עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by T-Flash,

שלום אני צריך תוכנה שלוקחת סקרינשוטים (תמונות מסך)... לא ממשחקים... תודה.

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  2. איך אני יכול לצרוב אותו ולראות אותו על DVD? כי זה שמור בקובץ של התוכנה, וכשרוצים להעביר אותו לקובץ אחר זה לוקח אינסוף זמן

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  3. למי שלא מבין אז אני מחפש תוספת שתאפשר לי לשחזר את הדפים האחרונים שהייתי בהם בזמן שסגרתי את הדפדפן, בפעם הבאה כאשר אני פותח אותו. ראיתי כזאת אפשרות במקסטון. עדיף שאפשר יהיה גם לבחור איזה חלונות לעלות כמו במקסטון. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  4. Started by blork1,

יש לי בעיה אני רוצה להעביר את האתר הזה ל-PHP/ <צונזר> ואני מחפש תוכנה מישהו יכול להביא לי תתוכנה?או שיכול לעזור לי להעביר את האתר ל-PHP הוא יקבל תמורה אם יש לו אתר..הוא יקבל פירסום באתר שלי הוא נצפה מאוד יש לו כמעט 100000 צפיות בתוך חצי שנה צפיות אמיתיות ולא כאלה שעושים על כל רענן..תוכלו לקבל סטטיסטיקות למי שרוצה..תודה

5. מה אני עושה עם בעיה כזאת? גם בהוספה או ההסרה כבר הסרתי... זה מופיע איפה שהכוננים והפלופי... איך אני מעיף אותו משם?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  6. Started by Asafalfa,

היי אנשים לפני כמה ימים דברתי עם חבר דרך סוג של netmeeting שפועל בעזרת מקרומדיה ושיחקתי שם עם ה זום אין כל הזמן הבעיה היא שמאז ששחקתי עם זה כל פעם שאני מפעיל סרט לא משנה איזה אני רואה את הכל בזום אין !! :\\\ ניסיתי לחזור לתוכנה ותקן אבל זה לא עזר ... יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  7. Started by The Dom,

אתמול כשניסיתי לפתוח את המחשב הוא עלה וישר אחרי 2 דקות נכבה לבד בלי להתריע כלום. הנוד32 לא מזהה כלום. מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  8. אני מוריד בין 3-15 ככה ואני רוצה להאיץ אותה. יש איזה תוכנה או שינוי בהגדרות שיוכלו לעור או איזה עצה או משהו כזה תודה לעוזרים ;)

9. מישו יודע איפה להוריד את pascalite בכדי לתרגל את השפה ??? דחוף

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  10. Started by zombie,

התמונות בתוכנת windows photo gallery נותות ליהיות צהבהבות....בתוכנות אחרות זה לא קורה.....(אם זה משנה אני משתמש בזה שהגיע עם הויסטה) תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by eladbu,

שלום לכולם! לאחרונה קיבלתי את התוכנה MUVEE AUTO PRODUCER 4 ויש לי איתה בעיה בהתקנה! לקראת סוף ההתקנה הקובץ הבא מופיע לי! ידוע לי כי התוכנה תקינה כוון שהיא מהדיסק המקורי זאת ההודעה! מה יכולה להיות הבעייה!אולי משהו במחשב שלי? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  12. שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש דרך כלשהיא לשמור תצלום בפוטושופ, ביחד עם המידע על המצלמה. ז"א, שבמאפיינים של התצלום אני אראה באיזו מצלמה זה צולם, מה הייתה מהירות הצמצם... בתודה מראש, מייק.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  13. Started by brum,

אהלן. אני לא יודע אם זה רק אצלי אבל שמתי לב שאוורסט לא ממש מזהה לוחות חדשים, בעיקר מאז כניסת מעבדי הדואל קור לשימוש. השיא הגיע היום כשיש לי ביד מחשב נייד של טושיבה A300 חדש עם ויסטה, ואוורסט מודיע לי שזהו מעבד פנטיום 3 !!! האם יש גירסא חדשה שאני לא מכיר שמזהה את כל מה שקרה בשנה האחרונה או שזו בעיה ידועה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  14. כבר הרבה זמן שזה מעצבן אותי, אני שם דברים להורדה באימיול הולך לכמה זמן ואז שאני חוזר אני רואה את האיקון הקטן של אימיול מהבהב עם מעטפה עליו שאומרת שיש לי הודעה,אז אני רואה שמישהו שלח לי איזו הודעה מעצבנת שהצ'ט התחיל איזה מעצבן זה איך אני מבטל את זה זה מציק.

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by dj shay 30010,

אני צריך שם או לינק של תוכנה פשותה שתגיד לי כמה מעלות חום יש על ה HDD :-\

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  16. היי, רכשתי השבוע (באופן חוקי) את נורטון אינטרנט סקיוריטי 2009. לאחר ההתקנה לא הייתה כל בעייה להתחבר לאינטרנט. הבעיות התחילו לאחר כיבוי קר של המחשב - לא ניתן היה להתחבר לאינטרנט, גם לאחר הפיכת נורטון ל- disable. לאחר הסרת נורטון שוב ניתן היה להתחבר לאינטרנט, אלא, ששוב, לאחר כיבוי קר של המחשב הבעייה חזרה על עצמה. לא מותקנת אצלי במחשב תוכנת אנטיוירוס נוספת. חומת האש של חלונות (xp) מנוטרלת. ניסיתי לפעול לפי הכתוב באתר הראשי של סימנטק, ראו קישור מצורף, ללא הצלחה. http://www.symantec.com/norton/support/kb/web_view.jsp?wv_type=public_web&ssfromlink=true&sprt_cid=cc3ce219-5355-4a28-920e-a212ff855b7c&seg=hho&ct=us&lg=en&docurl=20080626141504EN&lg=en&amp…

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  17. Started by davis5,

שלום אני מחפש תוכנה פשוטה שאפשר איתה לעשות roatae לסירטון ווידיאו מסוג mp4 ( הוקלט ע"יי פלאפון נוקיא) תודה :

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  18. Started by etai,

יש לי ראוטר של אדימקס מדגם AR-6024 ושהעברנו את המחשב מהמרתף לחדר שלי נאבד הדיסק התקנה שלו ועכשיו אין לי את הגישה להגדרות שלו מאיפה אני יכול להשיג אותם חיפשתי בנרות אבל לא מצאתי כלום שתואם לכך אמשח לקבל עזרה, בתודה איתי

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  19. מה שיש לי זה 400X318 איך אני מקטין אותה?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  20. Started by Ran Ventura,

יש לי בעיה שכבר הרבה זמן לא מצאתי לה פיתרון... באתרים מסויימים כמו MAKO NANA YNET וכל אלה הנגני וידאו לא עובדים.. כשאני בא לצפות בסרטון או משהו זה תקוע כל הזמן על "מתחבר למדיה" ולא קורה כלום.. הבעיה הזאת משפיעה על כמה דברים במחשב אודה למי שיוכל לעזור לי לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת. תודה

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  21. Started by maverick,

אני יודע שבגירסאות אחרות אפשר לעשות קבלת קבצים אוטומטית ממשתמש/ים מסויימים. האם אפשר לעשות זאת גם כאן. לא מצאתי את האופציה.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  22. שלום לכולם, האם יש תוכנה שיכולה "לאסוף" את כל הסיסמאות של היישומים שמותקנים אצלי במחשב ולמשמור אותם על איזה קובץ WORD או משהו כזה. אני רוצה לבצע פירמוט למחשב, ויש לי מליון תוכנות במחשב, ואני צריך את היסיסמאות שלהם, בכדי שאני אוכל להתקין אותם מחדש עם אותה הסיסמא

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  23. Started by AmL1,

מישהו מכיר איזה שהיא אפשרות לשמור בו זמנית ב2 מקומות שונים?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  24. Started by דודי הסטלן,

שלום, יש לי בעייה במשיכת מיילים דרך אאוטלוק אקספרקס, אבל רק שזה נוגע לגבי החשבון שלי בGMAIL. כשאני נכנס לאתר עצמו ומושך מיילים זה עובד מצויין, אבל כשאני בוחר למשוך את המיילים דרך האאוטלוק, זה מגמגם לכמה דקות, ואז אני מקבל הודעה ששרת ה-POP3 לא מגיב והאם אני רוצה לחכות 120 שניות נוספות בשביל לבדוק אם זה מגיב. ניסיתי להגדיר מחדש את החשבון הזה באאוטלוק אבל זה עוזר... למישהו יש הצעות ..?

25. הסרגלים נעלמו לי (הסרגלים שניתן למתוח את קצוות הדף ושממספרים את הדף) יש למישהוא פיתרון כיצד להחזירם?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים