תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ערכתי קטע וידאו סגרתי אותו כ avi לאחר שלא מצאתי אפשרות לסגור כ divx בתוכנה (פרימיר) עכשיו אני רוצה אותו כ divx מה עלי לעשות?
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
אני מוריד הרבה מאוד סרטים מקאזה באיכות טובה מאוד בdivx והשאלה שלי אם יש אפשרות לשנות פורמט (ולשמור על אותה איכות ) כדי שאני יוכל לצפות בהם ב dvd הביתי שלי כמובן שיש לי צורב
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, ליפני כמה ימים התקנתי את המשחק far cry 2 כל פעם שאני מריץ את המשחק הוא מבקש מימני לעשות update ל -driver של הכרטיס מסך שלי. על הודעת הupdate יש אפשרות לחיצה אני לוחץ ואז המשחק נידלק ללא כל בעיה בהגדרות הגבוהות ביותר(ללא עידכון של הdriver). השאלה שלי, האם כאשר אני לא מעדכן את הdriver זה יכול ליצור בעיה כלשהי ? הכרטיס מסך הוא geforce 8800gt asus כרטיס חדש דנדש עם מחשב חדש דנדש . אשמח לקבל תשובה בהקדם ,תודה ^^
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
קבלתי 2 CD's עם הסרט "שר הטבעות" כ"א 730 בערך מגה. אני רוצה להפוך אותו ל VCD כך שאוכל לראותו ב DVD הביתי. היות וצריבת VCD מנפחת את הקובץ, אני חושב לחבר את שני הקבצים ולחלק אותם לגודל שיכנס ל CD בפורמט VCD שאלתי היא: א. כיצד ניתן לחבר את שני הקבצים לקובץ אחד גדול? ב: מהו הגודל המקסימלי של קובץ DVIX שבהמרה ל VCD יכנס ל CD בן 650 מגה ?? ג: באיזו תוכנה עדיף לחלק את הקובץ הגדול ??? ד: אם למישהו יש פתרון יותר טוב אני פתוח להצעות. ה: האם יש איזה אתר העוזר בנושא ??? ו: תודה מראש לכל העונים
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם אני עושה image למחיצה הראשית C, של מחשב כלשהו. ואח"כ אני רוצה להתקין על מחשב אחר (עם לוח אם אחר, וכרטיסים אחרים) את מערכת ההפעלה, והתוכנות, שעשיתי להם image למחיצה הראשית C האם זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשר לכבות ולהדליק את אופציית Self Defense ב Kaspersky Internet Security 2011 באמצעות command line?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה על המחשב ובסיום הסריקה לאחר 15 דקות לערך לא נימצאו וירוסים אבל קיבלתי את ההודעה הבאה. ]4] file cant be opendd it may be in use by another applicatiom or operating system האם צריך להתייחס לזה כבעיה? ואם כן מה עשיתי לא נכון במהלך ההתקנה. יש לי ff 2.0 אנגלית. תודה. יש עצות?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
בעת לחיצה עם העכבר ("לחצן ימני") על כפתור עצור,נפתח לי תפריט כזה כמו בתמונה . מהם המצבים האלה ? איך הם פועלים ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה אימיול וכשאני ממזער את האימיול הוא מופיע לי בקטן בצד למעטה איפו שהשעון . אבל אני לא יודע למה מופעי על הסימן של החמור על העיניים מין סרט שחור . מישהוא יוכל להגיד לי איך אני מוריד שלא יהיה את הסרט הזה?
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי אימיול BOOSTER ולמעלה יש הרבה אפשרויות וכשאני נכנס למשותף יש הרבה תיקיות שבכלל לא הורדתי למשל קבצי מוסיקה מסמכים ותמונות למה זה ככה?
-
- 0 תגובות
- 406 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אנטי וירוס NOD32 לשרתים ותחנות עבודה (2 כפול שלושים רשיונות + שרת כי אני צריך לחמישים מחשבים) קראתי באתרים כמו VIRUSBTN חוות דעת שאומרות שאנטי וירוס זה הוא טוב לשרתים והוא קיבל מקום 1 בכמה מקומות רציתי לשמוע גם חוות דעת של כמה חברה מהפורום אם אפשר.... לא עדיף SYMANTEC או משהו בסגנון? יש הצעות אחרות? שאלה קצת טיפשית אבל בכל זאת: האם זה שאני קונה לחמישים או שישים מחשבים רשיון לשרת ו30 מחשבים (אני קונה 2 חבילות כאלה) אומר שאני יכול עם החבילה הראשונה לדוגמא להשתמש באפשרויות תוכנת השרת רק על 30 המחשבים בהם הותקנה החבילה הראשונה ורק בשרת השני שהותקנה בו תוכנת השרת של החבילה השנייה אני יוכל להפעיל את אפשרויותיה על 30 המחשבים בהם הותקנה החבילה השנייה או שזה לא משנ…
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
-
-
שלום, יש לי ACRONIS TRUE IMAGE HOME 2009 ואני מעוניין לגבות ולדחוס תיקייה מסויימת על המחשב שמכילה מסמכים,סרטים ותוכנות. 1. נאמר והתיקייה שוקלת 20 ג'יגה בייט, ואני בוחר באקרוניס בHIGH COMPRESSION, כמה יצא בערך הIMAGE ? 2. אם אני עושה BACKUP PARTITION להארד דיסק 500 ג'יגה עם 250 ג'יגה תפוסים, כמה מקום הIMAGE יקח ? 3.רק בודק- בשביל לשחזר מערכת שלא עולה, אני צריך לאפשר SECURE ZONE, לאפשר STARTUP MANAGER, ואז לכתוב על הסקיור זון אימג' גיבוי מלא ? 4. האם הגיבוי אימג' של VISTA עדיף להגנה על מערכת מקריסת BOOT ? 5. האם ניתן לקחת אימג' של ACRONIS ולחלק אותו ל5 קבצי RAR עם WINRAR ? יש מניעה ? תודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני חדשה פה.. אז תבינו.. בבקשה תעזרווו ליי פירמטו לי את המחשב לפני כמה ימים... ואני לא מצליחה להתקין את הסורק... ניסתי מ-2 דיסקים מקוריים.. הדיסקים עצמם טובים..אבל ההתקנה מגיעה עד 99% ומפסיקה... איך אוכל לסדר את זה ולהשתמש סופסוף בסורק?? :-\
-
- 9 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בתוכנת האי סי קיו שלי.... השאלה שלי היא ... האם יש אפשרות לבטל את הרעש בתחילת הרצת התוכנית... (יש רעש של קטר רכבת).... אתם בטח יודעים למה אני מתכוון... תודה לכל מי שעוזר.....
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
בוקר טוב. אני צירתי איזשהו סמל בפוטושופ גודלו 800X800 שזה גודל הדף עצמו ולא של הסמל. שאלתי היא: איך אני מגדיל את הסמל לגודל יותר דגול ומשפר את האיכות שלו. כמובן יש לי את הציור גם כJPEG וגם כקובץ PSD. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הפסקתי הורדה של קובץ מסויים כשהוא הגיע ל-50%, ואז מחקתי את הקבצים - גם את קובץ הטורנט וגם את קבצי המידע. כעבור כמה ימים רציתי להוריד את אותו הקובץ מחדש. הורדתי את אותו קובץ הטורנט, והתחלתי להוריד - הבעיה היא שההורדה נמשכה מ-50% והלאה, למרות שאת ה-50% הראשונים מחקתי... האם יש אפשרות לבטל את זה? כלומר, שכל פעם שאני מפסיק הורדה באמצע ומוחק את הקבצים, אם אני רוצה להוריד אותם שוב, אז שההורדה תתחיל באמצע? אני מקווה שהבנתם מה שאמרתי... ;D לצורך העניין, אני משתמש בביטורנדו.
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון להעלאת השאלה. אני מעוניין לדעת האם יכול ג'וי סטיק כלשהו או עכבר עקיבה (כדור עילי) לשמש להקניית תנועות ויכולות סיבוב בתוכנות גראפיות לתכנון דוגמת סוליד וורקס, פרו-אי, קאטיה וכו'? במידה וכן, איזה דגמים ושל איזה חברות מומלצים בתחום. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום... יש לי מקלדת סטנדרטית של PCALL עם כפתורי אינטרנט... כאילו יש אפשרות להשתיק את הסאונד של המחשב... להעביר שירים בווינאמפ, להיכנס לדף הבית וכ'ו.... הבעיה היא שיש כמה כפתורים שלא עושים את העבודה שלהם.... לדוגמא הכפתור שבעזרתו מעבירים שירים בתוכנות השונות לא עובד, גם כפתור ה- PLAY לא עובד... מישהו יכול להסביר לי מה לעשות? או איך לפתור את הבעיה הזאתי?.... זאת סוג המקלדת: IBM enhanced (101- or 102-key) keyboard שם המקלדת: Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard תודה בר..
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם , הייתי מעוניינת לדעת אם ניתן לסדר קבצים בחלון הצריבה ,כך שכשאני מעבירה את הקבצים (copy to compliant) מחלון ימני לשמאלי , יהיה אפשר לסדר אותם לפני החלת תהליך הצריבה לדיסק , ע"פ סדר ההשמעה שאני אבחר . (אני עובדת עם NERO 7) . אגב ,ניסיתי רק את אופציית צריבה כ-DATA . תודה מראש .
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה שלי קצת לא קשורה פה למטרות של הפורום, ובכל זאת אני מבין שיש פה אנשים רציניים שמבינים עניין. אני מעוניין ללמוד עיצוב גרפי. השאלה שלי אם יש את זה לתואר ראשון או הנדסה. ומידה וכן איפה אפשר ללמוד את זה.? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה קלה בתוכנת הווינראר שלי. כאשר אני רוצה לשנות שם קובץ (או תיקיה לצורך העניין) בתוך התוכנה, שורת העריכה מתחרפנת ונשארת במצב של עריכה גם אחרי שסיימתי לערוך, מה שמונע ממני להמשיך את השימוש בקובץ. לאחר מכן, גם כשעשיתי אנטר והחלטתי לצאת מהקובץ ולהכנס מחדש (פתרון זמני כמובן - הייתי מעדיף לא לפעול ככה כל פעם) קיבלתי שגיאה וכשנכנסתי מחדש לקובץ, השינויים לא חלו על התיקיות והקבצים. מה שכן, בעיה עתיקה ואני מכיר אותה... פשוט נמאס לי עכשיו ואני מחפש פתרון תודה!! לילה טוב
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה תוכנה (או matlab) יכולה לקחת צילום וידאו בתאורה מינימלית (גיוון צבעים בטווח אפסי קרוב לשחור) ולהגדיל את הניגודיות עד כדי שהתמונה תתפרש על כל טווח הצבעים. כל המטרה שלי הוא לראות עצם ספציפי שקצת יותר בהיר (וכן, הגדלתי את הניגודיות במסך למקסימום בהירות וכו'. זה אפשרי אבל מאוד קשה לראות).
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם , הסתבכתי קצת עם נושא הצריבה , ממה שקראתי כאן בפורום... יש לי צורב DVD במחשב ודיסקים לצריבה של CD ו-DVD . בסלון יש לי מכשיר DVD קצת מיושן ...שאינו קורא DIVX , אלא רק צרובים VCD . אני רוצה לצרוב סרט שיש לי במחשב בפורמט DIVX . האם עליי לצרוב על דיסק של CD בפורמט VCD , SVCD או בדיסקים של DVD . הרעיון הוא שיש לי גם כתובית של הסרט באותה תיקייה של הסרט ובאותו שם. ככה שהכתובית לא מובנית...מה שקצת מסבך. אז איך עליי "להצמיד" אותם בזמן צריבה (הנרו עושה את העבודה?) אגב,הסרט שיש לי בעצמו הורד בשני חלקים ככה שלדעתי אם אני אקודד אותו בנרו ל-SVCD הוא ייצור לי 2 דיסקים לכל חלק....מפחיד. מה עושים ??? אני חסרת ניסיון בתחום הצריבה של DVD . תודה למי שיעזור...
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מקווה שאני בפורום הנכון... קניתי נגן ביתי DVD קורא DIVX . אני לא יודע באיזה אופן לצרוב את הסרטים שיש לי במחשב (עם צורב DVD כמובן) . בעקרון אני רוצה לצרוב כמה סרטים בפורמט DIVX למדיה של DVD (עם נרו) יש לי את הסרטים +הכתוביות התואמות כל אחד בתיקייה ובאותו שם במחשב . האם מספיק לצרוב ככה את הסרטים , כלומר לגרור לצריבה בנרו בתבנית DVD DATA ואח"כ זה יראה לי אותם כתיקיות בנגן DVD ?? אנא עזרתכם .
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם ומצטער על חוסר היידע, איך אני פותח קובץ בסיומת bin לדוגמה Warcraft 3 - Reign Of Chaos.Razor 1911.ShareReactor.bin אין לי מושג איך ניסיתי לפתוח עם winrar וכל מיני תוכנות ואני לא מצליח יש למישהו פתרון?
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-