עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מדובר על דיסק קשיח סאמסונג חיצוני 200 גיגה שהו בתוך קופסא וחיבור IDE יש עליו מלא חומר האם יש דרך להציל ,לא ביצעתי שום פעולה מרגע ההודעה. תודה לעונים. אשמח לתשובה יש לי הרבה חומר חשוב שם

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  2. שלום לאחר התקנת אופיס 2003 קיבלתי את השגיאה כשאני לוחץ על האופציה חשבונות אימייל הפעלתי אותה מחדש כמו שכתוב וזה לא עזר.. [attachment deleted by admin]

3. Started by NiTrOAcHiLeSs,

שלום לכולם: יש לי צורב DVD ומה שאני רוצה לשאול זה איך אני ממיר סרט ומצמיד לו כמה כתוביות לדוגמה: נכון תמיד בספריות וידאו יש סרטים שבתפריט שלהם יש אפשרות לשנות את שפת הכתוביות... אז לזה אני מתכוון.... תודה רבה....

4. Started by alexei,

התקנתי את הפלאג-אין שהם דרשו עכשיו אני לא רואה מסך שדורש ממני להתקין PLUGIN אלא את התמונה הראשונה בסרט אבל כשאני לוחץ על PLAY זה רושם CONNECTING ולא מתחיל את הסרטון גם לאחר זמן רב (ובלתי סביר). מה עושים?

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  5. למי שלא מבין אז אני מחפש תוספת שתאפשר לי לשחזר את הדפים האחרונים שהייתי בהם בזמן שסגרתי את הדפדפן, בפעם הבאה כאשר אני פותח אותו. ראיתי כזאת אפשרות במקסטון. עדיף שאפשר יהיה גם לבחור איזה חלונות לעלות כמו במקסטון. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  6. Started by xxdragonxx,

זה עושה לי בעיה של מקודדים בסרטונים של מדיה פלייר ואני לא יודע איזה מקודדים להתקין איזה למחוק איזה צריך זה הכל מסתבך .. איך אפשר לדעת איזה מקודדים צריך לאותו קובץ ספציפי?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  7. Started by aviram20,

מישהו יכול לתת לי קישור להורדה ? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  8. אני מחפש תוכנה כזאת... אם למישהו יש שם או משהו אני אשמח... בנתיים אני משתמש ב-RAINLENDAR 0.22... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  9. Started by nitayc1,

שלום, כאשר אני מנסה לתרגם מילה מתוך "פנקס רשימות" באמצעות ctrl+מקש ימני בעכבר הוא לא מצליח להכניס את המילה לתוכנה. בקובץ וורד ודפדפן אינטרנט זה עובד מצויין רק בפנקס רשימות ובכתבן יש בעיה. אשמח לעזרה תודה 8)

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by benor,

עושה רושם אתר שימושי: http://www.filehippo.com/

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  11. Started by IG,

אני צריך אחד כזה, משהו בסיגנון של הנורטון אינטרנט סיקיוריטי. אני מחפש את התוכנה הכי טובה וגם הכי נוחה לשימוש, מחיר לא יותר מ300 ש"ח (לא מהחנויות הכי זולות...) אם יש תוכנה כזו שאמורה להגיע לארץ בשבועיים הקרובים אז גם טוב. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  12. Started by אמיר יצחקי,

שלום אני רוצה לשמור את ההגדרות שאני שם בOC אבל לאחר הפעלה מחדש זה מתאפס ל דיפולט. 1)למה? 2)איך פותרים זאת? תודה ולילה נעים

13. Started by אוקיי,

'k well, if you can, look for ways of fixing problems towards the following various bsod's (blue screens of death) irql not less than equal , page area faults, bad pool error, pfn input error, and sometimes mention of win32k.sys (which is related to graphics display drivers) from what i've discovered so far it's usually to do with faulty ram, or bad drivers....i've changed neither in the past year so i'm damned if i know what the problem is זה חבר שלי שגר באנגליה. אלה הבעיות שלו.. עכשיו בנוסף הלוח אם שלו עבד כבר הרבה זמן על 73 מעלות !! הוא שם עליו מאוורר ענק, יענו מאלה שמאווררים בני אדם וזה הוריד את זה ב 15 מעלות. יכול להיות שזאת בעיה שקשורה לחומרה? הוא לא …

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  14. Started by reem,

יש לי סרט avi, עכשיו אני רוצה להפוף אותו לדיוידי כך שיהיה בדיוק כמו סרט מקורי כלומר עפ כל התפריט עם אפשרות בחירה תרגום כך שהתרגום לא יהיה מוטבע בסרט אלה שאני יוכל לבחור את התרגום בשלט ואז יהיה תרגום וכל דבר כמו סרט דיוידי שמשכירים אם מישהו יודע איך לעשות זאת אז אני מחכה לתשובה

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  15. שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש דרך כלשהיא לשמור תצלום בפוטושופ, ביחד עם המידע על המצלמה. ז"א, שבמאפיינים של התצלום אני אראה באיזו מצלמה זה צולם, מה הייתה מהירות הצמצם... בתודה מראש, מייק.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  16. Started by davidcohen,

שלום אחים שלי, יש לי מחשב חדש וכמה תוכנות לא נותנות לי להתקין מכיוון שהווינדווס של ה64 ביט חדש מידי. רציתי לדעת אם כאשר אני יוריד את התוכנות האלה בגירסה חדשה יותר הם יפעלו. (התוכנות שלא עובדות הם: NERO 6 , D-TOOLS 3.47, TUNE-UP 2006, NORTON ANTIVIRUS 2006) תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  17. Started by Iv0ry,

חיפשתי בסטיקי אך לא מצאתי תשובה אני רוצה להיות בטוח מה צריך לעשות: 1)מסירים דרייבר ישן דרך לוח הבקרה 2)עושים ריסטרט 3)עוברים למצב בטוח 4)מפעילים DRIVER SWEEPER 5)עושים ANALIZE 6)ואז לוחצים SCAN 7)חוזרים למצב רגיל 8)מתקינים דרייבר חדש של ATI השלבים שציינתי נכונים?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  18. שלום לכולם יש לי בעיה בעת התקנת אופיס זה אופיס 2003 בעיברית התקנתי אותו כבר בעבר ועבד לי מצוין...אך לאחר שפירמטתי את המחשב שלי יש לי בעיה בהתקנה...(התתמשתי באותו דיסק שהשתמשתי בו לפני הפירמוט...) הנה תמונה של מה שקורה שאני מנסה להתקין...החלון השחור הזה קופץ לי לשנייה אז אני מצטער שהתמונה יצאה ככה...ניסיתי לקלוט את הכתב...עכשיו לא ברור לי מה זה אומר כי יש לי מספיק זיכרון...גם זיכרון ram וגם זיכרון במחשב... תודה רבה לכל מי שינסה לעזור... ;D

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  19. איזה מעצבן זה תמיד אני מתחבר נגיד לוואללה לפורטל שלי ולאתר הזה ואני רואה ברוך הבא ושם המשתמש שלי אחרי איזה שעה האיכספלורר הזה מוחק לי את הקוקיס(ים) לבד (עוגיות) למה זה קורה פתאום? איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  20. בחיפוש אחר תוכנת ניטור חומרה מתחים וטמ' עדיפות לאסוס, ניסיתי באתר הייצרן אך לא הצלחתי למצוא.. עבור Q9300, p5n - d, geforce 8800 gt 512mb asus X 2 לווינדוס Vista ultimate 64bit

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  21. Started by sigma,

לכל המעונין : ניתן להוריד סרגל כלים המאפשר גישה נוחה לנושאים מקצועיים. http://toolbar.faqil.com/

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  22. Started by aracer,

באתר 3GP יש אפשרות להמיר קבצים(לא רק וידאו) און-ליין זה ממש מקל על כל הסיפור של להמיר קבצים שיתאימו לסלולרי. הכתובת:'>http://www.3gp.co.il/]הכתובת: http://www.3gp.co.il/ http://www.3gp.co.il/online-convert.htm

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  23. יש לי סרטון בפורמט WMV, אני יודע כי בעבר הוא היה באיכות DIVX בפורמט AVI. רציתי לדעת אם יש אפשרות איכשהו להמיר אותו ולהחזיר אותו לאיכות המקורית שלו DIVX לפורמט AVI? תודה.

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  24. לוחץ לפתוח TAB חדש ואז כתוב CONNECTING (בTAB) לאיזה שניה ורק אז נפתח TAB שאני יכול להשתמש בו. בעבר זה היה מהיר הרבה יותר. הצעות ? תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 1.10.2007 בשעה 13:04:02 פתרתי את הבעיה. תודה בכל אופן.

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  25. Started by IDAN AMRAM,

איפה נמצאת האפשרות להמשיך לצרוב על דיסק שכבר נצרב? כאילו להוסיף עליו עוד קובץ... אני יודע איפה האפשרות הזאת הnero 5 הישן אבל אני לא מוצא אותה בנרו 6 או 7 אם מישהו יודע בקשה להגיב תודה מראש

• 4 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.