עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by TNT,

איך אני מוחק קבצחם ב DOS כשהם רשומים בעיברית או בג'יבריש? אי לא יכול לעשות פקודת DEL כי זה מסובך לרשום את שם הקובץ.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. איך אני יכול למחוק מאיילים שמגעים אליי נגועים שמאותרים ע"י נורטון ובמקום להגיע לספריית הINBOX שלי שימחקו?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  3. Started by Dr Hardware,

יש אפשרות לשים כאילו הMSN HM שלי יהיה באווטלוק בדיוק כמו שכאילו היה שם חשבון רגיל של ספקית? שאני אקבל לשם מיילים והכל...? אם כן, בבקשה תנו את בדיוק מה לעשות כי ניסיתי ולא הבנתי כלום... ניסיתי כמה פעמים לקרוא והכל.. תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by vini,

מי שיהוא יודעה איך פותחים קובץ mdf

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  5. Started by mike0077,

מישהו יודע היכן ניתן להוריד תוכנת עריכת מוסיקה בעברית??? תודה על עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  6. אתמול התקנתי שדרגתי לגרסה החדשה (5.0) של ZoneAlarm (גרסת ה-Free) ומאז ה-Norton AntiVirus 2003 הפסיק לסרוק לוירוסים גם דואר נכנס וגם דואר יוצא. רק לאחר שהסרתי את ZoneAlarm וביצעת Restart, אז Norton התחיל מחדש לסרוק דואר אלקטרוני. לאחר שהתקנתי שנית את ZoneAlarm שוב Norton הפסיק לסרוק דואר. האם למישהו יש פתרון לבעיה? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  7. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני חושב פרצו לי לאיסי,כי אני מדבר אם מישהו פיתאום הוא ניכבה ואומר:שמישתמשים באיסי הזה במחשב אחר!!! מה עושים?? עריכה:עכשיו זה אומר שהסיסמא והשם מישתמש לא נכונים! האם זה אומר שמחקו לי את המישתמש? איך אני מחזיר יש לי שם מלא אנשי קשר חשובים!!!

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  8. Started by yniq,

ב outlook 2002 יש לי בעיה שה contacts בעברית לא מסודרים עפ"י סדר הגיוני. כלומר הסדר שלהם הוא למשל: ק, ג, א, ד, ה, א, ב, ז, ג, .... באנגלית הכול בסדר. יש למישהו מושג? תודה מראש, יובל

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  9. ב windows-xp אני מחפש תוכנה שתנתק את החיבור לאינטרנט ברצוני לתזמן את התכנית לשעה קבועה ביום.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by nadav1379,

אני צריך המלצה על אימיול טוב שמוריד מה מתחבר מהר היה לי את 0.2 והוא היה טוב מאוד פשוט מישהו אמר לי שעשו משהו לאימיול הזה והוא לא רישמי או משהו כזה אז הורדתי את 0.42C הוא לא היה טוב בכלל אז החלפתי ל 0.42G זה מה שיש לי עכשיו והוא גם לא כל כל טוב הוא בכושי מוריד לי אז אני רוצה הצלמה על אימיול טוב שיוריד לי מהר אני מוריד מ.ק 22 כבר יומיים וזה עשה לי רק 6 MB אם 0.2 אני כבר האיתי גומר מזמן השמח אם תביאו לי קישור להוריד גם את האימיול

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  11. Started by shishos,

אהלן אנשים רציתי לדעת אם מישהוא יכול להגיד לי איפה אני יכול למצוא מדריך לתוכנה Sketchup 3?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  12. Started by shendi,

אז ככה ..... חיפשתי תוכנה שמסוגלת להקליט ולשדר LIVE את מה שקורא דרך מצלמות זה מה שמצאתי Active WebCam http://www.pysoft.com/ActiveWebCamMainpage.htm#pop התוכנה מסוגלת להקליט בזמן מסוים לשלוח אימיל עים תמונות ממה שהוקלט להעלות לשרת ועוד הרבה אפשרויות יש לה MOTION DETECTIVE שזה הכי חשוב לי מישהו מכיר עוד תוכות כאלה ?

• 9 תגובות
    • 655 צפיות
  13. פשוט יש לי סרט DVD ובאופן חוקי מותר לי ליצור לעצמי עותק אחד לגיבוי. פשוט יש כל כך הרבה תוכנות ואני מבולבל. יש משהו באמת טוב יותר מכולם?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  14. Started by ruler,

שלום, אני מחפש תוכנה שתמיר קבצי midi,mp3,wave תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  15. DVD Shrink 3.1 אין לי מושג אם איזה תוכנה מקטנים תאיכות של הסרט שהסרט יכנס בדיסק ואיך עושים את זה AC3 5.1 ערוצים אני הסתבכתי אם כל הנושא הזה משהו מוכן לעזור לי 308431723 או שירשום לי פה איך צורבים סרט שישמעו באיכות יפה ויראו באיכות יפה ואם איזה תוכנות

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  16. Started by nadav1379,

יש לי את האינטיוירוס פנדה ולפני זה היה לי נורטון 2003 ואני רוצה לדעת איך אני יכול לעשות שפנדה תעשה לי בדיקה לבד ועידכון לבד כמו בנורטון?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  17. אני רוצה להעתיק את המחשב של סבא שלי לדיסק ולהעביר הכל להארד יותר קטן ואת ההארד שלו לקחת לעצמי ........יש איזשהי תוכנה שמבצעת פעולה זו ?

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  18. Started by dlivneh,

יש לי שלוש תוכנות אבטחה: נורטון אנטי וירוס 2003 פירוול זון אלרם 4.2 SPY SWEEPER לאחרונה כשאני מקבל דואר, אחת התוכנות מוחקת לי את הקובץ המצורף בטענה שהוא חשוד (לא נגוע בוירוס) ההודעה שאני מקבל היא זו: OE הסיר את הגישה למסמכים המצורפים...... איזה תוכנה עושה את זה ? ואך עוצרים את זה ? למשיב,אודה.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  19. Started by tomer_et,

יש לי בעיה יש קפיצות בסרטים. הסרט מתנגן בסדר - אבל כל איזה 2-3 דקות יש קפיצות בסרט - גם בתמונה וגם בסאונד. הקפיצות הם כמו קפיצות שיש בסרט כשמפעילים תוכנה כבדה בזמן שהסרט רץ. בהתחלה חשבתי שזה אולי משהו לא בסדר עם המחשב או שיש תוכנה שרצה ברקע - אבל הבעיה הזאת קיימת לי גם שאין שום תוכנה ברקע ואיפו אין חיבור לרשת. ממש כלום חוץ מהסרט (בנגן MV2PLAYER). יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה ומה אפשר לעשות?

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  20. Started by Black_eagle,

אני החלטתי להתשמש במירנדה במקום ה ICQ. עכשיו יש לי שם כמה בעיות. 1)כשאני כותב בעיברית או כתובים לי אני לא רואה עיברית, מה אפשר לעשות בנוגע לזה? 2)כשאני כותב שם אז במקום NICK מופיע המספר , איך אפשר לשנות את זה? אני משתמש בXP PRO. תודה

• 12 תגובות
    • 765 צפיות
  21. יש לי נייר מדבקות לדיסקים כזה מיוחד, הורדתי מהאינטרנט את התווית להדפסה, ואת התוכנה CoverXP אני לא יודע מה לעשות כדי שאותו JPG עם התווית שהורדתי יצא על הדף המיוחד, ואני לא מבין איך זה שהוא ידפיס בדיוק בדיוק על העיגול בדף מה הוא אמור לנחש? מישהו יכול ללכת איתי שלב אחרי שלב מה לתכנת בהגדרות וכאלה של תוכנות מסויימות? תודה

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  22. Started by Longstrom,

שלום לכולם, אני מנסה להפוך סרטי divX לפורמט של DVD, ונתקל בשתי בעיות: 1. עם התוכנה tmpgenc בשלב כלשהו של העבודה המחשב פשוט עושה ריסט 2. עם התוכנה Ulead DVD Workshop בין 40-50% מהעבודה הוא רושם "operation aborted" ניסיתי עם מספר סרטים שונים, ובכולם אותה התוצאה. בהתחלה חשבתי שזה אולי קשור לאוברקלוק/התחממות/תזמון זיכרונות - אז הורדתי קצת מה fsb שלי (xp2100@2000+ ל xp2100@1990+) והחזרתי את הזכרונות לתזמונים מקוריים. עדיין אותה הבעיה. מישהו נתקל בעבר בבעיה דומה?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by nadav1379,

אני רוצה תוכנה לערוך איתה סרטים שאני עושה אני רוצה שיהיה אפשר לחתוך קטעים , להוסיף מוסיקה קרע, לעשות כניסות יפות ועוד הרבה דברים יפים השמח לקבל תוכנה שיכולה לעשות דברים כאלה

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  24. Started by nadav1379,

אני רוצה אנטיוירוס טוב ופשוט לעבוד איתו כמו נורטון 2004 אבל לא את נורטון כי אני לא יכול להתקין כי אין לי סידיקי וגם היא כבדה מידי אני רוצה תוכנה שלא תעמיס לי על המחשב השמח לקבל המלצה לתוכנה טובה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by The UnKnown,

אוקיי הורדתי את התוכנה, ויש לי כמה שאלות: 1. האם המהירות של הליבה חייבת להיות עגולה לגמרי כלומר 2400 (יש לי 2.4C)?? או שהיא יכולה להיות 2406 (כי ככה זה אצלי, והמעבד ללא אוברקלוק). 2. האם המהירות של הליבה יכולה להשתנות? כלומר, כשאני נכנס לתוכנה מהירות הליבה היא 2405 ואז זה עולה פתאום ל2406.16 או נקודה 18 כל פעם זה משתנה כל כמה שניות? זה אמור להיות ככה או שמשהו לא בסדר, גם מהירות הבאס (bus speed) משתנה, 802 ל801... יש בעיה מסויימת או שככה זה עובד? כי חשבתי העערכים הם קבועים ואין סיבה שמשהו ישתנה כל עוד אני לא מאיץ אות המערכת. תודה רבה לכל העוזרים מראש!

• 5 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים