תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום... איפה אני יכול להוריד את התוכנה הזאת ל-Windows XP ? אם לא אז תוכנה אחרת אבל עדיף שזאת תיהיה זאת...אל תציעו לי להתקין IIS. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מדריך שיעזור לי להגדיר הגדרות באימיול 4.2 אני יודע שזה מגיע מוגדר, אבל יש לי איטרנט מהיר של 2 מגה בייט ואני רוצה להגדיר את האימיול נכון כך שהקבצים ירדו לי במהירות גבוה. למישהו יש מדריך להביא לי? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מה ההבדל בין norton system works ל corporate edition?
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן אנשים. יש לי אי סי קיו 2003 a ואני הייתי מבסוט ממנו עד השמיים, עד לפני שבוע ככה שהוא פשוט עבד רק חצי דקה ואז נתן הודעת שגיאה וקרס, והתופעה לא מפסיקה. הנה ההודעת שגיאה: מחכה לתשובה ממכם, תודה.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני משתמש בחומת האש המובנת של חלונוצ XP וכנ"ל משתמש בתוענת האימיול ורציתי לדעת איך פותחים את הפורטים ואיזה בידיוק על מנת לקבל גישה מלאה של האימיול
-
- 11 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
קובץ עם הודעת השגיאה מצורף מישהו יודע מה זה? ועוד שאלה שאני אשאל כדי לא לפתוח עוד thead העפתי את ה za מהמחשב שלי , אחד הדברים היותר יעילים שהוא עשה היה לחסום פופ אפים וג'אווה מעצבנת , יש לזה תחליף טוב?
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
הי, הקלטתי ברשמקול שיחה של שני אנשים אך משום מה הסאונד של האדם הרחוק הוקלט ממש גרוע עם המון רעשי רקע ואני ממש צריך לשמוע אותו טוב כי להבין, לכן אני צריך שתמליצו לי על תוכנה ממש מקצועית וקלה כמה שאפשר שניתן לחתוך את רעשי הרקע ועדיין ישמעו טוב את האדם המרוחק... ניסתי כבר עם cool edit pro 2, זה לא עזר... מחפש תוכנה ממש מקצועית תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלומות , איבדתי את הדיסקט עם הדריבר אז אם למישהו יש את הדריברים (לא מהאתר של קריאטיב הם לא עובדים) שיצור איתי קשר באיסיקיו 18041102, תודות !
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
האם יש תוכנות חינם ליצירת משחקים פשוטים? כמו למשלAdventure Game Studio
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ICQ Lite ואם אני עוזב את המחשב למשהו עמו חצי שעה אז הוא מתנתק לי לבד. זה מעצבן מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני רוצה שאם שולחים לי לינק באי מייל הוא ייפתח בחלון חדש ולא בחלון קיים שאני עובד עליו. אפשרי? מישהו יודע איך?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שהופכת כמה קבצים לקובץ bin או כל קובץ שאפשר לפתוח עם daemon tools
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש תוכנה שעובדת בשיטה של NetLimiter , רק לסאונד. כלומר שאני אוכל לסמן בה שלא תשמיע צלילים מה-WinAMP ומהאינטרנט למשל... כמו שב-NetLimiter אפשר לסמן ולהגביל רוחב פס לכל תוכנה ותוכנה.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
הנה המפרט: AMD 2500 @2.8Ghz epox 8rda+ 528RAM ATI Radeon 9800 (full) WD 80GB w/8MB cache אין לי מושג למה זה קורה, נגיד עכשיו, שההארד דיסק עשה איזה 15 דקות של hashing לקבצי אימיול, הוא נרגע, מנורת הLED שלו לא עבדה, ואז אני בא לעבור לחלון של האקספלורר ולוקח לו כמה שניות של תגובה, אני לוחץ על כפתור ימני על תיבת הזבל, לוקח לו עוד כמה שניות לחשוב (אני לא עושה הכל במכה אחת) למה לעזאזל מחשב כזה חזק וחדש (יחסית) איטי אחרי שהוא עובד?!
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אני הולך לעשות פורמט ואני לא רוצה שכל ה BOOKMARKS ימחקו לי אז אני רוצה לגבות את זה ואחרי זה להעלות לתוכנה בחזרה , איך עושים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש תוכנה שבעזרת אני יוכל לחתוך קטעי הקלטה של דיבורים שהקלטתי. כלומר הקלטתי מספר אנשים מדברים, ואני העברתי את זה למחשב. ואני מחפש תוכנה שבעזרת אני יוכל לעשות שכל בן אדם יהיה בקובץ בפני עצמו. איזה תוכנה אתם ממליצים לי להשתמש שהיא הכי קלה לעבודה. ועם איזה תוכנה אתם ממליצים לי לעשות טראנסים? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שאני שומע במקוטע במסנגר שלי שהוא גירסא 6.1 . הצד השני שומע אותי טוב אבל אני שומע רק חצאי משפטים מה אפשר לעשות? ???
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
-
יש לי קובץ MP3 גדול שאני צריך לחתוך אותו למס' חלקים. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה פשוטה ויעילה לצורך כך. ניסיתי למצוא משהו בחיפוש - ומצאתי רק המלצה על תוכנה אחת של NERO שלא הצלחתי למצוא. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
ה E-mule לא מגיע לי למהירויות רציניות בכלל... שמתי אותו כל הלילה וסה"כ המהירות מכל ההורדות הייתה 10 Kb/s .... זה כלום, איך אפשר להעלות את זה ? דיברתי עם אנשים שהורידו במקסימום שהחיבור שלהם איפשר (200KB/s !!). עזרה תתקבל בברכה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משער שכולם מחפש את ה Jump to File שלוחצים על J בווינאפ 2, ואז יש כזה Hot Search שעם כל אות שמקלידים מצטמצמות האפשרויות. אבל משום מה כאשר מקלידים אותיות עברית, הם נרשמות בחלון החיפוש אבל שום אפשרות לא מצטמצמת. אם מישהו יודע איך מסדרים את זה אני יודה לא מאוד... (ואל תמליצו לי לעבור לווינאמפ 3, אני פשוט לא אוהב את הממשק שלו)
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, אני צריך תוכנה קטנה ופשוטה שתוכל להריץ קבצים בסיומת PPS, אני יודע שאלו הם קבצים של POWERPOINT, ויש לי אפשרות להתקין את התוכנה... אבל היא סתם תתפוס מקום מיותר מאחר ואני פותח קובץ אחד כזה פעם באיזה חודש ככה.. אז אין טעם להתקין את POWERPOINT, יש למישהו המלצה לתוכנה קטנה שתפתח את הקבצים? אין צורך בעריכת הקובץ, רק בהרצת המצגת שבו...
-
- 1 תגובה
- 6.1k צפיות
-
-
בין עם זה מאתרים או מחיפוש ברגע שאני מתחיל להוריד משהוא, זהוא! כל המחשב מקבל עומס של 100%! ולא ניתן לעשות כלום, הכל מקרטע, העכבר בקושי זז, ולא ה EMULE לא נסגר, יש לציין שזו גרסה 4.2 שך LH ואני לא יודע למה פתאום זה קורה. יש הסבר לתופעה?
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בלי שום שינוי כזה או אחר אני מנסה לצרוב או שירים או סתם תמונות או סרטים ופתאום יש לי הודעת שגיאה בתוכנה NERO מה אני אמור לעשות כדי לפתור את זה? **עריכה: מכיוון שמשום מה אני לא יכול להעלות לכאן את התמונה עם הודעת השגיאה, הודעת השגיאה היא "THE DRIVE IS USED BY ANOTHER APPLICATION", וזה בא בדיוק אחרי שאני בוחר את הקבצים לצריבה ולפני שהצריבה מתחילה. תמונה בכל זאת מצטער ששיגעתי אותכם קצת. http://www.pictor.co.il/sty/115098/2276957.JPG
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-