורה. כשחיפשתי איפה התוכנה מותקנת לא מצאתי כלום וגם לא מצאתי ב"הסרת תוכנות ותוכניות" של windows ואין לי מושג מה לעשות. אני גם מנסה להתחבר למשתמש שלי באתר שלהם וזה רושם לי(כבר במשך 3 ימים "uPlay is Unavailable" ויש לי עליו far cry 3 שלא הספקתי לשחק בו אפילו פעם אחת... האם בוצעו שינויים במחשב לפני שהבעיה הופיעה: לא לפי מה שידוע לי תמונה(דרך אתר FXP: http://www.fxp.co…

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  5. Started by oev israel,

בסטרימינג באינטרנט, כשזה פועל על מדיה פלייר במהירות adsl הוא תוקע את המחשב (רק בתוכנה הזו, רק בחיבור מהיר). ההודעה שנרשמת: a fatal exception 0E haz occured at 0028:ff0a4b7c. the current application will be terminated. יש לציין כי רק ריסט למחשב אפשרי במצב כזה. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  6. טוב, אני מחפש בעיקרון שתי חיות, קוף ונמר. אשמח לקבל לינקים ליותר מצורה אחת לכל חיה ע"מ שאוכל לבחור את המתאימים יותר. נ.ב - יש לכם המלצות על אתרים טובים עם צורות חינמיות? מצאתי כמה גרועים במיוחד בגוגל...

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  7. טיפה קשה להסביר את זה בשורה, אז אני אפרט קצת. אתמול בערב שמתי לב שאני לא מצליח להפעיל את השירים במדיה פלייר של הווינדוס 7. כל פעם שבאתי להפעיל שיר מסויים קיבלתי הודעה server execution failed, ושניסיתי להפעיל את המדיה פלייר הוא בכלל לא עלה. עשיתי System Restore לנקודה מסויימת ואכן השירים פעלו ובסוף התברר לי שזה ההסרה של קספרסקיי (כמובן שהסרתי שוב בשביל לבדוק אם אכן הבעיה נובעת מההסרה של התוכנה) עכשיו אני בבעיה כי הקספרסקיי 2009 לא רץ טוב עם הווינדוס 7 ואני צריך להתקין אחר ואני לא יכול להתקין גירסה אחרת, עד שאני אסיר את הגירסה הנוכחית. אני יודע שזאת לא בעיה רגילה, למישהו יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  8. מחפש תוכנה שיכולה להוריד סרטון מהאתר http://www.rtve.es/

9. אהלן אז ככה, במחשב הישן (P-3 800MHZ) שהייתי פותח סרט של 700 מגה לדוגמא בעזרת WINRAR זה היה לוקח בסביבות 1:30-2:00 דקות. החלפתי מחשב (P-4 3GHZ) ומאז פתיחה של סרט של 700 מגה לוקח יותר מ-10 דקות .. שלא נדבר על פתיחה של DVD שלוקח שעה והיה כמה פעמים שהרבה יותר.. התקנתי את הגירסה הכי חדשה של WINRAR - 3.51 וזה עדיין עם אותה הבעיה .. למישהו יש רעיון ? המחשב הוא: P-4 3.0GHZ 64bit 512mb DDR2 533MHZ MSI NEO 925XE Platinum HD WD 120\160GB 7200RPM ULTRA-ATA תודה! איציק

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  10. Started by smulikon,

עם איזה מקודד? אני רואה בכל אתרי השיתוף קידדוים בול 700 וקר לי יוצא פעם 740 פעם 680... איך עושים את זה???

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  11. Started by etchel,

שלום כאשר אני פותח דפים באינטרנט ניפתח לי חלון של windows installar אחרי שאני מאשר אותו מופיעה לי ההודעה הבאה: the path c:\windows\downloaded installations\{78cb0701-6520-4fae-99ce-20de50bef25c}\microsoft antispyware.msi cannot be found חוץ מזה שזה מעצבן ומטריד אינני רואה כל נזק או הפרעה מהדבר,אולם אם יש דרך לסדר זאת אשמח לעזרה ויעוץ בנושא. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  12. Started by Noririco,

היי יש לי בעיה בBSPLAYER שהתרגומים שלי מוצגים מהסוף להתחלה ? למישהו יש פיתרון ?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  13. כל הזמן קופצת לי ההודעה הזאת: "יש צורך בתוסף נוסף כדי להציג אלמנטים מסויימים בדף זה" בשורה צהובה למעלה אני לוחץ התקן תוסף, ואז השורה נעלמת, ופשוט חוזרת שוב בדף הבא, לא משנה מה אני עושה, אני לא מצליח לגרום לזה להעלם.. יש למישהו רעיון למה זה קורה ואיך אפשר להפסיק את זה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  14. Started by avigordi26,

שלום כולם! יש ברשותי חומר שצולם בפורמט FULL HD 1920*1080 במצלמת SONY על כרטיס זיכרון CAM EX מצלמת וידאו מיקצועית פרמט MP4. כמו כן יש ברשותי עוד חומר שצולם במצלמת וידאו של SONY אבל ביתית גם כאן החומר הוא FULL HD 1920*1080 הקבצים כאן בפורמט MTS. 1. אני מתכוון לערוך את החומר בפרימייר CS3 PRO . איזה פרוייקט עלי לבחור בפרימייר בכדי לעבוד על הסירטונים ולשמור על איכות HD? 2. כיצד אני מיצא את החומר שעבדתי עליו בפרימייר לDVD ? מהן ההגדרות שעלי לתת באדובי מדיה אינקודר? 3. הקבצים בפורמט MTS הפרימייר לא קורא אותן מהי תוכנת ההמרה הטובה ביותר בכדי להמיר אותן ולשמור על האיכות של HD ? ולאיזה פורמט עלי להמיר אותן. אנא בבקשה פירוט ברור זה נורא חשוב לי אני עושה את צעדי הראשונים בתח…

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  15. אהלן, אין לי מושג קלוש תוכנות עריכת מוזיקה אבל אני לומד מהר מישהו כאן יכל להגיד לי איך אני מקליט ראפ שעשיתי על ביט (צליל נקי) מסויים ועם איזה תוכנה?

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  16. עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי משהו שאני מחפש אני מחפש תוכנה שתהפוך לי שיר רגיל...לקריוקי שתוריד את הקול של הזמר ו....אני מחפש תוכנה שיהיה אפשר להתקשר ממנה לטלפונים ואם אפשר גם לפאלאפונים אבל יותר מדקה...כי יש לי כבר תוכנה שאפשר להתקשר ממנה דקה 1 תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  17. Started by eranbm,

טוב זה הולך ככה הבעיה היא שה XP חוסם לי את הסיסטם ריסטור הוא שם לי את זה על OFF כול הזמן וגם משום מה חסום לי אתרים כמו YNET ולפעמים הCPU מגיה ל 60 אחוז סתם בדקתי אולי זה SERVICES אבל לא אין לי וירוסים או TROJANS מה הבעיה זה מרגיז אותי!!

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  18. כמו ששלחיצה על ALT+TAB אני עובר בין כל התוכנות שיש להן חלון פתוח או ממוזער בTASK BAR אז אני רוצה שגם התוכנות שממזערות לTRAY יופיעו בחלון שנפתח עם ALT+TAB

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  19. Started by MOSHEMORAD,

תראו יש לי כרטיס מסך ישן ולא מי יודע מה !!! fx5200 עכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק או תוכנה שהיא בfullscreen אז הוא ישר עושה לעצמו משום מה מזעור וכל פעם שני מנסה להגדיל שוה הוא עושה מזער (לפס של התפריט התחל) עד שאני מצליח זה שנה חשבתי על הכל עדכנתי דרייברים ואין גם זה לא עזר בבקשה תעזרו לי כבר אין לי כוח נמאס אני אודה מאוד למי שיעזור לי!!! תודה.........

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  20. בניתי שלב במשחק ואני רוצה לייצור לו EXE כדי להפעיל אותו דרך הווינדוס. אני יודע שיש בFILE אז שם יש BUILD GAME (או משהו כזה) אבל זה אף פעם לא עובד... אולי אני לא עושה משהו נכון? תודה.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  21. Started by somsom9,

בוקר טוב אני מחפש תוכנה נגן צפיה נמאס לי מהמדיה פלייר. אז רציתי שתמליצו לי על הנגן הכי טוב שיש וגם על מקודדים שאפשר להוריד איתו שיפתחו לי כל הסרטים כבר.עם אפשר גם קישור להורדה תודה ויום טובבבב

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  22. Started by ALEX.P,

אחרי שהורדתי את counter strike ב steam והפעלתי אתו רציתי להכנס לserver וזה לא נכנס

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  23. Started by most,

הבעיה היא שכשאני בא להפעיל את התוכנה הוא נותן לי הערה של "FATAL ERROR", ולא ניתן להפעיל את התוכנה. בהתחלה התוכנה עבדה בסדר גמור אבל אתמול פתאום הבעיה צצה לה. אין לי מושג מה גורם לבעיה. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את התוכנה אך זה לא עזר. מישהו נתקל בבעיה ויודע איך לפתור אותה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  24. שלום. מכיוון שאני לא ממש אוהב את ויסטה ויש לי 4 גיגה זיכרון הפיתרון היה מערכת שרת 2003.אבל פה יש בעיה קטנה שתוכנות AV חינמיות לא ממש הולכות יד ביד עם מערכות שרת ועם מנסים זה מפנה אותי למחלקה העסקית של החברה {ככה AVG כתבו לי בהתקנה..]. מה עושים? יש מערכת לשרת חינמית וטובה כי כרגע יש לי דמו של AVAST גרסה 4.8 server edition והיא מעולה אבל היא תפוג בעוד 30 יום. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.