תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה עזרה מכם.. יש לי xp pro עם sp2 והתקנתי את הפיירוול sygate .אחרי ההתקנה,ביטלתי את הפיירוול של וינדוס וישר הוא מציג לי הודעה שאין לי פיירוול .ז"א שאם אני מסתכל ב security center הוא מראה לי שפיירוול על off ,וזאת למרות של sygate פועל. למה הוינדוס לא מזהה את הפיירוול?ואיך אני יגרום לו לזהות?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
כדאי להתקין אותו ? cpu cooler nQuiet תודה
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
האנטיוירוס לא מפסיק להודיע לי שיש לי וירוס גם אם אני לוחץ על כפתור השמדת הוירוס הוא ממשיך בכל פעם להודיע לי על הוירוס הנ"ל. מה לעשות למישהו יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם..! לבן דוד שלי יש איזה שהוא תוכנה שהוא יכול לאיכנס למחשב שלי דרך המחשב שלו והוא יכול לראות מה אני עושה במחשב זו מין תוכנה שהשולחן עבודה שלי במחשב שלו במסדרת והוא יכול להזיז לי את העכבר ולאיכנס לתקיות שלי ועוד מלא דברים ועכשיו אני צריך את העזרה שלכם למצאו את התוכנה הזאת כי אני רוצה לאחזיר לו..! תודה לעוזרים..! NiMrOdS
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בצורב DVD של חברת LG, ובתוכנת צריבה של NERO. בכל פעם שאני מנסה לצרוב דיסק DVD שתכולתו 4.7 ג'יגה, אני מקבל הודעת שגיאה בה רשום שאני יכול לצרוב רק עד 4.4 ג'יגה. איך זה יכול להיות, אם רשום במפורש על הדיסק שתכולתו 4.7 ג'יגה?! מישהו נתקל בבעיה? אם כן, איך פותרים אותה?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
יש לי את כל הפרקים של הסופרנוס צרבתי את כל העונות חוץ מה-3 וה-4 זה לא נכנס מה צריך לעשות ? אם דוחסים זה מוריד מהאיכות ? ואיך עושים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי מספר קבצי התקנה, אין לי מושג איפה אני ממקם כל קובץ ומה עושים אנשים שיכולים לעזור בנושא מוזמנים להשאיר כאן הודעה או ליצור איתי קשר במסרים\איסי וכו... עריכה: לא משנה הסתדרתי (:
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
קודם כל אקדים ואומר שיש לי ווינדוס אקספי home כבר המון זמן ואני די מרוצה ממנו... הבעיה התחילה לפני כשבוע +- והיא שכשאני נכנס לגוגל ועושה חיפוש על אתר כלשהוא (לא משנה איזה אתר ניסיתי זה פשוט בכולם!!) אז אחרי שגוגל מוצא אותם אם אני לוחץ על הלינק כדי לעבור לאתר אז פשוט אני נשלח לאתר הזה http://www.yahoo.com/ .אז בהתחלה הייתי בטוח שזה איזה וירוס קטן ומעצבן אז ניסיתי סריקה עם תוכנת האנטיוירוס שלי (avg) ולאחר שזו לא העלתה שום בעיה ניסיתי גם בAd-Aware SE Professional וגם היא לא העלתה כלום. מחקתי גם את כל ההיסטוריה +קבצי הקוקיס שיש לי וגם זה לא עזר אז אני מתחיל לחשוב שאולי משהו במחשב (כלומר באקספלורר..) לא מוגדר נכון .. אז בבקשה תעזרו לי זה ממש מעצבן הסיפור הזה!!! :bash: ותו…
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני רוצה להעביר את האתר הזה ל-PHP/ <צונזר> ואני מחפש תוכנה מישהו יכול להביא לי תתוכנה?או שיכול לעזור לי להעביר את האתר ל-PHP הוא יקבל תמורה אם יש לו אתר..הוא יקבל פירסום באתר שלי הוא נצפה מאוד יש לו כמעט 100000 צפיות בתוך חצי שנה צפיות אמיתיות ולא כאלה שעושים על כל רענן..תוכלו לקבל סטטיסטיקות למי שרוצה..תודה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בתוכנת NERO אצלי במחשב יש לי כונן DVD פנימי וגם CD פנימי שקניתי צורב חיצוני בחיבור USB קיבלתי איתו דרייבר של NERO חשבתי שזו התוכנת צריבה הכי טובה בעולם אבל מסתבר שלא הכונן אמור לצרוב במהירות 16 והדיסקים שאני צורב עליהם של TEAC +R 4.7 GB אבל צריבה של 6 סרטים לוקחת לו 20-25 דקות עד הסיום איפה הבעיה?בהגדרות של התוכנה?בצורב?איך מתקנים את זה? חוץ מזה, מה ההבדל בין דיסק DVD+R ל- DVD-R? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יצרתי קובץ image לאחר שהתקנתי אקס-פי וכל שאר הירקות אם זה רלוונטי,באפשרותי ליצור מחיצה hidden אני רק לא יודע מה צריך לעשות כדי לגרום למחשב להפעיל את השחזור ללא שימוש בתוכנה צד ג' האם אפשרי הדבר?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אהלן ושבוע טוב אז ככה אני אפרט קצת שיהיה יותר קל יש לי פורמט של כרטיס ביקור שאני רוצה לערוך אותו ואני צריך תוכנה חינמית שיכולה לעשות את העבודה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
איך אני מבטל את החלון הקטן שFF מודיע לי שהוא הוריד למחשב קובץ תמונה/וידאו ?
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב כף יד עם wm5 , מחפש תוכנה כגון בבילון שתתרגם בצורה טובה אנגלית לעברית ושתעבוד טוב עם wm5. תודה.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכם אחרי הרבה זמן שלא עשיתי סריקה מלאה למחשב אני מתחיל לסרוק עכשיו עם הקספרסקי ואחרי 35% פחות או יותר זורק לי מסך כחול. יש למישהו מושג למה זה קורה? ואיך מטפלים בזה?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אפילו מספרי דפים, הוא רושם: {page} במקום המספר עצמו מה עושים לבעיית חוסר התאימות?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה. לפני כמה ימים הורדתי גרסאה פרוצה של NvMixer מ-ngohq.com לכרטיס קול שלי ויש שם כל מיני אופציות שאני לא מבין. מישהו יכול להסביר לי מה זה עושה?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
לא ידעתי אם לרשום את זה במשחקים או פה, אבל פה ניראה לי יותר מתאים. יש לי בעיה עם ההתקנה של פיפא 2007, כשאני מנסה להתקין, קופצת הודעה שאומרת שאני חייב שיהיה לי DIRECTX 9.0C או יותר חדש כדי להתקין. אז הורדתי DIRECTX, התקנתי, אבל שום דבר לא השתנה, התקנתי גם את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס שלי GEFORCE 6150 ונשאר אותו דבר. אגב זה קרה לי גם כשניסיתי להתקין את הדמו של ניד פור ספיד החדש. מה הולך פה?! למה אני לא מצליח להתקין אפילו אחרי שהתקנתי את הדיירקטX כדרוש? יש גירסא יותר מתקדמת מ9.0C?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
תוכנה פשוטה שמחברת בין תירגום לסרט ( כמו BS PLAYER ) הבעיה ש BS PLAYER לא עובד לי עם ויסטה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום. אני עם VM - VMWARE, ויש לי בעיה. כאשר אני מחבר USB למחשב, וברצוני כי ה-VM תשתמש בו, ולא ה-HOST, ישנם מקרים בהם ה-HOST לוקח שליטה עליו ואני לא מצליח לשחרר אותו מה-HOST כדי שה-VM תוכל לשלוט עליו. גם כשב-VM אני נכנס ל- removable devices -> USB devices ושם אני בוחר ב-USB הרצוי, ה-HOST לא תמיד משחרר אותו. זה משאיר אותי חסר אונים ואני נאלץ לחכות זמן מה עד שה-HOST יועיל בטובו לשחרר את ה-USB. מישהו יודע איך פותרים זאת? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני מעוניין ב-Spelling Checker של עברית, אבל הבעיה שיש לי Word 2003 בגרסא האנגלית, אז איך אני יכול להוסיף את המילון של עברית ל-Word 2003 האנגלי? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
לא יודע מה הסרט הזה אבל המחשב שלי התחיל לעבוד גרוע.. כשאני אומר גרוע אז משש גרוע. קיצר החלטתי להוריד את פלוץ32 ולשים את KASPERSKY וחבל על הזמן וירוסים וספיי ולא יודע מה עוד בטונות במחשב... קיצר עדכון סריקה והכל הלך והמחשב חזר לעצמו.. אבל אני לא ממש... הוא מקפיץ לי חלון על KEYLOGGER ורושם ב-RUNNING MODULE : \Driver\kbfiltr אין לי אפשרות לעשות כלום חוץ מלאשר ולהכניס למצב מאובטח. לאחר בדיקה קטנה הבנתי שזה מאחד העדכונים של מייקרוסופט... למה מייקרוסופט צריכים את כל ההקלדות הנעשות במחשב אין לי מושג. קיצר אני בלחץ... לאשר? או מה לעזאזל אני עושה... אגב ברור שניסיתי תוכנות נוספות והם לא מצאו בעיה, אבל בכל זאת. תודה לעוזרים וגם לאלה שלא... תמונה: [attachment deleted b…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, האם יש תוכנה שיכולה "לאסוף" את כל הסיסמאות של היישומים שמותקנים אצלי במחשב ולמשמור אותם על איזה קובץ WORD או משהו כזה. אני רוצה לבצע פירמוט למחשב, ויש לי מליון תוכנות במחשב, ואני צריך את היסיסמאות שלהם, בכדי שאני אוכל להתקין אותם מחדש עם אותה הסיסמא
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-