תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הווינדווס שלי רוצה להתעדכן מהרשת אמרתי לו שרק יודיע לי למה כשכיביתי הוא נדנד לי שאני בסכנה עכשיו הוא מציק שמוכנים לי עידכונים גם לגבי האנטי וירוס השאלה היא העם הווירוסים לא מנצלים את הורדת עידכון אוטמטית כדי להיכנס בעצמם? וכמה עידכונים אלו חשובים ? אולי עדיף להיות מיושן או חסר הגנה כדי לבלבל את האויב??
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי את INTERNET SECURITY ואת NAV05 ונשבר לי מהם(אני רוצה לעבור לNOD) השאלה שלי היא איך לבצע הסרה מלאה של התוכנה ללא השארת שאריות מיותרות?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
אהלן אנשים!!! אז ככה כשאני פותח תתוכנה הנ"ל מופיעה לי ההודעה הבאה: A fatal eroor has occurred. To correct this error, reboot your PC If rebooting does not correct this problem, reinstall the software. הפעלתי מחדש תמחשב לא עזר ואחרי זה התקנתי שוב פעם את התוכנה מחדש וגם לא עזר , אז אם למישהו יש מושג מה הבעיה וכיצד אני יכול לפתור אותה אני יודהה לו מאוד... יום טוב לכולםםםם
-
- 6 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה הפורום הנכון- מה זה golbal hotkeys? אני מנסה למצא תוכנה שדרכה אפשר לתכנת לפי בחירה כל לחצן במקלדת לקבוצה של פקודות וכו' בעיקר לשימוש במשחקים כמו gunz, שאלתי בפורום משחקים אבל אין תשובה בכל מקרה תוך כדי חיפוש נתקלתי במושג global hotkeys שאיך שהו קשור ל xp מה זה? ו האם מישהו מכיר תוכנה טובה לזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שיכולה לזהות את הכול שלי ולעשות מה שאני אומר למשל אני אמור "CLOSE" היא סוגרת את החלון "OPEN" פתוחת את הקובץ... תוגה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום. איבדתי את הדריביים של הכרטיס מסך וכל מה שקשור היה לי דיסק שהייתי מתקין מימנו הוא מתאים לכרטיס מסך שלי GEFORCE 2 MX אני ממש לא יודע להתעסק עם דברים אחרים יש דרך חוקית להשיג את כל הדרייבים שאני צריך לכרטיס מסך שלי כמו שפעם הייתי מתקין מימנו?
-
- 5 תגובות
- 527 צפיות
-
-
-
אני מעוניין ב-Spelling Checker של עברית, אבל הבעיה שיש לי Word 2003 בגרסא האנגלית, אז איך אני יכול להוסיף את המילון של עברית ל-Word 2003 האנגלי? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יגדיר בה תיקיה מסויימת או רשימת שירים והיא תבחר איזה שיר להשמיע... שתעשה לי SHUFFLE כאילו... מישהו מכיר תוכנה כזאת? אם אני לא מספיק ברור תודיעו אני ינסה להסביר שוב...
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אני צריך שם או לינק של תוכנה פשותה שתגיד לי כמה מעלות חום יש על ה HDD :-\
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
-
שמתי לב שאם אני מקבל אימייל נגוע עם וירוס אז הנוד מוסיף לכותרת [virus virus-name] אז רציתי לשאול אם אפשר פשוט שהוא ימחק את ההודעה?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
הצילוווווו, לפני כמה ימים ניסיתי להוריד תוכנת בשם msn emoticons plus אבל ביטלתי את ההתקנה, וכנראה שלא לגמרי, עכשיו כל הזמן קופצת לי הודעה מעצבנת שכתוב בה שהגרסא הניסיונית נגרמה ומבקשת להרשם או להכניס מספר סיריאל שאין לי, וכל פעם שאני סוגר זה קופץ מחדש ואני לא יכול להפטר מזה!! שמתי לב שיש לי שני קבצים ב task mannager שקשורים לזה : msnapps.exe msnappm.exe אי אפשר לסיים את התוכניות האלה כי הן ישר מופיעות מחדש ניסיתי לחפש אותן ב msconfig אבל הן לא שם ואין אפשרות Uninstall לתוכנה בשומקום ואני לא מוצא קבצים שלה בלל חוץ ממה שבטאסק מנג'ר. אם מישהו יכול לעזור לי, בבקשה זה מטריד מאוד, אם המסנג'ר שלי פתוח ואני סוגר הודעה שקפצה זה גם סוגר לי את המסנג'ר. וניסיתי למחוק את המסנג'ר …
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
גירסה 1.3.0 של תוכנת הדואר האלקטרוני החינמית בעברית שוחררה היום רשימת השינויים והתוספות הן: * הפרדה דינמית בין המכתבים לצפיה מקדימה, לא רק בצפייה ב"כל החשבונות" * כפתור הפסקת פעולה מול שרתים בזמן קבלת מכתב, היה נכבה לפני הזמן + אפשרות לקבוע בהגדרות חשבון, האם מכתבים מחשבון זה יקבלו הודעה כשהמכתב נקרא + אפשרות למחיקת נספחים לאחר הכנת המכתב לשליחה ^ אפשרות לבחור ארץ שונה מישראל, לשליחת SMS. ^ אפשרות להגדיל חלון ראשי לכל המסך ^ אישור פעולה במידה ונספח כבר קיים בתיקייה בה רוצים לשמור אותו + אייקון מיוחד למצב לא מקוון, ליד השעון ^ אפשרות לבדוק שרתי דואר (גם בתכונת ה SMS/ICQ), עד למינימום של כל 5 דקות * באגים בניהול אנשי הקשר ^ אפשרות שהמספר שמופיע ליד השעון יראה רק א…
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מה שיש לי זה 400X318 איך אני מקטין אותה?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
פתאום ללא סיבה הגיונית כל הסרטים שאני מפעיל ולא משנה באיזה תוכנת צפיה אני משתמש bsplayer , media player וכו' פועלים אך בגוון לבן ניסיתי. להסיר את כל הcodec ואז להתקין שוב וגם ניסיתי להתקין אחרים ודבר לא עזר, אני די מבין בענין של הcodec ולפי הבנתי הבעיה לא שם ניסיתי גם להסיר את תוכנות הצפיה ולהתקין מחדש אך גם זה לא עזר
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
-
אני מנסה להפעיל סרט שיש לי באחד מההרדיסק שלי, איך שאני נכנס לתיקית סרטים המחשב חושב 5 שניות ומעלה לי חלון של כדי לסייע על המחשב שלך וינדוס סגר תוכנית זו מה זה יכול להיות אף פעם לא עלה לי החלון הזה? אחרי שאני סוגר חלון זה הוא עושה לי דוח שגיעות של אקספלולר תודה אני לא יודע איך לגזור את החלון הזה ולצרף אותו להודעה אחרת היתי מראה לכם
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שחוסמת פופ-אפים, סקריפטים מעצבנים, פלאשים קופצים ומה טוב שהיא מתחברת בתור plug-in של הפייר פוקס. ואל תגידו לי שהחוסם המובנה מספיק טוב. הוא טוב אבל לא מספיק.
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
לא משנה מה אני כותב בחיפוש, אני מקבל את ההודעה הזאת: אם אני מקיש את הקוד זה מאפשר לי לחפש.... (אבל צריך את זה כל פעם מחדש) אין לי ספייוור וזה גם לא קשור כי כל פעם אני מחפש משהו אחר וזו אותה הודעה שכביכול זאת מילת חיפוש של ספייוור..... PLZ HELP עריכה: לא משנה, עשיתי RESTART וזה הסתדר משום מה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
בדגש על נוד32 ו - KASPERSKY PERSONAL PRO
-
- 6 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום. ובכן, אני משתמש ב- Outlook Express כדי לנהל את תיבת הדואר האלקטרוני שלי. מערכת ההפעלה היא WinXP Pro, עם SP2. זה קרה לפני כמה ימים - פתאום, נוצר חור ענקי בתאריכים של האימיליים. אימליים ממאי 2005 עד לפברואר 2006 נעלמו. היה שם כמה דברים חשובים מאוד, וברצוני למצוא או לשחזר אותם. אשמח לקבל עזרה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
כל פעם שאני מסיים הורדה אני מנסה לפתוח אותה בISOBUSTER ,אני פותח את האיזו ואז הוא לא מראה לי מה יש בתוך הדיסק אלא רק כותב טראק 1... http://www.cya.co.il/up02/05/10/03/sfsf.bmp שאלה: אם הורדתי משחק שהוא 3 דיסקים(לדוגמא BF 2) אז אחרי שהוא מסיים להתקין את הדיסק הראשון הוא מבקש ממני להכניס את הדיסק השני... אז איך אני עושה שאפשר שהוא ימשיך לדיסק השני במקום לצרוב את הדיסקים הנותרים...??
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה אני לא מצליח להורד קבצים דרך ה-KAZAA במהירויות נורמליות, אלא רק במהירויות נמוכות בהרבה ממה שאני מוריד בדר"כ (4 K/S לעומת 90 K/S!!!). כמובן שניסיתי להוריד כל מיני קבצים מכל מיני מקורות שונים, ולא מדובר על מקרה אחד ספציפי בעייתי, אלא בעיה שנמשכת לאורך זמן. מישהו יכול בבקשה לעזור? אגב, אם אני מוריד קבצים מאתרים דרך הדפדפן, ולא דרך ה-KAZAA המהירות נורמלית ומהירה.
-
- 6 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה בקשר צריבת כמה קבצי ksvcd על דיסק dvd אחד בצורת צריבה של data. הקבצים הם קבצים עם סיומת mpg עכשיו הבעיה היא לאחר הצריבה כאשר אני אני מכניס את הדיסק ל-dvd , וה-dvd מראה לי רק חלק מהקבצים שנצרבו זה בעיה ממש מוזרה, ושאני צורב שוב הוא מראה לי קבצים שאני לא רואה בדיסק הקודם יש למישהו רעיון לפתור את הבעיה?!?!? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 526 צפיות
-