עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מותקן אצלי icq 5.1, עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב ולשמור את כל קבצי ההיסטוריה של ההודעות, אז רציתי לדעת איפה זה נמצא במחשב, קובץ מסויים או משהו? תודה מראש,מתן.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  2. שאני בה להתקין הרחבה ל FLASH PLAYER .למרות שאני מוריד את זה ומתקין בהצלחה אבל זה לא עובד וכל פעם מבקש ממני להתקין את ההרחבה. ניגשתי להוריד את התוכנה ישירות ואני מקבל הודעה כזאת the instailer automatkally continue when these conflicting applications are closed internet explorer ומקבל ליד השני מילים האחרונים סימן של אין כניסה מה אפשר לעשות על מנת שההרחבה תצליח עם ההתקנה?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  3. היי אני גולש עם פיירפוקס ו No squint ובזמן האחרון חלק מהאתרים נראים מאוד מוזר...הטקסט בהם פשוט ענקי אם אני מנסה להקטין את הזום ב No squint אז חלק מהטקסט (בד"כ על לחצנים וכד') נהיה מאוד קטן כמה דוגמאות :

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  4. איך אוכל להצמיד את התמונה התחתונה ברשימה לכלל השירים ככה שכשאפתח אותם אראה את התמונה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  5. אני בעל אנטנה ומתאם USB של Aver TV ולא לגמרי מרוצה מהתוכנה השבאה עם הגרטיס או מטופציית הצפיה המובנת בחלונות. מישהו מכיר תוכנה טובה?

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  6. שלום. השמע בנגן זה הוא חלש גם כשאני מגביר את הווליום . אבל למשל רעשי הקרע שמסביב אם זה שיר או מרדפי מכוניות ויריות נשמעים הייטב. רק הדיאלוגים חלושים. האם זה בעיית קודקים בנגן? מה הפיתרון.. תודה.

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  7. Started by e-d-a,

שלום יש לי בעיה שאני מנסה להעביר מייל דרך הgmail בכרום עם קבצים, את המייל עצמו הוא מעביר אבל הקובץ לא עובר. מישהו מכיר את הבעיה? ודרך הIE אין בעיה הקובץ עובר עם המייל ללא שום בעיה.

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  8. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

אני צריך תוכנה שתוריד את רעשי הרקע מההקלטות שלי (wav). נחמד עם תוסיפו גם קישור. תודה מראש. ברק.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מה השתנה? לא יודע. תהנו: http://www.kaspersky.com/productupdates?chapter=146244099&downlink=164373339

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  10. הרמקולים עבודו כמו שצריך כנראה בגלל עשכון כלשהו פתאום יש לי בעיה בהתקן microsoft UAA bus driver for high definition audio (הוא בסימן קריאה צהוב במנהל ההתקנים ) נסיתי להתקין ולהסיר דריברים להוריד את העדכון ממיקרוספט לא עזר מישהו מכיר את הבעיה הזו איך ניתן לפתור אותה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  11. Started by A2K,

כאשר אני מנסה להיכנס לMSN שלי הוא נותן לי את מספר הארור הבא: 80072efd כשאני אני עושה אתר בעיה הוא רושם לי שהבעיה נמצאת ביציאות עיקריות. ניסיתי לעשות לו תקן אבל זה לא עובד והארור נשאר על אותו דבר, המסן מאושר אצלי בAVG והפיירוול של וינדוס לא עובד. אני עובד עם וינדוס XP פתרונות שניסיתי: להוציא את המודם ולהחזיר. לעשות את הRun לקבצים dll וreg להוריד את הסימון מהLAN Proxy בתוך ה IE

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by davidz85,

אני אחרי התקנה נקיה של ויסטה, לא שזה קשור אבל בכל אופן... כשאני מנסה לפתוח חלון שיחה, המסנג'ר קופא, ואני חייב לסגור את התהליך שלו כדי לשחרר את המחשב. זה כל פעם עם משתמש אחר ברשימה, כאילו התוכנה בוחרת רנדומלית מתי להיתקע. מישהו יכול להציע פיתרון? :s05:

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  13. Started by kokos1,

יש לי אימיול BOOSTER ולמעלה יש הרבה אפשרויות וכשאני נכנס למשותף יש הרבה תיקיות שבכלל לא הורדתי למשל קבצי מוסיקה מסמכים ותמונות למה זה ככה?

• 0 תגובות
    • 417 צפיות
  14. כל הרצה של סרט וידאו (לא משנה איזה קידוד ו/או איזה סיומת) נותנת לי את השגיאה: floating point division by zero (תמונת מסך למטה) בנגנים אחרים הסרטים האלה כן עובדים (כולל Media Player ו-MV2Player) גרסה 1.3 של התוכנה, הסרה והתקנה של התוכנה מחדש לא עזרו. מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  15. Started by My_Name,

אני משתמש בתוכנה Offline Explorer Enterprise כדי להוריד אתר כלשהו (לא משנה כרגע איזה). יש לי לאתר את פרטי ההתחברות (שם משתמש והסיסמה), ואני מתחבר לאתר, מפעיל את התוכנה והיא מורידה את כל הדפים, תמונות, לינקים והכל. הבעיה היא שאחרי בערך 2 דקות, היוזר שלי מתנתק (כנראה מנגנון הגנה כלשהו של האתר, כי בגלישה רגילה ורציפה של יותר משעתיים לא קורה כלום) ואז התוכנה לא יכולה להוריד יותר את הלינקים שאותם רק חברים רשומים יכולים לראות וזה בעצם מה שאני צריך |: ניסתי להוריד את החיבורים המבקבלים, שבהתחלה היו מוגדרים על 10 חיבורי HTTP מקבילים, הורדי ל-2 ואפילו 1, את ההשהיה של ההורדה בין עמוד לעמוד הגדלתי משנייה אחת ל-7 ואפילו 10 שניות וזה עזר טיפה, במקום להתנתק אחרי 2 דקות, הוא שרד איזה 5-7…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by madnaor,

שנים היתה לי את חבילת הקודאקים של KLITE לאחרונה מצאתי שייש עדכון לחבילה הזו אז התקנתי אותו העדכון ביקש ממני למחוק את החבילה הקודמת וכך עשיתי הוא סיים את ההתקנה החדשה בהצלחה מאותו יום נעלם לי האפשרות לקדד לDIVX בתוכנה VIRTUALDUB לא משנה מה עשיתי התקנתי שוב את החבילה הישנה וגם את VIRTUALDUB מחדש יש לכם רעיון? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  17. Started by imac,

אני מחפש מדריכים לעיצוב מתקדם של מצגות, אני מנסה למצוא באינטרנט אבל לא ממש בהצלחה... יש לי טוב ב-PowerPoint אבל אני רוצה לחדד אותו עוד יותר... מקווה שתוכלו לעזור חג שמח

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by Interl-Conore,

ראתי שיש לי ב עליה:ATI HOTKEY ו ATI SMART (אני יכול לבטל אותם?) ??@ 8)

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by hck,

התקנתי את ה-McAfee הנ"ל בספרדית (ולא, אני לא יודע לקרוא ספרדית ), וכשהוא עולה הוא תוקע לי את המחשב. העלתי את המחשב במצב בטוח, סגרתי אותו מה Services, וניסיתי להסיר אותו. אבל משום מה יש לו הודעת שגיאה (...כן, בספרדית) שאותה אני לא מבין, וההסרה נכשלת. עריכה: התקנתי את הגירסה האנגלית, ואז הבנתי מה כתוב בהודעה. בכל אופן הצלחתי להסיר.

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  20. אני עובד עם אאוטלוק אקספרס לדואר וBSPLAYER לסרטים, ועד לא מזמן, כל סרטון שהייתי מקבל במייל, הייתי לוחץ עליו, ומיד הBSPLAYER היה פותח ומקרין אותו. משום מה, ולא ברור לי מה קרה, היום, כשאני מנסה לפתוח סרטונים בדיוק באותו אופן, הוא נותן לי הוראת שגיאה, ואומר ש"לקובץ זה אין תוכנה המשוייכת אליו לשם ביצוע פעולה זו. צור שיוך באפשרויות התיקיות בלוח הבקרה"... או משהו כזה. בכל אופן, רק אם אני שומר אותו, הוא מאפשר לי לפתוח אותו כמו כל סרטון רגיל שכבר נמצא לי על המחשב, ולא דרך מייל. מה קרה ואיך אני מחזיר את זה אחורה לקדמותו?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  21. היי... בזה, האמת - לא נתקלתי עד השבוע... וכמה שניסיתי לחפש על מידע בגוגל, לא מצאתי מידע רלבנטי ובזבזתי על זה שעות... בקיצור אני מעלה את הבעיה כאן כמוצא אחרון, מתוך אמונה שכאן אתם תוכלו לעזור, או לפחות לכוון אותי מה לעשות ובכן הבעיה כזו - אני עובד בעמותה בה יש רשת מחשבים, כאשר מדובר על מחשב אחד בלבד מתוכם, בו הבעיה קיימת. העניין הוא כזה - אני מפעיל את המחשב, הכל בסדר עולה מהירות תקינה (נראית ככה לפחות, מהירות טובה זה עניין יחסי), מנסה קצת אופיס, קצת לגלוש ועדיין עובד סבבה, ואז - מנסה לכתוב טקסט באינטרנט (להכניס כתובת אתר) או באופיס, ופתאום כל מה שאני לוחץ מוביל אותי לפתיחת עמוד הכניסה של תוכנת ברירת המחדל לאימייל, במקרה הזה אאוטלוק 2007. אני מקליד O - מקפיץ חלון, מקליד " -…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by sigald,

תנסו את www.overnet.com מהיוצרים של הדונקי, גרסה חסרת סרברים, מתאים גם לאנשים מאחורי פיירוול

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  23. Started by Gnome,

אני מטלבת איזה תוכנה לקנות? אז רציתי לשאול אותכם איזה תוכנה הייתם ממליצים לי לקנות כדי לעשות עריכת סרטי הוידיאו שלי ובעיקר להכניס את הסרטים מהמצלמת הוידיאו הדיגיטלית שלי למחשב ולהפוך אותם לפורמט של VCD (זאת אומרת MPEG 1) ולצרוב אותם על דיסק (כדי להרציץ אותם על מכשיר ה DVD שלי כמובן) ועוד שאלה: האם הייתם ממליצים לי על ADOBE PREMIERE?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  24. בגירסה האנגלית של GOOGLE TOOLBAR יש לחצן שממלא טפסים אוטומטית. האם הוא קיים בגרסה העברית? אם כן - איך מוסיפים אותו? (חיפשתי והתייאשתי)

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  25. Started by elior021,

שלום התקנתי VMWARE על המחשב ועליו מכונה של XP הכרטיס רשת במכונה הוגדר NAT יש פינגים החוצה באותיות ומספרים אבל אין גלישה באינטרנט אשמח לקצת עזרה בנושא

• 0 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.