עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shahafco,

האם יש תוכנה שיכולה להראות משתמשים שחוסמים אתכם במסנג'ר ובאי סי קיו???

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  2. כך הופיע לי ביומן Your 5662 port is not reachable. Please review your network config. ??

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  3. Started by Vatos-Locos,

זה התחיל לפני שבועיים, בכל מקום אפשר לכתוב עברית רק באוטלוק לא.. מחקתי לו את כל ההגדרות שפה, הגדרתי אותם מחדש (לדעתי בול כמו שהיה קודם), וזה הסתדר.. עכשיו אחרי שבועיים שוב אותו דבר, כבר לא היה לי כוח לעשות את ההגדרות שפה מחדש אז עזבתי את זה.. השאלה מה גורם לזה, למה פתאום זה נתקע ואי אפשר לכתוב טקסט בעברית? *הסרגל שפה נמצא על מצב "עברית" אבל עדיין כותב אנגלית *אפשר לקרוא עברית במיילים *הכל עובד כשורה בתוכנות אחרות *הפונט עומד על אריאל\טיימס ניו רודמן ככה שזה לא בעיה של פונט לא תומך תודה.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  4. פירמטתי לפני כמה ימים ושכחתי לגבות תיקייה מאוד מאוד חשובה יש תוכנה שיכולה להחזיר את התיקייה? לפחות חלק גדול ממנה? אני כרגע מנסה עם RECOVER MY FILES...יש עוד הצעות? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  5. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  6. שאלה קניתי כרטיס מסך !? באיזה תוכנה או דרך מומלצת למחוק את הדרייבר הישן !? מקווהו שזה המקום !

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  7. הורדתי את התוסף VIDEODOWNLOADER ורציתי להוריד סרטון מYOTUBE. 1) אין לי מושג איך ומתי משנים את הסיומת לFLV 2)אני בסך הכול רוצה להוריד סרטון מיוטיוב ולהעביר לנגן שלי (IAUDIO X5L שתומך רק בAVI)- יש תוכנה יותר מומלצת מהתוסף שהורדתי? ואם לא, איך לעזאזל אני הופך לFLV ומ FLV ל AVI?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  8. חבר שלי משתמש בתוכנה זאת לא תוכנה מקצועית אבל לא חשוב בקיצור הוא יוצר מיקסים והמיקסים נשמרים בסיומת מיקס למשל : Dance ejay 7.mix הוא רוצה לשמוע את המיקסים שהוא יוצר במדיה פלייר או בווינמפ בקיצור אמ פי שלוש הוא רוצה להפוף את הקובץ להמיר יותר נכון לככה : Dance ejay 7.mp3 תודה לכל העוזרים !

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  9. Started by cain_not_abel,

הוטל עליי מהמפתח של Gaim (תוכנת המסרים המיידית) לכתוב מחדש את התרגום העברי לתוכנה שלו. רציתי לקבל ביקורות,זעקות,צעקות, רשמים לגבי התרגום של התוכנה והתוכנה בכלל כדי שאוכל לטפל בהם או להעביר למפתח הראשי. תודה

10. 1.רציתי לדעת איך אני יכול להעביר את תוכן ההודעות(נכנסות ויצואות) ורשימת אנשי הקשר מאאוטלוק שבמחשב אחד לזה שבמחשב השני. מה עלי לעשות כדי להעביר את התוכן? 2.ברצוני להעביר את כל המועדפים ממחשב אחד למחשב אחר. במחשב המקור יש עשרות אתרים שמורים במועדפים ושמירתם אחד אחד לא תהיה ארוכה מאוד. כיצד אני יכול להעביר את כולם בבת אחת? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  11. מחפש תוכנה להקליט באיכות טובה משחקים בזמן משחק תודה מראש

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  12. Started by oded6188,

הורדתי מדיה פלייר 10, וזה לא עוזר :-( אני מנסה לצפות בשידורים של nana.co.il, ולא מצליח לראות כלום... אפילו הכפתור PLAY לא מופיע לי מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  13. Started by roei88,

על פעם שאני רוצה לעדכן את הנורטון צריך לצאת מהזון אלרם כי זה חוסם אותו למרות שאישרתי בprogram control יש איזה דרך שזה לא יחסום ?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  14. תודה.

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  15. Started by gif,

היי תקשיבו ,נכון שפותחים את everest אז יש לכם ליד השעון את הטמפ' של כל רכיב במחשב? אז מה אומרים כל הצבעים שיש עליהם(ירוק,שחור,אדום וכו...) הנה: תודה.

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  16. Started by hellyeahmofo,

אני מפעיל את האימיול ושתי דקות אח"כ , המחשב עושה ריסט! הוא נכנס ללופ של ריסטים ואני חייב לכבות אותו דרך הסוויץ' , כדי שהוא יצא מהלופ הזה מישהו יודע למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  17. Started by burekas,

שלום, יש לי 2 תוכנות (xilinx 9.1i ו-modelsim SE 6.4), עד עכשיו הם עבדו כבר כמה פעמים, אבל נכון לעכשיו תמיד שאני לוחץ על קובץ ההפעלה שלהן אני רואה במנהל משימות שהן דווקא מופיעות לאיזה שניה ברשימה ואז נעלמות (נסגרות כזה מעצמן ולא עולות) כל תוכנה כשהיא היתה עולה, היא קודם היתה מעלה חלון כניסה כזה של התוכנה ואז את התוכנה עצמה. באחת התוכנות מצאתי קובץ הפעלה אחר של התוכנה עצמה וזה מעלה אותה איכשהו (לא דרך הקובץ המקורי) אבל לתוכנה השניה לא מצאתי. למה זה פתאום קורה? ואיך אפשר לסדר את זה שיעלה מהקובץ הראשי הרגיל? (זה קרה לי כבר בעבר לא יודע מאיזה סיבה אחרי התקנה זה הסתדר והתוכנות שוב עלו, אבל זה התקנות ארוכות מאוד מאוד ואין לי ראש שוב להתקין) תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  18. Started by levy18,

שלום, יש לי רמקולים חדשים יחסית פשוטים אבל יש גם סאב וופר קטן אבל לא משנה מה אני עושה הרמקולים לא רוצים להוציא צליל... האור ברמקולים עובד שאני מחבר את החיבור הירוק שלהם למחשב אז שומעים שיש משהו כזה קחו קחו קחו אבל לא עובד...עכשיו בווינדוס למטה (7) זה מכוון ל-s\pdif אין speakers זה קשור אולי? מחקתי את הדרייברים שלו ושוב התקנתי....את המחשב פירקתי וחיברתי את החיבור הקטן של ה-HD במקום ac\97 גם לא עבד מה זה יכול להיות? נ.ב ניסיתי לחבר גם אוזניות ולא שמעו כלום...אני יודע שזה לא הכי רלוונטי אבל המחשב חדש בן כמה ימים לכן נראה לי שזה קשור להגדרות בווינדוס ולוא דווקא לחומרה ו...יש לו גם כרטיס טלוויזיה במחשב יכול להיות שיש התנגשות כלשהי? ו...עוד משהו קטנטן...כשאני מפעיל לדוגמא שיר …

19. שלום רב, מחפש דריוורים ללוח אם מקורי של אינטל. אני רוצה לפרמט ועל הלוח מובנים הכרטיס קול והכרטיס רשת. אני חושש שאחרי ההתקנה הם לא יעבדו. פרטים מדוייקים מאוורסט על הלוח בתמונה הבאה: תודה לכל מי שיעזור. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 590 צפיות
  20. Started by orlupo,

לאחרונה קיבלתי מסך כחול כתוצאה מהקובץ klif.sys. כשניגשתי לבדוק מהו גיליתי שהוא של אחד המוצרים של חברת Kaspersky. ערכתי חיפוש בגוגל וגיליתי שאני לא לבד ועוד אנשים מהפורומים של Kaspersky נתקלו בבעיה זו: http://forum.kaspersky.com/lofiversion/index.php/t6113.html מישהו נתקל בבעיה והצליח לפתור אותה? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  21. באינטרנט אקספלורר כשאני לוחץ על לינק לקובץ הפסיק להופיע לי החלון ששואל אם לפתוח או לשמור את הקובץ ובמקום נפתח ישר חלון ששואל איפה לשמור את הקובץ מה צריך לעשות בשביל שזה יחזור לשאול אותי אם לפתוח או לשמור?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by mikko,

שאני משנסה להפעיל את ה קובץ JAR מופיע לי יש לי גרסה אחרונה של JAVA , ניסיתי להתקין ולהסיר מחדש עדיין מופיע לי אותה הודעה ניסיתי את גרסה 2 וגרסה 3 של Azureus שוב אותה בעיה עצות ?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  23. ואיך אני מגדיר שמה שיש לי עד עכשיו לא ימחק והאם האחים שלי יוכלו לבטל אותה. ואגב התוכנה בחינם?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  24. שמעתי שזה אפשרי אפילו שהכרטיס שלי מנבידיה.... משום מה אצלי זה לא פועל לא נותן לי לעשות בדיקת ארטיפקטים ולא כלום...אני מפספס משהו?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים