עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by alergic,

מתי יוצא vista

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  2. Started by asaorgad,

זה קרה סתם יום אחד הפעלתי את המחשב לקח לו ממש הרבה זמן לעלות אבל אחרי איזה 15 דק זה כן עלה והמחשב נשאר רגיל (לא איטי) זה קורה כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב ניסתי לבטל את כל התוכניות שעולות בהתחלה זה לא עובד אפילו פרמטתי וגם זה לא עוזר מישהו יודע מה לעשוות? תודה

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  3. Started by itay-ab11,

קניתי יוזר לחודש ברפידשר. אני מצליח להוריד רגיל כמו שצריך.אבל כשאני מנסה להוריד עם התוכנה שלהם הוא לא מוריד משום מה..(הקבצים בוי ירוק ואחרי שאני לוחץ דאונלאוד הוא נשאר על ACTIV) מה עושים? תודה רבה! יש לציין שגם עם הפלאשגט אני לא מצליח(אף פעם לא הצלחתי)להוריד מראפיד.הוא מוריד לי קובץ של 3 קילו בייט.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by ZorD,

שלום לכולם. לא מיזמן ניתקלתי בתוכנה שניקראת "WinMPG Video Convert" והיא מציעה להפוך כל פורמט של סרט מסויים לפורמט שבו אתם רוצים. התוכנה לא מסובכת ביכלל, להיפך היא מאד קלה ופשוטה. למרות זאת יש לי כמה שאלות לגבייה: 1) התוכנה מציעה את האופצייה AVI To MPG1 ואת האופצייה AVI To VCD. אם אנני טועה MPG1 = VCD הלא כך? בבקשה הסבירו לי את העיניין. 2) אם אני רוצה להפוך קובץ יחיד של סרט מסויים שתופס 700MB (לצורך העיניין הסרט Immortel) שיהיה קריא לDVD של דוד שלי אבל אני רוצה שהוא לא יתפוס יותר שטח מהמקורי (שיעלה על דיסק אחד) איך אני עושה זאת? *יש אופצייה של " Size NoChange " האם זאת האופצייה הנכונה? (יש אותה רק ב AVI To MPG1 משום מה ואין אותה ל )AVI To VCD 3) האם מישהו ישתמש ב…

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  5. כשאני אומר שהוא מתנתק,אני לא מתכוון התנתקות רגילה כשהאייקון של החיבור נעלם וצריך פשוט ללחוץ על אייקון ההתחברות עוד הפעם. אני מתכוון שהכל נראה כרגיל והמחשב מראה שהוא מחובר ,אבל הכל מנותק,והדרך היחידה להתחבר חזרה,היא לעשות ריסטרט. אגב יש לי NEOMULE,אבל אני זוכר שפעם דבר דומה קרה גם לאזוראוס שלי(פעם זאת אומרת כשהשתמשתי בו.אני בטוח שאם אני אחזור אליו,זה ימשיך לקרות).

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  6. Started by מוקיון1,

יש לי אנטי וירוס ESET NOD32 Antivirus עכשיו אף פעם לא השתמשתי בו היה לי AVG ואני יודע שבAVG היה בתי כלא לוירוסים כאלו עכשיו איך אני מוצא את זה ב נוד 32 ועוד שאלה איך אני עושה לאנטי וירוס שיעשה סריקה לבד למחשב תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  7. Started by Oranili,

איך אני עושה שאני לוחץ עם העכבר למעלה הוא יופיע אוטומטי כמו ב OBJECKDOCK? בלי שיהיה ALWYAES AT TOP ? אני מקווה שאתם מבינים אותי תודה

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  8. שלום. ובכן, אני משתמש ב- Outlook Express כדי לנהל את תיבת הדואר האלקטרוני שלי. מערכת ההפעלה היא WinXP Pro, עם SP2. זה קרה לפני כמה ימים - פתאום, נוצר חור ענקי בתאריכים של האימיליים. אימליים ממאי 2005 עד לפברואר 2006 נעלמו. היה שם כמה דברים חשובים מאוד, וברצוני למצוא או לשחזר אותם. אשמח לקבל עזרה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  9. Started by maorbe,

שלום החלטתי להתקין את הוינדוס ויסטה בטא החדש בכונן חדש שאני אצור במיוחד בשבילו פתחתי את הNorton PartitionMagic 8.0 וכשהעשיתי את הריסט אחרי שהגדרתי את הכונן החדש הוא רשם לי שגיאה "Bad update sequence number" וזה לא יוצר לי את הכונן החדש למישהו יש מושג מה עושים עם זה?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי עכבר LX7 אלחוטי עם WAVE... עכשיו הכל עובד טוב ! עם הקדימה ואחורה בFF .. לפעמים הוא לא רוצה לעבוד פשוט לא עושה כלום... אני צריך לעשות ריסט כדי שיעבוד... מה זה יכול להיות? כל כך מעצבן... תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  11. Started by guitarsuite,

שלום לכולם... לאחר שקיבלתי תשובה ורעיון םשוט אבל מצויין לפני כמה שעות מכם אני בא בעוד בקשה קטנה.. התחלתי לפי הצעתכם להשתמש במאיץ ומנהל הורדות זה... כשאני מנסה להוריד יותר משני קבצים הוא לא נותן לי את האפשרות..הוא פשוט מתמקד רק בשתיים ואחת כאילו מושהת.... יש אפשרות לשנות לתוכנה משהו בהגדרות ...?? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  12. אהלן אהלן התקנתי השבוע ויסטה אולטימייט 32 ביט עם SP1 ויש לי בעיית תאימות עם מצלמת רשת של GPT נראה לי דגם I-CAM-140. ואללה הפכתי את האינטרנט בחיפוש דרייברים, הורדתי את כל העדכונים האחרונים של ויסטה ושום דבר לא עוזר. אני נוטה לוותר על הרעיון ולהחליף למצלמה יותר עדכנית אבל אם מישהו יציל אותי ויעזור אז יחסוך לי הוצאה קטנה. דבר נוסף שויסטה לא מזהה הוא התקן בשם "מעבד עזר" שאין לי מושג בשיט מה זה, פעם ראשונה אני נתקל בזה. התוכנה DRIVERMAX המצויינת בכלל לא מראה את שני ההתקנים האלה (לא כעובדים ולא כ-לא עובדים, פשוט מתעלמת מהם) כמו כן גם התוכנה VERSION TRACKER PRO מתעלמת מהם. אם מישהו יוכל לעזור לי בקטע של המצלמה אני אשמח למרות שאני על סף יאוש מזה, ונראה לי אעדיף לקנות חדשה. ומה ז…

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  13. Started by Sango,

המערכת היא : GIGABYTE GA-EP43 Q9550 HD 4870 WIDNWOS XP 32 ניסיתי גם דרך הדרייבר שמקבלים בקופסה וגם דרך הדרייבר הכי חדש לכ.מ. הבעיה היא : כשאני מדליק 3DMARK 05 או 3DMARK 06 זה פשוט לא נכנס לתוכנה, כלומר רואים את "WELCOME" שאין שם בכלל אפשרויות.. המעבד בזמן זה פועל על 25% אבל ממש לא קורא כלום.. אשמח לקבל עצה לפתרון, תודה!!

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  14. Started by sigma,

ספקי אינטרנט מציעים ללקוחותיהם שרות Safe-net. הן מציינות , שתקשורת אינטרנט של מנויי Sefe-net עוברת דרך שרת נפרד. האם Sefe-net אפקטיבי נגד וירוסים, רוגולות וטרוינים ? איזה הגנה מספק Sefe-net ? או שזה עוד דרך להוציא כסף?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  15. Started by ofsher,

מישהו מכיר תוכנה חינמית בלי וירוסים/טרויאניים וכו'?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by שוקו,

הסתדרתי טוב התקנתי כדי לסרטט משו. א. אם אני מוריד איזה מידול מהאינטרנט, איך אני מקטין אותו? (אני מוריד דלת והיא ענקית) ב. לאותה הדלת, יש את הנקודה שבה רואים אתה בדיוק מלמעלה, וכשאני מזיז אותה רואים אותה מהצד. איך אני קובע איפה הנקודה הזאתי, או לחילופין שיראו אותה מלמעלה תמיד ג. אפשר להקטין את העובי של הקווים? זה מציק לי שהם כ"כ שמנמנים תודה, ונלך לראות את המדריכים שלהם בוידאו אולי יש שם משו מעניין.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  17. בפתיחת תיקייה אתה רושם שם הוא אוטומטי בצבע לבן האם אפשר לשנות

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  18. Started by אופיר_זיו,

שנה טובה ומתוקה לכולם יש לי ווינדוס ויסטא באנגלית והבעיה שלי היא: ברגע שאני גולש באתר הורדות שמקושר לאימיול ואני לוחץ על הקישור שאמור לפתו לי דף באי מיול מופיע לי ההתראה הזו: this fail dose not have a program associated with it for preforming this action . create an association in the Set Associations in control power קישור רגיל נפתח לי אבל משהו לדוגמא כמו: שאני נכנס לאתר server.met לצרף שרתים לאימיול הוא נותן לי את ההתראה הזו או לאל אתר שמקושר לאימיול אודה לכם על העזרה ואם זה יעזור אז הווינדוס שלי באנגלית תודה ושוב שנה טובה

19. כיבתי את המחשב, והדלקתי אותו במוצאי שבת, לפני שהמחשב עולה לשולחן עבודה יש מסך כחול עם רשימה ארוכה [איאפשר להספיק לקרוא] ואז המחשב עושה ריסט . וכך זה חוזר על עצמו. אז כיבתי את המחשב לגמרי והדלקתי ואז הצלחתי להכנס לשלוחן עבודה. במנהל משימות אין לי פתאום את שם המשתמש שלי [תמונות] הדפדפן לפעמיים קופא, בין Explore בין Maxthon . [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  20. Started by kobibo,

כל סירטון שאני רוצה לראות אני מקבל מסך ירוק ורק שומע קול. נסיתי והתקנתי את ה K-Lite Mega Codecs אך עדיין התופעה קורת. אודה לעזרה.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  21. Started by Wreckovski,

אני יודע לתת כמה דוגמאות שמבצעים עם התוכנה הזאת, אבל השימוש בה לא אמור להיות מסובך. השאלה היא, האם יש מדריכים למתחילים... בעלי תוכן פשוט\הסברה פשוטה... אם אף אחד לא מכיר, אולי כמה טיפים קטנים להתחלה, אני אודה מאוד לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  22. Started by TimoTy,

אוקי. קיבלתי היום מערכת מדהימה של polk audio 5.1. חיברתי את הרמקולים לרסיבר ואותו למחשב, רסיבר של JVC עם סראונד. לא הצלחתי לשמוע ברמקולים האחוריים חזק מספיק אז ניסיתי להגביר אותם ברסיבר ובדריבר אבל ללא הצלחה. לאחר מכן ניסיתי לעדכן דריברים והורדתי את הדריבר הכי חדש מהאתר של קריאיטיב אבל עכשיו אני שומע רק בסנטר ושני הרמקולים הקדמיים. ניסיתי להגדיר "ולשחק" בהגדרות אבל ללא בצלחה חושב לציין שלפני שהורדתי את הדריברים החדשים זה עבד ללא הרמקולים האחוריים :'( תודה על העזרה עריכה: עכשיו אני כבר לא שומע כלום

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  23. Started by tgen,

נראה לי חטפתי וירוס... האנטי וירוס שלי לא עולה אוטומטית בהפעלה של המחשב... אם אני מעלה אותו ידנית ועושה סריקה הוא לא מוצא וירוסים... אבל אם אני מנסה לעלות את המחשב במצב בטוח אני מקבל מסך כחול... ואם אני מנסה לעשות שחזור מערכת דרך וינדווס הוא לא מצליח לשחזר את המערכת... למישהו יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  24. Started by OFIRLEVY66,

איך אני עושה לייטסכרייב יש לי צורב מתאים ודיסקים מתאימים איך אני עושה זאת? אם איזה תוכנה?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  25. Started by MisterL,

אז ככה שמעתי שיש תוכנת פקס בwindows רציתי לשאול איפה אני יכול למצוא אותה, וגם קניתי לא מזמן מדפסת עם פקס Lexmark x1190 ואין לי מושג איך אני שולח משם פקס.....תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים