תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש תוכנה קלה ופשוטה שתמיר לי קבצי divx ל פורמט סרטים של ווינדוס מדיה-פלייר, כי אני רוצה לנגן את הסרט באייפק
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אחרי שמזערתי את mw2 המשחק לא חזר לגודל מלא ושינוי של הרזולוציה או יציאה מהמשחק לא עזרו גם נסיון הגדלה על ידי לחיצה על הפס הכחול כדי להגדיל את החלון לא מצליח אז מה אפשר לעשות? תמונה: '>http://bong.co.il/viewer.php?id=953856822106.JPG']
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ על תוכנת ניקוי ל-REGISTERY שתומכת ב-VISTA? תודה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי שלום לכם אני סטודנט להנדסה שמעוניין לקנות נייד שיכול ל"סחוב" soldedge בלי בעיות. האם ה- GMA 950 הסטנדרטי יכול להסתדר עם זה? מה עם זה? nvidia® geforce go 7400 ממפרט של hp: http://www.ctm.co.il/product.asp?id=735
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי ימיול 5 החדש פיתאום הוא היתחיל לכתוב דברים שאני לא יודעה מזה השאלה שלי כזאת :אם זה פוגעה לי במהירות של הורדה אנה התמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
נכון שזה נשמע פשוט אבל המצב אצלי במחשב הוא כזה: דיסק IDE שמותקן בו ווינדוס (C&D) דיסק SATA שמוגדר כדיסק 3 למרות שחיברתי אותו על הלוח כ-SATA 1... אם אני יתקין ווידוס על ה-SATA אוטומאטית הוא יהפוך לראשון בבוט? אני אראה אותו כ-C ?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
ב XP הייתי משתמש ב ZONEALARM ,בויסטה הגרסה שהשמשתי לא נתמכת ואני לא רוצה להתקין גרסה אחרת . יש המלצות ?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
כשאני צורב עם נרו 6 שם הדיסק שאני יכול להכניס הוא מקסימום 11 תווים ויש סרטים ששמם יותר ארוך ובגלל זה שינתי ל iso 2 שאפשר בעזרתו עד 32 תווים אבל הבעיה שהכונן בכלל לא מזהה את שם הדיסק אפשר להכניס רק באנגלית בלי רווחים אז מה אפשר לעשות כדי להכניס שם ארוך בלי בעיות???
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
היי אני משתמש בfirefox הרבה זמן ויש לי ממש הרבה מועדפים מסודרים לפי נושאים שהעברתי את חלקם בזמנו מהExplorer לfirefox די בקלות ואיך שהם היו מסודרים בexplorer, עכשיו אני רוצה לעשות את אותה פעולה רק הפוך, אבל לא כל כך מצליח וגם לא מוצא את התיקייה של המועדפים של הfriefox אם מישהו יוכל לעזור בזה אני ישמח...
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
בניתי שלב במשחק ואני רוצה לייצור לו EXE כדי להפעיל אותו דרך הווינדוס. אני יודע שיש בFILE אז שם יש BUILD GAME (או משהו כזה) אבל זה אף פעם לא עובד... אולי אני לא עושה משהו נכון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי 3 כרטיסי מסך במחשב ו6 מסכים 2 PCI ואחד AGP של ATI RADEON אחד נישרף לי אתמול והחלפתי אותו בדגם קצת יותר מתקדם ניסיתי להתקין את הדרייבר שהגיע עם הדיסק ואני מקבל הודעת שגיאה setup didn't find any driver compatible with your current hardware or operating system מאיפה זה בא לי? הלכתי להסיר את הגירסה הישנה של הקאטאליסט ועכשיו אני רואה רק מסך אחד ולא יכול לעדכן את הדרייברים בגלל אותה הודעה מטופשת רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום. איבדתי את הדריביים של הכרטיס מסך וכל מה שקשור היה לי דיסק שהייתי מתקין מימנו הוא מתאים לכרטיס מסך שלי GEFORCE 2 MX אני ממש לא יודע להתעסק עם דברים אחרים יש דרך חוקית להשיג את כל הדרייבים שאני צריך לכרטיס מסך שלי כמו שפעם הייתי מתקין מימנו?
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני יכול לשמור את הסאונד של הסרט על מנת לסמפל ווקלים ... ועוד שאלה... יש לי סרט AVI לא תקין, אי אפשר להעביר בו קדימה ואחורה, זה תוקע את המחשב. איזה תוכנה יכולה לסדר את זה? תודה !
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
פתאום אתמול והיום הנגן פלאש שלי התחיל לגסוס. זאת אומרת שהוא לא משמיע קול ונתקע אחרי כמה שניות. הפתרון הזמני הוא להתקין אותו מחדש. מה יכול להיות הבעיה? דרך אגב גם למשהו הדרייבר של ה WACOM שלי לפעמים לא עולה. יש לציין כי עשיתי פורמט לא מזמן... בדקתי ב AD AWARE 2007 (שלמשהו קצת דפוק אצלי) והוא לא מצא שום דבר רציני. ואני מוגן ע"י NOD32.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי אנטי וירוס ESET NOD32 Antivirus עכשיו אף פעם לא השתמשתי בו היה לי AVG ואני יודע שבAVG היה בתי כלא לוירוסים כאלו עכשיו איך אני מוצא את זה ב נוד 32 ועוד שאלה איך אני עושה לאנטי וירוס שיעשה סריקה לבד למחשב תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אהלן ברשותי VISTA ULTIMATE, וכמו שידוע ה-DIRECTSOUND לא עובד בויסטה, אז שאלתי היא האם יש משהו חלופי וטוב. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הורדתי שחק BLU RAY ואני לא מצליח לנגן אותו בנגן רגיל.. הבנתי שאני צריך תוכנה מיוחדת בשביל זה,אשמח אם תביאו לי אותה כי אני לא צמוצ אאף אחת מהם\=. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי בעיה באימיול תוכנת שיתוף קבצים אין לי מהירות מישו יכול לעזור ???
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מתי שאני מחבר אותו למחשב, המחשב קולט אותו והכל אבל שאני לפתוח את התיקייה של הremoveable disk , צצה לי ההודעה הבאה: -הבעיה בדיסק און קי או במחשב? -להחליף את הדיסק און קי או שאפשר לתקן את זה?- אם אפשר לתקן את זה אז איך? ולמישהו היה את הבעיה הזאת בכלל פעם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אהלן אהלן התקנתי השבוע ויסטה אולטימייט 32 ביט עם SP1 ויש לי בעיית תאימות עם מצלמת רשת של GPT נראה לי דגם I-CAM-140. ואללה הפכתי את האינטרנט בחיפוש דרייברים, הורדתי את כל העדכונים האחרונים של ויסטה ושום דבר לא עוזר. אני נוטה לוותר על הרעיון ולהחליף למצלמה יותר עדכנית אבל אם מישהו יציל אותי ויעזור אז יחסוך לי הוצאה קטנה. דבר נוסף שויסטה לא מזהה הוא התקן בשם "מעבד עזר" שאין לי מושג בשיט מה זה, פעם ראשונה אני נתקל בזה. התוכנה DRIVERMAX המצויינת בכלל לא מראה את שני ההתקנים האלה (לא כעובדים ולא כ-לא עובדים, פשוט מתעלמת מהם) כמו כן גם התוכנה VERSION TRACKER PRO מתעלמת מהם. אם מישהו יוכל לעזור לי בקטע של המצלמה אני אשמח למרות שאני על סף יאוש מזה, ונראה לי אעדיף לקנות חדשה. ומה ז…
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלומות.. כשאני שם באתר כלשהו קידוד UTF8, מעביר אותו מWIN כל פעם, אחרי כל דף שאני עובר הקידוד חוזר לWIN. יש אפשרות לבטל את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
גירסה 1.3.0 של תוכנת הדואר האלקטרוני החינמית בעברית שוחררה היום רשימת השינויים והתוספות הן: * הפרדה דינמית בין המכתבים לצפיה מקדימה, לא רק בצפייה ב"כל החשבונות" * כפתור הפסקת פעולה מול שרתים בזמן קבלת מכתב, היה נכבה לפני הזמן + אפשרות לקבוע בהגדרות חשבון, האם מכתבים מחשבון זה יקבלו הודעה כשהמכתב נקרא + אפשרות למחיקת נספחים לאחר הכנת המכתב לשליחה ^ אפשרות לבחור ארץ שונה מישראל, לשליחת SMS. ^ אפשרות להגדיל חלון ראשי לכל המסך ^ אישור פעולה במידה ונספח כבר קיים בתיקייה בה רוצים לשמור אותו + אייקון מיוחד למצב לא מקוון, ליד השעון ^ אפשרות לבדוק שרתי דואר (גם בתכונת ה SMS/ICQ), עד למינימום של כל 5 דקות * באגים בניהול אנשי הקשר ^ אפשרות שהמספר שמופיע ליד השעון יראה רק א…
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
כשאני רוצה לפצוח קובץ שזה עתה שלחו לי במסנג'ר (ושסיימתי לקבל אותו), נפתחת תיבת טקסט שאומרת: "ה- windows securuty center גילה שהקובץ הוא pottentially hazardous, ולכן אין אפשרות לפתוח אותו". אחרי זה אין לי אפשרות לפתוח את הקובץ, והקובץ גם לא מופיע ב- my recieved files. לעומת זאת, כששלחו לי את הקובץ לאימייל, גם שם נאמר לי שהקובץ יכול להיות מסוכן, אך הייתה לי אפשרות לפתוח אותו בכל זאת. מישהו יודע איך מתקנים את הבעיה הנ"ל במסנג'ר? ניסיתי לשחק קצת בהגדרות של ה- windows security cente, אך כלום לא עזר...
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
בפתיחת תיקייה אתה רושם שם הוא אוטומטי בצבע לבן האם אפשר לשנות
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-