עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. בוקר טוב אני מחפש תוכנה לגיבוי וארגון תמונות כמו גוגל פוטו או כמו הפיצ'ר שיש לסלוגי מומנטס עכשיו אני יסביר קצת אחרת יש לי כונן שמחובר לרואטר בבית ויש לי תקיה במחשב שבעצם אני מגבה לשם הכל אני מחפש תוכנה שבעצם תגבה תמונות בצורה חכמה מהמחשב ואפילו מהנייד שלי אם אופציה במידה. ויש ליצור גישה למשתמשים נוספים האם קיים דבר כזה

2. Started by shtrodel,

בכותרת. למספרה גדולה ורצינית, צריך תוכנה לתסרוקות נשים\גברים. ומה צריך חוץ (ממחשב כמובן) איך בעצם זה עובד מצלמים תמונה או שזה ע"י מצלמת רשת ב-"LIVE"? אם מישהו מכיר.. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. יש לי דיסק און קי בוטאייבל שעבד לי היום בכ30 מחשבים בלי שום בעיה...כולל התקנת וונדוס 7 \ לינוקס או סתם לינוקס לייב לבדיקת בעיות או שינוי מחיצות. בשבוע האחרון על שני מחשבים הוא פשוט עשה רסטארט מיד אחרי שהוא ניגש לדיסק און קי [לפני מסך הGRUB] ברציפות. זה קרה על שני מחשבים ישנים אבל הוא עובד עדיין על כל שאר המחשבים שניסיתי. יש איזו הגדרה במחשבים ישנים שתגביל הפעלה מדיסק און קי? אפשרתי את כל מה שקשור בביוס. [ד"א אם זה לא קשור לפורום תוכנה מצטער...לא ידעתי לאן לשייך את זה]

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by Iko89,

הכותרת מסכמת הכל מה לעזזל ?! איך נפטרים מכל הג'אנק הסיני הזה ? מצאתי איזה מדריך ברשת אבל הוא כנראה כבר לא עוזר.. אני רוצה את 3.3 הישן והטוב

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  5. אהלן, אנשים .. נקתלתי בבעייה קטנה ואני אשמח לעזרה. יש לי Xp ואצלי מוגדר שאחרי כל 3 ד' של אי שימוש במחשב המסך נכנס למצב Standby, נכבה כזה. התקנתי תכנה לא מזמן שאני צריך שתפעל באופן קבוע ברקע ותמיד כשהיא פועל המסך לא נכנס ל Standby בכלל. רק אחרי שאני סוגר אותה אז הוא נכנס למצב הזה. למישהו יש פתרון לבעייה שכזו ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  6. Started by Aviv C,

לא מזמן הורדתי Internet Explorer 7 ויש לי שתי בעיות עיקריות איתו: 1. אני רוצה להוריד את שורת הכתובת מתחת לתפריט הרגיל. איך אני עושה את זה? 2. אני לא מצליח להחליף בין השפות באמצעות shift + alt. איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  7. Started by Asafalfa,

היי אנשים !טוב הורדתי את ה MSN לפני כמה ימים והוא פשוט מעצבן :\ כל פעם שאני מתחבר אחרי שניה הוא יוצא לי וכותב לי "החיבור שלך לשירות NETMESSENGER . אבד . מתחבר מחדש בעוד ..." אחרי חצי דקה הוא שוב מתחבר ושוב יוצא מאותו סיבה ?! מה אני עושה אם זה ??:\

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  8. Started by davidcohen,

היי אפשר המלצה לתוכנה טובה למתמטיקה, אם אפשר אז אחת שנותנת דרך בפתרונות טריגונומטרים לדוגמא. כעיקרון אני צריך תוכנה שיש בה אפשרות לפתרון משוואות עם משתנה, וגם יכולה להביא פתרון שכולל את המשתנה , לדוגמא: 3x+2x התוצאה 5x אם יש אפשרות לאינטגרלים וכל מיני כאלה לא יזיק. תודה

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  9. Started by .AloN,

אני מעוניין להוריד את ה- bitrate לסרט SVCD על מנת להוריד מגודלו. מישהו יודע איך ? 10x

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  10. יש לי שתי סימולציות לעשות בפלאש ואני צריך עזרה ודי מהר צריך לסיים את הסימולציות עד יום רביעי בלילה המסנג'ר שלי הוא YB1212?HOTMAIL.CO.IL והאייס הוא 322716645 כל מי שמתעניין בפלאש זוהי עבודה מאתגרת יחסית אבל פשוטה ואני לא מצליח בבקשה עזרההה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  11. הי, אני מחפש תוכנה שמיועדת לעבודה עם 2 מסכים ומאפשרת להעביר תוכנה בלחיצת כפתור או שתיים, בין המסכים.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  12. Started by waizman,

זה כבר פעם שנייה שזה קורה לי... אחרי כמה ימים של פעולה נורמלית הפיירוול סוגר את עצומ ומסרב להפתח שוב! למרות שהוא פעל מקודם הסמל בטסקבר נעלם וכשאני מפעיל שוב כלום לא קורה... הפורטים פתוחים אגב, זה לא שהוא פשוט העלים את האייקון. פתרתי את זה מקודם ע"י הסרה והתקנה מחדש אבל זה לא הגיוני שכל שבועיים אני יעשה את זה... למישהו יש רעיון מה גורם לזה ומה הפיתרון? תודה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  13. צריך עזרה בשיחזור אתרי אינטרנט שנמחקו מרשימת ההיסטוריה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by ^HocK^,

יש לי מצלמת אינטרנט, מלפני כשנתיים... זוהי מצלמה של חברה לא ידועה, קניתי אותה דרך תפוז באיזה 99 ש"ח... אני רוצה להתקין אותה למחשב, איבדתי את הדרייברים והמחשב עצמו עם מערכת הפעלה של ווינדוס 2000 לא מזהה אותה... למישהו יש מושג של איזו חברה המצלמה? (אני הוספתי תמונה)

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by eladdb,

לחברי הפורום היקרים שלום! לאחרונה (לפני שלושה ימים) נתקלתי בבעייה מרגיזה , החלו להופיע לי מסכים כחולים באופן רנדומלי (לפחות כך אני חושב) , ביצעתי סריקת וירוסים מקיפה במחשב (NOD32) , וניסיתי מספר אפשרויות בדיקה שונות שהמליצו עליהם בכל הפורומים (הישראלים ולא הישראלים) שדובר בהם על הנושא להלן הפעולות שניסיתי: -צריבת הביוס (כיוון שהבנתי שרוב המסכים הכחולים הללו נגרמים עקב בעיות אי תאימות זיכרון, לאחרונה החלפתי לוח אם [ASUS P5G41T-M LX] הלוח תומך זיכרונות עד תדר של 1333 MH/s לוחות הזיכרון שלי הם 1666 MH/s ושיארתי שצריבת הביוס תביא לפתרון הבעייה- כידוע התבדתי. - קראתי בפורום מסויים בחול שהבעייה עלולה להיווצר בגלל דרייברים דפוקים הרצתי בדיקה ב Everest המחשב נמצא תקין. -בדקתי את …

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  16. היי אני לא יכול להפעיל את התוכנה עם מערכת XP , זה מראה לי את הסמל ,וזהו לא מגיב בכלל, במערכת ויסטה כן אני יכול להפעיל, שמתי לב שזה קורה לי אחריי שהחלפתי את כרטיס המסך לATI4850 ,לפני זה היה לי NVIDIA 7600GT ותוכנה פעלה גם בXP, היום אני לא יכול בXP, מבקש את עזרתכם. רוני

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  17. Started by langa,

שלום לכולם. יש לי לפטופ שאני מחבר לטלוויזיה בסלון, ואני רוצה לנגן סרטים מהמחשב הנייח. המחשבים מחוברים על ידי ראוטר אלחוטי. משום מה לא ניתן להוסיף לרשימת הנגינה של VLC קבצים מהרשת המשותפת. מה אני מפספס?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  18. Started by overload,

כל הזמן אנשים ב EMULE שולחים לי את ההודע המוזרה הזאת: כל פעם מישהו אחר אבל אותה ההודעה. מה זה אומר "Sorry, you have not understood P2P"?

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  19. Started by kaboonkal,

היום בלילה שדרגתי את המחשב הנייח לווינדוס 10. לאחר השדרוג ניסיתי להתקין את אייטונס אך קפצה הודעה בהתקנה שההתקנה נתקלה בשגיאה. מצאתי פתרון באינטרנט ואכן זה עבד והצלחתי להתקין. לאחר מכן רציתי לגבות מחדש את האייפון במחשב אך באייטונס כל המידע מופיע כ other, וכשאני לוחץ על כפתור הגיבוי הוא נהיה אפור לשנייה-שתיים (כמו כשהוא מתחיל לגבות) ואז חוזר למצב לחיץ, כלומר לא מצליח לגבות ואף לא מתחיל. אני מנסה כבר כל הלילה למצוא פתרון אך ללא הועיל, בינתיים גיביתי על הנייד אך זה לא יכול להיות פתרון קבוע. ראוי לציין שניסיתי למחוק ולהתקין אייטונס אך בעיית ההתקנה חוזרת וכשאני מבצע את אותם הצעדים לפתירת התקלה שום דבר לא משתנה מבחינת הגיבוי. תמונה של …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי, מחפש תוכנה או אתר ליצירת אפלט (עדיף אופליין) אינטראקטיבי אינטרקאטיבי כלומר , עבור כל מסך תוצג שאלה אחת עם כמה אפשרויות, וההתקדמות לשאלה הבאה תהיה בהתאם לתשובה/ות הקודמות כמו כן אני רוצה בחלק מהמסכים לתת אפשרות לטקסט חופשי, וגם להוספת attachments מכירים משהו שיכול לשרת אותי? תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  21. Started by tomer_et,

האם יש דרך לבטל את החסימה של ה-JAVASCRIPT כשמשתמשים בנורטון ? זה ממש סיוט - כל פקודה עם JAVASCRIPT הוא חוסם. ואל תתנו לי בבקשה תשובות בסגנון של "תחליף אנטי וירוס ופיירוול". עזרו בבקשה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש. לא עזר. איך נפטרים מזה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by G@L,

איך אני יכול לעשות ש QUAKE 3 יציג על כמה FPS המשחק עובד? אני חושב שזאת פקודה שכותבים בקונסול? תודה.

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  24. פעם היתה אפשרות לתרגם מילים בקלות דרך GOOGLE TRANSLATE בכרום, פשוט הייתי צריך ללחוץ על CTRL, לסמן את המילה באנגלית והתרגום היה מופיע. מישהו יודע איך אני מפעיל את זה מחדש? בהגדרות של google translate אין זכר לזה..

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  25. Started by big foot,

יש לי אופיס 2000 בעברית כאשר אני פותך את WORD אין לי את התפריט של כל הקובץ,עריכה ,הוספה וכ'ו... מה אני עושה בבקשה זה די דחוף לי תודה מראש :s05: ??? נ.ב בין היתר אני הסרתי את כל האופיס והתקנתי אותו פעמיים וכמו כן עשיתי גם תיקון קבצים ושום דבר לא עזר לי

• 0 תגובות
    • 474 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.