עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי, כמו שכתוב בכותרת אני פשוט רוצה לשתף את האינטרנט מהמחשב עם הטלפון. הורדתי 2 תוכנות אחת ניראתה זולה קצת ובאמת לא עבדה, השניה Connectify שהיא נחמדה מאוד אבל הטלפון לא מצליח להתחבר לחיבור שהיא יוצרת (באג ידוע בWP8 עם סוג ספציפי של הצפנה). אובונטו מאפשר ליצור חיבור אד-הוק אוטומטי אבל טלפונים לא ממש עובדים באד-הוק. בכל מיקרה אם למישהו יש המלצות, כמו שכתבתי אבל אני צריך להיות מסוגל לקבוע את סוג ההצפנה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ToMeRv32,

שמעתי ממישהי היום שיש לה לפטופ של Lenovo, שיש עליו מערכת הפעלה ווינדוס כלשהו שiTunes לא עובד עליו. לטענתה זה גם מה שאמרו לה בתמיכה כלשהי של אפל (אנערף איפה). מכיוון שזאת מישהי, אין לי כוח להתחיל לתחקר אותה איזו מערכת הפעלה יש לה או להאמין לה, ולא הצלחתי למצוא בגוגל משהו (לא חיפשתי מעמיק מדי..).. מישהו יודע על מה מדובר? על אילו מערכות הפעלה iTunes לא עובד? (ואני דיי בטוח שיש לה משהו שהוא לפחות XP..)

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  3. Started by sashakrik,

שלום, יש לי התקן לכידת וידיאו בשם roxio video capture התקנתי את הדרייבר מהאתר של החברה אבל משום מה התוכנה שאני עושה בה שימוש לעריכת וידיאו (sony vegas pro) לא מזהה את ההתקן לכן אני אשמח לקבל המלצה לתוכנה אחרת שיכולה לשמש לצורך לכידת וידיאו ואת העריכה אני אח"כ אעשה עם SONY תודה !

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  4. Started by heyimgod,

טוב אז כך יש לי שתי בעיות אני משתמש בנגן VLC 2.0.4 1. איך מסדרים את זה שהניקוד לא יופיע תחילת משפט למשל "." שצריכה להיות בסוף נמצאת בהתחלה של המשפט 2. בחלק מהפרקים של סדרות הכתוביות גדולות ממש על כל המסך כמעט וניסיתי להקטין דרך ההגדרות ב VLC לא עוזר כי למשל שתי פרקים אותויות גדולות ושתי פרקים רגיל וב MEDIA PLAYER CLASIC זה לא כך שם זה עובד טוב האם אפשר לסדר את זה כי אני לא רוצה להחליף נגן נ.ב 3. לחבר יש חבילת קידודים של SHARK007 האם הוא יכול להשתמש בהם בייחד עם WMP-HC או שהוא צריך CCCP תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by ZXY1,

לאופיס של מיקרוספוט הייתה תוכנה לעריכת תמונות מובנת באופיס Picture Manager או OIS.EXE כול פעם שהייתי דורך על תמונה לחץ על הכפתור הנגדי בעכבר הייתה נפתחת רשימה - ערוך באמצאות - Picture Manager של אופיס בגירסאות 2003 / 2007 / 2010 בגירסה 2013 זה לא עולה לי מה הסיבה? תודה

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  6. Started by I7210I,

שלום יש לי רמקולים למחשב של לוגיטק וביום בהיר אחד אני מקבל הודעה על קודק חסר כשאני נכנס ליוטיוב וכל סרט שאני מפעיל במחשב הvlc מראה אך לא משמיע והמדיה פלייר בכלל קורס הקודאק שעולה לי כשאני נכנס ליוטיוב ומקריס את האינטרנט אקספלורר הוא mp3 lame שלא זכור לי שהתקנתי אותו ניסיתי קודקים אחרים ולא עזר לי כלום מה לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by erezo,

מקווה שהגעתי למקום הנכון, אני רוצה לדעת איזה הגדרות ב UTORRENT צריך לעשות על מנת מצד אחד להוריד ולהעלות במהירות האופטימלית, ומצד שני לא ליצור עומס כבד מדי על הנתב הביתי ולגרום לאיטיות או לקריסה של האינטרנט בכל הבית בעקבות כך. יש לי נתב TP-LINK WR1043ND ואני רוצה להימנע ממצב שאני מעמיס עליו תעבורה מעל ומעבר למה שהוא מסוגל, כי הנתב הקודם קרס לי בעקבות שימוש מסיבי בטורנטים. אני מצרף תמונות מסך של הגדרות ה UTORRENT כעת. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. בעקבות זה שתוספי מירנדה לא מעודכנים, ובשביל לפתוח צא'ט, אני צריך להוריד תוסף ייעודי, אשר לא מעודכן כבר הרבה שנים, ובעקבות זה שאומרים ש-Pidgin היא תוכנה מצויינת למסרים מידיים, ומירנדה היא לא תוכנה טובה, הורדתי את Pidgin. אבל, אינני יכול לשנות את כיוון הטקסט בחלון ההודעות ב-Pidgin, גם לא ע"י Alt + Shift. וכמו כן, אין אפשרות בתפריטים לבצע זאת. איך אני פותר את הבעייה?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  9. שלום, שמי טל ואני מחפש אדם בעל יכולת בניית אתרים גבוהה לפרויקט חדש אותו אני מתכוון להשיק. אני לא ארחיב כאן על הפרויקט עקב שמירה על סודיות, אך הוסיף ואגיד שזוהי הזדמנות עסקית מצוינת למי שמאמין שהוא מסוגל לעשות עבודה טובה. למעוניינים אנה פנו אלי במייל : hammertal@gmail.com אנא שילחו דוגמא לאתר אותו בניתם או שיפצתם, ובמידה ואכן קיימת התאמה בין הצפיות שלי ליכולות שלכם אני אשמח לספר לכם קצת יותר הפרויקט שלי.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by wooper,

אני מנסה להעתיק דרך המקלדת משפטים שעתקתי לפי ההגדרות זה CRTL+; והתוכנה לא מעתיקה כלום

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by wooper,

היי שאני רואה כל סרטון ב YOUTUBE אם אני עובר לטאב אחר הסרטון מתאפס ומופעל מחדש מה עושים?[br]פורסם בתאריך: 13.07.2010 בשעה 14:30:28 טובהבעיה נפתרה מחקתי תוסף שפורסם ב YNET blabber

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  12. אהלן!; אני מחפש תוכנה שמאפשרת "לדפדף" כמו בספר בין תמונות שאני מכניס, דהיינו תוכנה בעלת ממשק גרפי ש"מעבירה את הדף" בין תמונה אחת להבאה. האם קיימת תוכנה כזאת?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי HD4850 עם E5300. שידרגתי לגרסא הכי חדשה של הדרייבר [הסרה והתקנה] והיה לי מסך כחול פעמיים, פסים ירוקים בMPC, ומטרו 2033 בקושי עבד אצלי. ניסיתי להסיר דרייברים דרך מצב בטוח אבל גיליתי שהוא לא נותן לתוכניות התקנה לפעול במצב בטוח...איך אני אמור להסיר דרייברים ככה? עוד אנשים נתקלו עם בעיות ב10.6? אני עכשיו עם 10.5 והמחשב עובד חלק כולל מטרו 2033 שהתחיל לעבוד יפה. דרך אגב אני אמור לבחור בהגדרות של המשחק DX10 או 9?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by hugo_hand,

הי, אני עובד עם רפידשייר ו-jdownloader כבר תקופה ארוכה מאוד, אבל מאתמול חשבון הפרמיום שלי לא מוכר בתוכנה יותר. ניסיתי לשנות שם משתמש וססמא ולהוסיף את החשבון ל-jdownloader מחדש אבל זה עדיין לא עובד. מה שמוזר זה שאם אני טועה בססמא jdownloder יודע לדדוח על זה אבל כרגע כל מה שהוא רושם זה:No PremiumAccount אגב אין שום בעיה עם החשבון ואני עדיין יכול להוריד ישירות מהדפדפן... יכול להיות שרפידשייר חוסמים את השימוש במנהל ההורדות הזה (לא ניסיתי אחר)? יש לכם הצעות לפיתרון? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  15. Started by riddick00,

עקב עובר קלוק לכרטיס מסך שהגזמתי לא מעט ושמרתי את האוברקלוק ל START UP של הווינדוס עכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו הוא מוציא לי שגעה FATAL ERROR שהמערכת לא יכולה לעלות. הכרטיס לא נשרף. אין לי BUCK UP לווינדוס וכשניסיתי לעשות REPAIR מהדיסק הוא לא עזר בכלום. הוא לא נכנס לשום מצב של הווינדוס גם לא ל SAFE MODE וגם לא לפעם האחרונה שהוא עבד. האם אפשר לעשות עם זה משהו? יש תוכנות שיכולות להחזיר למצב הקודם של המערכת?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. הבעיה מתאפיינת בעת פתיחת קובץ מהאינטרנט (דפדפן) - (פתח קובץ) ולא שמור קובץ. הבעיה לא נמצאת כאשר: 1 - שומרים את הקובץ במערכת ואז פותחים 2 - פותחים קבצים ששמורים במחשב מכל מיני מקומות [לווא דווקא שהורדו דרך האינטרנט] הבעיה בתחילה הייתה כזאת: עושים פתח קובץ במקום שמור, רשום בהורדה: "נכשל", בעת ניסיון פתיחת הקובץ שנכשלה ההורדה הייתה שגיאה שהמערכת לא מוצאת את הקובץ. לפי הבנתי אני יודע שהמערכת שומרת זמנית את הקובץ בlocal users/temp כשלא עושים שמירה, ולכן אם ההורדה נכשלה סימן שאולי יש בעיה בתיקיה TEMP. נכנסתי לתיקיה ומחקתי בפנים את הכל.. כעת כשאני עושה "פתח קובץ", לא רשום נכשל - ז"א הקובץ מורד במלואו ונשמר במחשב והוורד נפתח ללא הודעת שגיאה. הבעיה כרגע (להמשיך לקרוא רצוף):…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by origmi,

יש לי בעיה עם המחשב זה קרה לי כמה פעמים כשגלשתי באינטרנט עם כמה טאבים או כשהפעלתי תוכנת מיוטורנט המחשב פשוט ניתקע לא מגיע לא מעלה מסך כחול שום דבר פשוט אי אפשר לעשות כלום חוץ מלעשות ריסט למחשב ניסיתי לעשות בדיקת ווירוסים הפעלתי CC CLEANER בדקתי גם את החום והכל בסדר עם מישהו יכול לעזור בבקשה שיענה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by Inter,

שלום, כרגע אני עובד על החזרה של מספר מחשבים לעבודה בתור שרתים כאלה ואחרים. לאחר הרבה מחשבה עם עצמי החלטתי שמחשב P4 2.8GHZ 512 MB ושאר מיניי ירקות יהיה שרת גיבוי נתונים משאר המחשבים שיש לי בבית... העניין שאני לא מוצא תוכנה שיכולה לעבוד צד שרת בתדירות של פעם בשבוע בערך ושתיהיה דינאמית בשימוש איתה... מישהו מכיר משהו כזה שלא דורש ממני לשלם עליה \ להעלות קבצים לאינטרנט או משהו בסגנון ?

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  19. היי , אני רוצה להעביר את המחשב שלי בדיקה בפסמרק ובהגדרות של הבדיקות אני אמור לבחור מספר מ1-100 עבור כל מבחן שמייצג כמה אחוזי מאמץ אני רוצה מהרכיב הנבחן כאשר הdeafult הוא על 50. להשאיר את זה ככה ? להעלות ? בכל מקרה אני אשמח לקצת עזרה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  20. Started by eitan_g1,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם ממיר USB - COM ,דגם U232-P9 . אני לא מצליח לתקשר איתו .ניסיתי להתקין את הדריבר שקיבלתי עם הממיר .זה לא עזר. ניסיתי לחפס דריבר תואם באינטרנט (ומצאתי כמה כאלו) .עדיין לא הצלחתי. אבקש לציין שמנהל ההתקנים מזהה את החומרה .רק שמשום מה העסק לא עובד. אשמח לקבל רעיונות מכם, מה עלי לעשות ע"מ להצליח לתקשר איתו. תודה,רונן. נ.ב. להלן תצורת המחשב שלי:P4,XP,SP3

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by shaithebest,

שלום אני מעוניין לערוך תכנים באתר שלי ישירות דרך הdrea,weaver אני רוצה לעבוד ככה שתוך כדי כתיבה אני גם יכול לערוך,עיצוב והוספה במקום לכתוב בוורד ואחכ להעתיק לויזואל ווב דיבלופר אבל הבעיה היא שלמרות שיש לי את גרסת midle east הכיתוב בעברית נראה משמאל לימין מישהו מכיר איזה הגדרה איפה אפשר לתקן את זה? חשוב לציין שבשמירת הקוד והצגתו בדפדפן רואים ערית טוב מימין לשמאל אבל אני צריך שזה יהיה ככה גם בעורך\ תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיודעת להפוך אך ה וינדואס 7 ל MACOS OSX.כמו שהיה פעם ה TRANSFORMATION PACK האם אתם מכירים תוכנה טובה???

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  23. Started by wili,

טופיק קודם בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=421178.msg3619854#msg3619854 הבעיה שהייתה אז הסתדרה בעקיפין, השתמשתי בתוכנה שנקראת Virtual CloneDrive שהיא באותה קטגוריה כמו DAEMON TOOLS אם קראתם בטופיק הנ"ל אתם יודעים במה מדובר, אבל אני אספר בכל מקרה התקנתי היום Windows 7 (חוקי למען האמת) וההתקנה עברה חלק. ניסיתי להתקין משחק מדיסק - קוד4, דיסק גיבוי מכיוון שהדיסק המקורי שחוק עד מוות אני מכניס את הדיסק, יש לי AUTORUN ואני בוחר SETUP אני מכניס סידיקי מעביר הכל NEXT NEXT ההתקנה מתחילה אחרי כמה דקות ההתקנה נפסקת ואני מקבל שגיאה Please Insert The Call of Duty Modern Warfare Disc to the drive - מיותר לציין שהדיסק בפנים. עשיתי CANCEL וניסיתי להתקין מחדש שוב אותה …

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  24. יש לי כמות גדולה של חשבונות של חברה מסויימת. עכשיו החשבונות האלה הם באותו הפורמט ובכל חשבון יש אזור עם תאריך החשבון. רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שמסוגלת לסרוק מסמך, לקרוא את השדה הזה עם התאריך ולזהות אותו (OCR) ולשמור את המסמך בתור קובץ PDF כשהשם של הקובץ הוא למעשה התאריך שנקרא. האם יש כזה דבר? מישהו יש לו עצות אחרות ליצירת ארכיון ממוחשב של מסמכים? תודה.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  25. היי, חברה שלי השתחררה בשעה טובה, והיא בקרוב תתחיל מכינה של עיצוב גרפי. לכבוד השיחרור שלה אני רוצה לקנות לה עט גרפי כדי שהיא תוכל להשתמש בו לעבודות שלה. רציתי לדעת אם אפשר לקנות עט שיהיה מספיק טוב לצרכים שלה, ולא יעלה המון כסף. חשבתי על משהו במחיר של עד 500 שקל.. אשמח לקבל המלצות תודה!

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.