תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להתקין את התוכנה: http://mirillis.com/en/products/splashpro.html אבל מקבל שגיאה בקובץ לוג "Process exited with code 1603". מה לעזאזל?? התקנתי כבר 2005/2008/2010 Microsoft Visual C++ Redistributable Package (x86) בבקשה עזרה *אני משתמש בווינדאוס 7, 64 ביט
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחלתי להתעסק עם after effects כדי לנסות ולערוך סרטונים וסרטים. עכשיו הבעיה התחילה כבר אחרי שייבאתי את הקובץ וידאו הראשון לAE,והתחלתי לרוץ קצת עם הtimeline התוכנה פשוט קופאת ומתרסקת. אני כרגע עם המפרט הבא stock Q6600 2gb ddr2 (2x1) 800mhz ocz windows 7 ultimate כרטיס מסך : 9800G התייעצתי עם חבר והוא אמר שכדאי לקנות עוד 2 GB ולפרמט ל64 עקב זה שעריכת וידאו זה דבר מאוד כבד והתוכנה עצמה לא עובדת יותר מדי טוב ב32BIT,ובטח לא עם 2GB של זכרון. אז אני רוצה קודם כול לשאול אם למישהו פה היה ניסיון עם התוכנה והאם יש אפשרות להריץ אותה בצורה נורמלית עם המפרט הנ"ל. ובמידה ולא לאיזה זכרונות הייתם ממליצים לי לשדרג (בתקציב של עד 600-700 שקל) תודה. נ.ב האם עדיפה קונפיג…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
התוכנה היחידה שזיהתה את המדיה הייתה Orbit++ אבל ההורדה תמיד נתקעת ב-98% ובסוף נכשלת. מצרף גם את אתר - 10tv.nana10.co.il לשאלה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, חבר טוב שלי מחק את השם משתמש של אחיו בטעות, איך הוא יכול לשחזר זאת?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אז לבטל בהגדרות של דף חיפוש ב SEARCH SETTINGS
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
הגיע הזמן שסוף סוף אדוב תתמוך ב 64ביט. מומלץ לעדכן, מי שיש לו 64ביט שיתקין גם את 32ביט וגם 64ביט לשני סוגי הדפדפנים. לדאוג ששום דפדפן לא רץ ברקע בזמן הסרה והתקנה מסיר ה FLASH לניקיון מלא מומלץ לפני שמתקינים : http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/current/uninstall_flash_player.exe גירסאות ה 32ביט למערכות לדפדפן IEXPLORER בלבד : http://download.macromedia.com/pub/labs/flashplayer10/flashplayer_square_p1_32bit_activex_091510.exe לדפדפנים FIREFOX, CHORME, OPERA, SAFARI : http://download.macromedia.com/pub/labs/flashplayer10/flashplayer_square_p1_32bit_plugin_091510.exe גירסאות ה 64ביט למערכות 64ביט בלבד לדפדפן IEXPLORER בלבד : http://download.macromedia.com/pub/labs…
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הורדתי את הבטא ושמעתי עליה דברים טובים. התקנתי ועשיתי ריסטארט. אחרי שעלה הווינדוס מסתבר שהוא נעל לי את היוזר ואני לא יכול להכנס לווינדוס בכלל כי מופיע לי להקליד סיסמא. אחרי התפתלויות בין מיליון תוכנות לפריצת הסיסמא לפני שהווינדוס עולה, הצלחתי לפתור את הבעיה, העניין הוא, למה זה קרה ואיך אני מתקין עכשיו את האקספלורר הזה?
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום וברכה, איך אני מבטל את ה-Type Clear ב-IE? הטייפ קליר בא כברירת מחדל ב-IE9 בטא וניסיתי לחפש במאפיינים איך להוריד את זה אבל לא מצאתי. אם מישהו מצא אשמח להסבר איפה זה נמצא.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מתנצל אם זה נראה כאילו אני מתעצל, אבל אין לי פוטושופ (כשאני בכלל לא יודע איך משתמשים בה) ונסיון לסדר את החתימה ב-PAINT של הווינדאוס לא הולך! אני רוצה להכין חתימה לפורום אחר, אחת כמו זו שמצורפת להודעה. שלושת התמונות לשימוש בחתימה: http://img267.imageshack.us/gal.php?g=1144199744.jpg - זאת עם הלשון שתהיה באמצע. אם אפשר, בבקשה תוסיפו את הכיתוב Lily איפשהו... תודה למי שיקדיש שתי דקות לעזור . [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קיבלתי היום הודעה קופצת במחשב לפיה ZA free גילה וירוס \ סוס טרויאני הגונב סיסמאות לאתרי בנקים ונתוני חשבונות של אתרים פיננסים. לפי ההודעה רק גרסת ZA בתשלום מסוגלת להסיר את הוירוס שהוגדר כ: Risk: High הוירוס הוא: ZeuS.Zbot.aoaq בלחיצה על שני כפתורי הפנייה למידע נוסף: See Threat Details או: Get Protection מועבר המשתמש לאותו דף (זהה בשני המקרים) שם מוצע לרכוש ZA בתשלום ומוסבר כי AV אחרים לא מוצאים את הוירוס הזה (Norton, AVG, Avast, Avira) מייד עלה חשד שזו הפחדה לשם מכירת המוצר שלהם בתשלום, גם מכיוון שתאריך הגילוי הינו לפני 4 ימים : 13 ספט 2010 חיפוש בגוגל מעלה תלונות דומות מהיום , לפיהן כולם קיבלו אותה הודעה, ולכולם תאריך ושעת גילוי זהה לפני 4 ימים. לדוגמא באתר: http:/…
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי מילון באנגלית ומילון בעברית אבל אני לא יכול להשתמש בשניהם באותו הזמן אלה חייב לעבור מהאחד לשני, ידנית, בהתאם לשפה שאני רוצה לבדוק. האם אפשר להשתמש בשניהם ביחד? ניסיתי להעתיק את תוכן אחד הקבצים לתוך הקובץ בשפה השנייה, אבל זה לא הצליח ופיירפוקס קרס.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם, I have installed Babylon 8.0.9 (r4). Babylon works, but Babylon Globe feature doesn't work (I enabled this feature in Options, but Globe isn't appear on Desktop). Adobe Flash Player (latest version 10.1.82.76) is successfully installed on my computer. I can view flash videos in Internet Explorer 8, Firefox 3.6.9 and Google Chrome 6.0.472.55 without any problems. I even see item "Hide Globe" in the Menu, when I right-click on Babylon icon in the Notification Area (near clock), BUT I DON'T SEE THE GLOBE ITSELF ON THE DESKTOP. The problem exists in Windows 7 and Windows XP, but not in all computers. I have 4 computers: 1. Windows XP, Babylon 8.0.9 (r4) - Globe wo…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה עם לינק http://9.zahav.ru/live אני לא יכול לראות את ערוץ 9 בדפדפנים Firefox ו-Chrome. אין לי שום בעיה לראות את הערוץ 9 ב-Internet Explorer. כמו כן, ערוץ 9 ניתן ראות בלי שום בעיה בכל הדפדפנים בלינק http://zman.com/live פרטים טכניים: Windows 7 Internet Explorer 8 Firefox 3.6.9 Chrome 6.0.472.55 הבעיה קיימת גם ב- Windows XP/Vista
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התוכנה צריכה לצלם תמיד אל המחשב רק כשהמצלמה מבחינה בתזוזה מסוימת הכי טוב שהיא גם תהיה נוחה מבחינת אירגון ימי צילום וכו (ז"א שיהיה לה יומן מתי היא צילמה) תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנה הזאת יש לי מערכת הפעלה 64BIT אולטימיט ווינדוס 7 ... עכשיו אני לומד מנהל רשתות בשיעור הראשון מבקשים להתקין על מחשב וירטואלי "windows server 2008 R2" עכשיו שאני בא להריץ את זה על גבי התוכנה זה עושה לי שגיאה כזאת יעלה לכם תמונה!!!! אני לא יודע איך אני פותר את הבעיה..
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
כאשר אני מריץ אתרים כמו יוטיוב זה עובד בסדר. אבל באתרים אחרים הפלאש נתקע בכל דפדפן על הנטבוק שלי איזה עצבים
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש ב outlook 2003 לשם קריאת דואר. שרת exchange. לאחר מחיקת הפרופיל שלי עקב בעיות המייל שלי איבד את הקטגוריות של תיוק הודעות אשר טרחתי ובניתי במשל זמן רב. כיצד אוכל מצוא את רשימת הקטגוריות שלי וכך אוכל לחסוך הרבה מאוד עבודה בלבנות את הרשימה מחדש? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
כשאני מתקין גרסת בטא של כרום או IE (אל תשאלו למה כל הדפדפנים) אז זה דורס לי את הגרסה הישנה וכשיוצאת גרסה מלאה לדפדפן זה מחליף את הבטא. רציתי להתקין את הגרסת בטא של פיירפוקס 4 אבל הוא מבקש להתקין בברירת מחדל בתיקייה בשם "Firefox Beta" , השאלה היא (מכיוון שאני מתעצל לבדוק) איך להתקין בצורה נכונה שזה ידרוס את פיירפוקס 3 וכשיהיה מעודכן פיירפוקס 4 בגרסת שחרור ידרוס את הבטא. תודה, לירון
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני מתקין מסן, ושם כבר כתובת שיש לי ומנסה להכנס אליה. שכחתי את הסיסמא ואני עושה שחזור סיסמא, זה מבקש ממני את האימל של המסנגר אני נותן לו את xxx@walla.com וזה אומר לי שהוראות לגבי השחזור סיסמא ישלחו אליי לאמל, ולא נשלח כלום כבר שבוע כמה פעמים שאני לא מנסה. גם פתחתי דף בתמיכה של windows live , והם לא עוזרים בכלל ולא הגיבו. יש משהו שניתן לעשות? איך אני משחזר את הסיסמא..? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי נורטון 2010. רציתי את התכונה בשביל שאני יוכל פעם בשבוע לעשות סריקה. בתוך התוכנה חפרתי ואני פשוט לא מוצא דרך לנטל אותה ושלא תרוץ לי כל הזמן ברקע. אפילו שאני מנסה לנטרל ממסך המשימות זה אומר שאין לי גישה! כמו וירוס בעצמו התוכנה הזאתי. מישהו בבקשה יכול לגאול אותי מימנה?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שזה ניראה עכשיו ישנה רגולה שמונעת ממני את החיבור לאינטרנט. זאת אני אומר על סמך שבמחשבים אחרים על אותה רשת הכל תקין. סרקתי עם nod32 והוא מצא ומחק וירוס אחד, אבל זה לא פטר את הבעיה. הרישיון של spyware doctor נגמר לי ולפני שאני מחדש אותו הייתי שמח להמלצה על תוכנת ספיוור טובה אחרת. עדיפות לחינמית אך לא חייב. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אהלן, יש לי ווינדוס 7 64ביט. עד לא מזמן הכל עבד חלק. המשחקים רצו מעולה. בזמן האחרון המחשב לא מצליח לעלות לי את call of duty modern warfare 2. אני לוחץ על המשחק, זה שואל אותי אם להפעיל את זה בSAFE MODE או לא, ככה או ככה המשחק עולה לכמה שניות (עוד לא מגיע לתפריט) ואז קורס וכתוב "iw4mp.exe או iw4sp.exe הפסיק לפעול". יש לי את המשחק המקורי. ניסיתי למחוק דרך לוח הבקרה ולאחר מכן להכניס את הדיסק ולהתקין מחדש (Reinstall) אבל הבעיה לא נפתרה. לא מזמן עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך 9600GT, אולי זה קשור אני לא יודע, כי גם אחרי שאני מחזיר לדרייבר ישן הבעיה מופיעה. אשמח לעזרה כלשהי. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
לאחר שנות שימוש רבות בBSPLAYER, שוכנעתי לעבור לVLC. הכל עובד טוב ויפה, רק שבהגדרות המקשים לא הצלחתי לשנות פעולות מסויימות להפעלה באמצעות העכבר בלבד. הכוונה היא שאם בBS יכולתי להגדיר שPAUSE יעבוד בלחיצה על הכפתור השמאלי של העכבר, בVLC לא הצלחתי לשנות זאת. ניתן, כמובן לשנות את המקש לשילוב אחר על המקלדת, אך ללא אופציה לשליטה מהעכבר. האם אני מפספס משהו או שפשוט לא ניתן לשלוט מהעכבר? תודה
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי הורדתי את IDM 1.19 לניסיון, שמעתי שהתוכנה מצויינת. כשניסיתי לסמן את גוגל כרום כדי שהתוכנה תתמוך בדפדפן הזה והתוכנה לא מאפשרת. יש את הגרסה 6.2 אבל היא בטה והיא כן תומכת כשאני מסמן את גוגל כרום. איך אפשר לפתור את הבעיה עם הגירסה של 1.9 דבר נוסף...איזה דפדפן עדיף, גוגל כרום או אינטרנט אקספלורר? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אני יכול לעשות רקע עם כמה צבעים וגם רציתי לדעת איך אני עושה אפקטים לחתימה בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-