תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שאפשר להעביר קבצים עם השיתוף של הוינדוס, אבל זאת צורה מאוד פשוטה, אין מידע על קצב ההעברה, וזמן משוער מדוייק באמת... אני מחפש תכנה שיודעת להעביר קבצים ברשת, ומציגה קצב העברה לפחות, לא חייב זמן משוער וכל זה. פשוט נמאס לי מהעברה הרגילה של הוינדוס. מישהו מכיר משהו? בקשה נוספת, אם אני כבר פותח אשכול. אם מישהו מכיר איזשהי תכנה שאפשר לשלוט במחשבים מרחוק, דרך הרשת, פעולות כמו כיבוי וזה..זה יהיה נחמד גם.. אז תודה מראש! ויום טוב!
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אחד בעבודה (אחד הראשי צוותים שלי) נכנס לפעמים למחשבים שלנ (לכל אחד יש סיסמא משלו אבל יש לו אותם),השאלה שלי היא האם יש איזה תוכנה או אפליקציה שאני מתקין ושם אני יכול לשים עוד איזה סיסמא או לנעול עוד איזה חלק במחשב ? יש רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
איך אני עושה לייטסכרייב יש לי צורב מתאים ודיסקים מתאימים איך אני עושה זאת? אם איזה תוכנה?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום! מאז שYNET החליפה את ספקית שירותי הוידאו סטרימינג שלה, אני אל מסוגל לראות וידאו לא בFF ולא בIE. בעבר זה עבד בתוך הIE ובFF לחצתי על PLAY וזה פתח את הWMP ושם ראיתי את הסרט. אשמח אם למישהו יש הפתרון. תודה.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
משהו שבקלות וביעילות אוכל לסמן כמה עוגיות קריטיות בתור "לא מחיקות", וכל השאר - שימחוק לי אוטומטית מדי זמן מה. לא חייב להיות תוכנה בחינם. הקש ששבר את גב הגמל - פתאום אני שם לב שכמה אתרים אחד אחרי השני שכחו את הקוקי שלי. לדעתי בגלל עומס בתיקייה ולא בגלל שהעוגיה פגה תוקפה, כי חלק עדיין זוכרים אותי...
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני חושב שקראתי על זה אבל לא מצאתי את זה עכשיו בפורום. בכל מקרה, האם יש כלי שמאפשר לבנות חבילת הפצה של Firefox+תוספים? כלומר שאני אצור חבילה כזו ואז אני אוכל להתקין להפיץ בעזרתה על תחנות אחרות את השועל+התוספים???
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי סוס טרויני באינטרנט אקספלורר איך אני יכול למחוק אותו
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
נהיה קצת מעצבן, אני לא מבין מאיפה ההאזהרות שאני מקבל מקספרסקי שחוסמות כל מיני טרויאנים שמנסים לתקוף את המחשב באות... וכל בערך 10 דקות קופצת הודעה, זה די מציק, אבל לא מפריע ממש אני רק רוצה לדעת מאיפה זה כבר יכול לבוא? אני שומר על המחשב נקי ד"א.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי ObjectDock Plus וAd-Aware וכשאני מנסה לפתוח תיקיה מתוך הObjectDock, כמו My Picture או התיקיה שלי במקום שתפתח התיקיה הAd-Aware נפתח וסורק את התיקיה. יש למישהו רעיון מה גורם לזה ואיך לפתור את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי מצלמה, ואני מעביר את הסרטים למחשב דרך כרטיס fire wire . אני משתמש בתוכנת Movie maker . כשאני העברתי סרטים מהמצלמה לקלטות וידאו התאריך שמוצג בתחתית המסך נשמר, והוצג על הקלטת. כשאני מעביר במחשב, התאריך לא מופיע, למרות שהוא מוצג במסך המצלמה. ז"א הבעיה איפשהו בתוכנה ולא במלצמה. השאלה שלי היא איך להוסיף תאריך בתוכנה?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי יש לי את הסידרה אבודים לצורך העניין- Lost.S05E11.720p.HDTV.x264-CTU אני רוצה לנגן אותה בנגן הזה ולהדביק לה תרגום איך עושים את זה? משום מה לא מצליח לי..... והאם יש תוכנה יותר טובה לנגן תככנים של היי דיפינישין?720 p או 1080 p? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
האם boot disk של ghost2003 יכול לשחזר גם קובץ שנוצר מגירסת ghost 9 ? ואם לא איך אני יוצר boost disk בגירסת ghost 9 ? תודה מראש, דודו.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
לא שהן כאלה משנות, אבל ממש מעצבן אותי לקבל את ההודעות המיותרות מכל מיני משתמשים, כך שאם ישנה דרך לבטל/לחסום באופן כללי, ולא לפי שם, אודה מאוד על המידע הזה!
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
http://www.animewallpapers.com/wallpapers/dbz/full_14_1024.asp http://www.animewallpapers.com/wallpapers/dbz/full_44_1024.asp תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס DC10 או DC30 של PINNACLE או כרטיס דומה לו בביצועים. יש לי כבר כרטיס DC10 אבל אני צריך עוד אחד. הוא עובד טוב, האיכות טובה והוא עובד היטב בפנטיום 3, ולכן אני מבקש מכם אם אתם מכירים דגם אחר שחופף לכרטיס DC10 ו- DC30 של PINNACLE אשר יכול לעבוד בפנטיום 3 וכמובן המחיר צריך להיות נמוך. תודה, כל טוב.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מחפש נגן מדיה שתומך באפשרות של Fast Forward ו-Rewind. כלומר, בנוסף לניווט בסרט באופן אקראי באמצעות הסרגל, אני רוצה שיהיו בנגן גם לחצני FF ו-RWD שיאפשרו להריץ את הסרט קדימה ואחורה, כמו במכשיר ווידאו.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לסנכרן ספריות (MY DOCUMENTS), לסנכרן EMAILS של OUTLOOK 2003? אני מחפש תוכנה שמאפשרת לעשות את הכל ביחד. תודה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני רוצה בVOBSUB להגדיר לו שיקרא את הכתוביות מתקיה ספציפית ומכל הSUB FOLDER שיש שם...האם זה אפשרי?... אני אני רושם את זה כתניב? תמונה לדוגמא: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
התקנתי את הפלאג-אין שהם דרשו עכשיו אני לא רואה מסך שדורש ממני להתקין PLUGIN אלא את התמונה הראשונה בסרט אבל כשאני לוחץ על PLAY זה רושם CONNECTING ולא מתחיל את הסרטון גם לאחר זמן רב (ובלתי סביר). מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שמתרגמת משפטים שלמים מאנגלית לעברית?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב: Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name USER-94D65A43A3 User Name Administrator Motherboard CPU Type DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset Unknown System Memory 2048 MB BIOS Type Award (11/07/06) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port ECP Printer Port (LPT1) Display Video Adapter NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS (512 MB) 3D Accelerator nVIDIA G72 Monitor Plug and Play Monitor [NoDB] (172010341) Multimedia Audio Adapter SiS 7012 Audio Device Storage IDE Contr…
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום רב. הגיעה אליי שאלה מקרוב משפחה ומצאתי לנכון להעלות אותה לכאן, אשמח אם תעזרו: יש לי תוכנה שמצלמת מה אתה עושה במסך, צילמתי משהו שעשיתי במשחק כדורגל. לאחר שזה סיים זה יצר קובץ וידאו, קובץ ששוקל 365 מ"ב ומשך הסרט 17 שניות. איך אני מקטין את הרזולוציה והנפח בלי להוריד במידה רבה מהאיכות על מנת שאוכל לעלות את הסרטון ליוטיוב? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
למשל אוטו שאתה נוסע איתו במשחק GTA למשל. איך המסך פועל??? כל התמונה זזה קדימה והמכונית נשארת איך שהיא רק שפונים איתה אז המסך נותן צילומים מהירים של התמונה ומוזיז אותם קצת ככה שזה נראה כאילו שזה זז וזה ככה בכל משחק וכל דבר שאתה עושה במחשב גם שאתם מוזיזים את העכבר
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי קישור להורדה ? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-