תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני עשיתי חיפשו על DOCS OPEN ב GOOGLE וקיבלתי המון תוצאות ואף אחת מה לא ממש הסבירה לי מה זה בעצם DOCS OPEN ולמה זה משמש אז החלטתי לפנות אליכם לעזרה, האם אתם יכול למקד אותי למקום או לכתבה כלשהיא שמסבירה על התוכנה הזו או אולי בעצמכם להביר עליה. זה לצורך לימודי אז בבקשה תעזרו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר כמו שצריך לאייסיקיו הרגיל ולמירנדה. הסטטוס שהם מראים לי הוא על מחובר אבל אני לא רואה את האנשים שמחוברים,כאילו כולם מנתוקים-במירנדה. ובאייסקיו הרגיל מראה לי אותו דבר,אבל אחרים שולחים לי הודעות ואני רואה אותם בסטטוס מנותק. ולפעמים יש מקרים באייסקיו הרגיל שאין לי בכלל רשימה ויש לי הודעה שאם אני רוצה להוסיף משתמשים ללחוץ כאן. מישהו יודע אולי מה הבעיה פה? ואין לי פיירוול ואין כלום! בתודה מראש!!!!! עריכה: שמתי לב שהבעיה נובעת מהספק 012,ראיתי פה כמה הודעות וזה נראה מתאים לבעיה שלי. עכשיו אמרו שיש איזו כתובת או משהו שיכול לסדר את זה.. אם תוכלו לעזור לי בזה אודה לכם מאוד!
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי מזהה גבוה אבל האימיול שלי איטי להחריד בשבועיים האחרונים גם עם קבצים עם הרבה מקורות. מישהו יודע אולי מה הסיבה ואולי זה קרה לעוד מישהו?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
שלום לכולם . אז ככה המחשב שלי זוחל כבר המון זמן . אני רוצה לפרמט אותו אבל יש לי בעיה . אני לא מצליח להיכנס לכוננים (C ו D ׂ ) . כשאני נכנס זה תמיד רושם לי שגיאות . הבעיה התחילה לפני כמה ימים . כשהייתי נכנס למחשב שלי הייתי לוחץ למעלה על השורה הלבנה (איפה שרושמים את כתובת האינטרנט) ומשם נכנס לאיזה כונן שאני רוצה . אבל היום איכשהו השורה הזאת נעלמה . איך אני יכול להחזיר אותה ? תודה מראש. עריכה: אפשר לנעול הסתדרתי.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
היי בכל פעם שאני פותח קובץ OFFICE נוצר קובץ זמני באותה תקייה עם אותו שם רק עם תחילית "$~" ואם אני פותח הרבה קבצים בו זמנית נוצרת רשימה די גדולה וזה מעצבן... האם יש אפשרות להגדיר שכל הקבצים הזמניים הללו יהיו בתקייה אחת קבועה ?(כמו TEMPכללי) תודה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם יש דרך לגבות את כל האייקונים שלי המסנגר ולהעביר אותם למחשב אחר? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
תוכנה הורדה מעולה ,אני לא מצליח למצוא קישור אליה \תוכנה חינמית ,אז בבקשה מי שמכיר שיעזור . מאיצה גם כן את קצב ההורדה .
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
ראיתי איזה מישהו מתקין ווינדוס ובמהלך ההתקנה הווינדוס התחיל להתקין את כל התוכנות הרצויות (נרו-ווינרר-מקודדים-נגנים וכו') מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 7 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
חברה תמליצו לי על תוכנה למצלמת אינטרנט שמקליטה את מי שיושב מול המחשב
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
הי. אני קניתי HDD קטנצ'יק לגיבוים. עכשיו הגיע זמן לתוכנה טובה. אני מבקש המלצות לתוכנה טובה (לדעתכם) לגיבוי. פרטו בבקשה למה היא, מה היתרונות שלה וכו'. תודה לכל עונה.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
-
היי היו לי מלא הורדות ששיתפתי ב µTorrent. פירמטתי את המחשב ועדיין יש לי את הקבצים שהורדתי , אבל אני לא יודע איך אני מעלה אותם שוב ב µTorrent כדי שיוכלו להוריד אותם ממני. צריך שוב להשיג את הטורנט? מקווה שלא עברתי על שום חוק בהודעה (הקבצים לשיתוף הם לא בהכרח "לא חוקיים)
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
יש לי מסך 19 אינץ' רגיל ושאני רואה סרטים אז יש שוליים שחורים למעלה ולמטה. יש תוכנה שמותחת את המסך ? שאני יראה על כל המסך את התמונה ? תודה לעוזרים. :-[
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אני זוכר שהייתה לי פעם תוכנה שמשוייכת ל-SPYBOOT S&S, שנהגה לפעול ברקע ופשוט לבקש ממני אישור כל פעם שתוכנה נוספה או הוסרה מרשימת התוכניות שעולות עם XP (ב-MSCONFIG). מישהו יודע מה השם של התוכנה? התקנתי את S&D, והיא לא הותקנה איתה.
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
כשאני מנסה להוריד הורדות ישירות דרך לינקים..זה מוריד ופותח אותם בלי לשאול אותי איפה אני רוצה לשמור אותם... מה הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הי.. אמ אני רוצה גם לדעת איך משתמשים בפרוקסי, ומה התוכנה הכי עדכנית של היום.. :
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
קניתי יוזר לחודש ברפידשר. אני מצליח להוריד רגיל כמו שצריך.אבל כשאני מנסה להוריד עם התוכנה שלהם הוא לא מוריד משום מה..(הקבצים בוי ירוק ואחרי שאני לוחץ דאונלאוד הוא נשאר על ACTIV) מה עושים? תודה רבה! יש לציין שגם עם הפלאשגט אני לא מצליח(אף פעם לא הצלחתי)להוריד מראפיד.הוא מוריד לי קובץ של 3 קילו בייט.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מדיה פלייר 9 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי, *עברתי על התוכנות המומלצות בסטיקי 1-תוכנה טובה וחינמית לצפיה של סרטי דיוידי במחשב 2- FIREWALL טוב שאלה: האם וירוס יכול לעשות נזק לביאוס?? תודה עריכה: איך מעלימים לגמרי את "סקיוריטי סנטר" של מיקרוסופוס, אני לא מעונין להשתמש בזה בכלל ואני לא מצליח לכבות את זה וגם לא להעלים את האייקון משורת המשימות
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
האם יש אפשרות לקבוע מקומות הורדה קבועים לסוגי קבצים מסויימים ב - firefox ? לדוגמא אם אני רוצה שתמיד כל קובץ שאני מוריד מסוג jpg הוא ישים ב - my pictures וכל קובץ doc לדוגמא, ב - my documents... יש אפשרות כזו ?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה drivescanner2009 מהאתר הרשמי שלהם http://www.liutilities.com/products/driverscanner/ עכשיו קבלתי את השגיאה 2343 שיש בתמונה למטה למישהו יש רעיון איך לפתור את זה ? מישהו עם ויסטה יכול לבדוק אם הוא מקבל את אותה שגיאה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-