תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לדבר דרך TEAmspeak וזה לא שולח שום דבר או לחילופין, מפעיל תvoice recorder של הWinXP וגם זה לא מקליט לי שום דבר... זה ממש מוזר. בעיה נוספת שצצה לי זו שהאינטרנט מתנתק לי אוטומטית איך שאני נכנס לOutlook Express ! מה זה?!!? זה משהו מהלוח אם? דרייברים!? spyware? adware? משהו?! רעיונות?! תודה!
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אז ככה... יש בעיה לחבר שלי... הוא אומר שהוא הוריד את התוכנה אלכוהול 120% (היה לו גם דיאמון אם זה עוזר) הוא מחק אותה הלך לישון קם בבוקר והופ אין לו את הכוננים של הסידירום..(צורב,צורב DVD,וסידרום רגיל ) מה עושים?! תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם, צילמתי סירטוני ווידאו במצלמת הCANNON שלי הG2, ועכשיו אני רוצה לעשות סרט מהסירטונים. הבעייה היא שזה צילם עם סאונד את הסירטונים ואני רוצה שהם יהיו ללא סאונד, אני משתמש בתוכנה Windows movie maker. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
קיבלתי דיסק שאמור להעלות בבוט אבל זה שצרב אותו העתיק את הקבצים וצרב ( לא עשה אימג' או קופי דיסק ) יש אפשרות כן להפעיל את התוכנה בתור בוט ?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
ובכלל, עם הקיובס 3 היו לי מלא תקלות עם הויסטה, זה משהו ידוע שניתן לסדר איכשהו? הבנתי שאת הקיובס 4 לא ניתן בכלל להפעיל על ויסטה. מה יש לתוכנה הזאת עם הווינדוס הזה?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם היום באתי לעשות live update ופתאום אני רואה שיש לי בעיה אם האמיל הנה תמונה להמחשה ועכיו כול הקטע שבדקי וירוסים ואין זה לא מצא לי כלום מישהו יכול לעזור לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
הורדתי את גאבה קונסול לצורך תוכנה מסוימת שאני רוצה להפעיל את הקובץ 16 מגה הורדתי מהאתר עצמו וכל התקנה הוא אומר שיש בעיה בקובץ הקובץ הורד פעמיים ובוצע למחשב כיבוי והדלקה קובץ על הבעיה מצורף [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי ACROBAT REAER 6! אני מנסה לכתוב בתוך מסמך שלא אני יצרתי אותיות באנגלית/עברית אך יוצא רק סימן של ריבוע כזה ג'יבריש אך כשעושים ספרות זה יוצר מצוין! מה עושים?! בתודה orlupo
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין את ה-HELP של ה-MSDN ל-VS2008 והוא נכשל וזורק את ההודעה המצורפת. מישהו יכול לעזור לי בפתירת הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות לביצוע Raid עם תוכנה, שכל מה שנכתב למחיצות מסויימות - יזכה לגיבוי במחיצה \ דיסק קשיח אחר - בזמן אמת ?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב יש אפשרות לבצע במדיה פלאיר 11 שכאשר אני מפעיל אותה אז היא מפעילה לי את הקובץ האחרון שפעל בה ובאותו מיקום שפעל בה? במידה ולא אפשר לעשות את זה עם VLC ? אני זוכר שהיה לי BSplayer ולפני כמה שנים והיתה שם את האופציה הזו, אבל חשוב לי במדיה פלאייר ואם אין ברירה אז VLC תודה רבה תיזכו למצוות
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, אני צריך תוכנה שאני נכנס אליה היא תראה לי מה כתבו היום על המחשב שלי/סיסמאות/אתרים שגלשו וכל זה, ושלא ירגישו אותה פועלת וגם שתיצרוך קצת זיכרון. ושתהיה חינמית. יש תוכנה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
'k well, if you can, look for ways of fixing problems towards the following various bsod's (blue screens of death) irql not less than equal , page area faults, bad pool error, pfn input error, and sometimes mention of win32k.sys (which is related to graphics display drivers) from what i've discovered so far it's usually to do with faulty ram, or bad drivers....i've changed neither in the past year so i'm damned if i know what the problem is זה חבר שלי שגר באנגליה. אלה הבעיות שלו.. עכשיו בנוסף הלוח אם שלו עבד כבר הרבה זמן על 73 מעלות !! הוא שם עליו מאוורר ענק, יענו מאלה שמאווררים בני אדם וזה הוריד את זה ב 15 מעלות. יכול להיות שזאת בעיה שקשורה לחומרה? הוא לא …
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
GEFORCE 8800 GTS עד היום לא היה בעיה הוא היה מחובר בו זמנית למסך ולטלויזיה במצב של DUAL והייתי רואה דברים שהייתי רוצה על הטלויזיה.. עכשיו פתאום בלי ששיניתי כלום , לא דרייבר , לא תוכנה חדשה יש לי הרבה מצבים שפתאום אני מאבד את התמונה על המסך של הטלויזיה ואני יכול להחזיר את זה רק אם אני עושה ריסט.. משהו מאוד מוזר ומעצבן שאין לי מושג איך לפתור..
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אהלן יש לי שאלה בקשר לתוכנה נליט והיא כזאת ברגע שצריך לבחור קובץ התקנה של הסרביס פאק מה אני אמור לעשות מאיפה אני מביא תקובץ הזה ?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
תוכנה הורדה מעולה ,אני לא מצליח למצוא קישור אליה \תוכנה חינמית ,אז בבקשה מי שמכיר שיעזור . מאיצה גם כן את קצב ההורדה .
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies.cfm?t=600423 להתעלם משלב 5 אחרת אנטיוירוס ואנטיספיוור מפסיקים לעבוד
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
כל פעם שאני מתקין איזשהו תוסף ואח"כ עושה ריסטרט לFF הוא עולה עם חלון ההרחבות פתוח (בנוסף לחלון הראשי של FF). איך ניתן לגמול אותו מהרגל מגונה זה?, תודה לעונים... עריכה: אגב, מותקן אצלי התוסף ALL IN ONE SIDEBAR ומוגדר של שיפתח את חלון ההרחבות בSIDEBAR (אבל זה לא), אחרי שאני סוגר את החלון אז הכל בסדר והוא נפתח בSIDEBAR
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי שאלה אם אני וחבר רוצים לשחק ON-LINE GAMES ביחד איך אפשר להתחבר ל SERVER פרטי כי ראיתי בנתיים שסרברים פרטיים של TS או VTRLO הם לא חינמיים.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
-
בהתקנה הוא מבצע דרישה ל SP2 יש דרך כלשהי לעקוף את זה ולתהקין אותה על SP1... אני ממש ממש לא אוהב את ה SP2 ...
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי חברה, אני משתמש ב-outlook 2003, ברצוני שהוכנה תרוץ באופן קבוע ולא תיסגר אך אני לא מצליח למצוא היכן אני מגדיר את זה?, הגדרתי את התוכנה למצב של מיזעור ל- System trey, אבל בכל 12 שעות או משהו כזה היא נסגרת באופן אוטומטי. מוכר למישהו? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
allways when i use my pc one window came out its Messenger service it writes go to www.msreg.com to repair now for free download allways i dont know what to do :-\
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-