עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by superginiman,

כל הדברים כן עובדים (המחשב עצמו ה I EXPLORER ועוד הרבה שטויות) אבל רק בFIREFOX שאני לוחץ על קדימה ואחורה בעכבר(MX 1000) לא מגיב... זה ממש מציק... HELP?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  2. Started by kangal,

איך נפתרים מקובץ עם שם לא חוקי? לאחר שסימתי לנסות איזו תוכנה שהורדתי באינטרנט ביצעתי UNINSTALL אולם משום מה "נתקעתי" עם קובץ סרבן בעל שם בערך כך: ABCD/AB.EXE כן זה קובץ ולא PATH של קובץ ניסיתי ללא בצלחה למחוק אותו אבל תמיד מערכת ההפעלה מתבלבלת כי היא חושבת (אני מניח) שזה קובץ עם PATH יש למשהו רעיון איך זה קורה ואיך נפתרים מהקובץ????

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  3. Started by assaf990,

אפשר הסבר על הטבלה בלינק הבא צונזר מה אומרת כל עמודה? לפי איזה פרמטר הכי כדאי להוריד? תודה

4. Started by Impreza,

שאפשר בעזרתה לבנות מקצבים, סגנון מצילות ואפשר להקליט את זה.. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  5. Started by IDAN_L,

נכון תמיד שאני ניכנס לתוכנה ומכניס את השירים.. אז למה לא רואים את הזמן שלהם אוטמטי ואז אני צריך לראות אותם והם מראים את הזמן שלהם 1 אחרי השני.. אך אני יכול לעשות שזה אוטמטי כבר מעודכן בזמן שלהם ואני לא צריך לחכות.. תודה..

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  6. Started by EG,

מאיפה אני מוריד 3DMARK 2001? ואיך אני משתמש בו?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  7. שלום מדובר בתוכנת diskeeper workstation של חברת exectuive גירסה 7 ומשהו עבדה מצוין , עד שיום חדלה באתי להתקין אותה מחדש error 1920 service diskeeper failed to start verify that you have sufficient privileges to start system services מישהו יודע? מכיר? משער? ממש לא בא להניח שזה הרג'יסטרי ולהמר על restore point אני לא אוהב את ההתעסקות עם זה תודה דרך אגב הורדתי מהאינטרנט את הגרסה האחרונה ככה שזה לא בעיה בקובץ install ספציפי

8. Started by holly man,

שלום לכולם ושנה אזרחית טובה יש לי מנסגר 6.1 יש מספר משתמשים במסנגר שנכנסים אליו איך אני מסיר את המשתמשים האילו זאת אומרת שאני נכנס בחשבון אחר קיימים לי גם חשבונות לא רצויים ואני לא יודע איך להסיר אותם שיהיו רק משתמשים רלוונטים בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  9. Started by overload,

בגרסה 6 איך יוצרים חורים? למשל יש לי מרובע ויש לי עיגול, אני רוצה שבמרובע יהיה חור בצורת עיגול.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  10. יש לי בעיה : הגדרתי בפיירפוקס שכל פעם שאני יפתח אותו הוא יראה לי טאבים קודמים .. אבל משום מה כל פעם שאני פותח אותו הוא לא מראה לי טאבים אלה רק דף ריק . אני רוצה שכל פעם שאני יפתח אותו הוא יראה לי את הטאבים שהיו לפי שסגרתי אותו.

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  11. שלום לכולם, הגדרתי בשני המחשבים שבביתי שולחן עבודה מרוחק המובנה ב XP. הבעיה היא שאני לא מצליח להשתלט על המחשב השני פשוט קופץ הMRVGINA.dll . מישהו פעם נתקל בזה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  12. Started by slrr,

מאז שיש לי אקספלורר 8 (והתקנתי את הנטקס מחדש) הוא לא עובד מה עושים<????

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  13. Started by omer-n,

היי, הרכבתי מחשב חדש התקנתי עליו ויסטה אולטימייט 32 SP1 ואחרי שאני מתקין דרייבר לGEFORCE 9800GT של ZOTAC אני עובד על הויסטה ואז המחשב קופא (hang). יש לציין שאחרי ההתקנה הראשונה של הדרייבר הויסטה נתקע בעלייה (מסך שחור אחרי הOPENING SCREEN) רק אחרי שאיפסתי ביוס(שמתי הכל בDEFAULT הכוונה לא לפלאש, כי פלאש עשיתי אחרי שהרכבתי את המחשב) הוא עלה אבל אז התחילה בעיית הקפיאה) הלוח שלי ABIT IP43 ללא כרטיס מסך ONBOARD. ניסיתי להתקין גרסה ישנה של הדרייבר ,זו שבאה על הCD אבל עדיין זה קורה (כל פעם בערך אחרי 10 דקות של עבודה על המחשב). אם אני מסיר את הדרייבר ועובד עם ה VGA של הווינדוס אז הוא לא קופא וזה בסדר. עשיתי איפוס לביוס גם, לא עוזר. ויסטה 32 לא מקבלת את הכ.גרפי הזה או שהכ…

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  14. שלום לכולם הבעיה די פשוטה לדעתי אבל אני לא מוצא לה פיתרון אני מקווה שפה ידעו לעזור לי ניסיתי להפעיל סרטים מקורים על המחשב ואני מקבל אותה שגיאה כל הזמן לגבי בעית תצוגה ניסתי לשנות את ההגדרות תצוגה אבל זה לא הצליח זאת השגיאה: (למטה) מה עושים?! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  15. אני מחפש שני תוכנות - אחת שתתן לי להוסיף פסקול לסרט קיים ואפשרות לסנכרן אותו אם הוא לא מתאים. (מדובר על קבצי XVID) תוכנה שנייה - שתתן לי אפשרות לקודד מחדש סאונד DTS בסרטי MKV לAC3 כך שגודל הקובץ יקטן. (או תוכנה שתדע לכווץ אוטו' סרטים שהם 6.7 GB לגודל תואם DVD5) מקווה לעזרה מהירה, תודה ענקית מראש!

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  16. (דרך היומן של גוגל)

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  17. Started by katkato,

שלום התקנתי את התוכנה drivescanner2009 מהאתר הרשמי שלהם http://www.liutilities.com/products/driverscanner/ עכשיו קבלתי את השגיאה 2343 שיש בתמונה למטה למישהו יש רעיון איך לפתור את זה ? מישהו עם ויסטה יכול לבדוק אם הוא מקבל את אותה שגיאה ? תודה

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  18. Started by Matrix^Tank,

טוב אז בזמן האחרון בIE8 כמעט כל אתר שאני נכנס אליו אני מדפדף בין הדפים ואז בא אלי הEROR הזה: http://up133.siz.co.il/up2/4imzxnymymcm.jpg יש לי ויסטה (אם זה חשוב). המחשב חצי שנה אצלי רק.. מחשב חזק מאוד.. זה המפרט: http://up128.siz.co.il/up2/mljkynzmab0d.jpg אשמח לעזרה..

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  19. Started by tomermu,

אני משתמש בויסטה עם SP2. מותקן לי אופיס 2007. כשאני פותח מסמך וורד או אקסל או כל תכנה אחרת מהאופיס, בכל פעם התכנה כאילו מתקינה עצמה. נפתח לי האינסטולר של חלונות ואני צריך לחכות כדקה עד סיום ההתקנה. (זה קרה אגב גם ב SP1) ניסיתי למצוא פתרון ללא הצלחה. כבר הסרתי והתקנתי כמה פעמים גם זה לא עזר. מישהו יודע מה הפתרון?

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  20. יש לי בעיה, אני לא מצליח להפעיל את הפוטושופ שלי, אני לוחץ על האייקון של ההפעלה הוא פותח את התוכנה רגיל אבל רושם לי הודעת שגיאה כזאת: licensing for this product has stopped working "this product has has encountered a problem which requires that you restart your cumputer before it can be launched" "if you continue to see this message after restarting your computer, please contact either your IT administrator or Adobe technical support for help, and mention the error code shown at the bottom of this screen." Error: 14 http://www.adobe.com/support] כמובן שעשיתי restart כמה פעמים - וזה עדיין מופיע לי! מה צריך לעשות על מנת שאוכל לעבוד סוף סוף עם התוכנה??? תודה רבה לעונים! [at…

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  21. שלום לאחר התקנת אופיס 2003 קיבלתי את השגיאה כשאני לוחץ על האופציה חשבונות אימייל הפעלתי אותה מחדש כמו שכתוב וזה לא עזר.. [attachment deleted by admin]

22. Started by emailaya,

היי, אחרי כמה חודשים של פיתוח אינטנסיבי, שוחררה גירסה בטא2 של תוכנת הדואר החינמית eMailaya. אמנם מדובר בגירסת בטא 2 אבל היא יציבה ופועלת ואמורה להיות הבטא האחרונה לפני שיחרור סופי (אולי תהיה בטא נוספת לפני כן). רשימת העדכונים אמנם קצרה אבל השינויים מאחורי כל שורה הינם רבים. * טבלת ניהול המכתבים השתפרה * ניהול, יצירה ועריכת תיקיות דינמיות ידידותי למשתמש * תצוגה גרפית של מידע הקשור למכתבים ולשרתי הדואר (רק למשתמשים רשומים) * הוספת עמודת דגל כולל דגלים ב 3 צבעים * תפריט פעולות על טבלה בעת הוספת טבלה במצב HTML * אין הגבלת תאריך כלשהי בגירסה זו * על מנת לקבל גישה לכל האפשרויות של התוכנה יש להירשם אליה בחינם * תיקוני באגים * אימייליה חוגגת 4 שנים אשמח לקבל הערות והארות http://w…

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  23. Started by Demagh,

היום רכשתי את כרטיס הג'יפורס הראשון בחיי. אחרי 5 רדאונים חשבתי שהגיע הזמן לרענן קצת. אני מחפש תוכנה לנתר טמפ' \ מהירויות מאוורר באופן דינאמי + אפשרות לבצע OC ולסרוק ארטיפקטים. משהו כמו ATT רק לג'יפורס. מצאתי את NTUNE, NVIDIA SYSTEM TOOLS, RIVA TUNER ועוד משהו עם TUNE. מה הכי מומלץ? (אין לי סובלנות להתקין אחת אחת ולשחק איתן)

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  24. Started by aviram20,

ומאיפה אני מוריד אותו ......?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  25. Started by pak82,

אני מנסה לבצע הקלטת מסך של סרט שאני מריץ מהאינטרנט ולצורך זה אני משתמשת בתוכנה debut video caputre הבעיה היא שהתוכנה מקליטה את מה שרץ על המסך וממירה לקובץ הרצוי אבל ללא סאונד (בדקתי בהגדרות ואין שום הגדרה מיוחדת לסאונד) כמו כן במחשב מותקנת החבילת מקודדים העדכנית ביותר מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים