תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
האם תוכנה zonealarm גורמת עומס על המערכת (מאיטה פעולת המחשב ומוציאה אותו משיווי משקל)?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יזכיר לי איך קוראים לתוכנה שממירה את ממשק העברית לממשק באנגלית, ואם היא חינמית אז איפה ניתן להוריד אותה? תודה
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
בשבועיים האחרונים כשאני גולש באינטרנט בעזרת הפיירפוקס כל הזמן אני נתקל ב2 בעיות: כשאני צופה בתמונות, בעיקר בכמות גדולה של תמונות שנטענות ביחד [אשכול תמונות וכד'..] חלק מהתמונות נטענות בסדר וחלק מן התמונות מקבלות עיוות כלשהו, צבע שונה, חציה באמצע ודברים דומים.. גם כשאני פותח את התמונה בחלון חדש ומנסה לרענן זה נשאר אותו דבר וגם כשאני מוריד את התמונה למחשב זה אותו דבר. [דוגמא בתמונה למטה] את אותו עמוד בדיוק פתחתי עם הIE 6 והכל היה בסדר, מזה אני מבין שהבעיה היא בFF. הבעיה השניה היא ביוטיוב: חלק מהסרטונים שאני צופה בהם פשוט נעצרים באמצע, למרות שהסרטון טעון עד הסוף. נגיד והסרטון באורך 2 דקות, כל הפס האדום של הטעינה מלא אבל בדקה ו14 שניות פתאום הסרטון נגמר. ולכל האחרים זה ממ…
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה בצריבת תקליטור מקורי, ע"מ שהדיסק יישאר בחיים. הבעיה היא כזו: במהלך הקריאה מן התקליטור המקורי הוא זורק לי את ההודעה בקובץ המצורף... מה עושים? יש לקחת בחשבון כי הפעלתי ברקע ע"מ שלא יהיו בעיות את התוכנה AnyDVD אך למרות זאת זה נתקע. כאילו ומדובר ב- Bad Sector אבל בוודאות הדיסק ללא שריטות או משהו כלל. איך מתגברים ומה עושים??? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני מחפש את הדרייבר הכי עדכני וחדש לכרטיס MSI radeon x600 pro תודה מראשששש
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
בס"ד אני מנסה להכנס ל outlook במחשב שלי והוא נותן לי הערה אני מצרף כאן תמונה תודה מראש על העזרה אברהם [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי 4 כוננין 250 שפוצל ל3 ועוד 250. אני סגרתי ghost שכך שישמרו לי כל הוכננים חוץ מ-C יענו system. שברגע שאני אפתח Ghost כל מה שבכוננים חוץ מsystemישמר וsystem ישוחזר ולמתי שסגרתי גיבוי. אני עושה ריסט מכניס את הדיסקט ghost והדוס טוען, ואז נפתח לי הדף הראשי של ghost בדוס אבל בלי אפשרויות בלי כלום. מה אני צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
בגרסה 6 איך יוצרים חורים? למשל יש לי מרובע ויש לי עיגול, אני רוצה שבמרובע יהיה חור בצורת עיגול.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי מצלמה, ואני מעביר את הסרטים למחשב דרך כרטיס fire wire . אני משתמש בתוכנת Movie maker . כשאני העברתי סרטים מהמצלמה לקלטות וידאו התאריך שמוצג בתחתית המסך נשמר, והוצג על הקלטת. כשאני מעביר במחשב, התאריך לא מופיע, למרות שהוא מוצג במסך המצלמה. ז"א הבעיה איפשהו בתוכנה ולא במלצמה. השאלה שלי היא איך להוסיף תאריך בתוכנה?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
תקשיבו, יש לי פטיש מוזר- אני אוהב להתקין משחקים ולצפות בסדרות בו זמנית. ממש קינקי. הבעיה שחלק מהמשחקים דפוקים ומגיעים עם מוזיקת התקנה. זה מטריף. הם מצפים שאני אסתכל על ההתקנה 10 דקות?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שאני מתקין תSygate Personal Firewall Pro 5.6.2808 (אחרי פירמוט) זה לא נותן לי להכנס לאתרים למסינגר וICQ כאילו אין לי מודם מה הבעיה?? מה לשנו?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אפשר לעשות mount לכונן סידירום דרך DOSbox? ועוד שאלה, איך אני מוחק את ההיסטוריה של החיפוש שעשיתי באתרים שונים ככה שכשאני פותח את גוגל או משהו דומה, לא יפתח לי חלון שמראה לי את החיפושים הקודמים שעשיתי?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כי אני מתחיל ללמוד JAVA ואני צריך את זה ושיהיה בה compiler או jdk. משהו כזה. מישהו מכיר ויכול לעזור לי?(וגם להסביר לי מה זה)
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, אני עשיתי חיפשו על DOCS OPEN ב GOOGLE וקיבלתי המון תוצאות ואף אחת מה לא ממש הסבירה לי מה זה בעצם DOCS OPEN ולמה זה משמש אז החלטתי לפנות אליכם לעזרה, האם אתם יכול למקד אותי למקום או לכתבה כלשהיא שמסבירה על התוכנה הזו או אולי בעצמכם להביר עליה. זה לצורך לימודי אז בבקשה תעזרו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר כמו שצריך לאייסיקיו הרגיל ולמירנדה. הסטטוס שהם מראים לי הוא על מחובר אבל אני לא רואה את האנשים שמחוברים,כאילו כולם מנתוקים-במירנדה. ובאייסקיו הרגיל מראה לי אותו דבר,אבל אחרים שולחים לי הודעות ואני רואה אותם בסטטוס מנותק. ולפעמים יש מקרים באייסקיו הרגיל שאין לי בכלל רשימה ויש לי הודעה שאם אני רוצה להוסיף משתמשים ללחוץ כאן. מישהו יודע אולי מה הבעיה פה? ואין לי פיירוול ואין כלום! בתודה מראש!!!!! עריכה: שמתי לב שהבעיה נובעת מהספק 012,ראיתי פה כמה הודעות וזה נראה מתאים לבעיה שלי. עכשיו אמרו שיש איזו כתובת או משהו שיכול לסדר את זה.. אם תוכלו לעזור לי בזה אודה לכם מאוד!
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
נראה שהוציאו את התמיכה הזו בגרסת ביזנס ורק ב HOME PREMIUM כן השאירו...לך תבין. אני אשמח לנגן DVD חינמי וכן ל PLUGIN ל WMP11 אם יש. תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
מחפש דרייבר לכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי: intel d975XBX2(bad axe 2) haaaa אני מחפש בנרותתת את הדרייבר מצאתי משהו ולא עובד לי :\
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בתוכנת NERO אצלי במחשב יש לי כונן DVD פנימי וגם CD פנימי שקניתי צורב חיצוני בחיבור USB קיבלתי איתו דרייבר של NERO חשבתי שזו התוכנת צריבה הכי טובה בעולם אבל מסתבר שלא הכונן אמור לצרוב במהירות 16 והדיסקים שאני צורב עליהם של TEAC +R 4.7 GB אבל צריבה של 6 סרטים לוקחת לו 20-25 דקות עד הסיום איפה הבעיה?בהגדרות של התוכנה?בצורב?איך מתקנים את זה? חוץ מזה, מה ההבדל בין דיסק DVD+R ל- DVD-R? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
תודה מראש לעוזרים !!
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה המחשב שלי זוחל כבר המון זמן . אני רוצה לפרמט אותו אבל יש לי בעיה . אני לא מצליח להיכנס לכוננים (C ו D ׂ ) . כשאני נכנס זה תמיד רושם לי שגיאות . הבעיה התחילה לפני כמה ימים . כשהייתי נכנס למחשב שלי הייתי לוחץ למעלה על השורה הלבנה (איפה שרושמים את כתובת האינטרנט) ומשם נכנס לאיזה כונן שאני רוצה . אבל היום איכשהו השורה הזאת נעלמה . איך אני יכול להחזיר אותה ? תודה מראש. עריכה: אפשר לנעול הסתדרתי.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לאחרונה מחשב נייד! אני יכול להתחבר עם המחשב לאינטרנט בכמה שיטות... בינהן דרך הbluetooth של הפלאפון שלי. עכשיו מכיוון וחבילת המידע שלי בפלאפון מוגבלת ל50MB הורדה ולאחר מכן תשלום נוסף על כל מגה בייט אני מחפש תוכנה שתוכל להראות לי כמה נתונים הועברו בחיבור בתקופה האחרונה כדי שלא אחרוג מהכמות... אם מישהו מכיר תוכנה שכזו ויכול לעזור לי אני אשמח! תודה רבה והמשך שבוע טוב, עידו
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
כשאני מנסה לראות סרטון און ליין כמו באתר נענע או מקו אני לוחץ פליי הוא כותב מתחבר ואז נעלם כזה כאילו הוא רצה לטעון את הסרטון אבל לא טען .. תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני מנסה לראות סירטונים בחלק מהאתרים ופשוט מופיע לי מסך כחול ורק שומעים ...יש ל גאווה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא אני משחק הכול משחק אחרי 5 דקות החלון של המשחק נהיה פתאופ קטן . יש לי 2 גיגה זיכרון מעבד 4 ליבות וכרטיס מסך 9600 1 גיגה ?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני שמח להודיע ששוחררה גירסה 3 של התוכנה emailaya התוכנה היא באנגלית וניתן להוריד קובץ שפה בעברית על מנת שהיא "תדבר" עברית רשימת השינויים היא: * מנגנון ניהול המכתבים נכתב מחדש * יבוא מכתבים/אנשי קשר/אירועים מאאוטלוק * אפשרות לנעילה ידנית של התוכנה * אינדיקיציית מנעול בקריאת מכתב נעול * הצגת מכתבים מ 24 שעות האחרונות * סידור מחדש ושינוי גודל + שמירת הגדרות של טבלת המכתבים * זיהוי דואר זבל על ידי שימוש בטכנולוגיית DNSBL/RBL sites * שינוי קידוד לצפיה מוקדמת של מכתב * הצמדת חתימה לימין/מרכז/שמאל * מסך הגדרות התוכנה עוצב מחדש * בסגירת לשונית חזרה ללשונית הראשית או ללשונית משמאל * התראה בעת קבלת מכתב מאיש קשר שאליו כותבים מכתב * צפייה בכותרות של מכתב שעדיין לא הורד תוכנו * תצוג…
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-