תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
קודם כל קיבלתי מחשב חדש,התקנתי מערכת הפעלה ואז רציתי להתקין MSN,הכל הלך כשורה,התקנתי אותו ואז שאני מנסה להיתחבר זה מקפיץ הודעת שגיאה 80048820:s05:,לפי מה שהבנתי זה יכול לנבוע מכך שהשעון והתאריך לא מעודכנים במחשב,אך אצלי הם מעודכים בבקשה,עזרה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מעניין לדעת באיזה נגן ואיזה קודקים אתם משתמשים, במיוחד כשהHD ניהיה הרבה יותר פופולרי.. נגנים: הכל מלבד 1080P - mv2player 1080P - bsplayer ו zplayer בבדיקת סינכרון עם כתוביות(נפתח מהר). קודקים: k-lite mega codec pack
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
1. אני ממיר סרטים מAVI ל MPEG ב super dvd creator 8.5 אולם התוכנה מנצלת רק ליבה אחת מתוך ה4 האם יש תוכנה שכן תנצל יותר ליבות ככה שההמרה תלך יותר מהר ? 2. עם איזה תוכנה אני יכול לקחת את הסרטים שקידדתי לMPEG ולהפוך אותם לפורמט DVD עם חלוקה בתפריט לכל סרט ?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
יש לי במחשב כל מיני מקודדים מכל מיני תקופות, את חלקם אני רואה והסרתי אותם ואת חלקם אני לא רואה אני מחפש תוכנה שתמצא לי את כל המקודדים של הוידאו ואודיו שקיימים במחשב ותיתן לי להסיר אותם באופן מסודר מישהו מכיר תוכנה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני לא מצליח להסיר,ואני לא עודע מה זה :s05: זה שוקל 940 MB ואני לא יודע איפו זה נמצא אני רואה את זה ב EDD\REMOVE PROGRAMS ואני לא מצליח למחוק זה לא מעלה את ה WIZARD בבקשה תעזרו לי(יש מצב זה וירוס?)
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני צריך תוכנת גיבוי שפועלת מחוץ לוינדוס. אני רוצה לגבות דיסק קשיח שלם אל דיסק אחר ובשעת הצורך לכתוב חזרה את הגיבוי לדיסק הראשון. חיפשתי וקצת התקשתי למצוא תוכנות כאלו, שמעתי על תוכנה שנקראת ghost אבל אני לא מכיר אותה. חשוב לי גם שאני אוכל להשתמש בדיסק השני, זאת אומרת שהדיסק שאני מגבה עליו עדיין יעבוד עם ווינדוס והכל (הדיסק הזה נמצא על מחשב אחר) איזה תוכנה הכי מומלצת? תודה..
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מעוניין להקליט את כל מה שמתרחש לי במסך בתצורה של סרט לצירכי הדרכה תודה
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום רב דיסק נייד ורב מצאם כרטיסים שניהם על USB אינם פועלים לי על המחשב. זו בעיה של ההגדרות האם למישהאו יש מושג איך פותרים ת'בעיה? הבנתי שצריך לשחק עם ההגדרות רק אין לי מושג איפו תודה מראש עמיר
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
באינטרנט אקספלורר כשאני לוחץ על לינק לקובץ הפסיק להופיע לי החלון ששואל אם לפתוח או לשמור את הקובץ ובמקום נפתח ישר חלון ששואל איפה לשמור את הקובץ מה צריך לעשות בשביל שזה יחזור לשאול אותי אם לפתוח או לשמור?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
במדיה פליאר 11 יש יותר מקודדים מאשר ב10?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יזכיר לי איך קוראים לתוכנה שממירה את ממשק העברית לממשק באנגלית, ואם היא חינמית אז איפה ניתן להוריד אותה? תודה
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שורת כתובת האתר למעלה תמיד נשארת בודדת, כאשר אני לוחץ על החץ לא נפתחת לי רשימת האתרים הקודמת, למרות שהגדרות ההיסטוריה שלי לא אומרות למחוק את ההיסטוריה. ניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש, אבל שום דבר לא עוזר. בשני מחשבים אחרים שלי אין לי שום בעיה. רק במחשב אחד בודד. מה קורה פה?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי בעיה. אני מתקן את המחשב של ההורים שלי, ועשיתי לו פורמט והכול. כל פעם שאני עושה reset למחשב, הוא חוזר לרזולוציה 600*800, לא משנה איזה רזולוציה אני שם לו. אני רושם כמה פרמטרים שאולי רלוונטיים: כרטיס מסך: geforce FX 5200 עם driver של microsoft מסך: LG flatron 775 (עם המחשב שלי המסך לא עושה בעיות). מע' הפעלה: winXP SP2 עם כל העדכונים, כולל עדכוני חומרה. תעזרו בבקשה! אני צריך עוד כמה שעות להחזיר להם את המחשב...
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום ! לא מצליח לפתוח פורטים בשביל אימיול , אין לי ראוטר וגם כיביתי את הפירוול הפנימי של וינדוס , עדין הפורטים סגורים , עברתי על מלא מלא מדריכים שמצאתי באינטרנט , ושום דבר לא עזר , אני כבר נואש. תודה !
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
היי אני מתחיל לסדר מחשב של חבר שמלא בתוכנות ריגול עם Adware6 ועם SpyBoot S&D אבל זה ממש לא נגמר אפילו אחרי מספר סריקות. עכשיו נזכרתי ב-HijackThis וחשבתי שאולי היא תפתור לי את הבעיה. אבל הבעיה שלי היא, שאני מריץ את התוכנה היא מראה לי את כל הדף עם כל הרשימה של התוכנות - ומיד נסגרת! אין לי אפילו צ'אנס לנסות לסמן את מה שצריך בשביל להסיר! מישהו מכיר פתרון לבעיה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מקבל הודעת שגיאה פתאום במהלך המשחק : unable to reference memory at 00000F משהו כזה... רציתי לדעת ממה יכולה לנבוע הבעיה ? האם זה אומר שהזכרון הפנימי שלי נדפק ? שההתקנה דפוקה ? או שה patch של ה no-cd ... ? תודה לעזורים מראש
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם אני אחד ששומע כל הזמן השירים... ויש לי בעיה נורא מעצבנת.... יש קליקים באמצע או בהתחלת השיר... קליק קטנצ'יק כזה נורא מעצבן עכשיו בדקתי גם במחשב ברשת שאני נכנס למחשב שלי אני שומע תקליקים האלה.... עכשיו בדקתי את השירים על המחשב של חבר שלי וגם שם יש אותם... אני חושב שהווינדוס 7 הרס לי תשירים יכול להיות<? בYOUTUBE יש שיר אחד שיש תקליקים האלה גם. מה אפשר לעשות? זה ממש משגע אותי אני לא שומע עכשיו מוזיקה בגלל זה... זה קורה גם בחלק מהסרטים שלי.... תודה חברה!
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי כולם ^^ קוראים לי רונית ואני בת 17.5 מאשדוד... אני עוסקת זמן מה בפוטושופ ורציתי להראות בפורום את יצירותיי ולקבל חוות דעת (: מקווה להנות פה 3> אני לא יודעת לאילו סגנונות של חתימות אתם רגילים אבל זה הסגנון שלי..מקווה שתאהבו ^^
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתיקח תמונות מה-WebCam בקצב של תמונה אחת כל 2 שניות ותשמור את התמונה מיידית ל-HD בפורמט JPG ע"מ לחסוך בנפח. ניסיתי כבר להשתמש ב-WinDVR בצירוף תוכנת מאקרו שבה קבעתי כי הלחצן "P" יילחץ כל 2 שניות, התוכנה אכן צילמה תמונה כל 2 שניות, אך לאחר 450 תמונות היא צילמה תמונות ריקות, כנראה משום שהתמונות לא נשמרות באופן מיידי ל-HD. לכן חשוב לי שהתוכנה תשמור את התמונה שהיא לוכדת, ישירות ל-HD. תודה רבה על הקריאה ומקווה שמישהו יוכל לבוא לעזרתי.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
היי, מדיות 720P שקודדו עם מאטרוסקה (MKV) ממש עובדים לאט, בדיליי ובכבדות... האם ניתן לפתור את הבעיה הזו ע"י קודק משופר ? או האם ישנו נגן אשר פותר את הבעיה למי שמכיר... אשמח לעזרה ופרטים אודות קודק MKV הבעייתיות שלו כיצד ניתן לפתור
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
זה עושה לי בעיה של מקודדים בסרטונים של מדיה פלייר ואני לא יודע איזה מקודדים להתקין איזה למחוק איזה צריך זה הכל מסתבך .. איך אפשר לדעת איזה מקודדים צריך לאותו קובץ ספציפי?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שחוסמת פופ-אפים, סקריפטים מעצבנים, פלאשים קופצים ומה טוב שהיא מתחברת בתור plug-in של הפייר פוקס. ואל תגידו לי שהחוסם המובנה מספיק טוב. הוא טוב אבל לא מספיק.
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני צריך לקנות תוכנה למחשב על מה אתם ממליצים? ומה המחיר? תודה יניב
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
למשל אוטו שאתה נוסע איתו במשחק GTA למשל. איך המסך פועל??? כל התמונה זזה קדימה והמכונית נשארת איך שהיא רק שפונים איתה אז המסך נותן צילומים מהירים של התמונה ומוזיז אותם קצת ככה שזה נראה כאילו שזה זז וזה ככה בכל משחק וכל דבר שאתה עושה במחשב גם שאתם מוזיזים את העכבר
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
יש לי תוכנה של הקלטת אודיו שנפתחת כקובץ מכווץ של WinRar. עכשיו, כשאני פותח את הקובץ זה פותח לי סדרה של קבצים מכווצים, ושאני פותח את הקובצים האלה זה פותח עוד קובץ מכווץ, וכשאני פותח אותו זה מחלץ קבצים ובאמצע התהליך הוא שולח הודעה שזה זקוק לאיזה קובץ, שאני לא יודע איפה הוא, אם הוא בקבצים המכווצים האחרים או באותו קובץ... מישהו יכול להסביר לי איך אמורים לפתוח את כל הקבצים האלה ושהתוכנה תעבוד? ותתוקן בכלל? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-