תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
http://www.animewallpapers.com/wallpapers/dbz/full_14_1024.asp http://www.animewallpapers.com/wallpapers/dbz/full_44_1024.asp תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אהלן. יש לי גוסט 2003 ואני מנסה לעשות partition from image והוא לא נותן לי. מצ"ב תמונה של השגיאה. ואחרי שאני לוחץ על yes, הוא פותח לי הודעה: a destination volume could not be locked. כמובן, שמדובר בשני דיסקים (hard disk) נפרדים. והמקור של הקובץ גוסט נמצא בדיסק אחר והיעד (כונן c) נמצא בדיסק אחר. מישהו יכול לעוזר לי בבקשה? תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
הורדתי דרך התוכנה כמה קבצים והתנתק האינטרנט אתמול באמצע ההורדה. שאני בא להמשיך את ההורדות זה רושם לי Fri Dec 22 17:41:47 2006 User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.00; Windows 98) Fri Dec 22 17:41:47 2006 Range: bytes=493365265- Fri Dec 22 17:41:47 2006 Pragma: no-cache Fri Dec 22 17:41:47 2006 Cache-Control: no-cache Fri Dec 22 17:41:47 2006 Connection: close ולא ממשיך את ההורדה... אם אני נכנס להורדה בלי פלאשגט אז אני יכול להוריד כרגיל והשרת בסדר וכל זה... מה הבעייה? יש אפשרות להמשיך את ההורדה דרך תוכנה אחרת או משהו? כי הורדה איזה 3 ג'יגה ולא בא לי להתחיל מחדש תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לסנכרן ספריות (MY DOCUMENTS), לסנכרן EMAILS של OUTLOOK 2003? אני מחפש תוכנה שמאפשרת לעשות את הכל ביחד. תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
כבר במשך כמה חודשים יש לי בעיה בהתחברות למסנגר במחשב,ניסיתי כמה סוגים של מסנגר (7,7.5,8) כל פעם ניסיתי להסיר איזה מסנגר ולהתקין אחד אחר ניסיתי הכל ואני פשוט לא מצליח להתחבר בדרך כלל זה נותן לי את הפותר בעיות הזה שזה גם אף פעם לא מצליח לי שאני עושה לו תקן הוא עדיין לא מצליח להתחבר..ניסיתי במחשבים אחרים להתחבר ואני מצליח,זה דבר מאוד מוזר והמסנגר הוא דבר מאוד חשוב בשבילי אז אם מישהו בבקשה יכול לעזור אני יודה לו מאוד!! תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום אנשים.. אז ככה.. לאחרונה ניתקלתי בבעיה במחשב. שאני מפעיל אותה ונכנס לווינדווס,זה כותב לי את המסך כניסה(שם משתמש וסיסמא..) ושאני נכנס,זה מתחיל מחדש את המחשב. אז ניסיתי כמה שטויות,לא הצלחתי,אז פירמטתי את המחשב. עכשיו הכל עובד טוב,אבל יש כמה בעיות. א.יש כמה דרייברים שהם בסימן שאלה. תמונה: ולפי דעתי,בגלל זה אני לא שומע קול במחשב.(אני מנסה גם להפעיל שירים וזה לא מצליח.) עכשיו,הבעיה שלי זה לא למצוא דרייברים,אלא שאני לא יודע איזה דרייברים אני צריך לחפש.. כי אין לי מושג מה הסוג והחברה של הכרטיס קול שלי..מה אני אמור לעשות?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני מנסה לדבר דרך TEAmspeak וזה לא שולח שום דבר או לחילופין, מפעיל תvoice recorder של הWinXP וגם זה לא מקליט לי שום דבר... זה ממש מוזר. בעיה נוספת שצצה לי זו שהאינטרנט מתנתק לי אוטומטית איך שאני נכנס לOutlook Express ! מה זה?!!? זה משהו מהלוח אם? דרייברים!? spyware? adware? משהו?! רעיונות?! תודה!
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב: Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name USER-94D65A43A3 User Name Administrator Motherboard CPU Type DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset Unknown System Memory 2048 MB BIOS Type Award (11/07/06) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port ECP Printer Port (LPT1) Display Video Adapter NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS (512 MB) 3D Accelerator nVIDIA G72 Monitor Plug and Play Monitor [NoDB] (172010341) Multimedia Audio Adapter SiS 7012 Audio Device Storage IDE Contr…
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה ששולטת על כל מה שעולה בהתחלת המחשב שאני יוכל לבטל מה שאני לא רוצה בהתחלה של המחשב היה לי פעם משהו ושכחתי איך קוראים לזה.. תודה מראש לכל מגיב
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום רב. הגיעה אליי שאלה מקרוב משפחה ומצאתי לנכון להעלות אותה לכאן, אשמח אם תעזרו: יש לי תוכנה שמצלמת מה אתה עושה במסך, צילמתי משהו שעשיתי במשחק כדורגל. לאחר שזה סיים זה יצר קובץ וידאו, קובץ ששוקל 365 מ"ב ומשך הסרט 17 שניות. איך אני מקטין את הרזולוציה והנפח בלי להוריד במידה רבה מהאיכות על מנת שאוכל לעלות את הסרטון ליוטיוב? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות את התוכנה ואני צריך לדעת אם התוכנה מאפשרת לבצע את הדבר הבא: נניח ויש לי כרטיס מסך עם שני יציאות DVI שני מסכים ושני מקלדות USB ושני עכברי USB ואני מתקין שתי מערכות הפעלה על המחשב כך שאחת מהן תרוץ על גבי השניה האם ניתן ממש להקצות לכל מערכת מסך בפני עצמו, מקלדת ועכבר שזה ייראה ויתפקד ממש כאילו אלו שני מחשבים שונים? * כמובן בלי להתייחס לנושא הביצועים שכמובן יהיה פחות טוב על המערכת שרצה ב VM תודה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
רציתי לעצב לוגו לחנות מחשבים ואני לא יודע מאיפה להתחיל יש לי כמה רעיונות אבל אני פתוח להצעות אין לי שמץ של מושג בעיצוב גרפי PLESE HELP MY
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר כמו שצריך לאייסיקיו הרגיל ולמירנדה. הסטטוס שהם מראים לי הוא על מחובר אבל אני לא רואה את האנשים שמחוברים,כאילו כולם מנתוקים-במירנדה. ובאייסקיו הרגיל מראה לי אותו דבר,אבל אחרים שולחים לי הודעות ואני רואה אותם בסטטוס מנותק. ולפעמים יש מקרים באייסקיו הרגיל שאין לי בכלל רשימה ויש לי הודעה שאם אני רוצה להוסיף משתמשים ללחוץ כאן. מישהו יודע אולי מה הבעיה פה? ואין לי פיירוול ואין כלום! בתודה מראש!!!!! עריכה: שמתי לב שהבעיה נובעת מהספק 012,ראיתי פה כמה הודעות וזה נראה מתאים לבעיה שלי. עכשיו אמרו שיש איזו כתובת או משהו שיכול לסדר את זה.. אם תוכלו לעזור לי בזה אודה לכם מאוד!
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
חייב דחוף דחוף דחוף את הMUI שהופך את הOFFICE 2003 SP3 לעיברית אתם לא יודעים עד כמה אני אודה לבחור שיביא לי את זה!!! תודה עצומה מראש!
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
מחפש דרייבר לכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי: intel d975XBX2(bad axe 2) haaaa אני מחפש בנרותתת את הדרייבר מצאתי משהו ולא עובד לי :\
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
NERO7, דורש PLUGIN להמרה ל-AUDIO CD , לא מצאתי את ה- PLUGIN הנדרש
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני משתמש בויסטה עם SP2. מותקן לי אופיס 2007. כשאני פותח מסמך וורד או אקסל או כל תכנה אחרת מהאופיס, בכל פעם התכנה כאילו מתקינה עצמה. נפתח לי האינסטולר של חלונות ואני צריך לחכות כדקה עד סיום ההתקנה. (זה קרה אגב גם ב SP1) ניסיתי למצוא פתרון ללא הצלחה. כבר הסרתי והתקנתי כמה פעמים גם זה לא עזר. מישהו יודע מה הפתרון?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלםו לכולם בטעות עשיתי פירמוט להרדיסק אבל ביטלתי אותו אחרי 2 אחוז ושחזרתי את הקבצים עם EasyRecovery Professional עכשיו הוא נתן לי מלא קבצים שכביכול הוא שיחזר אבל הם בכל מיני פורמים משונים...מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי להחזיר אותם לקבצים המקוריים?? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה המחשב שלי זוחל כבר המון זמן . אני רוצה לפרמט אותו אבל יש לי בעיה . אני לא מצליח להיכנס לכוננים (C ו D ׂ ) . כשאני נכנס זה תמיד רושם לי שגיאות . הבעיה התחילה לפני כמה ימים . כשהייתי נכנס למחשב שלי הייתי לוחץ למעלה על השורה הלבנה (איפה שרושמים את כתובת האינטרנט) ומשם נכנס לאיזה כונן שאני רוצה . אבל היום איכשהו השורה הזאת נעלמה . איך אני יכול להחזיר אותה ? תודה מראש. עריכה: אפשר לנעול הסתדרתי.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה קיבלתי את התוכנה MUVEE AUTO PRODUCER 4 ויש לי איתה בעיה בהתקנה! לקראת סוף ההתקנה הקובץ הבא מופיע לי! ידוע לי כי התוכנה תקינה כוון שהיא מהדיסק המקורי זאת ההודעה! מה יכולה להיות הבעייה!אולי משהו במחשב שלי? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש דבר כזה תוכנת schedule שאני יכול להגיד לה לפתוח תוכנו מסויימות בזמן ומסויים ולסגור , וכאלה דברים אם יש אשמח להמלצה
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיכולה לערוך מספר רב של תמונות (אני רוצה להגדיל מספר רב של תמונות לגודל זהה) בו זמנית בלי לערוך אותן אחת אחת. בתודה איתי
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם הוא כבר הגיע לחנויות בעולם או בארץ....? ואם כן כמה הוא שוקל? והאם אתם ממליצים לי על הקספרסקי ?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
היי, רכשתי השבוע (באופן חוקי) את נורטון אינטרנט סקיוריטי 2009. לאחר ההתקנה לא הייתה כל בעייה להתחבר לאינטרנט. הבעיות התחילו לאחר כיבוי קר של המחשב - לא ניתן היה להתחבר לאינטרנט, גם לאחר הפיכת נורטון ל- disable. לאחר הסרת נורטון שוב ניתן היה להתחבר לאינטרנט, אלא, ששוב, לאחר כיבוי קר של המחשב הבעייה חזרה על עצמה. לא מותקנת אצלי במחשב תוכנת אנטיוירוס נוספת. חומת האש של חלונות (xp) מנוטרלת. ניסיתי לפעול לפי הכתוב באתר הראשי של סימנטק, ראו קישור מצורף, ללא הצלחה. http://www.symantec.com/norton/support/kb/web_view.jsp?wv_type=public_web&ssfromlink=true&sprt_cid=cc3ce219-5355-4a28-920e-a212ff855b7c&seg=hho&ct=us&lg=en&docurl=20080626141504EN&lg=en&…
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
חברים יש לי כרטיס מסך ATI ואחרי שאני מתקין לו את הדרייבר שאני פותח סירטון באינטרנט אני רואה את הסירטון כאילו בנגטיב מישהו מכיר את הנושא איך אני מגדיר את זה שאני יראה רגיל כי שאני רואה סרט בנרו שואו טיים אני רואה רגיל תודה רבה מראש מיקי כהן
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-