תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
איזה תוכנה הכי מומלצת ואמינה כדאי להתקין ואם בכלל... מה לגבי Vista Transformation Pack? היא טובה? משהו ניסה? תודה רבה לכם.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם יש דרך לגבות את כל האייקונים שלי המסנגר ולהעביר אותם למחשב אחר? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
וכשחוזר המחשב אחרי איתחול, עקב מה זה קרוה? זה לא קרה בעבר.... לא מזמן התקנתי אי מיול חדש.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום.. המחשב של אבא שלי החליט שלא מתחשק לו לנגן קבצי WAV , המדיה פלייר כותב "מוריד קבצי Codec" , ואז מעלה שגיאה שהוא לא מצליח לנגן את הקובץ. מה אני עושה? מאיפה אני מוריד CODEC לWAV? תודה מראש לעונים, אמיר.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיכולה לערוך מספר רב של תמונות (אני רוצה להגדיל מספר רב של תמונות לגודל זהה) בו זמנית בלי לערוך אותן אחת אחת. בתודה איתי
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
עברתי למסך 24 אינטש ברזולוציה 1920X1200 ותוכנת האתרעות שלי אינה בנויה לכך - האותיות בגודל כ-1 ממ. האם יש המלצות על תוכנה חינמית שבותבת גם עברית בפונט בגודל קריא? תודה.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לא ידעתי אם לרשום את זה במשחקים או פה, אבל פה ניראה לי יותר מתאים. יש לי בעיה עם ההתקנה של פיפא 2007, כשאני מנסה להתקין, קופצת הודעה שאומרת שאני חייב שיהיה לי DIRECTX 9.0C או יותר חדש כדי להתקין. אז הורדתי DIRECTX, התקנתי, אבל שום דבר לא השתנה, התקנתי גם את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס שלי GEFORCE 6150 ונשאר אותו דבר. אגב זה קרה לי גם כשניסיתי להתקין את הדמו של ניד פור ספיד החדש. מה הולך פה?! למה אני לא מצליח להתקין אפילו אחרי שהתקנתי את הדיירקטX כדרוש? יש גירסא יותר מתקדמת מ9.0C?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמתפקדת כמו תוכנת HTPC. לקיטלוג הסרטים והצגת מידע עליהם בעברית. אפשרות לקישור ישיר שיציג בתוכנה שאני אבחר את הסרט עם תרגום. אפשרות הקלטה מהטלוויזיה, שיעבוד גם על מסך המחשב וגם על מסך הפלזמה. איזה תוכנות כאלה אתם משתמשים? מה אתם ממליצים ולמה? תודה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם עד היום השתמשתי ב norton ghost 9 (לא עובד עם 64) אני מחפש תוכנה עם אותו עיקרון - שיחזור בעזרת CD וקל לתפעול תודה
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי סרטון בפורמט WMV, אני יודע כי בעבר הוא היה באיכות DIVX בפורמט AVI. רציתי לדעת אם יש אפשרות איכשהו להמיר אותו ולהחזיר אותו לאיכות המקורית שלו DIVX לפורמט AVI? תודה.
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני מקבל הודעה בהפעלה שאני צריך להתקין את המדיה פיילר 9 למרות שעשיתי את כל העדיכונים
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני מחפש קובץ שלא יוכל להיות מודפס או במילים אחרות נעול פבני הדפסה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
זה אולי לא קשור כאן אבל מישהו יכול לעזור לי אין לי מושג איך עשים screenshot לדסקטופ ואם זה דרך המקש Print Screen אז איפה אני מוצא את התמונה שצילמתי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מחפש תוכנה חינמית או בתשלום להמרת קבצי מוסיקה מדיסקים מקוריים ל ogg, flac, olac . משהו קליל שלא אצטרך מדריך חח תודה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום, היום עבדתי על מצגת בעלת 250 עמודים. כשסיימתי המחשב לא נתן לי לשמור אותה ובנוסף הוא כיבה את עצמו. אני יודע שכאשר אני מכבה את המחשב וישנו קובץ כמו פוארפוינט או ווארד שפועל ולא שמרתי אותו הוא שואל אותך אם ברצונך לשמור את הקובץ ורק אז הוא מכבה את עצמו, מה שלא קרה לי. כאשר נידלק המחשב ונכנסתי לפוארפוינט כדי לשחזר את הקובץ הפוארפוינט לא הציג לי שום קובץ שלא שמרתי אותו, בצדידו של המסך. מה אני עושה? בבקשה תעזרו לי.. יש מצב שיש דבר כזה כמו קבצים זמניים לפוארפוינט? שכחתי ליידע כי בבעלותי office 2007 .
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הסרגלים נעלמו לי (הסרגלים שניתן למתוח את קצוות הדף ושממספרים את הדף) יש למישהוא פיתרון כיצד להחזירם?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
מישהו יכול לשים פה לינק לנוד32 המלא להורדה בלי קראק או משהו המלא המלא תחזירו תשובה.
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי שלום לכם אני סטודנט להנדסה שמעוניין לקנות נייד שיכול ל"סחוב" soldedge בלי בעיות. האם ה- GMA 950 הסטנדרטי יכול להסתדר עם זה? מה עם זה? nvidia® geforce go 7400 ממפרט של hp: http://www.ctm.co.il/product.asp?id=735
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום אחים שלי, קניתי מחשב חדש והתקנתי ווינראר אבל שאני לוחץ מקש ימני על קובץ RAR אין שם את כל הקיצורי דרך לפתיחה דרך הווינראר במחשב הישן שלי היה לי את זה, ורציתי לדעת איך אפשר להוסיף את הקיצורי דרך אני יודע איך אפשר גם להשתמש בתוכנה בלי הקיצורים אבל זה לא כל כך נוח אני יודה לכל מי שיגיד לי איך אפשר להוסיף את זה
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שמתי לב שאם אני מקבל אימייל נגוע עם וירוס אז הנוד מוסיף לכותרת [virus virus-name] אז רציתי לשאול אם אפשר פשוט שהוא ימחק את ההודעה?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי כמה תוכנות Mozilla ( Firefox, Thunderbird ) וגם מגוון Extensions... רציתי לדעת אם יש איזושהי תוכנה שבודקת עדכונים לכל אחד מהדברים האלה ומעדכנת אם צריך ( משהו כמו Windows Update / Office Update ) ?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אחים שלי אתם יכולים לתת לי מדריך לפוטו שופ 8.0 בבקשה תודה ביי :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
-
לחלונות השיחה לוקח המון זמן להיפתח והכבדות הזאת פשוט בלתי נסבלת. יש למישהו מושג איך אפשר לפתור את זה(אולי פאטש)?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי אני זוכר שהיתה את האופציה הזו מתי שהוא ועכשיו אני לא מוצא אותה ב fh 10 או אם מישהו מכיר דרך לעשות punch לקו מתוך צורה ש"תחתיו" תודה, מצאתי! damm זה שונה ממה שהיה אבל הנה בוחרים את הקו modify alter path expand stroke אפשר לנעולה.תודה.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-