עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by natee,

שואל את עצמי ממזמן. בכל מחשב שעובר תחת ידיי, הדבר הראשון שאני ממהר להתקין הוא תוכנת החיפוש Everything. היא פשוט.. מדהימה. קלה, מהירה, אמינה. (וחינמית!) מותקנת בשניה, סורקת את המחשב כולו בשתי שניות, ומוצאת כל מה שצריך בחצי שניה. מסמכים, תמונות, קבצי הרצה. הכל הכל. מה שאני שואל את עצמי מזה שנים, ואולי אתם תדעו לסייע ולפתור את החידה: איך לעזזל?... כלומר, למה החיפוש המובנה בווינדוס פשוט גרוע גרוע גרוע, עוד מאז ימות XP, והתוכנה הנ"ל כל כך טובה? איך זה ייתכן? (ואם חיפשתם הוכחה לחיפוש הגרוע של ווינדוס, למרות שזה לא הנושא, קחו חידה. אין להיעזר באינטרנט: נסו למצוא בחיפוש של ווינדוס את כלי הסטופר/ טיימר. גילוי נאות: אל תנסו לחפש 'שעו…

2. Started by Th3-0n3,

where can i check if DMA is enable and if not than enable DMA for cdrom / cd-rw / h.disk ? (win2k/winxp) 10x

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. הבעיה העיקרית שאני לא רואה תמונות בחלק מהאתרים למשל ב- NANA יש למישהו פתרון לבעיה?

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  4. Started by shimon23,

שלום מישהו יודע איזו גירסה של anti virus mcafee עובדת על win xp? כי הישנה שלי לא עובדת. (לא להמליץ לי על norton antivirus כי קרה לי מספר מקרים בעבר שחבר שלח לי קבצים לבדיקה שמקפי גילה בהם וירוסים ונורטון לא).

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אחרי כמה דקות שהתכנה רצה פתאום נפתח לי הTMPGEnc ולא יודעת מה היה רשום אבל היה לחצן אחד אז לחצתי עליו ואחרי כמה דקות התוכנה של AVI2DVD ראיתי שזה לא זז.. זה נתקע בדיוק כאן: WNASPI32.DLL 0.0.0.0 -------------------------------------------------------- - 02/12/2006 15:37:30 - AVI to SVCD Conversion - AVI2DVD ver. 1.2.3 build 1 -------------------------------------------------------- Initializing - D:\The Texas Chainsaw Massacre DVDRip.XviD-DMT[MYAKUZA.NET].avi Initializing finished. Saving Subtitles ini file -------------------------------------------------------- - 02/12/2006 15:37:39 - Free on drive D: 2665.86 mb - AUDIO Extraction ------------------------------------------…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. עברתי על רשימת התוכנות המומלצות מהנעוץ והגעתי לזה, השאלה שלי אם אפשר להריץ איתם 1080 ? ואם יש לי coreavc pro על המחשב מה אני צריך להתקין ?

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  7. Started by tzviran,

איזו תוכנה היא הכי טובה להאצת הגלישה (ושמתאימה לווינדוס XP)? אני לא שואל בשביל סקר טפשי או משהו כזה אני באמת צריך אחת טובה. תודה :biggthumpup:

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by guypld,

כבר זמן מה אני לא מצליח להתחבר לשום שרת של קזה, יש מישהו שמצליח להתחבר לקזה? אם כן אז אם אפשר לתת את כתובת השרת בבקשה. תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by I7210I,

שלום יש לי WIN XP וכאשר אני מפעיל את המחשב אז ליפני עליית הWINDOWS כתוב לי ככה: invalid boot.ini file booting from c:/windows וזה אחרי הטבלה של הנתונים שיש לי במחשב. מה זה אומר ואיך אני מסדר את זה כי אני חושב שקודם זה לא היה .. תודה

• 11 תגובות
    • 809 צפיות
  10. Started by FresH-MeaT,

בתוך הג'ימייל הזה יש משהו כמו היסטוריה של מה שחפשתי אבל זה לא הגיוני כי מופי שחיפשתי אתרי סקס ודברים מפגרים והם מופיעים לצד דברים שכן עשיתי חיפוש איך זה הגיוני שמופיעים שם כל אתרי הסקס האלה? מופיע שם פייסבוק שאני אישית אין לי ובחיים לא ניכנסתי זה מראה כאילו עיינתי שם בפייסבוק הזה הרבה זמן ועוד מלא דברים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הורדתי וינדוס אקס פי גירסא שמישהו הכין והיא באה בלי סל המחזור על שולחן העבודה... ואין לי מושג איפה הוא נמצא

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. Started by OMStyle,

אוקיי,אני לא יודע לכמה מכם זה קרה או יקרה,הבעיה ממש חמורה לפי הבדיקה שלי וקרתה או עלולה לקרות בכל מחש גרסאת אופיס 2007 פשוט לא מתפקדת. זה מבטל את כל האייקונים ולא נותן אפשרות כתיבה. -במבות ותגובות יתקבלו בברכה D: . תמונה:

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  13. Started by gimdy,

לאחר שקונים את המשחב כולל הרכבה בלבד . מה נותר להתקין ? דרייברים של רכיבים מערכת הפעלה (XP\VISTA) מסך אינטרנט ומהו הסדר.. כאשר קיבלתם את המחשב מורכב בלבד מה עשיתם ?

14. Started by owen10,

שלום לכולם! אני מעוניין ללמוד בגרפיקה ועיצוב אתרים, אתם יכולים להביא לי המלצות לקורסים איפה וכמה עולה? תודה!

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  15. יש לי OFFICE 2010 מותקן על מחשב אחד. אני רוצה להעביר אותו למחשב אחר. איך עושים את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 12.6k צפיות
  16. Started by Django,

אני שם לב לפעמים שדברים שמחקתי פתאום חוזרים, אני חושב שזה קורה אחרי שאני נכנס לגוגל כרום במכשיר הנייד שלי. יש דרך לטפל בזה? אולי לעשות מעין SAVE אחרי שאני עושה שינויים במחשב?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Guarding angel,

ערב טוב... יש לי JOYSTICK של חברת QUICKSHOT מסוג WARRIOR 5 http://www.quickshot.com/game_controllers/war.html חברתי אותו לGAMEPORT ניסיתי להגדיר אותו דרך "בקרי משחק" אך הוא לא קיים ברשימה וגם הוא מראה לי הודעה בסוף ההתקנה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  18. Started by sigma,

מה מידת ההשפעה על שיפור \ יעילות הגלישה באינטרנט של תוכנות מסוג זה ? דוגמאות לתוכנות Modem Tweak :

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  19. Started by גד :),

חשבתי להתקין את התוכנה Flashmute אבל האנטיוירוס חשב אחרת... יש לציין שהתוכנה מופיעה ברשימת התוכנות המומלצות של HWZONE . אנטי וירוס: NIS209 מעודכן . הנה תמונה: מה נראה לכם? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  20. איני בטוח שכאן המקום המתאים לשאלה, אך בכל אופן אשמח לדעת מה ההבדל ESET Smart Security לבין NOD32 Antivirus? האם הראשון כולל את השני, או שיש שוני מהותי ביניהם?

21. Started by yakir8,

שלום התקנתי על המחשב שלי VS 8. לא מזמן הסרתי אותו אבל כנראה לא בצורה נכונה ואני עדין מקבל עידכונים דרך Windows Update בשבילו ואני ראה תחנות שהותקנו ממנו בהוספה וסרה(ואין לי אפשרות להסיר אותם) רציתי לדעת אם יש איזה CLENER או דרך כול שהיא להיפתר לגמרה מכול השאריות שלו. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  22. אמרו שמסנג'ר פלוס תומך בגרסא 9 של מסנג'ר. השאלה שלי היא כזאת, האם תהייה לי אפשרות להתחבר על שתי משתמשים בו זמנית על מסנג'ר 9 כשמותקן עליו מסנג'ר פלוס? בתוכנה הישנה של המסנג'ר, מסנג'ר 8, היה לי מותקן עליו מסנג'ר פלוס והייתי יכול להתחבר דרך שתי משתמשי מסנג'ר. זה מה שאני גם רוצה שיהיה לי במסנג'ר 9. השאלה אם זה אפשרי. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  23. Started by אהרון קורם,

Tom Hero

24. Started by The UnKnown,

I saw couple weaks ago a thread which talks about some file (clients or someting like that), that increasing the ID. Can someone help me ? i need to get this file in order to increas my ID. Thanks! Shana Tova!

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  25. אחרי שהצטברו לי כמה גיגות בתיקיה של האוטלוק אקספרס, עשיתי ניקוי לכל המיילים שמצורפים אליהם קבצים (היו המון כאלה), ונשארו עכשיו רק דואר טקסט. הורקנתי כמובן את תיקיית הדואר שנמחק והכל, סגרתי את התוכנה, הלכתי לתיקיה שמאחסנת את הקבצים, והיא עדיין שוקלת כמה גיגות. אני זוכר שלפני כמה ימים כשיצאתי מהאוטלוק הוא עשה לי דחיסת דואר או משהו בסגנון, אולי יש לזה קשר...

• 1 תגובה
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.