עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מישהו שמע על בעיה כזאת שרוב הרשימה של אנשי הקשר במסנג'ר 8 נעלמה, וגם כשהחזרנו למסנג'ר 7.5 נשאר בלי שינוי...

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  2. Started by DLS,

שלום! אני משתמש בתוכנה Nero גירסה 6.6, צרבתי מספר קליפים על דיסק DVD ושאני נכנס לדיסק עצמו אני רואה שהוא ריק למרות שכתוב שכל שטח הדיסק מלא מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  3. שלום אני מחפש תוכנה שתפריד/תעתיק לי את הקול מהקליף ואז שאני יוכל לשמוע את זה בפורמט MP3 וכו' משהו מכיר ויכול להמליץ לי בבקשה על תוכנה כזאת?

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  4. כל פעם שאני רוצה לעשות סריקה לוירוסים או update זה מראה את זה ולא עושה כלום... חייב עזרה דחוף-המחשב לא מוגן ויש לי כבר כמה וירוסים!

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  5. Started by idan1836,

אני רוצה לדעת מאיפה אפשר להוריד את הפאטש (PATCH), של אופיס אקס פי שיהיה בעברית.. תודה

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  6. חברים שלום, אני לא נוהג להשתמש בקיצורי הדרך שבמקלדת בשביל לגלוש בפיירפוקס.. כגון AltCmd+Left Arrow וכו'.. האם יש דרך לשנות או לבטל את אותם קיצורי הדרך.. (עדיף ללא תוסף - חיפשתי בהגדות התוכנה ולא מצאתי) תודה לעוזרים.

7. Started by booster,

שלום.מדי פעם שאני פותח את תוכנת ה office פעם את ה word ו outluk ולפעמים גם כשאני רוצה לראות תמונות נזרקת לי הודעה שלא מוצא את הקובץ שרשמתי ומבקש שאני אכניס את דיסק ההתקנה. כשאני מכניס את דיסק ההתקנה זה מסתדר. ניסיתי לחפש את הקובץ בדיסק ולא מצאתי. הסרתי את ה office והתקנתי מחדש ועדיין לפעמים קופצת הודעת השגיאה הזאת. מה עושים? תודה.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by snop,

שאלה לי אליכם - שאני נכנס לאתר ומתחבר לשם משתמש שלי אז בדרך כלל זה נכנס ואחרי כמה שעות שאני נכנס לאתר אז עדיין אני מחובר עם המשתמש כי הוא מזהה אותי לפי המחשב... אבל פתאום מלפני שבוע אם אני נכנס לאתר ומתחבר לשם משתמש אחרי כמה שעות שאני נכנס לאתר אני שוב צריך להזין שם משתמש.. איך אני אומר לו שישמור ויזכור..? אני לא יודע למה זה השתנה פתאום. ואני לא מתכוון שאני נכנס לאתר אחרי כמה שעות שגם אני מתנתק מהאינטרנט שלי (לא שבעבר זה שינה)... כבר שאלתי את זה פה אבל אף אחד לא ענה לי ופתר לי את הבעיה. זה מעיק רצח להתחבר כל פעם מחדש לאתרים תודה רבה על העזרה, שי.

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  9. כמו שכתוב בכותרת אני לא מצליח לימחוק את הוירוס עקבתי אחרי כל ההוראות שיש באתר של מיקרוסופט עשיתי את כל העידכונים שרק אפשר וזה עדיין לא נימחק..הוירוס מפסיק ליפעול ברגע שאני מפעיל את הפיירוול של הווינדוס ואני לא רוצה להפעיל אותו כי אחרי זה האימיול על מצב low id..תודה רבה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  10. Started by Ashand,

מה הכוונה: תוכנה שמסוגלת להראות לי מידע על ההרדיסקים שלי ב-SIDE BAR על ביצועים,גודל דיסק,מקום פנוי,חום וכו יש דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  11. שלום ניסיתי להתקין סימס2 על המחשב (מקורי), ב 22% הוא נתקע, אומר שהוא לא הצליח להעביר קובץ מסוים. ניסיתי להתקין מ-2 הכוננים ובשניהם הוא נתקע באותו זמן. ניסיתי להתקין גם מדיסק אחר (גם מקורי) וגם הוא נתקע בדיוק באותו קובץ ב22%. המערכת נקייה, סרקתי ווירוסים/רוגלות וחלאות אחרות והכול נקי. זה יכול לקרות, אבל ממש ממש לא סביר ששני הסדיקים שרוטים בדיוק באותו מקום... אה., לפני כמה ימים הצלחתי להתקין את המשחק הנ"ל על המחשב הזה,היתה את אותה בעיה, אבל בניסיון ה-3 זה הצליח. פירמטתי את המחשב (מסיבה אחרת) ועכשיו אני לא מצליח ואח שלי ממש מנג'ס... עזרה בבקשה?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  12. טוב אז ככה: יש לי אנטי וירוס Kesparsky ואני רוצה לנעול איתו הורדות למחשב שלי.. סתומרת שכל הורדה למחשב שלי תיצטרך סיסמא שאני אבחר מקווה שאתם יודעים איך..

13. Started by creek,

לפני איזה חודש+- הפעלתי את ה-follow me האוטומטי ב-ICQ, ככה שכל פעם שאני מתנתק, כל ההודעות שנשלחות אליי עוברות ישירות לפלאפון. תוך זמן קצר זה נמאס, אבל עכשיו נעלמה האפשרות לשנות את ההגדרות של ה-follow me, וזה ממשיך לפעול ולשלוח לי הודעות! אני רוצה לחזור להיות כמו משתמש רגיל, מתנתק - ואנ ב-offline. מה עושים?!

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by or0126,

מאז שהתקנתי את הדרייברים של לוגיטק של העכבר והמקלדת הקיצור alt+ f4 מסרב לפעול ובמקום קופץ לי פאוור פויינט איך לחזיר את הדבר לכפי שהיה?

15. Started by Konst1988,

שלום לכולם. אני מתאר לעצמי שיש פה מספיק משתמשי וינאמפ אז אולי מישהו יוכל להציע לי פתרון פשוט ונוח. הבעיה שלי היא כזאת, בזמנו, לפני די הרבה זמן, התקנתי את וינאמפ עם ההגדרות שלו שמורות ב program files. אך כרגע אני צריך לעבור למצב בוא לכל משתמש יש הגדרות בנפרד משלו. ניסיתי לבצע התקנה מחדש, אך הוא לא הציג לי את האפשרות הזאת. אני הייתי רוצה להעביר את ההגדרות שנמצאות אצלי כרגע ב program files למשתמש שלי, ושלשאר המשתמשים זה יהיה הגדרות מ0. למישהו אולי יצא להתעסק עם ההגדרות שלו ומכיר איך זה עובד, ואיך בכלל להגיד לו לאן להסתכל עבור קבצים. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  16. Started by guyw,

היי, יש לי מחשב נייד (בלי סידי לצערי) עם ויסטה, עובד בינתיים סביר (קצת איטי למרות שהמחשב מאוד מתקדם ) בכל מקרה, לאחר שהתקנתי הכל, דרייברים וכו', אני מעוניין לעשות גיבוי של המערכת הפעלה עם כל התוכנות והכל. אני מכיר רק את Norton Ghost, אך רציתי לקבל המלצה או דעה על תוכנות שאיתן כדאי לעשות את זה. אני כנראה אעביר את זה לDisk On Key או אחבר סידי חיצוני. תודה מראש, גיא

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  17. לאחר שאני עושה "עידכון" זה מה שהוא כותב לי:

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  18. שלום לכולם אני מחפש כבר כמה זמן תוכנה שאני יוכל לשים קטע מוזיקה ולהריץ שם תמונות ולבנות מן מצגת כזו של תמונות וכול מיני אפקטים כאלה שהתמונה תתחלף פשוט יש לי תוכנהProShowGold רק מה שאני לא יכול לרשום שם בעברית וזו תוכנה מעולה לעשות את כול הדברים האלה יש למישהו המלצה על תוכנה שתומכת עברית חוץ מwindows maker?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  19. Started by xgamer,

שלום קניתי ספר של ASP3 בהוצאת הוד-עמי עכשיו מקבלים אתו דיסק שכולל את התוכנה VISUAL INTERDEV שאיתה עובדים. אז ככה בספר מתייחסים ל 98 ואני משתמש ב XP אז עשיתי דברים דומים כמו שהיה מצויין. עשיתי ריסט ואמור היה להופיע סמל של התוכנה על יד השעון בקיצור אין זכר אליו עשיתי חיפוש והכל לא מוצא. אז אולי מישהו שקרתה לו תקלה זו יכול לעזור לי. בבקשה :-\

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  20. שלום. הורדתי את הדרייבר הכי חדש לצ'יפסט שלי- NVIDIA NFORCE4 ל-AMD גרסה 6.70, מהאתר של NVIDIA. טוב אז קודם כל- מה זה בדיוק שיפר/תיקן? זה הוריד לי גם מין פיירוול של אונידיה, לא שמעתי על זה, אז איך הפיירוול הזה, טוב? עדיף על הזה של הווינדוס? וזה פיירוול רגיל, או שהוא פועל כזה מתוך האינטרנט?? וזה הוריד גם את התוכנה NVIDIA MIXER, למה זה בדיוק?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  21. Started by iib,

הורדתי את RC1 של התוכנה לא מזמן. כצפוי נראה שנסגרו הפערים ההכרחית בנושא הטאבים וגם בנושאים שקשורים במראה וישום נכון של תקנים. אבל פרט לזאת גלום בתוכנה יתרון בולט ברינדור הדפים - פשוט נראה כאילו יש לו מנגנון anti-alasing מובנה או משהו בסגנון. כל המראה של הדפים הרבה יותר "רך" וטקסט נראה יותר קריא. פשוט הרגשה אחרת לראות למשל את העמוד הראשי של הפורמים עם Ie7. בצד החסרונות נראה שהוא טיפה מגושם - למשל יש delay בין פתיחת טאב חדש עד שהוא נותן לך לכתוב בשורת ה url... כמו כן פיירפוקס עדיין יותר מהיר - זה היתרון הגדול שלו גם מול אופרה. אבל סך הכל - הערכתי.

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  22. יש לי על המחשב סרט שהסאונד שלו מגיע כשניה או שתיים לפני התמונה ,יש תוכנה שמסדרת את זה? רצוי שהתוכנה תסדר את זה לתמיד כדי שאני אוכל לראות את זה גם בDVD ולא רק במחשב. תודה.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  23. Started by shaharb,

אני מתקין את האופיס ובאמצע ההתקנה אני מקבל הודעת שגיעה שנותנת 3 אפשרויות : נסה שנית, התעלם או ביטול זו לו הפעם הראשונה שאני נתקל בבעיה הזאת, אני לא יודע למה היא קשורה לוונדוס עצמו או לאופיס ניסיתי להתקין כמה גרסאות של אופיס : 2003,2007 ו 2007 SP1 כל הגרסאות אופיס שניסיתי להתקין עובדות בצורה חלקה במחשבים אחרים. במחשב בו נתקלתי בבעיה זו יש מערכת וונדוס אקס פי home SP2 HEB מקורית עם CD KEY מקורי שעבר את בדיקת המקוריות של מיקרוסופט. אני מצרף תמונה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  24. שלום, אתמול התקנתי את חבילת האבטחה של קספרסקי 6 ולאחר מכן ניסיתי להפעיל את האימיול וגיליתי שפתאום יש לי Low ID. ניסיתי לשחק שם עם האיפשורים השונים, קצת משחקים עם הפורטים.....לצערי הרב ללא הצלחה.... פליז מי שמכיר את התוכנה ויודע איך לקנפג אותה ולהחזיר לי High ID אני נורא אודה לו. תודה.

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  25. אחרי התקנת סדרת העידכונים האחרונה אין לי גישה למימשק של החלונות גם לא במצב בטוח. יש לי דיסק גבוי עם מערכת הפעלה שאיתו אני יכול לעלות לגשת ולקבצים במערכת הבעייתית אבל אני לא לא יכול לבצע אתה את תיקון המוצע במאמר של מיקרוסופט http://support.microsoft.com/kb/909444 המחשב הוא בודד עם יוזר אחד ואין לי בכלל לשונית של אבטחה וכמובן ההגדרות שאני רואה עכשיו הם של המערכת התקינה. במחיצה REGISTRATION יש שני קיבצי CLB וקובץ CRMLOG יש עצה? או אפשרות להסיר את העידכון אפילו שאני לא מחובר למערכת? גירסה WinXP Pro SP2

• 0 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים